עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלישיית מכשירי הדגל של סמסונג מביאה איתה מאפיינים משוכללים, פשרות מסויימות וגם שינוי באסטרטגיה - כך שתוכלו למצוא אותם בחנויות עוד לפני סוף החודש הנוכחי, גם בישראללכתבה

2. Started by Kukishin,

עם 4.2.2 הייתי גומר את היום עם 60 אחוז סוללה, עם קיקט אני גומר את היום עם סוללה כמעט ריקה. כדאי לשנמך חזרה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ה-Realme GT Master Edition נוחת בארץ עם מחיר של 1,600 שקלים לנפח פנימי נדיב של 256GB, בדרך לתחרות ישירה מסקרנת מול ה-Mi 11 Lite 5G וה-Galaxy A52sלכתבה

4. היי, אני מחילף את הנקסוס 4 שלי. התקציב הוא 450$ מארה"ב. על מה ללכת? על G2? HTC One M7?OnePlus One? אשמח לשמוע את דעתכם, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. הסמארטפונים המתקפלים החדשים של סמסונג מייחלים לנצל את המומנטום שלהם עד תום עם השקה רחבה ומהירה שמתחילה מיד אחרי ההצגה הפומבית הרשמיתלכתבה

6. שלום לכולם, אחותי מחפשת מכשיר סמארט עד 1000 +- מישהו הציע לה לקנות ממנו את המכשיר elephone p10c בסביבות ה400 ש"ח המכשיר חדש לחלוטין, הרוכש הזמין מהאינטרנט והתחרט כשהוא הגיע לארץ.. כרגע המכשיר אצלי וסה"כ הוא בסדר, יש משהו שממש מפריע לי והוא קריאת TEXT בדפדפן הכתב לא הכי חד וכאשר קצת גוללים בכלל הוא נהיה מטושטש לי אישית זה עושה לא טוב.. המצלמה לא להיט אבל לא ציפיתי ליותר מידי ממכשיר שעולה 400 ש"ח מלבד זה לא מצאתי עוד חסרונות. בקיצור האם מישהו מכיר את המכשיר ואת החברה הנ"ל ? האם הוא שווה 400 ש"ח? אולי עדיף לוותר עליו לחלוטין למצות את כל התקציב ולקנות משהו יותר טוב ואם כן אז מה? ההתלבטות נובעת מהסיבה שהמכשיר הנוכחי כבר אצלי ומכשיר חדש יצריך המתנה של חודש +- בהנחה ואזמין…

• 33 תגובות
    • 6.5k צפיות
  7. יש מבצעים חדשים בשיחות מחו"ל לארץ בגולן טלקום גם SMS וגם אינטרנט. מישהו יודע לאיזה מדינות ומה זה אומר באמת? האם אפשר להתקשר לכל חברה בארץ או רק לגולן? או השימוש באינטרנט 6 GB כמו בחבילה תקף גם בחו"ל ללא עלות? נדמה שהפרסומת החדשה שלהם לא נותנת המון מידע על המבצע.

8. Started by sh_bmw,

יש ברשותי את הכשיר ASUS MYPAL A600 עכשיו, לד אדומה דולקת בסטטוס והמכשיר מסרב להדלק... איך אפשר לסדר את זה? ובכללי מה זה אומר הלד האדומה? תודה, שחר.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  9. רכשתי את ה mio c320. הורדתי את חבילת ה miopocket 3.0, לפי ההסברים שקראתי עדיין לא הבנתי איך אני מתקין את התוכנה על המכשיר עצמו. ניסיתי להתקין את התוכנה על כרטיס זיכרון חיצוני וזה עבד, אך ממה שקראתי אפשר גם על המכשיר ללא כרטיס זיכרון. אם מישהו באמת מבין בנושא בבקשה שייתן לי הסבר נורמלי ולא כמו שרשום בכל אתר באינטרנט. מודה מראש על העזרה....

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by tmpusr,

חבר מחפש לקנות את ה-QUAD-COPTER הראשון שלו: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xquadcopter&_nkw=quadcopter&_sacat=0 לא יודע עדיין מה התקציב אבל מדובר באדם בן כמעט 50 עם ידע מעמיק ונרחב באלקטרוניקה ותקשורת בכלל (עוסק בתחום שנים). עם אנדרואיד/IOS למשל הוא לא ממש מתעסק (אבל מתעניין). על איזה דגם הייתם ממליצים? משהו טוב ומלוטש אבל לא להתפרע. אין בעיה להזמין מחו"ל. תודה.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by איאן טראוט,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה.. הiPaq שלי התקלקל. הוא מסוג rx5940, אני לא מצליח להטעין אותו, לא עם המטען שמתחבר לחשמל ולא עם זה שמתחבר למחשב ישירות. אין לי מושג אם מדובר בסוללה שלו, או במכשיר עצמו ואחרי שיחה עם התמיכה של HP הציעו לי לשלוח אותו למעבדה שלהם בפתח תקווה. אני מכיר את השם שיצא למעבדה הזאת וחוסר היכולת הכללי שלהם להתמודד עם התקלות הכי קלות, אז רציתי לדעת אם יש למשהו איזה פתרון להציע לי... מעבדה נוספת שמטפלת במוצרים כאלו, או דרך לבדוק אם מדובר בסוללה (אז אני אוכל פשוט לקנות חדשה... אם יש הצעות למעבדות, אשמח אם הם יהיו באיזור השרון... תודה רבה מראש, איאן טראוט

12. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/lumia-435-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a4%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%9e-300-%d7%a9%d7%97-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הי, אני מתכוון לקנות טלפון חדש (HTC HD). בדקתי בחנויות הטלפונים, רובן מציעות את המכשיר עם קופסה מקורית, אבל לא אטומה, כלומר קופסה שנפתחה ע"י החנות. זה קצת מטריד אותי לקנות מוצר בקופסה פתוחה, במיוחד כשמדובר על השקעה לא זניחה במכשיר. לכו תדעו מה עבר עליו. אולי הוא בכלל מתצוגה? או מכשיר שהוחזר לחנות? חוץ מזה, הבנתי שעדיף לקבל מכשיר שהוא sim free ולא מכשיר שנפרץ, וקופסה אטומה זה אישור שלא היה צורך לפרוץ אותו. כששאלתי את המוכרים למה הקופסה פתוחה, חלקם אמרו שזה נעשה עבור "בדיקות", או עבור פריצה של המכשיר, או בשביל להתקין עברית, או שככה מכשירים מגיעים מחו"ל ואין אפשרות אחרת. חלק מהם גם מאוד נלחצים ומתעצבנים מהשאלה הזאת. מצאתי מוכר אחד שהסכים לשמור לי מכשיר "בתול" באריזה אטומה, א…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by camera,

שלום לכולם, קניתי OnePlus 16 GB, במחשב הוא מציג לי "אחסון פנימי" 12.1GB, זה נורמלי?! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. האם העידכון אפשרי גם ידנית? יענו דרך המחשב האישי? ומה זה בידיוק עושה? פשוט יש לי את התוכנה הישנה(הפלאפון אצלי כבר מעל שנה אז זה כמעט בטוח) ומכיוון שאין לי אחריות עליו אז אני לא יכול לעשות עידכון תוכנה.. למישהו יש רעיון? שמעתי פשוט שיש הרבה בעיות עם התוכנה הישנה...

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by ~BaRaK~,

קניתי G3, הסתכלתי על כמה מדריכים ושום דבר לא עובד... ניסיתי לפי זה: http://highonandroid.com/android-smartphones/how-to-root-lg-g-flex-2-g2-g3-on-lollipop/ וגם פה: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 וגם לפי המדריך ב-iandroid כאן: http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?p=1491680#p1491680 בכל המקרים התהליך מסתיים בהצלחה, אבל אני לא רואה את super su וגם root checker אומר שאין רוט. גירסת תוכנה -V20g דגם - D855 אני רוצה לצרוב רום עם TWRP. תודה.

17. Started by Bypass,

שלום, הזמנתי כבר את האייפוד טאץ' הזה, האם המטען הנמכר כאן : http://www.e-buy.co.il/pl_product~ipodcharger~5038~4851.htm יתאים, לדעתכם או לפי נסיונכם ? (קראתי באיזה מקום שהאייפודים החדשים לא עובדים עם מטענים ישנים יותר בגלל איזו בעיה של פינים, למרות שמתח היציאה זהה...) תודה...

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by Drycos,

היי, אשמח לעזרתכם, שמתי לב שאין הבדל משמעותי במחיר ומתקשה להחליט איזה מכשיר כדאי. דרך Chinabuy אפשר להזמין ולקבל שנתיים אחריות ל-OnePlus2, כאשר הצעה דומה של LG תעלה כמעט אותו דבר אולי קצת פחות. מה המלצתכם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אוקי, אז ניסיתי לחפש מוטו G עדכני אבל לא מצאתי בשום מקום כזה עם GSM אירופאי (אני בהוט מובייל כרגע) מחפש דגם כלשהו טוב שיש לו עדכונים שוטפים במחיר סביר של עד 1200 שקלים (טלפון חדש). אשמח לייעוץ אגב, שווה אולי לקנות נקסוס 5 וזהו ביותר כסף? כי האמת אני לא מתלהב להוציא הרבה על טלפון. נקסוס 5: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862029 (יש דגם מסויים של נקסוס 5? בשביל לא ליפול עם גירסא דפוקה)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. צריך מגן מסך? חרטטו לנו בסלקום שזה מסך מאוד חזק ולא צריך וזה, עד כמה זה נכון? יש משהו מומלץ או סתם לחפש בארץ או דילאקסטרים? שאלה מוזרה שלו, עד כמה מהר מנוצל 120 מגה? כמה הווידג'טים של הפייסבוק נגיד לוקחים בערך? ובלי קשר שאלה על האייפון, הווידג'טים שלו "לוקחים אינטרנט" 24\7? תודה! ואם יהיו לי עוד שאלות אני ישאל כאן אני מקווה שאנשים יעזרו...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ה-Mi 4c של המטאור הסיני הוכרז רשמית עם מחיר זול אפילו יותר ממה שציפינו לו במקור, שהופך את שבב ה-Snapdragon 808 למוביל הרשמי החדש בקטגוריית הביניים לכתבה: http://hwzone.co.il/זו-מתחילה-להיות-מסורת-עוד-סמארטפון-חדש/

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לכולם! אני יזם שמפתח אפליקציה חברתית שנמצאת כעת בשלב ה-User acquisition. אני מחפש מפתחי אפליקציות באותו סטטוס שמעוניינים לשתף פעולה ע"מ להוריד את ה-CPI שלהם - יש לי מספר רעיונות בנושא. אם זה נשמע מעניין אשמח אם תפנו אליי ל- elidan1977@gmail.com

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום. אשמח להתייעץ איתכם. אני מחפש טאבלט אנדרואיד 9-10" בתקציב עד 2200 ש"ח פלוס מינוס. אני הולך להשתמש בו בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות, אולי קצת משחקים וקריאת מסמכים, גלישה באינטרנט. הדברים שחשובים לי הם: * איכות סאונד מצוינת * מסך חד עם צבעים טובים * זמן סוללה גבוה * אפשרות לחבר התקנים ניידים (לדוגמא הארדיסק) * מעבד וזיכרון חזקים * אפשרות להרחבת זיכרון * חווית משתמש טובה. הקאץ' הוא שאני אקנה את הטאבלט מקייאספי, מכיוון שיש לי שם זיכוי. להלן הדגמים שמציעים שם בערך בתקציב שלי: > Sony Xperia Z2 Tablet > HTC Nexus 9 16GB WiFi > Lenovo Yoga Tablet 2 Pro > Samsung Galaxy Tab S2 SM-T710 - WiFi > טאבלט 4G LTE עם מודם סלולרי Samsung Galaxy Tab 4 SM-T535 אני כרגע נו…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  24. זיכרון - לא חשוב לי כלכך אני יסתדר גם עם 4GB מסך מעל 8 אינץ' - בדקתי היום מסך של 7 אינץ' וזה ממש קטן אז לא להציע לי בבקשה 7 אינץ' WIFI, אין צורך ב 3G USB (אפשר גם מיני אבל עדיף רגיל) תמיכה בעברית חיבור HDMI לטלויזיה שיריץ משחקים (כמו טמפל ראן, פארקינג מאניה, נינג'ה פרויט) חלק, שלא לא יהיה איטי מדי, שיריץ סרטים באיכות טובה. איזה מכשיר אתם ממליצים ולמה? שאלות: 1. האם זה נכון שהטאבלטים אמורים להתייקר בגלל שהדולר התחזק? 2. אם אני מחבר את הטאבלט דרך HDMI לטלוויזיה שבסלון אני יכול להזרים ישירות סרטים מהמחשב שבחדר שלי דרך הWIFI?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by KFL,

אני צריך עזרה בענין 2 פלאפונים. הראשון nokia n85 השני nokia n78 מי יותר טוב (לא חשובה לי המצלמה) מבחינת מולטימדיה, איך הרמקולים, האם מישו התנסה עם המכשירים, מי לדעתכם יותר טוב. תודה לכל העוזרים!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.