גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, עד היום היה לה מכשיר פומית של samsung, מחפש לה סמארטפון כשהשיקולים הם: 1) מסך גדול 2) ממשק נוח להוצאת שיחות ושליחת הודעות 3) מחיר עד 750, עדיפות לכמה שיותר זול ראיתי שכל מיני סמסונגים נופלים בטווח הזה אבל הלכתי לאיבוד עם הדגמים...עזרה, מישהו? :s05: תודה
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הגרסת ליבה היא : 2.6.35.7[/I9000JHJVG-CL788779se.infra@SEI-45 #2 אני מחפש קארנל מתאים כאן : [/http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108 ולא מוצא שום דבר מתאים איזה מהם אני אמור להתקין ? תודה !!
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי להפסיק לקחת את המחשב נייד לעבודה ולעבור לטאבלט. המחשב נייד כבד, גדול וזמני הסוללה לא ארוכים (אין מטען שאפשר להטעין באוטו כמו USB...) אני מחפש טאבלט שישמש אותי לגלישה (WIFI לפחות אם יש אפשרות לSIM אז מעולה!) ושיריץ סרטים בצורה חלקה. גודל מסך שיהיה סביר לפחות 10 (תקנו אותי אם זה גדול מידי..) ושיהיה דק. חברה? לא קריטי, אבל שלא יהיה סיני. תקציב אני לא סגור אבל הגג זה איזור ה1000 ש"ח אבל עדיף פחות. שוב, הרכישה תתבצע בהודו (אם יש המלצה לחנויות אז אני ישמח) תודה לכם!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המכשיר שנמצא ברשותי Nokia 6120C מתחיל להראות סימני גסיסה. רכשתי לא מזמן Nokia 1280 אני לא מרוצה ממנו הרמקול שלו מאוד חלש והממשק שלו מעצבן ולא נוח. הדרישות: (רוב השימושים מסתכמים בקבלה של שיחות ו- SMS) - מופעל ע"י כפתורים ולא מסך מגע - עמידות - איכות בנייה טובה - רמקול חזק - רדיו אם זה משנה כרגע אני נמצא ברשת Orange. (מנהלי הפורום - אין לי מושג לאיזה פורום ההודעה הזו מתאימה, אתם מוזמנים להעביר אותה לפורום המתאים)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אייפד חדש (3), טוען שיש רק 2 ג"ב פנויים, וש- 11 בשימוש (מתוך 16), אבל בפירוט שהוא מציג, רואים רק 2 ג"ב על סרטים, ו- 2 ג"ב של אפליקציות. אין מוסיקה, יש אולי 5-6 תמונות ועוד כמה במייל. אז היכן מתחבאים עוד איזה 6 ג"ב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נמצא ברשת גולן טלקום. בגלישה סלולרית מחוץ לבית אני מקבל מהירות גלישה איומה. עשיתי בדיקה ב-Speedtest ואני מקבל פינג באזור ה-600! למישהו יש רעיון כיצד אפשר לפתור את הבעיה? ב-Note 2 יש מעין סרגל כלים מעצבן כזה. כאשר הסרגל סגור הוא בולט בצורה של מעין לשונית כזאת. איך מבטלים אותו? הוא משגע אותי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
(לא בטוח אם שייך לכאן או לפורום אלקטרוניקה..) לגבי הטענת הסמארטפון שלי, איך אני יכול לוודא שאני מטעין במהירות המקסימלית? יש אופציה כלשהי שמכשיר יטען מהר מדי והבטריה תתחמם? כי שלשום הטענתי את הGalaxy Nexus שלי במטען של
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? 2800 כולל מיסים יש היום את הנקסוס החדש , שהוא נחשב יותר חזק ויותר זול . אבל המכשיר הזה נראה טוב. ה T מה לגבי עברית? יהיה אפשרי לסדר בו ?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי עם פומית עד 500 ש"ח. מצאתי בזאפ את הנוקיה 6267 (490 ש"ח) , הנוקיה 6131 (335 ש"ח) ונוקיה 2720 (269 ש"ח), זה בערך ההיילייטס יש משהו אחר? כנראה נלך על הנוקיה 2720 אלא אם כן יש התנגדות?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב / טאבלט לצרכי עבודה - משהו שיאפשר לי לעבוד בדרכים ולצרוך תוכן + להשתמש בו כמחשב ראשי כשאני מגיע למשרד בעבודה (ע"י חיבור של מסך חיצוני). ראיתי את ה ASUS VivoBook S200 / S400 החדשים, שנראים הכי קרובים למה שאני צריך (מחשב נייד + מסך מגע, ומערכת הפעלה W8), אבל אני לא יודע עד כמה זה נוח לשבת להשתמש בנייד שכזה באוטובוס. האם יש מכשיר דומה שמאפשר גם קיפול המסך ל"יחידה" אחת, כלומר ללא המקלדת? * חשוב שיגיע בקונפיגורציות של מינימום 4GB זיכרון, לפחות מעבד i3 או דומה, ושיוכל להריץ Linux. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. עדכנתי את הרום של הדיפיי שלי לCM7 . ממש לא אהבתי אותו ואני רוצה לחזור לרום שהיה לי לפני כן(רום של אורנג'). לפני כן היה לי גרסה 2.2 . בכל מקרה אני מחפש ברשת ופה את הרום להורדה ולא מוצא . האם מישהו יכול להביא לי קישור להוריד את הרום הזה וגם מדריך איך להתקין אותו אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה לגבי טבאלט עד 2000 ש"ח. מה כדאי יותר ? המטרה שלי זה לאינטרנט, סרטונים, סרטים, משחקים לא כל כך חשוב. מה יותר כדאי מבחינת ביצועים ? או שעדיף לחכות ל-NEXUS 10 ? http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913226&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=91&aff=Zap〈=he http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=TF300T-1A145A&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=91&aff=Zap〈=he
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
משהו יכול להפנות אותי לאיזשהו אתר שמסביר מונחים כמו "רום", "פריצה", אנדרואיד וכו'... אני מתכנן לקנות בעוד חודשיים את הסמארטפון הראשון ואני לא מבין כלום, אגב אשמח אם משהו ימליץ על מכשיר המתאים ביותר עבור השימושים הבאים: מוסיקה (שיחליף על הדרך את נגן הMP3 שלי !!שמיעה מרובה!!), מצלמה איכותית וחיי סוללה ארוכים. אעדיף אופציה לכרטיס הרחבת זכרון. עריכה: שכחתי תקציב: 900 ש"ח, לא ניתן לחרוג. מודה על כל נכונות לעזור
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד תכנות ברמה גבוהה (בלהה בלההה) רציתי לדעת אם ברמה של הטאבלטים היום יש על מה לדבר (נגיד להשתמש בטאבלט שמריץ וינדוס 8 ב eclips) תודה על העזרה ואני מקוה שאני לא שואל שאלה יותר מדי מטומטמת :
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלומצ'יק , עד היום אמי התנהלה עם נוקיה 6280 ישן אך מוצלח , החזיק למעלה ל 7 שנים . הגיע הזמן להתקדם . על המכשיר להיות חסין בפני נפילות באופן כמעט טוטאלי ( בין אם ע"י כיסוי מגן או כאחת הפונ' של המכשיר ) מסך ברור וקריא מצלמה קדמית + אחורית באיכויות טובות . לא מסובך מידי להפעלה , לדעתי שווה לתת ניסיון לטאצ' . תקציב 1200-1000 , גמיש לפה ולשם . באמת שאני לא יודע מאיפה להתחיל תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתעסק בעיקר בSEO/PP וצריך טאבלט שיאפשר לי לעבוד כשאני נייד. הדרישות העיקריות שלי: - מולטיטסקינג (וUI שתומך במולטיטסקינג) - אינטרגציה טובה עם אפלקציות של גוגל, ואם יש - תמיכה בכמה חשבונות מייל במקביל - תומך במספר רב של דפדפנים - יכולת עבודה כלשהיא עם אקסל (אפשר להתפשר על זה במקרה הצורך) חשבתי על Surface אבל הביקורות שאני קורא ברשת בנתיים לא הכי מפרגנות, וגם העובדה שאפשר להשתמש רק בדפדפן אחד (IE) מפריעה לי. על מה אתם ממליצים? תקציב עד 600$ אבל גמיש במידת הצורך
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
אהלן! צריך עזרה בבחירה של טאבלט להורים בתקציב של עד 1500 שח הכיוון הוא ל10 אינצ', מערכת הפעלה של אנדרואיד ולא אייפד! אני אהיה בארה"ב שבוע הבא (יש מצב שיהיה בלאק פריידיי אגב ?? ) אז אני מתכנן לקנות את המכשיר מבסט ביי זה מה שחשבתי בינתיים לקנות http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Galaxy+Tab+2+10.1+with+16GB+Memory+-+Titanium+Silver/5215429.p?id=1218625359021&skuId=5215429 מה דעתכם? רעיונות אחרים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לבאי הפורום, המחירים בחו"ל של המכשיר המדובר קורצים אך שמתי לב שמוכרים אך ורק את הגרסה שבא ללא LTE, ממש בלי השבב. כמובן שאני לוקח בחשבון שאין בארץ LTE ולא צפוי בשלוש הקרובות לפחות, השאלה היא האם כשארצה למכור את המכשיר בעתיד האם הוא יהיה שווה פחות ממכשירים למשל שמוכרים מסאני ? תודה,
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בקהילת האייפון. הקדמה קצרה? קודם כל אני ממש לא מתכוון לעשות השוואות בין אייפון לגלאקסי, כל אחד מכשיר בפני עצמו. אני כרגע שנתיים עם גלאקסי 1 ובאמת שאין לי טענות. מפאת המצב, היכולת הכספית והצרכים (פגישות, תזכורות וכד') החלטתי להתקדם לאייפון 5. יש באפשרותי לקבל אייפון 5 מלונדון בכ-3000 שח (בארץ המחירים נעים 4800-6500). השאלה למבינים במכשירים - האם כדאי לרכוש את המכשיר החדש? או ממליצים לי על מכשיר אחר?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! מישהו יש ניסיון עם טאבלטים של חברת archos? הם אמינים? טובים? הדגם החדש שלהם ה- 101 xs הוא קנייה טובה? הוא טוב למשחקים? יש עוד טאבלטים טובים עם מסך 9-11 אינץ של חברות אחרות שיותר טובים ממנו? (עד 1500₪)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ZTE-R90 מכשיר מסלקום דור 3.5 שעבר לגולן טלקום, תקשורת טלפונית ו SMS תקינים, אינטרנט לא עובד. גולן לא שולחים הגדרות כיוון שלא מכירים את המכשיר. מישהו יודע איך מגדירים במכשיר הזה שהאינטרנט יעבוד בגולן טלקום?
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך למצוא עד סוף החודש מכשיר סלולארי חדש שיעבוד טוב ברשת הוט מובייל בכל הארץ כרגע משתמש במכשיר פשוט שכנראה שאצטרך להפרד ממנו וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהשתדרג לסמארפון השימוש שאני צופה הוא קל - ניווט, קריאת אימיילים ומעט גלישה צריך המלצה למכשיר זול ואמין המתאים לתדרים של הוט מובייל - בתקציב של עד 1000 ש"ח אם אין מכשיר כזה, אשמח לקבל המלצה על מכשיר "טיפש" טוב ואמין בתקציב של עד 500 ש"ח - עדיף במבנה "צדפה" (לא אוהב שהמקשים חשופים ונלחצים סתם) בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום iphone 4 , הוא די עושה את העבודה אבל לאפליקציות של היום יש מצבים בהם הוא די איטי עד שהוא עושה את העבודה, בנוסף לכך כיום המכשירים מגיעים עם מסך יותר גדול מה גם ב 4s זה אותו גודל חוץ מiphone5 חשבתי לקראת הכניסה של iphone 5 שיוריד מחירים אולי לשדרג לגירסא הבאה של iphoneשמעלי שהיא: 4s או לאחת android המובילות : sgs3 / htc one x אז אני שוקל למכור את שלי ולקנות את אחת מהנ"ל וכאן אני צריך את עזרכתם בייעוץ ואולי ניפוץ מיתוסים... הקריטריונים החשובים לי: -איכות האפליקציות בין ה ios לבין ה android - שמעתי מכמה חברים שהם טוענים שבandroid אין ממש שפע של אפליקציות איכותיות ויפות ושימושיות, וגם הם נוטות לקרוס המון, נוסף על כך אני שם לב שהרבה אפליקציות נוחתות…
-
- 88 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית גלקסי S3 באיבורי או ב KSP רציתי לדעת, האם אני אקבל את הנחת המעם למרות שאני לא תושב אילת? האם תהיה בעיה במימוש אחריות אחרי שאני אחזור לעיר שלי? האם השירות של איבורי השתפר ועדיף לקנות מהם מאשר מ KSP? האם הכבל מיקרו USB שאני מקבל- האם הוא פריק?- יש גם חיבור למחשב וגם חיבור לחשמל? דגשים מסוימים שאני צריך לתת עליהם את הדעת? תודה!
-
- 18 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אפשר בבקשה מדריך טוב שנוסה על ידיכם לעשיית גיבוי ו-ROOT למוטורולה מיילסטון (עדיף בעברית, למרות שאין לי בעיה עם אנגלית.. זה בשביל חבר ויכל להיות שהוא יצטרך לעשות זאת)? בנוסף אבקש ROM שאתם ממליצים עליו למכשיר המדובר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-