עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המכשיר שנמצא ברשותי Nokia 6120C מתחיל להראות סימני גסיסה. רכשתי לא מזמן Nokia 1280 אני לא מרוצה ממנו הרמקול שלו מאוד חלש והממשק שלו מעצבן ולא נוח. הדרישות: (רוב השימושים מסתכמים בקבלה של שיחות ו- SMS) - מופעל ע"י כפתורים ולא מסך מגע - עמידות - איכות בנייה טובה - רמקול חזק - רדיו אם זה משנה כרגע אני נמצא ברשת Orange. (מנהלי הפורום - אין לי מושג לאיזה פורום ההודעה הזו מתאימה, אתם מוזמנים להעביר אותה לפורום המתאים)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by winner,

שלום חברים אני צריך למצוא עד סוף החודש מכשיר סלולארי חדש שיעבוד טוב ברשת הוט מובייל בכל הארץ כרגע משתמש במכשיר פשוט שכנראה שאצטרך להפרד ממנו וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהשתדרג לסמארפון השימוש שאני צופה הוא קל - ניווט, קריאת אימיילים ומעט גלישה צריך המלצה למכשיר זול ואמין המתאים לתדרים של הוט מובייל - בתקציב של עד 1000 ש"ח אם אין מכשיר כזה, אשמח לקבל המלצה על מכשיר "טיפש" טוב ואמין בתקציב של עד 500 ש"ח - עדיף במבנה "צדפה" (לא אוהב שהמקשים חשופים ונלחצים סתם) בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אפשר בבקשה מדריך טוב שנוסה על ידיכם לעשיית גיבוי ו-ROOT למוטורולה מיילסטון (עדיף בעברית, למרות שאין לי בעיה עם אנגלית.. זה בשביל חבר ויכל להיות שהוא יצטרך לעשות זאת)? בנוסף אבקש ROM שאתם ממליצים עליו למכשיר המדובר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gil5,

ZTE-R90 מכשיר מסלקום דור 3.5 שעבר לגולן טלקום, תקשורת טלפונית ו SMS תקינים, אינטרנט לא עובד. גולן לא שולחים הגדרות כיוון שלא מכירים את המכשיר. מישהו יודע איך מגדירים במכשיר הזה שהאינטרנט יעבוד בגולן טלקום?

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by winner100,

שלום לכולם, לאחרונה החלטתי להפסיק לקחת את המחשב נייד לעבודה ולעבור לטאבלט. המחשב נייד כבד, גדול וזמני הסוללה לא ארוכים (אין מטען שאפשר להטעין באוטו כמו USB...) אני מחפש טאבלט שישמש אותי לגלישה (WIFI לפחות אם יש אפשרות לSIM אז מעולה!) ושיריץ סרטים בצורה חלקה. גודל מסך שיהיה סביר לפחות 10 (תקנו אותי אם זה גדול מידי..) ושיהיה דק. חברה? לא קריטי, אבל שלא יהיה סיני. תקציב אני לא סגור אבל הגג זה איזור ה1000 ש"ח אבל עדיף פחות. שוב, הרכישה תתבצע בהודו (אם יש המלצה לחנויות אז אני ישמח) תודה לכם!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by A.J,

שלום לפני כמה ימים קניתי את הגלקסי 3 אז אני די חדש עם האנדרויד. רציתי לשאול איך מבטלים את הפרסומות שאני מקבל מכל מיני אפליקציות שיש לי בהאתראות שלי, זה מאוד מעצבן כי זה עושה צליל של הודעה. אני מבין שאפלקציות חינמיות מראות פרסומות בזמן השימוש בהם ואין לי בעיה עם זה. אבל זה ממש מעצבן ומפריעה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by blancman,

שלום. אני מתלבט מה כדאי לקנות - טאבלט 7" או סמארטפון. אני צופה איתו בסרטים ככה שחשוב לי שתהיה לו רזולוצית HD. צריך גם שיהיה לו חריץ MICRO SD. הצרכים שלי מטאבלט: צפייה בסרטים, GPS אינטרנט, 3G, קצת משחקים (ברמה של אנגרי בירדס וכאלה). השיקולים שלי מה עדיף מבין השניים נובע משיקולי עלות-תועלת בעיקר. אשמח גם לקרוא מכם המלצות על טאבלט/סמארטפון כלשהו.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום חברים, אחרי מליון שכנועים, סבתא שלי הסכימה לבקשתי להחליף את חברת הסלולר שלה. זה המכשיר שברשותה: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php לצערי, החלפת מכשיר אינה אופציה. האם המכשיר יתמוך בהוט מובייל? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Peach,

היי אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון שרק עושה לי צרות. המכשירים שמעניינים אותי הם האייפון, גלקסי 3, HTC ONE X, גוגל נקסוס 4 ו-LG OPTIMUS. 1.חשוב לי שהמכשיר יעבוד בצורה חלקה, מבחינת מגע ומבחינת מערכת הפעלה. אני יודע שבקטע הזה האייפון לא יעשה בעיות...השאלה מה עם האחרים. הבנתי שבתחום המגע מצמצמים פערים ובעצם המסך של הנקסוס 4 ושל optimus g הוא אותה טכנולוגיית מגע כמו של האייפון. 2.צילום וידאו - לא מצאתי אף התייחסות או השוואה רצינית בין המכשירים האלה. אצל כולם כתוב 1080p 30 fps אבל יש בי חשש שעדיין לא הצליחו לצמצם פערים מול האייפון. הבנתי שמדווחים על נפילות פריימיים וקירטועים בה-HTC ONE X, שמאוד משך אותי בגלל העיצוב והיכולת לצלם וידאו בהילוך איטי (יש את זה בעוד מכשירים?). 3.לא הו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אבא שלי ( בן 79 ) קנה עכשיו סמרטפון ראשון. סוני אריקסון אקספריה ריי בין היתר כי הוא רצה מכשיר קטן עם מצלמה סבירה ותוכנת ניווט ( במקום מצלמה רגילה ומכשיר גי פי אס ישנים שיש לו). כרגע הוא ברשת פלאפון עם מכשיר ישן ( בן 5 שנים לערך )וחשבון חודשי ממוצע של כ 150 שקלים. הוא מדבר דקות בחודש ! אמרתי לו שיברח כבר מחברה שעושקת אותו שנים אבל הוא חושש שאם יעבור ומשהו יהיה לו תקין לא יהיה לו עם מי לדבר כי לגולן אין תמיכה והוא קרא שיש בעיות בהגדרות לחיבור לאינטרנט של מכשירים כמו שקנה ( והוא וגם אני לא ממש מתמצאים )ולכן הוא מוכן לשלם מעט יותר ולקבל מענה ושרות אנושי. מה דעתכם, יש דברים בגו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, אני סטודנט באוניברסיטת תל אביב שקורא מספרים אלקטורניים דרך המחשב (אנגלית בלבד), לאחרונה אני מתחיל להרגיש צריבה בעיניים לאחר קריאה ממושכת ולכן החלטתי להשקיע קצת ולקנות קורא ספרים אלקטרוני (eInk). הדרישות שלי צנועות: - תמיכה בקבצים - PDF (גם בעברית) וקבצי CHM (אנגלית בלבד, אין צורך בתמיכה בעברית). תמיכה בקבצי DOC או PPT תתקבל בברכה אבל איננה כה חשובה (במיוחד אם היא מקפיצה את המחיר) - גודל מסך - אני חושב על גודל מסך של 9.7 או 10 שיהיה נוח לקריאה (לא מעוניין ב-6 אינץ' הקטנים) - מה אתם חושבים, איזה גודל מומלץ? המכשיר לא יהיה נייד ואני אשתמש בו בעיקר בבית וקצת ברכבת. - תוספות - דפדפן/נגן מוזיקה וכו'... לא חשוב לי כלל ואפשר לוותר כמובן שאני סטודנט ומעדיף שהמחיר יהיה כמה ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי חברים יש לי אס נוטס מותקן בנוט 2 ולדעתי היא תוכנה מעולה.יוצא לי להשתמש בה המון אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אני עובר למצב פול סקרין בלי השוליים כדי שיהיה יותר מקום לכתוב?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  13. אני מתחיל ללמוד תכנות ברמה גבוהה (בלהה בלההה) רציתי לדעת אם ברמה של הטאבלטים היום יש על מה לדבר (נגיד להשתמש בטאבלט שמריץ וינדוס 8 ב eclips) תודה על העזרה ואני מקוה שאני לא שואל שאלה יותר מדי מטומטמת :

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. שלום לכולם, בios היה לי אפליקציה מדהימה שמתעדכנת תדיר כמה פעמים ביום , ומראה את כל המבצעים של האפליקציות ירידות מחירים , אפליקציות לפי תחומים , בחינם ,ממש משחקים שהולכים להצליח ולפני שעולים כסף הם מוצעים בחינם להורדה דרך ממשק ידידותי וכך אפשר לחסוך כסף בזה שמורידים אפליקציות לפני שהם מקבלות תג מחיר. מישהו מכיר משהו בסגנון ל android ?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  15. היי! אני עם מוטורולה דיפיי + פלוס, עם הגרסה המקורית של מערכת ההפעלה שלו (+MOTOBLUR), והכל רץ מה זה מעאפן. יש לאגים. לוקח לי איזה 20 שניות לחכות לפעמים כדי לעבור נגיד לסקשן של הסמסים בטלפון. הטלפון גם לא מגיב מהר. לפעמים מנסה ללחוץ על משהו והטלפון מקבל את הפקודה רק איזה 5-10 שניות אחרי. שמעתי על התקנת CM7 שיכולה לעזור, אך אני לא מתמצא וצריך לשמוע ממישהו שעשה את זה כבר בדיוק על גרסת הפלוס הזו, ויכול להעיד שהכל עדיין עובד כמו שצריך?! (חייב לציין שהיה לי בזמנו מוטורולה דיפיי שהחזרתי כבר לחו"ל. עליו התקינו לי CM7, והיה שם באג נוראי - שכל פעם שהשתמשתי בספיקר-אנשים מהצד השני לא שמעו ת'שיחה! היו רעשים! ומאז אני לא יודע אם זו הייתה בעיה חומרתית או תוכנתית עם ה CM7, ולכן אני חו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם, לפני כמה ימים עברתי לרום cm10 בגלקסי I9000 שלי. יש לי גלקסי נוסף עם רום מקורי של סמסונג. ברום של סמסונג הייתה אפליקצייה שהשתמשתי בה הרבה ולא מצאתי משהו זאת האפליקצייה תזכיר של כל מיני פתקים (MEMO) יש לי את ההתקנה אבל שאני מנסה להתקין אותה רשום לי ש"היישום לא הותקן". הייתי גם רוצה את האפליקציית מחשבון שהיה ברום המקורי של סמסונג וגם את האפליקציית הודעות והמקלדת שהיו שם ויש גם בגלקסי 3 (רום עם גירסת אנדרואיד מתקדמת יותר). אשמח אם תעזרו לי בנושא ותגידו לי איך אפשר להתקין אותם ומאיפה אני אוכל לקחת את ההתקנה של המקלדת זה ממש חשוב לי. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by aradgonen,

שלום! אחרי שעות של חיפושים הגעתי לשני הטאבלטים שהכי מתאימים לי: Lenovo idea tab a2109 8gb Google nexus 7 למישהו יש ניסיון עם המכשירים האלו? אני יודע שיש להם מסכים שונים אבל עזבו את זה כרגע... החומרה שלהם זהה אבל במשחקים יש הבדל בינהם? אולי בכל זאת יש לכם המלצה אחרת ? וגם הטאבלט : Archos 101 xs משתווה להם? או יותר טוב? בבקשה עזבו את ענייני המסך...

18. אני כמו הרוב(עדר חחח) התמקדתי במכשירי סמסונג כמו ה S3 , אייפון או HTC ONE X ובלבטים של כחודש ימים , שלשום ראיתי אצל מישהו מכשיר של מוטורולה מדגם RAZR אם לא טועה xt910 ,ומאוד התרשמתי ממנו המכשיר הרגיש לי שונה ומיוחד ויזואלית ,האחיזה הייתה נוחה , שוטטות בממשק של האנדרוייד(לא יודע בידיוק איזו גירסא הייתה לו- סביר להניח הישנה) הייתה חלקה לגמרי וגם הממשק ויזואלית היה הכי מגניב שראיתי - נראה לי קוראים לזה wallpaper live בסוג של 3D . בדקתי את מחירו ועוד יותר מרשים כ 1800ש"ח עם אחריות של שנתיים ועוד של היבואן הרשמי ח.י , בנוסף עשיתי חיפושים ברשת ומצאתי עוד מכשירים של מוטורולה שהם "תותחים" כמו ה droid razr hd , razr i , droid razr m לדוגמא סרטון השווה של droid razr m מול S3 של …

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by aradgonen,

שלום! אני מחפש לקנות טאבלט קטן או גדול, אבל התקציב יותר מתאים לקטן... חשבתי על ה- Google Nexus 7 Kindle fire HD 8.9" (שיוצא ב- 20 בנובמבר) Apple iPad Mini Google Nexus 10 (כולם בגרסאות הבסיסיות) מה אתם אומרים עליהם? איזה הכי טוב? יש משהו שאתם ממליצים? (אין לי בעיה לקנות באינטרנט מחול אבל שעם משלוח לא יעבור את התקציב) תודה מראש, ארד גונן.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by jiddisch,

יש לי כרגע אייפד 3. אני שוקל למכור את האייפד ולקנות במקומו טאבלט חדש עם מערכת הפעלה windows8 (הבנתי שיש דבר כזה) הסיבה, כדי שתהיה לי מערכת הפעלה פתוחה בדומה למחשב הרגיל שלי, ושתהיה לי אפשרות להפעיל את התוכנות שאני רגיל אליהם (אופיס, פוטושופ, משחקים וכו' וכו' כמו מחשב רגיל) השאלה שלי היא, אם זה באמת יתפקד כמו מחשב רגיל לכל דבר והאם שווה לי לעשות את השדרוג. אם כן, אשמח לקבל המלצות איזה מכשיר לקנות (אין כל כך בעיה של כסף) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Qayin,

היי חברים... שמעתי על הרבה מכשירי טעינה אלחוטיים בעבר אבל פה לא הבנתי אם זה רגיל ופשוט טוענים את זה וזה מספיק לטעון את המכשיר פעם פעמיים או שזה עובד אחרת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק הזה והוא ממש טוב אך ללא כסף אין מה לעשות איתו והוא הופך להיות משעמם . אני מחפש דרך להשיג מטבעות אל בדרך הסידייה לא הצלחתי (שרת imodgame.appspor.com) מישהו יודע איך אפשר להשיג מטבעות ? ועוד שאלה , למה שקונים טילים הם נעלמים אחרי מספר משחקים ?

23. שבוע טוב אנשים ! חבר רכש את המכשיר לפני כ4 חודשים , הכל היה מושלם ,היה מבסוט מהמכשיר , לפתע תוך כדי השימוש המסך הפך למעווט , לא יודע איך להסביר בדיוק , אבל זה נראה כאילו משהו עם הרזולוציה , לקחנו את המשיכר למקום הרכישה (אחריות שנה) , הם ניסו לצרוב גרסה וזה לא ממש עזר , הם טוענים ששלחו את המכשיר לHTC ישראל ושם נאמר להם שהטאצ' הוא הבעיה וזה נגרם משימוש לא הולם במכשיר ( אני מוכרח לציין שחבר שלי שירת את המכשיר ולא להיפך זאת אומרת ממש שמר עליו , המכשיר לא חווה נפילות מכות וכו'). הם גם טוענים שטאצ' חדש עולה כ 1200 ש"ח והאחריות לא מחסה את זה. מה לייעץ לחברי לעשות ? , תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות את הדונגל מהאתר הזה:http://www.aliexpress.com/store/product/New-arrival-Rikomagic-MK802-III-Dual-Core-Mini-Android-4-1-PC-RK3066-1-6Ghz-Cortex/810525_659384842.html?cn=null&PID=3640101&tp1=skim32X105Xd1d1845eb2a16fc8c518acd20b2ba9b6&tracelog=datafeeds&src=ale&URL=http%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fstore%2Fproduct%2FNew-arrival-Rikomagic-MK802-III-Dual-Core-Mini-Android-4-1-PC-RK3066-1-6Ghz-Cortex%2F810525_659384842.html&cv=10887173&af=cj_3640101&vd=30 האם אני צריך לשלם מכס ומע"מ כשהוא מגיע לארץ? אם כן כמה מה המחיר הסופי שאני אשלם אחרי כל ההוצאות? תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by edgottlib,

מחפש לקנות מכשיר זול (עד 900 ש"ח) מהיר אמין (לצרכים בסיסיים) - חשבתי על L.G optimus one p-500 אך אני לא מוצא אותו בשוק הצעות נוספות? מכירים חנות שמוכרת את המכשיר באיזור רחובות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים