עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by 2Fluffy4U,

אני לא ממש יודע אם כאן זה המקום הנכון ולא למשל נושאי אפל וכו'.. אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע על מקום טוב לרכוש בו כיסוי לאייפד החדש.. הייתי באיידיגיטל, אופיס דיפו, דינמיקה סלולר ובאג.. לא מצאתי שום דבר מעניין במיוחד.. באינטרנט מצאתי כמה וכמה דגמים ממש נחמדים אבל אף אחד מהם לא נשלח בנוחות לארץ. אשמח אם מישהו מכיר חנות שמייבאת או בעלת כיסויים ומגנים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שבב הדגל הבא של קוואלקום עשוי להיחשף עוד לפני סוף השנה, כאשר סמסונג שוב צפויה להיות זו שתקבל אליו גישה לפני כל השאר לכתבה

3. Started by GALITT2000,

יש לי תקציב מהעבודה לסמארטפון עד 2000 שקלים. עזרו לי לבחור בין אלה: LG Optimus L7 P700 Motorola Atrix 2 Motorola RAZR XT910 HTC Desire HD Samsung Galaxy S Advance I9070 Sony Xperia P Orange Infinity או המליצו על דגם אחר שעומד בתקציב. תודה ושבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by amirusus,

אני טס שבוע הבא לחול למשך כשבוע.... האם ישנה אפשרות לחסום את ה IPHONE לגלישה דרך 3G שלא יתחבר אפילו בטעות??? כמובן שאני רוצה להשאיר את האופציה של גלישה דרך רשתות פתוחה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by the king2006,

מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ??? נמאס לי מהפלאפון שלי ....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zombie,

אני מתכוון לקנות מכשיר חדש(הגיע הזמן לשדרג את הnokia 3100 ) הדילמה היא N95 או אייפון.... לn95 יש מצלמה מדהימה(והיא אכן תחליף למצלמה ביתית פשוטה) ולאייפון מצלמה בסיסית גם האייפון וגם הנוקיה נגניי מוזיקה בעליי הרבה מקום....לא יודע מה לגביי איכות האודיו בנוקיה אבל.... מבחינת דפדפן אינטרנט וסרטים אייפון לוקח בגדול..... מבחינת משחקים אני חושב שמחינה גראפית המשחקים באייפון יותר טובים וחוץ מזה גם יותר מבדרים בגלל ה"אקסולורמטר" ששולטים במשחק בעזרת הטיית המכשיר(זה נהדר זה!) לי חשוב מכשיר עם נגן נורמלי....שיהיה אפשר לצפות בסרטים במהלך נסיעה שיהיה מצלמה נורמלית ושיבדר(משחקים מספקים) מצד אחד אייפון:סרטים ומשחקים אבל מצלמה לא רצינית מצד שני נוקיה: מצלמה מדהימה ונגן נורמלי(לפי מ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by danker,

שלום לאחרונה ראיתי שסלקום פתחה במבצע חדש של מגוון מכשירים ב15 ש"ח ל36 חודשים נעזוב לרגע את ההתחייבות ל3 שנים(שאתה אולי אני אצליח להוריד לשנה וחצי),אני מתלבט בין שני פלאפונים שנראים לי הכי טובים מבין המגוון המצומצם שקיים: U900וSamsung -מכשיר חדש שנחשב הצלחה לא רעה עם מצלמה 5 מגה פיקסל לעומת LG KU990 -מכשיר דמוי אייפוני עם מסך מגע,אני יודע שהוא לא טוב כמו האייפון,אבל נעזוב את זה לרגע יש לו גם מצלמה 5מגה פיקסל עכשיו לי בתור אדם די צנוע ובעל מכשיר ישן ענתיקה לפני 3 שנים-roker 1000 בצבע לבן של מוטורולה- הייתי רוצה לעבור למכשיר טוב יותר מבחינה אמינות מצלמה הכי טובה לא בעיות של קריסות פתאומיות מלא גימיקים קטנים וחמודים עכשיו הייתי רוצה את דעתכם הכנה ביותר לגבי כול מכשיר ומכשיר …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. צריך אפשרות גלישה ברשת ביתית ללא תלות בספק פלאפוני. רצוי GPS מובנה ללא תלות בספק פלאפוני.(יש מצב?) הרצת משחקים טובה (לילד שלי בן 9.5 ) מסך גדול ואיכותי. מצלמה איכותית. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by cloudead,

שלום, אתמול קניתי W595 חדש מאורנג', והמוכר אמר לי שחשוב שהטעינה הראשונה תהיה כזאת : קודם כל שאני ארוקן את הפלאפון לגמרי עד שהוא נכבה, ואז יטען לילה.. אז אתמול חיכיתי שהוא יתרוקן.. ואז חיברתי אותו למחשב בשביל לבדוק משהו וקלטתי שזה טוען. מהר ניתקתי ואז חיכיתי שיתרוקן וטענתי נורמלי כל הלילה.. יש מצב שהטעינה הקצרה הזאת (משהו כמו 30 שניות ) הרסה לי את הטעינה הראשונה ? כי המוכר אמר משהו שהסוללה זוכרת עד כמה מילאו אותה בפעם הראשונה ואז זה המקסימום שלה.. יכול להיות שהדקה הזו שהוא היה מחובר למחשב הרסה משהו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. כל הרמזים שקיבלנו עד כה אודות הדגם המשופר מבית היצרנית הסינית הצעירה מתרכזים בהדלפת טוויטר אחת, יחד עם תצלומים רשמיים למראה לכתבה

11. אני מעוניין לקנות בקרוב פלאפון חדש אשר מסוגל לקרוא קבצי word ,מאחר וזו אחת התכונות החשובות לי רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם זה ? כיצד המכשיר מתמווד עם קבצים גדולים של 1מגה~ ? כיצד הוא מתמודד עם טקסט מעוצב ? ובכלל עם שמירת הסדר במסך כל כך קטן ? האם זה קריא במסכים קטנים כמו של פלאפונים ? יש הבדל בקריאה של קבצי word בסוגי פלאפונים שונים ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. GT Technologies, החברה האחראית למסך ה-iWatch של החברה, לכיסויי המצלמה ולקורא טביעת האצבע באייפון, פושטת רגל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a4%d7%95%d7%a9%d7%98%d7%aa-%d7%a8%d7%92%d7%9c/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. במכירה מוקדמת עולה משהו כמו 400+ ליש"ט אם אני זוכר נכון (כולל מיסים) - המון. השאלה היא האם זה שווה את התוספת מחיר מהמילסטון ה"רגיל". בנתיים מה שראיתי זה הבדל במעבד והעובדה שפרויו כבר מותקנת. חוץ מזה המשקל נשאר אותו דבר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by taltarablus,

משחקי הכס חוזרים לסיבוב שני, רובוטים מנסים להשמיד את כדור הארץ בפעם המי יודע כמה ו-Evoland יתם לכם מכת נוסטלגיה מרוכזת – כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-6/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. זה נורמאלי? אני עם קלאודי 3.3 וקרנל של דורי. יש מה לעשות? תודה לעוזרים ☺

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, מחפש מעבדה זולה ו\או אמינה לתיקון נקסוס 4 בתל אביב. עדיפות לצפון תל אביב\רמת אביב. תודה, רן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. תודה . קצת דחוף ...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אהלן,אני חדש בתחום הסמרטפונים עד עכשיו היה לי נוקיה סמרטטפון.. בגלל שכנראה לא יהיה לי ביטוח לאייפון ולפחות מנזק אני רוצה לשמור עליו(אם יגנבו כפרה..) מחפש המלצה למגן איכותי ואם אפשר שיראה גם סבבה.. מה אומרים על המגן Otterbox Defender ? אני רוכש אותו דרך חבר מארה"ב אז אפשר להמליץ גם על מגנים יקרים,תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by House M.D.,

האם יש בנמצא מתחרה ראוי ל ipod touch? נגן מדיה כלשהו שייכנס לכיס, יריץ אנדרואיד לדוגמא ויהיה בו WIFI... המכשירים היחידים שנתקלתי בהם שיש בהם אנדרואיד והם לא סלולארי אלו הטאבלטים, אני מעוניין במשהו מקסימום 4.3" , שייכנס לכיס... לא אכפת לי שיהיה סיני, העיקר שיעבוד. אשמח להצעות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Makaveli_iL,

שלום, האם יש ביקוש למכשיר הנ"ל? בעתיד הקרוב מאוד יהיו ברשותי מספר מכשירים - מי שמעוניין נא ליצור קשר בפרטי (מעוניין להיפטר מהם )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by HilaX3,

שלום, בקרוב (השבוע) אני עומדת לרגוש טלוויזיה חדשה. מצאתי אחת שעלותה 1200 - מחיר שאני יכולה להרשות לעצמי. אבל לפני שאני רוכשת אותה.. רציתי לדעת אם היא בכלל שווה את זה. בדקתי את הפרטים ע"פ מדריכים לקניית טלוויזיה... וזה נשמע מושלם.. אבל עדיין אשמח לדעה מאנשים שאולי מכירים את הטלוויזיה, או הייתה להם התנסות קודמת. מדובר בטלוויזיה של Fujucom - http://best-electric.co.il/items/176618#BigBuyNow מפרט טכני - *שנה אחריות כוללת ושנתיים נוספות על הצג נתוני מסך: גודל מסך: "32 יחס תצוגה: 4:3/ 16:9 (ניתן לבחירה) רזולוציה: 1366X768 HD READY מעבדי תמונה: Active Natural Motion - למניעת מריחות בתנועה מהירה 3D Digital Noise Reduction - לחדות מקסימאלית של התמונה Super Dynamic Noise Reductio…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by PuG3o6,

קיבלתי הצעה מחברת בזק : אייפוד טאץ' 4g ( נפח אינו ידוע בנתיים) + אחסון לשרתים של בזק בנפח 10gb תמורת 10שח ל 36 חודשים מה אתם אומרים ? האם כדאי ?

23. Started by m1ke,

http://androidspin.com/2010/11/09/galaxy-tab-vs-c02-pistol-galaxy-tab-wins/ lol?! fake and gay?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנקסוס 4 מזה שנתיים והמכשיר עושה את העבודה כמו שצריך אבל אני חושב שהגיע זמנו. אני מחפש מכשיר עם: -הקשה כפולה לפתיחת המסך -טעינה אל-חוטית -דק - לא יותר מ 8-8.5ממ -מסך 5.5" -אופציה להעברת שירים דרך כפתורי האוזניות (לא חובה אבל עדיף) -מסך עם גבולות כמה שיותר דקים - גם למטה ולמעלה אני מודע לכך שהדרישות רבות ולא בטוח שהכל אפשרי אבל אשמח לשמוע הצעות. קראתי הרבה על ה Xiaomi Mi5 שאמור לצאת ודיי נדלקתי עליו אז אשמח לשמוע את דעתכם גם עליו. אני מעדיף לא להתעסק עם החלפת רומים ורוט, הספיק לי עם Desire HD שהיה לי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. אני מעוניין לדעת באיזה חנות פרטית יש את המעבדה הכי טובה ושירות אמין ? המעבדה מאוד חשוב לדעתי והיא ברוב המקרים לא מקבלת כמעט יחס כי ברגע שסמארטפון שבדרך כלל גם יקר מתקלקל מצפים שהוא יתוקן ויוחזר למצבו הקודם במהירות הגבוהה ביותר אם זה לא קורה זאת בעיה רצינית . השאלה מופנת בעיקר לאנשים שהתקלקל להם מכשיר סמארטפון והם תיקנו בחנות פרטית או מעבדה פרטית עצמאית והיו מרוצים מהשירות אם אפשר גם לכתוב על החוויה יהי מעולה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים