גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אני טס שבוע הבא לחול למשך כשבוע.... האם ישנה אפשרות לחסום את ה IPHONE לגלישה דרך 3G שלא יתחבר אפילו בטעות??? כמובן שאני רוצה להשאיר את האופציה של גלישה דרך רשתות פתוחה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אנשים ברשותי נוקיה 5310, פלאפון נחמד, אבל הגיע הזמן להחליף אותו. אני מעוניין בטלפון סלולרי חדש, לא חייב להיות סמארטפון - כל מה שאני רוצה זה שיהיה קטן (לא משהו בגודל של אייפון), מצלמה באיכות 3 מגה פיקסל ומעלה יהיה נחמד, ושתהיה בו אפשרות להקלטת שיחות (בנוקיה 5310 יש מערכת הפעלה series 40, אז אני מניח שמשהו עם מערכת הפעלה דומה גם יאפשר הקלטת שיחות...) יש המלצות? תקציב 2000 ש"ח ומטה אגב, אם במקרה ידוע לכם על סמארטפון שמספיק חכם בשביל לעשות תואר במדעי המחשב במקומי, אין הגבלת תקציב ואם במקרה אתם מכירים אתר שמפרט, בין היתר, אם למכשיר יש אפשרות להקלטת שיחות או לא, אשמח לקישור. הייתי מחפש מכשיר שמתאים לי בעצמי, הבעייה היא שאין פירוט אם המכשירים מאפשרים הקלטת שיחות... אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקרוב פלאפון חדש אשר מסוגל לקרוא קבצי word ,מאחר וזו אחת התכונות החשובות לי רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם זה ? כיצד המכשיר מתמווד עם קבצים גדולים של 1מגה~ ? כיצד הוא מתמודד עם טקסט מעוצב ? ובכלל עם שמירת הסדר במסך כל כך קטן ? האם זה קריא במסכים קטנים כמו של פלאפונים ? יש הבדל בקריאה של קבצי word בסוגי פלאפונים שונים ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סמארטפון ה-Z5 "המהפכני" נחשף - עם מראה שונה מאוד מכל מה שהבטיחה לנו היצרנית הסינית בטיזרים שלה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנקסוס 4 מזה שנתיים והמכשיר עושה את העבודה כמו שצריך אבל אני חושב שהגיע זמנו. אני מחפש מכשיר עם: -הקשה כפולה לפתיחת המסך -טעינה אל-חוטית -דק - לא יותר מ 8-8.5ממ -מסך 5.5" -אופציה להעברת שירים דרך כפתורי האוזניות (לא חובה אבל עדיף) -מסך עם גבולות כמה שיותר דקים - גם למטה ולמעלה אני מודע לכך שהדרישות רבות ולא בטוח שהכל אפשרי אבל אשמח לשמוע הצעות. קראתי הרבה על ה Xiaomi Mi5 שאמור לצאת ודיי נדלקתי עליו אז אשמח לשמוע את דעתכם גם עליו. אני מעדיף לא להתעסק עם החלפת רומים ורוט, הספיק לי עם Desire HD שהיה לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צריך אפשרות גלישה ברשת ביתית ללא תלות בספק פלאפוני. רצוי GPS מובנה ללא תלות בספק פלאפוני.(יש מצב?) הרצת משחקים טובה (לילד שלי בן 9.5 ) מסך גדול ואיכותי. מצלמה איכותית. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצרף תמונות של המקום המיועד לסים! ??? מה שאמרו לי בסלקום שזה נראה להם כמו הכנה לסים ואני לא רואה שם שום מגעים , למרות שיש תבנית של סים ועוד הוא אמר שאולי צריך מתאם לסים ולא מצאתי בנתיים ב2 חנויות פלאפונים שהייתי . תמונות.... הסים הרגיל של סלקום (רוקד) בפנים ולא יושב טוב כנראה שזה רק הכנה מה אני עושה?!!! ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
LG מציגה את דגם ה-Stylo 4 שלה, שיהיה אחת מהאפשרויות היחידות בשוק לקבלת מכשיר חכם עם עט מגע לכל מי שלא מעוניינים להשקיע את מלוא הסכום במשפחת ה-Note הגדולה של סמסונג לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שבב הדגל הבא של קוואלקום עשוי להיחשף עוד לפני סוף השנה, כאשר סמסונג שוב צפויה להיות זו שתקבל אליו גישה לפני כל השאר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! עברתי קצת על החיפוש שלכם ואני עדיין מתלבט בין שני הדגמים... תוכלו לעזור לי לבחור אחד מהשניים? מצד אחד נורא חשוב לי WIFI מצד שני אני לא מת על סליידר....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש טאבלט שכל מטרתו הוא רק כדי להזרים סרטים ל-ChromeCast בעזרת Popcorn Time. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות כסף אבל הכי חשוב זה שהוא יריץ טוב את הפופקורן טיים אפשר אפילו המלצה למפרט טוב שיעשה את זה ואני כבר אחפש טאבלט מתאים.. יש המלצות? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בשביל חבר נגן MP4 שיעבוד עם עברית מלאה (לא הפוכה) עם איכות טובה בטווח של 300 שקלים. אינני בקיא בתחום הנגנים הללו ולכן אשמח להכוונה או המלצה ספציפית בנושא מהמומחים בתחום. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניית bluetooth בשביל נהיגה - עד עכשיו היו לי איזה 3 דגמים שכל אחד מהם עלה 50 ש"ח והם החזיקו מעמד בערך חצי שנה כל אחד... תהיתי האם כדאי להשקיע הפעם קצת יותר בשביל משהו שגם יחזיק מעמד קצת יותר... אין בעיה גם לרכוש מחו"ל. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת באיזה חנות פרטית יש את המעבדה הכי טובה ושירות אמין ? המעבדה מאוד חשוב לדעתי והיא ברוב המקרים לא מקבלת כמעט יחס כי ברגע שסמארטפון שבדרך כלל גם יקר מתקלקל מצפים שהוא יתוקן ויוחזר למצבו הקודם במהירות הגבוהה ביותר אם זה לא קורה זאת בעיה רצינית . השאלה מופנת בעיקר לאנשים שהתקלקל להם מכשיר סמארטפון והם תיקנו בחנות פרטית או מעבדה פרטית עצמאית והיו מרוצים מהשירות אם אפשר גם לכתוב על החוויה יהי מעולה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במכשיר טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. sumsung galaxy note 8.0 מתאים בדיוק לצרכים, אבל לא מצאתי בארץ אשמח להכוונה או למכשיר אחר שיכול למלא את הצרכים שלי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמובן ההתלבטות שלי היא בין האייפון 4 לגלקסי S. אני יודע שהנושא הזה חרוש מהתחת. קראתי המון כתבות וראיתי המון סרטונים ביוטיוב, אבל אני ממש לא יודע איזה לקחת בסופו של דבר. אני יודע שלכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו וקשה מאוד להגיד איזה יותר טוב. אבל בכל זאת רציתי לשאול ולקבל תשובה בצורה חד משמעית. איזה פלאפון לקנות?? אשמח לתשובות מאנשים שיצא להם להתנסות משני המכשירים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי אוזניית bluetooth מוטורולה H500,כיוונתי אותה לפלאפון sony ericsson z610i אבל רק הפונקציה של דיבור בפלאפון עם האוזנייה עובדת. כשאני שם מוזיקה או סתם מדפדף אני שומע את הצלילים מהפלאפון גם כשהאוזנייה מחוברת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך פותרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין למה כשקונים טלפון ב 700 שקל אפשר לשים רינגטון בקלות, ובאייפון שעולה 3500 שקל צריך לשאול בפורומים איך לעשות את זה.... קניתי אייפון 4, גירסה 4.3.3 הכנתי רינגטון בפורמט המתאים ובאורך המתאים, ובעזרת ה itunes הכנסתי אותו לקטגוריה "ringtones". הכל עבד טוב ומגניב, הרינגטון עובד. עכשיו הכנתי עוד רינגטון, אני מסנכרן אותו ב itunes כמו שעשיתי עם הרינגטון הקודם, אבל כשאני נכנס באייפון להגדרות>צלילים>צלצול, אז מופיע לי רק הרינגטון הראשון שהכנתי.... השני לא מופיע (למרות שב itunes הוא מופיע)... אם אני אכנס לאייטונס, ואמחק את הרינגטון הראשון, רק אז אוכל לשים את הרינגטון החדש שעשיתי..... בקיצור, האייפון לא מוכן לעבוד עם יותר מרינגטון אחד...... מישהו יודע איך פותרים את ז…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסמארטפון הראשון בעולם עם סורק ביומטרי שמוטמע בתוך התצוגה נחת לבדיקת קשיחות אצל כוכב ה-YouTube שמתמחה בכך, וסיפק לנו בשורות מעודדות לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
חשבתי שאם ידוע לכם מה יצא לאורנג אז אולי ידוע לכם מה יצא לפלאפון..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט לעצמי. תחילה נציין לטובת הגילוי הנאות שאני קצת משוחד כלפי ה-IPAD החדש, יותר בגלל הבאזז מאשר סיבות פרקטיות. עברתי קצת על דיונים בפורום על מנת לראות המלצות לגבי המכשיר שיתאים לי ולדעתי ה-ASUS PRIME לא יתאים לי מהסיבה הפשוטה שאני צריך אינטרנט סלולארי. עכשו כשעברנו את זה האם יש המלצות מעבר למוצרי אפל למיניהם? האם יש מישהו שכבר עובד עם האייפד החדש ויכול להגיד איך הוא באמת לעומת הדור הקודם? איכות המסך וכו.. והאם באמת שווה את הכסף? אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מחברת בזק : אייפוד טאץ' 4g ( נפח אינו ידוע בנתיים) + אחסון לשרתים של בזק בנפח 10gb תמורת 10שח ל 36 חודשים מה אתם אומרים ? האם כדאי ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש משהו קומפקטי, לא עבה וכבד. מסך שיהיה בגודל בין 1.5 ל-3 ככה.... שלא יעשה את הנגן "גדול מדי" ולא יהיה אפשר להכניס אותו לכיס. השימוש הגדול הוא מוסיקה, ואולי מידי פעם סרטים. (לצורך זה יש לי PSP). הנפח לא הכי משנה, אבל מינימום 4-5 ג'יגה. איכות שמע טובה. זה הדרישות שלי בעיקרון, הדגש הוא על נגן קומפקטי ונחמד. תודה לעוזרים מראש נ"ב מישהו יודע מתי הנגן הזה: http://www.akihabaranews.com/en/en/news-12828-D2%2C+the+Cowon+mini+PMP.html יוצא לשוק?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק חדש מהיוצרים של Worms, דרקונים שרק מחכים להשקעה שלכם בכדי לנצח בקרב ומשחק שמתחיל מהסוף להתחלה - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-3/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-