גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום צריך יעוץ לרכישת טלפון חדש תקציב : 1600 ש"ח חריגה : 200 ש"ח. מקור רכישה :מהארץ. תאריך הרכישה המשוער : השבוע הקרוב מפעילה סלולרית : לא רלוונטי אפשר לעבור דברים הכרחיים במכשיר : ממשק נוח וחלק,מצלמה פחות או יותר כמו הגלקסי 4,אפשרות להוריד קבצים ודברים ישירות מהדפדפן וסרטים. דברים פחות חשובים במכשיר : פחות חשוב לי עניין המשחקים והתמיכה במשחקים. הערות נוספות: שיהיה כמה שיותר טוב במסגרת התקציב, ואחריות אני ראיתי את הטלפון MEIZU MX4 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מדובר על מודל SM-J710GN. המערכת הפעלה באנגלית - ואני לא רואה אפשרות לשנות אותה לעברית. אשמח להכוונה קלה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם ה-Razer Blade Pro בגודל 17 אינץ' זוכה לגרסה עליונה חדשה - במחיר של 3,700 דולר לא כולל מסים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
ה-N95 זה הגרסא הישנה אז הבנתי שלא מומלץ ה-910 הבנתי שממש דומה לשלי אבל מצלמה פחות טובה [ונגן יותר טוב] איך ה-LG החדש? הKU990?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי חיבר את הIPOD למחשב חדש, והוריד ITUNES, ברגע ההתקנה של התוכנה, משום מה מחקה לו את כל האפליקציות שנקנו בכסף מהמכשיר. מדוע זה קורה? מה ניתן לעשות עם הנושא? מאז הוא לא חיבר שוב כדי לא לאבד כסף עוד פעם. תודה רבה אגב מדובר בדור החדש של TOUCH - 64GB
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש פלאפון בסכום של 2000 שקל פלוס מינוס מאתיים שקל. אני מעדיף את הסגנון של המסך מגע המשולב עם המקלדת ואני מחפש את התמורה הטובה למחיר. לכן הגעתי לשתי הפלאפונים האלה. הבעיה היא שהם מאוד דומים עם הבדלים שעל הנייר לא נראים משמעותיים. בגלל זה רציתי לשמוע חוות דעת ממי שיש לו ניסיון עם הפלאפונים, ממשק, איכות בנייה, נוחות, מהירות וכל הפיצ'רים מסביב. מה ההבדל בין שני מערכות ההפעלה שלהם? (האחד סימביאן והשני אנדרואיד) האם הם מסורבלים מבחינת גודל ושימוש יומיומי שמצריך פתיחה של המקלדת? מה שיכריע מבחינתי זו הנוחות והתכונות העיקריות והבסיסיות של הפלאפון, צריך לשמוע טוב, קליטה טובה, סוללה טובה, וספיקר טוב. תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
להלן סדר האירועים: 1. המכשיר הפסיק להפעיל אפליקציות. 2. איפסתי להגדרות יצרן - לא עזר. 3. ביצעתי עדכון קושחה למכשיר - עזר, המכשיר עובד טוב מתמיד, אבל, הוא לא יודע לכתוב בעברית יותר(יש טקסטים בעברית ב-SMSים ובמידע שאני מסנכרן משרת הדואר, אבל לא ניתן לכתוב). אשמח לפתרון לנושא הזה מבלי לערב את החנות שלוקחת את המכשיר ליום שלם בלי לתת חלופי בשביל לפתור את הבעיה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי גלקסי S2 מאחד החנויות שמופיעות בזאפ. יש לי כמה שאלות: 1. האם איכשהו ניתן להתקין גרסה שתתן תפריט בעיברית?, כרגע רק באנגלית, אבל הוא תומך מקלדת בעיברית, SMS אנשי קשר חיפוש וכו' 2. האם ניתן להוריד את המזג אוויר בשולחן העבודה? 3.האם יש תוכנה כמו ולינגו שמקבלת הנחיות בעיברית ( תוכנה שפועלת לפי הנחיות הקול שלך)? 4. האם יש תוכנה או הגדרה במכשיר שניתן לענות לשיחה מתקבלת על יד הקול או ע"י הנפת היד? תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פלאפון עם סוללה חזקה.. ואין לי מושג לאיזה פלאפון באמת יש סוללה יותר חזקה( לפי מה שהבנתי כמות ה mah של הסוללה לא בהכרח אומר לי שהפלא יחזיק יותר זמן על טעינה אחת.. ) וגם שיהיה פלא מהדור והאיכות של ה S5 ו ה g3 וכו... השמח לעזרה בנושא...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
דיווחים טריים מצביעים על כך שמכשיר היוקרה החדש מבית היצרנית הסינית העולה יושק במקביל לדגמים החדשים והנוצצים של טים קוק ואנשיו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני עומד לקבל N95 משומש מאבא שלי , ואני מאוד מאוד רוצה להחליף את המערכת הפעלה במערכת הפעלה המקורית של נוקיה . ללא כל הקיצורי דרך /תוכנות של אורנג . האם זה אפשרי ? או שאורנג נעלו את המכשיר או משהו בסיגנון ? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אייפד חדש (3), טוען שיש רק 2 ג"ב פנויים, וש- 11 בשימוש (מתוך 16), אבל בפירוט שהוא מציג, רואים רק 2 ג"ב על סרטים, ו- 2 ג"ב של אפליקציות. אין מוסיקה, יש אולי 5-6 תמונות ועוד כמה במייל. אז היכן מתחבאים עוד איזה 6 ג"ב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי נגן חדש ( Cowon Q5 )ואני מעוניין להוסיף כל מיני תוכנות - איזה תוכנות נוספות קיימות לנגן זה ?? או איזה אפשרויות הרחבה נוספות אפשר להתקין עליו ?? האם ניתן להתקין IGO -8 .. תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תמכשיר של סמסונג R500 הקלטתי בו בצילום וידאו סרטון הכל סבבה אני מפעיל אותו בפלאפון הוא עובד ושומעים ורואים העברתי את הקובץ ה MP4 למחשב דרך הכרטיס זיכרון ובמחשב רק רואים את הוידאו ולא שומעים תקול בכלל התקנתי מקודדים וכל מיני חבילות והסרות והתקנות ורק רואים ולא שומעים מה הבעיה?!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מכשיר N86 ונטסיק שמתחבר לנטבוק שלי בעל מהירות של 2.8 מגה וללא הגבלת הורדה. אני יודע שיש אפשרות דרך החברה שהם יעבירו את האינטרנט המהיר לסלולארי ואז שהסלולארי ישמש כמודם בעצמו. חבר שלי עשה את זה עם האייפון שלו ורציתי לדעת האם לN86 יש גם כזאת אופציה ואני גם בקרוב משדרג לSAMSUNG SGS ואני רוצה לדעת האם יש בעיות לעשות את אותה הפעולה בסלולארי הזה? תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את האייפוד החדש. אני רק לא מוצא שום חנות חוץ משל אפל, והם רוצים שישלמו להם עם כרטיס של ארה"ב שאין לי. כבר התפשרתי על להשתמש בMUSTOP למשלוח אפילו. כל מחיר עד ה500$ כולל מיסים מתקבל. אני פשוט רוצה לקנות אותו לפני שמתחיל לי הקד"צ ב18 ואני רוצה לקבל אותו כמה שיותר מוקדם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין OnePlus One מאיביי http://www.ebay.com/itm/351306143777?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT מה הסיכוי שייתפס במכס? בכלל אשמח לשמוע דעתכם על הקניה והאם יש חלופות טובות יותר. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי דרך זאפ נקסוס 4 בטווחים של 1270 ש"ח ומעלה. בחנויות (גיים אנד מובייל ורון-פון) אמרו שזה חדש. אפשר להאמין להם? תודה ארי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש אפליקציית אנדרואיד להקלטת שיחות Voice רגילות על גבי המכשיר ? רצוי כזאת שמופעלת אוטומטית לכל שיחה נכנסת ו/או יוצאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים אשמח לקבל המלצה לנרתיק/כיסויי איכותי וטוב ששומר גם על המסך למכשיר IPAD3 . תדוה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז קניתי את הטאבלט הפשוט הזה ובסה"כ הוא פשוט מאד, מסך לא משהוא מגע לא משהוא אבל במחיר שלו אי אפשר לבקש יותר מידי.יש לי שימוש אחד שברצוני לעשות בו ודווקא אותו אני לא מצליח.המכשיר מבוסס אנדרואיד 2.3 הורדתי למכשיר את תוכנת הניווט WAZE וברצוני לשים למכשיר כרטיס של פלאפון עם חבילת גלישה ולהשתמש בו כ GPSכרגע אני נמצא בבית ומחובר ל WI FI שבבית, אני נכנס ל WAZE המכשיר מזהה את מיקומי ולאחר מספר שניות המכשיר נתקע ולא ניתן לעשות שום שימוש רק לכבות אותו.ניסיי להשאיר את זה שעה תקוע אמרתי אולי ישתחרר כלום לא קורה וכרגע לא ניתן להשתמש בתוכנה.יש הצעות לפתרון הבעייה?מישהוא הצליח להפעיל את התוכנה הזו על המכשיר מהסוג הזה ?תודה מראש רן
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבב הדגל הבא של קוואלקום עשוי להיחשף עוד לפני סוף השנה, כאשר סמסונג שוב צפויה להיות זו שתקבל אליו גישה לפני כל השאר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לסטודנטים למחשבים שרוצים לעבוד בזמן התואר כדי לצבור הניסיון. 1. מה השכר המקובל לסטודנט שהולך לעבוד בסטרטאפ? משלמים לפי שעה או במניות של החברה? 2. הידע שלהם מספק בשביל להתמודד עם תכנות אפליקציות ברמה גבוהה? או שהם נדרשים לעבור השלמות של החומר? 3. יש הבדל משמעותי בין סטודנטים לתואר ראשון וסטודנטים לתואר שני? 4. יש פה אנשים שמכירים שעסקו בעבודה כזאת ויכולים לספר מה היה השכר שלהם ואיפה הם עבדו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לפתח משחק לאנדרואיד שמשתמש במנגנון פיזיקלי(מזכיר קצת את הסלינגשוט באנגרי בירדס). מישהו יודע אם יש מנגנונים מוכנים כאלה לאנדרואיד שאני יכול להשתמש בהם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-