עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by AVISHAI12,

איזה מכשיר יותר כדי לקנות nokia n95 8gb או iphone

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אם ניתן אשמח להפנייה למדריך. לא אכפת לי שימחקו נתונים וכולי, במילא מפרמט אותו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a7%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%9f-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94-galaxy-s6-active-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שבב הדגל הבא של קוואלקום עשוי להיחשף עוד לפני סוף השנה, כאשר סמסונג שוב צפויה להיות זו שתקבל אליו גישה לפני כל השאר לכתבה

5. טוב אז ככה, אני צריכה המלצה לנגן טוב עד 800 ש''ח, חשבתי על ה IAUDIO U3- 2GB איך הנגן הזה? ואיך הנגן IAUDIO 6 שעולה 999, 4 GB, הוא טוב? ומה הסיפור של הנגן iAudio M5 20GB, למה יוצא שהוא כזה זול עם 20 GB ביחס לנגנים האחרים? ועוד שאלה, מה ההבדל בין זיכרון פלאש, לדיסק קשיח?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Yoav,

האתר TGDAILY מדווח על ROKR חדש שיצא. למי שלא יודע, ROKR היא סדרת מכשירי המוזיקה של מוטורולה. המכשיר יעוצב בסגנון מכשירי הRAZR, יכיל את כפתורי הניווט הרגילים ובנוסף גם מסך מגע. אין עדיין שום מידע על מחירים או תאריך השקה. http://www.tgdaily.com/2006/10/20/motorola_rokr_gen_2/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מי שמכיר את התוכנה JOIKU לפלאפון נוקיה, שהופכת את הטלפון למודם WIFI ואז אפשר להתחבר אליו מהלפטופ נניח, אני מחפש תוכנה דומה רק שתומכת ב Iphone תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. היי אני מקווה שמישהו פה יוכל לענות לי על השאלה קראתי באתר כתבה לגבי מערכת הפעלה חדשה לטלפון ubuntu touch ובחלק מהכתבה נאמר שהיא יושבת ישירות על החומרה כמו ios ולעומת זאת אנדרואיד מתקשרת עם החומרה דרך אמולציה. http://hwzone.co.il/gadgets/articles/Ubuntu_For_Smartphones_Editorial/2 השאלה שלי קצת כללית אבל אני בעיקרון מחפש הרחבה על הנושא ובעיקר מעוניין לדעת למה גוגל לא משנים את זה כך שאנדרואיד תעבוד ישירות על החומרה ? תודה על התשובה ואשמח גם אם יש למישהו הפניה לחומר קריאה בנושא

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by onetwo,

אהלן, אני רוצה לצלם מספר סרטונים שלי לבלוג. בסרטונים זה רק אני שמדבר למצלמה. איזה מצלמה תעשה את זה טוב? אני לא צריך איכות טלויזיה.... אבל אני כן רוצה איכות לפחות די טובה. האם המצלמה של אייפון 5S יעשה את העבודה? לי כרגע אין סמארטפון וזה אומר שאאלץ להשאיל מחבר שלי. האם יש איזשהו מצלמה דיגיטלית שעולה כמה מאות שקלים (עד 400-500) שתצלם לי באותו איכות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by pening6,

שלום, יש לי גלקסי 3 ורציתי ליקנות מטען נייד בשביל להטעין אותו שאני בחוץ שאלתי מישהו שאני מכיר והוא הציע לי את זה: http://www.ebay.com/itm/Backup-Battery-Charger-Power-Bank-Portable-10000mah-2-USB-for-iPhone-Samsung-/330765263682?pt=PDA_Accessories&hash=item4d03256342 רציתי לדעת עם זט קנייה שווה או שיש מוצר יותר טוב\משתלם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by isragal,

יש לי נוקיה 6267 אחד החברים שלי הביא לי כרטיס זיכרון העברתי אליו מלא קבצים שהיו לי כרטיס זיכרון אחר ועכשיו כתוב לי שהוא לא מפורמט ואי אפשר להגיע אל הקבצים דרך המחשב או דרך הסלולרי אני צריך למחוק הכל יש איזה תוכנה שאני יוכל להוציא את הקבצים לפני הפירמוט? או דרך כלשהי להוציא את הקבצים? תודה עריכה: מצאתי פתרון תוכנה icare data recovery אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by BeN-T,

אחי בניורק עוד חודש ואני יכול להביא את ה- Omnia hd האם שווה לי להיא אותו? אני יוכל להתקין על הסמביאן שלו עברית? או שכדאי להביא כבר את ה-omnia i900 כמו שיש בארץ.רק יותר זול.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנקסוס 4 מזה שנתיים והמכשיר עושה את העבודה כמו שצריך אבל אני חושב שהגיע זמנו. אני מחפש מכשיר עם: -הקשה כפולה לפתיחת המסך -טעינה אל-חוטית -דק - לא יותר מ 8-8.5ממ -מסך 5.5" -אופציה להעברת שירים דרך כפתורי האוזניות (לא חובה אבל עדיף) -מסך עם גבולות כמה שיותר דקים - גם למטה ולמעלה אני מודע לכך שהדרישות רבות ולא בטוח שהכל אפשרי אבל אשמח לשמוע הצעות. קראתי הרבה על ה Xiaomi Mi5 שאמור לצאת ודיי נדלקתי עליו אז אשמח לשמוע את דעתכם גם עליו. אני מעדיף לא להתעסק עם החלפת רומים ורוט, הספיק לי עם Desire HD שהיה לי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן, לאחרונה נתקלתי בקשיים במציאת מכשיר לאדם שטכנולוגית קצת מאחור. הוא מבין התנהלות של אנדרואיד 2.3.6 אבל כל מכשיר שהוא בא אח"כ פשוט קטסטרופה הדרישות הן מסך גג 3.6 אינצ כרטיס זיכרון מצלמה טובה יכולת להריץ וואטסאפ, מייל, גלישה וסרטונים כולם ביחד ושהכל יעבוד חלק גם ללא סגירת תהליכים וזמני סוללה ליום שלם וצפונה כרגע יש לי מכשיר מעולה הבעיה שהלאנצר לא כ"כ נוח, אם קיים לאנצר שתומך בעברית שמכיל חלק מהפונקציות כמו הסטה לצד הימיני לחיוג והסטה לצד השמאלי להודעה אשמח לשמוע עליו

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by x-dude,

או קיי אז ככה, היה לי פלאפון ענתיקה (samsung לא זוכר איזה מודל) אז חשבתי שהגיע הזמן לשדרג, קניתי את ה nokia 6230i ויש לי שאלה: אני רוצה להגדיל את נפח הזכרון שלו, איזה כרטיס בדיוק אני צריך לקנות וכמה הוא עולה? (512 ו\או 1GB). וגם, האם יש דרך להציג את התאריך על גבי מסך הפתיחה.... והאם את השעה אפשר להגדיל? זה מאוד קטן. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Makaveli_iL,

שלום, האם יש ביקוש למכשיר הנ"ל? בעתיד הקרוב מאוד יהיו ברשותי מספר מכשירים - מי שמעוניין נא ליצור קשר בפרטי (מעוניין להיפטר מהם )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. היי אני מעוניין לרכוש פלאפון בסכום של 2000 שקל פלוס מינוס מאתיים שקל. אני מעדיף את הסגנון של המסך מגע המשולב עם המקלדת ואני מחפש את התמורה הטובה למחיר. לכן הגעתי לשתי הפלאפונים האלה. הבעיה היא שהם מאוד דומים עם הבדלים שעל הנייר לא נראים משמעותיים. בגלל זה רציתי לשמוע חוות דעת ממי שיש לו ניסיון עם הפלאפונים, ממשק, איכות בנייה, נוחות, מהירות וכל הפיצ'רים מסביב. מה ההבדל בין שני מערכות ההפעלה שלהם? (האחד סימביאן והשני אנדרואיד) האם הם מסורבלים מבחינת גודל ושימוש יומיומי שמצריך פתיחה של המקלדת? מה שיכריע מבחינתי זו הנוחות והתכונות העיקריות והבסיסיות של הפלאפון, צריך לשמוע טוב, קליטה טובה, סוללה טובה, וספיקר טוב. תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום!אני מחפש מתאם מ-micro USB לHDMI+OTG, משהו שדומה למוצר הבא:http://www.aliexpress.com/item/2016-New ... 80a3611a11חיפשתי בגוגל וזאפ ולא מצאתי משהו דומה בחנות בארץ (אבל אני מניח שיש)תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מתי יגיעו הפלאפונים של נוקיה עם ה5 מגה פיקסל לארץ מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. במכירה מוקדמת עולה משהו כמו 400+ ליש"ט אם אני זוכר נכון (כולל מיסים) - המון. השאלה היא האם זה שווה את התוספת מחיר מהמילסטון ה"רגיל". בנתיים מה שראיתי זה הבדל במעבד והעובדה שפרויו כבר מותקנת. חוץ מזה המשקל נשאר אותו דבר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. זה נורמאלי? אני עם קלאודי 3.3 וקרנל של דורי. יש מה לעשות? תודה לעוזרים ☺

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by DUDEnamE,

אהלן, אני מחפש המלצה לGPS תומך במפות ישראל , רשמתי אייביי או דיל אקסטרים כי משם זה יותר משתלם? או שאני טועה?, אני מחפש משהו שיהיה גדול יותר מ5 אינ'ץ . תקציב לא יותר מ150$ אם אפשר למצוא בפחות אני אשמח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ולא דרך CYDA או איך שקוראים לזה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Proww,

היי, ברצוני לרכוש טאבלט לצורכי סרטים, גלישה, משחקים וכו'. אני מתלבט בין 2 הטבלטים הללו: [h=1]ASUS MeMO Pad HD 7[/h] [h=1]Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5110[/h] מה לפי דעתכם יותר טוב מבחינת הביצועים? אני מחפש טאבלט שלא נתקע ומקרתע.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום רב חברים, אחריי שנים רבות של שימוש בפלאפון מיושן החלטתי לעשות זאת ! אז מה אני רוצה מהפלאפון ? ככה: 1) גלישה טובה באינטרנט כמובן. 2) מצלמה ! - לא מוכן להמעיט בערך הזה, הכי טוב לטווח התקציבים. 3) רצוי שיעבוד עם רשת פלאפון ( לא חובה ) אלו הדברים החשובים ביותר. יצא לי לקרוא קצת ולהתעניין - ראיתי כמה מכשירים שתפסו : Samsung W i8150 Xperia Neo V Samsung Ace Plus S7500 אשמח לקבל עצות חברים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים