עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שבב הדגל הבא של קוואלקום עשוי להיחשף עוד לפני סוף השנה, כאשר סמסונג שוב צפויה להיות זו שתקבל אליו גישה לפני כל השאר לכתבה

2. מכשיר הדגל שעשוי להגיע בסוף החודש יוכל להציע לצרכנים יותר זכרון והרבה יותר חיי סוללה לכתבה

3. שיאן הסוללה החדש של שוק הסמארטפונים יכול להיות שלכם כעת בפחות מ-500 ש\"ח לכתבה: http://hwzone.co.il/30-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%9e%d7%a4%d7%a8-%d7%9e%d7%a2%d7%9c-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%99%d7%aa%d7%a8-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. זה המכשיר שאני רוצה לקנות (Asus Zenfone 2): http://www.amazon.com/ASUS-ZenFone-Cellphone-Silver-Unlocked/dp/B00VWKKF52/ref=sr_1_4?&s=wireless&ie=UTF8&qid=1440588718&sr=1-4&keywords=asus+zenfone+2+ze550ml&pebp=1440588702235&perid=0S8955MSTYG38K3EM6TJ#Ask זה הרשימה של התדרים שהמכשיר תומך בהם: GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz), UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz), LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 17, 20). איך אני יכול לדעת אם זה תואם לרשתות בארץ? 2) אני גם מתלבט בין Zenfone 2 לבין Moto g 3rd gen - איזה מהם עדיף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חבר שלי העביר לי אייפון 3GS פרוץ עם מסך שבור תיקנתי את המסך והכל עבד טוב.. רציתי למחוק את כל הדברים ואפלקציות שהיו שם ולהתקין דברים חדשים אז עשיתי פורמט דרך המכשיר ועכשיו כשאני מדליק את המכשיר הוא נתקע לי על הלוגו של אפל אני לא יכול לכבות את המכשיר רק כשנגמר החשמל ואני והמכשיר לא מוזוהה באייטונס אז אני לא מצליח לעשות ריסטור. מישהו יודע מה אני יכול לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי יש לי אפשרות לקנות Ipod Video 80Gb מתאילנד במחיר די מצחיק (לא זיוף או משהו כזה...) השאלה אם אני אקבל איתו גירסא שתומכת בעברית, או שאני אצטרך לצרוב לו עברית בארץ? תודה מראש Install

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lev-27,

לפני שנתיים עשיתי את טעות חיי והחלפתי מכשיר פשוט בדור 3. שנתיים, כל חודש, סלקום עושקים ממני 30 שקלים "חבילת גלישה" שאני לא מנצל 0.0000000001% ממנה. ניסיתי לבטל אותה, צעקות, מנהל, שימור לקוחות, אמרו שאין מה לעשות, חבילת גלישה היא חלק בלתי נפרד מהמכשיר (ב-ס-ד-ר) והדרך היחידה להיפרד ממנה היא להחליף קו. אין לי חשק להחליף. א. כי הצלחתי להוציא תעריף מעולה דרך שימור לקוחות (שעה וחצי צעקות על היחס המגעיל שהם נותנים לנו אחרי 15 שנים בחברה). ב. אין לי חשק לעדכן את כל העולם במספר החדש. ג. יש לי אחלה מספר. יש דרך לבטל את הדבר הנוראי הזה? אם למשל אני קונה מכשיר כמו Nokia 1208 הם חייבים לבטל את החבילה כי כבר לא מדובר בדור 3, נכון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי מדובר על מודל SM-J710GN. המערכת הפעלה באנגלית - ואני לא רואה אפשרות לשנות אותה לעברית. אשמח להכוונה קלה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לכתבה: http://hwzone.co.il/מהפכת-הסלולר-לאן-סלקום-רוכשת-את-גולן-טל/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ivgeni6,

שמתי לב נגיד שייוצא משחק לאייפון ואותו משחק יוצא גם לאנדרואיד , המשחק שמתאים לאנדרואיד שוקל הרבה פחות מאותו משחק שמתאים לאייפון, האם זה אומר שאותו משחק נגיד ירוץ הרבה יותר טוב ואיכותי ב IOS מאשר באנדרואיד ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני עזרו לי למצוא טאבלט במחיר מינימלי - שיכול להריץ WIN8 עליו, עדיף שאוכל לקנות אותו בארץ. תודה חברה, ופורים שמח!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rooten,

היי אני רוצה לפתח משחק לאנדרואיד שמשתמש במנגנון פיזיקלי(מזכיר קצת את הסלינגשוט באנגרי בירדס). מישהו יודע אם יש מנגנונים מוכנים כאלה לאנדרואיד שאני יכול להשתמש בהם? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by RUBI88,

שלום לכולם רציתי לשתף אותכם בגאדג'ט חדש ומגניבבב עינית דיגיטלית לדלת הדגם החכם בעל פונקציות מתקדמות ראיית לילה פעמון בדלת מצב צילום תמונות מצב צילום סרטונים תאריך שעה מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by kletsman,

שלום. איזה כיסוי כדאי לי לקנות לגלקסי s2 תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by usb 2.0,

בתחילת אוקטובר החברה הודיעה שהיא תוציא עדכון 4.1 למכשירים שלה עד סוף החודש... מישהו יודע אולי איפה זה נתקע?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. סמארטפון הביניים החדש והמסקרן של השחקנית הסינית העולה זמין לרכישה כבר עכשיו וללא צורך בהזמנות מראש, אך בתוספת עלות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/למי-שלא-רוצה-להמתין-oneplus-2-זמין-לרכישה-כבר-ע/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, סוף סוף נמאס לאמא שלי מהפלאפון שלה (נוקיה ישן) וביקשה ממני שאני אחפש לה פלאפון חדש שתהיה אפשרות בו להשתמש בוואטסאפ (בשביל לקבל תמונות) ושיהיה נוח לדבר ולשלוח הודעות. לא צריך מסך ענק ולא צריך משהו ממש איכותי העיקר שיהיה נוח לשלוח/לקבל תמונות, לסמס ולדבר בפלאפון. המקסימום זה 1000 ש"ח אבל בכללי עדיף פחות, הרבה פחות. עדיף פלאפון על בסיס אנדרואיד כלשהו אבל זה לא חובה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Yoav,

האתר TGDAILY מדווח על ROKR חדש שיצא. למי שלא יודע, ROKR היא סדרת מכשירי המוזיקה של מוטורולה. המכשיר יעוצב בסגנון מכשירי הRAZR, יכיל את כפתורי הניווט הרגילים ובנוסף גם מסך מגע. אין עדיין שום מידע על מחירים או תאריך השקה. http://www.tgdaily.com/2006/10/20/motorola_rokr_gen_2/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. חשבתי שאם ידוע לכם מה יצא לאורנג אז אולי ידוע לכם מה יצא לפלאפון..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by geigera,

שלום אני נוסע מחר לארה"ב. האם שווה לקנות שם טאבלט? יש לכם המלצה? אני צריך טאבלט למשחקים של ילדים וכל מיני אפליקציות של לומדה. מסך ממוצע - שלא מוציאים את העיניים. אם wi fi (ואפשרות לכבות אותו, מן הסתם זה כלול). תקציב - עד 150-200 דולר. תודה ארי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן,אני חדש בתחום הסמרטפונים עד עכשיו היה לי נוקיה סמרטטפון.. בגלל שכנראה לא יהיה לי ביטוח לאייפון ולפחות מנזק אני רוצה לשמור עליו(אם יגנבו כפרה..) מחפש המלצה למגן איכותי ואם אפשר שיראה גם סבבה.. מה אומרים על המגן Otterbox Defender ? אני רוכש אותו דרך חבר מארה"ב אז אפשר להמליץ גם על מגנים יקרים,תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Weihenstephan,

בוקר טוב לכולם, מישהו יודע מה מהירות האינטרנט בגולן טלקום בחבילה ללא הגבלה? ולאיזה מהירות הגלישה יורדת לאחר שימוש של 3 ג'יגה? ברמת העיקרון אני משתמש כבד באינטרנט 16-20 ג'יגה בחודש בגלישה סלולרית ולכן אני רוצה לדעת איזה מהירויות אתם חווים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by esaly,

שלום! למישהו יש מושג עם איזו תוכנה ניתן לנווט במפות המזרח הרחוק ע"י GPS במכשיר POCKET PC? כידוע לארץ ולאירופה אפשר להשתמש בIGO ואילו לארה"ב בDESTINATOR... אשמח על כל עזרה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by UponTheRose,

יש לחבר שלי נגן IKO planet 7879 שהוא זול יחסית ובנפח 4 ג'יגה, נקנה לפני כמה חודשים עכשיו הקטע ההזוי זה שכל פעם שמחברים אוזניות לנגן, שומעים באוזנייה אחת בסדר ובאוזנייה השנייה לא בסדר (כלומר, צריך להזיז את הכבל של האוזניות ולשחק איתו עד שהוא יעבוד). שימו לב לבעייה המוזרה כאן-הבעייה היא בנגן אבל כל אוזניות שתחברו- אם תשחקו עם הכבל עצמו זה יסתדר פה ושם למרות שהאוזניות בסדר גמור, האם ידוע למישהו כאן על בעייה כזאת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם היום קניתי את הנגן sansa clip 4 gb ואמרו לי שיש אפשרות להוסיף לו תמיכה לעברית דרך האתר של סנסה ניסיתי וכל השינוי הוא שרואים עברית, אבל היא הפוכה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.