גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
הבדלים משמעותיים תועדו בין ביצועי האחסון המובנה ובין ביצועי התקשורת הסלולרית בתתי דגמים שונים של מכשירי ה-iPhone 7 וה-iPhone 7 Plus לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני רוצה לצלם מספר סרטונים שלי לבלוג. בסרטונים זה רק אני שמדבר למצלמה. איזה מצלמה תעשה את זה טוב? אני לא צריך איכות טלויזיה.... אבל אני כן רוצה איכות לפחות די טובה. האם המצלמה של אייפון 5S יעשה את העבודה? לי כרגע אין סמארטפון וזה אומר שאאלץ להשאיל מחבר שלי. האם יש איזשהו מצלמה דיגיטלית שעולה כמה מאות שקלים (עד 400-500) שתצלם לי באותו איכות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו כאן מכיר דגמים של מחברות דיגיטליות, כדוגמת: http://www.tgspot.co.il/asus-eee-tablet/ http://www.arigent.co.il/wacom/index.asp אני מעוניין בדגם שאינו תלוי בניירות כתיבת מיוחדים, ושגודל משטח הכתיבה יהיה A4 או קרוב לכך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסמארטפון הראשון בעולם עם סורק ביומטרי שמוטמע בתוך התצוגה נחת לבדיקת קשיחות אצל כוכב ה-YouTube שמתמחה בכך, וסיפק לנו בשורות מעודדות לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
האם אפשר למצוא עדכונים לתוכנת הניווט IGO8 באינטרנט?? זתומרת כדי להתקין את זה על הכרטיס SD של הGPS??? זתומרת עדכונים שישפרו קודם כל את מפות הארץ ודבר שני את כל העניין של התלת מימד שיהיה יותר מגניב תודה חג שמח
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני שנתיים בערך היה כתבה באתר על התקנת Root למי שקנה גלקסי s4 נראה לי I9500 אני רוצה לעשות עדכון לאנדרויד במכשיר בשביל לסגור את הפריצות שיצאו מאז משהוא יודע איך אני מעדכן את המכשיר? מתקין רוט חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי מלא דברים root unroot הכל, עדיין זה כותב לי שהמכשיר שלי שונה. לא הצלחתי למצוא באינטרנט משהו מועיל... מה עושים? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחי בניורק עוד חודש ואני יכול להביא את ה- Omnia hd האם שווה לי להיא אותו? אני יוכל להתקין על הסמביאן שלו עברית? או שכדאי להביא כבר את ה-omnia i900 כמו שיש בארץ.רק יותר זול.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האתר TGDAILY מדווח על ROKR חדש שיצא. למי שלא יודע, ROKR היא סדרת מכשירי המוזיקה של מוטורולה. המכשיר יעוצב בסגנון מכשירי הRAZR, יכיל את כפתורי הניווט הרגילים ובנוסף גם מסך מגע. אין עדיין שום מידע על מחירים או תאריך השקה. http://www.tgdaily.com/2006/10/20/motorola_rokr_gen_2/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש אחד כזה בנרות.. יש לי את COWON G3 שלטעמי הוא נהדר, אך הנפח שלו מאוד מוגבל.. אני יודע שכיום כולם עוברים לטלפונים ניידים כתחליפי נגנים, אבל אני לא אוהב את הרעיון שלא לדבר על הקרינה המיותרת. אז אם מישהו/י מכיר/ה נגנים חדשים עם נפחים של 4 גיגה ומעלה, או תמיכה בכרטיסי זכרון - שמשתמשים בסוללות אצבע רגילות/נטענות, אשמח לדעת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש טאבלט לצורכי סרטים, גלישה, משחקים וכו'. אני מתלבט בין 2 הטבלטים הללו: [h=1]ASUS MeMO Pad HD 7[/h] [h=1]Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5110[/h] מה לפי דעתכם יותר טוב מבחינת הביצועים? אני מחפש טאבלט שלא נתקע ומקרתע.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
ה-Sony Portable Short Throw Projector יאפשר לכם לצפות בטלוויזיה בכל מקום ועל כל משטח, אפילו באמבטיה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%a5-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! עברתי קצת על החיפוש שלכם ואני עדיין מתלבט בין שני הדגמים... תוכלו לעזור לי לבחור אחד מהשניים? מצד אחד נורא חשוב לי WIFI מצד שני אני לא מת על סליידר....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 6267 אחד החברים שלי הביא לי כרטיס זיכרון העברתי אליו מלא קבצים שהיו לי כרטיס זיכרון אחר ועכשיו כתוב לי שהוא לא מפורמט ואי אפשר להגיע אל הקבצים דרך המחשב או דרך הסלולרי אני צריך למחוק הכל יש איזה תוכנה שאני יוכל להוציא את הקבצים לפני הפירמוט? או דרך כלשהי להוציא את הקבצים? תודה עריכה: מצאתי פתרון תוכנה icare data recovery אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מזמן רכשתי SGS3. אני מאוד מרוצה להטלפון ומאוד מעוניין לשמור עליו מכל בחינה. לאחרונה ראיתי את האפליקציה (גם לאנדרואיד וגם ל IOS) ששמה lookout. היא בעצם גם סוג של אנטיוירוס וגם בודקת אפליקציות ומה רק לא. אפילו במקה של אובדן או גניבה הוא מאתר את המכשיר ושולח לך את המיקום שלו לאי מייל שלך. השאלה היא כזאת : האם היא באמת עושה את מה שהיא מבטיחה או שזאת סתם שיווק ממש טוב ? אשמח לכמה תשובות מאנשים שכבר היתנסו.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניית bluetooth בשביל נהיגה - עד עכשיו היו לי איזה 3 דגמים שכל אחד מהם עלה 50 ש"ח והם החזיקו מעמד בערך חצי שנה כל אחד... תהיתי האם כדאי להשקיע הפעם קצת יותר בשביל משהו שגם יחזיק מעמד קצת יותר... אין בעיה גם לרכוש מחו"ל. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצות על עוד חברות, במיוחד כאלה שכבר השתמשתם במגינים שלהן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי סמסונג אומניה I900 לפני שנה וחצי והוא מאד איטי והבנתי מכמה אתרים שאפשר לשדרג אותו עם רום חדש ואחרי השדרוג הוא טס... רציתי לדעת אם מישהו עשה את זה ומאיפה אני משיג את הרום. ראיתי כמה דרכים וכמה קבצים אבל אף אחד לא תומך בעברית.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a7%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%9f-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94-galaxy-s6-active-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי שאם ידוע לכם מה יצא לאורנג אז אולי ידוע לכם מה יצא לפלאפון..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמה יעלה לי אייפון בחו"ל בלי פריצה ובלי התחייביות או שטויות כאלא... (נגיד שאני אעשה הכל בבית...) בלי אזרחות אמריקאית.. אבל אם צריך אני יכול שאמריקאי יקנה את זה... (כל עוד זה בלי התחייבות או החזרים או משהו...) ואיך?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מכשיר Galaxy S2, עם תקלות לא ברורות כלשהן, שגורמות לו להתרסט ולהיתקע לפעמים (פעם-פעמיים ביום), וקונקטור USB עם מגעים בעייתיים. (לטעינה - אני פשוט קניתי עוד כמה סוללות, טוען אותן ישירות עם מטען כזה, ומחליף ביניהן. והעברת קבצים אני עושה עם Wifi) שווה לי לנסות לתקן אותו? מישהו ירצה לקנות דבר כזה יד שנייה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! למישהו יש מושג עם איזו תוכנה ניתן לנווט במפות המזרח הרחוק ע"י GPS במכשיר POCKET PC? כידוע לארץ ולאירופה אפשר להשתמש בIGO ואילו לארה"ב בDESTINATOR... אשמח על כל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום, האם לדעתכם המחיר של גלקסי 2 ירד עקב יציאתו של ה-3 היום, או שזה הולך לקחת עוד הרבה זמן? כיום תג המחיר שלו עומד על 2400, וזה נראה לי יחסית יקר לפלאפון שנמצא כל כך הרבה זמן בסביבה. השאלה היא אם המחיר בקרוב עומד לרדת משמעותית, כלומר עדיף לחכות או שזה הולך לקחת זמן. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-