עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by RDvd,

אז ראיתי את הכתבה הבאה של וואלה שם רשום את המחיר המגוחך שבכותרת: http://tech.walla.co.il/item/2800534 עולות השאלות: 1.WTF IS CHINABUY?!?!? D מישהו קנה מהם משהו? 2.מה הסבירות שהמוצר מזוייף או מקולקל? (בכל זאת עלי אקספרס והסינים אוהבים לפנק).

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לצד ה-855 זכינו להצצה גם לדגם ה-Snapdragon 8cx, אשר מבהיר כי השאיפה לגרום לחלונות 10 לפעול באופן מיטבי בהתבסס על ארכיטקטורת ה-ARM עדיין חיה ובועטת לכתבה

3. דיווחים טריים מצביעים על כך שמכשיר היוקרה החדש מבית היצרנית הסינית העולה יושק במקביל לדגמים החדשים והנוצצים של טים קוק ואנשיו לכתבה

4. הסמארטפון הראשון בעולם עם סורק ביומטרי שמוטמע בתוך התצוגה נחת לבדיקת קשיחות אצל כוכב ה-YouTube שמתמחה בכך, וסיפק לנו בשורות מעודדות לכתבה

5. Started by mega1234,

OK, בגלל המבצע סטודנטים שיש באורנג עכשיו, אני שוקל לקחת אותו רק שאין לו חיבור לאוזניות, יש איזה מתאם או משהו שמקבלים בערכה שלו כדי לחבר לו אוזניות רגילות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. במכירה מוקדמת עולה משהו כמו 400+ ליש"ט אם אני זוכר נכון (כולל מיסים) - המון. השאלה היא האם זה שווה את התוספת מחיר מהמילסטון ה"רגיל". בנתיים מה שראיתי זה הבדל במעבד והעובדה שפרויו כבר מותקנת. חוץ מזה המשקל נשאר אותו דבר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by גיקוב,

Nokia 5800 אני מנסה להתקין את CoreCodec CorePlayer מהאתר בקישור, בתחתית הדף ישנם 4 סוגי הורדות של CorePlayer ניסתי את הראשון http://www.nokiasymbianthemes.com/free-mobile-applications/core-codec-coreplayer-for-nokia מקבל הודעה: תמונת Install מצורפת, ולא קורה כלום, אני סוגר ב X את החלון הודעה. 1. האם זהו קישור מתאים להורדה ? 2. איך אני יודע אם הסימביאן שלי נעול או לא ? ג'יקוב [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by sagi_10,

שלום אני עומד לקבל N95 משומש מאבא שלי , ואני מאוד מאוד רוצה להחליף את המערכת הפעלה במערכת הפעלה המקורית של נוקיה . ללא כל הקיצורי דרך /תוכנות של אורנג . האם זה אפשרי ? או שאורנג נעלו את המכשיר או משהו בסיגנון ? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ה-N95 זה הגרסא הישנה אז הבנתי שלא מומלץ ה-910 הבנתי שממש דומה לשלי אבל מצלמה פחות טובה [ונגן יותר טוב] איך ה-LG החדש? הKU990?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן ואומר שיש שם סלולרים ממש בזול. אנחנו עוברים בקרוב מפלאפון לאורנג' וחשבתי שהוא יכול להביא כמה מכשירים שנוכל להשתמש בהם כאן. יש למישהו המלצה למכשירים שיהיה קל לעשות להם עלייה ? אנחנו צריכים מכשיר אחד עסקי, מכשיר אחד מגניב (מולטימדיה ומצלמה) ושני מכשירים פשוטים. המלצות בבקשה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DoKing,

שלום קוראים לי דור אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי מכשיר סמסונג 770 מי שלא יודע הוא תומך בכרטיסיי מיקרו אס די עד 512... הבעיה שלי היא כזאת , העברת קבצים דרך המכשיר עצמו היא איטית מידיי ומעצבנת אז מה שעשיתי זה הכנסתי את הכרטיס למתאם ל אס די רגיל הכנסתי אותו לקורא כרטיסים והעברתי את הקבצים בצורה רגילה מה שקרה הוא זה שהמכשיר לא קרא את הקבצים.... אז עשיתי לכרטיס פורמט בצורה הפשוטה ביותר דרך המחשב שלי והתוצאה המכשיר לא קורא את הכרטיס (המחשב כן אני יכול לעשות עליו מה שאני רוצה אבל המכשיר לא מזהה שניכנס כרטיס הרחבה) מישהו יודע מה צריך לעשות בישביל דרך אגב הפורמט נכון השארתי אותו על FAT רגיל כמו הכרטיס שמגיע עם המכשיר וכמו שהוא הגיע .... נ.ב ליפניי שעשיתי פורמט הכל עבד טוב הכרטיס הצ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, חבר שלי חיבר את הIPOD למחשב חדש, והוריד ITUNES, ברגע ההתקנה של התוכנה, משום מה מחקה לו את כל האפליקציות שנקנו בכסף מהמכשיר. מדוע זה קורה? מה ניתן לעשות עם הנושא? מאז הוא לא חיבר שוב כדי לא לאבד כסף עוד פעם. תודה רבה אגב מדובר בדור החדש של TOUCH - 64GB

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. להלן סדר האירועים: 1. המכשיר הפסיק להפעיל אפליקציות. 2. איפסתי להגדרות יצרן - לא עזר. 3. ביצעתי עדכון קושחה למכשיר - עזר, המכשיר עובד טוב מתמיד, אבל, הוא לא יודע לכתוב בעברית יותר(יש טקסטים בעברית ב-SMSים ובמידע שאני מסנכרן משרת הדואר, אבל לא ניתן לכתוב). אשמח לפתרון לנושא הזה מבלי לערב את החנות שלוקחת את המכשיר ליום שלם בלי לתת חלופי בשביל לפתור את הבעיה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי אני מעוניין לרכוש פלאפון בסכום של 2000 שקל פלוס מינוס מאתיים שקל. אני מעדיף את הסגנון של המסך מגע המשולב עם המקלדת ואני מחפש את התמורה הטובה למחיר. לכן הגעתי לשתי הפלאפונים האלה. הבעיה היא שהם מאוד דומים עם הבדלים שעל הנייר לא נראים משמעותיים. בגלל זה רציתי לשמוע חוות דעת ממי שיש לו ניסיון עם הפלאפונים, ממשק, איכות בנייה, נוחות, מהירות וכל הפיצ'רים מסביב. מה ההבדל בין שני מערכות ההפעלה שלהם? (האחד סימביאן והשני אנדרואיד) האם הם מסורבלים מבחינת גודל ושימוש יומיומי שמצריך פתיחה של המקלדת? מה שיכריע מבחינתי זו הנוחות והתכונות העיקריות והבסיסיות של הפלאפון, צריך לשמוע טוב, קליטה טובה, סוללה טובה, וספיקר טוב. תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ShahafH,

שלום. ברשותי מכשיר N86 ונטסיק שמתחבר לנטבוק שלי בעל מהירות של 2.8 מגה וללא הגבלת הורדה. אני יודע שיש אפשרות דרך החברה שהם יעבירו את האינטרנט המהיר לסלולארי ואז שהסלולארי ישמש כמודם בעצמו. חבר שלי עשה את זה עם האייפון שלו ורציתי לדעת האם לN86 יש גם כזאת אופציה ואני גם בקרוב משדרג לSAMSUNG SGS ואני רוצה לדעת האם יש בעיות לעשות את אותה הפעולה בסלולארי הזה? תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by liiight,

מישהו מכיר LAUNCHER שמתאים לHONEYCOMB?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. צריך אפשרות גלישה ברשת ביתית ללא תלות בספק פלאפוני. רצוי GPS מובנה ללא תלות בספק פלאפוני.(יש מצב?) הרצת משחקים טובה (לילד שלי בן 9.5 ) מסך גדול ואיכותי. מצלמה איכותית. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש בזה חוט ירוק ואדום מלופפים יחד על חוט לבן עוד חוט אדום בנפרד ועוד חוט ירוק בנפרד ו2 חוטי נחושת כל אחד בנפרד. קניתי את הבננה השאלה היא איפה אני מחר למה. יש על הבננה 3 מקומות שאפשר להלחים אליהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה לקנות פלאפון עם סוללה חזקה.. ואין לי מושג לאיזה פלאפון באמת יש סוללה יותר חזקה( לפי מה שהבנתי כמות ה mah של הסוללה לא בהכרח אומר לי שהפלא יחזיק יותר זמן על טעינה אחת.. ) וגם שיהיה פלא מהדור והאיכות של ה S5 ו ה g3 וכו... השמח לעזרה בנושא...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by geigera,

שלום ראיתי דרך זאפ נקסוס 4 בטווחים של 1270 ש"ח ומעלה. בחנויות (גיים אנד מובייל ורון-פון) אמרו שזה חדש. אפשר להאמין להם? תודה ארי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מעוניין לרכוש את האייפוד החדש. אני רק לא מוצא שום חנות חוץ משל אפל, והם רוצים שישלמו להם עם כרטיס של ארה"ב שאין לי. כבר התפשרתי על להשתמש בMUSTOP למשלוח אפילו. כל מחיר עד ה500$ כולל מיסים מתקבל. אני פשוט רוצה לקנות אותו לפני שמתחיל לי הקד"צ ב18 ואני רוצה לקבל אותו כמה שיותר מוקדם.

22. Started by HumanFly,

שלום ! אני חייל, שעושה מדיי יום נסיעות ארוכות ומעצבנות. הייתי רוצה להנעים את זמני עם נגן MP3 חדש איכותי... כרגע יש לי נגן פלאש 512 בררה עם סוללות, והוא פשוט שותה את הסוללות ככה שהפסקתי לשמוע מוזיקה... אני מעוניין לרכוש נגן איכותי, בטווח מחירים של 400-800 שקל.... חשוב מאוד שאיכות השמע תהיה איכותית ביותר, לא צריך משהו אודיופילי, אבל שתהיה איכותית דיו. חשוב מאוד מאוד מאוד ! סוללה חזקה ועמידה למשך שעות ארוכות של שמיעה, זה הכי חשוב לי ! סוללה חזקה עם בלאי מינימלי.. וזהו האמת, פיצ'רים של וידיאו ותצוגה עם אפקטים לא מרטיטה לי את הלב כלל... רדיו? צ'ופר בלבד בשבילי... רצוי נגן עם תפריטים נוחים ושליטה אידיאלית.... אני בלבטים עם הזן הזה שמפרסמים ב 600 שקל... אם הוא שווה משהו... הייתי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by wow,

מי מהם עדיף מבחינת האופציות וטכנולוגיה ? (לא מדבר על המצלמה)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Vidati,

"אפשר לאפסן את מכשירי ה- DVD הצורבים (והיקרים) ואת מקליטי הווידיאו הישנים. קבוצת ח.י., המייצגת את LG Electronics, משיקה לראשונה בישראל את ה- MAGIC PLASMA - טלוויזיית פלזמה בגודל "42 הכוללת כונן קשיח מובנה, המאפשר להקליט עד 40 שעות של תוכניות טלוויזיה." בהצהרה חגיגית זו נפתחה ההודעה ששלחה LG אודות פלאזמה חדשה שהושקה הבוקר בישראל. הטלוויזיה החדשה, המצוידת בהארד דיסק בנפח 80GB (הניתן להרחבה) מקליטה מכל מקור חיצוני, דוגמת ממיר דיגיטאלי, טיונר (אנטנה), DVD, מצלמת וידיאו ועוד. ניתן לצפות במקור וידאו אחד ולהקליט באותה עת ממקור וידאו אחר. למכשיר רזולוציה טבעית של768 x 1024 לקליטה ותמיכה מלאה בשידורים ברזולוציה גבוהה. תכונות נוספות של הטלוויזיה: מעבד וידאו -R מתקדם ומעבד וידא…

25. מתי יגיעו הפלאפונים של נוקיה עם ה5 מגה פיקסל לארץ מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.