גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
-
מתרבות השמועות אודות השקה מוקדמת של ה-Galaxy Note 9 אשר באה בתגובה למכירות חלשות של דגמי הדגל העכשוויים - וגם אודות האפשרות לצמצום ואיחוד של המותגים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני נוסע ביום שני בלילה 8.4 לאיטליה ( ורונה). אני מתלבט בין M8\Z2 מה עדיף, ומה המחיר של כל אחד? ואם מישהו יודע איזה חנויות מוכרות תמכשירים אני אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים תהיתי אם למישהו מכם יש מושג היכן ניתן להשיג בארץ או להזמין מחו"ל, מעמד לרכב לגקלסי נוט 1,בטח רובכם תשאלו למה אני שואל כי קיימים מליון אופציות שכאלו, אז הקטע הוא שאני מחפש מעמד מיוחד שלא מגיע עם ה"פומפיית וואקום" המוכרת שמתחברת לשמשה, אלא מעמד יפה שמתחבר לתריסים של המזגן (ראיתי כמה כאלה אצל אנשים ברכבים), המעמד נראה מאוד נוח ונמצא בגובה העיניים אשמח לדעת אם מישהו מכם מכיר תודה והמשך יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-I7 של IAUDIO לבין ה-SANSA CLIP של SANDISK הנגן יהיה מיועד בעיקר לספורט אבל לא רק הוא ישמש אותי בנסיעות וכדומה לא צריך וידאו ואת כל השטויות רק מוזיקה דבר נוסף הוא שבאתר החברה של סאנדיסק כתוב שהסנסה קליפ הוא עד 4 ג'יגה ואילו בארץ יש 8 ג'יגה מה זה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אשמח אם תעזרו לי לפתור את הדילמה הזו , על פניו שני הטלפונים כמעט זהים ל Evo יש 1GB של זכרון ומצלמת תלת מימד, שזה נחמד אבל האם זה מה שיטה את הכף? כמו כן כמה ההבדלים בזכרון בין 768 ל 1 GB משמעותיים בסמארטפונים אין לי נסיון עם סמארטפונים בכלל.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבדלים משמעותיים תועדו בין ביצועי האחסון המובנה ובין ביצועי התקשורת הסלולרית בתתי דגמים שונים של מכשירי ה-iPhone 7 וה-iPhone 7 Plus לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני עומד למכור את המכשיר וחשוב לי שכל הנתונים עליו יימחקו בלי אפשרות שחזור. האם factory reset יעשה את העבודה או שעלי להשתמש במשהו אחר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא שם מחיר למה אני לא יודמע מהו טווח המחירים...אבל בוא נגיד שיהיה המחשיר שהכי שווה את המחיר שלו...! 10x
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי באמת מעוניין במכשיר חכם עם מסך של 6.4 אינץ'? מסתמן שהתשובה היא מיליוני צרכנים, לפחות בשוק הסיני שיאומי חשפה את מכשיר ה-Mi Max האימתני והמשתלם שלה, והביאה את כולנו לחזור ולתהות מהו גודל הסמארטפון האולטימטיבי, והיכן עובר הקו הדק שבין 'גדול' ל'גדול מדי'. רבים הצהירו כי מכשיר חכם עם מסך בגודל אלכסוני של 6.44 אינץ', כמו זה של ה-Mi Max, הוא פשוט גדול יתר על המידה ולא יאפשר שימוש מעשי ונוח – אך נראה שבשוק הסיני המקומי של היצרנית המצב הוא די שונה, כשצרכנים רבים מציגים התעניינות במוצר למרות מימדיו, ואולי אפילו בזכותם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A8%D7%AA%D7%99%D7%A2-%D7%94-xiaomi-mi-max-%D7%A8%D7%95…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש אחד כזה בנרות.. יש לי את COWON G3 שלטעמי הוא נהדר, אך הנפח שלו מאוד מוגבל.. אני יודע שכיום כולם עוברים לטלפונים ניידים כתחליפי נגנים, אבל אני לא אוהב את הרעיון שלא לדבר על הקרינה המיותרת. אז אם מישהו/י מכיר/ה נגנים חדשים עם נפחים של 4 גיגה ומעלה, או תמיכה בכרטיסי זכרון - שמשתמשים בסוללות אצבע רגילות/נטענות, אשמח לדעת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן,אני חדש בתחום הסמרטפונים עד עכשיו היה לי נוקיה סמרטטפון.. בגלל שכנראה לא יהיה לי ביטוח לאייפון ולפחות מנזק אני רוצה לשמור עליו(אם יגנבו כפרה..) מחפש המלצה למגן איכותי ואם אפשר שיראה גם סבבה.. מה אומרים על המגן Otterbox Defender ? אני רוכש אותו דרך חבר מארה"ב אז אפשר להמליץ גם על מגנים יקרים,תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחק חדש מהיוצרים של Worms, דרקונים שרק מחכים להשקעה שלכם בכדי לנצח בקרב ומשחק שמתחיל מהסוף להתחלה - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-3/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצערי, ה- MP3 הקודם שלי הלך לי לאיבוד Sansa M250 . הספיק לי מעל ומעבר הדרישות: קומפקטי תמיכה בעברית - יתרון אבל לא חובה בעל נפח של 4 ג'יגה לפחות איכות סאונד סבירה וידאו - לא מעניין אותי, אני לא הולך לצפות בסרטים בכזה גודל של מסך. חשבתי כבר על כמה אופציות: Sandisk Sansa Clip 4GB Iriver T5 - ראיתי אותו, ממש ממש על הפנים. Sandisk Sansa Clip 8GB Meizu M6 4GB - הוא עדיף במידה ניכרת על פני הסנסה? קצת התנסיתי בממשק שלו ולטעמי, הוא לא היה נוח במיוחד. ה- Meizu 8GB לצערי, חורג מהתקציב.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפל ID אחד, אבל קראתי שאפשרי לתקשר בין כמה מכשירים אם מגדירים כל אחד על אימייל שונה. נכנסתי לאתר של אפל ל-ID שלי והוספתי אימייל (שלישי) שלי ובכל אחד מהאייפודים פתחתי איש קשר חדש, באחד האימייל הראשי ובשני האימייל האחרון שהוספתי לאפל ID וזה עדיין לא עובד. כשאני מתקשר מאחד, זה אומר שהאחר תפוס וכשאני מתקשר מהשני זה אומר לי שהמכשיר (האחר) לא תומך בפייסטיים. באפליקציה "Messages", אפשר לשלוח ולקבל הודעות בין שני המכשירים. שניהם IOS 5.0. עזרה בבקשה. תודה. עריכה: אוקיי הצלחתי חלקית. אחד מהם מוגדר על האימייל הראשי והאייפוד השני על אימייל משני, אבל אני יכול להתקשר רק מהמכשיר שמוגדר על המייל המשני אל הראשי, ב- Contacts, המכשיר הראשי מופיע עם אייקון קטן של המצלמה, האחר לא. אז רק…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו כאן מכיר דגמים של מחברות דיגיטליות, כדוגמת: http://www.tgspot.co.il/asus-eee-tablet/ http://www.arigent.co.il/wacom/index.asp אני מעוניין בדגם שאינו תלוי בניירות כתיבת מיוחדים, ושגודל משטח הכתיבה יהיה A4 או קרוב לכך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל דבר שיש באייפון כלומר תוכנות, משחקים ודברים חדשים שיוצאים לאייפון שמראים בטלוויזיה יש גם ל Samsung Galaxy S ולמכשירים מתקדמים כמוהו? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו יוכל לשים לי מדריך (אם אפשר למתחילים ) לצריבת רום מתאים שמתאים למכשיר. חיפשתי אך לא מצאתי משהו שמתאים לגרסא האחרונה של האנדרויד 4.2.2 שתומך בעברית כמובן.. תודה לעוזרים מראש..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לגבי מגן מסך ל-Note 8: מה עדיף - סיליקון או זכוכית? אשמח להמלצה על מגן מוצלח (יש איזו חברה שנחשבת מעולה בתחום הזה?) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, בשעה טובה החלטתי להחליף את ה-3GS (כן כן..) התקציב עומד על סביב ה-2000 ש"ח (הרכישה תהיה באילת), והמועמדים הסופיים לאחר הרבה קריאה והשוואות הם הנקסוס 4 והmeizu mx2 יתרונות לנקסוס: איכות בנייה, עדכונים, סוללה יתרונות למיזו: מסך וגודל מסך (אני מעדיף 4.4 על 4.7), מעבד, ממשק(?) - קישור לביקורת חדשה המיזו מאוד קורץ לי בגלל העיצוב, המפרט והממשק ה"אייפוני", הסוללה קצת מציקה לי אבל מצד שני אני לא משתמש הרבה בסנכרוני מייל וכאלה, לנקסוס סביר + שתהיה תמיכה לעוד הרבה זמן כולל אנדרואיד 5, אבל עם המיזו לך תדע.. מה המלצתכם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק לאפליקצייה שתאפשר לי לדעת היכן נמצאים 3-4 מכשירי אייפון שבבעלותי בכל זמן נתון בעזרת ה GPS שבהם. אני מודע לכך שיש את ה FINDMYPHONE המובנה אבל בכל מכשיר יש חשבון אחר ולא נראה לי שהפונקציה הזו מעשית לניהול כמה מכשירים בו זמנית. מישהו מכיר פתרון מתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 16GB וזה לא מספיק לי בכלל... אילו הצעות תוכלו להציע לי? להחליף מכשיר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ברצוני לכתוב פה התרשמויות שלי מנגנים מבדיקה עם אוזניות KOSS PORTAPRO בחנויות באג וHANDY בדיגינגוף: CREATIVE ZEN VM 30GB - הנגן מרשים מבחינת העיצוב, איכות שמע מצויינת וחזקה, אך דבר אחד מאוד הפריע לי - הכפתורים הרגישים שגם המוכר וגם אני וחבר שלי התסבכנו איתם. SANDISK SANSA E2XX - טוב הגלגלת לא כל כך נוחה, העוצמת שמע היתה חלשה עם האוזניות, והבנתי שהוספת הזיכרון מאטה מאוד את המכשיר, שלא נדבר שמאפשרת רק לשים מוזיקה IPOD VIDEO G5 - איכות שמע דומה מאוד לקריאטיב. הנגן מעוצב יפה אבל שוב - לא משתלם לדעתי, אלא אם כן יהיה 80 GB במחיר טוב - פחות מ2000 שקל ARCHOS 504 - ממשק לא נוח, עוצמת שמע חלשה מאוד עם האוזניות שלי IAUDIO A2 30GB - ממשק מצויין, איכות שמע ווידאו טובים מאוד, תחושה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבולת של 6,000mAh מאפשרת ל-ROG Phone 2 להצטיין בזמני הפעולה שלו - גם כאשר פאנל התצוגה שלו פועל בקצב רענון גבוה במיוחד של 120 הרץ לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-