עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מלבד גודל המסך, האם יש איזה הבדל מהותי נוסף? בהנחה שאני מסתדר מצויין עם המסך הקטן, האם יש איזשהו יתרון ל-MOOV 300 על פני אחיו הקטן שמצדיק 300 ש"ח תוספת במחיר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by esaly,

שלום! למישהו יש מושג עם איזו תוכנה ניתן לנווט במפות המזרח הרחוק ע"י GPS במכשיר POCKET PC? כידוע לארץ ולאירופה אפשר להשתמש בIGO ואילו לארה"ב בDESTINATOR... אשמח על כל עזרה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by GALITT2000,

יש לי תקציב מהעבודה לסמארטפון עד 2000 שקלים. עזרו לי לבחור בין אלה: LG Optimus L7 P700 Motorola Atrix 2 Motorola RAZR XT910 HTC Desire HD Samsung Galaxy S Advance I9070 Sony Xperia P Orange Infinity או המליצו על דגם אחר שעומד בתקציב. תודה ושבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by taltarablus,

משחקי הכס חוזרים לסיבוב שני, רובוטים מנסים להשמיד את כדור הארץ בפעם המי יודע כמה ו-Evoland יתם לכם מכת נוסטלגיה מרוכזת – כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-6/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם. אני לא מזמן רכשתי SGS3. אני מאוד מרוצה להטלפון ומאוד מעוניין לשמור עליו מכל בחינה. לאחרונה ראיתי את האפליקציה (גם לאנדרואיד וגם ל IOS) ששמה lookout. היא בעצם גם סוג של אנטיוירוס וגם בודקת אפליקציות ומה רק לא. אפילו במקה של אובדן או גניבה הוא מאתר את המכשיר ושולח לך את המיקום שלו לאי מייל שלך. השאלה היא כזאת : האם היא באמת עושה את מה שהיא מבטיחה או שזאת סתם שיווק ממש טוב ? אשמח לכמה תשובות מאנשים שכבר היתנסו.

6. זה נורמאלי? אני עם קלאודי 3.3 וקרנל של דורי. יש מה לעשות? תודה לעוזרים ☺

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מכשיר הדגל שעשוי להגיע בסוף החודש יוכל להציע לצרכנים יותר זכרון והרבה יותר חיי סוללה לכתבה

8. Started by mega1234,

OK, בגלל המבצע סטודנטים שיש באורנג עכשיו, אני שוקל לקחת אותו רק שאין לו חיבור לאוזניות, יש איזה מתאם או משהו שמקבלים בערכה שלו כדי לחבר לו אוזניות רגילות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by VanDamn,

יש לי מכשיר Galaxy S2, עם תקלות לא ברורות כלשהן, שגורמות לו להתרסט ולהיתקע לפעמים (פעם-פעמיים ביום), וקונקטור USB עם מגעים בעייתיים. (לטעינה - אני פשוט קניתי עוד כמה סוללות, טוען אותן ישירות עם מטען כזה, ומחליף ביניהן. והעברת קבצים אני עושה עם Wifi) שווה לי לנסות לתקן אותו? מישהו ירצה לקנות דבר כזה יד שנייה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by the red dragon,

רציתי לשאול עם יש אותו בארץ והאם אפשר להפעיל אותו לשיחות וכמה הוא עולה ואיפה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ה-Sony Portable Short Throw Projector יאפשר לכם לצפות בטלוויזיה בכל מקום ועל כל משטח, אפילו באמבטיה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%a5-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

12. הבדלים משמעותיים תועדו בין ביצועי האחסון המובנה ובין ביצועי התקשורת הסלולרית בתתי דגמים שונים של מכשירי ה-iPhone 7 וה-iPhone 7 Plus לכתבה

13. מי באמת מעוניין במכשיר חכם עם מסך של 6.4 אינץ'? מסתמן שהתשובה היא מיליוני צרכנים, לפחות בשוק הסיני שיאומי חשפה את מכשיר ה-Mi Max האימתני והמשתלם שלה, והביאה את כולנו לחזור ולתהות מהו גודל הסמארטפון האולטימטיבי, והיכן עובר הקו הדק שבין 'גדול' ל'גדול מדי'. רבים הצהירו כי מכשיר חכם עם מסך בגודל אלכסוני של 6.44 אינץ', כמו זה של ה-Mi Max, הוא פשוט גדול יתר על המידה ולא יאפשר שימוש מעשי ונוח – אך נראה שבשוק הסיני המקומי של היצרנית המצב הוא די שונה, כשצרכנים רבים מציגים התעניינות במוצר למרות מימדיו, ואולי אפילו בזכותם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A8%D7%AA%D7%99%D7%A2-%D7%94-xiaomi-mi-max-%D7%A8%D7%95…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Yoav,

האתר TGDAILY מדווח על ROKR חדש שיצא. למי שלא יודע, ROKR היא סדרת מכשירי המוזיקה של מוטורולה. המכשיר יעוצב בסגנון מכשירי הRAZR, יכיל את כפתורי הניווט הרגילים ובנוסף גם מסך מגע. אין עדיין שום מידע על מחירים או תאריך השקה. http://www.tgdaily.com/2006/10/20/motorola_rokr_gen_2/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by zombie,

אני מתכוון לקנות מכשיר חדש(הגיע הזמן לשדרג את הnokia 3100 ) הדילמה היא N95 או אייפון.... לn95 יש מצלמה מדהימה(והיא אכן תחליף למצלמה ביתית פשוטה) ולאייפון מצלמה בסיסית גם האייפון וגם הנוקיה נגניי מוזיקה בעליי הרבה מקום....לא יודע מה לגביי איכות האודיו בנוקיה אבל.... מבחינת דפדפן אינטרנט וסרטים אייפון לוקח בגדול..... מבחינת משחקים אני חושב שמחינה גראפית המשחקים באייפון יותר טובים וחוץ מזה גם יותר מבדרים בגלל ה"אקסולורמטר" ששולטים במשחק בעזרת הטיית המכשיר(זה נהדר זה!) לי חשוב מכשיר עם נגן נורמלי....שיהיה אפשר לצפות בסרטים במהלך נסיעה שיהיה מצלמה נורמלית ושיבדר(משחקים מספקים) מצד אחד אייפון:סרטים ומשחקים אבל מצלמה לא רצינית מצד שני נוקיה: מצלמה מדהימה ונגן נורמלי(לפי מ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Proww,

היי, ברצוני לרכוש טאבלט לצורכי סרטים, גלישה, משחקים וכו'. אני מתלבט בין 2 הטבלטים הללו: [h=1]ASUS MeMO Pad HD 7[/h] [h=1]Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5110[/h] מה לפי דעתכם יותר טוב מבחינת הביצועים? אני מחפש טאבלט שלא נתקע ומקרתע.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by HilaX3,

שלום, בקרוב (השבוע) אני עומדת לרגוש טלוויזיה חדשה. מצאתי אחת שעלותה 1200 - מחיר שאני יכולה להרשות לעצמי. אבל לפני שאני רוכשת אותה.. רציתי לדעת אם היא בכלל שווה את זה. בדקתי את הפרטים ע"פ מדריכים לקניית טלוויזיה... וזה נשמע מושלם.. אבל עדיין אשמח לדעה מאנשים שאולי מכירים את הטלוויזיה, או הייתה להם התנסות קודמת. מדובר בטלוויזיה של Fujucom - http://best-electric.co.il/items/176618#BigBuyNow מפרט טכני - *שנה אחריות כוללת ושנתיים נוספות על הצג נתוני מסך: גודל מסך: "32 יחס תצוגה: 4:3/ 16:9 (ניתן לבחירה) רזולוציה: 1366X768 HD READY מעבדי תמונה: Active Natural Motion - למניעת מריחות בתנועה מהירה 3D Digital Noise Reduction - לחדות מקסימאלית של התמונה Super Dynamic Noise Reductio…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by erezo,

רציתי לדעת 2 דברים בקשר לרונלייט דיגיטל: 1. האם הלוח שהם שמים הוא באמת מקורי או תואם? איך ניתן לבדוק זאת? 2. האם מע' ההפעלה ורכיב הזכרון מאוחסנים גם על הלוח ובעצם לאחר ההחלפה עושים לי צריבת גרסה מחדש ומידע הטלפון נמחק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, מחפש מעבדה זולה ו\או אמינה לתיקון נקסוס 4 בתל אביב. עדיפות לצפון תל אביב\רמת אביב. תודה, רן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. מפתחת השבבים הבריטית ARM חולקת איתנו 15 תחזיות עבור שוק המכשירים החכמים בשנה הקרובה, כאשר גולת הכותרת היא ההערכה שמכשירים בינוניים וסבירים יהפכו לזולים הרבה, הרבה יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%94%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%aa-2015-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-lte-%d7%95-64-%d7%91%d7%99%d7%98/

21. במכירה מוקדמת עולה משהו כמו 400+ ליש"ט אם אני זוכר נכון (כולל מיסים) - המון. השאלה היא האם זה שווה את התוספת מחיר מהמילסטון ה"רגיל". בנתיים מה שראיתי זה הבדל במעבד והעובדה שפרויו כבר מותקנת. חוץ מזה המשקל נשאר אותו דבר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yoni_h,

האם שווה לקנות עכשיו אייפון 4 או שעדיף לחכות ל-4S והמחיר שלו יירד? או שההבדל במחירים לא יהיה משמעותי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by isragal,

יש לי נוקיה 6267 אחד החברים שלי הביא לי כרטיס זיכרון העברתי אליו מלא קבצים שהיו לי כרטיס זיכרון אחר ועכשיו כתוב לי שהוא לא מפורמט ואי אפשר להגיע אל הקבצים דרך המחשב או דרך הסלולרי אני צריך למחוק הכל יש איזה תוכנה שאני יוכל להוציא את הקבצים לפני הפירמוט? או דרך כלשהי להוציא את הקבצים? תודה עריכה: מצאתי פתרון תוכנה icare data recovery אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ליבות עיבוד חדישות, ליבה גראפית מעודכנת, זכרונות LPDDR5, מודם 5G עם מהירויות שיא ועוד מצפים לנו בסמארטפונים הבאים מבית היצרנית הקוריאנית לכתבה

25. Started by House M.D.,

האם יש בנמצא מתחרה ראוי ל ipod touch? נגן מדיה כלשהו שייכנס לכיס, יריץ אנדרואיד לדוגמא ויהיה בו WIFI... המכשירים היחידים שנתקלתי בהם שיש בהם אנדרואיד והם לא סלולארי אלו הטאבלטים, אני מעוניין במשהו מקסימום 4.3" , שייכנס לכיס... לא אכפת לי שיהיה סיני, העיקר שיעבוד. אשמח להצעות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים