עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by doker,

יש לי מסד נתונים גדול רציתי לדעת אם יש אפליקציה לאייפון או לאנדרואיד שאני אוכל דרך המחשב להכניס נתונים ואוכל ונווט בין הנתונים? משהו שיציג נתונים כמו אקסס מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by TechFeed,

סקירה שהכנתי לMoto360 מקווה שתהנו!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Proww,

אני לא בטוח אם זה כל-כך קשור לכאן, אך בכל זאת אשאל. לא מזמן יצא עידכון סקייפ למכשירי האנדרואיד. כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט (סלולרי או WIFI) הסקייפ אוטומטי מתחבר. איך אני מבטל את זה? (ההפעלה האוטומטית במכשיר, יש לי גלאקסי). עריכה:הסתדרתי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ToMeRv32,

שלום.. אני ממש מבקש עזרה בזריזות כי אני חייב תשובה עוד היום/מחר! (שישי/שבת) מצטער על החפירה, מי שקצר בזמן שיקרא את הפסקה הראשונה.. נוצר מצב שנאמר לי שיכולים להשיג לי Galaxy Nexus ב1700 ש"ח (בארץ, אחריות וכו'..), אז ישר קפצתי על ה"מציאה" (בכל זאת, יש לי כרגע iPhone 3GS מתפרק..). בסוף מסתבר (לא הופתעתי מאוד, בכל זאת זה סבא שלי שמקשקש הרבה ) שסבא לי הביא פלאפון אחרון, Samsung S Advance שהוא עולה 1700, והנקסוס עולה 2000 ש"ח. יש לי את האפשרות ללכת לחנות ביום ראשון, להוסיף את ה400 ש"ח (1640 לעומת 2060) ולקחת את הנקסוס, או לחילופין לנסות לדחוק את ההורים ל2780 ש"ח ולקחת את הSGS3. היתרונות של הSGS3: מצלמה טובה יותר (8MP לעומת 5MP ו30FPS לעומת 24FPS) חזק פי 2.5 לפי כמה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אחרי בדיקה: רזולוציית המסך של LG G4 יותר טובה מ pocophone F1 איך זה? של הפוקופון הרזולוציה היא: 1080 x 2246 pixels, 18.7:9 ratio (~403 ppi density) ושל ה LG G4 היא 1440 x 2560 pixels, 16:9 ratio (~538 ppi density) שדרגתי ל POCOPHONE מ LG כדי לראות ולהנות ממסך יותר איכותי ומסתבר שההפך הוא הנכון או שאני מפספס פה משהו? https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9293&idPhone2=6901

6. GT Technologies, החברה האחראית למסך ה-iWatch של החברה, לכיסויי המצלמה ולקורא טביעת האצבע באייפון, פושטת רגל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a4%d7%95%d7%a9%d7%98%d7%aa-%d7%a8%d7%92%d7%9c/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי אני מחפש טאבלט שכל מטרתו הוא רק כדי להזרים סרטים ל-ChromeCast בעזרת Popcorn Time. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות כסף אבל הכי חשוב זה שהוא יריץ טוב את הפופקורן טיים אפשר אפילו המלצה למפרט טוב שיעשה את זה ואני כבר אחפש טאבלט מתאים.. יש המלצות? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנקסוס 4 מזה שנתיים והמכשיר עושה את העבודה כמו שצריך אבל אני חושב שהגיע זמנו. אני מחפש מכשיר עם: -הקשה כפולה לפתיחת המסך -טעינה אל-חוטית -דק - לא יותר מ 8-8.5ממ -מסך 5.5" -אופציה להעברת שירים דרך כפתורי האוזניות (לא חובה אבל עדיף) -מסך עם גבולות כמה שיותר דקים - גם למטה ולמעלה אני מודע לכך שהדרישות רבות ולא בטוח שהכל אפשרי אבל אשמח לשמוע הצעות. קראתי הרבה על ה Xiaomi Mi5 שאמור לצאת ודיי נדלקתי עליו אז אשמח לשמוע את דעתכם גם עליו. אני מעדיף לא להתעסק עם החלפת רומים ורוט, הספיק לי עם Desire HD שהיה לי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

אני מחפש אוזניית bluetooth בשביל נהיגה - עד עכשיו היו לי איזה 3 דגמים שכל אחד מהם עלה 50 ש"ח והם החזיקו מעמד בערך חצי שנה כל אחד... תהיתי האם כדאי להשקיע הפעם קצת יותר בשביל משהו שגם יחזיק מעמד קצת יותר... אין בעיה גם לרכוש מחו"ל. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Dr. n00b,

http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=419&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0 יש לי X51V של DELL, מכשיר מאוד חזק שאני משתמש בו בעיקר לתוכנות רפואיות ולשחק WORMS WORLD PARTY, אבל חשבתי שאולי יהיה נחמד להשתמש בו כדי למצוא את הדרך למטבח שלי וחזרה. נראה לכם שהעסקה הזאת משתלמת? (כן, ברור לי שצריך תוכנה עם מפות, וברור לי שאלו מאוד יקרות, אבל בוא נגיד שמבחינת מפות ותוכנה כסף הוא לא בעיה, והשאלה מתרכזת רק בחומרה כרגע). האם כל תוכנה עובדת עם כל מקלט? האם כל מקלט עובד עם כל POCKET PC?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. איפה יש חנות באזור הוד השרון כפר סבא רעננה לרכישת אנדרויד ? רכישה כולל שרות טוב במידה ויש תקלה אני מעוניין ב HTC או S3 או NOTE

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by House M.D.,

האם יש בנמצא מתחרה ראוי ל ipod touch? נגן מדיה כלשהו שייכנס לכיס, יריץ אנדרואיד לדוגמא ויהיה בו WIFI... המכשירים היחידים שנתקלתי בהם שיש בהם אנדרואיד והם לא סלולארי אלו הטאבלטים, אני מעוניין במשהו מקסימום 4.3" , שייכנס לכיס... לא אכפת לי שיהיה סיני, העיקר שיעבוד. אשמח להצעות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. משחק חדש מהיוצרים של Worms, דרקונים שרק מחכים להשקעה שלכם בכדי לנצח בקרב ומשחק שמתחיל מהסוף להתחלה - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-3/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Kira Kenigsvald,

קניתי מכשיר משומש וכל פעם שאני מנסה לעשות softwer updateהוא מפסיק באמצע וכותב הודעה שהמשכיר שלי חשוד בrootingאני מניחה שהבעלים הקודם פרץ אותו, אבל בנתיים מצטברים לי באגים שעשויים להפתר אם אני אעשה עדכון ואני לא יכולה, מי יכול לסייע בדרך שתגרום מינימום נזק לנתונים במכשיר?

15. Started by ivgeni6,

שמתי לב נגיד שייוצא משחק לאייפון ואותו משחק יוצא גם לאנדרואיד , המשחק שמתאים לאנדרואיד שוקל הרבה פחות מאותו משחק שמתאים לאייפון, האם זה אומר שאותו משחק נגיד ירוץ הרבה יותר טוב ואיכותי ב IOS מאשר באנדרואיד ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by PuG3o6,

קיבלתי הצעה מחברת בזק : אייפוד טאץ' 4g ( נפח אינו ידוע בנתיים) + אחסון לשרתים של בזק בנפח 10gb תמורת 10שח ל 36 חודשים מה אתם אומרים ? האם כדאי ?

17. Started by T-boon,

שלום, אני לא ממש מתמצא מתאבלטים, ברשותי דגם GT-P7510 לאחרונה בדקתי את UC BROWSER כי הדפדפן המובנה וגם FIREFOX מעלים את האתר הזה (HWZONE) ממש לאט, ואני ממש מרוצה מהנוחות ומהירות, אתמול קראתי את המאמר: [h=1]GIGABYTE R9 280X בביקורת - על הדבש ועל העוקץ[/h]ובעמוד 6 נתקלתי בבעיה שטבלאות ההשואה לא נפתחות כראוי, חשבתי שזו בעיה עם פלאש אבל בדפדפנים האחרים זה עובד בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזו? אולי איזה עדכון/שינוי באפשרויות? אולי המלצה לדפדפן מהיר אחר? וגם, בכלליות על האתר הזה, הוא תמיד עולה ממש לאט, גם במחשב השולחני שלי (מחשב חזק) למה זה ככה? מה, השרת כל כך חלש? זה קורה בכל שעות היום והלילה... תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by DigitalSpy,

יש חיה כזאת ??? אני מחפש אפשרות לעבות ישירות עם המעבד , לא דרך ג'אבה ... גם אם זה בדרך הכי מסורבלת בעולם , אני ישמח אם למישהו יהיה הצעות , ספרות , לינקים או כל עזרה אפשרית . ממש יודע לכם על העזרה , אני ממש מתעניין בזה אבל אני לא מוצא כלום ??? תודה מראש אמיגוס !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אחרי IPHONE נוסף שהלך לעולמו ,אחרי שהוא נרטב (הקודם נידפק כתוצאה מנפילה ) אני אשמח לקבל המלצות לגבי SMARTPHONE עמיד במיוחד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by pooggy,

השאלה היא מדוע הוא לא נמכר על ידי היבואן של סמסונג הרשמי? ואם אני קונה אותו דרך חנויות אינטרנט האם אני אוכל לקבל שירות תיקונים אחרי סיום שנת האחריות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=836448 עוד שאלה - מצויין במפרט שלו שהשפה של מערכת ההפעלה היא באנגלית. האם לא ניתן להוסיף גם עברית?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by hadarelk,

שלום, אני רוצה לקנות טאבלט לאבא שלי, בעל הבנה בסיסית בטכנולוגיה. הטאבלט אמור לשמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וכדומה. לא משהו מיוחד. התקציב הוא עד 200 דולר. ראיתי המלצות פה על Ainol והFirewire/Spark נראים הכי טוב. אשמח לקבל המלצות אחרות בתקציב הזה בגודל 9-10 אינץ'. ואם להישאר עם הדגם הזה, מאיפה הכי כדאי להזמין? ראיתי שהמליצו פה על Aliexpress אבל הזמן משלוח שלהם ארוך בטירוף. כמו כן, אנדרואיד 4.1.1 תומך בעברית? כלומר, תפריט בעברית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. HTC משתמשת בטכנולוגיה פנימית לצילום בשם \"אולטרה-פיקסל\" שמניבה ביצועים גרועים, וכעת החברה עושה משהו בעניין לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-13-%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%9c-%d7%99%d7%a0%d7%97/

23. Started by the king2006,

מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ??? נמאס לי מהפלאפון שלי ....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני רוצה לקנות N95 במחיר מוזל. משמע יד שנייה. יתרונותיו המובהקים עבורי: מצלמה הטובה ביותר של נוקיה יחד עם פלאש שהוא לא לד זאטוט, רמת קרינה נמוכה, WIFI. אני שואל כי כרגע אני נמצא עם נוקיה 6085 שאין לו מערכת הפעלה, ואני לא מבין כלום פלאפונים כאלו כמו הN95. הנה מה שחשבתי: - תקינות כללית. תקינות המצלמה והפלאש. תקינות שיחה. - גירסת סימביאן. - ייצור פיני בלבד. - תקינות חריץ הרחבת כרטיס זיכרון.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by HilaX3,

שלום, בקרוב (השבוע) אני עומדת לרגוש טלוויזיה חדשה. מצאתי אחת שעלותה 1200 - מחיר שאני יכולה להרשות לעצמי. אבל לפני שאני רוכשת אותה.. רציתי לדעת אם היא בכלל שווה את זה. בדקתי את הפרטים ע"פ מדריכים לקניית טלוויזיה... וזה נשמע מושלם.. אבל עדיין אשמח לדעה מאנשים שאולי מכירים את הטלוויזיה, או הייתה להם התנסות קודמת. מדובר בטלוויזיה של Fujucom - http://best-electric.co.il/items/176618#BigBuyNow מפרט טכני - *שנה אחריות כוללת ושנתיים נוספות על הצג נתוני מסך: גודל מסך: "32 יחס תצוגה: 4:3/ 16:9 (ניתן לבחירה) רזולוציה: 1366X768 HD READY מעבדי תמונה: Active Natural Motion - למניעת מריחות בתנועה מהירה 3D Digital Noise Reduction - לחדות מקסימאלית של התמונה Super Dynamic Noise Reductio…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.