עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מחפשים מכשיר חכם במחיר מציאה שפשוט יעבוד? ל-Cubot הסינית יש הצעה מעניינת עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a9%d7%90%d7%a8-%d7%a2%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%a3-%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%97/

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הבנתי שניתן לרכוש מכשירי SIM FREE בלי בעיה ושאפשר לקבל החזר VAT מה שהופך את העסק לעוד יותר משתלם. אני מכוון כרגע ל-G2. יש מקומות מומלצים לרכישה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ackohen,

האם למישהו יש הערכה קונקרטית האם האטריקס ישודרג לאנדרואיד 2.4? אם כן, מתי? אני מחפש בכל מקום ויש כל מיני ספקולציות אבל אני לא מצליח למצוא מידע פורמלי. אשמח אם מישהו פה יכול לעזור. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שבוע טוב אנשים ! חבר רכש את המכשיר לפני כ4 חודשים , הכל היה מושלם ,היה מבסוט מהמכשיר , לפתע תוך כדי השימוש המסך הפך למעווט , לא יודע איך להסביר בדיוק , אבל זה נראה כאילו משהו עם הרזולוציה , לקחנו את המשיכר למקום הרכישה (אחריות שנה) , הם ניסו לצרוב גרסה וזה לא ממש עזר , הם טוענים ששלחו את המכשיר לHTC ישראל ושם נאמר להם שהטאצ' הוא הבעיה וזה נגרם משימוש לא הולם במכשיר ( אני מוכרח לציין שחבר שלי שירת את המכשיר ולא להיפך זאת אומרת ממש שמר עליו , המכשיר לא חווה נפילות מכות וכו'). הם גם טוענים שטאצ' חדש עולה כ 1200 ש"ח והאחריות לא מחסה את זה. מה לייעץ לחברי לעשות ? , תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by GanJaval,

יש לי כרגע סמסונג s410 i ואני רוצה לשדרג אותו ל n73 .בסלקום כמובן.. שאלות : 1. האם שווה לי המחיר שלו ואם בהרבה אני ירגיש הבדלים מהפלאפון שיש לי עכשיו ? 2.האם בחודש/חודשיים הקרובים יגיעו פלאפונים יותר טובים מזה לסלקום ? 3.האם שומעים חזק mp3 עם הפלאפון הזה ? כאילו למשל בשלי שיש לי עכשיו שומעים חזק אבל עם הספיקר . ולמשל גם שמעתי את החוזק של se w800 אז בהשוואה להם שומעים יותר חזק ? 4. מישהו יכול להסביר לי קצת על המערכת הפעלת הזאתי משהו סימביאנית ? זהו לבנתיים תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, התחדשתי במכשיר הזה לפני שעתיים, מאוד מרוצה אבל כבר משועמם, בעבר היה לי SGS1 שבו התקנתי אינספור רומים וכו' ככה שאני לא טיפש גמור בתחום. הבעיה היא שאני לא מוצא מדריכים נורמליים שפונים למתחילים, מישהו כאן אולי יכול לעזור לי?

7. אני מצרף תמונות של המקום המיועד לסים! ??? מה שאמרו לי בסלקום שזה נראה להם כמו הכנה לסים ואני לא רואה שם שום מגעים , למרות שיש תבנית של סים ועוד הוא אמר שאולי צריך מתאם לסים ולא מצאתי בנתיים ב2 חנויות פלאפונים שהייתי . תמונות.... הסים הרגיל של סלקום (רוקד) בפנים ולא יושב טוב כנראה שזה רק הכנה מה אני עושה?!!! ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן. הסיפור הוא כזה. הנייד שלי(אנדרואיד) מחובר דרך הaux למערכת ברכב. אני רוצה לשלוט דרך איזשהו שלט בלוטוס על העברת השירים בלי לגעת בפלאפון. קיים דבר כזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shaithebest,

האם אפשר למצוא עדכונים לתוכנת הניווט IGO8 באינטרנט?? זתומרת כדי להתקין את זה על הכרטיס SD של הGPS??? זתומרת עדכונים שישפרו קודם כל את מפות הארץ ודבר שני את כל העניין של התלת מימד שיהיה יותר מגניב תודה חג שמח

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הסמארטפון המוביל של סמסונג מוצע למחירה בהנחה של 150 דולר ממחירו הרגיל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-s6-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%a9%d7%9c-500/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Moty_p,

שלום רב, לפני שנתיים בערך היה כתבה באתר על התקנת Root למי שקנה גלקסי s4 נראה לי I9500 אני רוצה לעשות עדכון לאנדרויד במכשיר בשביל לסגור את הפריצות שיצאו מאז משהוא יודע איך אני מעדכן את המכשיר? מתקין רוט חדש?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן יש ברשותי את המכשיר הבא Galaxy Tab 2 10.1 P5100 עכשיו נכנסתי לאתר הבא http://www.ibtimes.co.uk/articles/422234/20130109/galaxy-tab2-p5100-android411-xxcll2-jellybean-ota.htm וראיתי שהמכשיר קיבל עדכון גירסא . מה שלא הבנתי , מספר דברים 1. אין מקום רשמי של סמסונג ובו אפשר להוריד עדכוני גירסא [או שאין בגלל שהעדכונים הם דרך האוויר]. 2. עכשיו באתר שציינתי לעיל כתוב שמה "The firmware can be downloaded and installed either as an Over the Air (OTA) transfer or through Samsung Kies. The XXCLL2 firmware is originally for Smart users in Philippines but is compatible with a number of European countries, including the United Kingdom." לא הבנתי בדיוק [החלק המודגש], חשבתי שאין גי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by paulyoung,

שלום אני מעוניין בבקשה בהמלצה לאוזנית bluetooth שתתאים ל-K800 ראיתי כמה אוזניות של מוטורולה ושל SE האם כדאי לפני הקנייה לבקש מהמוכר לבדוק אותה? האם המחיר של סוני מוצדק(הכי נמוך שראיתי בזאפ היה 400 לזו:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369729) או שכדאי להסתפק במשהו כזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371390 שהוא הרבה יותר זול ושאלה אחרונה: האם יש יותר קרינה עם אוזניה או פחות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by avz,

היי קיבלתי לפני כמה ימים מכשיר סמסונג C5130 משומש. הבעלים הקודם של המכשיר לא זוכר את הסיסמא כדי למחוק את רשימת אנשי הקשר. פניתי לאורנג' וכל שהם יכלו לעזור לי היה לתת לי את סיסמת ברירת המחדל (8 פעמים אפס) אבל כנראה שהסיסמא שונתה וכאמור לא זוכרים אותה. האם ישנה דרך למצוא את הסיסמא או לחילופין לעקוף אותה (באמצעות תוכנה או משהו דומה)? באורנג' אמרו לי לבוא לתחנת שרות אבל פשוט חבל לי על הזמן מכיוון שאין לידי תחנה ואני צריך לנסוע די רחוק לשם כך. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כרגע אני לא מצליח להחליט איזה נגן לקנות, בתקציב של כ-500-700 ש"ח - מצד אחד ה-E250 הוא משתלם, אבל אני לא אהבתי אותו. מצד שני את ה-nano וה-U3 דווקא אהבתי, איכות סאונד של U3 וממשק של nano. אבל זה לא מספיק, אני לא מצליח להגיע להחלטה. בקיצור, האם למישהו יש פרטים על נגנים שעומדים לצאת בקרוב? רביע ראשון של 2007?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום חברים, הזמנתי טלפון אלחוטי dect 6.0 ועכשיו התקשרו אליי מ- buy2 ומסרו לי שאני צריך למלא טופס ייבוא למשרד התקשורת ... באופן עקרוני כל הסיפור הזה נראלי מסריח למדי לא מבין מה הקשר של הטופס הזה עכשיו... למישהו יש ניסיון במצב כזה? אני גם לא ממש יודע מה למלא בסעיפים השונים שמופיעים בטופס: http://www.ushops.co.il/ckfinder/userfiles/files/d1_tikshoret.pdf ממש אודה לעזרתכם אני אבוד עצות... הטלפון שקניתי מופיע בקישור: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FViewItem%26item%3D250889636254%26ssPageName%3DADME%253AL%253AOC%253AUS%253A3160&h=lAQHlPFNv המון המון תודה למשיבים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. משרד התקשורת החליט לאסור על כל חברות הסלולר בישראל לחסום או להגביל את תכונת ה-Tethering של מכשירי הסלולר. על פי משרד התקשורת, הגבלת היכולת של המכשיר הסלולרי מלשמש כנקודת גישה אלחוטית (AP) היא עבירה על החוק, והמשרד יטפל בנושא בהתאם. ההחלטה זו משפיעה בעיקר על חברת HOT Mobile החוסמת תכונה זו באופן מוחלט ובמידה מסויימת גם על חברת Orange הגובה תשלום נוסף עבור השימוש בה. Orange כבר הודיעה שתבטל את הדרישה לתשלום נוסף, אבל מ-Hot Mobile עדיין לא נשמעה תגובה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by itayky,

שלום חברים, אני רוצה לקחת אתר ולהכניס את המידע במופיע בו לאפליקצית אנדרואיד לאתר הזה יש דף כניסה בו מכניסים שם משתמש סיסמא ות.ז לאחר מכן נכנסים לאתר ושם נמצא המידע שאני רוצה לדלות איך עושים את זה באנדרואיד כלומר איך מתיבות edittext אני יכול להזין לאתר את הפרטים ולקבל דף אינטרנט הכוונה שלי היא למשל לקחת את האתר של בנק הפועלים ולעשות לו אפליקציה שמראה את העובר ושב אני יודע שעושים את זה עם רובוט שקורא את הHTML ומחפש תבניות אבל אני לא יודע באילו מחלקות להשתמש זקוק לעזרה תודה מראש! איתי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by asaorgad,

אני צריך אמפי3 עם 1GB עם איכות שמע טובה מאוד וזמן סוללה טוב גם עד 650 ש"ח אבל הכי חשוב לי האיכות...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי את הנגן של IAUDIO, גרסת 20GB X5. אני מנסה להתקין את rockbox עליו, ופעלתי בדיוק לפי ההוראות באתר של הקושחה (צירפתי גם תמונה של תיקיית הנגן עם התיקייה של rockbox מונחת כמו שצריך, וקובץ ה-BOOTLOADER מונח שם בתוך תיקיית ה-FIRMWARE). אני מכבה ומפעיל את הנגן, וכלום לא קורה, עולה כרגיל כאילו לא שיניתי כלום! אין לי מטען רגיל דרך אגב, אני מטעין רק דרך ה-USB כי הרגיל נאבד, אם זה משנה משהו. איך אני מסדר את התוכנה שתעבוד כמו שצריך? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הסמארטפון הראשון בעולם עם סורק ביומטרי שמוטמע בתוך התצוגה נחת לבדיקת קשיחות אצל כוכב ה-YouTube שמתמחה בכך, וסיפק לנו בשורות מעודדות לכתבה

22. Started by the king2006,

מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ??? נמאס לי מהפלאפון שלי ....

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Or ei,

חיפשתי הרבה בפורום ובהרבה מקומות אחרים לקראת הטיול לדרא"מ מה שנראה לי מצוין זה D2 16G אבל: הנפח שלו יחסית קטן ובמחיר סביר אפשר להוסיף עוד 8 ג'יגה אבל זה עדיין רק 24 ג'יגה (אם הייתי בארץ הייתי מסתפק גם ב4) המטרה של הנגן במשך הטיול הוא יהיה להעביר את הזמן בנסיעות\טיסות\סתם שעמום אם זה בלראות סרטים לשמוע מוזיקה או לראות תמונות בזה הוא סבבה חוץ מנושא של המסך שהוא ממש קטן לפי מה שאני רוצה יותר מתאים לי PMP אבל כולם עם זמן סוללה על הפנים ומחיר הרבה יותר גבוהה יש למישהו איזה הצעה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ariebel,

שאלה בכותרת וחיפשתי בגוגל ללא הועיל, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by erezo,

רציתי לדעת 2 דברים בקשר לרונלייט דיגיטל: 1. האם הלוח שהם שמים הוא באמת מקורי או תואם? איך ניתן לבדוק זאת? 2. האם מע' ההפעלה ורכיב הזכרון מאוחסנים גם על הלוח ובעצם לאחר ההחלפה עושים לי צריבת גרסה מחדש ומידע הטלפון נמחק?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים