עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by DUDEnamE,

אהלן, אני מחפש המלצה לGPS תומך במפות ישראל , רשמתי אייביי או דיל אקסטרים כי משם זה יותר משתלם? או שאני טועה?, אני מחפש משהו שיהיה גדול יותר מ5 אינ'ץ . תקציב לא יותר מ150$ אם אפשר למצוא בפחות אני אשמח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Or ei,

חיפשתי הרבה בפורום ובהרבה מקומות אחרים לקראת הטיול לדרא"מ מה שנראה לי מצוין זה D2 16G אבל: הנפח שלו יחסית קטן ובמחיר סביר אפשר להוסיף עוד 8 ג'יגה אבל זה עדיין רק 24 ג'יגה (אם הייתי בארץ הייתי מסתפק גם ב4) המטרה של הנגן במשך הטיול הוא יהיה להעביר את הזמן בנסיעות\טיסות\סתם שעמום אם זה בלראות סרטים לשמוע מוזיקה או לראות תמונות בזה הוא סבבה חוץ מנושא של המסך שהוא ממש קטן לפי מה שאני רוצה יותר מתאים לי PMP אבל כולם עם זמן סוללה על הפנים ומחיר הרבה יותר גבוהה יש למישהו איזה הצעה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן יש ברשותי את המכשיר הבא Galaxy Tab 2 10.1 P5100 עכשיו נכנסתי לאתר הבא http://www.ibtimes.co.uk/articles/422234/20130109/galaxy-tab2-p5100-android411-xxcll2-jellybean-ota.htm וראיתי שהמכשיר קיבל עדכון גירסא . מה שלא הבנתי , מספר דברים 1. אין מקום רשמי של סמסונג ובו אפשר להוריד עדכוני גירסא [או שאין בגלל שהעדכונים הם דרך האוויר]. 2. עכשיו באתר שציינתי לעיל כתוב שמה "The firmware can be downloaded and installed either as an Over the Air (OTA) transfer or through Samsung Kies. The XXCLL2 firmware is originally for Smart users in Philippines but is compatible with a number of European countries, including the United Kingdom." לא הבנתי בדיוק [החלק המודגש], חשבתי שאין גי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ofek4490,

אני מתלבט בין ה-I7 של IAUDIO לבין ה-SANSA CLIP של SANDISK הנגן יהיה מיועד בעיקר לספורט אבל לא רק הוא ישמש אותי בנסיעות וכדומה לא צריך וידאו ואת כל השטויות רק מוזיקה דבר נוסף הוא שבאתר החברה של סאנדיסק כתוב שהסנסה קליפ הוא עד 4 ג'יגה ואילו בארץ יש 8 ג'יגה מה זה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by pening6,

שלום, יש לי גלקסי 3 ורציתי ליקנות מטען נייד בשביל להטעין אותו שאני בחוץ שאלתי מישהו שאני מכיר והוא הציע לי את זה: http://www.ebay.com/itm/Backup-Battery-Charger-Power-Bank-Portable-10000mah-2-USB-for-iPhone-Samsung-/330765263682?pt=PDA_Accessories&hash=item4d03256342 רציתי לדעת עם זט קנייה שווה או שיש מוצר יותר טוב\משתלם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. סמארטפון ה-Z5 "המהפכני" נחשף - עם מראה שונה מאוד מכל מה שהבטיחה לנו היצרנית הסינית בטיזרים שלה לכתבה

7. Started by asaorgad,

אני צריך אמפי3 עם 1GB עם איכות שמע טובה מאוד וזמן סוללה טוב גם עד 650 ש"ח אבל הכי חשוב לי האיכות...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי את הנגן של IAUDIO, גרסת 20GB X5. אני מנסה להתקין את rockbox עליו, ופעלתי בדיוק לפי ההוראות באתר של הקושחה (צירפתי גם תמונה של תיקיית הנגן עם התיקייה של rockbox מונחת כמו שצריך, וקובץ ה-BOOTLOADER מונח שם בתוך תיקיית ה-FIRMWARE). אני מכבה ומפעיל את הנגן, וכלום לא קורה, עולה כרגיל כאילו לא שיניתי כלום! אין לי מטען רגיל דרך אגב, אני מטעין רק דרך ה-USB כי הרגיל נאבד, אם זה משנה משהו. איך אני מסדר את התוכנה שתעבוד כמו שצריך? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by IG,

שלום לכולם אני מחפש אפליקציה של שעון, שמראה את השעה גם כשהמסך של המכשיר כבוי. לא צריך משהו מפואר, רק שיראה לי את השעה עם ניצול מינימאלי של הסוללה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

יש לי 16GB וזה לא מספיק לי בכלל... אילו הצעות תוכלו להציע לי? להחליף מכשיר?

11. Started by panda2004,

היי, כולנו יודעים שבגלל ש HTC לא ממש נתמך ונפוץ בארץ יש לנו קצת בעיות. וגם אם אנחנו מצליחים להתקמבן עם Touch Group במקרה על האחריות, זה עדיין כולל 3 שבועות של הטסת הפלאפון לחו"ל לצורך תיקון. ראיתי שיש אפשרות לבצע ביטוח לכל הסמארטפונים (ביניהם גם HTC) ב 150 שקל בשנה! (כמובן בנוסף לתשלום חד פעמי פר תיקוף וסוג התיקון). למידע נוסף: http://www.eline.co.il/items/163292-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%9C%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-iKopell-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לראשונה: לפרוץ את אייפד 2 או אייפון עם מערכת הפעלה iOS 4.3.3 בלחיצת כפתור. http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=812912

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מי באמת מעוניין במכשיר חכם עם מסך של 6.4 אינץ'? מסתמן שהתשובה היא מיליוני צרכנים, לפחות בשוק הסיני שיאומי חשפה את מכשיר ה-Mi Max האימתני והמשתלם שלה, והביאה את כולנו לחזור ולתהות מהו גודל הסמארטפון האולטימטיבי, והיכן עובר הקו הדק שבין 'גדול' ל'גדול מדי'. רבים הצהירו כי מכשיר חכם עם מסך בגודל אלכסוני של 6.44 אינץ', כמו זה של ה-Mi Max, הוא פשוט גדול יתר על המידה ולא יאפשר שימוש מעשי ונוח – אך נראה שבשוק הסיני המקומי של היצרנית המצב הוא די שונה, כשצרכנים רבים מציגים התעניינות במוצר למרות מימדיו, ואולי אפילו בזכותם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A8%D7%AA%D7%99%D7%A2-%D7%94-xiaomi-mi-max-%D7%A8%D7%95…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by AVISHAI12,

איזה מכשיר יותר כדי לקנות nokia n95 8gb או iphone

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by PuG3o6,

אני נוסע ביום שני בלילה 8.4 לאיטליה ( ורונה). אני מתלבט בין M8\Z2 מה עדיף, ומה המחיר של כל אחד? ואם מישהו יודע איזה חנויות מוכרות תמכשירים אני אשמח לדעת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הסמארטפון המוביל של סמסונג מוצע למחירה בהנחה של 150 דולר ממחירו הרגיל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-s6-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%91%d7%99%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%a9%d7%9c-500/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מי שמכיר את התוכנה JOIKU לפלאפון נוקיה, שהופכת את הטלפון למודם WIFI ואז אפשר להתחבר אליו מהלפטופ נניח, אני מחפש תוכנה דומה רק שתומכת ב Iphone תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום רב חברים, אחריי שנים רבות של שימוש בפלאפון מיושן החלטתי לעשות זאת ! אז מה אני רוצה מהפלאפון ? ככה: 1) גלישה טובה באינטרנט כמובן. 2) מצלמה ! - לא מוכן להמעיט בערך הזה, הכי טוב לטווח התקציבים. 3) רצוי שיעבוד עם רשת פלאפון ( לא חובה ) אלו הדברים החשובים ביותר. יצא לי לקרוא קצת ולהתעניין - ראיתי כמה מכשירים שתפסו : Samsung W i8150 Xperia Neo V Samsung Ace Plus S7500 אשמח לקבל עצות חברים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by benor,

לצערי, ה- MP3 הקודם שלי הלך לי לאיבוד Sansa M250 . הספיק לי מעל ומעבר הדרישות: קומפקטי תמיכה בעברית - יתרון אבל לא חובה בעל נפח של 4 ג'יגה לפחות איכות סאונד סבירה וידאו - לא מעניין אותי, אני לא הולך לצפות בסרטים בכזה גודל של מסך. חשבתי כבר על כמה אופציות: Sandisk Sansa Clip 4GB Iriver T5 - ראיתי אותו, ממש ממש על הפנים. Sandisk Sansa Clip 8GB Meizu M6 4GB - הוא עדיף במידה ניכרת על פני הסנסה? קצת התנסיתי בממשק שלו ולטעמי, הוא לא היה נוח במיוחד. ה- Meizu 8GB לצערי, חורג מהתקציב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. LG מציגה את דגם ה-Stylo 4 שלה, שיהיה אחת מהאפשרויות היחידות בשוק לקבלת מכשיר חכם עם עט מגע לכל מי שלא מעוניינים להשקיע את מלוא הסכום במשפחת ה-Note הגדולה של סמסונג לכתבה

21. יש לי אפל ID אחד, אבל קראתי שאפשרי לתקשר בין כמה מכשירים אם מגדירים כל אחד על אימייל שונה. נכנסתי לאתר של אפל ל-ID שלי והוספתי אימייל (שלישי) שלי ובכל אחד מהאייפודים פתחתי איש קשר חדש, באחד האימייל הראשי ובשני האימייל האחרון שהוספתי לאפל ID וזה עדיין לא עובד. כשאני מתקשר מאחד, זה אומר שהאחר תפוס וכשאני מתקשר מהשני זה אומר לי שהמכשיר (האחר) לא תומך בפייסטיים. באפליקציה "Messages", אפשר לשלוח ולקבל הודעות בין שני המכשירים. שניהם IOS 5.0. עזרה בבקשה. תודה. עריכה: אוקיי הצלחתי חלקית. אחד מהם מוגדר על האימייל הראשי והאייפוד השני על אימייל משני, אבל אני יכול להתקשר רק מהמכשיר שמוגדר על המייל המשני אל הראשי, ב- Contacts, המכשיר הראשי מופיע עם אייקון קטן של המצלמה, האחר לא. אז רק…

22. כותרת, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by mega1234,

OK, בגלל המבצע סטודנטים שיש באורנג עכשיו, אני שוקל לקחת אותו רק שאין לו חיבור לאוזניות, יש איזה מתאם או משהו שמקבלים בערכה שלו כדי לחבר לו אוזניות רגילות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חברים. אני זקוק לאפליקצייה שתאפשר לי לדעת היכן נמצאים 3-4 מכשירי אייפון שבבעלותי בכל זמן נתון בעזרת ה GPS שבהם. אני מודע לכך שיש את ה FINDMYPHONE המובנה אבל בכל מכשיר יש חשבון אחר ולא נראה לי שהפונקציה הזו מעשית לניהול כמה מכשירים בו זמנית. מישהו מכיר פתרון מתאים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לקחנו לסיבוב את מעבד ה-Core i7 1065G7 בעל הליבה הגרפית העדכנית והמתקדמת של אינטל - על מנת לגלות כיצד לפטופ קל משקל יכול להתמודד עם שלל משחקים פופולריים ללא סיוע של כרטיס מסך נפרד לכתבה

דיונים חדשים בפורומים