עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by TheBlackHood,

אני מתלבט לגביי האחריות של המכשיר. יש אחריות של GO MOBILE ויש אחריות של יבואן רשמי. השאלה שלי היא אם יהיו עדכונים בשניהם?

2. Started by levelone,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את הblackberry bold 9900 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. אני מבין שזה ספינת הדגל החדשה של blackberry?! 2. איך הוא מבחינת סוללה? 3. אתם מכירים חנות אמינה שאני יכול לרכוש ממנה את המכשיר עם sim פתוח? 4. כדי להשתמש בblackberry massanger יש צורך בתשלום נוסף חוץ מלחבילת גלישה? תודה רבה, levelone.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מכשיר בו אוכל להשתמש ללימודים בתואר שני, כאשר כרגע יש לי העדפה למחשב נייד. רציתי לשמוע מה דעתכם, הוא ישמש אותי נטו ללימודים, והסכום המקסימלי בסביבות 2-3K. יש לי מחשב נייח שמשמש אותי להרצת תוכנות כבדות ועוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה, אין לי אפילו התלבטות לגבי טאבלט מסויים, איני מבין בחומרה הזאת ואיני יודע לע מה לשים דגש ועל מה לא . כמו שכתבתי בכותרת, הטאבלט הוא ליום הולדת 51 של אבא שלי. מבחינת כסף אני לא יודע כמה להשקיע - אבל נניח שהטווח מחירים הוא בין 1000 - 4000 .. הייתי שמח ומאוד רוצה לדעת איזה טאבלט \ איפד הכי משתלם בטווח מחירים הזה יש לי אייפון כבר מספיק זמן כדי להבין שאין כמו המגע שלו (מסך, תוכנה וכו ) האם ככה זה גם בתחום הטאבלטים ? 1000 ש"ח 1500 2000 2500 3000 3500 תודה מראש וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אייפד חדש (3), טוען שיש רק 2 ג"ב פנויים, וש- 11 בשימוש (מתוך 16), אבל בפירוט שהוא מציג, רואים רק 2 ג"ב על סרטים, ו- 2 ג"ב של אפליקציות. אין מוסיקה, יש אולי 5-6 תמונות ועוד כמה במייל. אז היכן מתחבאים עוד איזה 6 ג"ב? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kotevnir,

שלום צריך יעוץ לרכישת טלפון חדש תקציב : 1600 ש"ח חריגה : 200 ש"ח. מקור רכישה :מהארץ. תאריך הרכישה המשוער : השבוע הקרוב מפעילה סלולרית : לא רלוונטי אפשר לעבור דברים הכרחיים במכשיר : ממשק נוח וחלק,מצלמה פחות או יותר כמו הגלקסי 4,אפשרות להוריד קבצים ודברים ישירות מהדפדפן וסרטים. דברים פחות חשובים במכשיר : פחות חשוב לי עניין המשחקים והתמיכה במשחקים. הערות נוספות: שיהיה כמה שיותר טוב במסגרת התקציב, ואחריות אני ראיתי את הטלפון MEIZU MX4 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. האם יש לטעם לשלוח לתיקון או לקבל הצעת מחיר? או שהוא מחוסל...? כשאני מכניס את הסוללה למכשיר המקשים נדלקים ופתאום יש רעש מהרמקול של "קח קח" ( בקיצור הרמקול מת ) , הסוללה והמכשיר מתחילים אחרי מס' דקות להתחמם ולהתחמם לרמות מטורפות! אז מה עושים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. במכירה מוקדמת עולה משהו כמו 400+ ליש"ט אם אני זוכר נכון (כולל מיסים) - המון. השאלה היא האם זה שווה את התוספת מחיר מהמילסטון ה"רגיל". בנתיים מה שראיתי זה הבדל במעבד והעובדה שפרויו כבר מותקנת. חוץ מזה המשקל נשאר אותו דבר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by House M.D.,

האם יש בנמצא מתחרה ראוי ל ipod touch? נגן מדיה כלשהו שייכנס לכיס, יריץ אנדרואיד לדוגמא ויהיה בו WIFI... המכשירים היחידים שנתקלתי בהם שיש בהם אנדרואיד והם לא סלולארי אלו הטאבלטים, אני מעוניין במשהו מקסימום 4.3" , שייכנס לכיס... לא אכפת לי שיהיה סיני, העיקר שיעבוד. אשמח להצעות.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by micky_86,

מה אתם אומרים ? מה הייתם קונים ? טלפון סלולארי אתם מעדיפים שכבר יש בו אופציה לשמיעה של קבצים MP3 או כבר לקנות מכשיר ( נגן ) MP3 ייחודי למטרת שמיעת מוסיקה ??? מה אתם אומרים וחושבים על זה ? ? ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי תמכשיר של סמסונג R500 הקלטתי בו בצילום וידאו סרטון הכל סבבה אני מפעיל אותו בפלאפון הוא עובד ושומעים ורואים העברתי את הקובץ ה MP4 למחשב דרך הכרטיס זיכרון ובמחשב רק רואים את הוידאו ולא שומעים תקול בכלל התקנתי מקודדים וכל מיני חבילות והסרות והתקנות ורק רואים ולא שומעים מה הבעיה?!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by OSTM,

שלום, אני רוצה לרכוש אייפוד, שתי הגרסאות שאני מתלבט הן ה30 גיגה וה60. אני רואה פער מחירים עצום בין החנויות השונות שבהן אני עושה סקר שוק.. מישהו יכול לתת לי המלצה למקום טוב ושווה? האם להתעקש לקנות ממקום שמביא את המוצר דרך יבואן? או שעדיף יבוא פרללי? האם זהו הגורם היחיד שגורם לפער המחירים הזה? ומה צריך לבדוק בשביל לדעת שאני באמת מקבל את הדגם הנכון מהדור הנכון? תודה מראש. ( ובבקשה בלי תגובות של, "תקנה אייריבר/כל חברה שונה )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by PuG3o6,

קיבלתי הצעה מחברת בזק : אייפוד טאץ' 4g ( נפח אינו ידוע בנתיים) + אחסון לשרתים של בזק בנפח 10gb תמורת 10שח ל 36 חודשים מה אתם אומרים ? האם כדאי ?

14. Started by Shtupel,

אני לא שם מחיר למה אני לא יודמע מהו טווח המחירים...אבל בוא נגיד שיהיה המחשיר שהכי שווה את המחיר שלו...! 10x

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ShahafH,

שלום, רציתי לדעת איך אפשר להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לכרטיס הזכרון המובנה של N86. לא בדיוק מצאתי היכן לשים אותם.

16. Started by camera,

אני מעוניין להזמין OnePlus One מאיביי http://www.ebay.com/itm/351306143777?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT מה הסיכוי שייתפס במכס? בכלל אשמח לשמוע דעתכם על הקניה והאם יש חלופות טובות יותר. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי חבריה, ככותרת ,מצאתי באיביי מה מתאים למערכת קולנוע ביתית http://www.ebay.com/itm/121326312244 או 2 מיקרופונים http://www.ebay.com/itm/121325162872 או http://www.ebay.com/itm/191145618403 תודה

18. הסמארטפון הראשון בעולם עם סורק ביומטרי שמוטמע בתוך התצוגה נחת לבדיקת קשיחות אצל כוכב ה-YouTube שמתמחה בכך, וסיפק לנו בשורות מעודדות לכתבה

19. דיווחים טריים מצביעים על כך שמכשיר היוקרה החדש מבית היצרנית הסינית העולה יושק במקביל לדגמים החדשים והנוצצים של טים קוק ואנשיו לכתבה

20. לצד ה-855 זכינו להצצה גם לדגם ה-Snapdragon 8cx, אשר מבהיר כי השאיפה לגרום לחלונות 10 לפעול באופן מיטבי בהתבסס על ארכיטקטורת ה-ARM עדיין חיה ובועטת לכתבה

21. Started by rafiisak,

שלום יש לי אוזניית bluetooth מוטורולה H500,כיוונתי אותה לפלאפון sony ericsson z610i אבל רק הפונקציה של דיבור בפלאפון עם האוזנייה עובדת. כשאני שם מוזיקה או סתם מדפדף אני שומע את הצלילים מהפלאפון גם כשהאוזנייה מחוברת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך פותרים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Dr. n00b,

http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=419&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0 יש לי X51V של DELL, מכשיר מאוד חזק שאני משתמש בו בעיקר לתוכנות רפואיות ולשחק WORMS WORLD PARTY, אבל חשבתי שאולי יהיה נחמד להשתמש בו כדי למצוא את הדרך למטבח שלי וחזרה. נראה לכם שהעסקה הזאת משתלמת? (כן, ברור לי שצריך תוכנה עם מפות, וברור לי שאלו מאוד יקרות, אבל בוא נגיד שמבחינת מפות ותוכנה כסף הוא לא בעיה, והשאלה מתרכזת רק בחומרה כרגע). האם כל תוכנה עובדת עם כל מקלט? האם כל מקלט עובד עם כל POCKET PC?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DoKing,

שלום קוראים לי דור אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי מכשיר סמסונג 770 מי שלא יודע הוא תומך בכרטיסיי מיקרו אס די עד 512... הבעיה שלי היא כזאת , העברת קבצים דרך המכשיר עצמו היא איטית מידיי ומעצבנת אז מה שעשיתי זה הכנסתי את הכרטיס למתאם ל אס די רגיל הכנסתי אותו לקורא כרטיסים והעברתי את הקבצים בצורה רגילה מה שקרה הוא זה שהמכשיר לא קרא את הקבצים.... אז עשיתי לכרטיס פורמט בצורה הפשוטה ביותר דרך המחשב שלי והתוצאה המכשיר לא קורא את הכרטיס (המחשב כן אני יכול לעשות עליו מה שאני רוצה אבל המכשיר לא מזהה שניכנס כרטיס הרחבה) מישהו יודע מה צריך לעשות בישביל דרך אגב הפורמט נכון השארתי אותו על FAT רגיל כמו הכרטיס שמגיע עם המכשיר וכמו שהוא הגיע .... נ.ב ליפניי שעשיתי פורמט הכל עבד טוב הכרטיס הצ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by mega1234,

OK, בגלל המבצע סטודנטים שיש באורנג עכשיו, אני שוקל לקחת אותו רק שאין לו חיבור לאוזניות, יש איזה מתאם או משהו שמקבלים בערכה שלו כדי לחבר לו אוזניות רגילות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי אני מעוניין לרכוש פלאפון בסכום של 2000 שקל פלוס מינוס מאתיים שקל. אני מעדיף את הסגנון של המסך מגע המשולב עם המקלדת ואני מחפש את התמורה הטובה למחיר. לכן הגעתי לשתי הפלאפונים האלה. הבעיה היא שהם מאוד דומים עם הבדלים שעל הנייר לא נראים משמעותיים. בגלל זה רציתי לשמוע חוות דעת ממי שיש לו ניסיון עם הפלאפונים, ממשק, איכות בנייה, נוחות, מהירות וכל הפיצ'רים מסביב. מה ההבדל בין שני מערכות ההפעלה שלהם? (האחד סימביאן והשני אנדרואיד) האם הם מסורבלים מבחינת גודל ושימוש יומיומי שמצריך פתיחה של המקלדת? מה שיכריע מבחינתי זו הנוחות והתכונות העיקריות והבסיסיות של הפלאפון, צריך לשמוע טוב, קליטה טובה, סוללה טובה, וספיקר טוב. תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.