גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
מפתחת המקלדת הוירטואלית הפופולרית החליטה להפתיע את משתמשיה אשר מחפשים שינוי מרענן עבור המכשיר החכם שלהם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם שווה לקנות עכשיו אייפון 4 או שעדיף לחכות ל-4S והמחיר שלו יירד? או שההבדל במחירים לא יהיה משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 6267 אחד החברים שלי הביא לי כרטיס זיכרון העברתי אליו מלא קבצים שהיו לי כרטיס זיכרון אחר ועכשיו כתוב לי שהוא לא מפורמט ואי אפשר להגיע אל הקבצים דרך המחשב או דרך הסלולרי אני צריך למחוק הכל יש איזה תוכנה שאני יוכל להוציא את הקבצים לפני הפירמוט? או דרך כלשהי להוציא את הקבצים? תודה עריכה: מצאתי פתרון תוכנה icare data recovery אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת באיזה חנות פרטית יש את המעבדה הכי טובה ושירות אמין ? המעבדה מאוד חשוב לדעתי והיא ברוב המקרים לא מקבלת כמעט יחס כי ברגע שסמארטפון שבדרך כלל גם יקר מתקלקל מצפים שהוא יתוקן ויוחזר למצבו הקודם במהירות הגבוהה ביותר אם זה לא קורה זאת בעיה רצינית . השאלה מופנת בעיקר לאנשים שהתקלקל להם מכשיר סמארטפון והם תיקנו בחנות פרטית או מעבדה פרטית עצמאית והיו מרוצים מהשירות אם אפשר גם לכתוב על החוויה יהי מעולה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במכשיר טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. sumsung galaxy note 8.0 מתאים בדיוק לצרכים, אבל לא מצאתי בארץ אשמח להכוונה או למכשיר אחר שיכול למלא את הצרכים שלי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצד ה-855 זכינו להצצה גם לדגם ה-Snapdragon 8cx, אשר מבהיר כי השאיפה לגרום לחלונות 10 לפעול באופן מיטבי בהתבסס על ארכיטקטורת ה-ARM עדיין חיה ובועטת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, ברצוני לרכוש טאבלט לצורכי סרטים, גלישה, משחקים וכו'. אני מתלבט בין 2 הטבלטים הללו: [h=1]ASUS MeMO Pad HD 7[/h] [h=1]Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5110[/h] מה לפי דעתכם יותר טוב מבחינת הביצועים? אני מחפש טאבלט שלא נתקע ומקרתע.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, שידרגתי מה NOTE 4 redmi ל Mi9pro ולאכזבתי בניגוד לNOTE 4 ל Mi9 אין בחייגן הקלטת שיחות מובנת... זה ממש היה אחד הדברים הכי חשובים אצלי בפלאפון. יש למישהו המלצה לאפליקציה שאני יכול להוריד שתעבוד במכשיר הזה? זה בסדר גם לא חינמית כי חשוב לי בלי פרסומות ואמינות כי הבנתי שיש הרבה מקליטים שלא עושים את העבודה כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקרוב פלאפון חדש אשר מסוגל לקרוא קבצי word ,מאחר וזו אחת התכונות החשובות לי רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם זה ? כיצד המכשיר מתמווד עם קבצים גדולים של 1מגה~ ? כיצד הוא מתמודד עם טקסט מעוצב ? ובכלל עם שמירת הסדר במסך כל כך קטן ? האם זה קריא במסכים קטנים כמו של פלאפונים ? יש הבדל בקריאה של קבצי word בסוגי פלאפונים שונים ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
GT Technologies, החברה האחראית למסך ה-iWatch של החברה, לכיסויי המצלמה ולקורא טביעת האצבע באייפון, פושטת רגל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a4%d7%95%d7%a9%d7%98%d7%aa-%d7%a8%d7%92%d7%9c/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
במכירה מוקדמת עולה משהו כמו 400+ ליש"ט אם אני זוכר נכון (כולל מיסים) - המון. השאלה היא האם זה שווה את התוספת מחיר מהמילסטון ה"רגיל". בנתיים מה שראיתי זה הבדל במעבד והעובדה שפרויו כבר מותקנת. חוץ מזה המשקל נשאר אותו דבר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי באמת מעוניין במכשיר חכם עם מסך של 6.4 אינץ'? מסתמן שהתשובה היא מיליוני צרכנים, לפחות בשוק הסיני שיאומי חשפה את מכשיר ה-Mi Max האימתני והמשתלם שלה, והביאה את כולנו לחזור ולתהות מהו גודל הסמארטפון האולטימטיבי, והיכן עובר הקו הדק שבין 'גדול' ל'גדול מדי'. רבים הצהירו כי מכשיר חכם עם מסך בגודל אלכסוני של 6.44 אינץ', כמו זה של ה-Mi Max, הוא פשוט גדול יתר על המידה ולא יאפשר שימוש מעשי ונוח – אך נראה שבשוק הסיני המקומי של היצרנית המצב הוא די שונה, כשצרכנים רבים מציגים התעניינות במוצר למרות מימדיו, ואולי אפילו בזכותם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A8%D7%AA%D7%99%D7%A2-%D7%94-xiaomi-mi-max-%D7%A8%D7%95…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני טס שבוע הבא לחול למשך כשבוע.... האם ישנה אפשרות לחסום את ה IPHONE לגלישה דרך 3G שלא יתחבר אפילו בטעות??? כמובן שאני רוצה להשאיר את האופציה של גלישה דרך רשתות פתוחה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מכשיר חדש(הגיע הזמן לשדרג את הnokia 3100 ) הדילמה היא N95 או אייפון.... לn95 יש מצלמה מדהימה(והיא אכן תחליף למצלמה ביתית פשוטה) ולאייפון מצלמה בסיסית גם האייפון וגם הנוקיה נגניי מוזיקה בעליי הרבה מקום....לא יודע מה לגביי איכות האודיו בנוקיה אבל.... מבחינת דפדפן אינטרנט וסרטים אייפון לוקח בגדול..... מבחינת משחקים אני חושב שמחינה גראפית המשחקים באייפון יותר טובים וחוץ מזה גם יותר מבדרים בגלל ה"אקסולורמטר" ששולטים במשחק בעזרת הטיית המכשיר(זה נהדר זה!) לי חשוב מכשיר עם נגן נורמלי....שיהיה אפשר לצפות בסרטים במהלך נסיעה שיהיה מצלמה נורמלית ושיבדר(משחקים מספקים) מצד אחד אייפון:סרטים ומשחקים אבל מצלמה לא רצינית מצד שני נוקיה: מצלמה מדהימה ונגן נורמלי(לפי מ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט לעצמי. תחילה נציין לטובת הגילוי הנאות שאני קצת משוחד כלפי ה-IPAD החדש, יותר בגלל הבאזז מאשר סיבות פרקטיות. עברתי קצת על דיונים בפורום על מנת לראות המלצות לגבי המכשיר שיתאים לי ולדעתי ה-ASUS PRIME לא יתאים לי מהסיבה הפשוטה שאני צריך אינטרנט סלולארי. עכשו כשעברנו את זה האם יש המלצות מעבר למוצרי אפל למיניהם? האם יש מישהו שכבר עובד עם האייפד החדש ויכול להגיד איך הוא באמת לעומת הדור הקודם? איכות המסך וכו.. והאם באמת שווה את הכסף? אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה יעלה לי אייפון בחו"ל בלי פריצה ובלי התחייביות או שטויות כאלא... (נגיד שאני אעשה הכל בבית...) בלי אזרחות אמריקאית.. אבל אם צריך אני יכול שאמריקאי יקנה את זה... (כל עוד זה בלי התחייבות או החזרים או משהו...) ואיך?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מודל כל שהוא של GPS בלי להבין כל כך בנושא. ראשית תודה לכותבים בפורום - אני קורא כל post ומחכים יותר כל יום שוקל לרכוש 255W של נובי מאמזון ארה"ב ב- $200, פלוס כמה גרושים נוספים עבור כרטיס SD שני גיגה. מישהו מכיר NUVI ויכול לתת המלצות/אזהרות? האם ניתן להשיג בארץ מפות למודל זה? האם קיימות מפות IGO8 עבורו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מלבד גודל המסך, האם יש איזה הבדל מהותי נוסף? בהנחה שאני מסתדר מצויין עם המסך הקטן, האם יש איזשהו יתרון ל-MOOV 300 על פני אחיו הקטן שמצדיק 300 ש"ח תוספת במחיר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניית bluetooth בשביל נהיגה - עד עכשיו היו לי איזה 3 דגמים שכל אחד מהם עלה 50 ש"ח והם החזיקו מעמד בערך חצי שנה כל אחד... תהיתי האם כדאי להשקיע הפעם קצת יותר בשביל משהו שגם יחזיק מעמד קצת יותר... אין בעיה גם לרכוש מחו"ל. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מכשיר N86 ונטסיק שמתחבר לנטבוק שלי בעל מהירות של 2.8 מגה וללא הגבלת הורדה. אני יודע שיש אפשרות דרך החברה שהם יעבירו את האינטרנט המהיר לסלולארי ואז שהסלולארי ישמש כמודם בעצמו. חבר שלי עשה את זה עם האייפון שלו ורציתי לדעת האם לN86 יש גם כזאת אופציה ואני גם בקרוב משדרג לSAMSUNG SGS ואני רוצה לדעת האם יש בעיות לעשות את אותה הפעולה בסלולארי הזה? תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש בנמצא מתחרה ראוי ל ipod touch? נגן מדיה כלשהו שייכנס לכיס, יריץ אנדרואיד לדוגמא ויהיה בו WIFI... המכשירים היחידים שנתקלתי בהם שיש בהם אנדרואיד והם לא סלולארי אלו הטאבלטים, אני מעוניין במשהו מקסימום 4.3" , שייכנס לכיס... לא אכפת לי שיהיה סיני, העיקר שיעבוד. אשמח להצעות.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשבועות הקרובים תשיק היצרנית הקוריאנית שני דגמים חדשים: ה-G4 Stylus וה-G4c, שאמורים לתת מענה בשוק הביניים למי שרוצה G4 בלי תג המחיר הגבוה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%aa%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%91-%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%94-lg-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז אתמול הושקו המכשירים הראשונים באופן רשמי. מה אתם חושבים על המערכת ועל המכשירים (מסרטוני ה-hands on והסקירות הראשונות)? נקודה שלילית ראשונה מבחינתי - שימוש בפלטפורמת ה-snapdragon מדור ראשון (בכל המכשירים!), מה שאומר שה-GPU חלש (הכל יחסי כן) וצריכת החשמל כנראה יכלה להיות טוב יותר. עם זאת, המערכת נראית רספונסיבית מאד.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-