גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הנגן של IAUDIO, גרסת 20GB X5. אני מנסה להתקין את rockbox עליו, ופעלתי בדיוק לפי ההוראות באתר של הקושחה (צירפתי גם תמונה של תיקיית הנגן עם התיקייה של rockbox מונחת כמו שצריך, וקובץ ה-BOOTLOADER מונח שם בתוך תיקיית ה-FIRMWARE). אני מכבה ומפעיל את הנגן, וכלום לא קורה, עולה כרגיל כאילו לא שיניתי כלום! אין לי מטען רגיל דרך אגב, אני מטעין רק דרך ה-USB כי הרגיל נאבד, אם זה משנה משהו. איך אני מסדר את התוכנה שתעבוד כמו שצריך? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור הוא כזה. הנייד שלי(אנדרואיד) מחובר דרך הaux למערכת ברכב. אני רוצה לשלוט דרך איזשהו שלט בלוטוס על העברת השירים בלי לגעת בפלאפון. קיים דבר כזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים תהיתי אם למישהו מכם יש מושג היכן ניתן להשיג בארץ או להזמין מחו"ל, מעמד לרכב לגקלסי נוט 1,בטח רובכם תשאלו למה אני שואל כי קיימים מליון אופציות שכאלו, אז הקטע הוא שאני מחפש מעמד מיוחד שלא מגיע עם ה"פומפיית וואקום" המוכרת שמתחברת לשמשה, אלא מעמד יפה שמתחבר לתריסים של המזגן (ראיתי כמה כאלה אצל אנשים ברכבים), המעמד נראה מאוד נוח ונמצא בגובה העיניים אשמח לדעת אם מישהו מכם מכיר תודה והמשך יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! המטרה שלי הוא שיהיה לי מכשיר אחד בבית שמכיל את כל השירים והסרטים, ושאוכל לחבר אותו לטלויזיה / מערכת. אני לא רוצה לחבר את המחשב למערכת, כי הוא נמצא בחדר אחר, ולכן רעיון המדיה סנטר נופל מיד. חוצמזה אני רוצה משהו שגם אוכל לקחת החוצה. מצד שני, אני לא רוצה לקנות אייפוד כי זה תומך רק ב-quicktime ולא ב-divx ודומיו (אני צודק?), ולא תומך בעברית. מה ההמלצה? איזה נגן מבוסס דיסק קשיח (80GB מינימום) מנגן את כל הפורמטים של mp3 וגם וידאו, ויש לו יציאת אודיו ווידאו? תודה! DF
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, בשעה טובה החלטתי להחליף את ה-3GS (כן כן..) התקציב עומד על סביב ה-2000 ש"ח (הרכישה תהיה באילת), והמועמדים הסופיים לאחר הרבה קריאה והשוואות הם הנקסוס 4 והmeizu mx2 יתרונות לנקסוס: איכות בנייה, עדכונים, סוללה יתרונות למיזו: מסך וגודל מסך (אני מעדיף 4.4 על 4.7), מעבד, ממשק(?) - קישור לביקורת חדשה המיזו מאוד קורץ לי בגלל העיצוב, המפרט והממשק ה"אייפוני", הסוללה קצת מציקה לי אבל מצד שני אני לא משתמש הרבה בסנכרוני מייל וכאלה, לנקסוס סביר + שתהיה תמיכה לעוד הרבה זמן כולל אנדרואיד 5, אבל עם המיזו לך תדע.. מה המלצתכם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.theonion.com/content/video/sony_releases_new_stupid_piece_of
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=19539 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=16305 הבאתי 2 לינקים של הנגנים המדוברים. אני די מתלבט ביניהם,התקציב הוא בערך עד 300 ובנוסף עוד בערך 100 ש"ח לכרטיס זכרון להרחבה. האם יש הבדל ביניהם באיכות?האם גם הסנסה קליפ תומך בכרטיס זכרון?האם יש להם בעיות עם עברית? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לצלם מספר סרטונים שלי לבלוג. בסרטונים זה רק אני שמדבר למצלמה. איזה מצלמה תעשה את זה טוב? אני לא צריך איכות טלויזיה.... אבל אני כן רוצה איכות לפחות די טובה. האם המצלמה של אייפון 5S יעשה את העבודה? לי כרגע אין סמארטפון וזה אומר שאאלץ להשאיל מחבר שלי. האם יש איזשהו מצלמה דיגיטלית שעולה כמה מאות שקלים (עד 400-500) שתצלם לי באותו איכות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a7%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%9f-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94-galaxy-s6-active-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי W595 חדש מאורנג', והמוכר אמר לי שחשוב שהטעינה הראשונה תהיה כזאת : קודם כל שאני ארוקן את הפלאפון לגמרי עד שהוא נכבה, ואז יטען לילה.. אז אתמול חיכיתי שהוא יתרוקן.. ואז חיברתי אותו למחשב בשביל לבדוק משהו וקלטתי שזה טוען. מהר ניתקתי ואז חיכיתי שיתרוקן וטענתי נורמלי כל הלילה.. יש מצב שהטעינה הקצרה הזאת (משהו כמו 30 שניות ) הרסה לי את הטעינה הראשונה ? כי המוכר אמר משהו שהסוללה זוכרת עד כמה מילאו אותה בפעם הראשונה ואז זה המקסימום שלה.. יכול להיות שהדקה הזו שהוא היה מחובר למחשב הרסה משהו ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר פלאג- אין להפעלה / כיבוי LED ה"פלאש" של מכשיר? אני לא מצליח למצוא משהו כזה. בעיקרון, אני שוקל לכתוב פלאגין בעצמי (לאנדרויד ואייפון) אבל אם כבר קיים משהו כזה אז למה להסתבך....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום, האם לדעתכם המחיר של גלקסי 2 ירד עקב יציאתו של ה-3 היום, או שזה הולך לקחת עוד הרבה זמן? כיום תג המחיר שלו עומד על 2400, וזה נראה לי יחסית יקר לפלאפון שנמצא כל כך הרבה זמן בסביבה. השאלה היא אם המחיר בקרוב עומד לרדת משמעותית, כלומר עדיף לחכות או שזה הולך לקחת זמן. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כולנו יודעים שבגלל ש HTC לא ממש נתמך ונפוץ בארץ יש לנו קצת בעיות. וגם אם אנחנו מצליחים להתקמבן עם Touch Group במקרה על האחריות, זה עדיין כולל 3 שבועות של הטסת הפלאפון לחו"ל לצורך תיקון. ראיתי שיש אפשרות לבצע ביטוח לכל הסמארטפונים (ביניהם גם HTC) ב 150 שקל בשנה! (כמובן בנוסף לתשלום חד פעמי פר תיקוף וסוג התיקון). למידע נוסף: http://www.eline.co.il/items/163292-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%9C%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-iKopell-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, קניתי סמסונג אומניה I900 לפני שנה וחצי והוא מאד איטי והבנתי מכמה אתרים שאפשר לשדרג אותו עם רום חדש ואחרי השדרוג הוא טס... רציתי לדעת אם מישהו עשה את זה ומאיפה אני משיג את הרום. ראיתי כמה דרכים וכמה קבצים אבל אף אחד לא תומך בעברית.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אפליקציה של שעון, שמראה את השעה גם כשהמסך של המכשיר כבוי. לא צריך משהו מפואר, רק שיראה לי את השעה עם ניצול מינימאלי של הסוללה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק לאפליקצייה שתאפשר לי לדעת היכן נמצאים 3-4 מכשירי אייפון שבבעלותי בכל זמן נתון בעזרת ה GPS שבהם. אני מודע לכך שיש את ה FINDMYPHONE המובנה אבל בכל מכשיר יש חשבון אחר ולא נראה לי שהפונקציה הזו מעשית לניהול כמה מכשירים בו זמנית. מישהו מכיר פתרון מתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הנוקיה 6239 i ב1135 לנוקיה 6131 ב1250 מה מומלץ מביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל - חשוב לקחת בחשבון שהיא : א. עיוורת (לא במובן המוחלט של המילה, אבל אתם יודעים... לאמהות יש נטיה לא לראות מי יודע מה). ב. עד היום מנסה להבין את המשמעות של דאבל-קליק בעכבר (שנות ה 40 וטכנולוגיה מעולם לא הסתדרו יחדיו). ג. בונקרית אש - אז עד 200 ש"ח בבקשה. ד. מוסרת תודה רבה (הקלדתי את זה בשמה)! תגובות מנסיון בלבד, כי להכנס ל gsmarena אפילו אני יכול.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם כאן זה המקום הנכון ולא למשל נושאי אפל וכו'.. אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע על מקום טוב לרכוש בו כיסוי לאייפד החדש.. הייתי באיידיגיטל, אופיס דיפו, דינמיקה סלולר ובאג.. לא מצאתי שום דבר מעניין במיוחד.. באינטרנט מצאתי כמה וכמה דגמים ממש נחמדים אבל אף אחד מהם לא נשלח בנוחות לארץ. אשמח אם מישהו מכיר חנות שמייבאת או בעלת כיסויים ומגנים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו 1000 שח שקיבלתי לכבוד פסח ואני מעונין לקנות סוף כל סוף את הנגן שאני רוצה כל כך... הבעיה היא שאני לא יודע איזה נגן אני צריך...בקיצור צריך המלצה לנגן עם כמה דרישות מסוימות : 1) שיהיה לפחות 4GB 2)שיהיה זמן סוללה ארוך (מאוד חשוב!) 3)שיתהיה לו איכות סואנד טובה 4)שיהיה לו מסך נורמלי ואיכותי (אני מעונין להפעיל הרבה סרטונים) 5)שתהיה לנגן מערכת כמו של IPOD שאפר לסדר את השירים לפי אמן ולחלק את השירים לתיקיות (חובה) 6)שלא יהיה מובסס HD וזהו וכמו שאמרתי התקציב הוא עד 900 ש"ח אבל עם יש משהו מיוחד אז גם 1000 . תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחי בניורק עוד חודש ואני יכול להביא את ה- Omnia hd האם שווה לי להיא אותו? אני יוכל להתקין על הסמביאן שלו עברית? או שכדאי להביא כבר את ה-omnia i900 כמו שיש בארץ.רק יותר זול.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני נוסע ביום שני בלילה 8.4 לאיטליה ( ורונה). אני מתלבט בין M8\Z2 מה עדיף, ומה המחיר של כל אחד? ואם מישהו יודע איזה חנויות מוכרות תמכשירים אני אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-