גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אם ניתן אשמח להפנייה למדריך. לא אכפת לי שימחקו נתונים וכולי, במילא מפרמט אותו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם חדש של היצרנית הסינית נמצא בדרך, עם שבב Snapdragon 820, זכרון RAM בנפח של 6GB ועוד לצד הפרטים על המכשיר המוביל הבא של מוטורולה, הרשת מעניקה לנו כעת גם אימות לכך שדגם מרכזי חדש של החברה הסינית השאפתנית OnePlus נמצא בדרכו אלינו – כנראה ה-OnePlus 3, אם כי לא מן הנמנע שנראה גם שם אחר, עם מיתוג לפי אותיות בדומה ל-OnePlus X למשל. תוצאות ופרטים טכניים על דגם חדש שעונה לשם Rain A3000 ותואם את שיטת מיתוג הדגמים של OnePlus (ה-OnePlus 2 התפרסם טרם השקתו בשם Spring A2001/A2003/A2005, למשל) הגיעו אל המאגר של מבחן הביצועים Geekbench כשהן מתפארות בשבב Snapdragon 820 עדכני, מערכת אנדרואיד 6.0.1 עדכנית – וזכרון RAM בנפח נדיב מאוד של 6GB. נתונים אלו באים בסת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! המטרה שלי הוא שיהיה לי מכשיר אחד בבית שמכיל את כל השירים והסרטים, ושאוכל לחבר אותו לטלויזיה / מערכת. אני לא רוצה לחבר את המחשב למערכת, כי הוא נמצא בחדר אחר, ולכן רעיון המדיה סנטר נופל מיד. חוצמזה אני רוצה משהו שגם אוכל לקחת החוצה. מצד שני, אני לא רוצה לקנות אייפוד כי זה תומך רק ב-quicktime ולא ב-divx ודומיו (אני צודק?), ולא תומך בעברית. מה ההמלצה? איזה נגן מבוסס דיסק קשיח (80GB מינימום) מנגן את כל הפורמטים של mp3 וגם וידאו, ויש לו יציאת אודיו ווידאו? תודה! DF
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש אחד כזה. יש לו בעיות של עברית? תאימות לעברית? שווה וכדאי לקנות בסין? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לראשונה: לפרוץ את אייפד 2 או אייפון עם מערכת הפעלה iOS 4.3.3 בלחיצת כפתור. http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=812912
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
החברה הצעירה שעלתה לכותרות בשנה שעברה תחת השם LeTV משנה את פניה פעם נוספת, ומציגה מכשירים מסקרנים שיהיה די קשה להשיג מחוץ לשווקי המזרח הרחוק יתכן מאוד שהשם LeEco (או LeTV לשעבר) אינו מוכר לכם, אך כדאי לדעת כי מדובר ביצרנית שהצליחה לתפוס יותר מ-5 אחוזים מנתח שוק הסמארטפונים הסיני המקוון ולמכור מעל ל-5 מיליון יחידות בתוך פחות משנה מאז שנכנסה אל התחום – וכזאת שיש לה שאיפות התרחבות בינלאומיות משמעותיות, בדרך להפיכה למעין יצרנית-כל דיגיטלית גדולה, בדומה ל-Xiaomi ומותג ה-Mi הצומח שלה. LeEco כבר עלתה לכותרות בתערוכת CES 2016 כשהוצגה על הבמה במסיבת העיתונאים של קוואלקום בתור זו שמייצרת את המכשיר הראשון בשוק עם שבב Snapdragon 820. מאז הצטרפו אליה עוד מגוון יצרניות…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו יוכל לשים לי מדריך (אם אפשר למתחילים ) לצריבת רום מתאים שמתאים למכשיר. חיפשתי אך לא מצאתי משהו שמתאים לגרסא האחרונה של האנדרויד 4.2.2 שתומך בעברית כמובן.. תודה לעוזרים מראש..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי גלקסי S3 עם 16GB זיכרון שנקנה בחנות פרטית ואני משתמש בapex launcher במקום בtouch wiz והכל בסדר גמור, המכשיר פועל מהר, התקנתי את כל האפליקציות והמשחקים שרציתי וסידרתי מסכי בית ותיקיות במסכי הבית אבל יש לי כמה שאלות: 1. כאשר יצא אנדרואיד 4.1 לגלקסי S3 האם אני יהיה תלוי בעידכון של סאני ורק אז אני יוכל להוריד את העידכון או שבגלל שקניתי בחנות פרטית אני יוכל לעדכן מהר יותר ובדרכים אחרות ולא דרך KIES או דרך הפלאפון עצמו? 2. יש לי בעיה שלפעמים שאני יוצא מאפליקציות ומשחקים למכשיר לוקח כמה דקות לטעון את מסכי הבית ואני לא מבין למה זה קורה. 3. במנהל המשימות המובנה של המכשיר רשום לי בשטח איחסון שיש לי 11GB ולא 16GB. האם ה5GB הפרש זה למערכת ההפעלה? איזה כרטיס זיכרון מתאים למכשיר …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים תהיתי אם למישהו מכם יש מושג היכן ניתן להשיג בארץ או להזמין מחו"ל, מעמד לרכב לגקלסי נוט 1,בטח רובכם תשאלו למה אני שואל כי קיימים מליון אופציות שכאלו, אז הקטע הוא שאני מחפש מעמד מיוחד שלא מגיע עם ה"פומפיית וואקום" המוכרת שמתחברת לשמשה, אלא מעמד יפה שמתחבר לתריסים של המזגן (ראיתי כמה כאלה אצל אנשים ברכבים), המעמד נראה מאוד נוח ונמצא בגובה העיניים אשמח לדעת אם מישהו מכם מכיר תודה והמשך יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שמכיר את התוכנה JOIKU לפלאפון נוקיה, שהופכת את הטלפון למודם WIFI ואז אפשר להתחבר אליו מהלפטופ נניח, אני מחפש תוכנה דומה רק שתומכת ב Iphone תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה בכותרת וחיפשתי בגוגל ללא הועיל, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אשמח אם תעזרו לי לפתור את הדילמה הזו , על פניו שני הטלפונים כמעט זהים ל Evo יש 1GB של זכרון ומצלמת תלת מימד, שזה נחמד אבל האם זה מה שיטה את הכף? כמו כן כמה ההבדלים בזכרון בין 768 ל 1 GB משמעותיים בסמארטפונים אין לי נסיון עם סמארטפונים בכלל.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=19539 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=16305 הבאתי 2 לינקים של הנגנים המדוברים. אני די מתלבט ביניהם,התקציב הוא בערך עד 300 ובנוסף עוד בערך 100 ש"ח לכרטיס זכרון להרחבה. האם יש הבדל ביניהם באיכות?האם גם הסנסה קליפ תומך בכרטיס זכרון?האם יש להם בעיות עם עברית? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני עומד למכור את המכשיר וחשוב לי שכל הנתונים עליו יימחקו בלי אפשרות שחזור. האם factory reset יעשה את העבודה או שעלי להשתמש במשהו אחר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו 1000 שח שקיבלתי לכבוד פסח ואני מעונין לקנות סוף כל סוף את הנגן שאני רוצה כל כך... הבעיה היא שאני לא יודע איזה נגן אני צריך...בקיצור צריך המלצה לנגן עם כמה דרישות מסוימות : 1) שיהיה לפחות 4GB 2)שיהיה זמן סוללה ארוך (מאוד חשוב!) 3)שיתהיה לו איכות סואנד טובה 4)שיהיה לו מסך נורמלי ואיכותי (אני מעונין להפעיל הרבה סרטונים) 5)שתהיה לנגן מערכת כמו של IPOD שאפר לסדר את השירים לפי אמן ולחלק את השירים לתיקיות (חובה) 6)שלא יהיה מובסס HD וזהו וכמו שאמרתי התקציב הוא עד 900 ש"ח אבל עם יש משהו מיוחד אז גם 1000 . תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הנגן של IAUDIO, גרסת 20GB X5. אני מנסה להתקין את rockbox עליו, ופעלתי בדיוק לפי ההוראות באתר של הקושחה (צירפתי גם תמונה של תיקיית הנגן עם התיקייה של rockbox מונחת כמו שצריך, וקובץ ה-BOOTLOADER מונח שם בתוך תיקיית ה-FIRMWARE). אני מכבה ומפעיל את הנגן, וכלום לא קורה, עולה כרגיל כאילו לא שיניתי כלום! אין לי מטען רגיל דרך אגב, אני מטעין רק דרך ה-USB כי הרגיל נאבד, אם זה משנה משהו. איך אני מסדר את התוכנה שתעבוד כמו שצריך? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=419&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0 יש לי X51V של DELL, מכשיר מאוד חזק שאני משתמש בו בעיקר לתוכנות רפואיות ולשחק WORMS WORLD PARTY, אבל חשבתי שאולי יהיה נחמד להשתמש בו כדי למצוא את הדרך למטבח שלי וחזרה. נראה לכם שהעסקה הזאת משתלמת? (כן, ברור לי שצריך תוכנה עם מפות, וברור לי שאלו מאוד יקרות, אבל בוא נגיד שמבחינת מפות ותוכנה כסף הוא לא בעיה, והשאלה מתרכזת רק בחומרה כרגע). האם כל תוכנה עובדת עם כל מקלט? האם כל מקלט עובד עם כל POCKET PC?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נוסע ביום שני בלילה 8.4 לאיטליה ( ורונה). אני מתלבט בין M8\Z2 מה עדיף, ומה המחיר של כל אחד? ואם מישהו יודע איזה חנויות מוכרות תמכשירים אני אשמח לדעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך אוזניית בלוטוס על מה אתם ממליצים? כולם פחות או יותר אותו דבר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, בשעה טובה החלטתי להחליף את ה-3GS (כן כן..) התקציב עומד על סביב ה-2000 ש"ח (הרכישה תהיה באילת), והמועמדים הסופיים לאחר הרבה קריאה והשוואות הם הנקסוס 4 והmeizu mx2 יתרונות לנקסוס: איכות בנייה, עדכונים, סוללה יתרונות למיזו: מסך וגודל מסך (אני מעדיף 4.4 על 4.7), מעבד, ממשק(?) - קישור לביקורת חדשה המיזו מאוד קורץ לי בגלל העיצוב, המפרט והממשק ה"אייפוני", הסוללה קצת מציקה לי אבל מצד שני אני לא משתמש הרבה בסנכרוני מייל וכאלה, לנקסוס סביר + שתהיה תמיכה לעוד הרבה זמן כולל אנדרואיד 5, אבל עם המיזו לך תדע.. מה המלצתכם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-I7 של IAUDIO לבין ה-SANSA CLIP של SANDISK הנגן יהיה מיועד בעיקר לספורט אבל לא רק הוא ישמש אותי בנסיעות וכדומה לא צריך וידאו ואת כל השטויות רק מוזיקה דבר נוסף הוא שבאתר החברה של סאנדיסק כתוב שהסנסה קליפ הוא עד 4 ג'יגה ואילו בארץ יש 8 ג'יגה מה זה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיווחים טריים מצביעים על כך שמכשיר היוקרה החדש מבית היצרנית הסינית העולה יושק במקביל לדגמים החדשים והנוצצים של טים קוק ואנשיו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בעלי סמסונג WAVE אינם צריכים לקודד סרטים בכדי לצפות בהם במכשיר פשוט להעביר את הסרט לכרטיס הזיכרון ולהנות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הנוקיה 6239 i ב1135 לנוקיה 6131 ב1250 מה מומלץ מביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-