עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן. הסיפור הוא כזה. הנייד שלי(אנדרואיד) מחובר דרך הaux למערכת ברכב. אני רוצה לשלוט דרך איזשהו שלט בלוטוס על העברת השירים בלי לגעת בפלאפון. קיים דבר כזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Or94,

יש לי גלקסי S3 עם 16GB זיכרון שנקנה בחנות פרטית ואני משתמש בapex launcher במקום בtouch wiz והכל בסדר גמור, המכשיר פועל מהר, התקנתי את כל האפליקציות והמשחקים שרציתי וסידרתי מסכי בית ותיקיות במסכי הבית אבל יש לי כמה שאלות: 1. כאשר יצא אנדרואיד 4.1 לגלקסי S3 האם אני יהיה תלוי בעידכון של סאני ורק אז אני יוכל להוריד את העידכון או שבגלל שקניתי בחנות פרטית אני יוכל לעדכן מהר יותר ובדרכים אחרות ולא דרך KIES או דרך הפלאפון עצמו? 2. יש לי בעיה שלפעמים שאני יוצא מאפליקציות ומשחקים למכשיר לוקח כמה דקות לטעון את מסכי הבית ואני לא מבין למה זה קורה. 3. במנהל המשימות המובנה של המכשיר רשום לי בשטח איחסון שיש לי 11GB ולא 16GB. האם ה5GB הפרש זה למערכת ההפעלה? איזה כרטיס זיכרון מתאים למכשיר …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שבוע טוב אנשים ! חבר רכש את המכשיר לפני כ4 חודשים , הכל היה מושלם ,היה מבסוט מהמכשיר , לפתע תוך כדי השימוש המסך הפך למעווט , לא יודע איך להסביר בדיוק , אבל זה נראה כאילו משהו עם הרזולוציה , לקחנו את המשיכר למקום הרכישה (אחריות שנה) , הם ניסו לצרוב גרסה וזה לא ממש עזר , הם טוענים ששלחו את המכשיר לHTC ישראל ושם נאמר להם שהטאצ' הוא הבעיה וזה נגרם משימוש לא הולם במכשיר ( אני מוכרח לציין שחבר שלי שירת את המכשיר ולא להיפך זאת אומרת ממש שמר עליו , המכשיר לא חווה נפילות מכות וכו'). הם גם טוענים שטאצ' חדש עולה כ 1200 ש"ח והאחריות לא מחסה את זה. מה לייעץ לחברי לעשות ? , תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום אנשים ברשותי נוקיה 5310, פלאפון נחמד, אבל הגיע הזמן להחליף אותו. אני מעוניין בטלפון סלולרי חדש, לא חייב להיות סמארטפון - כל מה שאני רוצה זה שיהיה קטן (לא משהו בגודל של אייפון), מצלמה באיכות 3 מגה פיקסל ומעלה יהיה נחמד, ושתהיה בו אפשרות להקלטת שיחות (בנוקיה 5310 יש מערכת הפעלה series 40, אז אני מניח שמשהו עם מערכת הפעלה דומה גם יאפשר הקלטת שיחות...) יש המלצות? תקציב 2000 ש"ח ומטה אגב, אם במקרה ידוע לכם על סמארטפון שמספיק חכם בשביל לעשות תואר במדעי המחשב במקומי, אין הגבלת תקציב ואם במקרה אתם מכירים אתר שמפרט, בין היתר, אם למכשיר יש אפשרות להקלטת שיחות או לא, אשמח לקישור. הייתי מחפש מכשיר שמתאים לי בעצמי, הבעייה היא שאין פירוט אם המכשירים מאפשרים הקלטת שיחות... אנ…

5. בעלי סמסונג WAVE אינם צריכים לקודד סרטים בכדי לצפות בהם במכשיר פשוט להעביר את הסרט לכרטיס הזיכרון ולהנות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מתלבט בין הנוקיה 6239 i ב1135 לנוקיה 6131 ב1250 מה מומלץ מביניהם ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מחפש תוכנה כלשהיא בעזרתה גם מישהו ללא ידע בתכנות אך כן ידע בעיצוב, יוכל לבנות אפליקציה לסלולר שתהיה למעשה גרסא אינטראקטיבית של ספר ילדים עם ליווי מוזיקלי ראיתי את התוכנה הזאת שהשתמשו בה לפיתוח כמה ספרי ילדים אינטראקטיביים לסלולר http://www.kickstarter.com/projects/1653587994/create-your-own-interactive-childrens-books?ref=home_location http://www.kickstarter.com/start

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by user-69225,

שלום, אני נוסע ב16 באוגוסט ואני רוצה לרכוש לפני הנסיעה טאבלט. את המכשיר אני מזמין מEBAY עם משלוח מהיר. במידה ועוצרים את המכשיר במכס, המכשיר בטוח יגיע לנתב"ג?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. ערב טוב, אני מחפש סמארטפון חדש שיחליף את נוקיה 5800 שיש לי עכשיו. לא כל כך משנה לי אם זה יהיה סימביאן או אנדרואיד (לאפל אין תקציב), הדבר שהכי חשוב לי זה שיהיה לו תגובה מהירה כאשר כמה ישומים פועלים בו זמנית. לדוגמא ב 5800 שיש לי עכשיו אם אני שומע מוזיק גולש באינטרנט ותיבת דוא"ל פתוחה הוא מתחיל להגיב לאט, ממש כמו מחשב ישן, לוקח לו עד 4 שניות להציג תפריט אחרי לחיצה וזה מעצבן... דבר הבא שמאוד קריטי בשבילי זה GPS מובנה (לא A-GPS), שאני יוכל לקבל מיילים למכשיר וגישה לWIFI. מצלמה, שיחות וידאו, ואם זה טאצ' או מולטי טאצ' לא כל כך חשוב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. הבנתי שניתן לרכוש מכשירי SIM FREE בלי בעיה ושאפשר לקבל החזר VAT מה שהופך את העסק לעוד יותר משתלם. אני מכוון כרגע ל-G2. יש מקומות מומלצים לרכישה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כולל פלאש למצלמה כמובן, ורצוי שזה יהיה פלאש קסנון. מיותר לציין שגם יכלול GPS ו-WIFI. מצלמה מעולה מבחינתי היא: באותם תנאי תאורה, היא תפיק את התמונה הכי טובה בהשוואה למצלמות אחרות: חדות, נאמנות צבעים ורזולוציה כמה שיותר גבוהה. צילום וידאו HD עם Frame Rate גבוה ככל האפשר, ובלי לאבד סנכרון קול-תמונה. כשאני חושב על זה ... אני בעצם מחפש מקבילה אנדרואידית לנוקיה N8: פלאש קסנון כפול, עדשה של קארל צייס ורזולוציה 12MP. אבל נוקיה N8 שוקל כמו אבן והגלישה בו איטית, והוא לא אנדרואיד. המלצות ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by drorb,

שלום! המטרה שלי הוא שיהיה לי מכשיר אחד בבית שמכיל את כל השירים והסרטים, ושאוכל לחבר אותו לטלויזיה / מערכת. אני לא רוצה לחבר את המחשב למערכת, כי הוא נמצא בחדר אחר, ולכן רעיון המדיה סנטר נופל מיד. חוצמזה אני רוצה משהו שגם אוכל לקחת החוצה. מצד שני, אני לא רוצה לקנות אייפוד כי זה תומך רק ב-quicktime ולא ב-divx ודומיו (אני צודק?), ולא תומך בעברית. מה ההמלצה? איזה נגן מבוסס דיסק קשיח (80GB מינימום) מנגן את כל הפורמטים של mp3 וגם וידאו, ויש לו יציאת אודיו ווידאו? תודה! DF

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ערב טוב, בשעה טובה החלטתי להחליף את ה-3GS (כן כן..) התקציב עומד על סביב ה-2000 ש"ח (הרכישה תהיה באילת), והמועמדים הסופיים לאחר הרבה קריאה והשוואות הם הנקסוס 4 והmeizu mx2 יתרונות לנקסוס: איכות בנייה, עדכונים, סוללה יתרונות למיזו: מסך וגודל מסך (אני מעדיף 4.4 על 4.7), מעבד, ממשק(?) - קישור לביקורת חדשה המיזו מאוד קורץ לי בגלל העיצוב, המפרט והממשק ה"אייפוני", הסוללה קצת מציקה לי אבל מצד שני אני לא משתמש הרבה בסנכרוני מייל וכאלה, לנקסוס סביר + שתהיה תמיכה לעוד הרבה זמן כולל אנדרואיד 5, אבל עם המיזו לך תדע.. מה המלצתכם? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by RDvd,

אז ראיתי את הכתבה הבאה של וואלה שם רשום את המחיר המגוחך שבכותרת: http://tech.walla.co.il/item/2800534 עולות השאלות: 1.WTF IS CHINABUY?!?!? D מישהו קנה מהם משהו? 2.מה הסבירות שהמוצר מזוייף או מקולקל? (בכל זאת עלי אקספרס והסינים אוהבים לפנק).

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. http://www.theonion.com/content/video/sony_releases_new_stupid_piece_of

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מלבד גודל המסך, האם יש איזה הבדל מהותי נוסף? בהנחה שאני מסתדר מצויין עם המסך הקטן, האם יש איזשהו יתרון ל-MOOV 300 על פני אחיו הקטן שמצדיק 300 ש"ח תוספת במחיר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. יש לכם מכשיר חכם בן ארבע או בן חמש? יש סיכוי לא רע שהוא כבר לא יוכל להפעיל את אפליקציית המסרים הנודעת ביותר בחודש הבא לכתבה

18. Started by OHANA,

מי שבאמת יודע מה ההבדלים יכול להסביר פה קצת מה ההבדל בין הN96 הסיני לפינלנדי מה יתרונות מה חסרונות? אני רוצה לקנות אחד בשבוע הבא ומצאתי כל מיני מכשירים במחירים שונים... כמובן הסיני יותר זול אבל אני רוצה לדעת בדיוק למה ומה שונה. תודה לכל מי שעוזר.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני אהיה פחות או יותר בכל ספטמבר בארה"ב. בגלל שהסוללה של הנוקיה n73 (הדי גרוע ובן ה5) שלי מתה, נראה לי שהגיע הזמן להחליף את המכשיר. מבחינתי גם ה iphone וגם מכשירי אנדרואיד למיניהם הם אופציה, כשאני מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר. התקציב שלי הוא בערך 400$, ואם אפשר לחסוך, אז כמה שיותר (200$ זה מצויין, אם לא מתפשרים יותר מדי). השימושים שלי, חוץ משיחות, יהיו בעיקר כיומן, ופחות כמכונת משחקים, מצלמה או נגן מוזיקה, כשכיום אני משתמש בעיקר בשירותים של גוגל. יש עדיפות לגודל סביר (לא כמו ה droid x), חיי סוללה טובים, gps, רזולוציית מסך גבוהה, ומחיר. אין צורך במקלדת יעודית, ויהיה נחמד אם המעבד יהיה מהיר. אשמח גם לדעת איפה כדאי לקנות (אהיה בעיקר בלוס-אנג'לס, סאן-פרנסיסקו, לאס-וגאס ו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by hadarelk,

שלום, אני רוצה לקנות טאבלט לאבא שלי, בעל הבנה בסיסית בטכנולוגיה. הטאבלט אמור לשמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וכדומה. לא משהו מיוחד. התקציב הוא עד 200 דולר. ראיתי המלצות פה על Ainol והFirewire/Spark נראים הכי טוב. אשמח לקבל המלצות אחרות בתקציב הזה בגודל 9-10 אינץ'. ואם להישאר עם הדגם הזה, מאיפה הכי כדאי להזמין? ראיתי שהמליצו פה על Aliexpress אבל הזמן משלוח שלהם ארוך בטירוף. כמו כן, אנדרואיד 4.1.1 תומך בעברית? כלומר, תפריט בעברית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Dr. n00b,

http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=419&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0 יש לי X51V של DELL, מכשיר מאוד חזק שאני משתמש בו בעיקר לתוכנות רפואיות ולשחק WORMS WORLD PARTY, אבל חשבתי שאולי יהיה נחמד להשתמש בו כדי למצוא את הדרך למטבח שלי וחזרה. נראה לכם שהעסקה הזאת משתלמת? (כן, ברור לי שצריך תוכנה עם מפות, וברור לי שאלו מאוד יקרות, אבל בוא נגיד שמבחינת מפות ותוכנה כסף הוא לא בעיה, והשאלה מתרכזת רק בחומרה כרגע). האם כל תוכנה עובדת עם כל מקלט? האם כל מקלט עובד עם כל POCKET PC?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by AtR,

היי חברים תהיתי אם למישהו מכם יש מושג היכן ניתן להשיג בארץ או להזמין מחו"ל, מעמד לרכב לגקלסי נוט 1,בטח רובכם תשאלו למה אני שואל כי קיימים מליון אופציות שכאלו, אז הקטע הוא שאני מחפש מעמד מיוחד שלא מגיע עם ה"פומפיית וואקום" המוכרת שמתחברת לשמשה, אלא מעמד יפה שמתחבר לתריסים של המזגן (ראיתי כמה כאלה אצל אנשים ברכבים), המעמד נראה מאוד נוח ונמצא בגובה העיניים אשמח לדעת אם מישהו מכם מכיר תודה והמשך יום טוב!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני צריך אוזניית בלוטוס על מה אתם ממליצים? כולם פחות או יותר אותו דבר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by amilo,

אהלן חברים אשמח אם תעזרו לי לפתור את הדילמה הזו , על פניו שני הטלפונים כמעט זהים ל Evo יש 1GB של זכרון ומצלמת תלת מימד, שזה נחמד אבל האם זה מה שיטה את הכף? כמו כן כמה ההבדלים בזכרון בין 768 ל 1 GB משמעותיים בסמארטפונים אין לי נסיון עם סמארטפונים בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tamir245,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=19539 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=16305 הבאתי 2 לינקים של הנגנים המדוברים. אני די מתלבט ביניהם,התקציב הוא בערך עד 300 ובנוסף עוד בערך 100 ש"ח לכרטיס זכרון להרחבה. האם יש הבדל ביניהם באיכות?האם גם הסנסה קליפ תומך בכרטיס זכרון?האם יש להם בעיות עם עברית? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים