עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by GALITT2000,

יש לי תקציב מהעבודה לסמארטפון עד 2000 שקלים. עזרו לי לבחור בין אלה: LG Optimus L7 P700 Motorola Atrix 2 Motorola RAZR XT910 HTC Desire HD Samsung Galaxy S Advance I9070 Sony Xperia P Orange Infinity או המליצו על דגם אחר שעומד בתקציב. תודה ושבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shibie,

יש דבר כזה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי! באתר bang god יש קופון הנחה בכתובת הזאת- http://goo.gl/VFOI8H (Discount Code - miband27 - Limited Codes valid till July 31st) שמוריד את המחיר מ50 דולר ל35 דולר... מחיר מעולה! הדבר היחיד שעד עכשיו מנע ממני את השעון זה שהוא עלה פי 2(!) מהמחיר שהוא אמור לעלות בסין וההנחה הזאת שכנעה אותי סוף סוף לקנות, חשבתי שאני לא אהיה היחיד אז החלטתי לשתף פה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי את הנגן של IAUDIO, גרסת 20GB X5. אני מנסה להתקין את rockbox עליו, ופעלתי בדיוק לפי ההוראות באתר של הקושחה (צירפתי גם תמונה של תיקיית הנגן עם התיקייה של rockbox מונחת כמו שצריך, וקובץ ה-BOOTLOADER מונח שם בתוך תיקיית ה-FIRMWARE). אני מכבה ומפעיל את הנגן, וכלום לא קורה, עולה כרגיל כאילו לא שיניתי כלום! אין לי מטען רגיל דרך אגב, אני מטעין רק דרך ה-USB כי הרגיל נאבד, אם זה משנה משהו. איך אני מסדר את התוכנה שתעבוד כמו שצריך? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nirV33,

אני מעוניין במכשיר טאבלט 8-9 אינץ (10 גדול מדי ן7 קטן מדי) להורים שלי . בעיקר לצורך קריאת ספרים בנסיעות, מיילים, סקייפ, קצת סרטים. אני מעוניין בטאבלט עם מערכת הפעלה אנדרויד. sumsung galaxy note 8.0 מתאים בדיוק לצרכים, אבל לא מצאתי בארץ אשמח להכוונה או למכשיר אחר שיכול למלא את הצרכים שלי תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Makaveli_iL,

שלום, האם יש ביקוש למכשיר הנ"ל? בעתיד הקרוב מאוד יהיו ברשותי מספר מכשירים - מי שמעוניין נא ליצור קשר בפרטי (מעוניין להיפטר מהם )

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by X-BLADE,

הGPS סרב להתחבר כשהפעלתי אותו לראשונה. הורדתי מספר פיקסים כאלה, ולאחר הרבה זמן שהם עבדו הם מצאו לוויינים קרובים. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את הGPS הוא לא מתחבר וצריך להפעיל את הפיקס לזמן ארוך. יש איזשהי דרך שתתקן את הGPS שיעבוד מהר בלי פיקס ובאופן אוטומטי? הבנתי למכשיר הזה לא אמורות להיות בעיות GPS.... עוד דבר מעצבן זה שהמכשיר כל הזמן עושה roaming (אני בגולן) ... רשמתי בהגדרות שהחברה שלי היא גולן ואז נעלם הROAMING אבל אחרי זמן מסוים זה תמיד חוזר... משהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by drorb,

שלום! המטרה שלי הוא שיהיה לי מכשיר אחד בבית שמכיל את כל השירים והסרטים, ושאוכל לחבר אותו לטלויזיה / מערכת. אני לא רוצה לחבר את המחשב למערכת, כי הוא נמצא בחדר אחר, ולכן רעיון המדיה סנטר נופל מיד. חוצמזה אני רוצה משהו שגם אוכל לקחת החוצה. מצד שני, אני לא רוצה לקנות אייפוד כי זה תומך רק ב-quicktime ולא ב-divx ודומיו (אני צודק?), ולא תומך בעברית. מה ההמלצה? איזה נגן מבוסס דיסק קשיח (80GB מינימום) מנגן את כל הפורמטים של mp3 וגם וידאו, ויש לו יציאת אודיו ווידאו? תודה! DF

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by panda2004,

היי, כולנו יודעים שבגלל ש HTC לא ממש נתמך ונפוץ בארץ יש לנו קצת בעיות. וגם אם אנחנו מצליחים להתקמבן עם Touch Group במקרה על האחריות, זה עדיין כולל 3 שבועות של הטסת הפלאפון לחו"ל לצורך תיקון. ראיתי שיש אפשרות לבצע ביטוח לכל הסמארטפונים (ביניהם גם HTC) ב 150 שקל בשנה! (כמובן בנוסף לתשלום חד פעמי פר תיקוף וסוג התיקון). למידע נוסף: http://www.eline.co.il/items/163292-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%9C%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-iKopell-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yoni_h,

האם שווה לקנות עכשיו אייפון 4 או שעדיף לחכות ל-4S והמחיר שלו יירד? או שההבדל במחירים לא יהיה משמעותי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by spitzi,

שלום, האם מישהו כאן מכיר דגמים של מחברות דיגיטליות, כדוגמת: http://www.tgspot.co.il/asus-eee-tablet/ http://www.arigent.co.il/wacom/index.asp אני מעוניין בדגם שאינו תלוי בניירות כתיבת מיוחדים, ושגודל משטח הכתיבה יהיה A4 או קרוב לכך. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by oded6188,

אני לא מבין למה כשקונים טלפון ב 700 שקל אפשר לשים רינגטון בקלות, ובאייפון שעולה 3500 שקל צריך לשאול בפורומים איך לעשות את זה.... קניתי אייפון 4, גירסה 4.3.3 הכנתי רינגטון בפורמט המתאים ובאורך המתאים, ובעזרת ה itunes הכנסתי אותו לקטגוריה "ringtones". הכל עבד טוב ומגניב, הרינגטון עובד. עכשיו הכנתי עוד רינגטון, אני מסנכרן אותו ב itunes כמו שעשיתי עם הרינגטון הקודם, אבל כשאני נכנס באייפון להגדרות>צלילים>צלצול, אז מופיע לי רק הרינגטון הראשון שהכנתי.... השני לא מופיע (למרות שב itunes הוא מופיע)... אם אני אכנס לאייטונס, ואמחק את הרינגטון הראשון, רק אז אוכל לשים את הרינגטון החדש שעשיתי..... בקיצור, האייפון לא מוכן לעבוד עם יותר מרינגטון אחד...... מישהו יודע איך פותרים את ז…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זה נורמאלי? אני עם קלאודי 3.3 וקרנל של דורי. יש מה לעשות? תודה לעוזרים ☺

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מעוניין לדעת באיזה חנות פרטית יש את המעבדה הכי טובה ושירות אמין ? המעבדה מאוד חשוב לדעתי והיא ברוב המקרים לא מקבלת כמעט יחס כי ברגע שסמארטפון שבדרך כלל גם יקר מתקלקל מצפים שהוא יתוקן ויוחזר למצבו הקודם במהירות הגבוהה ביותר אם זה לא קורה זאת בעיה רצינית . השאלה מופנת בעיקר לאנשים שהתקלקל להם מכשיר סמארטפון והם תיקנו בחנות פרטית או מעבדה פרטית עצמאית והיו מרוצים מהשירות אם אפשר גם לכתוב על החוויה יהי מעולה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Or ei,

חיפשתי הרבה בפורום ובהרבה מקומות אחרים לקראת הטיול לדרא"מ מה שנראה לי מצוין זה D2 16G אבל: הנפח שלו יחסית קטן ובמחיר סביר אפשר להוסיף עוד 8 ג'יגה אבל זה עדיין רק 24 ג'יגה (אם הייתי בארץ הייתי מסתפק גם ב4) המטרה של הנגן במשך הטיול הוא יהיה להעביר את הזמן בנסיעות\טיסות\סתם שעמום אם זה בלראות סרטים לשמוע מוזיקה או לראות תמונות בזה הוא סבבה חוץ מנושא של המסך שהוא ממש קטן לפי מה שאני רוצה יותר מתאים לי PMP אבל כולם עם זמן סוללה על הפנים ומחיר הרבה יותר גבוהה יש למישהו איזה הצעה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. האם יש לטעם לשלוח לתיקון או לקבל הצעת מחיר? או שהוא מחוסל...? כשאני מכניס את הסוללה למכשיר המקשים נדלקים ופתאום יש רעש מהרמקול של "קח קח" ( בקיצור הרמקול מת ) , הסוללה והמכשיר מתחילים אחרי מס' דקות להתחמם ולהתחמם לרמות מטורפות! אז מה עושים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by amos700,

יש מצב שסלקום תביא טלפונים עם gps

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by taltarablus,

משחקי הכס חוזרים לסיבוב שני, רובוטים מנסים להשמיד את כדור הארץ בפעם המי יודע כמה ו-Evoland יתם לכם מכת נוסטלגיה מרוכזת – כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-6/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by DUDEnamE,

אהלן, אני מחפש המלצה לGPS תומך במפות ישראל , רשמתי אייביי או דיל אקסטרים כי משם זה יותר משתלם? או שאני טועה?, אני מחפש משהו שיהיה גדול יותר מ5 אינ'ץ . תקציב לא יותר מ150$ אם אפשר למצוא בפחות אני אשמח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by menyd1,

שלום אני רוצה לקנות m3s של מייזו זה יעבוד בארץ ? עם עיברית? אני יכול לקנות עם שילוח מהיר? אצטרך לשלם מכס? מאיפה אני יכול לקנות מישהו מבין בזה?

21. מפתחת המקלדת הוירטואלית הפופולרית החליטה להפתיע את משתמשיה אשר מחפשים שינוי מרענן עבור המכשיר החכם שלהם לכתבה

22. Started by Proww,

היי, ברצוני לרכוש טאבלט לצורכי סרטים, גלישה, משחקים וכו'. אני מתלבט בין 2 הטבלטים הללו: [h=1]ASUS MeMO Pad HD 7[/h] [h=1]Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5110[/h] מה לפי דעתכם יותר טוב מבחינת הביצועים? אני מחפש טאבלט שלא נתקע ומקרתע.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by infernoman,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט לעצמי. תחילה נציין לטובת הגילוי הנאות שאני קצת משוחד כלפי ה-IPAD החדש, יותר בגלל הבאזז מאשר סיבות פרקטיות. עברתי קצת על דיונים בפורום על מנת לראות המלצות לגבי המכשיר שיתאים לי ולדעתי ה-ASUS PRIME לא יתאים לי מהסיבה הפשוטה שאני צריך אינטרנט סלולארי. עכשו כשעברנו את זה האם יש המלצות מעבר למוצרי אפל למיניהם? האם יש מישהו שכבר עובד עם האייפד החדש ויכול להגיד איך הוא באמת לעומת הדור הקודם? איכות המסך וכו.. והאם באמת שווה את הכסף? אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ה-Sony Portable Short Throw Projector יאפשר לכם לצפות בטלוויזיה בכל מקום ועל כל משטח, אפילו באמבטיה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%a5-%d7%91%d7%9b%d7%99%d7%a1-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

25. אני מעוניין לקנות בקרוב פלאפון חדש אשר מסוגל לקרוא קבצי word ,מאחר וזו אחת התכונות החשובות לי רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם זה ? כיצד המכשיר מתמווד עם קבצים גדולים של 1מגה~ ? כיצד הוא מתמודד עם טקסט מעוצב ? ובכלל עם שמירת הסדר במסך כל כך קטן ? האם זה קריא במסכים קטנים כמו של פלאפונים ? יש הבדל בקריאה של קבצי word בסוגי פלאפונים שונים ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.