גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 או MP4 עד 350 גג 400 שקל המטרה היא שיהיה כמה שיותר מקום, לא אכפת לי להסתפק בנגן אמ.פי 3 אבל שיהיה כמה שיותר מקום בו. למשל נגן MP3 2GB בפחות מ-300 שקל ולציין איפה אפשר לקנות אותו, עדיף חנות ולא דרך האינטרנט. יש לציין שאני גר בחיפה. מישהו יודע על איזה מוצרים כאלו שאוכל לרכוש ? להתחשב בתנאים: נגן עד 350 שקל עם כמה שיותר GB
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבטיחים סוללה ליום שלם ואחסון עד טרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש אוזניית bluetooth בשביל נהיגה - עד עכשיו היו לי איזה 3 דגמים שכל אחד מהם עלה 50 ש"ח והם החזיקו מעמד בערך חצי שנה כל אחד... תהיתי האם כדאי להשקיע הפעם קצת יותר בשביל משהו שגם יחזיק מעמד קצת יותר... אין בעיה גם לרכוש מחו"ל. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טלפוון סלולרי פשוט ונח לאמא שלי מדובר בסלולרי לשימושים בסיסיים של שיחות וסמסמים ואולי לעיתים נדירות שליחת וקבלת תמונות לא מעבר. אין צורך באינטרנט או משהו בסגנון. חשוב שיהיו מקשים גדולים ונוחים לתפעול. תפריט פשוט וברור חיי סוללה ארוכים, ואיכות שמע טובה. חיפשתי קצת באינטרנט ומה שמצאתי זה ממש מכשירים למבגורים שכוללים לחצן מצוקה ודברים כאלה אני לא צריך מכשיר כזה, אלא מכשיר רגיל ופשוט בלי שום תחכום ובעיקר דגש על מקשים גדולים ונוחות תפעול. אשמח לעזרה! תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסד נתונים גדול רציתי לדעת אם יש אפליקציה לאייפון או לאנדרואיד שאני אוכל דרך המחשב להכניס נתונים ואוכל ונווט בין הנתונים? משהו שיציג נתונים כמו אקסס מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, חמי ביקש ממני לרכוש עבורו מחשב לעבודה המשרדית שלו. הוא כלכלן שהשימוש העיקרי במחשב עבורו הוא חישובי אקסל מורכבים ואינטרנט. שום תוכנה חיצונית מורכבת. אני כבר שנים בעולם המק ולא מכיר כבר את ההתקדמויות בעולם ה-pc. מסקירה ברשת נתקלתי במחשב הintel nuc שנראה טיפה עצמתי מידי אבל הגודל שלו בהחלט יקרוץ לחמי. רציתי לדעת מה אתם חושבים? האם זה יספיק? האם אפשר לקבל המלצות לקנייה (כמו גם באיזו חנות/רשת לקנות...). אודה לכם על הסיוע, אבי נ.ב: אין הגבלת מחיר...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מבחינת המכשירים אני מדבר, כלומר, הגיעו הN73 והK800,שהם מבחינתי שיא הטכנולוגיה שאפשר לקנות כיום במחיר יחסית נורמלי, מה עוד כבר יכול לצאת בארץ לשוק(כמובן חוץ מהN93 ו95 שלא מעניינים בגלל המחיר)?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי מדריך באתר(לא יודע אם מותר להזכיר את שמו....) אשר מראה כיצד ניתן להחליף או להאריך את אנטנת ה GPS למכשיר N95. כמובן שזה מסיר אחריות וכו'. האיש אומר שהGPS לאחר המוד שהוא עשה, קולט אפילו בתוך הכיסים,בתוך הרכב, בתוך מאפרת הרכב ובבית. בקיצור, זה שיפור עצבני ביותר לאיכות הקליטה של אנטנת ה GPS. לשימושכך (אם אתם מעיזים!): 1. מסירים את האנטנה המקורית, וגם את 3 הפינים שמחברים אותה ללוח. (אני בטוח שתמצאו היכן נמצאת האנטנה לפי התמונות). 2. מלחימים לשם חוט דיי עבה(הבחור אומר 3" אני חושב שכדאי יותר דק ויותר ארוך). 3. לאחר המוד הזה, מקבלים FIX ללווינים תוך 5-10 שניות! וזה בתוך הבית ביום מעונן! 4.בבדיקה שהבחור עשה, יש קליטה של 50% מתחת ל 2 גגות, ו4 קירות. שזה מעולה! …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוצר קטן ומדליק שעונה לשם Bixi רוצה לקבל את הכסף שלכם במימון המונים, ולהפוך למעין קינקט עבור המכשירים החכמים שלכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מי באמת מעוניין במכשיר חכם עם מסך של 6.4 אינץ'? מסתמן שהתשובה היא מיליוני צרכנים, לפחות בשוק הסיני שיאומי חשפה את מכשיר ה-Mi Max האימתני והמשתלם שלה, והביאה את כולנו לחזור ולתהות מהו גודל הסמארטפון האולטימטיבי, והיכן עובר הקו הדק שבין 'גדול' ל'גדול מדי'. רבים הצהירו כי מכשיר חכם עם מסך בגודל אלכסוני של 6.44 אינץ', כמו זה של ה-Mi Max, הוא פשוט גדול יתר על המידה ולא יאפשר שימוש מעשי ונוח – אך נראה שבשוק הסיני המקומי של היצרנית המצב הוא די שונה, כשצרכנים רבים מציגים התעניינות במוצר למרות מימדיו, ואולי אפילו בזכותם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A8%D7%AA%D7%99%D7%A2-%D7%94-xiaomi-mi-max-%D7%A8%D7%95…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות m3s של מייזו זה יעבוד בארץ ? עם עיברית? אני יכול לקנות עם שילוח מהיר? אצטרך לשלם מכס? מאיפה אני יכול לקנות מישהו מבין בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%94%d7%a8%d7%95-oneplus-one-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%9a-%d7%91%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בשבועות הקרובים תשיק היצרנית הקוריאנית שני דגמים חדשים: ה-G4 Stylus וה-G4c, שאמורים לתת מענה בשוק הביניים למי שרוצה G4 בלי תג המחיר הגבוה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%aa%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%91-%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%94-lg-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי IPHONE נוסף שהלך לעולמו ,אחרי שהוא נרטב (הקודם נידפק כתוצאה מנפילה ) אני אשמח לקבל המלצות לגבי SMARTPHONE עמיד במיוחד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש חיה כזאת ??? אני מחפש אפשרות לעבות ישירות עם המעבד , לא דרך ג'אבה ... גם אם זה בדרך הכי מסורבלת בעולם , אני ישמח אם למישהו יהיה הצעות , ספרות , לינקים או כל עזרה אפשרית . ממש יודע לכם על העזרה , אני ממש מתעניין בזה אבל אני לא מוצא כלום ??? תודה מראש אמיגוס !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה יש חנות באזור הוד השרון כפר סבא רעננה לרכישת אנדרויד ? רכישה כולל שרות טוב במידה ויש תקלה אני מעוניין ב HTC או S3 או NOTE
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה כל-כך קשור לכאן, אך בכל זאת אשאל. לא מזמן יצא עידכון סקייפ למכשירי האנדרואיד. כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט (סלולרי או WIFI) הסקייפ אוטומטי מתחבר. איך אני מבטל את זה? (ההפעלה האוטומטית במכשיר, יש לי גלאקסי). עריכה:הסתדרתי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מודל כל שהוא של GPS בלי להבין כל כך בנושא. ראשית תודה לכותבים בפורום - אני קורא כל post ומחכים יותר כל יום שוקל לרכוש 255W של נובי מאמזון ארה"ב ב- $200, פלוס כמה גרושים נוספים עבור כרטיס SD שני גיגה. מישהו מכיר NUVI ויכול לתת המלצות/אזהרות? האם ניתן להשיג בארץ מפות למודל זה? האם קיימות מפות IGO8 עבורו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מלבד גודל המסך, האם יש איזה הבדל מהותי נוסף? בהנחה שאני מסתדר מצויין עם המסך הקטן, האם יש איזשהו יתרון ל-MOOV 300 על פני אחיו הקטן שמצדיק 300 ש"ח תוספת במחיר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע סמסונג s410 i ואני רוצה לשדרג אותו ל n73 .בסלקום כמובן.. שאלות : 1. האם שווה לי המחיר שלו ואם בהרבה אני ירגיש הבדלים מהפלאפון שיש לי עכשיו ? 2.האם בחודש/חודשיים הקרובים יגיעו פלאפונים יותר טובים מזה לסלקום ? 3.האם שומעים חזק mp3 עם הפלאפון הזה ? כאילו למשל בשלי שיש לי עכשיו שומעים חזק אבל עם הספיקר . ולמשל גם שמעתי את החוזק של se w800 אז בהשוואה להם שומעים יותר חזק ? 4. מישהו יכול להסביר לי קצת על המערכת הפעלת הזאתי משהו סימביאנית ? זהו לבנתיים תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מצרף תמונות של המקום המיועד לסים! ??? מה שאמרו לי בסלקום שזה נראה להם כמו הכנה לסים ואני לא רואה שם שום מגעים , למרות שיש תבנית של סים ועוד הוא אמר שאולי צריך מתאם לסים ולא מצאתי בנתיים ב2 חנויות פלאפונים שהייתי . תמונות.... הסים הרגיל של סלקום (רוקד) בפנים ולא יושב טוב כנראה שזה רק הכנה מה אני עושה?!!! ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי בדיקה: רזולוציית המסך של LG G4 יותר טובה מ pocophone F1 איך זה? של הפוקופון הרזולוציה היא: 1080 x 2246 pixels, 18.7:9 ratio (~403 ppi density) ושל ה LG G4 היא 1440 x 2560 pixels, 16:9 ratio (~538 ppi density) שדרגתי ל POCOPHONE מ LG כדי לראות ולהנות ממסך יותר איכותי ומסתבר שההפך הוא הנכון או שאני מפספס פה משהו? https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9293&idPhone2=6901
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מספר הדלפות עדכניות מראות לנו את תוכניותיה של Meizu להשיק שני מכשירים משתלמים במיוחד תחת מותג חדש בשם \"Blue Charm\", שמכוונים להתחרות במכשירים הזולים של היריבה המקומית Xiaomi לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%96%d7%95-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a2%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנקסוס 4 מזה שנתיים והמכשיר עושה את העבודה כמו שצריך אבל אני חושב שהגיע זמנו. אני מחפש מכשיר עם: -הקשה כפולה לפתיחת המסך -טעינה אל-חוטית -דק - לא יותר מ 8-8.5ממ -מסך 5.5" -אופציה להעברת שירים דרך כפתורי האוזניות (לא חובה אבל עדיף) -מסך עם גבולות כמה שיותר דקים - גם למטה ולמעלה אני מודע לכך שהדרישות רבות ולא בטוח שהכל אפשרי אבל אשמח לשמוע הצעות. קראתי הרבה על ה Xiaomi Mi5 שאמור לצאת ודיי נדלקתי עליו אז אשמח לשמוע את דעתכם גם עליו. אני מעדיף לא להתעסק עם החלפת רומים ורוט, הספיק לי עם Desire HD שהיה לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-