גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
כולל פלאש למצלמה כמובן, ורצוי שזה יהיה פלאש קסנון. מיותר לציין שגם יכלול GPS ו-WIFI. מצלמה מעולה מבחינתי היא: באותם תנאי תאורה, היא תפיק את התמונה הכי טובה בהשוואה למצלמות אחרות: חדות, נאמנות צבעים ורזולוציה כמה שיותר גבוהה. צילום וידאו HD עם Frame Rate גבוה ככל האפשר, ובלי לאבד סנכרון קול-תמונה. כשאני חושב על זה ... אני בעצם מחפש מקבילה אנדרואידית לנוקיה N8: פלאש קסנון כפול, עדשה של קארל צייס ורזולוציה 12MP. אבל נוקיה N8 שוקל כמו אבן והגלישה בו איטית, והוא לא אנדרואיד. המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים (ראיתי שהיו פה הודעות בנושא זה בעבר). אני רוצה לקנות מחשב כף יד, שיכיל: 1. GPS מובנה 2. תמיכה ב-Wi-Fi 3. מתאים לשימוש כקורא ספרים (מסך גדול וחד). 4. יאפשר התקנת תוכנות כמו Skype, דפדפנים, נגני מדיה וכו'. 5. עמיד, לא מועד לתקלות ורצוי עם חיי סוללה ארוכים. הייתי רוצה לקבל המלצות למכשירים מתאימים. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
CHUWI Vi8 Plus הוא הטאבלט החדש מבית CHUWI . בתור משהו שכבר היה לו את CHUWI HI8 יש לי צפיות גבוהות מאוד מדור ההמשך, וכנראה שהוא אכן יענה על הצפיות האלה . הטאבלט מגיע עם מעבד חזק , מסך 8.0 אינץ' ', ווינודס 10 , USB C וכל זה ב97 דולר . בהחלט שווה לכל כיס , ומניסיון הטאבלט יריץ משחקים וכל תוכנה אחרת בלי בעיה . CHUWI Vi8 Plus מגיע עם מעבד Intel Cherry Trail Z8300 !!! ו2GB ראם , בהחלט מרשים . מסך 8.0 אינץ' 1280*800 אך אל דאגה המסך ירגיש כמו FHD , סוללה של 4,000mAh . הטאבלט מגיע עם windows 10 וחיבור HDMI כך שאפשר לחבר אותו למסך והשתמש בוא כמחשב כמובן שניתן לחבר גם עכבר מקלדת וכל מה שמתחבר בUSB למחשב . בנוי מפלסטיק ומתכת בצדדים (ימין ושמאל) . טאבלט מפורסם עם קהילת פיתו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום אני מתלבט בין שני המכשירים האלה Samsung I9100 Galaxy S 2 HTC Sensation XE איזה מבין השניים עדיף... אם יש לכם המלצה לטלפון אחר אני פתוח להצעות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%96%d7%99%d7%9b/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מת לי הIPOD, אז חשבתי שהגיע הזמן להתחדש התקציב הוא פחות או יותר 800 שקל, חשבתי על זה אולי: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=703798 עצות מישהו? ואל תציעו לי אייפוד שוב, אני שונא את הITUNES חחחח תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי מלא דברים root unroot הכל, עדיין זה כותב לי שהמכשיר שלי שונה. לא הצלחתי למצוא באינטרנט משהו מועיל... מה עושים? תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שבאמת יודע מה ההבדלים יכול להסביר פה קצת מה ההבדל בין הN96 הסיני לפינלנדי מה יתרונות מה חסרונות? אני רוצה לקנות אחד בשבוע הבא ומצאתי כל מיני מכשירים במחירים שונים... כמובן הסיני יותר זול אבל אני רוצה לדעת בדיוק למה ומה שונה. תודה לכל מי שעוזר.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מוצר הדגל החדש של סמסונג כולל חיי סוללה נאים תודות לקיבולת גדולה - ומוסיף לכך גם טעינה מהמהירות ביותר בשוק כולו עם המטען הכלול במארז לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני קיבלתי פלאפון מהעבודה ואני רוצה לרכוש פלאפון DUAL SIM בשביל הנוחות שלי... אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי שאם ידוע לכם מה יצא לאורנג אז אולי ידוע לכם מה יצא לפלאפון..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! המטרה שלי הוא שיהיה לי מכשיר אחד בבית שמכיל את כל השירים והסרטים, ושאוכל לחבר אותו לטלויזיה / מערכת. אני לא רוצה לחבר את המחשב למערכת, כי הוא נמצא בחדר אחר, ולכן רעיון המדיה סנטר נופל מיד. חוצמזה אני רוצה משהו שגם אוכל לקחת החוצה. מצד שני, אני לא רוצה לקנות אייפוד כי זה תומך רק ב-quicktime ולא ב-divx ודומיו (אני צודק?), ולא תומך בעברית. מה ההמלצה? איזה נגן מבוסס דיסק קשיח (80GB מינימום) מנגן את כל הפורמטים של mp3 וגם וידאו, ויש לו יציאת אודיו ווידאו? תודה! DF
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ראיתי את הכתבה הבאה של וואלה שם רשום את המחיר המגוחך שבכותרת: http://tech.walla.co.il/item/2800534 עולות השאלות: 1.WTF IS CHINABUY?!?!? D מישהו קנה מהם משהו? 2.מה הסבירות שהמוצר מזוייף או מקולקל? (בכל זאת עלי אקספרס והסינים אוהבים לפנק).
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים יצא טאבלט של חברת xoro במחיר של 299 יורו לצרכן http://www.xoro.de/xoro-pad-9718-dr-mit-dual-core-cpu-und-retina-display/ 9,7” (24,6cm) RETINA Display (2048×1536 Pixel) 2GB DRR III RAM, 16GB Flash 10.000mAh סוללה ושתי מצלמות RM Cortex-A9, 2x 1.50GHz והכל בא עם Android 4.1 Jelly Bean
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה יעלה לי אייפון בחו"ל בלי פריצה ובלי התחייביות או שטויות כאלא... (נגיד שאני אעשה הכל בבית...) בלי אזרחות אמריקאית.. אבל אם צריך אני יכול שאמריקאי יקנה את זה... (כל עוד זה בלי התחייבות או החזרים או משהו...) ואיך?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מדובר על מודל SM-J710GN. המערכת הפעלה באנגלית - ואני לא רואה אפשרות לשנות אותה לעברית. אשמח להכוונה קלה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש אחד כזה. יש לו בעיות של עברית? תאימות לעברית? שווה וכדאי לקנות בסין? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! קניתי ace 2 i8160 בחו"ל... הוא לא מוכן להתעדכן ל ICS עדיין וגם cyanogen עוד לא תומך בו יש למישהו המלצה למוד טוב עם תמיכה בעברית? אני דיי חדש ועילג בנושא הסלולרים אז אני אשמח שלא יפציצו אותי במילים שאני לא אבין תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני נמצא תחת הוט מובייל. בדיוק שדרגתי את הGS שלי לICS, ועכשיו המכשיר תמיד מתחבר לרשת פלאפון, ולא להוט מובייל. אני גם לא מצליח להגדיר לו ידנית להתחבר להוט מובייל. האם זה בסדר? לא יחייבו אותי בגלל שאני גולש מרשת פלאפון? למישהו יש מושג איך אפשר לתפור את זה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=419&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0 יש לי X51V של DELL, מכשיר מאוד חזק שאני משתמש בו בעיקר לתוכנות רפואיות ולשחק WORMS WORLD PARTY, אבל חשבתי שאולי יהיה נחמד להשתמש בו כדי למצוא את הדרך למטבח שלי וחזרה. נראה לכם שהעסקה הזאת משתלמת? (כן, ברור לי שצריך תוכנה עם מפות, וברור לי שאלו מאוד יקרות, אבל בוא נגיד שמבחינת מפות ותוכנה כסף הוא לא בעיה, והשאלה מתרכזת רק בחומרה כרגע). האם כל תוכנה עובדת עם כל מקלט? האם כל מקלט עובד עם כל POCKET PC?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט לא ייאמן.... התקשרו אלי מהדואר שהחבילה שלי הגיעה ואני צריך לשלם 360 ש"ח עמלת שחרור מהמכס. וכשהזמנתי את הטלפון באתר לחצתי בפירוש Royal mail וגם שלחתי להם אימייל אחרי שביצעתי את ההזמנה בשביל לוודא שהחבילה לא תשלח בדואר שליחים. יש טעם בכלל לפנות אליהם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ספינת הדגל של היצרנית הקוריאנית עבור המחצית השנייה של שנת 2018 מקבל סרטון היכרות רשמי - עם אפס פרטים טכניים אודות המכשיר עצמו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קראתי שאמור לצאת נגן PMP של סמסונג (שהוא בלי רכיבי הטלפון) והוא אמור להקרא גלקסי S העיניין הוא שאני רואה שיש אותו והוא כן פלאפון. אני מאוד מבולבל- מישהו יכול לעזור? (בבקשה אל תציעו לי את הגלקסי 50- אני מודע לקיומו - הוא קיבל רייטניג גרוע ואני לא מעוניין בו)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מלבד גודל המסך, האם יש איזה הבדל מהותי נוסף? בהנחה שאני מסתדר מצויין עם המסך הקטן, האם יש איזשהו יתרון ל-MOOV 300 על פני אחיו הקטן שמצדיק 300 ש"ח תוספת במחיר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-