עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Or94,

ביום שישי עשיתי רוט לגלקסי 3 שלי והכל עבר חלק. התקנתי titanium backup וגיביתי את הפלאפון וסידרתי הכל אבל יש לי בעיה שכאשר אני מנסה לבדוק אם יש עידכון גירסא נכתבת הודעה שהפלאפון שונה כאילו בגלל הרוט ואין לי אפשרות לבדוק עידכוני גירסא ואני יכול לבדוק רק דרך המחשב. האם אני מחוייב לעדכן דרך המחשב רק ואני לא יכול לעדכן דרך האוויר? עוד שאלה: האם עכשיו שיש לי רוט אני יכול לשים מוד של יישור עברית לימין מבלי להחליף רום? עוד שאלה: האם הפלאפון מהיר יותר עם הממשק touch wiz של סמסונג או שהוא מהיר יותר עם לאנצ'ר כמו nova launcher? עוד שאלה: האם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני החלפה של רום במידה שארצה או שאני פשוט צריך רק לבחור רום ולפעול לפי ההוראות? תודה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום לכולם כמו שהבנתם מהכותרת אני עכשיו מריץ עכשיו sgs 3 על jellybean 4.1.1 עם רום של firefds v5. הבנתי שברומים בדר"כ מכניסים כל מיני דברים שגורמים לבטרייה ללכת יחסית מהר. וכמובן יש דברים חדשים ב 4.1.2 שהייתי מעוניין להתנסות בהם. שקלתי להחליף ל 4.1.2 של הפולני הזה : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2030384 רציתי לשאול אם מישהו גם עדכן ויש לו באגים ? ( הכי חשוב לי בעולם זה ה gps בלי זה אני לא יכול לזוז מהבית אני לא טוב בניווט בדרכים) במידה והכל בסדר . הבנתי שממעבר מרום לסטוק הולך ה root וגם ה cwm איך אני מחזיר את זה ואם אפשר קישור לקבצים אותם צריך לצרוב תודה ענקית לכולם אביחי

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by ofir2000,

לאור המחירים ה"אטרקטיביים" של הטאבלטים בארץ אני חושב לקנות טאבלט דרך האתר דיל אקסטרים. איך מוסיפים עברית לטאבלט שכזה? האם ההתקנה מובנית כמו לדוגמא בסמארטפונים ששם נכנסים להגדרות שפה ומשנים את השפה?

• 8 תגובות
    • 12k צפיות
  4. אני מתעניין בטאבלט הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=829219 שני פרמטרים לא מובנים לי. 1) מה זה מצלמה ראשית? 2) מה זה פלאש? אני מניח שמדובר על זכרון פלאש ולא על פלאש של המצלמה ואם כן מה המשמעות שאין לטאבלט זכרון שכזה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by landes98,

שלום, יש לי מכשיר sony xperia arc s שרץ בגרסאת 4.0.4 ics. המכשיר רץ מאוד לאט ואני לא מבין למה. שלחתי אותו לבדיקת מעבדה אבל אמרו שהכל תקין. לעומת זאת שאני משווה עם מישהו שיש לו את אותו מכשיר שלו רץ הרבה יותר מהר. כמו כן אני גם חווה הרבה ניתוקים באמצע שיחות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? קניתי בפלאקום בירושלים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני שוקל לקנות את ה defy plus, אני מניח שהוא מגיע בגרסא ישנה של אנדרואיד. האם יש עדכון רשמי לגרסא שלו, ואיזה גרסא הכי חדשה ניתן להתקין (מבחינת עדכון רשמי) על המכשיר ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. הנגן פתאום הפסיק להגיב. אני רוצה לפתוח אותתו לראות מה קורה איתו. אם איזה מברג אני יכול לפתוח אותו?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by Ovid,

קיבלתי לפני כמה ימים עדכון, אישרתי, התקנתי והתברר שזה אנדרויד 4.1.1 . אחרי זה ראיתי שהרבה אנשים עם s3 קיבלו עדכון 4.1.2 . ניסיתי גם דרך הטלפון לבדוק וגם דרך kies , הוא כותב שהגרסה שלי 4.1.1 היא הכי עדכנית. למה? זה קשור למפעילה? אני בהוט מובייל אבל קניתי את המכשיר בחנות פרטית.. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. התקשרתי אליהם, והם טענו שההרשמה דרך האתר בלבד, וכשאני נכנס לאתר, צריך לקבוע מועד לקבלת ה-SIM, ובאופן קבוע כל הימים מלאים. (ובעצם, אי אפשר לבקש אפילו לקבל את ה-SIM) אני לא מצליח להבין את זה. מה קורה שם? מישהו אחר נתקל בתופעה הזו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by golla,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר סלולר של Samsung לא משהו יקר מידי, גג עד אלף שקל. המכשיר הוא לאבא שלי אז חשוב לי שהמסך יהיה גדול, בשביל תוכנות הניווט, אם יש עוד משהו שאתם ממליצים שחשוב אז אני אשמח לשמוע הצעות על איזה מכשיר כדאי לי ללכת. תודה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב אנדרואיד לטלווזיה. מה חשוב לי: שהוא יתמוך בסטרימינג של סרטים מהמחשב ב1080P בWIFI (הראוטר נמצא כ10 מטר מהטלוויזיה), שאני אוכל לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני ולנגן ממנו תוכן (סרטים במגוון פורמטים ומוסיקה). שאני אוכל לחבר אליו שלט/עכבר/מקלדת. שיריץ אפליקציות ומשחקים שתהיה אפשרות לעדכון גירסא כשהצורך הזה יצוץ ושלא יהיה יקר עדיף לא יותר מ400 שקל כולל שלט "עכבר אוויר" ומפצל USB אם צריך (מקסימום 500 שקל). כרגע אני מתלבט אם להזמין את הMK802III כי שמעתי שהיו בעיות עם ה-WIFI ובעיות של התחממות עם הדגמים הראשונים ואני לא מצליח להבין אם הדגם אמין או לא. שמעתי גם על הminiX neo x5 שנראה מבטיח הוא אומנם קצת יותר יקר אבל יש בו יותר חיבורי USB וזה מבטל את הצורך לקנות מ…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by Cupid Me,

היי, מאיפה הכי כדאי לקנות אייפון 5 סים פרי בארה"ב (הגרסה הזולה ביותר) ומה המחיר? (כרגע יש לי אייפון 4 בסלקום אם יש עם זה בעיה) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, לפעמים אני מבלה בנסיעות או בהמתנה ואני רוצה לעבוד על פרוייקטים "on the go".. אני מחפש כתבן נטו.. בסגנון של Notepad++ (אין צורך בקומפיילר) שיאפשר לי לערוך קוד ואם יש תמיכה ב-C, C++, VHDL זה יהייה מעולה! תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  14. הטלפון עדיין בלי סים אלה מופעל מדי פעם עם WIFI עכשיו איך שפתחתי בפעם הראשונה היה לי חלון בית עם כמה אפליקציות כגון מצלמה וכו באמצע המסך ומעל היה חלון של שעון והכי למטה רגיל ישומים ,דפדפן וכו בנוסף היה לי אופציה מאותו החלון לגלול ימינה או ושמלה עד 6 חלונות באותו סבב לסירוגין (רוב החלונות היו עדיין ריקים ) עכשיו הטלפון התריאה על עדכון תוכנה של כ 70 מגה ,עשיתי את העדכון עשה ריסט אחרי זה ביקש עוד איזה עדכיון ועשה ריסט - בעדכון היה רשום משהו שזה למטרת יציבות המכשיר וכו. אבל לאחר העדכון ממשק טיפה השתנה לדוגמא: חלון מתוך 6 חלונות גלילה נהיי רק 3 מסך הבית עם שעון + 4אפליקציות באמצע המסך נעלמו ורק נשאר למטה 4 לינקים כמו ישומים ,דפדפן וכו.. * הבנתי שאני יכול להתאים הכל מחדש אם זא…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Iv0ry,

מי יותר טוב ולמה? תודה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  16. שלום, אני מתכנן לרכוש (מחר) את הנוט 2 לאחר שנתיים וקצת עם האייפון 4. אשמח לעזרה בנושאים הבאים: כיצד להעביר את אנשי הקשר? הגירסה שמגיעה ב-KSP לא תומכת בעברית בשימוש עם העט. במידה וקיימת גירסה שכן תומכת (או תתקיים בעתיד) - כיצד ניתן לעדכן? (משהו בסגנון של עדכון iOS?) כיצד ניתן לצפות בקבצי וידאו במכשיר - האם המכשיר מזוהה כ-DOK ופשוט מעתיקים אליו את הקובץ? תודה מראש לעוזרים. הערות/הארות נוספות יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אהלן, היום התחדשתי בCM10 על הגלאקסי 2 שלי אך, הורדתי את הgapps הכי מעודכן ומשום מה לא זכור לי שהותקנו שום אפליקציות של גוגל. את כל האפליקציות השלמתי דרך Google Play אך אני לא מוצא שם את Google Maps. מאיפה אני יכול להשיג אותו ?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  18. גלקסי2 - מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון של גלקסי 2? ... ומה הדעה שלכם על רשת המחשבים KSP?....

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שמעו, לזה לא ציפיתי מחברה כמו אורנג http://www.orange.co.il/he-il/cellular/sf-lp/why-orange/ פשוט ביזיון

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות השבוע 2 מכשירי GALAXY S3. רציתי לדעת אם ניתן לקבל המלצה על חנות באזור פרדס חנה - כרכור / חדרה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום . אז כמו שרבים מכם התעניינו במוצר הנ''ל , גם אני התעניינתי והזמנתי לעצמי את הדגם שבכותרת . השאלה שלי היא , האם אני יכול לחבר ליציאת ה-USB שלו כל מיני ג'ויסטיקים או\ו כל מיני בקרים אלחוטיים או חוטיים עבור השליטה עליו בטלוויזיה ? , כמובן יותר מדובר על השליטה עבור כל מיני משחקים . והאם גם ההתקן מזהה כל סט רגיל של מקלדת ועכבר אלחוטיים בלי בעיה ? תודה לכל העוזרים והמגיבים .

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום לכולם קניתי מחשב נייד שעובד על גרסת אנדרואיד 4 ואני רוצה לפרמט אותו ואני לא יודע איך לעשות את זה מישהו יכול לעזור לי או להביא לי קישור איך לעשות את זה ומצטער עם הנושא לא קשור לפה הינה תמונה למחשב או טבלט

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. זה לא נותן את גלי בין ,אבל כן את הגירסה האחרונה של ICS שחוץ מהדברים שסמסונג עצמה הכניסה ,זה אמור לתת את זה עם משדרגים מ4.0.3 אבל יכול להיות ,ואני לא זוכר שהרישמית הקודמת למכשיר היתה נמוכה מזה ובמיקרה כזה מקבלים גם את בכל מיקרה שידרגתי ,אבל לא בדקתי לעומק דברים המכשיר עבד לי מצוין גם לפני ,לדברים הקלילים שאני עושה איתו 99% מהזמן

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כוונתי היא אם אני לא מעוניין שכל אחד שמשתמש בפלא שלי יוכל לראות ת'אפליקציות שלי האים יש אפליקציה שמאפשרת לעשות את זה? #הפלא שלי זה ה S2 תודה מראש למגיבים המגניבים

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  25. שלום. אני מודע לכך שהשאלה הזאת הזויה. האמת? לא מצליח לחשוב על מקום אחר לשאול את השאלה הזאת, והפורום הזה תמיד מהווה עזרה. סבתא שלי, שתזכה לחיים ארוכים וטובים, אוהבת להאזין לרדיו. הרדיו שלה שבק. היא צריכה חדש. אני מחפש משהו בסיסי, זול, שמתאים אולי למבוגרים. המון תודה!!!

• 5 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים