גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
קמפיין גיוס הכספים של העט החכם, שפותח בידי שלושה יזמים ישראלים, חצה תוך יממה את היעד שלו - מאה אלף דולר. המוצר יוכל לכתוב על כל משטח ולהפוך את הטקסט לדיגיטלי, להציג התראות ואף לתפקד כדיבורית לכתבה: http://hwzone.co.il/phree-%d7%94%d7%a2%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%a1%d7%9c%d7%99-%d7%9e%d7%94%d7%a8%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8/
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שהגלאקסי הרבה יותר חדש, חזק וכו' וכו'... אבל אייפון זה פשוט יותר, נוח יותר, ושל אפל. הבנתי גם שיש לו הרבה יותר אפליקציות ושלגלאקסי יש בעיות עם הפריצה. מה מומלץ יותר? ואני לא מדבר מבחינה טכנולוגית כי אני משער מה תהיה התשובה. פשוט שאלה של התנסות, אם מישהו ראה/השתמש ויכול לתת חוות דעת
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון או על תיקיה וגורר אותה לסל המחזור. רק ששניה לאחר מכן אני שוב מוצא אותם על המסך שלי. פשוט לא מצליח להיפטר מהם!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג nokia e51 עם מערכת הפעלה של סימביאן, אני מעוניין לאבטח אותו ולסרוק אותו כנגד כל מיני מזיקים, בחנות של נוקיה אונליין (ovistore) לא מצאתי שום דבר רלוונטי אבל אולי זה בגלל שלא חיפשתי נכון, מישהו יכול להמליץ על תוכנות חינמיות מהסוג הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום יש לי אייפון 6 חדש וכרגע אני משתמש באייפון 5 שלי מה הדרך הטובה והיעילה להעביר את כל השימוש שלי לאייפון 6? ואיך?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחי עכשיו בטיול בניו-זילנד למשך החודשים הקרובים. הןא עשה שם סים מקומי אבל החבילת גלישה הכי גדולה שיכל להשיג היא של 500 מגה בתכלס הוא כמעט כל הזמן בטרקים ולא משתשמש בטלפון אבל כאשר הוא צריך להחזיר כמה הודעות מידי פעם או להתקשר בסקייפ אז הוא צריך שימוש באינטרנט אבל כאשר הוא מדליק את הדאטה במכשיר האינטרנט מופעל על הכל אם זה עדכונים לאפליקציות או התראות של כל מיני אפליקציות הוא ביקש ממני למצוא אפליקציה שיכולה לשלוט על מה האינטרנט יבוזבז לדוגמא לבחור שרק הוואצפ ישתמש באינטרנט ולא יתבזבז אינטרנט על כל מיני דברים אחרים אם מישהו יודע אם יש אפליקציה כזאת או דרך לעשות את זה אשמח לשמוע!! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא מתלהב מהמערכת הפעלה הזאתי בלשון המעטה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אנחנו שלושה שותפים שנמצאים במהלך הקמה של פלטפורמה חדשה המיועדת למפתחים/בעלי אפליקציות המעוניינים לאפשר הצגת פרסומות אצלם באפליקציה. הפלטפורמה תקל על מפתחים להגדיל את ההכנסות שלהם (גם אפליקציות עם טראפיק קטן יחסית) מהאפליקציות בכמה שפחות טרחה וכאב ראש. כדי לייצר פלטפורמה אופטימלית למפתח/בעל אפליקציה, אני אשמח אם תוכלו להיכנס ללינק המצ"ב ולמלא מס' פרטים בכדי לעזור לנו להבין טוב יותר את הצרכים של כל מפתח: http://www.monetizeyourapp.com/ כל הערה שלכם בנוגע לנושא תתקבל בשמחה, תודה על העזרה, חן
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב מגיע יום ההולדת שלי (בעוד שבוע וקצת יותר נכון), והחלטתי שאני זקוק לפלאפון חדש. בעיקרון, הדברים שאני הכי זקוק להם: - מוזיקה: איכות של 64 פולי ומעלה, לא מתפשר. רמקולים חזקים, כמה שיותר, ועדיף מאוד סטראו (2 רמקולים). - מצלמה: 3.2MP לפחות. - זמן סוללה: סוללה שתחזיק נגינה רצופה של 12-14 שעות לפחות. - גודל מסך: מסך כמה שיותר גדול (לצורך גלישה באינטרנט בעיקר), מינימום 2.4". - מערכת הפעלה שיהיה ניתן להתקין עליה ישומים דוגמת Opera Mini. אין צורך לזיכרון פנימי או מה שלא יהיה, אעדיף לקנות כרטיסי זיכרון. אופציות- N85 (ברגע שהמחיר יירד), N82, N79, אולי גם את ה-C902.
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אבא שלי אמר שהוא מחליף לי תפלאפון המעפאן שלי (מוטורולה ישנה בקושי עובדת), ואני צריך לבחור מבין כל הפלאפונים שבאתר. אני לא מבין בפלאפונים, אז אם מישהו מבין בתחום יכול לעזור לי? אני מחפש פלאפון שיכול להקליט סרטים, לצלם, ושיהיה אפשר לשמוע שירים בו, שיהיה בו הרבה מקום (פלאפון מולטימדיה כנראה). השאלה אם אפשר לבחור רק מהפלאפונים שמוצגים כאן או שיש אחרים יותר טובים? (נראה לי הפלאפונים פה מעפאנים למדי ) http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= בתודה עומר.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
התעניינתי ברכישת המכשיר ולפי מה שכתוב שם אם אתה קונה אייפד באתר של אפל הוא יהיה נעול לאחת משתי חברות ATT ועוד אחת. למה אין אופציה לקנות מכשיר פתוח? הרי גם ככה משלמים עליו מחיר מלא
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בHTC EVO 3D ראיתי את אחי מתעסק עם המכשיר אני מפחד שהוא עשה משהו שם
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תחלקו את הצלצולים והתמונות המצחיקים שיש לכם בפלאפון... כמה שאני מצאתי (תמונות) V [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את הגלקסי 3 שלי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מכשיר עד 2000 שקל, המכשיר יקנה באילת. יש לי בנתיים 4 מכשירים שאני חשבתי אליהם. OnePlus 3T 64GB Huawei P10 64GB Galaxy S7 (האפשרות העדיפה עלי בנתיים) LG G6 H870 32GB אשמח לשמוע מה דעתכם, ועם יש מכשיר אחר שעדיף לקנות בטווח מחירים האלה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתוך שטח כולל של 1.97GB נשארו לי במפתיע רק 106MB לא ברור ולא רואים מי תפס את הזיכרון של הטלפון יש תוכנה שיכולה לספר לי מה קרה בזיכרון הפנימי ?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לסלולרי עבור אישתי, עם ספיקר חזק ושלא נשבר בקלות. הטלפון עלול ליפול על הריצפה כל שני וחמישי וחשוב שלא יהיה שביר. עדיפות גדולה לנוקיה. אני מעדיף כמה שיותר זול כי אין טעם להשקיע בטלפון כזה. חשבתי על נוקיה 1208 או 1209 אבל אשמח לכל המלצה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלט RBT2001וRoyaltek במחיר 400 שקל בערך ולהשתמש בו כמקלט ל-N73 שלי(אני לקוח סלקום)...יש לי חבילת גלישה ב-N73 של 100 מגה (חבילת חובה) הורדתי את התוכנה לפלאפון והורדתי סתם מפות להסתכלות השאלה אם אני אפעיל את התוכנה בלי לשלם לסלקום כל חודש עם המקלט שלי זה יהיה בסדר ויעבוד כמו שצריך? או שתהיה איזה בעיה..? תודה....
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי חברים, הכותרת דיי מדברת בשם עצמה, האם כדאי לקנות מכשיר שווה ערך לnexus 4\S3 עדיפות לשני המכשירים הללו (אם כן המלצה וחנות יתקבלו בברכה)? הכוונה האם כדאי כמובן היא מבחינת המחיר. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
הקיצר אבא שלי אמר שהמוכר אמר לו שזה עולה כסף להעביר שירים לפלאפון מהמחשב ... א - אני משלם על האינטרנט 20 שקל כל חודש אז איך ייתכן שאני יחוייב ? האינטרנט עולה כסף ? בדקתי עכשיו את החשבון והוא קפץ לי מ- 70 ל- 238 ! !!! שמח להסבר . דבר נוסף - הרי אני משלם 20 ש"ח כל חודש - משמע - אפשר לגלוש באינטרנט חופשי ? (לא דיברתי כל החודש כמעט כי הייתי בטורקיה שבוע ובשאר הזמן הייתי נחמד להורים
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הכירו את אחד ממכשירי האנדרואיד היקרים ביותר שנחתו בארץ הקודש עד היום לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מ95 והיה לי ערכת נושא של סלקום שאיתה בא שומר מסך שכל פעם שלא משתמשים בטלפון יש אותו החלפתי ערכת נושא אבל השומר מסך נשאר עדיין. איך אני יכול לבטל אותו או להחליף אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב... אנחנו נוהגים להתלונן שרע לנו אבל לא רבים מאיתנו נוהגים לומר מילה טובה שטוב לנו. החלטתי לומר מילה טובה על החנות liknot.co.il (מצאתי אותם בזאפ) חברים שלי ובני משפחה שלי יגידו שאני מחליף סלולריים כמו גרביים, טוב אולי זה נכון... אבל זה מעניק לי את היתרון ואולי גם החסרון: הכרות עם כמות גדולה של חנויות בתחום. כאחד שהיה לו נסיון רב עם חנויות ב-10 שנים האחרונות שזה כולל רשתות גדולות, חנויות פרטיות ומה שבינהם אני חייב לומר אף פעם לא היה לי דחף לבוא ולפרסם ביקרות חיובית כי תמיד זה היה פשוט "בסדר" או "על הפנים". אז כפי שציינתי מצאתי את החנות liknot.co.il דרך זאפ וללא שיחות מיותרות פשוט הגעתי לחנות בשביל להתרשם מהמקום, מהאנשים ומהשרות כמובן. כאשר הגעתי פגש אותי נציג בשם …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי במתנה טאבלט מסוג Helios Tab של MAG 7 אינצ'. כמו שהבנתי, זה לא מכשיר משהו ולא צריך לצפות ממנו ליותר מדי.. זה הטאב הראשון שלי, ואיני יודע מה אפשר לעשות אתו. הייתי מעדיף קורא ספרים, אבל מי שואל אותי.. אז השאלה הראשונה היא: האם אפשר לקרוא ספרים עם זה, וכיצד? השאלה השניה היא: האם אפשר להתקין תוכנות בלי שיהיה אינטרט בטאב עצמו (מה-PC הביתי), וכיצד? בינתיים אלא השאלות..
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-