עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האם זה ממש קריטי אם מהירות הכרטיס מיקרו אסדי הוא קלאס 4 - 6 - 8 - או 10? במה יורגש ההבדל? אשמח להתעדכן ולעמוד על ההבדלים, ועל הכדאיות להשקיע בכרטיס מהיר יותר, ועד כמה זה באמת חשוב. שאלתי היא בנוגע לאייפונים למיניהם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by redead,

שיחות/הודעות בלי הגבלה אינטרנט עד 3GB ( מספיק לי ) אבל המהירות מוגבלת ל4Mbps השאלה אם מהירות כזאת מספיקה או לא ואיך בכללי האינטרנט שלהם והקליטה ברחבי הארץ כיום אני לקוח של פלאפון..

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by fergos,

אהלן, ראיתי פה לא מעט דיונים לגבי סמרטפונים זולים, אבל רובם הייחסו לקנייה מחו"ל. אני מחפש לקנות לאשתי מכשיר במקום הגלקסי מיני הנוראי שיש לה (הוא בן שנתיים). האם יש המלצות למכשירים זולים? היא בעיקר צריכה אינטרנט, פייסבוק,וואטסאפ ומצלמה (לא חייבת להיות מדהימה).בעיקר צריך מכשיר שיחזיק ולא ייגמר לו המקום תוך שנייה (כמו במיני). תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, אני מקווה שזה הפורום המתאים לכתוב ... קניתי את האוזניה Samsung HM1200. היא פשוט מעולה ! קיבלתי בערכה 2 מתאמים לאוזניה שאני לא מצליח להבין את הצורה שלהם ולמה בדיוק הם משמשים? (אני מדבר על ה2 הימניים.. השמאלי מגיע על האוזניה ישר) רעיונות למישהו שאולי יודע?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. היי, אתן קצת רקע: שנה שעברה עברתי את הטיול אחרי הצבא עם הgalaxy s1, ולמרות שאת רוב התמונות צילמתי עם מצלמה, יצא לי לצלם קצת גם עם הגלקסי. מכיוון שהיו לי עליו רק מעט תמונות לא גיביתי אותו ישר כשחזרתי וחודש אח"כ, אחרי חודשים שהוא עבר בחו"ל בערך כל מז"א אוויר אפשרי, המסך של הגלקסי החליט למות כציוני בשיבה טובה על אדמת ארצנו. הבעיה - הפלאפון היה על הגדרה של "טעינה בלבד בחיבור USB" וכאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה (כי הוא נטען בלבד..), ולכן אני לא יכול לקחת ממנו את הקבצים (אלו שנמצאים על הפלא' כמובן, לא על כרטיס זיכרון). על הפלאפון היה מותקן אנרואיד 2.1 רגיל (סטוק) ללא רוט ורומים שונים וכו'. והשאלה - האם אתם מכירים איזו תוכנה שעוקפת את הגדרת הטעינה בלבד ותזהה את …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. האם יש לטלפון מעגל שמבקר את הזרם, או שהוא פשוט מוציא מהמטען את המקסימום שהוא יכול? תודה.

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. Started by ha,

הזמנתי NOOK מאמזון והוא מגיע עם מערכת הפעלה מבוססת אנדרויד אך מנוונת (ה NOOK הוא בעצם ספר אלקטרוני). מצאתי מספר אפשרויות להחליף את מערכת הפעלה שלו לאנדרויד מלא אך אני לא מבין מה ההבדלים בן השתיים. - CM 10 Jelly Bean -Android 4.4 KitKat מה עדיף?

8. Started by ShahafH,

שלום לכולם! לא מזמן שווק חיי האייפון 5 שלי ואני מחפש סמארטפון חדש ופזלתי לגבי הMoto G כי אני לא מחפש טלפון חזק אין לי שימוש בזה.. השימושים העיקריים שלי זה Waze, Whatsapp ומוזיקה.. ראיתי באמזון גרסת 16 GB Global GSM ולפי האתר הכל כולל הכל יוצא קצת פחות מ1000 שקלים. http://www.amazon.com/gp/product/B00GWR373M/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER המשלוח הוא ממש מהיר ועד שבוע כבר אמור להיות אצלי. האם שווה להזמין משם או כבר עדיף ללכת על חנות מהארץ? חשוב לי גם שתיהיה אופציה למערכת שתיהיה בעברית.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. משהו שיחזיק את הטאבלט על השולחן בזוית צפייה, בלי שיהיה הצורך להחזיק אותו בעצמנו כל הזמן.. תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by yortem,

לכתוב סמארטפון למבוגרים נשמע אחרת... בכל אופן. אני מחפש סמארטפון להורים שלי, שיש בו כפתורים ברורים וגדולים, קל לתפעול שפועל על מערכת אנדרואיד. לא מעניין אותי מצלמה או גודל מסך. עד 600 ש"ח. ושיהיה אפשר לקנות בחנויות בישראל.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. כי אני לא מבין

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by LOL,

שלום, הנקסוס 5 שלי צח לרצפה עם הפנים לקרקע וכל המסך נסדק, הוא עובד לגמרי אבל מעצבן לראות בו ויש לו חלקים שבורים שיוצאים. ראיתי כמה סירטונים ונראה די פשוט לפרק ולהרכיב לבד, רציתי לדעת מניסיון של מישהו כמה זה שפשוט\מסובך ואם מישהו מכיר מוכא אמין או פשוט להזמין משהו באי ביי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dovik,

קיבלתי במתנה טאבלט מסוג Helios Tab של MAG 7 אינצ'. כמו שהבנתי, זה לא מכשיר משהו ולא צריך לצפות ממנו ליותר מדי.. זה הטאב הראשון שלי, ואיני יודע מה אפשר לעשות אתו. הייתי מעדיף קורא ספרים, אבל מי שואל אותי.. אז השאלה הראשונה היא: האם אפשר לקרוא ספרים עם זה, וכיצד? השאלה השניה היא: האם אפשר להתקין תוכנות בלי שיהיה אינטרט בטאב עצמו (מה-PC הביתי), וכיצד? בינתיים אלא השאלות..

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by boss,

איזה חברת מומלץ SIM גלישה בלבד של בלגיה? אם לינק SIM גלישה ותעריפים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אהלן. המכשיר שלי בן כחצי שנה, ואני לא עובר יום בלי שהסוללה אצלי תגמר. אני מטעין אותו בשעות הצהריים, לקראת הערב הסוללה מתרוקנת מהר מאוד ובוקר למחרת המכשיר כבוי בלי סוללה בכלל. בדקתי את מספר הסוללה שלי והיא לא מופיעה תחת סוללה בעייתית (למי שזוכר, היו סוללות בעייתיות בGalaxy S4) האם ללכת לנסות להחליף סוללה תחת "אחריות" או שזה מיותר ואין טעם לבזבז זמן? אם כן, כמה סוללה חדשה תעלה לי בEBAY? וממי לקנות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Bartleby,

משום מה אני לא רואה את הפונקציה הזו בשום מקום. פיספסתי משהו או שזה פשוט לא קיים בדגם הזה?

• 4 תגובות
    • 13k צפיות
  17. מרוב חיבורים וניתוקים נשברה לי טבעת ברזל שמהדקת את הכבל הרלוונטי ללוח. נרכש הסוקט לבדו מ Ebay. עוד בעיה שקיימת - מקשי הווליום / השתק לא עובדים, כמו כן חיישן הקרבה / כפתור ההדלקה. (הכבל עבר החלפה - כנראה לא מוצלחת). הישן עבד, החיישן לא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by elibadra2,

שלום . נראה לי שנשרף לי ה nexus 4 . כשאני מנסה להטעין אותו נדלקת לי נורה אדומה למטה איפה שהטעינה והמכשיר לא נדלק. זה קרה כשניסיתי לטעון אותו ברכב. מה אומרת הנורה האדומה? האם המכשיר נשרף. ? תודה

• 4 תגובות
    • 6.9k צפיות
  19. שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא אז בבקשה תעבירו את הדיון לפורום הנכון) חבר טס לארה"ב לתקופה של כחודשיים+ הוא מעוניין לרכוש כרטיס סים Pre-Paid לתקופה האם ישנה המלצה למפעילות סלולריות מסויימות? חבילות מסויימות? עדיפות לחבילת גלישה גבוהה ככל הניתן. מן הסתם אם יש שיחות או הודעות ללא הגבלה לארץ אז זה טוב אבל אם לא אז הוא ישתמש בגלישה הסלולרית/WIFI ומקסימום נחייג אליו (כי לנו יש ללא הגבלה לקווים אמריקאים) השות שלו הולכת להיות בעיקר באזור פנסילבניה. מבחינת תדרים אל דאגה, הוא הולך לרכוש מכשיר שם אז אין מה לדאוג. רק מבחינת אזורי הכיסוי תקחו את זה בחשבון בהמלצות שלכם. בתודה מראש על כל המלצה שתינתן

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by anatoli,

שלום לכולם, לאבא שלי יש את המכשיר הנ"ל (HTC Sensation XE - אני לא יודע אם יש הבדלים משמעותיים מול ה-Sensation הסטנדרטי בצד התוכנה), ולאחרונה הוא מתחיל לסבול מבעיות כמו תקיעות של תוכנות, התקנות תוכנה שעורכות הרבה מאוד זמן, והחל מהיום בבוקר חוסר יכולת לגשת לאנשי הקשר (תהליך בשם acore נתקע). קיוויתי שיש פיתרון זריז לדברים האלה, אך מחיפוש זריז ברשת לא מצאתי פיתרון קסם כזה. זה המקום לציין שאם מישהו מכיר את זה, אני יותר מאשר אשמח לשמוע. חשבתי שאם כבר יש סיבה, אז אפשר להתקין עליו ROM כלשהו עם מערכת מעודכנת יותר ולהרוג 2 ציפורים במכה. הבנתי שעדכונים מ-HTC לא יצאו כבר המון המון זמן, ולכן כל מה שנשאר לי הוא בעצם ROM כלשהו שאינו "רישמי". לצערי אני ממש לא מומחה בנושא וצריך עזרה לבחור…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני ולא מבין בתחום. אני מבין שהקינדל הרגיל הוא הקורא המוביל בעולם, אך האם הקינדל פייר (שהוא בעצם טבלט צבעוני) הוא קורא ספרים נוח וטוב כמו הקינדלים "הרגילים" ? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by IlanF,

הטאבלט ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וקריאת ספרים. מעדיף שזה לא יהיה ווינדוס 8, אז כנראה שאנדרואיד (אלא אם זה הגרסה המלאה ולא RT, אז אני מניח שזה יהיה יחסית בסדר) התקציב הוא עד 1000₪, אבל מעדיף לחסוך כמה שניתן גודל מסך "7 נראה מספיק. כמובן אם אפשר "10 באותו התקציב אז עדיף קנייה בארץ באזור המרכז וממש בימים הקרובים תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Dubek,

שלום מהאייפון של אשתי נמחקו כל אנשי הקשר. בהתחלה רק אנשי הקשר של הטלפון ולאחר מכן גם ב- what's up. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה נמרוד

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Absurd,

קיבלתי השבוע מכשיר Samsung Galaxy S5 מחו"ל שאינו SIM-FREE, ע"פ מה שנאמר לי במוקד שירות הלקוחות של אחת מחברות הסלולר, ורציתי לדעת האם הפיכת המכשיר ל-SIM-FREE זה תהליך שאני יכול לעשות בעצמי, או שחייב לערב מעבדת סלולר. יש לי קצת רקע במחשבים ותכנות, אם כי לא על אנדרואיד.

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. היי, סוף סוף נמאס לאמא שלי מהפלאפון שלה (נוקיה ישן) וביקשה ממני שאני אחפש לה פלאפון חדש שתהיה אפשרות בו להשתמש בוואטסאפ (בשביל לקבל תמונות) ושיהיה נוח לדבר ולשלוח הודעות. לא צריך מסך ענק ולא צריך משהו ממש איכותי העיקר שיהיה נוח לשלוח/לקבל תמונות, לסמס ולדבר בפלאפון. המקסימום זה 1000 ש"ח אבל בכללי עדיף פחות, הרבה פחות. עדיף פלאפון על בסיס אנדרואיד כלשהו אבל זה לא חובה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים