עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Vidati,

שמתי עין על הIAUDIO D2 הוא נראה נגן מאוד אמין (ראיתי סרטונים ביוטוב) רק יש כמה דברים שקצת מטרידים אותי: המשקל הקטן יחסית שלו... והמסך הקטן 2.5 אינט'ש. מה שאני יותר אוהב בנגן זה TV UOT, מסך מגע ו52 שעות של נגינה (שזה יפה). עכשיו ראיתי שיש בארץ גם את הZUNE של מיקרוסופט ולפי המפרט הוא ממש שווה.. חוץ מזמן בטרייה... הזמן מטרייה יותר חלש (בהרבה) אבל מסך גדול ונפך גדול (הרבה יותר גדול). עכשיו מה שווה לי יותר? ZUNE או D2? ומה הייתם בוחרים?

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  2. שלום לכולם, אני טס מחר בבוקר לארה"ב לחודש. רכשתי חבילת גלישה באינטרנט בחול של ג'יגה. שאלתי היא האם כשאני אגיע ואתחבר לאינטרנט של המפעילה בחול אני אצטרך לשנות משהו מבחינת הנקןדת גישה כדי שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך? במוקד של אורנג אמרו שאם הפעלתי את תעבורת הנתונים בנדידה זה יתעדכן אוטומטית ויעבוד בסדר.. אבל רק רציתי לוודא מכיוון שאני די תלוי באינטרנט שם. אשמח לעזרה..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכם. קיבלתי zen vision m 30 GB יד שניה היום, ושמתי לב שהיה בו מידע שתפס חצי מהכונן, אך לא היו בו באמת שירים בפנים (גם במכשיר עצמו וגם במחשב לא ראו קבצים). לכן, בחרתי בפירמוט דרך הrecovery tool. נכנסתי לזן, הכל טוב ויפה. כשבאתי להעביר קבצים זה העביר מידע ששווה ערך ל1 GB, ולאחר מכן שהוא ניסה להעביר קבצים הוא פשוט נתקע (''קפא''). מה לא ניסיתי, לחפש בכל גוגל, לחפש בפורום, לעדכן קושחה, לעשות format שוב ואז clean up, את כל האינטרנט הפכתי בנסיון למצוא פתרון. אני מאוד מקווה שזה לא אומר שהזן מת אם כך. מצאתי פתרון שמתאים לזן מייקרו (שגם יש לי וגם הוא עשה בעיות לאחר כמה זמן עד שכבר זרקתי אותו, בניגוד לאייפוד שנמצא פה כמה חודשים ושורד כמו גדול...שילכו לעזאזל הקריאייטיב האלה :-\)…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות פלאפון סמסונג גלאקסי 2, או פלאפון אנדרואיד אחר. שאלתי היא: האם אפשר לזרר את קצב נגינת הסרט כאשר צופים בסרט בגלאקסי 2? והאם איכות הקול לא נפגעת? כאילו לזרז את קצב נגינת הסרט וככה הוא פועל מהר יותר וחוסך זמן צפייה. כמו שיש כרגע ביוטיוב בגירסא החדשה(HTML5) וב-תוכנת VLC וב-ווינדוס מדיה פלייר(למרות שבווינדוס מדיה פלייר זה גרוע) תודה רבה. הראל. מכשיר: Samsung Galaxy S 2 מערכת הפעלה: אנדרואיד 2 +

5. היצרנית היפנית מבקשת לצאת לדרך חדשה ומאשרת את השמועות על כך שסדרת מכשירי ה-X החדשה תהיה זו שתירש את מכשירי ה-Xperia Z האם זה היה צפוי, בעצם? גורם רשמי בסוני אישר כי סדרת מכשירי ה-Xperia Z של החברה מיצתה את עצמה ולא תזכה להמשכיות – בעוד שסדרת ה-Xperia X החדשה שחשפה החברה תתפוס את מקומה כסדרה המובילה והמפורסמת ביותר של החברה. כעת, נראה שאפשר להתחיל לתהות כיצד המהלך הזה מצביע על שינוי הגישה של סוני. האם המעבר לסדרה חדשה מרמז על השקה של מספר גדול יותר של סמארטפונים בעתיד הקרוב? אחרי הכל, סוני השיקה כעת שלושה סמארטפונים קומפקטיים ברמות מפרט שונות משמעותית, כולם תחת אותו שם סדרה, בעוד שסדרת ה-Xperia Z התמקדה בשוק הגבוה באופן כמעט בלעדי. להתראות Xperia…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. אני מתכנן לקנות את הנגן IAUDIO\COWON D2 יש למישהו המלצות מאיפה לקנות? אני מאזור המרכז. תודה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. אני מחפשת המלצה ל-GPS טוב, שיהיה אמין, נוח וידידותי למשתמש (מעדיפה שתהיה עליו את התוכנה IGO) וכמובן שימצא מהר לוויינים... אני לא מבינה כלל בנושא ה-GPS, כמו כן אני צריכה גם אחד שיהיה מעודכן כמה שיותר לכבישים וכו'. יצא לי קצת להתעסק עם הדגם Moov 360 של Mio (יש בו את כל העידכוני גירסה וכו') והוא כלל לא מצא לי לויינים למרות שהשארתי אותו פתוח למשך הרבה מאוד זמן! לעומת בדיקה במכשיר HTC HD של אחי שבו נמצאו לויינים תוך מס' שניות. בשני המכשירים ניסיתי באיזורים שונים. כמו כן, קראתי תגובות על הדגם המסוים הזה שאכן יש לו בעיות רבות של קליטה. התקציב שלי די מוגבל, עד 700 שקלים לערך. (המליצו לי על QUE GPS4301M, איך הוא?) מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות למחוק שיחות והודעות מהמכשיר, בצורה כזאת שלא יופיעו גם ב-logs כלל כמו מכשיר חדש שנקנה ? למכשיר גירסא Andorid 2.3

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by ביצה,

היום ראיתי ב-GSMARENA תמונות על המכשיר המדובר לפי gsmarena ה-PSP טלפון כולל מסך מגע, מקשים פיזים למשחק המוכרים, משטח מגע בחלק התחתון, מעבד קוואלקום 1GHZ וירוץ על אנדרואיד ג'ינג'רברד. נראה לי מכשיר מעניין. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_playstation_phone_leaks_mobile_gamers_rejoice-news-2028.php

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מתגעגעים לפאבלט של סמסונג שנעלם באותה מהירות בה הגיע? הדגם החדש של חברת Meizu ינסה לספק לכם מעט נחמה עם מפרט חומרתי דומה לכתבה

11. שאלה בכותרת: כמה המקסימום זיכרון שאפשר להרחיב ל- D2 של Cowon כזה לדוגמא אפשר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3366&CatCode=321

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. משחק בניית פארק השעשועים האלמותי, משחק פוקימון חדש שיגרום לכם להתמכר, משחקים שיזכיר לכם למה אתם כל כך אוהבים את Skyrim ו-Fallout 4 - כל זאת ועוד ממתין לכם ממש עכשיו במכשירי האנדרואיד והאייפון שלכם לכתבה

13. גרסת קושחה נוכחית : PDA:LH3 / PHONE:LH3 / CSC:LI1 (ILO) גרסת הקושחה העדכנית : PDA:LL4 / PHONE:LK4 / CSC:LK9 (ILO) האם העידכון מוחק דברים ומעלים את העברית ? (קניתי את הגלקסי בחנות פרטית והתקינו לי שם עברית )

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  14. Started by shedox,

על מה אתם ממליצים מהשניים ? אני גם ישמח לשמוע על הצעות של פלאפונים אחרים בטווח המחירים של הפלאפונים הקודמים ..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. כותרת, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כמובטח, בלנובו חוגגים 25 שנים למותג העסקי המצליח שלהם עם דגם מיוחד שנועד להזכיר את ימי העבר הייחודיים תחת כנפה של חברת IBM לכתבה

17. אני מחפש בשביל חבר מכשיר טלפון סלולרי שישרת אותו בעבודתו (עבודה פיזית). עברתי על המכשירים בהיצא, והבנתי שאני מתמצא ב- SP עדינים ולא מכשירים שניתן לעבוד איתם בעבודה פיזית. הוא צריך מכשיר אמין עמיד (עדיפות למכשיר עם מקשים רגילים), עם סוללה חזקה (שתחזיק 2-3 ימי עבודה, רק שיחות ואולי קצת ניווט). המכשיר צריך לכלול מסך ברור, GPS, WIFI, BT וכפי שציינתי זמן סוללה ארוך. התקציב הוא עד כ- 2,200ש"ח. קיימת כזו חיה או שכל המכשירים הזמינים עכשיו הם מכשירי SP עם מסך רגיש (לנפילות) ? תודה

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by moonjib,

קניתי את הנגן לפני איזה שבועיים כשהייתי בארה"ב. נגן מגניב. הבעיה שלי איתו, שתוכנת ההמרה של הוידיאו שמגיעה איתו לא ממירה לי הרבה מהסרטונים שלי, או כי התוכנה לא תומכת בפורמטים (איזה מין שטות זו שתוכנת המרה לא תומכת ב-*AVI...), או שסתם יש שגיאה. ועוד דבר עקרוני שמציק לי, זה שלפי האנשים בת'רד הבא, צוות פיתוח התוכנה וה-Firmware ב-Creative לא ממש עושה הרבה: http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=pmc&message.id=2475&view=by_date_ascending&page=92 הרבה דברים נכתבו בדיון הזה, לא הרבה נעשו. ביניהם גם התמיכה בעברית, שרק אם תכתבו hebrew בשורת החיפוש בפורומים שלהם תמצאו עשרות דיונים שמבקשים (וחתומים עליהם גם עשרות משתמשים בכל ת'רד) תמיכה בעברית. אבל…

19. Started by shaks,

יש לי I9300. התקנתי את הקרנל SIYAH. ריקוברי של TWRP. בPRIMARY יש את הROM הרגיל של הS3 ובשני יש CM. איפה יש את הגירסה הכי מתאימה למכשיר שלי של GAPPS ואיך אני מתקין אותם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by erta,

שלום קניתי נייד חדש בהונג קונג לפני שבוע. הגיע באנגלית. רציתי להוריד עברית למכשיר. האם צריך לפרוץ אותו קודם או שאפשר להוריד עברית ללא פריצה? תודה.

• 9 תגובות
    • 10.1k צפיות
  21. Started by ConRoe X Fire,

אהלן חברים אני מחפש להחליף את הסוני אריקסון X10 מיני החמוד שיש לי במשהו קצת יותר רציני אבל לא יקר. אני לא רוצה מסך ענק, מחפש משהו בינוני ועם סוללה כמה שיותר חזקה, מסך איכותי בשביל הרבה תמונות,סרטונים וטקסט (וואטסאפ) ועוד השימושים הרגילים כמו רמקול איכותי, דפדפן סבבה וכו'. בינתיים מכשיר שמאוד קורץ לי הוא HTC One V. יש כל כך הרבה דגמים של ה-One והאקספריה ואני כבר לא מבדיל בין כולם אז אם אתם יכולים לעזור לי בלבחור מכשיר אני אודה לכם מאוד. שאלה נוספת, האם שווה לקנות סמארטפון באיביי? המחירים שם זולים במאות שקלים, האם המכשיר יגיע תקין והכל אם אני קונה ממוכר עם הרבה positive feedback, האם אפשר לסמוך על זה או שעדיף לשלם יותר ולקנות בארץ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  22. נגמרה לי הסוללה במכשיר, והיתי חייב לנסוע לצפון ופחדתי לא להיות זמין אז התחלפתי עם חברה שלי במכשירים והעברתי סימים היא הגיע הביתה וחיברה את המכשיר שלי לטעינה בזמן שאני היתי עם שלה. למחרת אני בא להפעיל את המכשיר שלי, הוא מגיע למסך הדלקה ומשם הכל מתחרבש, כל התצוגה מבולגנת, ולא רואים כלום. המכשיר זמין והכל. המכשיר אצלי 20 חודשים כבר, זה המכשיר ששירת אותי הכי הרבה זמן ללא בעיות ואני מאוד מרוצה ממנו. מאז שמתה לי המצלמה הדיגיטאלית (קאנון A60 הוותיקה) השתמשתי רק בסוני לצילום. אז יתן להגיד שהדרישות העיקריות שלי ממכשיר חדש הן: 1. מצלמה כמה שיותר איכותית. 2. כמובן BT. 3. ממשק נוח (אחרי שהתרגלתי לממשק של סוני לא בא לי על שום מכשיר אחר) מה שמוציא את מוטורולה וסמסונג מהתמונה בכלל 4. זמ…

• 48 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by eliom,

איך אני מגדיר דואר של נענע מייל באייפון?. או אם יש אפשרות להפנות מיילים מנענע מייל לכל שרת דואר שתומך אייפון. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by holy_cows,

אהלן אני בקרוב הולך להחליף את הגרוטאה שלי בפלא חדש. אני מתלבט בין השניים,איזה עדיף? אני עושה הכל עם הפלא,מולטימדיה,סמס,מדבר,משחק,גיפיאס וכ'ו...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היתכן שסמארטפון ה-4K החדש של היצרנית היפנית יהיה האחרון שזמין רשמית בישראל? לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.