עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Alonleibo,

שלום, אני רואה שיש פה הרבה חבר'ה שמבינים(ואני לא), אז אני אשאל אותכם: מה עדיף? Galaxy S? או אחד הטלפונים של HTC?(ואם HTC, אז איזה?) אני פחות או יותר מתלבט בין השלושה הבאים: HTC Incredible S HTC Desire HD Samsung Galaxy S בעיקרון אני מחפש משהוא בסביבות ה-2000-2500 שקל. אם תוכלו לספק גם המלצה לחנות - אני אשמח. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. טאבלטים הם מחשבים ניידים לכל דבר. העובדה שהמקלדת שלהם היא וירטואלית ולא מכנית לא משנה את העובדה הזו. לכן הייתי מצפה שטאבלטים יהיו בפורום מחשבים ניידים. אז מה ההגיון שהם יהיו כאן?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לדוגמה: http://support.apple.com/kb/HT4066 לא יודע אם היא רצה על האייפון אבל אם היה משהו דומה לאנדרואיד הייתי שמח מאוד. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by hardgore1,

http://www.ebay.com/itm/50000mah-External-Power-Bank-Backup-Dual-USB-Battery-Charger-For-Cell-Phone-Blue-/261602800155?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ce8bdf21b איך זה בסדר? עושה את העבודה? יש למישהו נסיון עם זה? חסרונות? תודה

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by amir85,

איך להוסיף רינגטונים לNOKIA 6600? יש לי קבצי MP3 והוספה שלהם לתקיית MUSIC לא עושה את העבודה

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by kikkler,

האם קיים איזהשהו גאדג'ט שיכול לתפקד בתור קורא ebooks בצורה סבירה? כלומר מסך גדול, קונטרסט טוב אבל בלי יכולות וידאו וכאלה.. מצידי שיהיה שחור לבן. מצאתי בגוגל כמה מכשירים יעודיים, אבל אני לא חושב שהם קיימים בארץ והם יקרים בטירוף

7. Started by Roni Nehanevich,

אני מעוניין לרכוש מכשיר אנדרואיד מאתר אמריקאי עם משלוח לכתובת בארה"ב. 1. אילו אתרים נחשבים לאמינים ובמחירים טובים? 2. איך אני בודק את תאימות המכשיר לארץ? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני מחפש מחליף לs4 המזדקן שלי, וחברה שלי כרגע בארה"ב,איזה מכשיר מומלץ בסביבות 500 דולר? הדרישות הן מצלמה טובה, זמן סוללה ארוך ועדיפות למכשיר שמקבל עדכונים בתדירות גבוהה. בנוסף האם מישהו מכיר חנויות מומלצות בניו יורק לרכישה?

9. מישהו שאני מכיר נוסע לשם, ולא מצאתי את המחירים באינטרנט. האייפונים שם סימפרי אז אם המחיר לא גבוה אני אקנה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  10. שלום אני חדש בפורום נעים להכיר. רציתי לשול לגבי תוכנת ניווט לאייפון ללא צורך באינטרנט מסיבות שלי. יש לי 3GS קצת ישן אבל עושה את העבודה.. דבר ראשון. האם יש אפשרות להשתמש בwaze ללא אינטרנט? אני מודע לזה שלא יהיו דיווחים בזמן אמת ובכל זאת אני רוצה כך. יש איזו דרך? אם לא ניתן אשמח אם תמליצו לי על תוכנה אחרת ללא אינטרנט... תודה רבה לכם

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by xMoniT,

יש בפלאפון שלי איזה סנסור שמפקח על העוצמה שהפלאפון נטען הוא נטען באותו מהירות עם מטען של 1.0A וגם אותו מהירות עם מטען של 2.1A עכשיו הסוללה שלי בנפח של 3,000mAh וזה אשכרה לחכות 3 שעות בשביל שיהיה 100% יש איזה דרך להגדיר שהפלאפון יטען יותר מהר ?, לשנות את הסנסור הזה שיאפשר לפלאפון להיטען עם חשמל של 2.1A ? מכשיר: Lenovo S930

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אבי קנה לעצמו iPod. המטרה: משחקי ברידג' נגד המחשב, שיחות וידאו עם הנכדים בחו"ל וקצת מוזיקה וסרטונים. אין לו מושג איך עובדים עם דברים כאלו והוא לא יודע אנגלית, אז אני זה שצריך להתמודד עם כל הבעיות - ומה אני כבר יודע על iOS? הבעיה הראשונה היא שהסקייפ בעברית חלקית בלבד. על המחשב שלו, הסקייפ לחלוטין בעברית. אני לא מוצא גרסה עברית לסקייפ או הגדרה שמעבירה את סקייפ לעברית מלאה, כשבוחרים "עברית" רק חלק מהממשק מתורגם. יש דרך לעשות את זה? בנוסף, יש המלצה לתוכנת ברידג' למשחק נגד המחשב? ניסינו את Bridge Baron, היא מיועדת למשחקי רשת נגד שחקנים אחרים וזה לא פשוט להשתמש בה למשחק נגד המחשב, במיוחד למי שלא יודע אנגלית. מכירים משהו אחר? עדיף בחינם כמובן, אבל אם עולה קצת, גם טוב. תודה.

13. שנתיים אחרי שנפרד מגוגל, אנדי רובין עומד בראש חברה חדשה שמתיימרת לקפוץ היישר אל המים העמוקים של עולם האנדרואיד לכתבה

14. אם זה אפשרי - מה אני צריך לקנות ולהוריד על מנת לשלוט בטלויזיה/מזגן בעזרת האייפון? תודה

• 4 תגובות
    • 8.2k צפיות
  15. Started by kip,

אוזניות כמה שיותר קטנות, ניידות, בעיקר לשמיעת טקסט תוך כדי נסיעה באוטובוס וגם מוזיקה.... כמובן שאני מעונין בכמה שיותר איכות ובכמה שפחות כסף... האוזניות שהגיעו עם הנגן זוועה ואני בפול ווליום ולא שומע. הן לא נוחות ו... זהו. מקסימום 80 ש"ח, הנגן לא עלה הרבה יותר... תודה

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by AmL1,

שלום לכולם אני מחפש טאבלט נוח שיריץ מערכת של ווינדוס עד מחיר של 3500 שקל. אני צריך שמעבר לויפי תהיה לו אפשרות לאינטרנט 3G. יש חיה כזאת? תודה...

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Or ei,

כמו שרשום בכותרת , אני מתכנן להזמין מאייביי ככה שעל המחיר אני עוד לא סגור אבל לא צריך להגזים בוא נגיד באזור\עד 200 ש"ח אני לא מכיר כל כך אוזניות ואין לי חברים שמשתמשים בהם הייתי משתמש תקופה קצרה באוזניה גדולה ומסורבלת של מוטרולה עד שהיא נשבר ונעלמה (לא חיפשתי יותר מידי אחריה) האוזנייה ההיא הייתה על הפנים לא היו שומעים אותי היה מלא רעש רקע וזמן סוללה קצר יחסית אני מחפש אוזנייה שאני אוכל לנהוג ולדבר בשקט (בלי רעשי רקע מכיווני) הוא יתחבר לHERO ... תודה!

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  18. יש לי רעיון לאפליקציה טובה אבל הדבר היחיד שיש ברשותי הוא כמה עשרות אלפי שקלים פנויים. אין לי שום ידע, נסיון, או קשרים בתחום. האם יש טעם בכלל להתחיל לנסות להיכנס לזה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by omershk,

שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב iPhone דרך eBay והייתי שמח אם אנשים שהתנסו בזה יוכלו לתת קצת טיפים בכל הנוגע לביטוח בארץ (הבנתי שיש בעיה כלשהי), מכס שמשלמים על המכשיר ועוד כל מידע שיכול להיות רלוונטי. תודה מראש, עומר.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by asafgolan,

ברשותי פלאפון של סמסונג (אין לי מושג מה הדגם) מלפני כמה שנים טובות. אני רוצה להעביר אליו קובץ MIDI אבל אין לי אינטרנט או כבל USB. ניסיתי להעביר אליו את הקובץ דרך האינפרה אדום אך ההעברה נכשלה. שלחתי גם הודעה לפלאפון עם הקובץ, אך במקום הקובץ קיבלתי הודעה מאורנג' שהתקבלה הודעה חדשה באלבום שלי באתר אורנג'. אילו עוד אופציות עומדות בפני?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by nadav275,

שלום. בקרוב מגיע חבר מארה"ב לארץ מבקש שתמליצו לי על נגן MP3 מבוסס פלאש 1 ג'יגה מספיק בהחלט. עד 90 דולר. ההתלבטות היא בין iriver t10 iaudio g3 ipod shuffle אלא אם יש לכם הצעות אחרות מעניינות. חשובה לי מאוד איכות הסאונד והאמינות (הנגן מיועד גם לריצה...). אוזניות יוחלפו ל creative ep 630 וד"א- לא ממש מפריע לי שאין לIPOD מסך

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by benibenny,

הביאו לי מתנה מחשב כף יד ואני רוצה לדעת עליו קצת פרטים , אני אפילו לא יודע את שם החברה שלו כי לא רשום עליו ממש כלום. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by moshe.83,

מישהו יודע איך ניתן ליצור קשר עם המפתחים ?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  24. יש לי הזדמנות (כנראה רק השבוע) לקנות את הראזר (דרך מישהו באורנ'ג) חדש , ב1700 (אחריות חיון לשנה) ראיתי אותו היום אצל חבר נראה נחמד ביותר !!! בדקתי קצת באינטרנט השוואה ל GS2 (ברשותי GS1) ואין ממש הבדל רציני בינהם השאלה העיקרית שלי אילו הדברים שלא הצלחתי לברר איך הבטריה בייחס לGS2 בפועל (על הנייר זה לא מדד ...) ? איך ה GPS ? כי בגלקסי 2 הוא יותר ממצויין ! ואיך איכות המצלמה ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by tom892,

היי חבר'ה, הנגן הנ"ל מגיע בנפחים 2 ג'יגה, 4 ו-8 ג'יגה. הקטע הוא שיש לנגן אפשרות הרחבה עם MicroSD עד 32 ג'יגה. אני לא כ"כ מצליח להבין מה היתרון\הסיבה לקנות נגן של 8 ג'יגה במחיר גבוה יותר, ולא לקנות את הגרסא של ה 2 ג'יגה ולהכניס כרטיס זיכרון גדול (במידה ואני לא צריך 40 ג'יגה נפח...) אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי.... תודה

• 4 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.