גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הסמארטפון העדכני של Mstar הסינית עשוי להיות הזול ביותר שתמצאו בשוק עם התבססות על שבב ה-MT6752 של Mediatek לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-mstar-m1-pro-סמארטפון-ביניים-זול-עם-בי/
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שעות לפני תחילת ההשקה הרשמית אנחנו מקבלים גם את חלקי הפאזל האחרונים בנוגע לסמארטפונים החדשים של גוגל ושותפותיה לכתבה: http://hwzone.co.il/מחיריהם-של-מכשירי-ה-nexus-החדשים-נחשפים/
-
- 80 תגובות
- 14.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לשתף אותכם בגאדג'ט חדש ומגניבבב עינית דיגיטלית לדלת הדגם החכם בעל פונקציות מתקדמות ראיית לילה פעמון בדלת מצב צילום תמונות מצב צילום סרטונים תאריך שעה מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, Model number - GT-S5360 Android version – 2.3.6 Baseband version – S5360XXKKS Kernel version – 2.6.35.7 Build number – HYBRID DDLC3 V 4.0 לא מאפשר לי להוריד אפליקציות... לפני שאני נוסע לחוף הים ומשליך את 'הגוי' למים הטריטוריאלים של ישראל. האם אפשר לגייר (עברית) את החייזר הזה ואם כן הכיצד ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון, ואני לא בטוח שאני מבין את הקטע של המהירויות. לפי מה שקראתי כרטיס זיכרון עם מהירות גבוהה הוא רלוונטי בעיקר למצלמות דיגיטליות ולזמן הטעינה שלהם בין צילום לצילום , אז אני לא בטוח שזה רלוונטי לסלולרי. וההבדל במחיר בין כרטיס זיכרון במהירות נמוכה למהירות גבוהה הוא ממש ענק, ויש מהירות X60 ועד X600 ויותר אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 32 גיגה לסלולרי שלי 1. יש משמעות למהירות? ואם כן, איזו מהירות כדאי לי? 2. מישהו יכול להמליץ על משהו מחו"ל (כי מהמחירים פה בארץ גבוהים בטירוף...)
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
נתונים עדכניים מעידים על כך שהמחצית השנייה של 2015 החלה באופן פורה מאוד עבור יצרניות הסמארטפונים המובילות לכתבה: http://hwzone.co.il/שוק-הסמארטפונים-חווה-רבעון-נהדר-בהובל/
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הורדתי MORE LOCALE 2, התקנתי, המכשיר תומך בעברית ומציג עברית... אבל בהגדות של GOOGLE MAPS ה LOCALE הוא על אנגלית, אין אפשרות לשנות שם שפות וחיפשתי ברשת אבל לא ממש מצאתי איך אני מסדר את זה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
איפה יש חנות באזור הוד השרון כפר סבא רעננה לרכישת אנדרויד ? רכישה כולל שרות טוב במידה ויש תקלה אני מעוניין ב HTC או S3 או NOTE
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי SE K850 שמצויין לדעתי ורכשתי אותו בגלל המצלמה שלו שעונה לצרכים שלי יפה מאוד. בזמן האחרון החלפתי מקום עבודה ועכשיו אני חייב מכשיר שיעזור לי לארגן את הסדר יום וניהול יומן. הK850 לא ממש נוח בשביל המטרה הזאת. אז הדרישות מהמכשיר הן: 1. מצלמה סבירה (לא חייב באיכות של ה 850) 2. ממשק נוח ובמיוחד ממשק יומן נוח ומפורט. 3. ממש אבל ממש רצוי מקלדת QWERTY, התנסתי עם מכשיר עם מקלדת מלאה וממש התרשמתי לטובה. 4. WIFI 5. יכולת קריאת קבצי EXEL. 6. מסך נוח לגלישה באתרי אינטרנט. לפי הדרישות אתם מבינים שהתקציב לא נמוך אך לא ממש מוגדר כרגע. חשבתי על ה HTC TOUCH PRO אבל מקריאת ביקורות עליו קיבלתי רושם לא כ"כ טוב (הרבה תקיעות וממשק לא הכי ידידותי ודורש טוויקים) ה E71 של נוקיה אמנ…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נגן מדיה איכותי בסביבות ה 2000 שקל.. חשוב שיהיה: מבוסס HD, לפחות בגודל של 30GB. שהמסך יהיה איכותי ולפחות בגודל של 4".. תמיכה בפורמטים פופולריים עבור וידאו ואודיו (DIVX/XVID וכו') שיוכל בקלות להכנס לכיס ושלא יהיה כבד מדי. חיבור למחשב וכמובן יציאה לאוזניות. נחמד שיהיה: חריצי הרחבה לכרטיסים מסוג SD או MEMORY STICK כמה שיותר יציאות, אם יש אפשרות ל Bluetooth ו/או WiFi. אורך חיי סוללה לפחות 4 שעות של וידאו. תמיכה בכמה שיותר פורמטים. יש המלצות למישהו?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני עושה לפעמים הליכה אני מחפש אפליקציה עם לווין שיוציין מה המרחק שהלכתי כמה זמן אני הולך בפועל כמה קלוריות שרפתי חפשתי ומצאתי המון אבל אני לא יודע מה כדי, חשבתי אולי שיש כאן מישהו שמשתמש באפליקציה כזאת, או מכיר אחת כאזת.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
החברה היפנית ממשיכה לנסות ולמצוא את דרכה בעולם הסמארטפונים, מכריזה על התכנסות למותג אחד בודד וגם משיקה סמארטפון חדש עם גישה מוזרה חטיבת המכשירים החכמים של סוני היא אחד מסיפורי האכזבה המשמעותיים ביותר בקטגוריה הזו, ששני כנראה רק לעלילותיה של נוקיה (ומיקרוסופט בהווה). מי שבעבר הייתה אחת מהיצרניות המרעננות והחדשניות בתחום מנסה כמה שנים להמציא את עצמה מחדש ולמצוא נישה נוחה והגיונית, אך נכשלת במשימה וממשיכה לגלגל הפסדים כלכליים שפוגעים בסוני כולה. כעת, נראה שאנחנו נמצאים בתחילתו של נסיון נוסף להתחדשות ושינוי – עם תמונות מודלפות שמצביעות על החלטה לבטל את כל סדרות המכשירים של החברה שהכרנו עד עתה, סדרות ה-M, ה-C וה-E שיצטרפו אל משפחת ה-Z המובילה שנזנחה כבר לפני כמה חודש…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קיבלתי טלפון חדש לפני שבוע ומשום מה הוא דווח שחזר למחסנים . החברה זיכתה אותי על המכשיר . אני יודע שהטלפון נחסם לשימוש ברגע שדווח על גניבה . השאלה היא האם יכולים לדעת אם קיבלתי את הטלפון אם אני מכניס את הסים ? אני צריך להחליף את הסים ב1 דוכני שירות לקוחות ....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מחפש למשפחה מספר מכשירים במחיר סביר, ורואה שכולם רוצים תוספת על התמיכה בהוט, וקוראים לדגם 5.C2-01. אני קניתי למישהו לפני 3 חודשים מכשיר C2-01 רגיל (כאשר עוד לא היה כזו חלוקה), ועבר לו להוט מצויין. אז זה באמת מצדיק תוספת, או שסתם מוסיפים מחיר?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לנייד שני מספרים לחברת HOT mobile, מספר אחד שנמצא כרגע תחת אורנג', ואחד שנמצא תחת פלאפון. החשש העיקרי שלי הוא מפני בעיות קליטה. באתר של HOT mobile מצויין "ניתן להצטרף לרשת HOT mobile עם מכשירי GSM תומכים מדור 3 ומעלה". לצערי, אינני מבין דבר בתחום הזה, ולא הצלחתי לתפוס את כל עניין התדרים. לכן, אודה מאוד אם מישהו יוכל לאמת לי את שאמרו לי בחברת HOT mobile, כי שני המכשירים המתוארים להלן מתאימים, ולא יהיו בהם בעיות קליטה: 1. Nokia 5800 XpressMusic – ע"פ עדכוני ההתקן במכשיר, מדובר בסוג RM-356, תאריך גרסה מותאמת: 11-05-09. 2. Sony Ericsson Xperia Arc – מספר דגם (כפי שרשום ב"אודות הטלפון") – LT15a, אולם מתחת לסוללה ועל אריזת המכשיר רשום LT15i; גר…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפלאפון הובא מחו"ל. אני יכול לקרוא עברית אך לא לכתוב. אני יודע שיש אפשרות לצרוב לו עברית. האם אני יכול לבצע זאת לבד ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
טוב, אז יש לי הורים, די זקנים למען האמת, עם פוביה מטכנולוגיה אמא שלי עוד בסדר, יש לה פלאפון והיא משתמשת בו, אבל אבא שלי מתקשה גם עם השלט של המזגן, ובחיים לא היה לו פלאפון. בעקרון אני הייתי היחיד עם פלאפון בבית עד שלפני כמה שנים טובות הורשתי לאמא שלי את הנוקיה 5100 העתיק שלי (מרשת אורנג') ואח"כ הורשתי לאבא שלי את ה SK הישן שלי (רשת פלאפון) (לא זוכר דגם) - אבל הוא לא השתמש בו... ואני בעצמי עברתי לסלקום, ויש לי 6230 אני מחפש עכשיו להעביר את ההורים שלי גם לסלקום, כי זה די טיפשי שלכל חבר במשפחה יש רשת אחרת... וגם ה 5100 מתחיל להתפרק , והוא גדול מדי לדעתי, וסתם מכביד על אמא שלי, אני מחפש לה משהו קומפקטי. אז אני מחפש סלולריים של סלקום, או תומכי סלקום דגש - זולים, עם כפתורים גדול…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נגן MP3, מבוסס דיסק קשיח שיוכל לתמוך בהצגה של תיקיות מה הכוונה: יש לי אוסף ענק של MP3 ואני מחולק למלא תתי תיקיות, ממה שראיתי עד עכשיו בIPOD ובZEN, יש להם תוכנה פנימית לניהול קבצי מוזיקה, שאפשר להציג את השירים לפי אומן או אלבום אבל לא לפי תיקיות וזה מאוד לא נח לי כי אני רגיל למבנה התיקיות שעשיתי בדיסק הקשיח מכירים נגן שיוכל להציג לי את הקבצים לפי תיקיות?? כמו כל נגן פלאש פשוט וזול, אבל מבוסס HD... תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב ה-Yoga Book בעל משטח הענק יזכה לווריאציה שלישית בקטגוריית מערכות ההפעלה בקרוב לכתבה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש נגן MP5 שקורא DivX AVI RM RMVB (וידאו ללא המרה) זה נגן שיישמש לוידאו כך שאני אשמח למסך איכותי וגדול וכמובן אם יש רדיו מיקרופון וMP3 אז אני אשמח
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לטלפון Android. אני לא משחק אז לא חייב ביצועים שהם בקצה העליון של הסקאלה. מה שאני זקוק לו: יכולת להתקין ROM או שה- ROM המקורי הינו עם חוויה מאוד דומה ל- Android Stock. כמה שפחות שטויות. זכרון פנימי של 64 ג'יגה בייט. זכרון RAM של 3 ג'יגה בייט לפחות. כרטיס הרחבה. תמיכה במקליט שיחות (אני משתמש באפליקציה הזו - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder&hl=en). חשבתי על מוצרים של Xiaomi / Huawei אך אני לא בטוח לגבי היכולת להתקין עליהם ROM שהוא יחסית נקי והיכולת להקליט שיחות. למישהו יש המלצה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ברשותי מכשיר סמסונג Z300 המכשיר נעול עם קוד סודי ואין באפשרותי לפתוח אותו כיוון שאני לא יודע את הקוד רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לפתוח את הפלאפון מבלי לפגוע בנתונים ובכל המידע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה- V3X של אורנג' ורוב הזמן אין קליטה בטלפון. בפלאפונים אחרים בבית של אורנג' ופלאפון יש קליטה מלאה. עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי מכשיר גלאקסי 3 מבית אנדרואיד. וקרה לי שאני שם שירים הם כתובים בגיבירש לא כולם. כמו כן זה מופיע בכמה נגנים ככה אשמח לעזרה תודה מראש ושבת שלום :givemebeer:
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-