גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי הזדמנות לשלוח עם חבר סמרטפון מארה"ב. אני מחפש מכשיר שיהיה קטן יחסית עד 3.2-3.3 אינץ'. יהיה נחמד אם הוא יעלה סביבות 150-270$ ושיהיה לי פשוט לגייר אותו, או שהוא כבר יבוא עם עברית מובנית. אני מעוניין שהממשק יהיה באנגלית, אבל שאני אוכל לכתוב בעברית סמסים. אשמח כמובן לאנדרואיד. אשמח לזריקת כיוון. תודה מראש אור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנקסוס 4 מזה שנתיים והמכשיר עושה את העבודה כמו שצריך אבל אני חושב שהגיע זמנו. אני מחפש מכשיר עם: -הקשה כפולה לפתיחת המסך -טעינה אל-חוטית -דק - לא יותר מ 8-8.5ממ -מסך 5.5" -אופציה להעברת שירים דרך כפתורי האוזניות (לא חובה אבל עדיף) -מסך עם גבולות כמה שיותר דקים - גם למטה ולמעלה אני מודע לכך שהדרישות רבות ולא בטוח שהכל אפשרי אבל אשמח לשמוע הצעות. קראתי הרבה על ה Xiaomi Mi5 שאמור לצאת ודיי נדלקתי עליו אז אשמח לשמוע את דעתכם גם עליו. אני מעדיף לא להתעסק עם החלפת רומים ורוט, הספיק לי עם Desire HD שהיה לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני קצת פחות משנה קניתי את ה CREATIVE MuVo Sport שלי ודי נמאס לי ממנו. אני מחפש לקנות נגן למוסיקה-נטו, אני דיי סגור על ה קראטיב זן מיקרו. הסיבה שאני בחרתי דווקה אותו היא בגלל שיש לי איכות שמע גבהה (98DB). אם יש למישהו המלצה יותר טובה ? נגן משתלם יותר או איכותי יותר, אני אשמח לשמע הערות ו המלצות. תודה ו המשך ערב נעים.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
אני מחפש נגן איכותי עם יציאת Line-In מצאתי ביקורות טובות על הנגן iAudio I7, אבל הוא יקר וקשה כבר להשיג אותו היות וכבר יש לו מחליף... עם מסך גדול שנקרא I9, אין לי צורך במסך גדול. האם יש עוד נגנים טובים עם היציאה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן רק לשם ניגון שירים (ואחסון קבצים), לא צפייה בסרטים או תמונות. כל המוזיקה שיש לי על המחשב נמצאת בקבצי flac, חשוב לי מאוד שהשירים יישמעו כמה שיותר זהים למקור ולא ייאבדו צלילים כמו שקורה בפורמט המקולל של הMP3, לפיכך, אני רוצה נגן שיתמוך בקבצי flac, ויצליח להשמיע אותם ברמה כמה שיותר איכותית (אני מניח שיש נגנים שתומכים בקבצי flac, אבל זה בסופו של דבר לא כל כך יעיל, כי האיכות שלהם ירודה והם לא מצליחים להתמודד עם השמעת קבצים כאלה ברמה גבוהה), מינימום 16 ג'יגה, עד 1200 ש"ח. אודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה כמתנה לאימי. התקציב שלי לא גבוה במיוחד - ככה שאני כנראה לא אלך על מוצר של אפל. רציתי לשאול איזה נגן, מומלץ במיוחד? הדרישות: קטן / נייד, נוח לשימוש (הן בהכנסת שירים למכשיר והן בנוחות של שמיעת ובחירת שיר ספציפי מתוך רבים בקלות מירבית). איכות שמיעה מן הסתם - לא צריך להיות אודיופיל, אבל שלא יהיו תלונות על איכות או ווליום.. ראיתי את ה - sansa clip, האם הוא מומלץ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-mp3player&db1303915=1303916 תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז הנגן שיש לי מת אחרי 4 שנים מסוג Iaudio g3 הסיבה שאהבתי אותו כל כך הוא שהיה מספיק לי לזמן ניגון של 45 שעות ברצף וזה הדבר העיקרי שאני מחפש בנגן עדיפות לנפח זיכרון גדול (מעל 10gb) אין צורך בתמיכה עברית, בסרטים או כל דבר אחר רק שיהייה זמן ניגון ארוך, ובעדיפות לסוללות רגילות ולא הנטענות האלו שיש ב אייפודים למינהם. שתיהייה איכות טובה + יבוא עם אוזניות איכותיות ושיהייה נוח לספורט (בעיקר לריצות ארוכות) וגם לא ידפק מזה...
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אהלן חברים... לאחרונה רכשתי דרך פלאפון את המכשיר הנ"ל בהתחלה רציתי את ה N86 אבל התחרטתי כי אני לא צריך את כל מה שהוא מציע. אז המליצו לי על הנוקיה 6720 שעד אותו רגע לא שמעתי עליו. קראתי קצת ביקורות והוא קיבל ציון סביר ביותר. שאלתי את הנציג ואמר לי שהטלפון הזה ממש לא פופולרי ואני תוהה למה? המכשיר הזה הרבה יותר זול מכל המכשירים המתקדמים אבל התמורה שהוא נותן למחירו היא מדהימה הוא נוח, הוא מרגיש רציני ולא סתם חתיכת פלסטיק, יש לו מצלמה 5 מגה איכותית יחסית, הוא מהיר, אחרי שמתרגלים לצורה שלוהוא נראה אלגנטי ואפילו הייתי אומר נראה טוב ואת שאר הפרטים התכניים אפשר לקבל מהאינטרנט. בשורה תחתונה, לכל האנשים שלא ממש מחפשים את כל הפלצנות של מכישרים כמו N86 או מסך מגע, זה בהחלט מכשיר ממולץ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש סלולרי בעל מאפיינים הבאים: * יציאה 3.5 ממ אודיו. רצוי גם עם "כ.קול" כמו של ה XM של נוקיה בעל איכות שמיעה טובה. * מצלמה די טובה (לא צריך שימכרו לי מגה פיקסלים, צריך איכותית בצורה שיהיה אפשר לצלם, בתנאי חדר טקטס של ספר\דף\עיתון בצורה ברורה. לדוגמא מצלמה של 5800 שאנשים מתלוננים מספקת אותי למרות שלא תמיד יוצאים תמונות מפעם ראשונה. * רצוי מאוד שיהיה WIFI עם אפשרות לגלישה באתרים רגילים, ושיהיה לו מספיק זכרון לעלות אתרים עם פלאש והרבה תמונות או כגון יוטוב. *בטריה שתחזיר לפחות 2 שעות גלישה בפועל WIFI נגינה של מוסיקה 3-4 שעות דיבור חצי שעה שעה. מספר צילומים והודעות ודואר. כל זה הוא אמור להחזיר לפחות מהבוקר עד הלילה כ18 ורצוי יממה. * איכות גימור, חומרים…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כרגע מתלבט בין מצלמה לסלולרי עם העדפה לסלולרי/סמארטפון אני צריך מכשיר לצלם וידאו באיכות טובה שאני יכול לצפות במחשב ולראות גם את הפרטים הקטנים יש לי מכשיר סלולרי ישן ואני לא מעודכן תקציב עד 1200
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש סמארטפון עם דגש על חיי סוללה טובים (כמה שיותר יותר טוב), מסוג אנדרויד. בגודל של 4.5 אינץ ויותר, הפלאפון ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להמלצה על סמארטפון לאמי בת ה- 75. עד עכשיו היה לה נקסוס 5. מחפשת טלפון ידידותי למשתמש ואמין. השימושים הם ווטסאפ, אינטרנט, קצת מצלמה וכמובן שיחות. הוצאה באזור ה-1000 ש"ח. על מה ללכת? שיאומי? גלקסי? אשמח להמלצה על דגמים ספציפיים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם, מבקש קישור לחנות אמינה לטלפון עד 200 דולר וחשובים לי הדברים הבאים (לפי סדר חשיבות): IMEI – בלי בעיות כאלה - תומכת בכל הרשתות - GPS עובד!!! - עברית - 1gb Ram (אבל לא נורא אם יהיה 512mb Ram) ו-4gb Rom - 4.7 אינץ' - חנות גוגל תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב: 1400 חריגה : 500 מקור רכישה : מהארץ עדיף, אפשר גם חו"ל תאריך הרכישה המשוער : שבועיים הקרובים מפעילה סלולרית : 012 מובייל גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.5 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה איכותית, סוללה, אנדרואיד נקי. שימושים : גלישה, Whatsapp, waze, מיילים, משחקים בקטנה הערות נוספות : לא פוסל סיני, אך חשובה לי אמינות המכשיר. מכשירים שבשיקול: samsung galaxy s5, xiaomi redmi note 3, oneplus x. ה-oneplus הוא מוצא חן בעיני מאוד. יש רתיעה כי מקריאת ביקורות הסוללה שלו בינונית. אשמח להמלצות על מכשירים שלא מוזכרים לעיל! תודה רבה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור כי המיקרופון בגלקסי S2 שלי בדיוק התקלקל והורים שלי יהיו באילת ביום ראשון אז תהיה אופצייה לקנות בלי מע"מ. ברירת המחדל שלי הייתה הS5, אך לאחרונה סיפרו לי על כל מיני תקיעות ותקלות במכשיר, וגם מבחינה עיצובית הוא נראה קצת מאכזב. בעיקרון הכי חשובה לי איכות הצילום, חיי סוללה ארוכים, אמינות וגודל סביר (הגודל של S5 נראה לי ממש על הגבול העליון, הייתי מעדיפה קצת יותר קטן). HTC M8 נראה מאוד נחמד, אבל לא אהבתי את זה שאי אפשר להחליף סוללה. ד"א אם בכל זאת ללכת על S5, ראיתי שיש בKSP כל מיני דגמים במחירים שונים, מה ההבדל ביניהם בכלל חוץ מה4G? http://ksp.co.il/?select=.272..573..137..1994.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&a…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי גלקסי אס2 לפני כחודשיים, לא הבחירה הכי טובה בשביל 2000 ש"ח: מצלמה שלוקח לה 2 שניות להגיב, סוללה ככה-ככה וכו'. גלקסי אס3 ראיתי אצל אחרים ואני לא אוהב. מה הייתם ממליצים לי אם אני מעוניין בסוללה נדיבה ומצלמה שמגיבה בן רגע? בשאיפה משהו ששוקל יחסית מעט, ואם לא יותר מ-2500 ש"ח אז גם טוב. לאחר השוואה עם אייפון, הגעתי למסקנה שאין על אייפון מבחינת איכות החומרה והמגע, אבל אני די שונא את אפל ואת העולם הסגור שלהם. מאידך, אם הטלפונים שלהם היו מתומחרים באופן סביר, הם היו קולעים לצרכים הדי מצומצמים שלי והייתי סוגר על אייפון 5. אבל 4000 ומשהו ש"ח -- לא בא בחשבון.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ראיתי שקיימות כמה תוכנות לעברות מחשבי כף יד, אודה על המלצותיכם מה הכי טוב שיתמוך במכשיר שציינתי בכותרת ?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האתר הזה חדש ומתפתח די מהר הכתובת היא: http://www.gandroid.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי סופית שהגיע הזמן להפטר מהצביקה פיק הישן [ Nokia 3100 ]ששירת אותי נאמנה עוד מהתקופה שבה הוא היה להיט, ולהצטרף למהפכת הדור השלישי. סה"כ אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, עם דגש על הנחות. כי יצא לי להשתמש בפלאפון שבקושי הרגשתי שאני לחץ על משהו בזמן שהשתמשתי בהם. יום ראשון הקרוב אני כבר יגש לסניף של אורנג' ויקנה כבר משהו, אני יבקש מהם כמה דגמים בשביל להרגיש אותם ולפי זה אני יחליט. אבל לפני שאני יגיע אליהם, אני רוצה שתיהיה לי רשימה של 2-3 חשודים עיקריים שאותם אני יבדוק, אז תזרימו המלצות. זה מה שאני מחפש בפלאפון: נוחות איכות שמיעה טובה [ בשיחות ], למרות שאני מאמין שאת זה יש בכולם |: תפריט נוח, וקל לניווט [ אני פשוט מתעב את התפריטים של מוטורולה ] האיכות של המצלמה לא משחק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם :-) אני רוצה להמליץ לכם על רום מהיר וטוב שאני משתמש בו במכשיר הגלקסי אס 3 שלי. לרום קוראים פשוט AOKP (לינקים בסוף), והוא מבוסס על מערכת ההפעלה אנדרואיד לסמארטפונים. בקצרה, כל רום מבוסס על מערכת ההפעלה אנדרואיד אך עם התאמות מהחברות שמייצרות את המכשיר. יש רומים שמבוססים על המערכת של החברה שיצרה את הסמארפון, יש כאלו המבוססים על מערכת הפעלה של יצרנים אחרים (כמו MIUI), ויש המבוססים על המערכת המקורית של גוגל AOSP (רײת Android Open Source Project). רום זה מבוסס על המערכת של גוגל עם תוספות מקבוצת מתכנים שקוראים לעצמם Kang Project (ומכאן השם AOKP רײת Android Open Kang Project). השתמשתי ברום AOKP כבר בגלקסי אס 2 שלי, ולכן כשקניתי את גלקסי 3 ידעתי שזאת תהיה אופציה לרום…
-
- 19 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
ברשותי מוטורולה אטריקס 4G, רציתי לשאול האם יש רום מותאם שכדאי להתקין במקום המקורי.. בסך הכל אני מסתדר עם המכשיר, העברית קצת מציקה לפעמים אבל לא קריטית, אבל יש לי רושם שרום מותאם עשוי לגרום למכשיר לבצע פעולות הרבה יותר מהר ממה שכבר עכשיו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מתעניין במחשבי כף יד ומצאתי שני דגמים שהם:HP IPAQ RX5940 Asus A639 מבקש המלצה,הבדלים וכול דבר שתוכלו להגיד לי על האחד לעומת השני כדי לדעת הפרשים ביניהם אם קיימים. כול מה שתוכלו לספק מכול התחומים יעזור. תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן בסביבות ה-800ש"ח, אני שם דגש על איכות טובה, ועל באס חזק. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הי אני מחפש נייד עם מקום לשני סימים ומלצמה כמה שיותר אכותית, מעדיף שלא יהיה יקר מדי אני נוסע שבוע הבא לארהב לאזור יוסטון ככה שאשמח לקבל המלצה למכשיר שניתן למצוא באזור הזה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-