גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
היי, רכשתי לפני כחודשיים נגן cowon d2 מאוד מרוצה ממנו בינתיים. רכשתי גם כן נרתיק בשבילו מעור שנסגר מלמעלה. ראיתי שיש המלצות על מגן מסך בנוסף לנרתיק. אז אני מחפשת המלצה על מגן מסך כזה, ראיתי שיש של cowon בבאג הוא עולה 60 ש"ח. השאלה אם אין אותו במקום אחר זול יותר? וראיתי שיש ב dealextreme במשהו כמו 2 דולר, האם למישהו היה ניסיון איתם? זה תוצרת סין אמנם זול אבל אולי עלול לפגוע איכשהו במסך.... כמו כן ראיתי אתרים של רק מגני מסך ושם יש טווח מחירים החל מ 25 דולר , 15 , 10 וכו'. עוד, מה צריך לחפש במגן מסך שיהיה במפורש רשום נגד שריטות מה עם נגד השתקפות? איזה סוג רצוי אחד דביק או מהסוגים ששמים עם מים וסבון? מדובר כמובן על מסך מגע.... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל העונים אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד לאחר התלבטויות ובחינת מספר דגמים הגעתי ל3 האחרונים שאני מתלבט בהם אני פונה אלייכם להתייעצות והמלצה ממי שיש לו את אחד המכשירים מה היתרונות או החסרונות של אותו המכשיר. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1063&scat=182&tcat= מכשיר של HP ( הדגם המועדף עליי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3127&scat=182&tcat= מכשיר של MIO ( הדגם המועדף על חברה שלי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2972&scat=182&tcat= מכשיר של ASUS ( מכשיר שהומלץ ע"י המוכר) מבחינה טכנית 2 המכשירים הראשונים דיי זהים האסוס מגיע עם פחות זיכרון ומצריך קנייה של כרטיס זיכרון הוצאה נוספת מבחינת העיצוב הHP הכי יפה . בכל אופן אשמח לקבל המלצה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לברר בשבילו איזה מכשיר כדאי לו לקנות. הוא מחפש מכשיר MP4 לא גדול עם BLUETOOTH או משהו בסגנון. בסביבות האלף שקל. אם יש לכם המלצות...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לשדרג בימים אלו את המכשיר הסלולרי שלי (נוקיה 6070) וחשבתי באותה הזדמנות אולי גם להתשמש בו כמודם סלולרי למחשב. התכונות שהכי חשובות לי לפי סדר עדיפיויות יורד: 1. מודם סלולרי אמין במהירות של 2 מגה לפחות. 2. חיבור לאינטרנט דור 3.5 בשביל גלישה נטו. 3. פונקציונליות מסויימת של יומן אישי(בעיקר לרישום מטלות) כך שמקלדת נוחה תהיה בונוס. התקציב עד 2000 ש"ח. בנוסף מבחינת תעדיף גלישה בעיקר, מה הכדאיות של חיבור קבוע דרך המכשיר הסלולרי לעומת דרך מודם סלולרי חיצוני?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום תקציב שלי בסביבות 700-1000 שקל חשוב לי מסך גדול 4.3" ומעלה אני מתלבט בין כמה דגמים וחברות Mio MOOV 500/300/CXX.1 2.Asus R700/R600 או חברות אחרות אם מדובר בהפרשים גדולים בגלל BT נגן שירים וכאלה אז מעדיף שלא לשלם על הפער
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הי, מחפש מכשיר לא יקר וכמה שיותר גדול (מיועד לאנשים מבוגרים) עם אנדרואיד 4 ומעלה. השימוש העיקרי - טלפון, SMS, וקריאת מייל בלבד + חיבור שן כחולה לאוזניה / רכב. אשמח לקבל המלצה... תודה, דני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה אני יודע שפלאפון זאת לא החברה הכי "טובה " שיש אבל עברנו עליה . כמובן עם כול הדעות הקדומות שהיו לי על החברה לא רציתי לעבור , אבל בסוף עברנו . אני רוצה להמליץ לכם על המכשיר מוטורולה Z6M . רק עכשיו קיבלתי אותו ולפי דעתי זה פלאפון מצוין . לי אישית יש עדיין נוקיה 6120 קלסיק (שגם פלאפון מעולה) . היה לי גם סוני אריקסון K610I וגם נוקיה 6131 וגם נוקיה 6280 . אז יש לי למה להשוות אותו . MP3 : הנגן במכשיר הוא נגן די טוב לא מסורבל והשליטה בו טובה . 7\10 רמקול : הרמקול במכשיר חזק קצת יותר חזק מה 6120 ומנוקיה 6280 אבל הרמקול יותר איכותי . 8\10 מסך: המסך עצמו טוב בערך בגודל של ה6120 . סוללה: לצערי עכשיו הוא באעינה אז אני יוכל להגיד על הסוללה רק בעוד כמ…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכם, מחפש מכשיר חדש, עד 5 אינץ', בתקציב של עד בערך 1000 ש"ח, אפשרי טיפה יותר... שימושים- וואטסאפ, פייסבוק, קריאה באינטרנט, קצת אפליקציות, ללא משחקים. מכשיר שניתן להשיג בארץ ,עם תמיכה מלאה בעברית. מחפש חיקוי סיני / אסיאתי שדומה לאייפון, לא אוהב את המכשירים של סמסונג, LG ודומיהם. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש מכשיר סליידר (רק סליידר ולא קנדי בר), נתקלתי בשניים של נוקיה: 3600 ו 6600 ההבדל ביניהם דיי קוסמטי לפי המפרטים, איזה מהם עדיף? יש מכשיר סליידר אחר עדיף עליהם באותו סדר גודל של מחיר? תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי הזדמנות לשלוח עם חבר סמרטפון מארה"ב. אני מחפש מכשיר שיהיה קטן יחסית עד 3.2-3.3 אינץ'. יהיה נחמד אם הוא יעלה סביבות 150-270$ ושיהיה לי פשוט לגייר אותו, או שהוא כבר יבוא עם עברית מובנית. אני מעוניין שהממשק יהיה באנגלית, אבל שאני אוכל לכתוב בעברית סמסים. אשמח כמובן לאנדרואיד. אשמח לזריקת כיוון. תודה מראש אור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנקסוס 4 מזה שנתיים והמכשיר עושה את העבודה כמו שצריך אבל אני חושב שהגיע זמנו. אני מחפש מכשיר עם: -הקשה כפולה לפתיחת המסך -טעינה אל-חוטית -דק - לא יותר מ 8-8.5ממ -מסך 5.5" -אופציה להעברת שירים דרך כפתורי האוזניות (לא חובה אבל עדיף) -מסך עם גבולות כמה שיותר דקים - גם למטה ולמעלה אני מודע לכך שהדרישות רבות ולא בטוח שהכל אפשרי אבל אשמח לשמוע הצעות. קראתי הרבה על ה Xiaomi Mi5 שאמור לצאת ודיי נדלקתי עליו אז אשמח לשמוע את דעתכם גם עליו. אני מעדיף לא להתעסק עם החלפת רומים ורוט, הספיק לי עם Desire HD שהיה לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני קצת פחות משנה קניתי את ה CREATIVE MuVo Sport שלי ודי נמאס לי ממנו. אני מחפש לקנות נגן למוסיקה-נטו, אני דיי סגור על ה קראטיב זן מיקרו. הסיבה שאני בחרתי דווקה אותו היא בגלל שיש לי איכות שמע גבהה (98DB). אם יש למישהו המלצה יותר טובה ? נגן משתלם יותר או איכותי יותר, אני אשמח לשמע הערות ו המלצות. תודה ו המשך ערב נעים.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
אני מחפש נגן איכותי עם יציאת Line-In מצאתי ביקורות טובות על הנגן iAudio I7, אבל הוא יקר וקשה כבר להשיג אותו היות וכבר יש לו מחליף... עם מסך גדול שנקרא I9, אין לי צורך במסך גדול. האם יש עוד נגנים טובים עם היציאה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן רק לשם ניגון שירים (ואחסון קבצים), לא צפייה בסרטים או תמונות. כל המוזיקה שיש לי על המחשב נמצאת בקבצי flac, חשוב לי מאוד שהשירים יישמעו כמה שיותר זהים למקור ולא ייאבדו צלילים כמו שקורה בפורמט המקולל של הMP3, לפיכך, אני רוצה נגן שיתמוך בקבצי flac, ויצליח להשמיע אותם ברמה כמה שיותר איכותית (אני מניח שיש נגנים שתומכים בקבצי flac, אבל זה בסופו של דבר לא כל כך יעיל, כי האיכות שלהם ירודה והם לא מצליחים להתמודד עם השמעת קבצים כאלה ברמה גבוהה), מינימום 16 ג'יגה, עד 1200 ש"ח. אודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה כמתנה לאימי. התקציב שלי לא גבוה במיוחד - ככה שאני כנראה לא אלך על מוצר של אפל. רציתי לשאול איזה נגן, מומלץ במיוחד? הדרישות: קטן / נייד, נוח לשימוש (הן בהכנסת שירים למכשיר והן בנוחות של שמיעת ובחירת שיר ספציפי מתוך רבים בקלות מירבית). איכות שמיעה מן הסתם - לא צריך להיות אודיופיל, אבל שלא יהיו תלונות על איכות או ווליום.. ראיתי את ה - sansa clip, האם הוא מומלץ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-mp3player&db1303915=1303916 תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז הנגן שיש לי מת אחרי 4 שנים מסוג Iaudio g3 הסיבה שאהבתי אותו כל כך הוא שהיה מספיק לי לזמן ניגון של 45 שעות ברצף וזה הדבר העיקרי שאני מחפש בנגן עדיפות לנפח זיכרון גדול (מעל 10gb) אין צורך בתמיכה עברית, בסרטים או כל דבר אחר רק שיהייה זמן ניגון ארוך, ובעדיפות לסוללות רגילות ולא הנטענות האלו שיש ב אייפודים למינהם. שתיהייה איכות טובה + יבוא עם אוזניות איכותיות ושיהייה נוח לספורט (בעיקר לריצות ארוכות) וגם לא ידפק מזה...
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אהלן חברים... לאחרונה רכשתי דרך פלאפון את המכשיר הנ"ל בהתחלה רציתי את ה N86 אבל התחרטתי כי אני לא צריך את כל מה שהוא מציע. אז המליצו לי על הנוקיה 6720 שעד אותו רגע לא שמעתי עליו. קראתי קצת ביקורות והוא קיבל ציון סביר ביותר. שאלתי את הנציג ואמר לי שהטלפון הזה ממש לא פופולרי ואני תוהה למה? המכשיר הזה הרבה יותר זול מכל המכשירים המתקדמים אבל התמורה שהוא נותן למחירו היא מדהימה הוא נוח, הוא מרגיש רציני ולא סתם חתיכת פלסטיק, יש לו מצלמה 5 מגה איכותית יחסית, הוא מהיר, אחרי שמתרגלים לצורה שלוהוא נראה אלגנטי ואפילו הייתי אומר נראה טוב ואת שאר הפרטים התכניים אפשר לקבל מהאינטרנט. בשורה תחתונה, לכל האנשים שלא ממש מחפשים את כל הפלצנות של מכישרים כמו N86 או מסך מגע, זה בהחלט מכשיר ממולץ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש סלולרי בעל מאפיינים הבאים: * יציאה 3.5 ממ אודיו. רצוי גם עם "כ.קול" כמו של ה XM של נוקיה בעל איכות שמיעה טובה. * מצלמה די טובה (לא צריך שימכרו לי מגה פיקסלים, צריך איכותית בצורה שיהיה אפשר לצלם, בתנאי חדר טקטס של ספר\דף\עיתון בצורה ברורה. לדוגמא מצלמה של 5800 שאנשים מתלוננים מספקת אותי למרות שלא תמיד יוצאים תמונות מפעם ראשונה. * רצוי מאוד שיהיה WIFI עם אפשרות לגלישה באתרים רגילים, ושיהיה לו מספיק זכרון לעלות אתרים עם פלאש והרבה תמונות או כגון יוטוב. *בטריה שתחזיר לפחות 2 שעות גלישה בפועל WIFI נגינה של מוסיקה 3-4 שעות דיבור חצי שעה שעה. מספר צילומים והודעות ודואר. כל זה הוא אמור להחזיר לפחות מהבוקר עד הלילה כ18 ורצוי יממה. * איכות גימור, חומרים…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כרגע מתלבט בין מצלמה לסלולרי עם העדפה לסלולרי/סמארטפון אני צריך מכשיר לצלם וידאו באיכות טובה שאני יכול לצפות במחשב ולראות גם את הפרטים הקטנים יש לי מכשיר סלולרי ישן ואני לא מעודכן תקציב עד 1200
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש סמארטפון עם דגש על חיי סוללה טובים (כמה שיותר יותר טוב), מסוג אנדרויד. בגודל של 4.5 אינץ ויותר, הפלאפון ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצה על סמארטפון לאמי בת ה- 75. עד עכשיו היה לה נקסוס 5. מחפשת טלפון ידידותי למשתמש ואמין. השימושים הם ווטסאפ, אינטרנט, קצת מצלמה וכמובן שיחות. הוצאה באזור ה-1000 ש"ח. על מה ללכת? שיאומי? גלקסי? אשמח להמלצה על דגמים ספציפיים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם, מבקש קישור לחנות אמינה לטלפון עד 200 דולר וחשובים לי הדברים הבאים (לפי סדר חשיבות): IMEI – בלי בעיות כאלה - תומכת בכל הרשתות - GPS עובד!!! - עברית - 1gb Ram (אבל לא נורא אם יהיה 512mb Ram) ו-4gb Rom - 4.7 אינץ' - חנות גוגל תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב: 1400 חריגה : 500 מקור רכישה : מהארץ עדיף, אפשר גם חו"ל תאריך הרכישה המשוער : שבועיים הקרובים מפעילה סלולרית : 012 מובייל גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.5 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה איכותית, סוללה, אנדרואיד נקי. שימושים : גלישה, Whatsapp, waze, מיילים, משחקים בקטנה הערות נוספות : לא פוסל סיני, אך חשובה לי אמינות המכשיר. מכשירים שבשיקול: samsung galaxy s5, xiaomi redmi note 3, oneplus x. ה-oneplus הוא מוצא חן בעיני מאוד. יש רתיעה כי מקריאת ביקורות הסוללה שלו בינונית. אשמח להמלצות על מכשירים שלא מוזכרים לעיל! תודה רבה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור כי המיקרופון בגלקסי S2 שלי בדיוק התקלקל והורים שלי יהיו באילת ביום ראשון אז תהיה אופצייה לקנות בלי מע"מ. ברירת המחדל שלי הייתה הS5, אך לאחרונה סיפרו לי על כל מיני תקיעות ותקלות במכשיר, וגם מבחינה עיצובית הוא נראה קצת מאכזב. בעיקרון הכי חשובה לי איכות הצילום, חיי סוללה ארוכים, אמינות וגודל סביר (הגודל של S5 נראה לי ממש על הגבול העליון, הייתי מעדיפה קצת יותר קטן). HTC M8 נראה מאוד נחמד, אבל לא אהבתי את זה שאי אפשר להחליף סוללה. ד"א אם בכל זאת ללכת על S5, ראיתי שיש בKSP כל מיני דגמים במחירים שונים, מה ההבדל ביניהם בכלל חוץ מה4G? http://ksp.co.il/?select=.272..573..137..1994.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&a…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-