עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Gilzo,

אהלן חברים יקרים! הפלאפון שלי הלך לעולמו וקיבלתי מחבר את האומניה הישן של אחותו.. אבל הוא נעול בקוד ואין לה שמץ מה הוא.. אני תקוע בפלי מכשיר ולא מצליח למצוא לו עדכון גירסא אשמח אם תוכלו ליעץ לי בפתרון.. אני לא בסלקום והיא כבר גם לא(עברה לגולן) אז אין מצב לגשת לחברה.. תודה רבה מודה לעונים ולעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by shoxa,

מחפש מכשיר בתקציב של עד 2000, בתנאי תשלומים (10-12) בינתיים ראיתי S2 ב 1700 מחודש מסלקום,אייפון 4 16גיגה מחודש ב1700, או סמסונג ADVANCE ב 1500 מחנות פרטית, תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by שגיב,

שלופ יש לי מכשיר מסוג MOTOROLA DEFY עם אנרואיד 2.1 ואני רוצה לעשות עדכון לגירסה 4.0.2 לג'לי בין. מישהוא יכול להסביר לי איך לעשות את זה עצות או משהו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. Started by huber,

שלום חברים. אתמול נתקלתי בבעיה רצינית שמנעה ממני להעביר את התמונות מהזיכרון של המכשיר למחשב. מצאתי דרך לעקוף את הבעיה חלקית, אך מכיוון שהפתרון לא היה מלא החלטתי לעדכן את הרום לגרסה האחרונה (עדכון OTA לגרסה 10.1-20130107-NIGHTLY-I9100) מה שהוביל לבעיה מטורפת - נעלם לי חשבון הג'ימייל :-\ נכנסתי להוספת חשבון ואין שם שום אופציה להוסיף חשבון אימייל, רק CORPORATE, EMAIL, FACEBOOK ו SKYDRIVE, אין שום אופציית GMAIL. רק לציין שהעדכון לא פתר את בעיית הקבצים הנעלמים ויתרה מזו, מצאתי עוד בעיה. כשאני עושה צילום מסך במכשיר (רציתי לפרסם פה תמונות של הבעיות) המכשיר עושה את האנימציה ואת הסאונד של צילום המסך אך אנני מוצא את הקובץ עצמו בזיכרון המכשיר. ניסיתי להגיב בתרד הרשמי של הרום הנ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן, אני מחפש טאבלט פשוט וזול לאבא שלי, שישמש בעיקר לצפייה בסרטים. גודל מסך: בין 7 ל- 10 אינץ' סאונד חזק (שלא יהיה צורך באוזניות) זמן סוללה ארוך יש לכם הצעות מעניינות? יש את הטאבלטים האלה ב 300 שקל שמפרסמים במחסני חשמל. הם עונים לצרכים?

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  6. שלום חברים. יש איזשהו דרך לשמור את התמונות שהמכשיר מצלם לכרטיס MICRO SD ולא לאחסון הפנימי של המכשיר? עברתי על כל בפונקציות של המצלמה (אנדרואיד 4.1.2) ולא מצאת שום אפשרות שכזו באפשרויות המובנות של המצלמה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הסוללה שלי בשלבי גסיסה ואני רוצה לקנות חדשה , יש יצרן של סוללות חלופיות שניתן לסמוך עליו ?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  8. Started by overload,

אהלן קניתי לפני כמה חודשים אנדרואיד סיני STAR 001, עלה לי 750 בזמנו, מכשיר סבבה מבחינת ביצועים אבל איכות ההרכבה היתה נוראית, החור בפנל בחיבור של האוזניות היה קטן מדי ועשה בעיות חיבור, המכשיר לא היה אטום לאבק והמסך התמלא אבק אחרי חודש (אני עובד בנגרות ושיפוצים). עכשיו ראיתי את המכשיר הזה של LENOVO (שמדורג באתר כ IP67 - עמידות באבק ובמים עד מטר עומק) : http://etotalk.com/lenovo-a660-gorilla-ip67-water-proof-scratchresistant-3g-dual-sim-android-40-ics-dual-core-1ghz-40-gps-wifi_p3244.html?page=2&number_of_uploads=0 מישהו שמע על המוצר? זה באמת LENOVO? כי אין שום עמוד רשמי של LENOVO שמוכן לקחת עליו קרדיט. ובגדול מה נראה לכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dans41,

שלום יש לי שריטה על המסך של הטלפון (galaxy s3) ורציתי לבדוק עם יש דרך למלאות את השריטה? כמו שעושים לדיסקים למשל. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by huber,

שלום חברים. ברשותי סמסונג גלקסי 2 עם רום CYANOGEN 10 (אנדרואיד 4.1.2). לאחרונה שמתי לב שכמות הזיכרון הפנימי במכשיר הולכת ומצטמצמת בצורה דרסטית, התקנתי את תוכנת TREESIXE לבדוק מה תופס את כל המקום וגיליתי שרובו יושב ב DCIM כתמונות וסרטונים שצילמתי. חיברתי את המכשיר למחשב ניגש לספרייה הנ"ל ולדאבוני רק חלק זעיר (כ 405 תמונות וסרטון אחד בלבד) מהקבצים שנמצאים שם מוצגים בפועל. הקטע ההזוי הוא שכאשר אני נכנס עם סייר הקבצים המובנה לאותה התיקייה אני כן מצליח לראות את כל התמונות והסרטונים, מה שמוביל לשאלה, איך אני מעביר את כל התמונות והסרטים שלי למחשב?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by arkadi_s,

אהלן , אני יודע שמכירת הטאבלס של גוגל נקסוס 10 החלו כבר בנובמבר בחו"ל . מישהו יודע אם הוא כבר נמכר בארץ? במידה ועדיין לא למישהו יש תאריך משואר שיגיע לארץ? תודה מראש. שאלה נוספת , במידה ואני רוכש את הטרנספורמר של אסוס , נאמר לי שאסוס מעדכנת כל הזמן את גרסת האנדרואיד ושואלת אותי אם אני רוצה לעדכן , זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by IG,

שלום לכולם. מישהו יודע במיקרה מתי אמור להיות עדכון ל4.1 עבור הone s? אשמח גם לדעת אם יהייה אצלי עיקוב עלשהו כי יש לי מכשיר בגירסה הבינלאומית (נקנה בארה״ב) דבר נוסף־ הבנתי שהעדכון הולך להיות איזה 500 מגה... זה הכול ישב בזיכרון או שחלק מזה יחליף קבצים קיימים ובפועל העדכון אחרי התקנה יתפוס פחות מקום? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by jfkk,

שלום קניה כבל hdmi העברה מהמחשב למסך ה-lcd מרחק בין המחשב ל-lcd הוא 10 מטר . שאלתי היא . האם אני אחבר כבל באורך הזה לא תהיה בעיה . מבחינת ביצועים .האם הכבל עיבוד. האם קיים הבדל בין הכבלים . http://mdyo.co.il/a.aspx?a=%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%A2%D7%A9%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9D-HDMI-HDMI http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2003 תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by RamiHa,

לפני כמה ימים יצא טאבלט של חברת xoro במחיר של 299 יורו לצרכן http://www.xoro.de/xoro-pad-9718-dr-mit-dual-core-cpu-und-retina-display/ 9,7” (24,6cm) RETINA Display (2048×1536 Pixel) 2GB DRR III RAM, 16GB Flash 10.000mAh סוללה ושתי מצלמות RM Cortex-A9, 2x 1.50GHz והכל בא עם Android 4.1 Jelly Bean

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי אייפד 4 גרסת ה-Wifi. בבית יש לי רשת אלחוטית והכל עובד מצויין. מחוץ לבית אני מפעילה Wifi Hotspot בגלקסי S3 עם סים של גולן טלקום ומתחברת לאייפד דרך Wifi. מהירות החיבור ב-tethering מאוד איטית והרבה פעמים עמודים לא נטענים ומתקבלת הודעת שגיאה. האם זו בעיה בגולן טלקום או בגלקסי? אני מניחה שזו לא בעיה באייפד כי ברשת האלחוטית שלי בבית עם הראוטר שלי זה עובד מצויין. אודה לכל עצה. תודה מראש לעוזרים.

• 24 תגובות
    • 40k צפיות
  16. Started by HairyAss,

http://dx.com/p/google-nexus7-7-capacitive-screen-android-4-1-quad-core-tablet-pc-w-wi-fi-gps-nfc-black-159006 ושאלה לגבי הארורה 2 (ובכלל הטאבלטים של איינול) האם הטאצ' במכשירים האלה מגיב טוב? אלה שרכשו אותו, האם יש דילאיי בין הנגיעה לתגובה? העניין הוא שיש לי טאבלט של יונדאי (קניתי לא מזמן ברוב טיפשותי) עם חומרה די דומה לארורה (1024X600, MALI400, 1GB, A10, IPS) ובמשחקים כמו פרוט נינג'ה למשל, שהתגובה חייבת להיות מדוייקת, החיתוך של הפירות במשחק נעשה בדילאיי לנגיעה ואז אתה מפספס. זה מציק לאללה..

• 41 תגובות
    • 7.7k צפיות
  17. שלום לכולם, לאבא שלי יש SGS2 שעושה בעיות: הוא הדליק את ההחלפת נתונים במכשיר, הדליק את הוויז ואז הדליק את הGPS וחזר לוויז. היה הבהוב של המסך (המסך נכבה לשבריר שניה, נדלק שוב ואז נכבה לגמרי.הוא ניסה להדליק את המכשיר אבל הרובוט תכלת הזה שמופיע בהתחלה של המכשיר (כשמדליקים אותו מאפס ולפני שהוא מגיע למסך הראשי של הלאנצ'ר) מופיע כל הזמן ולא מתקדם הלאה. לריקוברי מוד זה מצליח להכנס. שמתי בפנים כ"ז וגיביתי דרך הריקוברי. שמתי לו רום 4.1 של AOKP שמיועד לSGS2 וזה נדלק בסדר אבל הוא לא קולט את הרשת של גולן. הוצאתי את הסים ושמתי את הסים שוב ועדיין הוא לא מזהה. שמתי את הסים שלו בפלאפון שלי ויש קליטה (ומשום מה המספרי טלפון נמחקו אצלו). שמתי את הסים שלי במכשיר שלו ולא היה קליטה (רמי לוי) ול…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Yakim Peled,

ואולי גם לעכבר? ראו כאן. עכשיו רק נשאר לחבר לזה איזשהו ממשק שיגרום לנו לחוש משהו בקצה אצבעותינו (אולי משהו כזה) ונגיד להם שלום. או לא. מה אתם מעדיפים?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by gimi540,

לא מיסתדר עם האתר שלהם ולא יודע איך עושים קניה באתרים זרים (אנאלפאבית?? אולי.)

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. מחדשים ת'מלאי וגם מה יהיו המחירים פחות או יותר אז???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by jungle-man,

היי שאלת הדיוט שאף פעם לא נייד קו בין חברות: רשמתי את אבא שלי באתר של גולן עם המספר שלו הקיים כרגע באורנג'. אני מבין שגולן יבצעו את ניוד המספר וברגע שיקבל מהם את הסים החדש עם המספר הישן החשבון בגולן יתחיל להיות פעיל. האם הקו באורנג' נסגר באופן אוטומטי בעת הניוד או שיש צורך ליצור איתם קשר ולסגור אצלם את החשבון? תודה

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. את הנוט 2 שלי קניתי היום ויש לי כמה מגני מסך "יבשים" פשוטים (אם מישהו מחפש) אבל החלטתי לחפש גם דברים יותר "רציניים" כרגע השאלה היא האם ללכת על מגן "רטוב" או "יבש" טוב כאשר הדבר הכי טוב ברטובים הוא שהוא יושב על כל המסך המחיר כמובן לא זול אבל אולי כרגיל אני אנסה לעשות משהו קבוצתי (אם אתם מעוניינים באיזה מגן תגידו ונראה מה נעשה) אחרי זה יש את המגני זכוכית שפשוט יושבים על המסך הבונוס הנוסף לזה הוא שהם מחליפים גם את הצבע של המסגרת (סוף סוף שחור!!!) אבל הם מורידים מאיכות המגע לפי חלק מהאנשים והם גם עולים הון קל... מצד שני הגנה מטורפת למסך מצדיקה לדעתי השקעה אני בודק גם אפשרות לארגן קניה קבוצתי של מגני Just like Glass, מגן רטוב שיושב על כל המסך ונחשב לטוב לפי XDA... רוצה לנצל את…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by CyberBot,

התוכנה לא מצלמת לי שאני שם עם פלאש... זה פעל בגירסא הקודמת ופתאום זה הפסיק לעבוד לעוד מישהו זה עושה בעיות?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by October,

שלום כולם מחפש טלפון שהוא קטן מ4.7 אינצ של ה s3 אבל לא קטן מ4 חשוב לי שיהיה קל משקל ודק, מהיר ולא עדין מדי ומצלמה טובה, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by yuvalm2,

גאד'גט שאני רואה שמפרסמים די הרבה לאחרונה. למישהו יש ניסיון עם דגם כלשהו של המוצר הזה? המוצר הזול ביותר שמצאתי ב-Ebay היה ב-35$, ונראה חיצונית מוצלח. למישהו יש ניסיון עם מוצרים כאלה, ויכול להמליץ, או להתייחס לנקודות חשובות בבחירת המוצר?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים