גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! אני מחפש טייפ מנהלים לסבא שלי. הוא נוהג ללכת להרצאות שבועיות. הוא מעוניין להקליט אותן כדי לא לרשום במהלכן כלום, ולשמוע אותן אחר כך. דרישות: איכות הקלטה מטורפת! רוב המכשירים בתחום זעירים ומיועדים להקלטה של שיחה 1 עד 1, לכן חשוב לי מכשיר עם איכות הקלטה טובה גם להרצאה. אינדיקציה להקלטה: שימו לב שזה חשוב! רוב המכשירים בתחום דווקא מותאמים להיות מזעריים ולא מחשידים, ולכן לא ינסו להבהב או משהו כדי ליצור אינדיקציה מחשידה. אני חושב שזה חשוב כדי שסבא שלי לא יגלה בסוף ההרצאה שהוא לא הקליט בעצם כ הערה: לא אכפת לי גם דגמים ישנים יותר אפילו עם קסטות, כל עוד הם איכותיים במיוחד. למרות שסבא שלי מבין באופן בסיסי במחשבים, אז הוא יסתדר בכל מקרה גם עם הקלטות דיגיטליות. אשמח…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות DVD נייד מתנה לאחיינים שלי. הוא נועד רק לצפייה בסרטים מצוירים בזמן נסיעות ארוכות ברכב, בטיסות וכו', ואך ורק לשימושם של הילדים. מצאתי אחד של Apex שמתאים במחיר ונראה לי בסדר, למישהו יש ניסיון עם החברה מבחינת אחריות וכו' שיכול להגיד לי אם זה בסדר לקנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שמבין בGPS שיעזור בבקשה אני צריך GPS טו בוזול עד 700 שקל שיהיה פשוט ונוח שמתי לב לmio moov 200 שעולה בדיוק 700 שקל בבאג ובאופיס דיפו... איך הדגם שווה משהו? יש עוד משהו זול בסגנון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח 2 GB עם תמיכה בעיברית ו USB 2 תקציב=350 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות דיסק און קי 2 ג'יגה עכשיו הבנתי שישי הרבה סוגים טובים ופחות טובים אני רוצה דיסק און קיי טוב שיהי מהיר ושהיה איכותי וישמש אותי להרבה זמן. ועוד מה שאני רוצה שתמליצולי עליו זה כרטיס 2 ג'יגה לפל' סוני אריקסון 610I תודה רבה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות טאבלט עד 1000 ש"ח.- אפשר לחרוג קצת אם צריך . חשוב שיהיה - 1. מסך גדול (ראיתי שיש טאבלטים במחיר הזה של 10.1 אינץ') 2. מעבד סביר שידע להריץ בקלות יחסית קנדי קראש וכאלה . 3. ואם אפשר להוסיף גם מצלמה טובה אז בכיף. ראיתי את ה-LG שנראה סביר למחיר שלו - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13584 וגם את אסוס .. למרות שהמצלמה שלו יותר חלשה .. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13652 תודה רבה לעוזרים :]
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טאבלט, שאני מתכנן להסתובב איתו בערך 6 חודשים בחו"ל. הדרישות שלי הם כאלו: 1. שיהיה כמה שיותר קל, ולכן אני מחפש משהו באזור ה 7", ועדיף "חזק" יחסית(לא מכשיר פלסטיק שנשבר בקלות בכל אופן) 2. שתהיה אפשרות נוחה לחבר מקלדת(גם כן קלה), ואוכל להריץ AIDE(באנדרויד) או windows 8(למרות שלא ראיתי כמעט דגמים של 7"), אפל לא בא בחשבון. 3. אפשרות לראות סרטים, ולגלוש באינטרנט(לא משהו מיוחד, לא צריך משחקים וכו). 4. מכיוון שהרבה מהזמן לא תהיה לי גישה לאינטרנט, אז עדיף מכשיר עם מעל 16gb או שיש לו חריץ הרחבה. 5. עדיפות למכשיר עם GPS, אם נכנס בתקציב. התקציב - עד 200$, אין לי בעיה לקנות גם יד-שניה. כרגע המועמד היחיד שחשבתי עליו זה הnexus 7, האם למישהו יש עוד הצעות? (אפל לא בא בחשבון…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם בבחירת מכשיר והמלצות שלכם לגביי המכשיר הטוב ביותר מבין השלושה בין המכשיר גלאקסי A72 128 לבין המכשיר גלאקסי A52 5G 128 והמכשיר a52s תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 329 צפיות
-
-
שלום חברים, אמא שלי רוצה לקנות GPS לאוטו, והיות ואני משתמש רק בGPS בנייד שלי, אין לי איזו ברירה תהיה טובה יותר לאוטו. תוכלו בבקשה לתת לי כמה המלצות למכשיר GPS אמין שמכירו לא יעלה על 550 ש"ח? בתודה מראש, בוריס.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להחליף את נגן המוזיקה שלי בשלוש השנים האחרונות בנגן חדש. כרגע אני משתמש בנגן של 4GB ואני רוצה לעבור לנגן של 16-32GB. הנגן ישמש לשמיעת שירים ואני לא רואה את עצמי משתמש באופציה של צפיה בסרטים ככה שאני לא צריך שהוא יהיה עם מסך איכותי או משהו כזה. הדרישות שלי מהנגן הן כאלה: משך שימוש ארוך. הטענה בעזרת חיבור USB לחשמל ולא רק דרך מחשב. קומפקטי כלומר כזה שאני יכול לצאת איתו לריצה ולשים בתוך נרתיק קטן שמחובר לזרוע. העתקת שירים מהמחשב לנגן ללא תוכנה (קרי ITUNES מה שאומר שהאייפוד לא עונה על הדרישות שלי). פשוט לעשות העתק הדבק. שלא יהיה TOUCH מעדיף מקשים רגילים. אם ישנה אפשרות להרחיב את נפח הנגן בעתיד גם טוב אבל לא חובה. בעיקרון חשבתי על IRIVER או CREATIVE אשמ…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
הסוללה כבר די מתה (ת'כלס לא ברור אם זה בגלל השדרוגים האחרונים..אבל זה כבר ממש ממש מציק...) לפי מה שנראה ברוב האתרים המחיר לא עולה על 25 דולר, סכום שבשבילו לא אכפת לי פשוט לחדש את הסוללה ולבדוק (כמובן שאת התהליך אבצע בעצמי....עניין של 10 דק' לפי בדיקה באינטרנט) עכשיו לשאלה העיקרית, איך לדעת מה חיקוי זול, מה אותו יצרן (אותה חברה שמשווקת לאפל) וכמובן, אם בכלל יש דבר כזה, מקורי מאפל? השליחה היא לכתובת בארה"ב (קרובי משפחה...) כך שאין בעיות מבחינת שילוח לארץ וכד'.. יש לי כמה סוללות שמצאתי ברחבי החיפוש (באמזון פשוט הלכתי על ציון ספק/מוצר כמה שיותר טוב) האתר האחרון פשוט מצאתי בחיפוש כללי... http://www.amazon.com/New-Original-iPhone-A1387-Battery/dp/B00FD4J0LI/ref=pd_rhf_se_s_cp_5…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
כרגע אני עם אייפון 4s שעדיין חי ובועט כבר למעלה משנתיים אבל כבר ישן וצריכה להחליף בסמארטפון חדש ועדכני יותר תקציב 2000 שח ניתן עם חריגה של עד 500 שח אבל רצוי חריגה כמה שפחות אז ככה אלה השימושים והדברים העיקריים והחשובים שאני צריכה שיכלול 1. אם ניתן רצוי טעינה מהירה. הכי חשוב חיי סוללה ארוכים כולל לאחר זמן רב של החזקת המכשיר. לא כמו האייפון שלי שבכל השנה הראשונה הסוללה החזיקה זמן רב גם לאחר שימוש ארוך ולאחר שנה וקצת הסוללה כבר לא אותו דבר ואני צריכה להטעין אותו כל30 או 40 דקות לאחר גלישה או שימוש באפליקציות 2. רזולוציה ואיכות מסך מעולה בניגון קטעי וידאו סרטים או תוכניות וגלישה באינטרנט גודל מסך של עד 5 , למרות שרצוי גג 5 א…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אוטוטו סוגר 4 שנים עם הגלקסי 4 שלי, ולפני שהוא ימות אני רוצה להקדים אותו. אני נוסע לאילת בסוף החודש כך שיש לי הזדמנות לנצל את המחיר ללא מע"מ והמחירים שירדו קצת לאחרונה. הדרישות לסמארטפון הם מסודרים לפי עדיפות: 1. מחיר עד 2300 ש"ח באילת (גמיש +- כדי לקנות משהו אמין ואיכותי שישמש למס' שנים) 2. אמינות הטלפון/אחריות לשנתיים 3. סוללה לאורך זמן (כולל יכולת להחליף סוללה כי אני מתכנן לקנות עוד אחת לגיבוי) 4 . מהירות תגובה של הטלפון 5. גודל הטלפון שלא יעלה על 5.2' בשאפיה - אני יודע שקשה 6. איכות צילום סאונד עיצוב וכל השאר... בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן, יש לי SGS3 ואני מעוניין לעשות לו רוט לצרוב עליו CM10. העניין הוא שיש הרבה מקומות להוריד מהם קרנלים שונים ואני לא יודע מה הכי כדאי לי לשים, מה הכי מעודכן והאם כל דבר יתאים לי בשביל ה-CM10. אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני יודע שיש הרבה ת'רדים פתוחים בנושא- כמו:http://hwzone.co.il/community/threads/549387-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%93-4-4-4-%D7%91SGS2 אבל כבר כמעט שנתיים שהשתמשתי ברום של-CM 10.1. הייתי מאוד מרוצה מהממשק והאפשרויות- אבל הוא נתקע לי הרבה. (אבל זה היה עדיף עדיין על הרום המקורי שפשוט גרוע) לפני שבועיים עידכנתי אותו לCM11 (M11) ואני עוד יותר מרוצה מהממשק והאפשרוית החדשים, אבל יש לי עוד יותר תקלות איתו (העיקרי הוא שה-GPS לא עובד). אין לי יותר סבלנות להתברבר עם תקלות עם הטלפון ולנסות 20 רומים שונים. מישהו יכול להמליץ לי על רום יציב עם אנדרואיד 4.4.3 לפחות- שדומה כמה שיותר ל-CM? כזה שיהיה מותקן ויעבוד כמו שצריך ואני לא אצטרך לה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חבר מחפש המלצה לרום מבוסס JB (או לפחות ICS) לגלקסי S2 שנקנה בחנות פרטית בארץ. הדרישות הן שהרום יהיה כמה שיותר יציב ובשל (כלומר כמה שפחות באגים) ובנוסף שיהיה קל במידת האפשר (מבחינת צריכת זכרון וסוללה). אשמח לשמוע המלצות.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה רום הכי מבושל לLG P500H? חייב שתהיה לו עברית מלאה. ואיך אני מתקין אותו בצורה הכי נכונה? המכשיר נקנה מפלאפון. אגב, כמה שנים אחריות יש למכשירים האלו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ICS או JB ? בבקשה המלצה על פי נסיונכם. עריכה: הותקן CM10 עם 4.11. בינתיים עובד טוב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות GPS לא משנה, לא החברה העיקר שיהייה פשוט ונוח לתפעול בנוסף אם זה משנה אני מעונין להתקין בGPS תוכנת שטח. הבנתי שכל שנה צריכים לעדכן מפה ועל כל עדכון צריך לשלם, השאלה היא אם ניתן להורידאת המפות להמחשב ולהעביר אותן ל GPS ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מכשיר סלולארי חדש. אני מעוניין שהמצלמה שלו תהיה איכותית, רמקול עוצמתי ואיכותי, עיצוב כמובן תמיד נותן "נקודות נוספות". מערכת הפעלה /סגורה פתוחה- לא כ"כ משנה אך עדיפות למערכת פתוחה. התקציב כמו שהינכם רואים בכותרת הוא 4000 שקלים, כמובן בקניה מחנות פרטית. אשמח לקבל המלצות ולינקים לקניה. Aviko
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן לכולם! אני לקראת נסיעה להונג קונג בעוד שבועיים, ואני מעוניין לקנות שם סמארטפון טוב אך זול שישמש אותי לטיול של חצי שנה וגם לאחריו. התקציב שלי - 1,000-1,500 ש"ח. חשוב לי: מהירות אמינות עמידות גבוהה סוללה חזקה משקל לא גדול מדי מסך לא עצום (לא גדול מגלקסי 3) לא חשוב לי: מותג, עדכניות אם מישהו יוכל להושיע אותי מהמולת השוק הגועש הזה אודה לו מאוד! דניאל
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצה לרמקול נייד. שיהיה זול, אמין, נייד, חזק בווליום ושיתחבר אלחוטית וקווית למכשיר טלפון.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים ניידים שיראו בסגנון של http://www.manifest-tech.com/images/ce_gallery/accessories/Samsung--BS300-BT-Speaker.jpg אם אפשר.... או שהם יהיו כלולים בתוך נרתיק ככה שיהיה נוח לשלב איתם את המכשיר התקציב הוא 200 שקל... צריך שבעיקר יעשו את העבודה אבל איכות (זאת לא מילה גסה חה-חה...) לא תזיק רק שלא יהיה משהו עם העמדת DOCK הלא שימושית הזאת... ואם אפשר בתקציב הזה גם שלא יראה מצועצע גם זה טוב...
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
לאיזה סמארטפון מומלץ לשדרג (מs8) לגלקסי נוט 10 פלוס או גלקסי s20 ultra ??
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני לא מעוניין להשקיע 1500+ על שעון חכם ולכן אני מחפש שעון חכם סיני, חובה שיהיה מערכת אנדרואיד, תקציב כמה מאות שקלים, אין בעיה להזמין מאתר אמין מחו"ל, תודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-