גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש מלאי בחנות אמינה, 440 דולר לגירסת ה-32: http://www.ibuygou.com/crazy-discount/
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני כותב אפליקציה שעושה FACEBOOK LOGIN, אני לא מצליח להבין בAPI הנוכחי שלהם, איך אני מאפשר למשתמש לשלוח APP REQUEST לחברים שלו. אני מתכוון לזה שהם יקבל את שם האפליקציה וקישור לדף בGOOGLE PLAY. יש לי כבר את הFACEBOOK IDs של אלו שאני רוצה לשלוח להם את ההזמנה. איזה מן אוביקט / תהליך אני צריך? ואיזה מן הרשאות. מעבר לזה, לא הבנתי איך אני לוקח SESSION קיים ומשנה את ההרשאות שיש לו.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כמו שחלקכם ראו/הבינו - לפני מס' ימים קיבלתי את המכשיר (אחד מתוך שניים שהזמנתי למשפחה) ועל הדרך גם הגיעו הכיסוי ומגן המסך. מצ"ב כמה תמונות של הקופסא והטאבלט לבד ובתוך הכיסוי עצמו להתרשמותכם. לצערי עקב עבודה מרובה בשבוע האחרון לא הספקתי להשתמש בו יותר מדי אבל הגודל שלו מספק אותי, נוח (יחסית לפלאפון SGS2) לקרוא מיילים,לגלוש או סתם להיות בפייסבוק. המשקל קל (כמו רוב הטאבלטים בגודל הזה אני מניח) והוא סה"כ מרגיש טוב ביד. מבחינת איכות חומרים לא מדובר באייפד אבל יחסית למחיר אני מרוצה עד מעל הגג. בעניין המגע או יותר נכון הרגישות למגע - גם פה לא מדובר באייפד או בדומיו אבל חווית השימוש יותר ממספקת. סה"כ המכשיר עלה לי 500 ש"ח כך שמדובר במחיר מציאה ובהחלט בטאבלט שמציג את ה-VFM המש…
-
- 62 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
לאחר חשיבה ארוכה וממושכת החלטתי להזמין לעצמי גלקסי נוט 2. מאחר ואני הולך להזמין אותו מ handtech.co.uk ואני יודע שזמן ההגעה שלו יכול לקחת הרבה זמן, החלטתי לא להסתכן ולרכוש לפניו או בצמוד עליו כיסוי. אני עובד בתעשיה ויש לי שתי ידיים (די) שמאליות, מה שגרם לכך שהגלקסי S שלי חטף על ימין ועל שמאל (ונגמר במסך סדוק שאני הולך להחליף בעצמי בימים הקרובים). אני לא רוצה להתפשר על ההגנה של המכשיר (לא, הוא לא הולך לצלול או להרטב בכלל) גם על חשבון הגודל- רק לא להגזים ולהמליץ לי לבנת סיליקון. באתחלה הייתי סגור על otterbox defender (עם הקליפס), אבל עכשיו קיבלתי שמועות שהסיליקון שלו מתרחב יותר מידי, והקליפס הוא סתם משהו שנשבר כמו כלום. לא רוצה המלצות על כיסויי "ספר" שמיוצרים מעור (הייתי מחל…
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דפדפן לאנדרואיד שיכול לפתוח קבציpdf ישירות בטאבים ללא צורך בהורדת הקבצים למכשיר. ראיתי שקיים בכרום לאייפון. יעזור מאוד לסטודנטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע האחרון הטלפון זולל סוללה בצורה לא נורמלית. זה מגיע למצב שאני משאיר את הטלפון בשעה 24:00 עם 75% סוללה וכשאני קם בבוקר (וזה ממש מוקדם בשעה 05:00) אם יש לי מזל הוא על 3-4% . מה אפשר לעשות? איך אפשר לבדוק אם מדובר בסוללה תקולה?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חדש דנדש בעולם האנדרואיד, בעלים גאה של נקסוס 4. השאלה היא כזו: כאשר אני "מסיר" אפליקציות מהRecent Apps - האם הן גם מפסיקות לפעול ברקע? ואם לא, איך אני יכול להפסיק פעולת אפליקציות ברקע\לצאת מאפליקציות כמו שצריך(שהרי לרובן אין כפתור "יציאה")
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן,אני חדש בתחום הסמרטפונים עד עכשיו היה לי נוקיה סמרטטפון.. בגלל שכנראה לא יהיה לי ביטוח לאייפון ולפחות מנזק אני רוצה לשמור עליו(אם יגנבו כפרה..) מחפש המלצה למגן איכותי ואם אפשר שיראה גם סבבה.. מה אומרים על המגן Otterbox Defender ? אני רוכש אותו דרך חבר מארה"ב אז אפשר להמליץ גם על מגנים יקרים,תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות גלקסי 3 מחנות פרטית, אז דבר ראשון אם יש למישהו המלצה על חנות טובה ואמינה במרכז, אני אשמח. דבר שני, הייתי רוצה לדעת בעת הקניה אם המכשיר הוא מקורי, לא גנוב או משומש - האם יש דרך לבדוק זאת? אני מכיר את עניין ה IMEI, אך איזה מידע אני יכול להפיק מהמספר הארוך הזה? דבר שלישי, במספר חנויות מציעים עברית בתוספת מחיר. אם אני קונה מכשיר באנגלית, האם אני יכול לעדכן גירסה דרך המכשיר לגירסה של חברת הסלולר שלי? תודה רבה לעונים על השאלות הרבות והקשות !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
הבחירה בידיים שלכם! יש לנו עשרה מתמודדים ולכם יש את ההזדמנות לבחור את המחווה שהכי הרשימה אתכם ולקבוע מי יזכה בחבילת הפרסים הנהדרת: iso white - אוזניות In-Ear איכותיות אלחוטיות gain pink - רסיבר Bluetooth שיהפוך כל אוזניות לאלחוטיות SP1 white - רמקול Bluetooth נייד מעוצב PowerUp 6000 - סוללה חיצונית בהספק מפלצתי של 6,000mAh Tour Charger - מטען קיר עם זוג חריצי USB לטעינה אפקטיבית בכל מקום ובכל מצב כל משתמש יכול להצביע למחווה אחת בלבד. אל תבזבזו זמן - ההצבעה תינעל מחר, יום רביעי 9.1.2013, בשעה 23:59 הזוכה יוכרז ביום שלמחרת אז בהצלחה לכולם, ושנת 2013 שמחה ומוצלחת!
-
- 20 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, הנקסוס S שלי עושה סימנים של מת.. אני חושש שאאלץ להחליף אותו ומחפש משהו בטווח המחיר הזה. התרגלתי לנקסוס ולקהילת הפיתוח והעדכונים שלו, אז חשוב לי שלפחות תהיה קהילה גדולה וגרסת יצרן רשמית לפחות ICS. אפשר לחרוג קצת אם זה ממש שווה לדעתכם. אני אוהב את הגודל של הנקסוס S - לכן אני מעדיף משהו בסדר גודל של 4-4.3 אינצ', וחשוב חשוב חשוב סוללה טובה. פרט לכך - תתפרעו. כמו כן, קצת דחוף.. סופ"ש נעים ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר קורס טוב לפיתוח אפליקציות לאנדרואיד ולאייפון לנער בגיל 14 ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטלפון עדיין בלי סים אלה מופעל מדי פעם עם WIFI עכשיו איך שפתחתי בפעם הראשונה היה לי חלון בית עם כמה אפליקציות כגון מצלמה וכו באמצע המסך ומעל היה חלון של שעון והכי למטה רגיל ישומים ,דפדפן וכו בנוסף היה לי אופציה מאותו החלון לגלול ימינה או ושמלה עד 6 חלונות באותו סבב לסירוגין (רוב החלונות היו עדיין ריקים ) עכשיו הטלפון התריאה על עדכון תוכנה של כ 70 מגה ,עשיתי את העדכון עשה ריסט אחרי זה ביקש עוד איזה עדכיון ועשה ריסט - בעדכון היה רשום משהו שזה למטרת יציבות המכשיר וכו. אבל לאחר העדכון ממשק טיפה השתנה לדוגמא: חלון מתוך 6 חלונות גלילה נהיי רק 3 מסך הבית עם שעון + 4אפליקציות באמצע המסך נעלמו ורק נשאר למטה 4 לינקים כמו ישומים ,דפדפן וכו.. * הבנתי שאני יכול להתאים הכל מחדש אם זא…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי מהגלאקסי לאייפון 5!! כבר תקופה שאני רוצה לעשות זאת (מלחתחילה לא כ"כ הייתי מרוצה מהגלאקסי האמת..) והנה עשיתי את זה סוף סוף! עכשיו מחפש המלצות לאפליקציות יעילות שחובה שיהיו לי במכשיר (והורדתי כבר את ה waze וה whats upp), אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עוקב אחר ה padfone כבר זמן רב, מאז הראשון... רציתי לקנות את הראשון אבל היה לי מכשיר חדש באותה תקופה. וגם את המפרט שלו לא אהבתי. המכשיר השני, לפי המפרט וכתבות נראה מעולה, רק העניין שאין מקלדת פיזית הורס הכל. המכשיר היה אמור לצאת באירופה בנובמבר אם אני לא טועה. מאז לא מצאתי שום מידע חדש על המכשיר. מישהו יודע משהו? האם זה מגיע לישראל? כמה זה יעלה? תיהיה מקלדת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לקנות מכשיר דור 3 שיתמוך בשיתוף אינטרנט. (חיבור למחשב נייד) המכשיר מיועד לסבא שלי הוא בן 80. על המכשיר להיות נוח לשימוש בעיקר לאנשים מבוגרים ולא יקר. אשמח לקבל המלצות מחברי הקהילה.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכן הבקשה שלי נמצא בכותרת. ניסיתי ליישם את הפעולה לפי ה javamail api כמו שמוסבר בדוגמא שבלינק. השתמשתי באחת הדוגמאות שיש בלינק http://stackoverflow.com/questions/2020088/sending-email-in-android-using-javamail-api-without-using-the-default-built-in-a קוד מתוך ה MainActivity.java package com.example.anothermail; import android.os.Bundle; import android.app.Activity; import android.util.Log; import android.view.Menu; import android.view.View; import android.widget.Button; import android.widget.Toast; public class MainActivity extends Activity { @Override protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); set…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת פרטים על הרום המקורי והמכשיר: http://i.imgur.com/wjzYH.jpg (טאבלט מהעבודה, כך הגיע במקור מסלקום) 1. root והתקנת CWM עשיתי עם ה update.zip וההוראות שכאן: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1657758 עבד יופי 2. הורדה של nightly CM9 ל P4 מכאן: http://get.cm/?device=p4 3. הורדה של gapps מכאן: http://goo.im/gapps 4 לפני שטוענים את הרום החדש צריך למחוק שורה קטנה החוצה מאיזה סקריפט בדיקת תאימות בזיפ של CM9 איפשהו באמצע הסרטון כאן הוא מראה את זה: אגב גם אני כמו ההוא מהסרטון לא מחקתי את השורה הזו והתקנת הרום נתקעה לי עם השגיאה המדוברת באמצע נאלצתי לעשות ריקוברי לרום המקורי שלי (שוחזר עם הדאטא והכל, כאילו לא עשיתי שום דבר למכשיר), להעביר שוב למכש…
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח להמלצה על סמארטפון עד 1,500 ש"ח. אני מחפש את הסמארטפון המאוזן מבחינת המחיר כמובן אך גם חשוב הנושאים הברורים הבאים : ביצועים - CPU, GPU וזיכרון ראם עמידות גרסת אנדרואיד גודל מסך 3.5" לפחות זה פחות או יותר, חשבתי מאוד לכיוון של ה Xperia GO אבל הרוב לא מכירים או ממליצים על הסמסונג אבל ההבדל במחיר בולט וה GO אפילו עמיד במיוחד עם תקן IP67 (מים ואבק).
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן , יש לי התלבטות בין 3 טאבלטים לשימושים שלי שזה בעיקר קריאה , גלישה , צפייה בסדרות וסרטים ונוחות של העברת קבצים ממחשב לטאבלט. למרות שאני לא מתכנן גיימינג או משו יותר מורכב עדיין הייתי רוצה טאבלט חזק יחסית . ההתלבטות הראשונה שלי היא ווינדוס RT 8 או אנדרואיד ? אחרי זה זה יצמצם לי את האופציה לפחות בין 2 טאבלטים אלה שפועלים על אנדרואיד : Asus Transformer TF300T לבין הנקסוס 10 של גוגל וסמסונג . הטרנספורמר יותר ישן מן הסתם פחות חזק אבל לשימושים שלי אני מערך שהוא עדיין יהיה טאבלט טוב . במחיר של 300-400 שקל יותר אני יכול להזמין את הגוגל נקסוס שכמו שהבנתי כבר מגיע עם עברית מובנת , ונחשב הטאבלט הכי חזק בשוק היום זה נכון? ובמידה ואני בוחר בווינדוס רציתי ללכת על הAsus VivoTab R…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
-
אהלן, אני מחפש קליינט מייל שיהיה ניתן בו להגדיר חוקים סינון לפי שולח, נושא, תוכן וכו... ניסיתי K9 וTOUCHDOWN ללא הצלחה. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ברשותי אייפון4 מסלקום שדווח שאבד ולאחר חודש הוחזר אליי בגלל התמונות והפייסבוק. סלקום נעלו אותו לשיחות ואמרו אם הוא ימצא הם ישחררו אותו. אתמול התקשרתי כדי לשחרר אותו והנציגה הביאה לי קוד מספרים ארוך...שאין לי מושג מה לעשות איתו גירסה 6.0.1 אין קליטה בשום רשת. הוא לא מצליח להתחבר
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-