גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
אני מאוד רוצה להחליף את הפלא' הישן שלי , באייפון 4 או גלקסי 2 אני מתחיל לחסוך כסף ותוך חודש , גג חודשיים יהיה לי את כל הכסף לקנות אייפון/גלקסי. אני באמת מבקש מכאלה שמבינים עניין , האם שווה להשקיע עכשיו את הכסף על האייפון 4 או על הגלקסי 2 ? הבנתי שישנן הרבה בעיות , ובכלל במבט לעתיד אני מחפש פלאפון שלא תוך שנה כבר ייחשב ישן ועדיין יהיה טוב שאני אוכל להפעיל בו הכל. ואם כן , מה עדיף הגלקסי 2 או האייפון 4 ? או , שווה לחכות לאייפון 5 המיוחל?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה חפרתי ברשת לגבי Xiaomi M2 נראה לי שעל פניו מי שבא לרכוש את המוצר חייב להיזהר מאד, לדעת מהיכן לרכוש ולעיין בתפריט המכשיר בדיוק. מצאתי שיש כמה הבדלים בין אתרים שונים שמציעים את המכשיר למכירה החל במחיר וכלה בחומרה המגיעה עם ה Xiaomi M2 אתר ראשון מוכר ב 400 דולר נראה הכי אמין עם נתונים נכונים, אבל כותב שיש FM רדיו.. האמנם? http://android-sale.com/xiaomi-m2-1ghz- ... phone.html אתר נוסף, מוכר ב 370 דולר, ואצלו הבטריה חלשה יותר במקום 2000 MAH רק 1820MAH בטח יש עוד שינויים, חפשו אותם. http://www.fastcardtech.com/goods-7502- ... ecord.html ו.. הכי שיקרי זה המוכר הזה שמוכר גרסה של הקסיואמי 2 ב 330 דולר שיש בה המון הבדלים לעומת המקור הן במצלמה, בסוללה, במעבד + כר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ספציפית, במכשירים K800,N73 וE65 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון החלטתי שאני רוצה לקנות נגן. ההעדפות שלי הן לנגן שיהיה כמה שיותר קומפקטי מבחינת אופציות, פונקציות, אביזרים (כדוגמת רדיו, הקלטה, תצוגה של וידאו, USB-OTG, יציאות פלט למערכות אחרות, נפח - שישמש כמו כונן נייד - מה שמביא אותי למבוססי HDD, וכו'), לכן פזלתי לקטגוריית ה-PVP. כמובן שאיני רוצה להיות תלוי בתוכנות תיווך בצורה מוגזמת (כלומר שיהיה DRAG & DROP, ושיתמוך בפורמטי וידאו כמו שצריך, כך שלא צריך לעבד כל ווידאו). אלו שמשכו את עיניי הם: Cowon A2 30GB Archos AV500 אם יש לכם הצעה נוספת (באותו טווח מחיר), דעה, שיקול אחר, אשמח אם תשתפו אותי (זה שפזלתי ל-PVP לא אומר שאי אפשר להמליץ גם על נגני MP3 שיתאימו למה שאני רוצה, כמובן שבמקרה זה וידאו אינו שיקול עיקרי).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן שמיועד לצפיה בקבצי וידאו בעיקר (ברכבת וכד'). חשובה לי איכות טובה של מסך, וכמובן אמינות וכל השאר. בינתיים ראיתי את הארכוס 5 אבל שמעתי עדויות סותרות לגבי האמינות שלו. אשמח להמלצות!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע בלבד לאחר ההשקה של מכשירי ה-Z3 וה-Z3 Compact בארצנו הקטנה, נחשפים (לכאורה) פרטים ראשונים על מכשיר הדגל הבא של סוני לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94-xperia-z4-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%aa/
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מכם שמכיר את המכשיר NOKIA 6230, ויש את NOKIA 6230i, אין הבדל בחומרה בין השתיים, ואין הדבל במראה.. ההבדל היחד עד כמה שהבנתי הוא בתוכנה שצרובה לתוכם! התפריטים ב 6230i שונים מעט, הם יפים יותר, חצי שקופים. והוא תומך בהורדת תוכנות ומשחקים שיותר גדולים מ 60K, לעומת זאת 6230 הרגיל לא תומך. מישו שמע על איזה סוג של צריבה מחדש של התוכנה שם? סוג של UPDATE??? יש לי כבל חיבור של הפלאפון למחשב. דרך USB... אז מישו יודע על זה משו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחירים ירדו ואפשר לקנות אותו ב 1500 שקל אף פעם לא היה לי טלפון מתקדם יש לי סמסונג מיני שעלה 700 שקל בזמנו והוא היה מספיק לי אבל חשבתי להתקדם השאלה האם הסמסונג 3 בחירה טובה כל מה שאני הייתי רוצה זאת מצלמה טובה וצילום וידאו 1080 טוב סמסומנג 4S מסך ברזולוציה FULLHD האם הצילום וידאו שלו גם יותר איכותי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ainol-novo.com/ainol-novo10-hero-dual-core-tablet-pc-10-1-inch-dual-camera-hdmi-bluetooth-gps.html עד לפני כמה ימים הוא נמכר ב-209$...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר רום ICS לGalaxy S שעובד [כמעט] חלק (=GPS, Bluetooth וכו' שפשוט עובדים), אני שונא להרגיש חלק מפרויקט פיתוח. אם אין כזה דבר היום, יש למישהו הערכה תוך כמה זמן זה יקרה? עד כמה בGalaxy S יש הבדל בשדרוג לICS (לא בהשוואה לרום מלוכלך של מפעילה כלשהי)? אה, שכחתי, עברית בתפריטים ושיריץ VoodooSound... תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתלבטת בין להשתמש בטאבלט עם חבילת גלישה סלולרית או להסתפק בלהתחבר עם הטבלט לנקודת גלישה אישית ממכשיר הטלפון שלי. בעיקרון הצרכים שלי שלי יהיו מאוד מצומצמים- אני לא צריכה לגלוש באינטרנט אלא רק להשתמש באפליקציית הכתבה (של דרגון,למי שמכיר), שדורשת חיבור לאינטרנט. אני לא כל כך מבינה בזה ולא יודעת אם נקודת גלישה אישית מספיקה כדי לתמוך בתפקוד של האפליקציה. מישהו יודע אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לספר לכם על מקרה שקרה לי עם הנקסוס 7. אני קניתי את המכשיר ביום שישי בחנות KSP כשאני אמור לטוס לחצי שנה ביום שני עם המוצר. בכל מקרה, הגעתי הביתה שמתי את המכשיר בטעינה לכ10 שעות טעינה. לאחר מכן הפעלתי אותו וגילתי שהטעינה שלו עומדת על 0% בהתחלה חשבתי שאולי הוא מזייף אך כשהוצאתי את המטען מהחשמל המכשיר נכבה במקום. נבהלתי מאוד, סרקתי את גוגל וקיבלתי המון תוצאות על כך שיש פאק בהרבה מאוד מכשירים כאלו בקשר לטעינה והם פשוט לא נטענים. עד שמצאתי תגובה אחת שהצילה לי את הלייפ..! ה"כבל שמחבר בין הסוללה לבין הלוח אם של המכשיר לא מחובר בחלק מהמכשירים או מחובר חלקית" אני פתחתי את המכסה של המכשיר עם הציפורן ואכן כך! הכבל של הסוללה לא היה מחובר לתקע עד הסוף! כמוב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי בשעה טובה את ה- Galaxy S II שהזמנתי, ולפי נסיון קודם עם מכשירים חשמליים חיברתי אותו לחשמל לטעינה ראשונית של משהו כמו 10 שעות (עדיין לא עברו 10 שעות). ראיתי שהמכשיר כבר חצי טעון. השאלה שלי היא אם אני צריך לחכות את ה- 10 שעות או שבגלל שהוא כבר חצי טעון אחרי שהוא יסיים את הטעינה אני כבר יכול להתעסק איתו. קניתי אותו מחברה פרטית ולא אחת מחברות הסלולר בארץ. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אני לא ממש מרוצה מהממש הדיי איטי ולא זורם והמשחקים בכלל על הפנים... יש סיכוי שיהיו עוד עידכוניי קושחה שיתנו למכשיר קצת יותר מהירות? ואולי מסך בית כמו בN97? ואגב למי יותר מעבד וראם? אייפון או 5800?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש יום הולדת חודש הבא והחלטתי לפנק אותו במשהו שהוא כבר רוצה הרבה זמן-קורא ספרים אלקטרוני. היחידי שאני מכיר הוא ה-KINDLE שגם מבחינת תקציב הוא מתאים לי הבעייה זה רק האחריות. רציתי לדעת העם יש עוד מכשירים כאלו מומלצים שגם אפשר לקנות אותם בארץ? התקציב שלי עומד על ~800ש"ח וחשוב שתהיה לו גם תמיכה בשפה הרוסית. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%94%d7%a8%d7%95-oneplus-one-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%9a-%d7%91%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות פלאפון חדש (LG G5 לצורך העניין). בגלל שבארץ המחיר די יקר והמודול שמקבלים איתו די מעפן- החלטתי להזמין אותו מחו"ל. ראיתי שכשמזמינים אותו מחו"ל מקבלים את המודול של המוזיקה שזה בדיוק מה שרציתי. הבעיה היא- בחיים לא הזמנתי פלאפון באינטרנט. מאיזה אתרים בטוח להזמין? מה אני צריך לדעת לפני שאני מזמין? איך זה עובד לגבי אחריות? אני אשמח אם תוכלו לתת לי מידע בנושא או להפנות אותי לאיזשהו מדריך. (בתקווה שזה הפורום המתאים) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. היות שכל כמה שבועות יוצא סמרטפון חדש, החלטתי לרדת קצת ברמה וללכת לכיוון של שני המכשירים באים: galaxy s advance galaxy s3 mini לפי המפרט הם דיי זהים. מה דעתכם אני אני מפסיד פה משהו בזה שאני לא קונה את ה galaxy s3 . תודה. בבקשה תגובה....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראיתי פה כל מיני תגובות של אנשים לגבי המכשיר הזה אבל רציתי לשאול בכל זאת מאנשים שיש להם / היה להם את המכשיר....אני מעוניין לרכוש את המכשיר זה נראה לי מכשיר די טוב די סבבה במחיר של 550 שקל נשמע גם טוב עכשיו רציתי לדעת מאנשים שיש להם את המכשיר / היה להם איך הוא מבחינת סאונד איכות ווידיאו כמה זמן הוא יכול להחזיק...? תודה רבה לכל מי שעונה....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי גנבו לי היום את הטלפון ולא היה לי שום תוכנה לזיהוי או משהו השאלה שלי אם יש דרך מסוימת להתחבר לטלפון ולנסות לזהות אותו באיזשהו צורה? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי נכנסתי לאתר ele2006.com האתר זול מאוד אני כבר מתחיל לחשוד לדוגמא סמסונג גלקסי S2 ב350$! דבר ראשון רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם האתר הזה והאם הוא אמין? דבר שני נתקלתי שם במכשיר הבאhttp://ele2006.com/productinfo.asp?id=1340 לפי הפירוט שלו אתה מחבר אליו אייפוד טאצ' כנראה מדור 4, הוא כולל בתוכו מיקרופון וספיקר כמו פלאפון ומקום לחבר SIM. ברגע שמותכנת על האייפוד התוכנה שעובדת עם המכשיר האייפוד שלך בעצם הופך לפאלפון או אייפון זול לכול דבר מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את ה- HTC Mozart? האתר היחיד שמצאתי זה amazon.de http://www.amazon.de/HTC-Mozart-Smartphone-Touchscreen-Megapixel/dp/B0046Z7R6U/ref=pd_sim_ce_5 אבל הם לא מוכנים לשלוח לכתובת שלי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר ההכרזה הראשונית לפני מספר חודשים, נחשף הסמארטפון הראשון של היצרנית שמתיימרת לקרוא תיגר על OnePlus. האם יש לה סיכוי? אתם מוזמנים להיכנס ולהביע את דעתכם לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-zuk-z1-האלטרנטיבה-המוזלת-ל-oneplus-2-מבית/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנוי ותיק של פלאפון, והגעתי למצב שעליי להחליף מכשיר, כי שלי גוסס כבר מספר חודשים. קיבלתי מפלאפון הצעה אטרקטיבית במיוחד, שלא סלקום ולא אורנג' לא הצליחו להשוות או אפילו להתקרב, ולכן כנראה אשאר עימם למרות ניידות המספרים. הבעיה היחידה הוא שבמקום העבודה שלי יש בעיות קליטה הנובעות מהחומרים שמהם עשוי הבניין. זה לא שמדובר במקלט או מבנה תת-קרקעי עם 0 קליטה, אבל ביא משמעותית חלשה מאשר במקום נורמלי. אם מישהו מכיר, מתוך כל המכשירים שפלאפון משווקת, אחד שידוע בכך שיש לו קליטה טובה, אשמח להמלצות. אין לי צורך במכשיר מתקדם. לא מעניין אותי לא דור שלישי ולא מצלמה ולא MP3, למרות שאין לי התנגדות עקרונית לקיום פיצ'רים אלה, אם עלות המכשיר לא תהיה גבוהה מידי (נגיד מכשירים שהרשת משוו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-