גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מחפש טאבלט טוב,מהיר ואמין ,שיהיה נוח לכתיבה (שמעתי שבסמסונג יש תוכנה שממירה כתב יד לכתב דפוס לא מכיר את התוכנה), מבחינת שימושים פחות משחקים יותר לכתיבה ארגון וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את ה- HTC Mozart? האתר היחיד שמצאתי זה amazon.de http://www.amazon.de/HTC-Mozart-Smartphone-Touchscreen-Megapixel/dp/B0046Z7R6U/ref=pd_sim_ce_5 אבל הם לא מוכנים לשלוח לכתובת שלי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל האחסון מלא בזבל שאני לא יודע איך להגיע אליו - איזה עשר גיגה מסתוריים וה lp המעפן הזה... איך עושים זאת? תודה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בחיפושיי אחרי טאבלט אני נתקל בין שני סוגי טאבלטים.אלו עם חריץ לכרטיס זכרון ואלו ללא חריץ לכרטיס זכרון. בהנחה שאני מדבר על טאבלט 16 ג'יגה -האם בטאבלט עם חריץ לכרטיס זכרון, החריץ הוא להכנסה של כרטיס זכרון נוסף או שהחריץ הזה נועד להכיל את אותם 16 ג'יגה? ואם אני מדבר על טאבלט ללא חריץ אז אני מניח שאותם 16 ג'יגה מובנים איפה שהוא בתוך הטאבלט - אז איך יש לי גישה לכרטיס הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים אני מעוניין לקנות את המטען הנייד הזה Anker Astro E5 15000mAh External Battery Charger for iPhones, iPads לי יש טלפון lg g2, אבל אין את המכשיר שלי ברשימה של המכשירים שזה כן תומך, וגם שמתי לב שכל מטעניי anker אין ברשימה את המכשיר שלי, האם עדיין המטען יטעין לי כי החיבור הוא כמו לgalaxy או htc שהוא כן תומך. שלחתי מייל למוכר וזה ההודעה שקיבלתי מהמוכר הרישמי של אנקר Unfortunately due to the LG G2's unusual charging system it isn't actually compatible with the E5. The LG G2 has problems with many external batteries. Apologies that we can't be of more service on this occasion but if you do have any further questions at all then please don't hesitate to ask. יש מישהו שמכיר א…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי צמיד כושר מסין בנוסף לספירת צעדים הוא מודד לחץ דם ודופק. את השניים האחרונים הוא מודד והכל תקין אך משום מה לספור צעדים הוא לא מצליח . לצמיד ישנה אפליקציה, עשיתי צימוד בין הסמארטפוון אנדרואיד שלי לצמיד על פי חוברת הוראות המצורפת לצמיד. מה לדעתכם גורם לתקלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מציגה מסך בגודל 5.3\" שמיועד לסמארטפונים ומגיע עם מעטפת בדקיקות שוברת שיאים של 0.7 מילימטרים, תודות לטכנולוגיה חדשה בשם \"Neo Edge\" לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%98%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות סוללה חדשה לאייפון 5. אני רואה בסין (גם דרך איביי וגם דרך אלי אקספרס) שיש סוללות שרשום עליהם 3.8V 5.45WH, יש כאלה של 3.8V 5.92WH ויש כאלה בכלל עם 3.7V. לפי מה שהבנתי מוויקיפדיה ה3.8V 5.45WH הוא הנכון. אבל השאלה שלי היא מה ההבדל? מה זה נותן שיש יותר וואט-שעה?? זה יכול לפגוע בטלפון או ברכיבים שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי נכנסתי לאתר ele2006.com האתר זול מאוד אני כבר מתחיל לחשוד לדוגמא סמסונג גלקסי S2 ב350$! דבר ראשון רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם האתר הזה והאם הוא אמין? דבר שני נתקלתי שם במכשיר הבאhttp://ele2006.com/productinfo.asp?id=1340 לפי הפירוט שלו אתה מחבר אליו אייפוד טאצ' כנראה מדור 4, הוא כולל בתוכו מיקרופון וספיקר כמו פלאפון ומקום לחבר SIM. ברגע שמותכנת על האייפוד התוכנה שעובדת עם המכשיר האייפוד שלך בעצם הופך לפאלפון או אייפון זול לכול דבר מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר׳ה אני מתכנן לקנות את הxperia z2 החדש של סוני ויש לי כמה שאלות: 1. מתי הוא מתוכנן להגיע לארץ? 2. מה אתם חושבים באופן כללי על המכשיר? התלבטתי הרבה בינו לבין הs5. 3. שאלה שלא קשורה כל כך - החלטתי לעבור לאנדוראיד אחרי כמה שנים של שימוש באייפונים. מעניין אותי לשמוע למה האנדרואיד טובה יותר ? (כמובן מאנשי האנדרואיד)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מי מכם שמכיר את המכשיר NOKIA 6230, ויש את NOKIA 6230i, אין הבדל בחומרה בין השתיים, ואין הדבל במראה.. ההבדל היחד עד כמה שהבנתי הוא בתוכנה שצרובה לתוכם! התפריטים ב 6230i שונים מעט, הם יפים יותר, חצי שקופים. והוא תומך בהורדת תוכנות ומשחקים שיותר גדולים מ 60K, לעומת זאת 6230 הרגיל לא תומך. מישו שמע על איזה סוג של צריבה מחדש של התוכנה שם? סוג של UPDATE??? יש לי כבל חיבור של הפלאפון למחשב. דרך USB... אז מישו יודע על זה משו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט האם לעדכן את הSOLA ל4.0 או לא... יש הכמה מקומות ברשת שכותבים שהוא מאט את המכשיר. אני רוצה שהמכשיר יהיה כמה שיותר קל לתפעול שותף. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים מתחילים לפרסם ברחבי האינטרנט את הגעתם הקרובה מאוד של 2 המכשירים הנ"ל, ויש לי התלבטות בין השניים, מבחינת ביצועים, צילום ואיכות סאונד, איזה מהם היה עדיף לי לקנות? לדעתכם. חשוב לציין כי ההבדל במחיר בין השניים הוא לא פונקצייה לבחירת המכשיר, אני מחליף מכשיר אחת לשנתיים-שנתיים וחצי כך שלא משנה לי הפער במחיר. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלכם לכולם! רציתי לשאול, האם ההגדרות של ה-3G בחברות החדשות, מתאימות להפעלת יישומי Java במכשיר שצריכות גישה לרשת? (כמו אופרה מיני או פייסבוק, בגרסת ג'אווה) או שיש צורך בהגדרה נוספת? (כמו שראיתי שיש באורנג'/פלאפון) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דוד שלי קנה לי את המכשיר מחול וכמובן המכשיר באנגלית. השאלה שלי האם יש דרך להוסיף עברית לאנדרואיד ב- samsung galaxy?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מכשיר הדגל הבא של סמסונג ינסה להציב רף חדש וגבוה של תגי מחיר, שיחזיר אותנו אל עידן בו נדרש להשקיע מעל ל-4,000 שקלים בעבור חוד החנית? לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מבחינת המכשירים אני מדבר, כלומר, הגיעו הN73 והK800,שהם מבחינתי שיא הטכנולוגיה שאפשר לקנות כיום במחיר יחסית נורמלי, מה עוד כבר יכול לצאת בארץ לשוק(כמובן חוץ מהN93 ו95 שלא מעניינים בגלל המחיר)?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. לא מזמן רכשתי אוזניות של e2g של shure ואני רוצה לחוות את חווית הסאונד בצורה הטובה ביותר. לפי דברים ששמעתי ל Ipod\Iriver יש את איכות הסאונד הטובה בשוק לנגנים במחירים האלו. מכיוון שה Iriver נראה על הפנים והוא גדול ומסורבל החלטתי ללכת על ה Ipod. לאח שלי יש Ipod Photo והממשק שלו ממש נוח והייתי מעוניין בממשק דומה. התקציב שלי הוא 1300 בערך ורציתי לדעת איזה נגן עדיף לי לקנות במחיר כזה, שמעתי על ה Ipod Video שהוא ממש יפה בצבע שחור, אבל מעניין אותי גם איך איכות הסאונד, נוחות הממשק ואם יש לו תמיכה בעברית?. תודה מראש תומר כהן.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי דרישה גורפת להפסיק שימוש במוצרי היצרנית הסינית בקרב גורמי ממשל בארצות הברית ואפילו אצל בעלות בריתה השונות - אחת מהדמויות החזקות בחברה נעצרה בקנדה בחשד להפרת הסנקציות שהוטלו על איראן לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי ברצוני למכור את הטלפון שלי, אך לפני זה להעתיק את כל רשימת אנשי הקשר. כיצד ניתן לעשות זאת בנוקיה n8 תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Dell הציגה טאבלט חדש אשר קוטף את התואר \"הטאבלט הדק בעולם\", ומכיל מספר תכונות מעניינות ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%9c/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%94%d7%a8%d7%95-oneplus-one-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%9a-%d7%91%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעונין בנגן עם איכות חומרים\הרכבה טובה, שלא יהיה עדין מידי. וגם לא קטן מידי, שיהיה נוח לאחיזה, איכות שמע מעולה. סוללה פנימית נטענת. מגע לא מגע, לא משנה לי. עד 700 800 ש''ח. חשבתי על נגן של סמסונג SAMSUNG MP4 8GB YP-P3 שווה את ההשקעה? אם יש אלטרנטיבה טובה ממנו, אשמח אם תאמרו לי. בתודה מראש, ובברכת כל טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי גנבו לי היום את הטלפון ולא היה לי שום תוכנה לזיהוי או משהו השאלה שלי אם יש דרך מסוימת להתחבר לטלפון ולנסות לזהות אותו באיזשהו צורה? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המכשיר הקודם שלי שבק חיים ואני מעוניין במכשיר חדש שימושים: שיחות ורדיו מצלמה סבירה+ יהיה נחמד WAZE אינטרנט במהירות סבירה וגם כאופציה של נקודת גישה אני לא שולל ייבוא מחו"ל וכן סינים טובים, הכל תלוי בהמלצות וכמובן ככל שזול יותר טוב יותר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-