גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש נגן mp3 איכותי בעברית (חשוב מאוד שגם התפריטים יהיו בעברית ,זה בשביל אדם מבוגר שלא מבין אנגלית) -לגבי הגודל, לא משנה עדיף כמה שיותר גדול. -דבר חשוב נוסף: הקלטה! חשוב שתהיה לו הקלטה של 128K MP3/WMA ולא WAV. בעיות: לכל המכשירים של IAUDIO אין עברית למרות שיש להם הקלטה טובה (כרגע גם אין ROCKBOX ל D2) לכל המכשירים של SANDISK יש הקלטה ב WAV ענקי... IPOD כלל אין הקלטה ואין כסף לקנות אחד כזה: http://www.mydigitallife.info/2008/11/13/mobile-studio-quality-recording-for-ipod-users-with-gostudio/ תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כלומר, שאוכל להפעיל תוכנות של פוקטפיסי במחשב פיסי רגיל? (לא ידעתי איפה לשים את זה אז מנהלים להעביר לאן שצריך). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מי מכם שמכיר את המכשיר NOKIA 6230, ויש את NOKIA 6230i, אין הבדל בחומרה בין השתיים, ואין הדבל במראה.. ההבדל היחד עד כמה שהבנתי הוא בתוכנה שצרובה לתוכם! התפריטים ב 6230i שונים מעט, הם יפים יותר, חצי שקופים. והוא תומך בהורדת תוכנות ומשחקים שיותר גדולים מ 60K, לעומת זאת 6230 הרגיל לא תומך. מישו שמע על איזה סוג של צריבה מחדש של התוכנה שם? סוג של UPDATE??? יש לי כבל חיבור של הפלאפון למחשב. דרך USB... אז מישו יודע על זה משו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דוד שלי קנה לי את המכשיר מחול וכמובן המכשיר באנגלית. השאלה שלי האם יש דרך להוסיף עברית לאנדרואיד ב- samsung galaxy?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מירס בצבא ולכן אני רוצה להיפתר מה5800 שלי ולקנות נגן נורמלי אני מעוניין ב16-32 ג'יגה נפח זיכרון (לא קריטי אם זה HD אבל לא ראיתי הרבה HD בנפחים האלה היום) ושיתמוך בכמה שיותר פורמטים ויחסוך לי את הכאב ראש של המרות ראיתי רק את 2 אלה שמתאימים לי: Iriver P7 16GB Iaudio O2 32GB יש למישהו הצעות אחרות כי ראיתי שה2 האלה יחסית לא חדשים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. לא מזמן רכשתי אוזניות של e2g של shure ואני רוצה לחוות את חווית הסאונד בצורה הטובה ביותר. לפי דברים ששמעתי ל Ipod\Iriver יש את איכות הסאונד הטובה בשוק לנגנים במחירים האלו. מכיוון שה Iriver נראה על הפנים והוא גדול ומסורבל החלטתי ללכת על ה Ipod. לאח שלי יש Ipod Photo והממשק שלו ממש נוח והייתי מעוניין בממשק דומה. התקציב שלי הוא 1300 בערך ורציתי לדעת איזה נגן עדיף לי לקנות במחיר כזה, שמעתי על ה Ipod Video שהוא ממש יפה בצבע שחור, אבל מעניין אותי גם איך איכות הסאונד, נוחות הממשק ואם יש לו תמיכה בעברית?. תודה מראש תומר כהן.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השעון החכם החדש של סמסונג קורץ לכם? כאן תוכלו לבדוק האם הוא נבדק עבור המכשיר החכם שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/אלה-הסמארטפונים-שיעבדו-עם-שעון-ה-gear-s2-החדש/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי במכשיר הזה לפני שעתיים, מאוד מרוצה אבל כבר משועמם, בעבר היה לי SGS1 שבו התקנתי אינספור רומים וכו' ככה שאני לא טיפש גמור בתחום. הבעיה היא שאני לא מוצא מדריכים נורמליים שפונים למתחילים, מישהו כאן אולי יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה חילוקי דיעות רבים על המכשיר, שהוא מצוין מבחינת הכל, אבל בGPS הוא הרבה פעמים מאבד את המיקום, מחמם את המכשיר כמו קיטור ומרוקן סוללה צ'יק צ'אק(כבר ידוע שבכל מכשיר WAZE טוחן את הבטרייה מאוד מהר) מה שהכי חשוב לי זה היציבות של הGPS והאיתור המהיר של הSIGNAL. למישהו פה שיש את המכשיר יכול להגיד מה קורה בסאגה הזאת שם? חצי אומרים ככה, וחצי ככה. לא יודע אם לרכוש.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית מציגה מסך בגודל 5.3\" שמיועד לסמארטפונים ומגיע עם מעטפת בדקיקות שוברת שיאים של 0.7 מילימטרים, תודות לטכנולוגיה חדשה בשם \"Neo Edge\" לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%98%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. היות שכל כמה שבועות יוצא סמרטפון חדש, החלטתי לרדת קצת ברמה וללכת לכיוון של שני המכשירים באים: galaxy s advance galaxy s3 mini לפי המפרט הם דיי זהים. מה דעתכם אני אני מפסיד פה משהו בזה שאני לא קונה את ה galaxy s3 . תודה. בבקשה תגובה....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש אפשרות לשנות את שפת הממשק באמולטור של אנדרוייד לעברית? בתפריט נכנסתי ל"Custom Locale" אבל לא מופיעה שם האפשרות: "he_IL" :'(
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש טאבלט טוב,מהיר ואמין ,שיהיה נוח לכתיבה (שמעתי שבסמסונג יש תוכנה שממירה כתב יד לכתב דפוס לא מכיר את התוכנה), מבחינת שימושים פחות משחקים יותר לכתיבה ארגון וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי צמיד כושר מסין בנוסף לספירת צעדים הוא מודד לחץ דם ודופק. את השניים האחרונים הוא מודד והכל תקין אך משום מה לספור צעדים הוא לא מצליח . לצמיד ישנה אפליקציה, עשיתי צימוד בין הסמארטפוון אנדרואיד שלי לצמיד על פי חוברת הוראות המצורפת לצמיד. מה לדעתכם גורם לתקלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הזמנתי לפני יומיים את השיואמי , אבל כרגע שמעתי על הOP3T , מישהו יודע איפה מוכרים אותו ? והאם שווה להוסיף עליו מאה דולר מMI5S , הבנתי שיהיה לו יותר נגישות בארץ , ואיך הוא מבחינת החומרה ? ממש מתלבט כי זה השעות האחרונות שאני יכול לבטל את השיואמי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מכשיר הדגל הבא של סמסונג ינסה להציב רף חדש וגבוה של תגי מחיר, שיחזיר אותנו אל עידן בו נדרש להשקיע מעל ל-4,000 שקלים בעבור חוד החנית? לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , יש ברשותי מכשיר samsung galaxy s3 : זאת תוכנה שמאפשרת לך לשמוע תחנות רדיו ולהקליט , הבעיה שאין אפשרות להוציא את הקבצים עכשיו גם בגירסאות החדשות אין אפשרות לדעת איפה הקבצים עצמם במכשיר בכלל , אם יש דרך להוציא אותם ? ואם לא יש אפשרות אחרת להקליט את השידור דרך המכשיר אבל לא מהרמקול אלה ישירות מ LINE IN של המכשיר ברקע ככה שהקלטה מהשידור המוקלט זהה לזה שאני מקליט שוב מהרקע עם תוכנה , עכשיו יש איזה תוכנה PLAY שנקראת Voice PRO שעולה 46 ש"ח היא עושה את העבודה או שרק מקליטה ממה המתנגן ברמקול ולא דרך בפנים LINE IN נקי ? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדיין מתלבטים מה הוא המכשיר החכם הכי טוב בפחות מ-300 דולר? עכשיו יש לכם מתמודד משמעותי נוסף לשקול: ה-OnePlus One קשישא בגירסת ה-64GB שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%94-oneplus-one-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%a7%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a5-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה ממש ללא הגבלה גם בהורדה כבדה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3585927,00.html אני אומר, כל הכבוד להם, ראש עסקי עד הסוף. אני מאשים את הלקוחות - צרכנים גרועים, עושים את הארץ גן עדן לחברות גדולות שרוצות להרוויח מקסימום במינימום זמן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני נמצא תחת הוט מובייל. בדיוק שדרגתי את הGS שלי לICS, ועכשיו המכשיר תמיד מתחבר לרשת פלאפון, ולא להוט מובייל. אני גם לא מצליח להגדיר לו ידנית להתחבר להוט מובייל. האם זה בסדר? לא יחייבו אותי בגלל שאני גולש מרשת פלאפון? למישהו יש מושג איך אפשר לתפור את זה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! קניתי ace 2 i8160 בחו"ל... הוא לא מוכן להתעדכן ל ICS עדיין וגם cyanogen עוד לא תומך בו יש למישהו המלצה למוד טוב עם תמיכה בעברית? אני דיי חדש ועילג בנושא הסלולרים אז אני אשמח שלא יפציצו אותי במילים שאני לא אבין תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נמצא בברלין ויש ב saturn מחירים טובים מאוד לדוגמא: Huawei g7 ב229 יורו וה p8 lite ב235 יורו בנוסף סיכוי גבוהה שאקבל בשדה התעופה החזר מעמ של 19 אחוז. יש סיבה להעדיף אחד על פני השני? ממה שראיתי ה8 בעל מפרט חזק אבל ה7 הוא ברמת גימור מדהימה... מזכיר מאוד את ה s5 ובנוסף יש לו בטרייה חזקה יותר. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת לכתיבה ממושכת בנקסוס 7 החדש (מיועד לאופיס ואימיילים). אני מעדיף כמה שיותר שקטה ושתהיה קטנה (בלי numlock וכל התוספות הללו). יש משהו בשבילי? אין בעיה עם מקלדת bluetooth רק שיהיה לה זמן סוללה ארוך של לפחות 10 שעות עבודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשים 2000 ומשהו על מכשיר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-