גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי מחפש טאבלט שיהיה עם מצלמה טובה, הוא נגר והוא עושה מטבחים וזה אז הוא רוצה בעקרון לצלם ולשמור הכל, שיהיה טוב ולא יקר מידי....... אין לי מושג בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
[move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1805844
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-galaxy-s6-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%a1%d7%a8%d7%95%d7%aa/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט כרגע בין 2 סטרימרים: Xstreamer Prodigy Black Boxee Box D-LINK קראתי ביקורות טובות על ה-BOXEE אבל גם קראתי שלא מפתחים אותו יותר. האם שווה להשקיע במוצר כזה? גם לא הצלחתי להבין אם לבוקסי ניתן לחבר כונן חיצוני של 2.5 אינץ ? תודה למי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי מה דעתכם על המכשיר הנ"ל? כרגע יש לי SE K610I ואני לא כ"כ מרוצה.. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
עשיתי restore ל-IPOD ומאז אני לא מצליח להכניס שירים אין אפשרות ללחוץ על update http://img363.imageshack.us/img363/8767/itunes2mx2.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3986765,00.html נראה לכם האייפון 4 היה שורד?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני ואבא שלי רוצים לקנות טלפון בתקציב של עד 1800 ש"ח ושהמכשיר ישלח לארה"ב ולא לישראל. חשוב מצלמה טובה, מהיר וכ'ו. חשבתי על lg g4 אבל הבנתי שהסירו את העברית למי שקונה ביבוא מקביל ולא מרונלייט. אשמח לשמוע המלצות וגם מאיפה לקנות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל להזמין אחד כזה. למישהו יש ניסיון עם טעינה אלחוטית? (נקסוס 4 אם זה רלבנטי) ועוד שאלה בנושא - האם יש משמעות לאיכות המוצר? (סיני פשוט מול אחד יקר)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע רכשתי HTC ONE X חדש וחביב -- ומשום מה כשאני הולך ל: Settings > About אין שום אופציה של "Check for updates" (וראיתי בכמה מקומות שהיא אמורה להופיע מעל אופציית ה-"דיווח על תקלה") יש לי כרגע גרסת אנדרואיד של 4.0.4 מישהו יודע אולי: [list type=decimal] [*]מדוע האופציה הנ"ל לא מופיעה? מישהו מכיר תופעה כזו? [*]האם יצאה כבר גרסה חדשה יותר של אנדרואיד למכשיר? [*]אם כן, כיצד אני יכול להתקין אותה, בהתחשב בכך שאין את האופציה? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על שני הקוראים האלו? מי מהם יותר עדיף? ומי מהם יותר מתאים לקורא הישראלי? מהתרשמות שלי נראה שהסוני יותר טוב. אבל לא מצאתי על T1 מידע בקשר לחווית המשתמש ה"ישראלי". כך שאם למישהו יש את המכשיר שיספר לנו מה הוא חושב עליו (כדאי להוסיף גם סרטון הדגמה). תרגישו חופשי להשמיע את דעתכם... (גם הצעות לקוראי ספרים אחרים יתקבלו בברכה) מחכה לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתלבטת בין להשתמש בטאבלט עם חבילת גלישה סלולרית או להסתפק בלהתחבר עם הטבלט לנקודת גלישה אישית ממכשיר הטלפון שלי. בעיקרון הצרכים שלי שלי יהיו מאוד מצומצמים- אני לא צריכה לגלוש באינטרנט אלא רק להשתמש באפליקציית הכתבה (של דרגון,למי שמכיר), שדורשת חיבור לאינטרנט. אני לא כל כך מבינה בזה ולא יודעת אם נקודת גלישה אישית מספיקה כדי לתמוך בתפקוד של האפליקציה. מישהו יודע אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי אפשרות לקנות Ipod Video 80Gb מתאילנד במחיר די מצחיק (לא זיוף או משהו כזה...) השאלה אם אני אקבל איתו גירסא שתומכת בעברית, או שאני אצטרך לצרוב לו עברית בארץ? תודה מראש Install
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש בזה חוט ירוק ואדום מלופפים יחד על חוט לבן עוד חוט אדום בנפרד ועוד חוט ירוק בנפרד ו2 חוטי נחושת כל אחד בנפרד. קניתי את הבננה השאלה היא איפה אני מחר למה. יש על הבננה 3 מקומות שאפשר להלחים אליהם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחירים ירדו ואפשר לקנות אותו ב 1500 שקל אף פעם לא היה לי טלפון מתקדם יש לי סמסונג מיני שעלה 700 שקל בזמנו והוא היה מספיק לי אבל חשבתי להתקדם השאלה האם הסמסונג 3 בחירה טובה כל מה שאני הייתי רוצה זאת מצלמה טובה וצילום וידאו 1080 טוב סמסומנג 4S מסך ברזולוציה FULLHD האם הצילום וידאו שלו גם יותר איכותי?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הבנתי מאנשים ברשת שקשה למצוא מגן מסך נורמלי לS8, ושכדאי ללכת על מדבקות סיליקון. יש לכם המלצות על איזה סוג? מאיפה מוכרים בארץ? יום שישי אני אוסף את הפלאפון באיילת. לגבי הקייס של הפלאפון אני לדעתי אלך על ה Otterbox או הgear 4 מה לדעתכם עדיף? תודה על העזרה
-
חבר שלי נמצא בחול וביקשתי ממנו שיקנה לי נוט4 ויש שם את הדגם SM-N910H זה יעבוד בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מעונין בנגן בשביל לראות סרטים עם תרגום מוזיקה פחות חשוב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי דרישה גורפת להפסיק שימוש במוצרי היצרנית הסינית בקרב גורמי ממשל בארצות הברית ואפילו אצל בעלות בריתה השונות - אחת מהדמויות החזקות בחברה נעצרה בקנדה בחשד להפרת הסנקציות שהוטלו על איראן לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ברשותי ZTE Blade כבר שנה וחצי. המכשיר מעולה. מריץ CM7 בצורה טובה, ואת כל האפליקציות שאני צריך בצורה סבירה. לצערי, המצלמה שלו די חלשה, וגם הסוללה התעייפה (סוללה מחזיקה יום וחצי בשימוש בינוני, הסוללה השלישית שהחלפתי בזמן הזה כבר). אני מעוניין להשתדרג - התקציב הוא 2300 ש"ח. אני מחפש מכשיר בעל מצלמה טובה (5MP+ פלאש) , סוללה חזקה, מריץ ICS, בעל קהילת פיתוח לפחות כמו של הבלייד, מסך לפחות 4 אינץ'. השימושים העיקריים הם גלישה, וואטסאפ, וויז, פייסבוק, RSS, וכמובן איכות שיחה טובה. כרגע אני בסלקום, אך שוקל מעבר לגולן/הוט, לכן חשוב שהטלפון יתמוך בתדרים של המפעילות שציינתי. לאחר כל החפירה הזו, ממחקר קצר שעשיתי הגעתי לשלושה מכשירים : 1. Samsung Galaxy Nexus 2. HTC One SV 3. LG Nex…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכול בעלי המיילסטון,תשארו עם מה שיש לכם מקסימום יש אוברקלוק .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמא הטאבלט הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=830744
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-