גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי Sony Ericsson C510 והנה עברו להן מספר שנים ואני יכול לשדרג למכשיר חדש במסגרת המסלול אצל Orange. האפשרויות שעומדות בפניי הן Galaxy Ace או Motorola Defy(שוק הביניים). הדברים שחשובים לי הם: חומרה חזקה- שמשחקים ירוצו מהר ולא יהיו תקיעות במכשיר(אני אשחק הרבה באימולטור גיימבוי), מעבד חזק ותמיד טוב שיהיה כמה שיותר RAM. מסך גדול. ממשק נוח. עמידות המכשיר(אני חייל). מעט קרינה. תמיכה בפורמטים. פחות חשובים: מצלמה(העיקר שתהיה ברורה). רמקול- אני לא שומע הרבה מוזיקה וגם כשכן אני שם אוזניות. אם כדאי לחכות ויוצא ממש בקרוב מכשיר משוכלל משמעותית אשמח אם תגידו לי גם את זה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עדין תקוע עם N85 ונמאס לי ממנו לגמרי אני רוצה לקנות מחנות פרטית \ יד שניה אין הגבלה של תקציב בתכלס מה שאני רוצה זה או GALAXY S2 ב2800 מחנות פרטית או IPHONE 4 ב2000 שקל יד שניה במצב טוב מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איזה מכשיר יותר טוב של אריקסון מבין השלושה? כמו כן אשמח להמלצות נוספות במידה ויש יארי ? הייזל ? או W995? המטרות שלי זה למוזיקה ואם יש מצלמה אז זה גם טוב, וגם שיחות וידאו זה יכול להיות אחלה (למרות שכרגע יש לי סים דור 2) זמן סוללה חשוב אבל הבנתי שיש בעיה כלשהי עם הW995 לגבי סוללה? (יכול להיות דבר כזה?) האם זה באמת משנה אם זה כרטיס זיכרון של M2 או מיקרו SD? חוצמהמחיר ובגדול משלושתם אני באמת רוצה לדעת איזה מכשיר הוא באמת יותר טוב ושווה את הכסף יותר מאחרים אני לא מחפש סמארטפון ולא מחפש יותר מדי בלגאן, לא חשוב לי הWIFI וגם GPS לא כזה חשוב לי אני בסך הכל מחפש סלולרי שיעשה את העבודה בלי יותר מדי תחכומים של אייפון שמייפון או סתם כל סמארטפון אחר כי בכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות, …
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ברצוני לחבר דונגל GPS USB ל-ARCHOS 101 ולהשתמש בתוכנת ניווט כגון IGO מישהו התנסה או יודע שזה אפשרי? אפשר לשייך את השאלה הזו למערכת ההפעלה אנדרויד, האם היא תכיר את הדונגל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתי ככל הנראה הוא יושק?? מתי הדגמים של שנים קודמות הושקו?? אני מודע לכך שאפל לא אמרו מילה על האייפוד לכן אני שואל מתי לדעתך הוא יושק...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נוסע די הרבה לחול ויוצא שיש לי כרטיס סים לפלאפון עבור המון מדינות. מישהו מכיר נרתיק או קופסת פלסטיק לשמירה על הכרטיסי סים? אשמח לקבל לינק תודה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אנשים! לאחרונה התחלתי להתעניין בתכנות אפליקציות לאייפון. אלא שאז למרבה חרדתי גיליתי את הבעיה הגדולה מכולן: ע"מ לפתח אפליקציות, רצוי להשתמש בתוכנה XCode, שעובדת רק על Mac OSX. לשמחתי אני משתמש PC רגיל. תהיתי - האם יש דרך להפעיל את Xcode על מחשב שמריץ Win7? ו\או האם יש סביבת עבודה אחרת שמאפשרת לתכנת אפליקציות לאייפון?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת באיזה חנות פרטית יש את המעבדה הכי טובה ושירות אמין ? המעבדה מאוד חשוב לדעתי והיא ברוב המקרים לא מקבלת כמעט יחס כי ברגע שסמארטפון שבדרך כלל גם יקר מתקלקל מצפים שהוא יתוקן ויוחזר למצבו הקודם במהירות הגבוהה ביותר אם זה לא קורה זאת בעיה רצינית . השאלה מופנת בעיקר לאנשים שהתקלקל להם מכשיר סמארטפון והם תיקנו בחנות פרטית או מעבדה פרטית עצמאית והיו מרוצים מהשירות אם אפשר גם לכתוב על החוויה יהי מעולה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה תמיד נשמע לי כמו אגדה מפגרת בצבא, שבתדריכים וכדומה אומרים שאסור להכניס טלפונים מחשש להאזנות גם אם הטלפון לא בשיחה... יש בזה אמת?
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר גלקסי S ואני לא מצליח להתקין את ADOBE FLASH בשביל לראות כל מיני סרטונים באתרים כמו יוטיוב ועוד. אני תמיד מקבל שגיאה שההתקנה נכשלת או באתר עצמו של ADOBE שזה לא מתאים למכשיר. ביוטיוב עצמו כמובן אני רואה סרטונים אבל באתרים אחרים של צפייה ישירה שיש FLV למינהם ועוד אני לא מצליח, הוא אומר לי להתקין תוסף פלאש (ניסיתי גם דרך דפדפן פיירפוקס על המכשיר שרואים מסך אפור עם עיגולים לבנים שאפשר ללחוץ ומוביל להורדת הפלאש) *חשוב להזכיר שאתרים מפוצצי פלאש כמו YNET הוא מראה לי מצוין בדפדפן המובנה של המכשיר וגם בפיירפוקס(פרסומות פלאש זזות), אבל אתרים אחרים לא מאיפה להוריד ולהתקין את זה כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נוקיה מקשיים וכשלונות , כאלו ואחרים החליטה לחבור למיקרוסופט ולהשתמש בווינדוספון יש שיגידו שנוקיה הולכת עם הראש בקיר והיה לה כבר ממזמן לייצר מכשירי אנדרואיד . ויש שיגידו שזה היה רעיון מוצלח , כי בלאו הכי השוק מוצף במכשירי אנדרואיד , וככה נוקיה היתה נבלעת בין שאר היצרנים . ימים יגידו ... מה לי הפריע זה שנוקיה הכריזה על נטישת הסימביאן ב 2016 . זה שבדור הN97 הסימיבאין היה סיוט אין ויכוח . אבל עכשיו בדור ^3 על מכשירי ה N8 C7 שאין שום באגים , אין תקלות , המכשיר טס וחלק מאוד מהנה לשימוש . עכשיו אתם נוטשים ? זה ממש כמו לזרוע ולא לקצור .
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם תיקון RTL של madmack מ-xda שנעשה לתיקון בעיית ערבית פותר גם את בעיית העיברית או שצריך לעשות עוד שינויים לסקריפט או התקנות של דברים נוספים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב נגמר לי המלווה לרכב ואני מתחיל לחגוג.. 8) (ברוך בורא הדלקנים) הבעיה היא שאני מקבל המון שיחות והודעות SMS ,ולכן אני צריך דיבורית מישהו מכיר דיבורית שהיא אולי גם על הדרך GPS (לחבר את הפלאפון [HTC Desire] אליה בעזרת הבלוטות' וככה לדבר בחופשיות) ? התקציב הוא גג 550 ש"ח תודה רבה לעוזרים וסעו בזהירות!
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חבר שלי העביר לי אייפון 3GS פרוץ עם מסך שבור תיקנתי את המסך והכל עבד טוב.. רציתי למחוק את כל הדברים ואפלקציות שהיו שם ולהתקין דברים חדשים אז עשיתי פורמט דרך המכשיר ועכשיו כשאני מדליק את המכשיר הוא נתקע לי על הלוגו של אפל אני לא יכול לכבות את המכשיר רק כשנגמר החשמל ואני והמכשיר לא מוזוהה באייטונס אז אני לא מצליח לעשות ריסטור. מישהו יודע מה אני יכול לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גלקסי 2 מחנות פרטית, אני בחברת אוראנג, מה צריך לדעת לפני הקנייה? ואם יש המלצה לחנות טובה באיזור המרכז?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקיצור משהוא כמו ה HTC Desire S... יש הצעות יותר טובות ממנו? בעיקר מבית HTC עם אנדרואיד. לא אייפון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרוג. החבילה הרגילה במכשיר ה"ישן" עולה יותר מקניית סמארטפון עם חבילות אבל... אני לא מחפש פיצ'רים בטירוף ולא חייב לקבל את הטופ הטכנולוגי. מה חשוב שיהיה? 1. מצלמה טובה. 2. זמן סוללה משובח, עד כמה שאפשר לבקש מסמארטפון. 3. WiFi (בדיקת מיילים). 4. יציב. 5. המכשיר נקנה בחו''ל, חשוב שיהיה קיים ברשתות בארץ על מנת לקבל החזר. 6. אם זה אפשרי, יחסית קטן. אבל רוחב מסך שעדיין יהיה נוח לגלישה (הגאלקסי 2 פשוט ענק ). 7. אפשרות להקשיב למוסיקה ובמקביל, לדוגמא, לבדוק מיילים (זה מה שנחשב מולטיטאסקינג בסלולרים?). 8. אם קיימת אפשרות שהסלולר, בעזרת 3G, יהיה AP לאינטרנט לנייד, זה יכול להיות דבר נפלא. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
דיברתי עם שירות לקוחות פלאפון ושאלתי שאלה על זה במצלמה שיחה פנים מול פנים. אמרו לי שאינם יודעים.רציתי לישאול אותכם למי שיש לו אייפון 4 ואייפון גלאסי 2 ניתקל בבעיה הזאת? האם זה אפשרי? האם התוכנה שיחות מצלמות אותו דבר?איך קוראים לתוכנה שיחות מצלמה?קראתי בפורום שאייפונים לא מסתדרים בתוכנה סקייפ.עושה בעיות.הייתי רוצה בתוכנה סקייפ יהיה מחובר אלחוטי אינטרנט ולדבר בחינם מול אייפון וגם מחשב בבית.האם זה אפשרי? בתודה מראש מיכאל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול קניתי סמסונג גלקסי מאורנג', אני רוצה להתקין רום אחר מהרום של המפעילה כי יש שם מלא שטויות שאני בחיים לא ישתמש בהם, אז ככה רציתי לשאול אם אני מתקין עליו לדוגמה את ה LITE ROM, האם אני אוכל להתקין אחרי ההתקנת הרום אפליקציות כמו GPS של אורנג' שקיבלתי חינם ואפליקציה בשם MY ORANGE שאני יכול לעקוב דרכה אחרי החשבון שלי? אם כן איך, אפשרי להוריד אותם דרך המרקט או איך זה עובד? האם ברום הזה ישנה תמיכה בעברית? לא אכפת לי ממשק שיהיה באנגלית, אבל האם לדוגמה אני אוכל לכתוב ולקרוא סמסים בעברית, ולראות את שמות אנשי הקשר שלי בעברית? ושאלה אחרונה אם אני כבר עשיתי רוט לפלאפון זה לא מפריע להתקין רום על הפלאפון? והבנתי שגם בלייט רום בא רוט מובנה, האם זה באמת ככה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי את המכשיר הנ''ל לפני כמה ימים, והתרשמתי לטובה מאיכות הסאונד, אך אורך הסוללה פשוט מזעזע, משהו כמו שעתיים! ואין מטען! לא ידעתי את זה רק לאחר שפתחתי את האריזה בבית. למזלי יש לי את המטען של הנגן הישן שמתאים גם לSansa plus. גם אתם רכשתם ללא מטען? גם לכם הסוללה נגמרת אחרי שעתיים?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לGPS תומך במפות ישראל , רשמתי אייביי או דיל אקסטרים כי משם זה יותר משתלם? או שאני טועה?, אני מחפש משהו שיהיה גדול יותר מ5 אינ'ץ . תקציב לא יותר מ150$ אם אפשר למצוא בפחות אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי משרד בגודל של 200 מטר בערך המשרד ממוקם בבניין מגורים (זה בעצם דירה שהוסבה למשרד ככה שיש קירות וחלוקות פנימיות כמו בדירה רגילה) אני מחפש מכשיר שיחסום קליטה סלולרית בכל המשרד ובנוסף שיתהיה לי את האופציה לאפשר למכשירים שאני אבחר כן לקבל קליטה אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי אם בכלל קיים מכשיר כזה (אני די בטוח שכן אבל אני לא רוצה משהו MILITARY GRADE שעולה 10אלף דולר) ואיך מתפעלים את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג nokia e51 עם מערכת הפעלה של סימביאן, אני מעוניין לאבטח אותו ולסרוק אותו כנגד כל מיני מזיקים, בחנות של נוקיה אונליין (ovistore) לא מצאתי שום דבר רלוונטי אבל אולי זה בגלל שלא חיפשתי נכון, מישהו יכול להמליץ על תוכנות חינמיות מהסוג הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן, מכיוון שאני בדיוק עומד למכור את האייפון 4 שלי ולהביא לעצמי את ה-Sensation במקומו רציתי לקבל כמה חוות דעת מאנשים אשר התעסקו איתו יותר מיום יומיים. בהתחלה כמו כולם התלבטתי בינו לבין ה-Galaxy S2 אך לאחר שחבר נתן לי לשחק עם ה-Galaxy שלו פשוט לא יכלתי להתגבר על העובדה שהטלפון הזה הוא ללא ספק המכשיר הכי מכוער שיצא לי לראות אז הוא נשלל מבלי שיהיה אפילו אפשרות לחשוב עליו שוב לאחר קריאה מאוד עמוקה ישנן שלושה חסרונות עיקריים שיצא לי להבין: 1. איכות המסך אל מול הGS2. 2. התחממות המכשיר (במיוחד לאחר טעינה כמובן, יש רומ'ים אשר פותרים זאת בעזרת Underclocking אך כמובן פעולה זו הופכת ללא רלוונטית בזמן הפעלה אינטנסיבית של הפלאפון). 3. חיי הסוללה. מבין כולם ללא שום ספק שהשלישי …
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הGameboid זה לא פועל אני מכניס את הBIOS ואז בוחר את הרום זה עושה מסך שחור כמה שניות ואז חוזר לבחירת הרום לא משנה אם איזה משחק Galaxy S1 Darky 10.3
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-