גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
לאחר כמעט חודשיים של זמינות כללית, מערכת ההפעלה של גוגל עתידה לקבל, על פי מידע חדש, עדכון לגרסה 5.1 עם שיפורים מתחת למכסה המנוע, בנוסף לעדכון הלוליפופ שסוףסוף מגיע לפלטפורמת השעונים החכמים של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-1-%d7%91%d7%a4%d7%aa%d7%97-android-wear-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פעם אחרונה שרכשתי מכשיר מסלקום קיבלתי אותו עם מדבקה של הלוגו של סלקום על המכשיר ובעת ההפעלה יש ניגון של הלוגו שלהם וגם יש בה המון אפליקציות של החברה ולא של החברה (get taxi למשל) שלא ניתן להסיר מהמכשיר..האם המצב יהיה דומה בקניית אייפון 6 מרשת פלאפון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעייה מציקה במכשיר בצפיית בתמונות ברגע שאני מעביר לתמונה חדשה אז רואים אותה מטושטש וצריך לחכות כמה שניות עד שהתמונה מסתדרת ורואים אותה בצורה חדה וטובה. המכשיר מעודכן לגרסא האחרונה והרשמית שיצאה. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מכשיר מדור 2 עם סים ישן ואני רוצה לקנות מכשיר מתקדם בחנות ולא בחברת סלקום. האם החנות יכולה להחליף לי את הסים לחדש או שאני חייבת לעשות זאת רק בחברה ואז לשלם להם דמי גלישה קבועים? תודה ריקי
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך טאבלט שיעבוד ברוסיה עם סקייפ. אפשר לחבר טאבלטים לרשת סלולרית רגילה אגב? או שהם עובדים רק על גבי wifi ? תקציב : עד 1000 ש"ח, אני מניח שזה יספיק לשימושים כאלה צנועים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה, רציתי לדעת האם זה ככה.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ברצוני לקנות לאימי מסגרת דיגיטלית ויש כל כך הרבה דגמים וגדלים שאינני יודע איזה לבחור. התקציב שלי הוא 500 שקל. מחכה להמלצות שלכם
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לא שיאומי ולא סמסונג - דווקא חברת ZTE היא זו שמצליחה לפרוץ קדימה לפני כולם עם דגם ה-Axon החדש שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חדש בתחום ולא יודע איזה חבילת גלישה לקחת. 1.חישוב שעת גלישה ממוצעת בשימוש GPS של waze בסלולר(אני מניח שהתוכנה מורידה מפות לאיזור הדרוש) 2.מענין אותי גם מה הממוצע לשעת גלישה באינטרנט? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני רואה שהפלאפון הזה די זול [400$ כולל משלוח לארץ - לא כולל מיסים] ונראה מאוד מרשים. אבל אני יודע שאפשר להשתמש בו רק בספרינט... האם כדאי לי לקנות אותו ולחכות לפריצה?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מחפש נגן נייד בנפח של מינימום 30 ג'יגה היות והקבצים שלי הם lossless,מעניין אותי רק מוזיקה ולא וידאו ואופציות אחרות. א.איזה נגן הכי רצוי?התקציב הוא עד 1800 ש"ח ב.האם נגן נייד יכול להוות תחליף לנגן תקליטורים?למישהו יש ניסיון ושמע נגן נייד בחיבור למערכת סטריאו כלשהיא??
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עד לפני כמה חודשים הNokia PC Suit היה רואה את הפלאפון בלי שום בעיה כשהייתי מחבר אותו למחשב. יום בהיר אחד, הוא החליט שהוא לא רואה פלאפון (שהיה מחובר גם עם כבל, וגם BT) וזהו. מאז אני נאלץ להשתמש במצב של העברת נתונים רגילה. יש איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אייפוד נאנו 4 ג'יגה כבר מעל לשנה. הנה תמונה עם ההגדרות שלו: http://i1.tinypic.com/6pe7k2p.jpg עד לפני כמה חודשים, כל מה שהייתי צריכה זה ללחוץ על Add files to library, לבחור את השיר שרציתי, לחבר את האייפוד והכל היה מסודר - בלי סנכרון ובלי שום דבר. כמו פה בתמונה: http://http://i16.tinypic.com/7w8u69s.jpg בשלב מסוים, לפני כמה חודשים, הייתה עושה בדיוק את אותו התהליך, מחברת את האייפוד, אבל משום מה השירים פשוט לא עברו לאייפוד... בדקתי והסתבר לי שבכלל צריך לעשות סנכרונים והכל, מה שלא ידעתי.. נרשמתי בטופס שהיה צריך לשלוח הכל הצליח, עד כאן הכל מעולה. http://i12.tinypic.com/8amliwz.jpg המשכתי לפי מדריך שמצאתי באינטרנט וניסיתי להעביר את השירים לאייפוד, כ…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה נוצר בחיי צורך לנגן נייד שיספק פס קול לנסיעות התכופות שלי באוטובוס. השימוש היחידי שאני מתכנן הוא השמעת קבצי אודיו מסוגים שונים, כשחלקם הארי של הקבצים הוא בעל סיומת mp3 או ogg, ומעט מהם הם עם סיומת ape או mpc. הדרישה היחידה שלי היא לאיכות מוצר גבוהה. כלומר? איכות סאונד ללא פשרות, הנדסת אנוש טובה, גימור מושקע וחיי סוללה שלא ידרשו ממני לטעון את הממזר בסוף כל יום. אני מתכוון לרכוש לעתה אוזניות Sennheiser PX100 שילוו לבינתיים את הנגן, עם אפשרות סבירה לשדרוגן אם וכאשר תהיה נסיעה לחו"ל של מכר או קרוב משפחה. בכל הנוגע לכונן קשיח או זיכרון פלאש, אין לי עדיפות. למרות שמכיוון שאין לי צורך בתמיכה בקבצי וידאו או במסך מרשים, עדיפות קלה ניתנת לנגני פלאש, עקב ניידותם המו…
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, שאלה בכותרת. אין ביטוח. אם פרטית, אנא תנו מקום בירושלים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
היי חברים, אשמח להמלצה על סמארטפון עד 1,500 ש"ח. אני מחפש את הסמארטפון המאוזן מבחינת המחיר כמובן אך גם חשוב הנושאים הברורים הבאים : ביצועים - CPU, GPU וזיכרון ראם עמידות גרסת אנדרואיד גודל מסך 3.5" לפחות זה פחות או יותר, חשבתי מאוד לכיוון של ה Xperia GO אבל הרוב לא מכירים או ממליצים על הסמסונג אבל ההבדל במחיר בולט וה GO אפילו עמיד במיוחד עם תקן IP67 (מים ואבק).
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול הזמנתי את הסאנסה e260, אני צריך את הנגן בעיקר בשביל ריצות - ובגלל זה אני צריך איזה נרתיק שהוא יהיה תפוס בו בצורה טובה כדי שלא יפריע לי.. מישהו יודע אם יש איזה נרתיק כזה בשביל הנגן בארץ? ואשמח לקבל גם המלצה לאוזניות טובות שלא יפלו בזמן ריצה, עד 100 שקל (צריך איכותי, אבל לא להסחף יותר מידי.. זה לא הדבר הכי משמעותי בשבילי)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מכשיר לראיית לילה טוב (אני מתכנן לקנות בחול עד 800$) אם למישהו יש המלצות ומבין בזה אני ישמח לשמוע תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייה לי דיון לפני כמה חודשים לגבי רכישה אפשרית של אנדרואיד או Iphone 4. החלטתי שאני הולך על האנדרואיד, ועכשיו הגיע הזמן לקנות את המכשיר ... אני מעוניין לקנות משהו מהדור החדש יעני את ה DUAL CORE, ולפי מה שאני יודע שנכון לעכשיו יש רק את ה Atrix 4G. השאלה היא האם מומלץ לרכוש אותו . משהו יכול להביא לי אותו מUSA . תודה.
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני זקוק להמלצה למכשיר לאבא, השימושים: קבלת והוצאת שיחות, שעון מעורר, סוללה חזקה, פלאפון עמיד, עוצמת שמע גבוהה. הוא מעדיף מכשיר סלולרי: מבנה - צדפה. יצרן - נוקיה. הוא חשב על המכשיר Nokia 3710F, איך המכשיר? יש טוב ממנו? תודה וחג פורים אורים שמיייייייייייייח!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא לא נראה כמו אחיו הגדולים והמשכוללים, אך האם לדגם המוזל החדש של משפחת ה-Mate יש זכות קיום משלו בכל זאת? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מועדים לשמחה, ההורים שלי במסלול ללא הגבלה בחברת פלאפון, משלמים 100 ש"ח לחודש כל אחד, עוד כשהיו עם מכשירים ישנים. לא מזמן הם קנו באופן פרטי מכשירי סמסונג גלקסי 2. האם פלאפון צריכים לזכות אותם על המכשירים? אם כן, באיזה סכום? אם יש למישהו נסיון איתם, אשמח לדעת על מה הם צריכים לעמוד כדי שלא ירמו אותם, ידרשו מהם להתחייב, או לגמרי יתחמקו מהעניין. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-