גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי וחיפשת ולא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת אקססורים ל Zen Vision:M.. מישהו מכיר אולי חנות בארץ שמוכרת שלט חוטי/מטען/נרתיק (ולא מעור) לנגן הנ"ל ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, לפני כמה ימים ביקשתי המלצה לפלאפון שישמש לגלישת ווי-פיי , GPS, קריאת PDF ושיעלה עד 1000 ש"ח. הומלץ לי על ה5800 של נוקיה אבל אחרי קריאת ביקורות עליו אני מחפש חלופה. אם אני מעלה את התקציב לבערך 1500 ש"ח יד שניה, האם יש משהו מומלץ יותר טוב מה5800?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום! ברשות אבא שלי מכשיר S2 דיי ותיק, המריץ אנדרואיד 2.3 (יש לו רוט) סטוק לגמרי, עם TW והכל. המכשיר מזדחל, בלתי שמיש. אז עלה במוחנו רעיון להתקין רום אלטרנטיבי, יותר קליל מהסטוק של סמסונג. לאבא שלי אין נסיון בהתעסקות עם מכשירים סלולריים, ולי יש נסיון בעיקר עם אייפונים (עשיתי פעם רוט ל-S3, אבל לא משהו רציני) ולכן אני צריך הדרכה מפורטת ובגובה העיניים. בעיה נוספת עם המכשיר, שמחברים אותו למחשב, המחשב לא מזהה אותו, אבל המכשיר נטען. בגלל זה אני לא יכול לשדרג לעדכון הרשמי ל-4.0 (שחייבים כדי להתקין CM) דרך kies. אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
דגם הביניים החדש של יצרנית הסמארטפונים הגדולה ביותר ממשיך לעשות רושם טוב לפני ההכרזה - עם תמורה רשמית המאשרת מאפיין שהיה זמין רק בגרסאות יקרות יותר עד כהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם אח שלי רוצה לקנות MP4 לאחר שה-MP3 שלו נגנב. בקיצור הוא היה אתמול באופיס דיפו וראה 3 נגנים במבצע.<אני לא מאמין למבצעים שלהם>: 1-ATIVA UC-84 1GB מחיר 399 ש"ח. 2-IKO NOVO 2GB מחיר 399 ש"ח. 3-IKO HM-1135 1GB מחיר 369 ש"ח. בקיצור הוא כבר רצה לקנות אתמול את אחד הנגנים אמרתי לו שיחכה עם זה,כדי שאברר את זה. התקציב שלו פחות או יותר זה 400 ש"ח. הוא רוצה רק MP4 .הוא לא רוצה בשום פנים ואופן לקנות שוב MP3.<הוא רוצה גם לראות סרטים> אם יש לכם המלצות בנידון,אשמח לשמוע. בתודה מראש שי התקציב הינו 400 ש"ח,אבל אם יש משהו בעוד 50-100 ש"ח שיצדיק את הקנייה אז בכייף.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נגן עם התכונות הבאות: רדיו ( AM + FM ) עם אפשרות לקביעת Stero / Mono. WIFI - לקליטת שידורי רדיו מהאינטרנט. תכונת SLEEP - כיבוי אוטומטי של המכשיר לאחר פרק זמן כלשהו. אפשרות להקלטה מתוזמנת מהרדיו + מ WIFI (כלומר תכנות הקלטה ל-משעה עד שעה לתחנה מסויימת) הצורך העיקרי הוא הקלטות של תוכניות מלל מהרדיו, כך שלא מעניינות אותי תכונות של וידאו / איכות צלילים או גודל של מעל 2GB. כמובן שאם התכונות שאני מחפש או חלק מהן נמצאות בנגנים עם עוד הרבה תכונות שאינו חשובות לי, הייתי מעוניין בהמלצה... תודה לממליצים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מוצר הדגל הראשון לשנת 2022 של המותג הסיני הושק בישראל עם נפחי זכרונות נדיבים - ומחיר תחרותי עד מאוד לאלו שמחפשים מקסימום ביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מקווה שזה המקום המתאים. שלום לכולם רצוני לרכוש מכשיר חדש. אני מתלבט בין שני המכשירים. זה נראה לי אותו אותו המכשיר. עם עדיפות לפוקו בכמות האחסון. הם מתומחרים באותו המחיר. אני מפספס משהו?? למען האמת מצלמה חשובה לי יותר מאחסון. אשמח להמלצות ותובנות
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
- 1 follower
-
-
ולא דרך CYDA או איך שקוראים לזה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כף יד מסוג fujitsu-siemens LOOX N560, עם מערכת הפעלה winmobile 5. רציתי לדעת האם זה אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איזה תוכנה יש עבור PC שאלייה אפשר לעשות screen mirror מהאנדרואיד ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שיש חיקויים האם ההבדל בינהם הוא קריטי?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפשת סטנד חזק שיאפשר עבודה עם טבלט בשכיבה (כשהמסך כלפי מטה). בחו”ל אני רואה את המוצר הזה (שהמחיר שלו מטורף והוא לא מגיע לישראל. אם אביא את זה לארץ עם חברת משלוח המחיר יהיה עוד יותר מטורף). מכירים משהו דומה בישראל? (או אליאקספרס?)
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי A2, וחיפשתי באתר של Cowon אבל לא מצאתי- האם יש דרך לראות סרט עם כתוביות בנגן בלי להטמיע אותן בסרט? אם כן, איך? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://techie-buzz.com/mobile-news/htc-hd2-sale-price-tmobile-us.html אם אני אזמין את המכשיר מT-MOBILE , הוא יעבוד בארץ ברשת אורנג' או פלאפון?
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a0%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-lumia/
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הצילו עיר מצבא זומבים אימתני, לכו על קצות האצבעות בכדי שהשומרים לא ישמעו אותכם ותכננו מתקפת מחץ ימית - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-7/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי lg l7 2 optimus בגודל 4.3'', והוא מתאים לי ואני מרוצה ממנו. אישתי מעוניינת לעבור לסמארטפון (היא משתמשת בנוקיה 3500) דומה, אך קצת קטן יותר. הסמארטפון ישמש בעיקר לשיחות, sms, whatsup ולפעמים וויז. כמעט ללא גלישה דרך הדפדפן. צריך מצלמה טובה (8M ומעלה) ניתן לקנות מחו"ל, אבל מעדיף לקנות בארץ. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מה השוני בינהם ? ומה עדיף ? ויש חסרונות משמעותיים במכישירים ואיך הם?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר להתקין IGO על N95 8GB? אם כן אשמח להסבר איפה אפשר למצוא את התוכנה המתאימה למכשיר.
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
??? פשוט המשפחה עברה ל orange ואני רוצה גם . אגב כמה פריצה אמורה לעלות?
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום חברים אמא יש רק אחת אבל טאבלטים יש המון, אני מחפש לקנות לה משהו ברמה גבוהה, אני יודע שבשבילה כנראה שעדיף Ipad אבל המחירים יקרים לי מידי אז אני נאלץ להתפשר על דברים יותר טובים בפחות מחיר. אחרי בדיקה באתרים אמינים הבנתי שהשניים הבאים הם פחות או יותר הכי מומלצים. LG G Pad V500 16GB 8.3 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10187 Samsung Galaxy Tab S SM-T700 8.4 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8057 בנוסף ראיתי שיש אחד יותר גדול אך טיפה פחות מומלץ [h=1]Samsung Galaxy Tab 4 SM-T530 10.1[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13733 למרות שהביקורות על הLG די טובות אני מוכן לחרוג מעט מהתקציב בשביל לקחת את הטאבלט galaxy s עם הביקורות המצויינות. השאלה שלי היא האם אנ…
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אחי מעביר את כל הקווים של המשפחה שלו להוט מובייל. הוא מעוניין לקנות לאשתו מכשיר שיתאים לרשת. הדרישה היחידה שלה היא מסך טאצ'. יש מכשיר נורמלי כלשהו עד 500 ש"ח? גם יד שניה בא בחשבון.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-