עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לסמארטפון המרשים והמשתלם של אסוס יש גירסה נוספת ומתקדמת עוד יותר, מסתבר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/zenfone-2-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%a0%d7%a4%d7%97-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%9c-128-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. ניווט מהיר בין אפליקציות, שעון מעורר, עריכת תמונות ייחודית ועורך טקסט - אפליקציות חדשות לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-35-2/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם. יש ברשותי גלקסי 3 חדש שיש לי עליו מערכת הפעלה של Vodafone הגרמנית. השפה והכל פועל בסדר, רק שמפריע לי שהכל צבוע בצבע האדום של החברה וכל האייקונים והפרסומות שלהם שקופצות לי כל פעולה שאני עושה (מזכיר לי טלפונים של סלקום ואורנג)... *אני היתי רוצה להתקין רום חדש ונקי, הבעיה היא שאין לי שום חבר שמבין או עשה משהו כזה איי פעם. אני מאוד אשמח אם מישהו כאן מכיר איזה מדריך טוב בעיברית עם כל השלבים מההתחלה(כולל גיבואים אם צריך) ורשימת כל התוכנות שאני אצטרך על מנת להתקין רום נקי. *האם אחרי התקנת רום חדש אני עדיין יוכל לעשות את כל העידכונים וכל זה כרגיל ? זה לא נחשב לפריצה או משהו כזה, נכון ? תודה רבה לעונים.

5. Started by GRiM,

יש לי אפשרות לקנות iPod 20GB צבעוני ב-700 ש"ח (משומש), עם אוזניות וכבל חיבור למחשב - האם לדעתכם כדאי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ofer_mat,

איזה HTC הוא הכי חדש יש כמה מכשירים איזה מהם הכי טוב? ובאיזה רשת הוא נתמך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by OutRaGe,

היי אני קונה יום ראשון את ה-M250 בכללי איך הוא ? ולא הבנתי, הנגן ממש ממש תומך ב-ID3 כאילו אני יכול לסייר לפי אמן למשל שיש לי בטאגים של השירים(אצלי הם דיי מסודרים) ? עכשיו לגבי הסוללות, AAA זה הקטנות יותר כן ? P: וכדאי לקנות נטענות ? אם כן משנה איזה חברה או משו ? ושאלה אחרונה- אני רואה הרבה מדברים על העמידות המעולה של הנגנים של ריו אבל אחרי כל גם הסאנסה זה פלאש- אז לא יהיו בעיות גם בריצות וכאלה כן ? תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. [move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1805844

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

מתי הhtc diamond וה xpedia יוצאים לשיווק? האם ל XPEDIA יש OFFICE קל כלשהו? מה ההבדלים מלבד המקלדת? אני יודע שהמידע על השאלות מועט... אבל אני ישמח לתשובות... תודה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by איתי ברמי,

חבר שלי נמצא בחול וביקשתי ממנו שיקנה לי נוט4 ויש שם את הדגם SM-N910H זה יעבוד בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tomlev6,

היי, זה אשכול לא שגרתי כאן אני מניח... לי יש LG G3 שקניתי ממש כשהוא יצא, קניתי מחשבים מדהימים באלפי שקלים הייתי ממש מכור לטכנולוגיה. מעולם הטכנולוגיה עד המדיה החברתית (פייסבוק ודומיו), כל הזמן מתעדכן ותקוע עם הפנים במסך. אף אחד לא לימד אותנו איך נכון להשתמש בטכנולוגיה, מה המינון הנכון, הרגלים, כלום...אז זה טבעי שאנחנו נשאבים לזה. אני מרגיש שאנחנו מגזימים לפעמים, והופכים את החיים שלנו סביב הדברים האלו, כי סמארטפונים נותנים לנו את האפשרות לברוח מהסביבה בפעולת Unlock פשוטה... מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by TipsyLife,

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על שני הקוראים האלו? מי מהם יותר עדיף? ומי מהם יותר מתאים לקורא הישראלי? מהתרשמות שלי נראה שהסוני יותר טוב. אבל לא מצאתי על T1 מידע בקשר לחווית המשתמש ה"ישראלי". כך שאם למישהו יש את המכשיר שיספר לנו מה הוא חושב עליו (כדאי להוסיף גם סרטון הדגמה). תרגישו חופשי להשמיע את דעתכם... (גם הצעות לקוראי ספרים אחרים יתקבלו בברכה) מחכה לתשובות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dardar4,

שלום לכולם. אני מתלבט כרגע בין 2 סטרימרים: Xstreamer Prodigy Black Boxee Box D-LINK קראתי ביקורות טובות על ה-BOXEE אבל גם קראתי שלא מפתחים אותו יותר. האם שווה להשקיע במוצר כזה? גם לא הצלחתי להבין אם לבוקסי ניתן לחבר כונן חיצוני של 2.5 אינץ ? תודה למי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shalito,

אבא שלי מחפש טאבלט שיהיה עם מצלמה טובה, הוא נגר והוא עושה מטבחים וזה אז הוא רוצה בעקרון לצלם ולשמור הכל, שיהיה טוב ולא יקר מידי....... אין לי מושג בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, כמה אמור לעלות ואיפה אפשר לתקן Ipod Mini שהלך לו ההרדיסק? תודה מראש.

16. המיזם היוקרתי של יוצר מערכת האנדרואיד אשר הוליד את טרנד המגרעות במסך עשוי לעבור לבעלות חדשה, ובמקביל לא ממש ברור מתי והאם נזכה לראות סמארטפון חדש מתוצרתו לכתבה

17. Started by coch,

בוקר טוב אני מחפש המלצה למכשיר פונקצוניאלי, כלומר שיהיה - רמקול נורמלי, אופציה לצלצולים שונים, בלוטות' וכו'. שמסך האנשי קשר יהיה מודרני, שתהיה אופציה למחיקת הודעות\שיחות בצורה מרוכזת, מסך ברור וגדול ומקשים יחסית גדולים\בינוניים ( לא קטנים זה מה שחשוב ). חשוב שיהיה פלאפון שימושי כמו שפירטתי ולא "מכשיר מבוגרים טיפוסי" שכזה שאין לו שום פונקציות. כמובן לא טאץ' \ לא סמארטפון. יש חיות כאלה בימינו ? אני מחפש אפילו משהו של נוקיה\סמסונג לרכישה בארץ ולא מכשיר שעלול לשבוק חיים אחרי שנה, אלא לשימוש לטווח ארוך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Froze,

הי מה דעתכם על המכשיר הנ"ל? כרגע יש לי SE K610I ואני לא כ"כ מרוצה.. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני צריך שיהיה לו סוללה חזקה, איכות קול מעולה(יש לי כבר אוזניות רציניות) וכמובן אמינות, אני לא צריך מסך גדול או כל מיני גאדג'טים מיותרים במכשיר. אני מעוניין לקבל המלצות לנגנים של 8 ו16 ג'יגה. תודה רבה ויום עצמאות שמח לכולם

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מחפש סמארטפון בסיסי לווטצאפ, WAZE, מצלמה סבירה+ עם מערכת הפעלה ANDROID בסביבות ה1000 ש"ח לגיסי. בינתיים ראיתי את הLG G4C ב950 ש"ח, לדעתי נראה מעולה, מה אתם חושבים? יש חלופה יותר טובה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by neogod,

האם זה הגיוני? או שהנגן ממש ממש ממש ישן והם ממש מעוניינים להפטר ממנו !?!?!?! http://www.getit.co.il/Group/33234/42

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. צמד מכשירי ביניים מרשימים מאוד מבית Xiaomi מוסיפים עוד כאבי ראש להתלבטות הצפויה עבור כל אלו המעוניינים בשדרוג בעלות של פחות מ-1,500 שקלים לכתבה

24. Started by berner,

jחברי בפורום אני מאד מתעניין ברכש הסוללארי מסוג Mouse over image to zoom …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום יש לי iPod touch 4G 32GB בגירסה 4.1 (ישן מאוד ) ולא עבר תהליך פריצה וברצוני לעדכן לגירסה הכי חדשה ככל הידוע לי 5.1.1 אבל אני צריך לעדכן אותו דרך מחשב חדש שהאייפוד עדיין לא חובר אליו אפילו פעם אחת. מוזיקה וסרטונים העברתי מהמחשב הישן לחדש כנ"ל לגבי האפליקציות (הורדתי שוב) אבל אני מפחד שמידע בלא גובה ימחק כגון תמונות שעל המכשיר, פתקים,שיאים של אפליקציות וכו' השאלה איך אני מגבה את הנתונים הללו ב 100% לפני שנכרון? אשמח למדריך ברור, יש לי ידע בסיסי בנושא הזה ואשמח שלא תחסכו ממני את ה"מובן מאליו" שלכם. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.