גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש המלצה למסגרת תמונות דיגיטלית איכותית? לא צריך גימיקים כמו ניגון וידאו וסאונד, או WIFI, שתהיה פשוטה ובעלת תצוגה איכותית.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לקנות מערכת ניווט GPS לאוטו , אין לי מסגרת תקציב בינתיים , תביאו כמה אופציות , אני לא מכיר את השוק ואת המאפיינים לכן אני לא יכול לקבוע כמה דרוש תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע עם 012 מובייל. בדור 3 יש קליטה מצויינת אבל בדור 4 הקליטה חלשה מאוד, זה קורה ביותר מסמארטפון אחד. יש המלצה לחברה אחרת עם דור 4 וקליטה טובה בדור 4 באזור תל אביב-גבעתיים?
-
- 5 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום. האם מישהו יכול להמליץ על מצלמת אבטחה חיצונית שלא מחייבת חיבור בכבל לחשמל עם יכולות wifi. אם אפשר להימנע מקדיחה בכלל טוב . ראיתי הרבה מוצרים היום. חלקם זולים חלקם לא. (אגב מה זה אומר התקנה ללא כבלים p2p?). תודה לממליצים
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מחפש מקלט GPS לרכב. אם ההפרש במחיר לא גדול, אני מעדיף מחשב כף יד עם יכולות GPS. חשוב לי שיהיה אמין, מדויק, קל לתפעול, עם צג ברור ווליום גבוה. כמו כן, אני רוצה מכשיר שאפשר להתקין עליו תוכנת ניווט / מפות נוספות באופן עצמאי, בלי להיות תלוי בחברה. (הבנתי שיש מכשירים עם אופציות מסוימות נעולות). ראיתי מחשבי כף יד כמו Asus A696 ו Mio P550, ומכשירים שמיועדים רק לניווט של שתי החברות הנ"ל. האם הם טובים או שיש טובים יותר? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]המלצה למקרן אני מחפש מקרן כיס קטן ושיהיה חזק שיוכל להקרין באור יום באיכות טובה ושיהיה אפשר להטעין אותו דרך הרכב חיבור USB. ואיך אפשר להקרין דרך הרשת ממקום מרוחק למשל בעזרת מתאם אלחוטי שמתחבר ב USB וניתן יהיה להשתלט על המקרן מרחוק או שכל פעם שהמקרן הידלק אז שהוא יקרין מהרשת ישר את מה שרץ במחשב כמובן שהכל באלחוטי האם זה אפשרי? וגם איפה ניתן לרכוש מדבקת SMARTFILM שאפשר להקין על זכוכית או שמשות תודה על העזרה[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי שמסע החיפוש שלי אבוד מראש אבל אני אנסה בכל זאת: אני מחפש משחק אסטרטגיה אונליין סטייל Boom Beach או Clash of Clans ללא מודל ה- Pay-To-Win הארור. לא יפריע לי שהמשחק יהיה בתשלום אני מוכן לשלם, השיטה הארורה של ה- Pay-To-Win פשוט מוציאה את כל הכיף מהמשחק... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום המתאים. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברה או בנאדם שבונה אפלקציה לIPHONE ולאנדרואיד ? אני מעוניין לרכוש פיתוח של אפליקציה והייתי שמח לא לזרוק כסף סתם
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
משעמם לי בחדר כושר... מחפש נגן עם התכונות הבאות: 1. יכול לנגן סרטים 2. מכיר הרבה קודקים של וידאו - אבל באודיו מספיק mp3 3. כ-30 גיגה 4. לא צריך תוכנה כדי להעביר קבצים ממנו למחשב 5. רדיו 6. אמין וקטן 7. תקציב של כ-1500 ש"ח. 8. חיי סוללה סבירה (לפחות שעתיים של וידאו) 9. אין צורך ב-wifi 10. חיבור לטלוויזיה - לא חובה. נחמד אם יהיה. 11. איכות שמיעה וצפיה טובה כמובן 12. אין צורך באפשרות של כרטיסי הרחבה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תקציב: 300 שח חריגה: 50 שח שימוש: ספורט בעיקר זיכרון: לא משהוא ענק גודל: משהוא שיהיה נוח לשימוש בספורט (ריצות כושר) אם יש אופציה לכרטיס זיכרון זה יהיה מצויין.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
כתבתי כבר נוסח לשאלה על הנגן אז זה יראה קצת מבלבל, מצטער בקשר לGPS, יש לי מכשיר Mio P550L, והDestinator בבחריה האוטומטית כל הזמן בוחר בNMEA (לא Sirf) ובCOM2, הזמן ההתחברות לוקח המווון זמן שבמכשירים אחרים שראיתי מדגמים יורת ישנים משלי זה לקח כמה שניות ולא יותר, מדוע?? איך אפשר לעשות שזה יקלוט ישר ומהר? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 27.11.2007 בשעה 22:46:08 עברו 24 שעות, מקפיץ.[br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 16:17:51עברו עוד 24 שעות, מקפיץ באישור מנהל הפורום.[br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 14:57:44UP[br]פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 16:19:39מישהו כאן בקטע של לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
לאחרונה אני עושה חיפושים אחרי נגן שיש בו פונקציות שהן קצת מעבר. ע"ע בטאצ' - wi fi. האם ישנו מכשיר בסביבות המחירים האלו (גמיש לחלוטין) שיש בו פונקציות דומות לtouch? תמיד הייתה לי חיבה לiaudio. השאלה היא אם במקרה של המכשיר הזה, האם יש להם מתחרה ברמה? אודה לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן בגודל של 40+ גיגה, שיעבוד לפי תיקיות. לא חשוב לי הוידיאו, אבל יהיה נחמד אם הוא יראה תמונות. אני מעוניין להשקיע כ 170-200 $ קנדי ? הייתי שמ חלהמלצות לנגנים שעונים על הדרישות האלו. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שDVD נייד נכנס להגדרה של גאדג'ט. בכל מקרה אני כרגע בצבא וככל שאתה מתקדם בסולם הפז''ם, יש לך יותר זמן לעצמך. אני רוצה נגן טוב שיהיה עם סוללה חזקה, קורא כרטיסים וקורא זכרון נייד, (ראיתי כאלה) אבל אני לא ממש יודע איזה חברה לבחור, עדיף שיהיה עם מסך מסתובב. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות כרטיס זכרון של 8GB ולהוסיף עוד דיסק און קיי של 16GB ואז יש לי כאילו 24GB על המכשיר ועוד דיסקים. מבקש המלצה לנגן מחברה טובה ואכותית עם תקופת אחריות גדולה וכל מה שהזכרתי למעלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מנסיון גרוע בפעם ה3 של ללכת לחנות ולקנות מה שהמוכר אומר שקורא כתוביות בעברית אני פונה לאנשים פה להמליץ לי על אחד שאולי כבר יש לכם האחרון שקניתי היה pioneer dv2032 אני מחפש dvd קורא כתוביות(שמנותקות מהקובץ של הסרט פורמט srt לרוב) עם חיבור usb שקורא גם כן כתוביות בעברית כדי שאני אוכל להעביר סרטים וסדרות מהמחשב לטלווזיה בלי כאב ראש מיותר. תקציב עד 300 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. על איזה נגן MP4 אתה ממליצים? אני רוצה משהו עד 300 ש"ח בערך. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ולמה, אשמח אם תציגו לי שם מלא ואם אפשר גם אתר באינטרנט שמוכר את הנגן הזה. דרך אגב, מה אתם אומרים על הנגן הבא: http://www.getit.co.il/Group/31704/#description תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז, מכיוון שהאייריבר h40 שלי הוא גם שמן יתר על המידה וגם הסוללה שלו מתחילה לגסוס (אגב מישהו יודע על אתרים שבהם מראים איך אפשר להחליף אותה?) אני חושב לשדרג את עצמי בנגן. בעקרון הייתי קונה את האייפוד 120 ג'יגה אבל שמעתי שהוא תומך בממש מעט פורמטים ואי אפשר להשתמש בו בתור הארדיסק נייד ובכלל שיש לו כל'מני הגבלות מטופשות. הדרישות שלי זה מינימום 32 ג'יגה (עם מקום לחריץ הרחבה) כשרצוי יותר. לא איכפת לי להזמין מחול כל עוד יש אתר שישלח לי את זה לארץ. חשבתי לקנות את הקריאטיב zen x-fi. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? ואיך הוא? התקציב שלי אגב הוא בסביבות ה-1500 שקל תודה
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מחפש נגן mp3 עד 1200שח אפשר לחרוג לפה ולשם. חשובה לי איכות הסאונד אז אני מתלבט אם ללכת רק על נגן או נגן + אוזניות(In ear)? הנפח ממש לא משנה 1-2 ג'יגה היה מספיק. מה שכן שהיה קומפקטי , נוח לריצות. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 עם חיבור USB רגיל (ללא כבל מתאם). לא לסרטים רק למוזיקה. יש עוד דברים כאלה? (ולא זבל סיני מבית UKI)
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש MP3 שיהיה פשוט, עם מסך לקריאת שם השיר, אפשר 2GB זכרון, אך לא מהסוג שמתקלקל וצריך להחליף כל חצי שנה. לעזרתכם אודה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום רב, לחבר שלי התפגר האייפוד קלאסיק 120 ג'יגה שקנה בחו"ל,מחו"ד שקיבל בכמה מעבדות באזור המרכז הרושם הוא שהלך הHD(יש תקתוקים והאייפוד נדלק ונכבה). מעבר לאופצייה של אפשרות לקנות HD באיביי ולהרכיב לבד,אני מנסה לעזור לו בבחירת נגן חלופי. הדגש הוא על איכות סאונד,נפח 80-160 ג'יגה,אין צורך במסך גדול כמו הPMP למיניהם או ביכולות וידאו משובחות אלא רק לשמיעת מוסיקה ומבוסס HD על בסיס רצון לנפח אחסון גדול במיוחד. אישית,לא מצאתי באמת אופצייה טובה יותר מהאייפוד קלאסיק,האם למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום למומחים! אני מחפש נגן mp3 עם התכונות הבאות: - סוללה נטענת, רצוי שתהיה ברת החלפה בעתיד. - זמן נגינה ארוך ככל האפשר. - לא גדול במיוחד אך גם לא חובה שיהיה פיצפון, העיקר שאוכל לרוץ איתו איכשהו. - בלי כל מיני שטויות כמו "מפסיק לנגן כשהתיקייה נגמרת" וכו'... - אפשרות נגינה רציפה גם בחיבור לחשמל (הלוואי ויש נגן כזה - אין לי מושג). - סינכרון פשוט (תיקייה) עם המחשב, בלי כל מיני הגנות ושות'. - לגבי נפח: מתלבט, התקציב שלי הוא בין 500 ל-1000. הכל לפי המלצתכם (אפשר גם יותר אם צריך). חשבתי על 4 ג'יגה. אם אתם חושבים שכדאי ללכת על הארד-דיסק - אשקול ברצינות. אני חושב שאסתדר עם 30 אלבומים והחלפות מדי פעם. - הקלטה: פה, אין לי מושג. אני נוהג להקליט עם האייפאק שלי הרצאות של ש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בת דודה שלי רוצה לקנות לעצמה צעצוע חדש. היא קונה את המכשיר בארה"ב וחשוב לה בעיקר שתהיה תצוגה גדולה, ברורה ונוחה לניווט. אני אשמח גם להצעות למכשיר עם נפח גדול יותר בלי עליה משמעותית במחיר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בנפח 8GB ומתלבט בין 3 דגמים: 1. Sansa Fuze 2. Sansa E300 3. Iriver E100 על איזה דגם אתם ממליצים? מה ההבדלים העיקריים ביניהם? האם יש דגם אחר שכדאי לחשוב עליו? תודה רבה,
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-