גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים ראו נושא. מבקש המלצה למודם סלולרי USB עבור רשת פלאפון, אבל אחד שיתאים גם לרשתות האחרות, כדוגמת סלקום. חיפשתי בזאפ, ומצאתי מבחר גדול http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-modem&keyword=%ee%e5%e3%ed+%f1%ec%e5%ec%f8%e9 אשמח להמלצות. נ.ב. נראה לי שזה הפורום המתאים לנושא זה. אם טעיתי, בבקשה להעביר.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתחיל קצת לעצבן כי הוא די איטי. אי לכך ובהתאם לזאת הדרישות שלי הן כדלכמן: שיהיה עם מעבד דו ליבתי. RAM של 1GB לפחות. מסך שאפשר לראות מה מצלמים כשמצלמים במקום לא מוצל (טכנולוגיית OLED כלשהיא אני מניח) ורצוי ברזולוצייה כמה שיותר גבוהה. מצלמה של 5MP לפחות עם FLASH((בשביל הפנס)שאני מניח שזה די סטנדרטי היום)). בהתחלה חשבתי על הEVO 3D של HTC, המסך די הוריד אותי ממנו וראיתי את הSGS II שאני מטלבט קצת לגביו (כי זה קצת עדר וזה מעצבן אותי) הHTC ONE לא נראים לי כי אין MICRO SD. הHuawei Ascend P1 נראה לי אופצייה לא רעה רק איפה אני משיג אותו בארץ? אשמח לראות הצעות נוספות נ.ב התקציב עד 2500 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה למכשיר שיחובר ברכב ויסתובב איתי בחוץ,ייתן מענה בכל תחום הGPSי,רצוי אינטרנט אלחוטי וBT,אמין ואיכותי וכמובן תמורה מעולה למחיר. שמתי עין על הP560 שלעומת הP360 יש לו BT וWIFI. לעומת זאת יש את המכשיר של ASUS שמשום מה לא "קורץ" לי לעומת הMIO. האם למישהו יש נסיון עם שניהם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. ללא gps או wi-fi 2. עם gps 3. עם wi-fi 4. עם שניהם ומה דעתכם על ה- HP iPAQ hw6915 http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=6719
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי! רציתי לבקש המלצה לקנית מחשב כף יד איכותי עם בטריה חזקה שכולל בתוכו GPS ושאפשר להיכנס איתו לאינטרנט(אלחוטי כמובן!). מחיר בערך עד 1900 זה מספיק? זה בשביל אבא שלי... תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
תקציב: 3000 שח מתי מתוכננת הרכישה: בסיומו של הBLACK FRIDAY מהארץ או מחו"ל: לא משנה רק שלא יחרוג מ3000 שח (מכס ועניינים) זמן אחריות רצוי:2 שנים מערכת הפעלה מועדפת: אין צורך במערכת הפעלה גודל כונן קשיח מועדף: מספיק לי SSD וזהו. תדירות שינוי מיקום המחשב: מחשב לסטודנט חובה שיהיה קל לתזוזה ונוח לזמן מרובה בשימוש. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר יותר טוב 6 שעות + גודל הצג: לא משנה, העיקר שיהיה נוח לשימוש רב. אפשרויות נוספות במחשב: אין כרגע. אני מודה מראש לכל מי שמחפש ועוזר לי. תודה רבה זה חשוב לי מאד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מכשיר GPS לרכב, שיהיה נוח לשימוש וחשוב לי שיהיה ממשק ודיבור ברוסית בנוסף/במקום עברית. יש כזה דבר בארצינו? תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן הזה אחרי קצת פחות מ-3 שנים, צריך לשדרג לאבא את המכשיר הסלולרי. עד היום היה לו HTC Sensation XE והוא כבר מגיע למצב שהוא צריך שדרוג. מאז שהתקנתי עליו גרסא קצת יותר עדכנית של אנדרואיד הוא סביר, אך עדיין קצת איטי, והמצלמה שלו פשוט מחפירה. בכל אופן, הדרישות סך הכל דיי בסיסיות: 1- גודל: אבא שלי נראה דיי מבסוט מהגודל של ה-Nexus 5 שלי, כך שזה הגודל פחות או יותר. כמה מילימטרים לפה או לשם אין שום בעיה, אבל מכשירים בגודל של 6" הם כבר יותר מדיי. 2- מצלמה: זה הדבר הכי חשוב לאבא שלי בפלאפון, מאחר והוא משתמש בו הרבה פעמים לצלם דברים שקשורים לעבודה שלו. מצלמה קידמית לא באמת מעניינת אותו, סלפי לא נכלל ברשימת התחביבים שלו. 3- ביצועים: אין שום דרישה למשהו מיוחד, אך שיה…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. הנקסוס 6 שלי פגש את מותו בטרם עת. מחפש מכשיר חלופי (כולל היכן הכי משתלם לרכוש) במחיר של כ 300-400 דולר. כרגע אני מתלבט בין ONEPLUS Two ל LG G4. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מצלמה טובה רמקול טוב קנייה בארץ ואם יש המלצה היכן לקנות עוד תודה תודה רבה נעם
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מכשיר לאח שלי, הוא משחק במשחקים (לא כבדים יותר מדי), ווצאפ, פייסבוק ומצלמה נחמדה, לא חייב משהו פגז... רצוי סוללה כמה שיותר טובה.. מה דעתכם? אולי לחפש MOTO G ביד2?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מכשיר בסיסי שיחות ו SMS וזהו. הכי חשוב איכות שמיעה ודיבור וקליטה. תצורת צדפה (fold) חברה לא חשובה. התקציב די נמוך 500+ תודה לכל מי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המכשיר הישן שלי (telit x60 בן כמעט 3 שנים). לא ממש איכפת לי שהוא ישן, אבל הסוללה שלו כבר חלשה (לא מחזיקה יותר מיום - יום וחצי) והמיקרופון שלו לפעמים לא פועל (ויהיה יותר משתלם לקנות מכשיר חדש מאשר לתקן אותו). בעיקרון רציתי לעבור לאורנג', אבל יש לי מסלול טוב מאוד בפלאפון (מסלול חיילים, השתחררתי לפני שנה וחצי כבר) ואני מקווה שיוכלו לשדרג לי את המכשיר בלי להחליף לי את המסלול. בקיצור - אני רוצה מכשיר חדש של פלאפון. למישהו יש המלצות מהמכשירים שכאן? http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= (הממ, משום מה אין שם את ה-telit x230 שיש כאן) חשובים לי נוחות וזמן סוללה. לא איכפת לי מפיצ'רים מתקדמים (רדיו, אינטרנט, מוזיקה וכו. מלצמה זה בונוס נחמד, אבל לא חשוב). י…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן חברים , צריך מכם עזרה קטנה . המכשיר הישן של אבא שלי רגע לפני קריסה . עכשיו הצרכים שלו בטלפון הם לא בשמיים , הוא לא משחק משחקים מטורפים , או שאפליקציות כבדות . פשוט פלאפון לצרכים הבסייסים ביותר. התקציב שלו למכשיר הוא 700ש"ח בגג . כמו שאמרתי , הפאלפון הוא לצרכים בסיסיים לכן אני חושב שאפשר למצוא אחלה דברים חשוב : גודל מסך - עדיף לא יותר מ5" נפח אחסון - עדיף 32GB , אם זה מגביל אפשר להתפשר על 16 סוללה - שתהיה חזקה . חשבתי על הטלפון Xiaomi Redmi 4X , הבעיה היא שלא מצאתי חנות נורמלית שמוכרת אותו . הוא נראלי טלפון שיתאים לו . אה שכחתי לציין , עדיף שיהיה שיומ…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי . אבא שלי מעוניין להחליף את המכשיר הישן שלו ( יותר מדי ישן ) ... הוא לא צריך מכשיר מטורף .. סה"כ שיהיה כמות איחסון סבירה ( 32gb יעשה את את העבודה , גם 16 , אבל אם אפשר 32 במסגרת התקציב מה טוב ) שיפעל מהר יחסית מסך המקסימום שיהיה 5" , יותר מדי כבר נראלי יהיה לו יותר מדי גדול אין העדפה לחברה , לא חייב סמסונג או כאלה , גם סיניים זה אופציה ( אני עם השיומי 4 נוט ומבסוט רצח ) התקציב הוא באיזור ה500 ש"ח תודה רבה לכולם ! ושיהיה שבת שלום ושקטה וחג שמח !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חשיבות לאודיו חזק, הכוונה בכך לרועש, לא מיועד לשמיעת מוסיקה וכדומה אלא שמיעה של הצלצול ושמיעה של ההנחיות ב waze. שימוש יחסית בסיסי- שיחות, קריאת חדשות, waze , מצלמה מדי פעם. סוללה סבירה, עדיפות למסך 5.3-5.7 חשבתי על Xiaomi note 4 אבל הסאונד נשמע לי קצת חלש, לאבא שלי היה קודם את ה G4 שהיה רועש והוא עדיין התלונן שהוא לא שומע לעיתים את הצלצול. אפשר להעלות במחיר אבל חבל לי כי סך הכל מדובר בשימוש בסיסי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים. מעוניין להחליף את המכשיר שלי לחדש. השימושים בו בעיקר אינטרנט ומדיה חברתית. משחקים קלים מאוד. התקציב עלה ל-1600 דגשים: מצלמה איכותית כמה שניתן. חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. אשמח להמלצות. תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שנתיים עם הs10, ציפיתי לסדרה החדשה של סמסונג על מנת להשתדרג, אבל אז נודע לי שאין אופציה להרחבת הזיכרון , מה שמבחינתי דיל ברייקר רציני. אשמח להמלצות על מכשיר קיים או מכשיר שצפוי לצאת בחצי שנה הקרובה ועונה על הדרישות הבאות: - אופציה להרחבת זיכרון . ( או 1TB מובנה - אם קיים דבר כזה) - זום אופטי פי 10. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מחפש המלצה לסמארטפון חדש עד 1500 ש"ח . בעבר הייתי קונה אך ורק מותגים , השכלתי להבין שאין בזה צורך , עכשיו אני מחפש אנדרואיד עד 1500 ש"ח . חשוב לי שתהיה מצלמה מעולה וחיי סוללה . תודה .
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עקב "דיל לא רגיל", אני נאלץ להחליף את המכשיר שלי (שאותו החלפתי לפני כחודש וחצי - 6230I , ואני מאוד מרוצה ממנו, בייחוד עם דיבורית הBT ) שאלתי היא כזאת - מה המכשיר המתעלה על הנוקיה שלי (מת על נוקיה, אבל ה"דיל" לא מותיר לי ברירה..) BT חובה הגדלת זיכרון חובה MP3 עם ספיקר חובה רצוי ללא אנטנה חיצונית\צדפה, סליידר ושאר ירקות.. אם אפשר להזדרז - אודה לכם, אני צריך לסגור את העסקה עוד כמה שעות
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם . קודם כל נשארה לי התחייבות שנתיים בחברת םפלאפון . יש לי אפשרות לשדרג את המכשירים ? אם כן איך זה הולך ? אני מביא להם את הישנים ואחרי זה משלם רק על חדשים ? בכול מקרה אנחנו רוצים להחליף . אמא שלי חשבה על ה סמסונג F480 . איך הפלאפון הזה ? כמה זמן הסוללה מחזיקה והמסך מגע גורם לבעיות ? אני חשבתי לי על הנוקיה N85 . הפלאפון הזה טוב ? איך העוצמה של הרמקול וכמה זמן מחזיקה הסוללה ? ויש לי אפשרות להתקין עליו דפדפן וגלוש באינטרנט במהירות נורמלית ? יש עוד המלצות למכשירים ? תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, המכשיר של חברה שלי כבר מקרטע (גלקסי 2) ואני מעוניין לקנות לה מכשיר חדש במתנה. התקציב הוא עד 1500 ש"ח. הדרישות הן שהמכשיר יהיה בעל סוללה עם אורך חיים טוב ורצוי שהמכשיר לא יהיה גדול מדי פיזית (יש לה ידיים קטנות והג'י 3 ודומיו לא נוחים לה). אני אשמח להמלצות למכשיר אנדרויד טוב שיכול להתאים. תודה רבה אנשים.
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-