עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מצלמה טובה רמקול טוב קנייה בארץ ואם יש המלצה היכן לקנות עוד תודה תודה רבה נעם

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by omerr,

תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

מכשיר לאח שלי, הוא משחק במשחקים (לא כבדים יותר מדי), ווצאפ, פייסבוק ומצלמה נחמדה, לא חייב משהו פגז... רצוי סוללה כמה שיותר טובה.. מה דעתכם? אולי לחפש MOTO G ביד2?

4. Started by borsood,

שלום אני מחפש מכשיר בסיסי שיחות ו SMS וזהו. הכי חשוב איכות שמיעה ודיבור וקליטה. תצורת צדפה (fold) חברה לא חשובה. התקציב די נמוך 500+ תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by שניצל,

אני רוצה להחליף את המכשיר הישן שלי (telit x60 בן כמעט 3 שנים). לא ממש איכפת לי שהוא ישן, אבל הסוללה שלו כבר חלשה (לא מחזיקה יותר מיום - יום וחצי) והמיקרופון שלו לפעמים לא פועל (ויהיה יותר משתלם לקנות מכשיר חדש מאשר לתקן אותו). בעיקרון רציתי לעבור לאורנג', אבל יש לי מסלול טוב מאוד בפלאפון (מסלול חיילים, השתחררתי לפני שנה וחצי כבר) ואני מקווה שיוכלו לשדרג לי את המכשיר בלי להחליף לי את המסלול. בקיצור - אני רוצה מכשיר חדש של פלאפון. למישהו יש המלצות מהמכשירים שכאן? http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= (הממ, משום מה אין שם את ה-telit x230 שיש כאן) חשובים לי נוחות וזמן סוללה. לא איכפת לי מפיצ'רים מתקדמים (רדיו, אינטרנט, מוזיקה וכו. מלצמה זה בונוס נחמד, אבל לא חשוב). י…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by idan8871,

אהלן חברים , צריך מכם עזרה קטנה . המכשיר הישן של אבא שלי רגע לפני קריסה . עכשיו הצרכים שלו בטלפון הם לא בשמיים , הוא לא משחק משחקים מטורפים , או שאפליקציות כבדות . פשוט פלאפון לצרכים הבסייסים ביותר. התקציב שלו למכשיר הוא 700ש"ח בגג . כמו שאמרתי , הפאלפון הוא לצרכים בסיסיים לכן אני חושב שאפשר למצוא אחלה דברים חשוב : גודל מסך - עדיף לא יותר מ5" נפח אחסון - עדיף 32GB , אם זה מגביל אפשר להתפשר על 16 סוללה - שתהיה חזקה . חשבתי על הטלפון Xiaomi Redmi 4X , הבעיה היא שלא מצאתי חנות נורמלית שמוכרת אותו . הוא נראלי טלפון שיתאים לו . אה שכחתי לציין , עדיף שיהיה שיומ…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by idan8871,

שלום לכולם . אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי . אבא שלי מעוניין להחליף את המכשיר הישן שלו ( יותר מדי ישן ) ... הוא לא צריך מכשיר מטורף .. סה"כ שיהיה כמות איחסון סבירה ( 32gb יעשה את את העבודה , גם 16 , אבל אם אפשר 32 במסגרת התקציב מה טוב ) שיפעל מהר יחסית מסך המקסימום שיהיה 5" , יותר מדי כבר נראלי יהיה לו יותר מדי גדול אין העדפה לחברה , לא חייב סמסונג או כאלה , גם סיניים זה אופציה ( אני עם השיומי 4 נוט ומבסוט רצח ) התקציב הוא באיזור ה500 ש"ח תודה רבה לכולם ! ושיהיה שבת שלום ושקטה וחג שמח !

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  8. Started by 7Drone,

חשיבות לאודיו חזק, הכוונה בכך לרועש, לא מיועד לשמיעת מוסיקה וכדומה אלא שמיעה של הצלצול ושמיעה של ההנחיות ב waze. שימוש יחסית בסיסי- שיחות, קריאת חדשות, waze , מצלמה מדי פעם. סוללה סבירה, עדיפות למסך 5.3-5.7 חשבתי על Xiaomi note 4 אבל הסאונד נשמע לי קצת חלש, לאבא שלי היה קודם את ה G4 שהיה רועש והוא עדיין התלונן שהוא לא שומע לעיתים את הצלצול. אפשר להעלות במחיר אבל חבל לי כי סך הכל מדובר בשימוש בסיסי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ZVICO,

שלום לחברי הפורום היקרים. מעוניין להחליף את המכשיר שלי לחדש. השימושים בו בעיקר אינטרנט ומדיה חברתית. משחקים קלים מאוד. התקציב עלה ל-1600 דגשים: מצלמה איכותית כמה שניתן. חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. אשמח להמלצות. תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם! אחרי שנתיים עם הs10, ציפיתי לסדרה החדשה של סמסונג על מנת להשתדרג, אבל אז נודע לי שאין אופציה להרחבת הזיכרון , מה שמבחינתי דיל ברייקר רציני. אשמח להמלצות על מכשיר קיים או מכשיר שצפוי לצאת בחצי שנה הקרובה ועונה על הדרישות הבאות: - אופציה להרחבת זיכרון . ( או 1TB מובנה - אם קיים דבר כזה) - זום אופטי פי 10. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by osh bar,

מחפש המלצה לסמארטפון חדש עד 1500 ש"ח . בעבר הייתי קונה אך ורק מותגים , השכלתי להבין שאין בזה צורך , עכשיו אני מחפש אנדרואיד עד 1500 ש"ח . חשוב לי שתהיה מצלמה מעולה וחיי סוללה . תודה .

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. עקב "דיל לא רגיל", אני נאלץ להחליף את המכשיר שלי (שאותו החלפתי לפני כחודש וחצי - 6230I , ואני מאוד מרוצה ממנו, בייחוד עם דיבורית הBT ) שאלתי היא כזאת - מה המכשיר המתעלה על הנוקיה שלי (מת על נוקיה, אבל ה"דיל" לא מותיר לי ברירה..) BT חובה הגדלת זיכרון חובה MP3 עם ספיקר חובה רצוי ללא אנטנה חיצונית\צדפה, סליידר ושאר ירקות.. אם אפשר להזדרז - אודה לכם, אני צריך לסגור את העסקה עוד כמה שעות

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by kalda01,

מחפש מכשיר עם תכונות דומות לגלקסי S אבל קצת יותר קטן עבור אישתי. הבנתי שיש את הDESIRE של HTC דגם S אבל באיזה מקום קראתי שאין בו תמיכה מלאה בעברית, זה באמת נכון? חשוב לי שיהיה נוח לתפעול עם טאצ' מדוייק. מה עוד הייתם ממליצים?

• 56 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . קודם כל נשארה לי התחייבות שנתיים בחברת םפלאפון . יש לי אפשרות לשדרג את המכשירים ? אם כן איך זה הולך ? אני מביא להם את הישנים ואחרי זה משלם רק על חדשים ? בכול מקרה אנחנו רוצים להחליף . אמא שלי חשבה על ה סמסונג F480 . איך הפלאפון הזה ? כמה זמן הסוללה מחזיקה והמסך מגע גורם לבעיות ? אני חשבתי לי על הנוקיה N85 . הפלאפון הזה טוב ? איך העוצמה של הרמקול וכמה זמן מחזיקה הסוללה ? ויש לי אפשרות להתקין עליו דפדפן וגלוש באינטרנט במהירות נורמלית ? יש עוד המלצות למכשירים ? תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, המכשיר של חברה שלי כבר מקרטע (גלקסי 2) ואני מעוניין לקנות לה מכשיר חדש במתנה. התקציב הוא עד 1500 ש"ח. הדרישות הן שהמכשיר יהיה בעל סוללה עם אורך חיים טוב ורצוי שהמכשיר לא יהיה גדול מדי פיזית (יש לה ידיים קטנות והג'י 3 ודומיו לא נוחים לה). אני אשמח להמלצות למכשיר אנדרויד טוב שיכול להתאים. תודה רבה אנשים.

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. שלום, ההורים מתכננים לרכוש לאחותי מכשיר סלולרי חדש,התקציב הוא 1600 ש"ח ואין בעיה של רכישה מהאינטרנט לא מהספקיות. דרישות : *מצלמה טובה - לא הדגש החשוב ביותר אבל רצוי מצלמה באיכות סבירה *נגן - חיבור אוזניות 3.5 ונוחות שימוש בזמן האזנה למוזיקה * נפח איחסון - רצוי מעל 2 גיגה בייט *זמן סוללה - רצוי למעלה מיומים של שימוש ללא טעינה *לא מסך מגע - הדגש החשוב ביותר,היא לא מוכנה להתנסות במסך מגע אלא אם זה מסך מגע שמגיב כמו אייפון (הגדרה שלה) המכשיר מיודע לילה בת 16 כך שאין צורך בפיצ'רים כמו GPS,משדר רדיו ודומיו תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by ariel-ro,

אהלן, הגיע הזמן לשדרג את הK800I הוותיק שלי. אני יכול להיכנס לתוכנית חיילים בסלקום, ככה שהמכשיר הוא בחינם. איזה המלצות למכשירים יש לכם דרך סלקום? מה אני צריך/רוצה מהפלאפון? מסך מגע, רצוי מולטיטאץ' טוב. מצלמה טובה. זמן בטריה ארוך. אינטרנט טוב(גם בWIFI גם ברגיל) GPS. בינתיים חשבתי על הMILESTONE של מוטורולה, איך הוא? אריאל

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by KobyC92,

היי, הגיע זמנו של המכשיר הנוכחי ואשמח לקבל המלצה עבור מכשיר סלולרי. אני מחפש מכשיר לפי הקריטריונים הבאים (לפי סדר חשיבות) 1. מצלמה טובה 2. סוללה גדולה וזמן סוללה ארוך 3.עלות עד 2000 שקל, מן הסתם עדיף בפחות. 4. מערכת אנדרואיד נקייה 5. חיישן IR מקווה שיש חיה כזו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by crow3d,

הייתי רוצה המלצה על מכשיר סלולרי (לחבר) במחיר של עד כ- 1500 שח אני רוצה שיהיה מכשיר טוב, אמין, עם WIFI ו - GPS אם אפשר סמארטפון ושיהיה מכשיר טוב אבל לא חובה סמארטפון מכשיר שיהיה בעיצוב נוח , או מסך מגע או גם אפשרות לסלייד עם מקלדת או אם זו מקלדת QUERTY נוחה ולא כדוגמת הnokia E72 למשל קונה דרך חנות פרטית לא דרך רשת סלולר אשמח לתגובות נ.ב מבין המכשירים הבאים אילו עדיפים, וגם אשמח להצעות משלכם סוני אריקסון ELM סוני אריקסון W995 סמסונג S5620 MONTE נוקיה N95 8GB סוני אריקסון XPERIA X10 MINI סוני אריקסון VIVAZ HTC WILDFIRE סוני אריקסון XPERIA X8

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. איזה מכשיר יותר טוב של אריקסון מבין השלושה? כמו כן אשמח להמלצות נוספות במידה ויש יארי ? הייזל ? או W995? המטרות שלי זה למוזיקה ואם יש מצלמה אז זה גם טוב, וגם שיחות וידאו זה יכול להיות אחלה (למרות שכרגע יש לי סים דור 2) זמן סוללה חשוב אבל הבנתי שיש בעיה כלשהי עם הW995 לגבי סוללה? (יכול להיות דבר כזה?) האם זה באמת משנה אם זה כרטיס זיכרון של M2 או מיקרו SD? חוצמהמחיר ובגדול משלושתם אני באמת רוצה לדעת איזה מכשיר הוא באמת יותר טוב ושווה את הכסף יותר מאחרים אני לא מחפש סמארטפון ולא מחפש יותר מדי בלגאן, לא חשוב לי הWIFI וגם GPS לא כזה חשוב לי אני בסך הכל מחפש סלולרי שיעשה את העבודה בלי יותר מדי תחכומים של אייפון שמייפון או סתם כל סמארטפון אחר כי בכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות, …

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  21. אני מחפש פלאפון שיכול לשרת אותי כנגן סרטים ומוזיקה איכותי וכמחשב כף יד , GPS רצוי אך לא חובה , חשוב לי איכות המצלמה . בנתיים לפי מה ששמעתי N96 עולה על הדרישות האם הוא מומלץ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gilikn2,

שימושים מהמכשיר: משחקים (שיוכל להריץ בצורה חלקה עד כמה שאפשר) מסך יחסית גדול, ממשק נוח ואיכות שיחה טובה. התקציב שלי הוא 1800 שקל ורק אם זה מאוד הכרחי יש אפשרות לחריגה קטנה. אם אתם ממליצים לחכות ליציאת מכשירים חדשים לשוק / ירידת מחירים של מכשירים קיימים אז אני אשקול את זה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by SEangel,

מחפש מכשיר עם GPS, מסך מגע (כדאי שיהיה לו גם ספיקר טוב אך לא הכרחי) במחיר מינימלי ושיהיה מחנות פרטית (כלומר לא מרשתות הסלולר). האם יש מכשיר שעונה על כל הדרישות? תודה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by RDS,

טוב תראו, יש לי קרוב משפחה שעובד בפלאפון, והוא יכול לסדר לי מכשרי בזול... אז הייתי רוצה לדעת איזה מכשירים אתם ממליצים לי משם? (בלי הגבלה מסויימת... כמובן חוץ מה-Q וכל הסגנון PDA)... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.