גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
כיצד מתכנן מוצר הדגל הראשון של היצרנית הסינית לשנה החדשה להפתיע אותנו? ברשת מציעים מספר תשובות שונות כבר עכשיו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית האמריקאית מבצעת שידרוג משמעותי נוסף לעיצוב של הנייד היוקרתי שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תקן ה-UFS 3.0 לסמארטפונים וטאבלטים הוצג רשמית, עם מהירויות העברה שיכפילו את כל מה שראינו בתחום עד היום לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הגלגול החדש והמשופר של מעמד ה-DeX מבית סמסונג מוצג לנו מספר שבועות לפני ההכרזה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
השמועות על מותו בטרם עת של מותג ה-Redmi Note אכן היו מוקדמות ומוגזמות, לשמחתנו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי שכבש את תערוכת MWC בגירסת האב-טיפוס, סמארטפון ה-Apex המהפכני עשוי לזכות בהשקה רשמית אמיתית בתקופה הקרובה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אופנת המכשירים החכמים שמכוונים לחובבי משחקים עומדת לפרוץ אל המיינסטרים בסיוען של היצרניות הסיניות? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין s8 plus, oneplus 5t/6, pixel xl או אם יש משהו אחר שאתם ממליצים. חשוב לי מצלמה, מסך טוב, ואם אין כרטיס זיכרון, אז לפחות 128 גיגה,עדיפות לעמידות למים.
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות ריסט לסמסונג טרנד לייט שלא דרך ההגדרות עצמם? הוא מפעיל עצמו מחדש כל פעם לפני זה מספיק.. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכירו את מכשירי ה-Galaxy A הטריים של סמסונג, שמבטיחים עיצוב איכותי, תצוגה מרשימה ויכולות צילום ראויות בפחות מ-400 יורו. יצליח להם? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
סגן הנשיא של היצרנית הסינית הגדולה מפרסם תמונה שמעידה כי שאיפותיה להצלחה בעולם המובייל עדיין חיות ובועטות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היצרנית הטאיוואנית תחשוף כנראה את מוצר הדגל הראשון שלה לשנה החדשה ב-23 במאי, כך לפי תמונה שהצליחה לבלבל את הצרכנים ברחבי הרשת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המכשיר החכם הטאיוואני הבולט התורן נוחת, עם ארבע מצלמות וציון מרשים ממומחי האתר DxOMark, מחיר נמוך מהמשוער ומסך שמוותר על הסגנון של ה-iPhone X לכתבה
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
- 1 follower
-
-
היכונו לקבל עוד מכשיר ביניים שמאמץ את המגרעת השנויה במחלוקת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי הזדמנות לרכוש את Galaxy S9 Plus גרסת EXYNOS במחיר ממש טוב, ולעומת זאת, לחכות ולרכוש את המכשיר החדש של HTC עם 128GB זכרון (לעומת 256GB של הסמסונג) במחיר קצת זול יותר. יש לי כמה דאגות: חיי הסוללה של המכשיר של סמסונג דיי על הפנים, ואני מכיר את המכשירים שלהם ויודע כמה הם מנופחים עם תוכנות זבל. לעומת זאת, אף פעם לא היה לי מכשיר של HTC וייקח לי זמן להתרגל לממשק המיוחד שלו.. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הרשמה מוקדמת לרכישתו של ה-Red Hydrogen One המסתורי נפתחת אצל מפעילת הסלולר האמריקאית Verizon, בתור רמז עבה לעיתוי המתקרב של הגעתו לשוק לכתבה
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
היתכן שסמארטפון ה-4K החדש של היצרנית היפנית יהיה האחרון שזמין רשמית בישראל? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, הפלאפון שלי בתהליכי גסיסה ואני איתו כבר כמה שנים טובות - הפלאפון הוא XIAOMI REDMI NOTE2 והוא דיי אכזב בסך הכל הכללי. אני מחפש להתחדש בפלאפון, התקציב הוא עד 2000 ש"ח(אני אוכל להוסיף גם יותר אבל לא חושב שאצטרך? אשמח לשמוע דעות) בסופו של דבר אני מחפש פלאפון עם ממשק ידידותי ונוח למשתמש, מערכת הפעלה נוחה ומהירה - פלאפון עם מצלמה איכותית וחיי סוללה טובים ובסה"כ אין לי יותר מדי דרישות מהמכשיר מלבד השימוש היום יומי הרגיל(מצלמה,שיחות,אפליקציות כמו פייסבוק וכו'). הייתי נוהג להתעדכן בתחום אבל כבר שנים שאני לא מתעדכן ואני כבר לא כ"כ בקיא בתחום ולכן אשמח לשמוע המלצות למכשיר איכותי שישמש אותי בצורה טובה תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מתרבות השמועות אודות השקה מוקדמת של ה-Galaxy Note 9 אשר באה בתגובה למכירות חלשות של דגמי הדגל העכשוויים - וגם אודות האפשרות לצמצום ואיחוד של המותגים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
האם סמארטפון ה-HTC One A9, שכנראה יכוון דווקא אל שוק הביניים ויוכרז רשמית ב-20 באוקטובר, יצליח להוציא את היצרנית הטאיוואנית מהמשבר העמוק שבו היא נמצאת? הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/ההזדמנות-האחרונה-סמארטפון-מוביל-חדש-מ-h/
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מוטו ג'י 2015 שהזמנתי מספרד קיבלתי אותו רק לא מזמן ועבד טוב. כרגע האינטרנט הסלולרי לא ממש זז כמעט רשום למעלה רק את האות G במקום 4GEN לפני כמה זמן. אני על הוט מובייל. מה זה יכול להיות דוקטורים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב. זקוקה לעזרה בכדי להתקין מערכת הפעלה בעברית על מכשיר אנדרואיד בשם גלאקסי יאנג galaxy y אז המכשיר נרכש בהודו כעת אני רוצה להעביר אותו לאבי. הוא מבוגר והייתי רותה שהממשק שלו יהיה בעברית. אז אם יש מישהו שיכול לעזור אני יעריך מאד. אני זקוקה לשם של מערכת ההפעלה זקוקה להורדה של מערכת ההפעלה. זקוקה למדריך איך להתקין אותה. יש לי ניסיון במחשבים ואני יודעת לעשות root דרך הביוס של המכשיר. אז נא לא לדאוג אם אני יהיה מסוגלת להסתדר. זקוקה רק למעט הכוונה. תודה רבה ובוקר טוב
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחליף לs4 המזדקן שלי, וחברה שלי כרגע בארה"ב,איזה מכשיר מומלץ בסביבות 500 דולר? הדרישות הן מצלמה טובה, זמן סוללה ארוך ועדיפות למכשיר שמקבל עדכונים בתדירות גבוהה. בנוסף האם מישהו מכיר חנויות מומלצות בניו יורק לרכישה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר בעיות עם גולן טלקום שלא רלוונטיות לבעיה, הוגשה במייל בקשה לניתוק מה שבדיעבד היה טעות מרה עכשיו המספר אבד לטענתם, לא ניתן לחזור אליו או לנייד אותו יותר. המספר במקור מסלקום (052) והוא ״במשפחה״ לפחות 10 שנים. סלקום אומרים שהמספר אצל גולן גולן אומרים שהקו מנותק והמספר אבד אז אני רוצה להבין, איך תוך מספר שעות איבדתי ללא יכולת חזרה אחורה את המספר האישי שלי (שיש לו ערך סנטימנטלי עבורי) האם מישהו פה עובד בהנדסה של חברת סלולר מסוימת ויכול להבהיר על התהליך שקורה בניתוק? מה אני יכול לעשות? (אין לי בעיה לשלם על המספר, רק שיחזור) תודה ויום נעים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-