גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה באייפון 4S, עשיתי איפוס להגדרות הרשת ומאז אני לא מקבל ולא יכול לשלוח הודעות SMS. אני מאמין שהבעיה היא בהגדרת מספר הSMSC שהשתנה לאחר האיפוס ואינו תואם עוד את הוט מובייל, החברה אליה אני שייך. אם מישהו פה חבר בהוט מובייל ויכול בבקשה רק להוציא לי את המספר הנכון אני אודה לו מאוד. יש פה מדריך איך להוציא את המספר באייפון: http://www.beijingiphonerepair.com/fix/heres-the-fix-if-you-cannot-send-out-sms-on-iphone-4s-4-or-3gs/ פשוט להזין *#5005*7672# וללחוץ CALL תודה רבה עריכה - 25.2.2013: מצאתי את המספר וזה הסתדר, אגב, המספר הוא כביכול המספר של השרת של ההודעות SMS. אם מישהו יצטרך לעתיד אז המספר: +97257989999 תודה בכל זאת
-
- 0 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. בתור משתמש חדש בסמארטפונים אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות - 1. איך אני יכול לצרוב רום באנגלית/עברית? 2. אין לי קישור לחנות האפליקציות של גוגל, איך מתקינים את זה? 3. האינטרנט דרך גולן טלקום לא עובד, לא מצליח להוסיף ידנית הגדרת APN - איך אמורים לעשות את זה? 4. אשמח לטיפים נוספים שלא חשבתי עליהם/תוכנות שכדאי להתקין תודה למשיבים. ליאור.
-
- 88 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע רכשתי HTC ONE X חדש וחביב -- ומשום מה כשאני הולך ל: Settings > About אין שום אופציה של "Check for updates" (וראיתי בכמה מקומות שהיא אמורה להופיע מעל אופציית ה-"דיווח על תקלה") יש לי כרגע גרסת אנדרואיד של 4.0.4 מישהו יודע אולי: [list type=decimal] [*]מדוע האופציה הנ"ל לא מופיעה? מישהו מכיר תופעה כזו? [*]האם יצאה כבר גרסה חדשה יותר של אנדרואיד למכשיר? [*]אם כן, כיצד אני יכול להתקין אותה, בהתחשב בכך שאין את האופציה? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סמארטפון לא יקר וטוב מצאתי 2 טלפונים שעונים על הדרישות שלי ו במחיר כמעט זהה טלפון סלולרי Galaxy W i8150 Samsung או Samsung S Advance I9070 איזה עדיף? אולי קישור הבא יכול לעזור להמלצה http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-GALAXY-S-Advance,Samsung-GALAXY-W/phones/6873,6098 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן לחזור לגלישת 3G ב S3 של סמסונג לאחר גילשה ב WI FI ? כל נסיון ( כולל התקנה אוטמטית של ה APN) לא צלח. ניר
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאבי קוצץ שערות אף באיביי. המוצר עולה כ-25$ (משלוח חינם). מכיוון שהמוצר עולה פחות מ-50$ - האם בטוח להזמינו? או שיש סיכוי שהוא ייעצר במכס ואצטרך לשלם מסים/שחרור מהמכס? תודה, יואב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
לאחרונה קיבלתי את הסמארטפון הראשון שלי ועכשיו אני מעוניין להוסיף לו חבילת גלישה. כיום אני מנוי לחברת פלאפון במסלול "חיילים יותר". השימושים שלי די מינימליים: 250 דק' בחודש מקסימום ובנוגע לגלישה- אני לא יודע, כי אף פעם לא היה לי. לפלאפון אין מה להציע לי ולכן החלטתי לעבור לאחת מהחברות החדשות. עד אתמול היתי סגור על לעבור למבצע ה-50 שח של גולן טלקום, אבל כשנכנסתי לעמוד הפייסבוק שלהם, הזדעזעתי מכמות תלונות האנשים. המון מדווחים על אי מתן שירות, בעיות התניידות (אנשים ממש נשארו ללא קו), ניתוקים, קליטה גרועה, אינטרנט איטי וחלש, היעדר אפשרות להתקשר למספרים מסויימים וכו'. אמרתי שאנסה לבדוק מה המצב אצל הוט מובייל, אבל גם אצלם המצב היה גרוע לא פחות. אני לא רוצה לעבור לחברה שאצט…
-
- 27 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
בעת קניית מכשיר סלולארי מה הכוונה : במערכת הפעלה : Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 האם היא טובה? ואותה השאלה לגבי מעבדים מעבד:בעל 2 ליבות 1.2GHz MTK6577 Dual Core הוא טוב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש באיפון 4S,המכשיר בסה"כ מעולה אבל אני מעוניין לשדרג למכשיר טוב יותר. מה שדיי מפריע לי זה החוסר בחריץ הרחבה(ה16GB שלי לא מספיקים לי),כאשר כמה אפליקציות פתוחות בו זמנית המכשיר מתחיל להתקע(בעיקר בוואטספ וכ"ו). אני מחפש מכשיר עם מסך גדול יותר ואיכותי יותר,עם מצלמה טובה וחדה יותר ועם סוללה חזקה ונורמלית. התקציב הוא באזור ה3000 ש"ח ואני מאוד מעדיף לקנות את הסמארטפון בארץ,מצד שני אני יכול לחכות כמה חודשים עד שפלאפונים חדשים וטובים יותר יגיעו לשוק ויורידו את המחירים העכשווים\יהיו בעלי מחיר סביר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בא לי איזה סיני אחד , ואני ממש לא יודע מה לקנות מה מומלץ מתחת לתקציב הזה ? ומה יש בתקציב או אפילו קצת מעבר ? אני ממש לא יודע מה לקנות . אני מחפש מסך טוב וגדול 5 מעולה ומכשיר שנראה טוב זה הכל .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מכשיר גלאקסי 3 מבית אנדרואיד. וקרה לי שאני שם שירים הם כתובים בגיבירש לא כולם. כמו כן זה מופיע בכמה נגנים ככה אשמח לעזרה תודה מראש ושבת שלום :givemebeer:
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בקשר למכשיר עליו אם למישהוא יש נסיון איתו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבדיקה של רשתות בחול שתומכות ה HD Voice, אין הבדלה בין מכשירים אלא ברמת רשת וכל מכשיר שתומך בפונקציה, פתוח לשיחות כאלה. בארץ קיים יותר ממכשיר אחד שתומך באופן רשמי בזה ועדיין אורנג' פתחו את התכונה רק לאייפון 5? למה?
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
סרטון שצילמתי: https://plus.google.com/photos/110127684062374356586/albums/5847840760425221297/5847840762607610914?authkey=CIjVmJn80LHsyAE הגרסה שהם שחררו היא preview, רוב הדברים לא עובדים בה, היא מאוד באגית ועם לאגים. מה שהכי חסר לי זה כפתור ה-back של אנדרואיד. הגרסה המלאה תשתחרר רק לקראת סוף שנה/שנה הבאה, ככה שיש להם עוד הרבה זמן לתיקונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני היום בגולן טלקום בתוכנית הבסיסית (10₪ לחודש, 60 דקות, 60 SMS, ו10MB גלישה, עם עלות 0.09 ש"ח למגה נוסף) אני צריך את התוכנית בעיקר בשביל גלישה- בסביבות ה~200-300 מגה בחודש מה ששיוצא חשבון של כ-30 ש"ח. הגעתי למסקנה ש012mobile מעט יותר משתלמים, יש להם תוכנית של 28 ש"ח לחודש (9 בסיס+19גלישה) גם כן עם 60,60 אבל 1GB גלישה. (ומעבר ל1GB האטת גלישה ל-128kbps) יצא לי קצת יותר זול, ואני אוכל להיות יותר חופשי בגלישה כי בכל מקרה יהיה לי 1GB לנצל. עכשיו השאלה - האם השימוש ב012 איכותי לפחות באותה מידה כמו בגולן? קודם כל - האם אני מקבל בדיוק אותה איכות שימוש (מבחינת קליטה/מהירות גלישה וכדומה) ב-012 כמו באורנג' או שיש תיעדוף? (אם זה זהה, אז מה בעצם ההבדל - אך ורק מרכז השירות שמטפל בי ב…
-
- 31 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
ברשותי סמסונג גאלקסי נוט 2 עם כרטיס זיכרון 64GB. מסיבה לא ברורה לחלוטין אני לא מצליח לראות את המידע על כרטיס הזכרון דרך המחשב. דרך המכשיר יש לי גישה מלאה למידע, אבל דרך המחשב אני רואה עמוד ריק. אני מצליח לפתור את הבעיה ואין ברשותי קורא כרטיסי זיכרון.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שומעים אותי בשיחה רק שהמכשיר על רמקול כשהמכשיר לא על רמקול לא שומעים ואני כן שומע... יכול להיות שהבעיה נגמרה מהחלפת שקע טעינה?
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי חברים! אני מעונין לרכוש טלפון DUAL SIM מאחת החנויות הסיניות pandawill, DX וכד' רציתי להתייעץ איתכם בנושא, יש ברשותי שני סימים עם מספרים שונים, אחד של אורנג' והשני של פלאפון, האם שני הקווים יעבדו כראוי על אותו המכשיר? שאלה נוספת היא איזה מכשיר יתאים לי מבחינת תאימות לארץ (תדרים וכד') אשמח אם תמליצו לי על מכשיר טוב, ושיהיה די חזק, גודל המסך לא ממש משנה לי, ושיהיה בעל מצלמה טובה התקציב הוא עד 350-400$ תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתכוון לקנות סמארטפון בארה"ב, ומוכן להשקיע בסביבות ה-400$ בעניין, לחלופין עד 1600 ש"ח. כרגע ההתלבטויות שלי הן בין - Nexus 4 לבין HTC One S אשמח לשמוע המלצות בעיקר מבעלי המכשירים או מביני עניין, אך כל המלצה רצינית תתקבל בברכה אם יש המלצות למכשירים אחרים שמח לשמוע. (אנדרואיד בלבד בבקשה). קריטריונים חשובים סוללה - זמן שתחזיק כמה שיותר, השימושים הם בעיקר מוזיקה, אינטרנט, אפליקציות ומעט סרטים. מסך - שיהיה מסך איכותי, שיוכל להציג בצורה טובה תמונות וסרטים. מצלמה - חשוב לי שהמצלמה תהיה טובה כמה שיותר, אני יודע ששל ה-One S היא מעולה, מנסיון, אבל לא יודע איך של הNexus 4. זכרון - אני מתכוון לקנות 16GB, השאלה כמה מהם יהיו זמינים בערך בכל פלאפון? זריזות -…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, עברה כמעט שנה מאז מהפכת ה"ללא הגבלה" ( אני לא מדבר על כניסת החברות החדשות אלה דווקא על מעבר לקונספט המאוד מאוד משתלם לחברות הסלולר- ללא הגבלה) וזכינו לכניסתן לשוק של חברות חדשות שהיווו תחרות לחברות הוותיקות שנאלצו לקצץ במחיר, גם אם זה בא על חשבון התשתית והשירות. יד ביד עם פתיחת השוק לחברות חדשות, עם ישראל כמהה לסמארטפונים. חדיש, עם גישה לאינטרנט ושלל אפליקציות שלא עובדות ללא גלישה מהירה החלו החברות להשקיע בגלישה הסלולרית והחלו לזנוח דברים טריוויאלים כמו איכות שיחה וקליטה. אז תתפלאו לשמוע, אבל לא כולם מוכנים להתפשר על איכות השיחה בשביל שהאפליקציה בפייסבוק תפתח מהר יותר. ברשותי 4 מספרי טלפון נייידים. בשנה האחרונה הספקתי להתחבר ולהתנתק ממרבית חברות הסלולר ( חוץ מהום סנט…
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב! אשמח לדעת מה הן ההגדרות לגלישה באינטרנט עם סים של הוטמובייל שקניתי לאחרונה ורציתי לעשות בו שימוש במקום USIM של סלקום, ממנה גם קניתי את הנטסטיק. דרך אגב, אני מחוייב בסלקום על 125 ש"ח בגלל הסים ולמרות שאין לי כלל סמארטפון או שימוש בדור 3 של אינטרנט מעבר לזה שעם הנטסטיק וגם אז, אחת ליומיים שלושה. לצערי, שילמתי במהלך השנתיים ים כסף על שירות שלא הייתי זקוק לו ממש וכשעלו כל החברות הקטנות והמוזלות, חשבתי לבצע שינוי. אציין ידוע לי כי הנטסטיק םתוח לכל הרשתות וזיהה באמצעות התוכנה שלו את הרשת וכתב לי HTO MOBILE מה עושים? מה הן פקודות החיוג לאינטרנט *99# כמו של סלקום כי זה לא עבד או שיש אחרות? ומה APN האם זה 610 או מה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום ! מאז ומעולם הייתי לקוח של פלאפון , אחרי שהשתחררתי מהצבא היה לי פלאפון ישן ללא "סים" , ורציתי סמארטפון ... באותה תקופה זה היה בדיוק כשחברת פלאפון הכניסה את הסים לתמונה . וכשרכשתי את הסמארטפון אמרו לי בחברה שעל מנת שיישאר לי המספר הטוב והישן שלי , אני אצטרך להיות בחיוב במשך תקופה של 3 חודשים עם עוד מספר (עוד כרטיס סים) שהוא מתחיל 0509(בנוסף ל-0502 שזה הרגיל שלי) אני הסכמתי וחתמתי על המספר עם הויזה שלי , המספר הישן הוא בבעלות של ההורים שלי (הם משלמים) . לאחר תקופה ארוכה שכחתי מזה , כי מעולם לא השתמשתי בסים הזה (0509) , אפילו לא פתחתי את הניילון שעל הכרטיס . שמתי לב שיורד לי מהחשבון בנק סכו"ם של 80 שקל בחודש , לא היה בדיוק פירוט וראיתי שזה תקופה ארוכה ככה ... התקשרתי ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כבר תקופה שאני מחפש טאבלט סיני (תקציב לא בשמים), קראתי הרבה בנושא על hiro2 .אבל לא ראיתי שום מידע/ביקורת על הnovo9 (מקווה שלא פיספסתי שום דיון)... זה השם המלא:Ainol Novo 9 Firewire Quad Core Retina Tablet PC 9.7 inch 16GB מתוקצב סביב 200-250$ .. שאלה נוספת: האם כאשר אני מריץ קבצי PDF כבדים (200MB) פלוס עורך בהם שינויים (מוסיף תמונות, לינקים, הערות, הדגשות וכו) הייתכן שהטאבלט לא יצליח "לסחוב" את הקובץ ויהיה איטי מאוד ? תודה רבה מראש..
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי סמארטפון חדש LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 וכבר כמה ימים כשאני שם איש-קשר חדש או אירוע במחשב שלי בג'ימייל, הוא היסתנכרן לי תוך שנייה לסמארטפון. אתמול בערב שיניתי במחשב איזה אירוע יומי חוזר וכשבדקתי בסמארטפון ראיתי שאצלו לא שונה כלום למרות שעשיתי "רענן" בג'ימייל במחשב...חשבתי אולי איזו תקלה זמנית בג'ימייל והלכתי לישון שמח וטוב-לבב... הבוקר הישכמתי לי בלי דאגות, שמתי במחשב-בג'ימייל סתם אירוע-חדש-חוזר בשביל הבדיקה והייתי בטוח שאני אראה אותו תוך שבריר-שנייה בסמארטפוני, כמו שהיה בימים הטובים עד אתמול......והנה שום-דבר!!!!....בסמארטפון אין את האירוע החדש המפוברק ששמתי....בדקתי את ההגדרות ב"חשבונות וסינכרון" והנה הכול עם V-ירוק...רק שיש משהו קצת מוזר....יש למטה את חשבון …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-