עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shon,

אהלן חברה! רציתי לשאול אם ה i river h10 שמכיל 6 ג'יגה יכול לשמש ככונן להעברת תמונות אליו ישירות ממצלמה דיגיטלית עם כבל usb, ללא תיווך מחשב. אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש ברשותי נגן IRiver H140 אשר התקנתי עליו כבר לפני הרבה זמן RockBox. הסיבה להתקנה היתה שעם RockBox המכשיר מתחבר הרבה יותר מהר ל-USB והרבה יותר קל לעבוד איתו כך בתור דיסק נייד. את המוסיקה אני עדיין מקשיב עם ה-Firmware הישן על ידי לחיצה על Record + Play שמעלה אותו. לפני שבוע פתאום בנסיון להעלות את ה-Firmware הישן זה נתקע על הכתובית "Starting Original Firmware" ולא עולה. הדרך היחידה לאפס את המכשיר זה לחכות שתגמר לו הסוללה. האם יש למישהו מושג איך אפשר לתקן את הנגן? אני אשמח אם מישהו יתן לי טיפ טוב כי אני קשור לנגן הזה מסיבות נוסטלגיות. עברתי איתו הרבה טיולים ולא מתאים לי לקנות נגן חדש שלא עומד ברמה של הישן והטוב.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  3. אחרי מספר שנים של עליות כמעט ללא הפסקה, שלושת היצרניות הסיניות המובילות בעולם המכשירים החכמים נאלצות להתמודד עם האטה בצבירת הפופולריות לכתבה

4. מישהו באיזה טווח מחירים נמכר ה-IPHONE בארה"ב ? ויכול לתת לי קישורים לחנויות בניו-יורק ? האם האייפון יתמוך ב-USIM שלי, ולא יהיו בעיות? תודה לכם.

• 24 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. Started by leoleo,

מעוניין לרכוש נגן מוזיקה וסרטים + אפשרות חיבור לאינטרנט (בדומה לפיצ'רים שיש באייפוד). תקציב: עד 300-400 דולר. רציתי מאוד את אחד החדשים של cowon אך לא התרשמתי מהביקורות בפרט בכל הנוגע לאיכות המסך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בפיקסל 2 החדש של גוגל, רוב הפיצ'רים החכמים שהוצגו הם למעשה מבוססי תוכנה. מה המשמעות? יצא לי לראות את הסרטון הזה שמדבר על הפיצ'רים המיוחדים והחכמים שיש בפיקסל 2 - פיצ'רים שכוללים מעבר לגימיקים (מצב "פורטרט" וכו') גם שיפור אמיתי ביכולות המצלמה, למשל שיפור של הטווח הדינמי (HDR), יכולות הצילום ב-low light, ואפילו ייצוב הוידאו התוכנתי (EIS, בנוסף ל-OIS האופטי) - כל זה באמצעות מימוש בתוכנה של יכולות החומרה: אבל בכל הנוגע לחומרה, אין בפיקסל 2 למיטב הבנתי משהו שלא ראינו כבר - Dual Pixel זה משהו שקיים כבר אפילו ב-Galaxy S7 (והופיע לפני זה במצלמות DSLR של קנון), מה שמיוחד זה המימוש התוכנתי שגוגל עושים בעזרתו. מעניין אותי אם בהמשך יהיו פורטים ש…

7. Started by psychuil,

מישהו בפורום אחר טרח להעלות 43 סיבות ללמה אנדרואיד יותר טוב. אני לא בא לחרחר ריב או לעצבן אף אחד, אבל אני מאד אשמח לשמוע את דעתכם על כל אחת מהסיבות. הסיבה שאני בא עם בקשה כזו היא כי לי אין אייפון, ולא יצא לי באמת לחיות עם אחד כזה, אז הייתי רוצה לדעת כל מה שנאמר שם לגבי האייפון נכון.

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. אני רוצה לקנות Ipod nano אבל אני לא מבין מה ההבדל בין שני הדורות של הipod nano.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by IlyaN,

אהלן, אני מחפש טאבלט בראש ובראשונה לקריאת Ebooks ומגזינים, וממש אח"כ לגלישה נוחה ברשת. הדבר הכי חשוב זה מסך שהוא הדבר הכי קרוב לE-Ink בLCD/LED. יש דבר כזה היום? הKobo Arc ממה שקראתי הכי קרוב לזה, האם למישהו יש ניסיון איתו? עוד הצעות מלבד הנקסוס 7?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. יש שם כתבה על מכשירי ה-high end בשוק הישראלי (עמודים 5-7 אני חושב בכלכלה). שווה קריאה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מכשיר לאמא שלי הוא חייב להיות עמיד מכיוון שיש חתול בבית שמפיל דברים משולחנות וכאלה מידי פעם חייב להיות פשוט ולא מסובך יותר מידי ועם מסך לא ממש קטן מכיוון שאמי מרכיבה משקפיים אז שלא תצתרך ךהתאמץ יותר מידי בעת השימוש בו. (לא חייב סמארטפון ולא חייב מסך מגע , צריך להתאים לרשת הוט מובייל!!) התקציב הוא לא גדול: 500 שקל עם חריגה קטנה במידת הצורך, חשוב לי לציין שיש גם אפשרות להזמין מחו"ל ( EBAY,ALIEXPRESS) תודה רבה מראש לעונים.

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Sere,

disregard

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בוקר טוב שימוש עיקרי יהיה למשחקים . לא בקיא בטאבלטים בכלל ולכן מתלבט אם כדאי לקנות מסך גדול יותר או ש 8 יספיק. אני מניח שצריך גם WIFI כדי להוריד משחקים מהחנות . יש לשים דגש על מעבד או זיכרון ? והאם למישהו יש ניסיון בקניה בALI EXPRESS או GEARBEST או לקנות בחנות בארץ כמו KSP ? אם מהרשת אז מה לבחור ? הזמנה מהפדרציה הרוסית או מארה"ב או מסין ? יש עדיפות מבחינת זמני משלוח ? תקציב סביב 400-500 שקל ראיתי את המוצר הזה (אולי מישהו מכיר) https://www.aliexpress.com/item/4-3-Inch-KIDS-Android-Tablets-PC-WiFi-Dual-camera-tab-gift-for-baby-and-kids/32719790879.html?shortkey=vaaeuEZ7&addresstype=600 תודה לעוז…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by sapartil,

חברתי את ה MP3 למחשב דרך ה USB אבל המחשב לא מוצא אותו חפשתי דרך המחשב שלי ואני לא רואה את MP3 איך מוצאים אותו ?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  15. Started by nadabometal,

היי, יש לי חבר שחוזר מחול ויכול להביא משם nexus 4 או htc x plus הנקסוס עולה 1500 שח והHTC XPLUS עולה 1800 שח מה אתם ממליצים ? האם יש חשיבות לכך שהזיכרון הRAM של הHTC הוא 1M ושל הNEXUS הוא 2M? האם זה יבוא לידי ביטוי ? תודה

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  16. נייד ה-m15 החדש והקומפקטי מבית דל יזכה לגרסה עם מעבד Core i5 מרובע ליבות, שיאפשר לו להיות נגיש קצת יותר מכל שאר מוצרי מותג הגיימינג לכתבה

17. Started by iCover,

שלום לכולם, אני גאה להציג בפניכם את חנות האינטרנט החדשה אשר עוסקת במכירת מוצרים נלווים לסמארטפונים ועוד. כרגע נמצאים בחנות 5 מוצרים, בינהם: מגן סיליקון ג'ל קשיח, אוזניות לאייפון 3/4/4S/5 ועוד. דף הפייסבוק שלנו (נשמח ללייק): https://www.facebook.com/iCoverSale כתובת אתרינו: http://www.iCover.co.il קטלוג מוצרים: http://www.icover.co.il/index.php?page=catalog שאלות נפוצות: http://www.icover.co.il/index.php?page=faq יצירת קשר: http://www.icover.co.il/index.php?page=contact מבצעי החברה יתעדכנו בהמשך! ד"א, אני מחפש החלפת קישורים, מי שמעוניין - icoveremail [at] gmail.com. תודה שהקדשתם זמן לקריאה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  18. סוני מתכננת לקחת את טרנד המסכים המוארכים אל הקצה, כנראה כבר במהלך החודש הבא לכתבה

19. אנא הגיבו בדחיפות.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. קיבולת של 6,000mAh מאפשרת ל-ROG Phone 2 להצטיין בזמני הפעולה שלו - גם כאשר פאנל התצוגה שלו פועל בקצב רענון גבוה במיוחד של 120 הרץ לכתבה

21. Started by XINA,

??? :s05: מישהו יכול לעזור לי פליססססססססססססססססססססססססססססססס קיבלתי היום את הGPS TOPNAV שמתי לו SD 1 GIGA שהיה לי לפני כן הורדתי לSD את תוכנת הIGO 8 את שני התיקיות 2577 ו IGO הכנסתי ל GPS עשיתי RESTART וזה לא זיהה לי כלום ולא ביקש ממני להתקין או משהו כזה מה לעשות עזרה בבקשה :-\ תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ccc,

לכל בעלי האייפון- דרגו את TOP 5-10 MOST USEFUL EXTERNAL APPS שהורדתם עם פירוט קצר ! 1. Good Reader Pro - קורא PDF מצויין שמאפשר העלאה מWIFI. 2. Nimbuzz - שיחות VOIP ומסנג'ר 3. TuneWiki - מציגה ליריקס LIVE לכל השירים באייפוד. אין לי עוד

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני צריך נגן MP3 שלא עולה על 200 שקל, מה שאני צריך שיקלוט תחנות רדיו כמו שצריך...(לבחינת בגרות באנגלית), אם בדרך אפשר איכות מוסיקה טובה אז שיהיה, אבל זה לא פרמטר חשוב. יש המלצות על דגם ספציפי? אני צריך תשובה מהירה עריכה: איך זה? http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=1082

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  24. היי, מחפש מכשיר עד 1000 ש"ח מהיר עם הקלטת שיחות ה-pcofon X3 נראה מעולה אבל אני לא מוצא שום מידע על הקלטת שיחות. מישהו מכיר מכשיר שעונה על מה שאני מחפש?

25. Started by b3ta0,

אני רוצה המלצה לטלפון חכם עד 800 שח מה שאני צריך זה חיבור לאינטרנט שאוכל לקרוא מיילים איכות שמע טובה (אשמע עם אוזניות) גודל מסך - בינוני - לא גדול כמו 5 אינטש, אולי 3.5 עד 4. ללא מקלדת פיזית. זה מה שאני צריך, עכשיו אם נכנס בתקציב אז אפשר את שאר הדברים: סוללה חזקה יחסית למחיר מערכת הפעלה אנדרואיד, אבל אפשר גם ווינדוס איכות מסך ורזולוציה גבוהה יחסית למחיר הנמוך שאר הדברים לא ממש חשובים לי אשמח להמלצות ואבחר את מה שהכי נראה לי. תודה. חיפוש מהיר... LG Optimus L5 E612 HTC Windows Phone 8S Nokia Lumia 520 מה הכי טוב ומאילו בחינות? ללא קשר למערכת הפעלה? כמובן אשמח לעוד המלצות.

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.