גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, הזמנתי Nexus 10 ואני מחפש לו עכשיו כיסוי. ראיתי שעל חלק מכיסויים שנמכרים באיביי מצויין שהם כוללים sleep/wake feature באמצעות מגנט כלשהו שיש בכיסוי. אשמח להסבר מה זה עושה והאם כדאי לקנות כיסוי שכולל את החלק הזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום! בקשר לנגן iAudio Cowon C2 16GB - מישהו יודע אם עוצמת הווליום שלו גבוהה מעוצמת הווליום של Sansa Clip Plus, ואם כן, אז באופן משמעותי? במקרה ואף אחד לא יכול לענות לי על השאלה לעיל, אז האם יש לנגן עוצמת ווליום גבוהה מספיק לאחד שאוהב לשמוע על שיא הווליום? תודה מראש -מתן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע שעבר ביום שני, קיבלתי עידכון בטלפון Lumia 920 של התוכנה Nokia drive עכשיו נקראת Nokia HERE ומפה חדשה במלאי המפות של ישראל!!! אז זה אומר שכרגע ניתן לנווט ברחבי הארץ עם המכשיר ללא צורך בwaze מה שכרגע עדיין לא מושלם זה הרחובות שכתובים באנגלית והניווט הקולי, עדיין לא קיים בעברית.. אבל למי שזה לא מפריע, וזה זמני לדעתי(גרסת beta) יכול כבר להשתמש, בדקתי אותו בכמה נסיעות והוא עובד מצויין ומדוייק. יש כמובן מקומות לשיפור, אבל חשוב לזכור שסו רק ההתחלה. בנוסף לכל, לזכותם של נוקייה יוזכר שאין אף חברה שמספקת למכשירים שלה גם תוכנת ניווט.. אפילו לא אפל הגדולה...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש לאשתי סמארטפון נורמלי יד שניה וחשבתי ללכת על הגלקסי נקסוס שמצאתי ביד שניה ב-900 ש"ח. איך הטלפון הזה לדעתכם לשימושים רגילים+? מה שחשוב לי זה שהוא יהיה עמיד, איכות בניה טובה, חזק כדי להריץ אפליקציות בסיסיות כמו וויז, דרופבוקס וכ"ו איכות שיחה, שלא יתקע וקרינה נמוכה. מסקירה קצרה אני מבין שהסמסונג גלקסי עונה על כל אלה. עד עכשיו היה לה מוטורולה דיפיי שהתברר כנפילה די רצינית, נתקע, מגמגם, איטי - לא מוצלח. אשמח לשמוע את דעתכם וגם המלצות על סמארטפון טוב יד שניה בטווח המחירים הזה. תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי קניתי מEBAY כיסוי ללומיה אומנם טיפה יקר (ביחס לאיביי) אבל מאוד איכותי ויושב בול! מומלץ http://www.ebay.com/itm/330856658957?var=540132978471&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 יש לי גם את הכיסוי של NillKin שהוא גם איכותי, אבל זה הרבה יותר איכותי
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים, היה מותקן לי על המכשיר הקרנל הנ"ל בגרסתו האחרונה (1.8.9), CWM בגרסתו האחרונה (6.0.2.7) ושני רומים - אנדרואיד רבולושיין 22.4 כרום ראשי ו-CM 10.1 כרום משני. רציתי לנסות את הרום פארנואיד אנדרואיד 3 וההחלטתי להתקין אותו במקום הרבולושיין. לפני ההתקנה ביצעתי לרום גיבוי ששמרתי ב-SD החיצוני דרך CWM, במקרה ואני ארצה לחזור אליו. ההתקנה של הפארנואיד עברה והכל עבד כמו שצריך, עד ששיחזרתי את הגיבוי של הרבולושיין. השיחזור של הרבולושיין עבר בהצלחה דרך ה-CWM אבל כשעשיתי reboot היה לי רק מסך שחור, ונסיונות חוזרים לבצע שחזור ו-wipe לא עזרו. לבסוף ויתרתי על השיחזור ופשוט התקנתי את הגרסה החדשה של רבולושיין (30.1), שפועלת על JB 4.2.1. כשרציתי להתקין את הקרנל של Siyah, קיבלתי …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם קיים פה בנאדם מאזור חולון/ ראשל"צ שיש לו ניסיון עם שדרוג גרסאות אנדרואיד במכשירים שאפשר לסמוך עליו? אני מעוניין לשדרג את הגרסה של המכשיר שלי שכרגע עומדת על גרסה 2.3.6 והבנתי מאורנג' ששדרוג עולה 150 ש"ח(WTF?) אשמח לעזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להערות על האתר שלי של פיתוח אפליקציות. תודה מראש ! שמחה להיות חלק מהקהילה שרון ----------------- זה האתר שלי - http://www.shimara.co.il/
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי במהלך חיפושי ברשת אחר סמארטפון חדש הגעתי לדגם הזה: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_ls970-4751.php LG Optimus G LS970 הידוע גם בשם LG Optimus G (Sprint) השאלה היא כזו: בהנחה שאני מצליח להשיג מקום לקנות ממנו, האם הטלפון הזה יעבוד בארץ? אם כן, תחת איזה רשתות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המכשיר נקנה בחו"ל ואני רוצה לגייר אותו למערכת הפעלה מלאה בעברית. איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 7.3k צפיות
-
-
אני כיום לקוח פלאפון עם מכשיר CDMA, ללא סים. מה האפשריות שלי לרכוש בח"ל אייפון (בכ- 60% ממחירי פלאפון) ולקבל מהם סים שישמר לי את המספר הקיים ב- CDMA?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב , אני רוצה לקנות לאמי קורא ספרים אלקטרוני ואין לי שמץ של מוגש מה טוב ומה לא הבנתי שיש 2 סוגים של מסכים אחד ללא תאורה משלו כמו ספר אמיתי ואחד עם תאורה ( כמו טאבלט?) מה מהם עדיף לעיניים? אין לי שום צורך ב WIFI במכשיר, העדיפות היא שיהיה תפריט ברוסית וכמו כן הספרים שהיא תקרא יהיו ברוסית. הייתי רוצה לדעת מה גודל המסך הסנדרטי בספרים הנל? מכיוון שחלק מהתמונות שהתסכלתי בהם זה נראה ממש קטן אפילו יותר קטן מעמוד של ספר ( סטנדרטי) נגיד שהתקציב הוא 500-1000 תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כזכור, בתום סאגת מכרז התדרים ובכדי לקבל את רישיון ההפעלה שלהן, הפקידו גולן טלקום ו-HOT מובייל ערבויות של מאות מיליוני שקלים. היום בבוקר פירסם משרד התקשורת את המדדים המדוייקים לשחרור הערבויות ומסתבר שהן יקבלו את הכסף הרבה יותר מוקדם מהצפוי. כל הפרטים והשאלות הנובעות מכך כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3498
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי הזדמנות, דרך קרובי משפחה, לרכוש nexus 10 ולשלוח לכתובת בארה"ב. האופציה לרכוש דרך google store חסומה מהארץ, אשמח להסבר איך אפשר לעקוף את זה, כדי להזמין ולשלוח לכתובת בארה"ב. בנוסף, אם למישהו יש ניסיון עם רכישה כזה, אשמח לדעת כמה זמן אמור לקחת המשלוח (כדי לא לפספס את הקרובים שלי). תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. אני מחפשת מדריך שיכול לעזור לי. איזה קבצים מעלים? מה צריך? הרשאות? איזה מידע? כמה זמן לוקח האישור וכו'... מכירים אחד כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש מצלמות אבטחה חיצוניות לבית. חברות שפניתי אליהם רצו בסביבות ה-4,000 ש"ח ובזאפ מצאתי מערכת שלמה בסביבות ה-2,000 ש"ח. לעומת זאת ב- DealExtreame מציעים מערכת שלמה ב-$185. http://dx.com/p/kit-p104-4-ch-d1-real-time-network-cctv-dvr-security-system-w-4-x-ir-cameras-black-181153?utm_source=dx&utm_medium=edm&utm_campaign=20130225gardening האם למשהו יש המלצה מהיכן לקנות את המערכת? תודה דותן.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שהדגם החדש עולה 60 דולר ונחשב טוב יותר מהקודם. מישהו קנה? יכול לתת חוות דעת? http://www.aliexpress.com/item/Rikomagic-MK802-IIIS-Mini-PC-Blue-Tooth-Mobile-Remote-Control-STB-box-RK3066Cortex-A9-1GB-RAM/708073648.html 1) אין לי USB ב LCD שלי. האם אוכל לחבר אותו לחשמל? במידה וכן, האם אני חייב מתאם כזה? http://www.ebay.com/itm/Output-5V-DC-2A-USB-Charger-Adapter-Supply-Wall-Home-supply-EU-/221060604894?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item33783d23de 2) הבנתי שבדגמים הקודמים היו בעיות קליטה WIFI מבחינת עוצמה. הראוטר שלי נמצא במקום המרוחק ביותר מה TV המדוברת. מישהו צופה בעיות? באותו מיקום יש לי בנייד קליטה סבירה של 2 קווים מהראוטר. 3) האם מישהו ניסה את האפליקציה הייעודית כ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם, אני זקוק לטאבלט לשימוש סטודנטיאלי, לא כתיבת מסמכים וסיכומים, אלא קריאת סיכומים מצגות וצפיה בסרטים, ובקיצור, תוכן לימודי מכל הפלטפורמות השונות. אני רוצה את האייפד וממש קרוב לקנות אותו אבל יש לי 2 בעיות מרכזיות שבגללן אני קורץ לכיוון האנדרואיד (טרנספורמר בעיקר בגלל המקלדת והנקסוס10 בעיקר בגלל החומרה) הבעיה הראשונה: חוסר ב USB. אני באמת רוצה לדעת כמה נוח הדבר לעבוד רק דרך ענן וחבריו, במידה ואני רוצה למשוך קובץ חדש, אני חייב להעלות אותו קודם לצד ג' (ענן) ורק אז למשוך אותו לאייפד? אין איזה מתאם USB שיכול להקל עלי את החיים בקטע הזה? השאלה היא גם אם זה עניין של הרגל, או שבאמת הדבר לא נח בעליל? הבעיה השניה: וידאו וסנכרונים, אני צופה בהמון הרצאות ווידאואי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה למכור את ה-Motorola RAZR שלי ולקנות מיד שנייה אחד מ-2 המכשירים בכותרת. מה אתם מממליצים? מצד אחד ה-Note 2 מושלם והחיסרון היחיד שלו זה הגודל שלו ומצד שני Nexus 4 שהכול אצלו מצוין למעט הסוללה שמאכזבת.
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסמארטפון לאחי הקטן (בן 10). שימושים: שיחות, אינטרנט, משחקים קלים (BOSS וכו') וקצת מוזיקה פה ושם. חשוב שאיכות השיחה תהיה טובה ושיהיה עמיד לנפילות (לא צריך משהו בומבסטי סטייל DEFY, רק שלא יהיה שברירי ויישרט בשנייה). גודל מסך 3" ומעלה. המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, השאלה בכותרת. אמא שלי רוצה לקנות לאחי טאבלט עד מחיר זול של 600 ש"ח - לא משהו מיוחד. מצאתי בגרופון ב600 ש"ח את הדגם P901B האם הוא יספיק? השימוש הוא למשחקים בעיקר היות ולילד בן 9 זה מה שיש לעשות בזמנו הפנוי מול מחשב או צעצוע.. תודה! נ.ב מדובר בדגם מהאתר הנ"ל - בשם INFINITY ככל הנראה נסיון חיקוי לדגם של אסוס... http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/infinity-c1301178665/17957606
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק לאפליקצייה שתאפשר לי לדעת היכן נמצאים 3-4 מכשירי אייפון שבבעלותי בכל זמן נתון בעזרת ה GPS שבהם. אני מודע לכך שיש את ה FINDMYPHONE המובנה אבל בכל מכשיר יש חשבון אחר ולא נראה לי שהפונקציה הזו מעשית לניהול כמה מכשירים בו זמנית. מישהו מכיר פתרון מתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות סמארטפון בתקציב הנ"ל כאשר אלה הדרישות מהמכשיר: 1) גודל: 4.0-4.5 אינטש. 2) זכרון אחסון: אפשרות הרחבה עם SD או לחלופין מעל 32GB זכרון פנימי (למרבה הצער זה פוסל מכשירים כמו הנקסוס 4, אבל זה קריטי...). 3) זכרון RAM: לפחות 1GB. 4) מערכת הפעלה: אנדרואיד עם עדכון ג'לי בין. 5) תדרים: עדיפות לתמיכה באורנג'. - לאיכות המצלמה אין שום חשיבות, יעשה בה שימוש מועט מאוד אם בכלל. תודה מראש לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עלתה בי תהייה קלה לגבי המצלמות מובייל של Sony : איך ייתכן שחברה כמו Sony שמייצרת חיישני מעולים לחברות אחרות כמות סמסונג,Apple,ודומיה מגיעה עם טכנולוגיות הצילום הטובות ביותר עם החיישנים החדשניים ביותר עדיין מוציאה תמונות רעות ביחס למתחרות? אני לוקח כדוגמא את ה-XPERIA T/S/Z שמשתמשים בחיישני מצלמה בין הטובים בשוק,והמצלמות שלהן מוציאה תמונות מגורענות,צבעים לא מדויקים,WB לא תקין ויתר חשיפה גם כיווונון ידני לא כלכך עוזר. פשוט לא הגיוני בעיני שחברה שכזו נכללת במושג "הסנדלר הולך יחף". אשמח לחוות דעתכם בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-