עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם כשאני מסיר אפליקציה מהמכשיר ,טאבלט אנדרואיד, האייקון נשאר על המסך. איך אפשר להסיר גם את האייקון? תודה מראש למשיבים

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  2. יש לי 2 טלפונים ישנים שאני רוצה לשמור את המידע שבהם (אנשי קשר+הודעות ס.מ.ס ששמורות בזכרון). הנייד הוא Nokia C201 ואני התקנתי את Nokia PC Suite אבל אני לא מצליח לקרוא את המידע שעבר מהנייד למחשב. יש לכם מושג מה הבעיה או האם יש דרך אחרת להעביר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני עברתי והעברת את כל המשפחה שלי להוט. לא הייתי בין הראשונים, אבל עברתי יחסית מוקדם ואני משלם כרגע 89 ש"ח לכל מכשיר. עם הירידה האחרונה של המחירים לאזור ה-50 שקל, אני מרגיש ששווה אולי לעבור או לנסות לשנות את מחיר החבילה. מישהו יודע אם בשיחת טלפון או ויכוח עם הנציג באמצעות איום בהתנתקות של המכשירים ומעבר לחבר אחרת יש אפשרות להוריד את המחיר נמוך יותר? מישהו ניסה? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by miri100,

בפלאפון שלי יש קליטה מלאה של אינטרנט אלחוטי, והוא מתחבר כמו שצריך ומראה שמחובר עם קליטה מצויינת, אבל כשאני מנסה להיכנס לאינטרנט או למרקט או לכל דבר שצריך אינטרנט, אז זה כאילו לא מחובר לwifi בכלל וכותב שאין חיבור. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך. אולי נמחקו הגדרות מסויימות ב"הקבצים שלי" (כי התיקיות שם ריקות ונראה לי שהיו שם קבצים והם נמחקו)? מה לעשות? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by talsh1998,

היי, אשמח אם מישהו יוכל לשים לי מדריך (אם אפשר למתחילים ) לצריבת רום מתאים שמתאים למכשיר. חיפשתי אך לא מצאתי משהו שמתאים לגרסא האחרונה של האנדרויד 4.2.2 שתומך בעברית כמובן.. תודה לעוזרים מראש..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. שבוע הבא מגיע הנקסוס 4 שלי. האם השירותים שאורנג' מספקת, ultranet ו HDVoice מתעדכנים אוטומטית? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=963697

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. או עדיף להשתמש בחשבון נפרד לטאבלט? האם התוכנות שמותקנות בטלפון יותקנו אוטומטית בטאבלט? (ובגלל זה עדיף חשבון אחר) מה היתרונות והחסרונות?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  9. היתי מנוי בגולן טלקום עוד מהחבילה של ה99 שח ללא הגבלה מהימים הראשונים של ההשקה. היתי מבסוט והכל עבד כמו שצריך. לפני כחודשיים עברתי ל012 מובייל ב44 שקלים. הניוד התבצע ב3.1, אך מכיוון שמערכת החיובים של גולן גובה חודש מראשכל 25 לחודש, חוייבתי תשלום מלא על שימושים של 8 ימים. מסתבר שאין דבר כזה חיוב יחסי. בנוסף, גולן המשיכו לחייב אותי גם בחודש שלאחר מכן ב99 שח, אחרי שכבר מזמן שחכתי מהם! רק לאחר פניה החיוב הופסק וכעת הם עובדים על זיכוי, אך נותרתי עם טעם מר בפה של מערכת שרירותית ואטומטית. אז ללקוחות גולן שרוצים לעבור חברה, מומלץ לבצע זאת בתאריכים הבאים בלבד: 23 לחודש. חלם.

• 5 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. Started by Mike4Gaming,

אהלן חברים ! אני מוכר את הטאבלט שלי ASUS TF101 במצב מעולה , נקנה בשנת 2012 מגיע אם 16GB זיכרון אם אפשרות הרחבה לעוד 32GB נוספים בצבע ברונזה ללא שריטה אחת , מסך 10.1" אינץ' ברזולציה 1280X800 עובד מעולה ללא תקיעות מחיר : 700 ש"ח מס' פלא' - 0526701369

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by berner,

הי חבריה אני חושב להחליף המכשיר , המחירים בארץ יקרים מאד ויש אתרי מכירות בחו"ל במחיר נורמלי האם כדאי לרכוש בחו"ל למי יש ניסיון בזה אשמח לקבל מידע בתחום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב לכולם, יש ברשותי טאבלט -Teac classic 130, ברצוני להוריד לו רום מעודכן ואם אפשר - בעברית מלאה\חלקית. אני מחפש רום עם גישת רוט ואשר מאפשר שיחות וסמסים. אודה לעזרה בנושא.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by splitman,

שלום, אני מחפש טאבלט שיכיל GPS , בלוטות', ואפשרות לגלישה סלולרית. רוב הטאבלטים הם ללא התכונות הנ"ל. תוכלו להמליץ לי בבקשה על טאבלט שכן מכיל את הדברים האלה? הסתכלתי על asus transformer prime e pad tf201, אך הוא ללא תמיכה ב3G. יש אפשרות להשתמש בו ב NETSTICK ? ובמידה וכן - האם הוא מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם! הייתה לי תקופה שהייתי רואה הרבה סרטים בטלוויזיה, והיו סרטים גרועים שהיו בזבוז של זמן, ואחרי זה התחלתי לבדוק בIMDB לפני שראיתי סרט מסויים, לדעת אם הוא טוב או לא, ואז להחליט אם לצפות. ומפה הגיע הרעיון לאפליקציה! בניתי אפליקציה חדשה שמדרגת את לוח השידורים של הוט ויס. מה זאת אומרת? היא לוקחת את לוח השידורים של הסרטים ומביאה דירוג ומידע מIMDB על כל סרט! האפליקציה בנוייה בצורה נוחה וידידותית וגם נותנת אפשרות לקבל תזכורות לצפייה בסרטים נבחרים. אתה נכנס, רואה איזה סרטים יש, ויוצר תזכורת לסרט והאפליקציה כבר תזכיר לך לצפות בו... האפליקציה נמצאת כרגע בגרסה נסיונית ורק הפידבקים שלכם יעזרו להתקדם ולשפר אותה, בבקשה תשקיעו כמה דקות לשלוח לי פידבק דרך הודעה פרטית פה, או דר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by CodeNinja,

היי אנשים, כחלק מאפליקציה שאני עובד עליה עכשיו אני צריך ליצור טיימר פשוט. ניסיתי לעשות זאת כך: private void starTimer() { // TODO Auto-generated method stub new AsyncTask<Integer, Void, Boolean>() { @Override protected Boolean doInBackground(Integer... params) { try { Thread.sleep(params[0]); } catch (InterruptedException e) { e.printStackTrace(); } return true; } @Override protected void onPostExecute(Boolean result) { while(true) { sec++; showTime(); if(sec==60) { min++; sec=0; showTime()…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בעיה שנתקלתי בה בעת פיתוח באנדרואיד. הרקע ששמתי מופיע רק במחשב ב virtual device (גירסה 4.1.2, api level 16, cpu arm ) ולא מופיע במכשיר שלי htc one x. אבל מופיע לי במכשיר הקודם שלי גלקסי 1. מישהו יודע? אולי גודל התמונה? כי זה נראה כאילו התמונה נמתחת..... או משהו לא יודע... ועוד שאלה על הדרך..... יש לי מחשב טוב יחסית (מעבד I5 8 גיגה זיכרון RAM) ומשום מה.... הvirtual device לא זז לי.... ממש ממש איטי.... גם עד שהוא עולה..... שעות..... אי אפשר לתכנת ככה בכיף.... איך מסדרים את זה? תודה לעוזרים, שיהיה אחלה שבוע, שחר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי אני מקווה שמישהו פה יוכל לענות לי על השאלה קראתי באתר כתבה לגבי מערכת הפעלה חדשה לטלפון ubuntu touch ובחלק מהכתבה נאמר שהיא יושבת ישירות על החומרה כמו ios ולעומת זאת אנדרואיד מתקשרת עם החומרה דרך אמולציה. http://hwzone.co.il/gadgets/articles/Ubuntu_For_Smartphones_Editorial/2 השאלה שלי קצת כללית אבל אני בעיקרון מחפש הרחבה על הנושא ובעיקר מעוניין לדעת למה גוגל לא משנים את זה כך שאנדרואיד תעבוד ישירות על החומרה ? תודה על התשובה ואשמח גם אם יש למישהו הפניה לחומר קריאה בנושא

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

מישהו מכיר? שמע על זה? זו אפליקציה "בטוחה"? הגעתי אליה בכך שהחלטתי לחפש בפליי סטור את Metal slug, ומצאתי גירסא חינמית שצריכה את האפליקציה/אמולטור הזה בשביל לעבוד. קישור: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elex.gamemaster&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lbGV4LmdhbWVtYXN0ZXIiXQ.. יש שם משהו מוזר של "Gaming environment" שאין לי מושג מה הוא אומר(כתוב "is bad", אדום ב50 וכאשר אני לוחץ על זה זה הופך ל100... מרגיש כמו "כפתור טורבו" במחשבים ישנים) - אגב, בדקתי את מטאל סלאג ונראה שזה עובד לא רע בכלל, אומר שאפילו טוב. פשוט.. מוזר לי שעד עכשיו לא שמעתי על האמולטור הזה ובהגדרות שלו יש הרבה דברים שאני לא לגמרי מבין שנראים אולי, טיפה, כאילו הם יכולים …

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

יש חייה כזאת בדרך? ;D

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי היכן ניתן למצוא. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Yakim Peled,

אבל לא בישראל. :'( http://tech.walla.co.il/?w=/4008/2619942

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. קניה מאיביי, מעדיף אוזניה אוניברסלית שיכולה לעבוד עם אייפון 4.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by benz89,

ה cowon s9 שלי מחשב את קיצו לאחור. אחרי שהכפתור הדלקה נשבר המכשיר קצת התחיל להשתגע ומגיע הזמן לחפש לו מחליף. בגדול נורא אהבתי את הcowon במיוחד עם המסך שלו (נוח לי מסך יחסית גדול ואיכותי יחסית גם אם אני לא צופה בו הרבה בוידאו). הזמן סוללה המדהים שלו גם אחרי 3 שנים הוא שומר מספיק לי ליומיים בעבודה על רדיו בלי טעינה. אז מה שחשוב לי בגדול זה זמן סוללה מעולה, רדיו, אפשרות להרחבה עם כרטיס זיכרון וזהו בגדול. ורציתי לדעת האם הנגנים המבוססים על אנדרואיד שווים משהו?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by y_a_n_i_k,

שלום לכם, מחפש המלצה לסמארטפון ב1500 ש"ח, אנדרואיד. העדפה למסך גדול, כל השאר לשיקולכם. תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים