גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת איזה פלאפון עדיף: Sony Ericsson K610i או Nokia 6280 לפי מה שהבנתי הספיקר בנוקיה יותר טוב וגם המצלמה (כי יש פלאש) אבל הסאונד בסוני יותר טוב תודה מראש דחוף למחר!!!
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם מישהו החליף סוללה לסמסונג וחווה שיפור בזמן סוללה כפי שהיה שהמכשיר היה חדש, או שמא יש פה עוד בלאי נוסף שאיני יודע עליו שבכל אופן לא יישתפר הממצב כל כך עקב ההחלפה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מחברות הסלולר,מחו"ל? מכירים איזושהיא חנות אמינה?
-
- 38 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, שלושת הראשונים הכי חשובים ואני מבקש לא להתפשר עליהם בשביל שאר הקריטריונים) -ממשק נוח! - הכי חשוב -חשוב לי שאיכות המוסיקה תהייה כמה שיותר טובה (כמובן ביחס למחיר) - 2gb אם אפשר להכניס גם את הבקשות האלו מבלי להתפשר על שלושת הקריטריונים הראשונים ולא לחרוג מהתקציב, עוד יותר טוב: -מסך שמסוגל להציג תמונות באיכות סבירה לפחות -שלא יהייה נגן בן שנתיים, משהו די חדש -שיהייה אפשר לעשות לו firmware update. -אם אפשר( מבלי להתפשר על הקריטריונים הנ"ל) שתהייה לו תמיכה בכרטיס זיכרון חיצוני. תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני מתלבט בין האייפון 3gs לhtc hd 2 הדרישות שלי : לשמוע מוסיקה אינטרנט,איימיל,סטרימינג,צ'אט,הורדות קבצים וכו' לראות קליפים,סרטים באיכות הכי גבוהה לשחק משחקים טלפון gps וזהו נראה לי מה הייתם מציעים לי ולמה? תודה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם בבחירת מכשיר והמלצות שלכם לגביי המכשיר הטוב ביותר מבין השלושה בין המכשיר גלאקסי A72 128 לבין המכשיר גלאקסי A52 5G 128 והמכשיר a52s תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
-
-
חברת מחשבים אלמונית לוקחת את קונספט הדקיקות למימד אחר עם פרופיל של 7 מילימטרים בלבד - באמצעות הסרת כל החיבורים המוכרים לנו מהצדדים של מוצרים מסוג זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי פורמט ל sansa m240 שלי, עכשיו הוא לא מזהה אותו טוב יכול להיות שהדרייברים ל USB היו בתוכו או משהו כזה, גם התקנתי קודקים חדשים של WMA10 הבנתי שזה עושה את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה- אחרי שנתיים עם סוני אריקסון YARI, הגיע הזמן שגם אני אשדרג לסמארטפון חדש. כמובן שאני קונה באופן פרטי ולא מהחברה ואשתמש בחוק ניתוק זיקה. מה הדרישות שלי מהמכשיר? אני סטודנט, לכן אחד הדברים הכי חשובים שאני רוצה במכשיר הוא לקרוא PDFים באופן ברור וקריא. כמובן שחשוב שיהיה דפדפן איכותי, וגישה נוחה למיילים. בנוסף-סינכרון מלא בין Google Calendar ללוח שנה במכשיר (סה"כ דברים דיי סטנדרטים במכשירים של היום). אז מה ההתלבטות? שעד היום רציתי אייפון. אבל ההאכזבה מהאייפון 4S החדש, והמחיר היקר של המכשיר בארץ דיי מונעים ממני אפשרות לקנות אותו. (אין לי ממש אופציה להביא אחד מחו"ל, ונראה לי שלהזמין אחד מהאינטרנט- אם זה אייבי וכדומה, זה קצת סיכון מבחינתי). אבל, גיליתי את האנד…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לילה טוב, מחפש נגן שיהיה עם 20G לפחות וחיי סוללה סבירים ומעלה, והכי חשוב, ואת זה כנראה רוב היצרנים לא מבינים, שהמסך יהיה 16X9. תודה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס הרחבה צריך? האם יש מגבלה על הנפח?, לדוגמא המכשיר לא יעבוד עם יותר מ-16 ג'יגה בייט. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האייפון 6 עושה סבב אצל כתבי הטכנולוגיה בעולם - פורסמו מבחני הביצועים והוא מפתיע לטובה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%9c%d7%98%d7%95%d7%91%d7%94/
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה דיבורית + אוזניות כמוזיקה הכי איכותית לסלולרי העדפה לאוזניות של Sennheiserוהאים אוזניות כאלו יפעלו בכול טלפון סלולרי עים חיבור 3.5 או שצריך התאמה מיוחדת לאוזניות כאלו?ןהאים אוזניות שרשום עליהן שהם מתאימים למשל לאייפון ,יכולים להתאים לסלולרי של נוקיה? אשמח לתשובה ברורה תודה.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לפני כמה שנים בכיתה חבר שלי הכניס דבר כזה שכמו מטען פלאפון נכנס לשקע ואז האורות נכבים בכיתה.. מישהו יודע על כזה דבר איפה אפשר להשיג ? ואם אפשר למצוא כזה דבר שמכבה את כל החשמל באותו חדר? אני מקווה שזה חוקי כי זה נשמע מוזר
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה פתוח לכל הרשתות? איך אפשר לדעת אם זה פתוח לכל אם אני קונה בחנות פרטית, המוכר בעצמו לא ברור לו? מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בזול?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-%d7%91%d7%a7%d7%95%d7%a9%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a7-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9-%d7%9e%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלו שבאו עם הפלאפון ממש מעצבנות .......... ( אני חייב את המוזיקה על הבוקר ואני כבר שבוע בלי כי נמאס לי מהאוזניות האלה HelP MEEEE ) אז מה יש לכם להציע ? 300 ש'ח גג... מעדיף In Ear כמו Sennheiser CX300 ואני מניח שצריך איזשהו כבל ממיר מהחיבור של הפלאפון לחיבור אוזניות אז תשלבו את זה גם .. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ערב טוב, בסוף החודש אני אמורים לקבל פלאפון מהחברה בה אבא שלי עובד. ושתי האפשרויות הן: 1. Samsung galaxy ace 2. Motorola defy. הדגשים שלי בפלאפון הם: משחקים, מוזיקה, סרטים, אפליקציות, תוכנות ומצלמה. וגם מי פחות יתקע. לפי המפרטים שאני קראתי ל-defy יש מפרט יותר טוב. אבל רציתי לראות מה יש לכם לכתוב על המכשירים. מה עדיף לקחת..? תודה רבה לעוזרים...=]
-
- 22 תגובות
- 5k צפיות
-
-
קיבלתי פלאפון מתנה מחבר של אחי שהיה בחו"ל. הכנסתי את הסים הרגיל שלי וזה לא עבד, הופיעה ההודעה" Insert USIM card". מה זה USIM ? מאיפה אני מביא כזה (סלקום? אורנג' ? פלאפון"?) ? כמה זה יעלה ? רשום על הפלאפון שהוא של חברת 3Mobile. מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני צריך הרבה מאוד מקום... היו לי גם איפון וגם איפוד, ואיבדתי את שניהם בנסיבות מאוד מצערות . עכשיו יש לי Defy ואני מאוד מרוצה ממנו (זה ממש מגניב שהוא נגד מים בכל מקרה, למזלי גיביתי את אוסף המוזיקה שלי כמה ימים לפני שאיבדתי את האיפוד (iPod Touch 64gb) ועכשיו הייתי רוצה להעביר את האוסף לDefy... אבל אני לא בטוח שהוא יתמוך בכרטיסי Micro SD החדשים האלה שיצאו של ה64 (יצאו של Kingmax ושל Sandisk אם אני לא טועה...) מישהו מכיר את הנושא? אגב, off topic, היה לי יוזר ממש מזמן בפורום הזה והוא איכשהו נעלם, חבל, עכשיו אני מרגיש נוב
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי מכשיר G3 של רונלייט, רץ על לוליפופ 5.0 הבעיה היא בפאנל G (הפאנל הקיצוני), כשפותחים את הפאנל, נראה כאילו קוביות מרצדות על הפאנל לרגע ואז התופעה נעלמת והפאנל מוצג כמו שצריך. בדקתי את זה על שני טלפונים מאותו דגם בדיוק. לעוד מישהו זה קורה? יש פיתרון? * לא מעוניין ברום או ב-launcher אחר. אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, צפיתי וקראתי לאחרונה ביקורות על ה-HTC one X החדש, אשר טוענות שהשימוש בדפדפן שלו בעייתי: "גליצ'ים", פעולה ותצוגה לא חלקה בעת גלילה, קפיצות ב-zoom וכו'. האם זה נכון? אם כן, האם זה משהו שצפוי להסתדר עם עדכון תוכנה עתידי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון חדש ומתלבט בין הSamsung החדשים, מאוד חשוב לי שיהיה לפחות 64 ג'יגה, מניסיון אני צריך יותר, יש לי המון מוזיקה שאני לא יכול לוותר עליה ובנוסף אני מעוניין בפיצר'ים של הנוט, כמו האפליקציות והעט. הנוט 5 מגיע לארץ רק עם 32 ג'יגה, בלי אפשרות להרחבה והגלקסי אדג' 6 פלוס מגיע עם 64(פלאפון) אבל לא עם הפיצ'רים שאני מעוניין בהם ויקר הרבה יותר ושוב אין אפשרןת להרחבה ויש את האופציה של גלקסי נוט אדג' שמאוד מושכת אותי מאחר ומשלבת את הכל ובאה עם אפשרוןת להרחבה ל128 ג'יגה, אבל, מעבד טיפה יותר חלש ומגיעה עם מערכת הפעלה 4.4, בנוסף הנוט אדג' לא כלכך מיוצר או נמכר ומחפיד אותי שלא יקבל תמיכה ועדכונים כמו שאר המכשירים אני אתמצת את השאלה: האם הנוט אדג' יתמך מספיק ויקב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכנס התחיל, בכנס תחשף הגרסא החדשה של מערכת הפעלה לאיפון. עידכונים בLive: http://www.engadget.com/2009/03/17/live-from-apples-iphone-os-3-0-preview-event/
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-