עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המבצע היומי של אמאזון ארצות הברית מספק מחיר משתלם במיוחד עבור נייד ה-IdeaPad 700 של לנובו לכתבה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by Nikiller,

היי! יש לי בעיה חמורה! חבר הביא לי IpaqHX4700 עם וינדוס מוביייל 6.. הוא רצה להוסיף תמיכה בעברית.. התקנתי לו את הLENG העברי. הוא ביקש ריסט ומאז המכשיר לא עולה יותר.. מראה את המסך של הHP ואז זהו.. נתקע ככה.. אין אני מסדר את זה?\איך מתקינים מובייל מחדש? איפה אני מוצא את הסיריאל של הוינדוס הזה? תודה מראש וזה ממש ממש דחוף!! ניק.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הכוונה היא MP3 עם יכולות הקלטה גבוהות (איכות הקלטה, זמן סוללה ארוך, אפשרות להרחבת זיכרון) איזה מכשירים אתם יכולים להמליץ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הזמנתי את XIAOMI באתר ibuygou.com בחרתי באפשרות לשלוח בדואר אויר רשום אבל הם אמרו שהם שולחים את הפלפון הספציפי הזה רק ב DHL כתבתי להם שאני אשלם הרבה מיסים במקרה כזה עכשיו קיבלתי מהם מייל שהם מוכנים לשלוח לי בדואר אויר רשום אבל הם לא אחראים אם זה ילך לאיבוד השאלה שלי מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהם אומרים מראש שהם לא אחראים במקרה כזה אני לא אקבל את הפלפון ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by liav12,

אהלן.. שמתי לב שלא משנה איך אני מכוון את המצלמה, זה לא עובד כמו שזה עבד ב WM, שם התמונות היו קצת יותר עם חיים, עכשיו הן דיי לבנות לא משנה כמה אני שם CONTRAST וכו' וכו'. המלצות כלשהן לכיוון המצלמה במכשיר? אולי יש פאץ' שמסדר משהו? או אולי טוויק כמו שהיה ל WM? אגב אני חייב לומר שנעלם הכתם הורוד לגמרי בכלל, אולי בגלל שזה היה במובייל..?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אז אחרי התלבטות ארוכה בין כל נגני ה mp3 השונים, כנראה שסגרתי על ה Creative ZVM. אבל לפני כן, רציתי לשאול את דעתכם על הנגן ואם יש נגן יותר טוב במסגרת התקציב שלו (1800 בערך) ? ראיתי גם שהרבה מתלוננים על התוכנה שאיתה מעבירים שירים. האם חייבים להשתמש עם אותה תוכנה ? הבנתי שהנגן הוא drag&drop, מה שמבטל את הצורך בתוכנה, לא ? ודבר אחרון, מישהו יודע איפה אפשר לקנות את השלט החוטי שיש לו וכמה הוא עולה ? תודה מראש. עריכה; עוד שאלה שכחתי, האם ניתן להחליף את הבטריה ? ומנסיון של אנשים שיש להם אותו, כמה שעות נגינה של מוזיקה הוא מחזיק ?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  7. באופן כללי, מה התשובה שעולה בדעתכם לשאלה הנ"ל בהנחה שהמחיר של ה-sp5 הוא כשני שליש ממחיר ה- mio. דחוף - זקוק לעצות היום לפני החלטה על רכישה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by Holography,

אני יכול להשיג כחדש יש שנייה ב300-350 שקל... הבנתי שאין דברים יותר טובים בתקציב הזה. שווה?

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  9. מקצוענים יקרים שלום! הייתי רוצה נגן MP$ לצורך: 1) ראיית פרקים (של אבודים בעיקר) בשעות הפנאי (בי"ס) 2)שמיעה באיכות בסדר, אך לא גרועה!!!! 3) העברת שירים מהירה חובה (כמו בIPOD שיש גלגלת) 4) יכול לשמש גם כדיסק נייד ולכך אני צריך זיכרון יותר גדול מ-4G 5) רדיו יהיה נקודה טובה אך אם יש רדיו אז חייב להיות מקליט לרדיו. אם אין אז אפשר לוותר עליו. אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה- SANSA E280של SANDISC, אם שזה סתם בזבוז כסף על שם המותג??? *** האם המסך שם קטן מדי? *** מהו הגדול מסך המינימלי לראיית סרטים??? המשך של הSANSA הוא 1.8 אינץ' אני חושב שזה ממש קטן מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by LIDOR_13,

שלום אני רוצה לשדר עם ממיר של הוט במסך מחשב האם המוצר הזה יתאים לי: http://www.ebay.com/itm/130545260197?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 המוכר אומר שכן,מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by fergos,

אהלן, ראיתי פה לא מעט דיונים לגבי סמרטפונים זולים, אבל רובם הייחסו לקנייה מחו"ל. אני מחפש לקנות לאשתי מכשיר במקום הגלקסי מיני הנוראי שיש לה (הוא בן שנתיים). האם יש המלצות למכשירים זולים? היא בעיקר צריכה אינטרנט, פייסבוק,וואטסאפ ומצלמה (לא חייבת להיות מדהימה).בעיקר צריך מכשיר שיחזיק ולא ייגמר לו המקום תוך שנייה (כמו במיני). תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לרכוש אוזניית בלוטוט לפלאפון שלי מסוג סוני אריקסון K800 אני מתלבט בין הדגם הזה http://www.ziptip.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=931 לדגם הזה http://eline.co.il/aecommerce/c1150/7292.php אשמח אם תעזרו לי להחליט על מה ללכת. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  13. לקחנו לבדיקה את מכשיר הדגל האחרון של LG, כדי לראות אם התואר \"הענקית הקוראנית\" הולך לעבור מסמסונג ל-LG לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%94-lg-g3-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Eternal_Flame,

שלום לכולם, אני מעוניין בקניית סמארטפון. התקציב שלי הוא עד 1200. אני מעוניין לרכוש את הסלולרי מחנויות בארץ ולא מחו"ל (איביי, אמאזון). חשוב לי שהסלולרי יהיה סמארטפון בעל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד, בעל טאץ' טוב (אני מניח שהבנתם את הכוונה, טאץ' מהדור החדש יחסית) ומצלמה טובה (5 מגה פיקסל ומעלה). תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ענקית הטכנולוגיה היפנית משיקה שני סמארטפונים שפשוט עושים חשק לשדרג - Sharp Aquos Crystal 2 ו-Sharp Aquos Xx לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%91/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by digitalseeker,

אני אשמח לשדרג את הN97 אבל יש בכלל פלאפון שעונה לדרישות הבאות: א.מולטי טאצ' ב.לפחות 1GHZ ו512 MB RAM ג.צילום וידאו ב720P ומעלה ד.פלאש קסנון ולא LED. ה.מקלדת ו.יציאה לאוזניות רגילה או מתאם פשוט ז.השמעת מוזיקה לאוזניות באיכות גבוהה או שאני מגזים בדרישות שלי ? אני אולי אוכל להתפשר על מקלדת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by gabriel6,

שלום, אני מתעתד לרכוש טלפון לאשתי - חשבת על הדגם הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306 קורץ לי מאוד המחיר והאחריות בארץ (אני נמנע מלרכוש בחול מה שאני לא יודע לתקן לבד) למישהו יש נסיון איתו? אשמח לשמוע חוות דעת מרוכשים - אך גם מידע כללי תודה, גבריאל

18. מי מהם צורך יותר חשמל? ברור ל שה835 יבצע הרבה יותר טוב, אבל זה לא העניין אלא צריכת החשמל שלהם בהשוואה אחד לשני.

19. Started by MACHINE-GUN,

שלום רב לכולם וערב טוב! נכון להיום יש לי NOKIA 5800 ,ואני צעד אחד לפני קניית מכשיר אנדרואיד ,יצאתי מבולבל מכל ההודעות כאן של אנשים , ואני לא יודע מה להחליט (ואני חייב להחליט ) דיברתי עם סוני אריקסון ישראל אמרו לי: שה X10 יגיע לארץ בעוד כחודש עם עדכון 2.1/2.2 +עברית רשמית , ולפי מה "שהם" אומרים ,ולפי מה שבדקתי -המכשיר הזה שווה לקניה במיוחד שאני חסיד של סוני מבחינת הנוחות שבמוסיקה וכו' (לא כמו בנוקיה שהכל בלגן עם התיקיות למי שמכיר) כל זה מצד אחד (X10) מצד שני אומרים לי שאם אני כבר קונה אנרואיד אז ללכת על GALAXY S שאמור להגיע לארץ עוד מעט, או משהו אחר , ווואלה אני כבר משתגע לא יודע מה להחליט במיוחד שאני חייל שעד שיש לי קצת כסף בחודש בשביל זה אני לא רוצה לרכוש מכשיר ואז להתאכ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by psychuil,

שמעתי איפשהו שמשהו שמקוטלג כengineering sample מקבל פטור ממע"מ וממכס. מישהו יודע אם יש אמת בדבר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, קיבלתי ASUS EEE PAD TF101 במתנה,יש רומים וכל מיני דברים כמו שיש לסמארטפונים מבוססי אנדרואינד,נכון? בנוסף,מאיפה אפשר להוריד אפליקציות ומשחקים בחינם?חלק מהמשחקים עולים כסף,יש פריצה או משהוא בסגנון. אשמח לתשובות על מנת שאוכל לקבל את המירב מהטבלט הזה

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by tomerk1,

שלום לכולם, אני אוטוטו סוגר 4 שנים עם הגלקסי 4 שלי, ולפני שהוא ימות אני רוצה להקדים אותו. אני נוסע לאילת בסוף החודש כך שיש לי הזדמנות לנצל את המחיר ללא מע"מ והמחירים שירדו קצת לאחרונה. אני מתלבט בין סמסונג לבין וואווי, וואוי הינה חברה חדשה יחסית בשוק הטלפון בישראל ואני לא מכיר את אמינות המוצרים שלה, מצד שני, סמסונג שחקנית ותיקה שבהתחלה הטלפונים שלה היו יחסית חלשים ומאז גלקסי 4 הסמרטפונים משפרים בקצב מסחרר. אני מתבלבט בגלל כמה פרמטרים: 1. אמינות מוצר/אחריות - אני מאמין שיש קשר בין זמן האחריות שהחברה נותנת, נותן אינדיקציה עד כמה החברה מאמינה במוצר שלה. P9 - שלוש שנים אחריות P10 - שנה אחריות …

23. אהלן, לאחורנה התחלתי להתעניין בתחום הטאבלטים ואני רוצה לרכוש מכשיר. השימוש בו יהיה כמו מחשב נייד - צפייה בסרטים וסדרות - סוג של DVD נייד, גלישה באינטרנט ואולי לשחק בו פעם בהרבה זמן. שני דגמים שחשבתי עליהם הם הנקסוס והאסוס ME301T. אני די סגור על הנקסוס אבל באסוס יש כל מיני פיצ'רים כמו חיבור HDMI ויכולת להרחיב את הזיכרון ואפילו אפשרות לחבר DOK(זה לא שאני הולך להשתמש בפיצ'רים כל הזמן, אבל שווה שיהיו אפשרויות כאלה למקרה וארצה לעשות דברים מיוחדים כמו לראות סרט בטלוויזיה בצבא וכאלה..) הבעיה איתו שהוא יקר (אני חייל) ושהביקורות עליו פחות טובות מהאלה של הנקסוס. שאלתי אליכם היא כזאת - קודם כל, מה שיכריע את הכף בסופו של דבר זה ביצועים כוללים ותאימות לגרסאות אנדרואיד הבאות. אם לאסוס …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eranir,

ראיתי ביד2 כמות גדולה של מכשירים שמוגדרים כתואמי S4 - מסין, הונג-קונג וקוריאה. איך המכשירים האלו לעומת המקורי, ומה הסכנה בקנייתם? איך מזהים שמישהו מוכר תואם ולא מקורי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Proww,

אהלן, יש לי אייפוון 5 שכבר לא מספק את מה שאני צריך (סוללה, מקום וכו'). אני עוד מעט טס לחו"ל בעז"ה, אני רוצה לרכוש סמארטפון כמו שצריך שיספק את הצרכים שלי. ההתלבטות שלי היא בין ה LG3 לבין הגלאקסי ס 5 (אולי האלפא שאמור לצאת..) מה מביניהם נחשב יותר טוב? אולי יש לכם המלצה אחרת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.