גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
המלצה? לשחק בו פיפא וכאלה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעלי סמסונג WAVE אינם צריכים לקודד סרטים בכדי לצפות בהם במכשיר פשוט להעביר את הסרט לכרטיס הזיכרון ולהנות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שכשאני מנסה לצלם ממש קרוב (לדוגמא, את המדבקה של ATI על המחשב הנייד שלי) הכל מטושטש, ממרחק סביר הכל טוב, אבל מקרוב, המצלמה לא מצליחה לעשות פוקוס, היא כאילו עושה את הריבוע הזה של הפוקוס של HTC באמצע, מתקרב כמה שיכול ואז מצלם. צירפתי תמונה לשם השוואה, מישהו מכיר את הבעיה הזו? האם זה בכלל אמור להיות ככה? http://img80.imageshack.us/i/imag0558g.jpg/ http://img528.imageshack.us/i/imag0557.jpg/ http://img401.imageshack.us/i/imag0556.jpg/
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום . אני כבר די הרבה זמן רוצה לקנות משהו שיעביר לי את הזמן הפנוי בצבא . רציתי לקנות מחשב נייד פשוט 10 אינץ אבל היום בחנות התחרטתי כי אני מפחד שיגנבו אותו או שהוא ישבר לי בדרך לבסיס . עכשיו אני חושב על לקנות את ה IPOD TOUCH החדש ויש לי כמה שאלות . 1.אמרו לי שIPOD זה אותו דבר באפליקציות כמו אייפון חוץ מזה שהאייפון הוא גם טלפון+אינטרנט זה נכון? 2.בIPOD הדור הרביעי יש מצלמה ? 3.אני יכול להעביר אליו סרטים שיש לי במחשב ? או שצריך לשנות את הפורמט של הסרט ? 4. יש תמיכה בכתוביות שלא מודבקות על הסרט ? 5.יש אפשרות להוסיף כרטיס זיכרון ? אני חושב לקנות אותו מKSP יכולה להיות בעיה עם זה ? וזה הדור הרביעי ? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania תודה על העזרה .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו-כן, יחול על החברות איסור לחסום את שירותי ה VoIP (הללויה!)... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994979,00.html
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? מה הייתם קונים ? טלפון סלולארי אתם מעדיפים שכבר יש בו אופציה לשמיעה של קבצים MP3 או כבר לקנות מכשיר ( נגן ) MP3 ייחודי למטרת שמיעת מוסיקה ??? מה אתם אומרים וחושבים על זה ? ? ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מצאתי סלולרי עם שני סימים. מישהו מכיר ? http://www.dropper.co.il/cheap/prodView.asp?idproduct=4322 ויש את זה : http://www.dropper.co.il/cheap/prodView.asp?idproduct=4348
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני לא אוהב את כול הטאץ האלו, רוצה פלאפון פשוט וקטן כי אני מכניס אותו בדרך כלל לכיס של הג'ינס. לא מבין מה זה המחירים המופקעים שאני עושה חיפוש באינטרנט בשביל סלולר... יש לי K800I אחרי 6 שנים עכשיו הוא עם מלא תקלות, צריך כול פעם שעה לשחק עם זויות הסוללה כדי שידלק, ואז הוא נכבה אם יש תזוזה קטנה. GPS כי אני נוהג הרבה יחסית. אני בחברה סלקום. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דרך OVI או PC SUITE? או כל דרך אחרת? אני משתמש ביומן על בסיס יומי ופעם אחת נמחק לי הכל והייתי רוצה למנוע זאת בעתיד תודה, סמיון.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הנגן הנ"ל מגיע בנפחים 2 ג'יגה, 4 ו-8 ג'יגה. הקטע הוא שיש לנגן אפשרות הרחבה עם MicroSD עד 32 ג'יגה. אני לא כ"כ מצליח להבין מה היתרון\הסיבה לקנות נגן של 8 ג'יגה במחיר גבוה יותר, ולא לקנות את הגרסא של ה 2 ג'יגה ולהכניס כרטיס זיכרון גדול (במידה ואני לא צריך 40 ג'יגה נפח...) אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי.... תודה
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ברשותי נגן מהדגם הנ"ל במצב מצוין. נפח 2GB. בכמה לדעתכם אפשר למכור אותו ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לפני מספר ימים קיבלתי את ה HTC Desire שלי. העברתי את המוסיקה למכשיר והתחלתי לנגן, אבל יש בעיה. חלק מהשירים לפתע עוצרים מספר שניות (או אף שניה) לאחר שהפעלתי אותם. מוטב לציין כי הדבר יכול לקרות לשיר אחד, ואח"כ לא לקרות לאותו השיר אבל לקרות לשיר שזה לא קרה לו קודם, כך שזו לא בעיה בשירים עצמם. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה דרך FILE להוסיף לספריה ולא הולך, מנסה לגרור לסרטים ולא הולך, מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 (בלבד) לריצות ואימונים? נגן בסיסי, שינגן קבצי mp3+wma שכולל צג לראות את שם השיר שמתנגן. אפשרויות נוספות - מבורך. שהנגן לא יהיה גדול פיזית או כבד, אחד שאוכל לשים בכיס בזמן ריצה בלי שהוא יוריד לי את המכנס. זיכרון: אני חושב ש-2GB יספיקו לי בהחלט. אפשרות הרחבה - מבורך. סוללה: פנימית נטענת. * איכות שמע: חושב שזה די תלוי באוזניות, אם האוזניות אשר מגיעות עם הנגן אינן מספקות, אשמח להמלצה על אוזניות באיכות סבירה. ולא מהסוג של in ear. * אם המכשיר כולל אפשרות לתופסן - מה טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פותח בזה שאני יודע שזאת שאלה חרושה אבל לא מצאתי תשובה סופית מחר אני צריך לסגור עסקה חושב על איפון 4 או סמסונג גלקסי שניהם אותו מחיר הביטוח של הסמסונג יותר זול אני אף פעם לא אהבתי סמסונג ישלי ידע טכני ואני רוצה פלאפון שהיה לי מעניין ואני לא התשעמם מימנו אחרי שבוע יש לציין שאני לא ילד אני בן 25 עוד מאט רציתי לשאות עם לאיפון יש TV OUT או לא ?? יש לאיפון אפשרות לעביר קבצים בבלוטוס ?? באיזה פלאפון יש תוכנות ומשחקים יותר מענינים ?? גם חשוב איזה פלאפון גם יותר טוב בדיבור רציתי לשאות הפלקציות בסמסונג ובאיפון עולות כסף או בחינם ??
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במקור המיילסטון היה צריך לקבל פרויו ב2010, עכשיו קראתי שזה נדחה לרבעון ראשון של 2011.. החלטתי שנמאס לי לחכות, האם יש רום לא רשמי של פרויו למיילסטון (נרכש מסלקום) ? אם כן איך אפשר להתקין, והאם זה כרוך בהתקנת כל האפליקציות מחדש? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראו את החוזה היטב!!! כחוזה כתוב שמותר להם לשנות את תעריפי השיחות בכל עת. עד היום היה אסור להם להעלות תעריפים ללקוח פרטי בהתחייבות. מאז תחילת ינואר אין התחייבויות, לא באורנג' ולא סלקום ולכן זה גם ככה כבר לא רלוונטי. ללקוח עסקי מאז ומעולם הייתה להם אפשרות להעלות תעריפים, גם *בתוך* ההתחייבות כך שמהבחינה הזו לא השתנה שום דבר חוץ מזה שאתה פשוט לא תהיה מחויב כלקוח עסקי ותוכל לצאת. ללקוחות הפרטיים זה קצת יותר באסה. מי שרוצה את החופש זה יופי אבל מי שרוצה להיות מחוייב כדי שלא ישנו לו את המחיר של החבילה כל שני וחמישי - הפסיד. עכשיו יכולים להעלות לו מתי שרוצים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סוני ארקיסון כבר שנה וחצי והגיע הזמן להחליף את המכשיר. לכן אני שואל מה עדיף היום הייתי בשלושות חברות הסלולר והבנתי שלשניהם יש אותו מחיר כמעט. לכן אני רוצה לדעת מה יותר טוב. כמה נקודות להתייחסות : המגע - (יש לי אייפוד טאץ דור שלוש ככה שאני רגיל למגע מעולנ השאלה עם הסמסונג מצליח להשתוות לאייפון). זמן הסוללה מאוד חשוב. מערכת הההפעלה - (אני לא רוצה לפרוץ את האייפון כי אז אין ביטוח ככה שאני נוטה לכיוון הסמסונג) מבחינת הדפדפן המהירות וצפייה בתכני ווידאו וכדומה. מודה מראש על הזמן והעזרה.
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח שזה שייך לפה אני מתנצל מראש אם לא אני מחפש תוכנה לאייפון די פשוטה אולי מישהו מכיר איזהשהיא תוכנה שכשאני מקבל שיחה אני יוכל להשתיק את הטלפון מבלי להשתמש בכפתור ההשתקה בצד המכשיר ולא ע"י ניתוק (כפתור אדום על המסך) אלא בצורה של דאבל טאפ על המסך והווליום פשוט משתתק יש את זה באחד הטלפונים של נוקיה (לא סמארטפון בכלל) שמקבלים שיחה ועושים דאבל טאפ על המסך החיצוני הוא משתתק אבל השיחה ממשיכה ולא מתנתקת אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מהיום הראשון שקבילתי את הפלאפון (גרסה מקורית של פלאפון, היום אני עם הרום של פיילוט) כל אנשי הקשר מופיעים לי עם '\1' בסוף. זה ממש מציק ויכול גם לדפוק לי את החיפוש אנשי קשר. אשמח לעזרה, מקווה שלא אצטרך לערוך אחד אחד... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש נגן בתחום מחיר של 1000 שקלים, עם תנודות מעלה ומטה. מה אני מחפש: - איכות שמע - מעל הכל - תפריט נוח, מעבר קל בין אלבומים, כמות שירים גדולה וכו'. - מומלץ מסך מגע אך לא חובה. - שלא יהיה בומבסטי (מבחינת ממדים) מדי ועם זאת שלא יהיה קטן מדי, במיוחד בעובי. - משקל, לא קריטי. שמעתי רק דברים טובים על המוצרים של cowon, אך אני לא בקיא בדגמים ולא סומך על cnet. תודה לכולם ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לדוגמה: http://support.apple.com/kb/HT4066 לא יודע אם היא רצה על האייפון אבל אם היה משהו דומה לאנדרואיד הייתי שמח מאוד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים עברתי לפלאפון במסגרת מסלול חיילים שדרך אגב יוצא לי מאוד זול. עברתי לשם ולא קניתי שום מכשיר, פשוט שמתי את ה SIM בנוקיה N95 שלי. מאז היו לי בעיות קליטה שפשוט בהמון מקומות או שיש לי קליטה חלשה או שאין קליטה ולשאר החברים שלי יש קליטה עם פלאפונים ממש ישנים. עכשיו נדפק לי ה N95 אז קיבלתי מחבר N86 שגם לו יש אחד כזה, עכשיו שלו הוא קיבל מפלאפון ושלי הוא רכש אז מאורנג'. אני בודק לידו במקומות שאין לי קליטה ולו יש קליטה מלאה, וזה אותו מכשיר בדיוק, אותה גרסא עם אותו עדכון ואותה חברת סלולר (פלאפון) ומשום מה לו יש קליטה ולי אין. הלכתי לפלאפון ואמרו לי שאני צריך לפתוח את המכשיר לתדרים גבוהים, אין לי מושג מה זה אומר ואם זה בכלל נכון.. אז אני מבקש בבקשה עזרה לפתור את …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עד עכשיו הדבר היחיד שראיתי שמעבר השפה הוא מעצבן אבל ליורוקום יש אפליקציה שפותרת את זה. למישהו יש עוד דברים שהוא גילה על המכשיר אחרי הקניה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב iPhone דרך eBay והייתי שמח אם אנשים שהתנסו בזה יוכלו לתת קצת טיפים בכל הנוגע לביטוח בארץ (הבנתי שיש בעיה כלשהי), מכס שמשלמים על המכשיר ועוד כל מידע שיכול להיות רלוונטי. תודה מראש, עומר.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-