עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by sapartil,

יש לי סלולרי עם WIFI פנימי ואני רוצה לחבר לו אנטנת WIFI חיצונית כדי להגביר את הקליטה. יש מוצר כזה לסלולרי ?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. ה-Nubia Z11 של תת המותג מחברת ZTE יגיע לשווקים המערביים בקרוב מאוד, עם חומרה של מכשיר דגל במחיר תחרותי לכתבה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  3. היי הווינדוס שלי לא מזהה את המכשיר בכלל מה עושים?! אפילו כשהתקנתי את NOMAD EXPLORER הוא לא מזהה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. האם זה אפשרי ואם כן איך? ברשותי מחשב כף יד ASUS 696, החיבור בשני הצדדים הוא מיניUSB האם ישנו כבל מתאים?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by XtraZone,

שלום אנשים אני צריך המלצה לפלאפון חדש עם MP3 ומצלמה טובה ושיתמוך ברשת אורנג' עד 1500 שקל כי זה לא נקנה ברשת תודה מראש

6. Started by Green,

שלום קיבלתי היום איפון שצלל בכינרת ולא עובד מאז. יש דרך לתקן או מישהו יודע על מקום שניתן אולי להחזיר את המכשיר לחיים? תודה

7. כן, בעקבות העניין הזה עם החמאס וצה"ל, סיקרן אותי, האם יש דרך פשוטה ולא יקרה לבדוק האם במקרה, מתישהו, איכשהו, מישהו השתיל לי איזה מן משהו כזה? לא שאני רואה סיבה, אבל זה העסיק אותי אז החלטתי לשאול

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by PTTM,

היי חברים! אני בעיצומם של חיפושים אחר סמארטפון נורמאלי. אחרי שלוש שנים של סבל עם הסימביאן (6120c), החלטתי להחליף אותו במכשיר אנדרואידי משהו... אחרי ביקור לא מוצלח באורנג' (SGS ב 300 ש"ח לחודש קצת כבד על חייל מרוד), נכנסתי לסלקום וקיבלתי הצעה שמתאימה פחות או יותר להוצאות החודשיות שלי על חשבון הטלפון. ועכשיו, לחלק המעניין: מ עדיף מהשלושה? אני מחפש אנדרויד (Obviously), מצלמה איכותית (פלאש לא כ"כ חשוב), זמן סוללה (חייל - לא תמיד יש שקע חשמל זמין), רמקול סביר וחומרה מספיק חזקה כדי להריץ אפלקציות כבדות/ תכני HD. אני חייב לומר שמהמיילסטון והלג'נד שנגעתי בהם היום, עושה רושם שהHTC הרבה יותר עמיד ומוצק, אבל הרבה פחות רגיש בטאצ' מהמוטורולה. יש עוד הבדלים משמעותיים בין השלושה?…

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. חבר שלי רוצה לקנות נגן MP3/MP4 בארה"ב. אלה הדרישות שלו: - איכות סאונד טובה , אוזניות טובות יחסית. הוא מתלבט אם לקחת נגן בנפח של 30 GB או קצת פחות באיזור ה- 4GB (כרגע יש לו 2 GB שירים במחשב) בינתיים, הוא חשב על שני הנגנים האלו של Creative : http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15306 zen v plus 4giga http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14331 zen vision m 30 giga הם הכי טובים למחיר או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by supercars,

ערב טוב, אז ככה, ש לי את הK800i של סוני אריקסון כבר יותר מ4 שנים, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג לפני הצבא. האמת שאין לי מושג בתחום, וכאופציה ראשונית, איך לא, רציתי אייפון. אמאמא, המחירים שלו בשמים והוא עדיין לא הגיע לאורנג'. אני מחפש משהו זול, אבל בסגנון של אייפון, עם מסך מגע, מצלמה טובה, והרבה מקום (במיוחד לשירים). חשבתי על הבלאקבריי של סמסונג, אבל גם הוא לא זול במיוחד. איך הC7 של נוקיה לדוגמה? האם יש לכם המלצות טובות לתת לי? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מחפש אפליקציה לאנדרואיד שתוכל לסנכרן בין מה שקורה במכשיר האנדרואיד למחשב ווינדוס 8 למשל אני באמצע סרטון ביוטיוב ואז הגעתי הביתה אז אני ילחץ על איזה כפתור או משהו ואז הסרטון יפתח באותה נקודה שראיתי במכשיר. או אם גלשתי באתר מסויים אז שאני ילחץ על הכפתור האתר יפתח במחשב בלי שאני יצרתך לחפש אותו. במילים אחרות שאני יוכל להמשיך מאיפה שהייתי בפלפון או בטאבלט במחשב

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by landes98,

שלום לכולם, לפני כמספר שבועות קניתי NEXUS 4 וכשפתחתי את קופסה ראיתי שהמטען שבקופסה הוא מטען של סמסונג, התעניינתי וראיתי סרטון ביוטיוב שבו רואים מישהו שפותח את הקופסה וראיתי שאצלו יש מטען של LG. רציתי לשאול האם כולם בישראל מקבלים מטען של סמסונג? אני רוצה לציין שקניתי את הפלאפון ב- eline שבתל אביב. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חברים יקרים יצאה אפליקציה חדשה כרגע אנחנו בשלבי הטרום השקה ממליץ בחום להכנס לסרטון הבא ולראות איך חוקי המשחק הולכים להשתנות http://yourviralfortune.com/h?r=atila3

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. עם חצי טרה-בייט של אחסון, הרבה סטייל ובעיקר טעינת SuperVOOC מהפכנית - גרסת ה-Lamborghini של ה-Find X עשויה להיות סמארטפון החלומות לכל מי שיהיו מוכנים להשקיע (והרבה) לכתבה

15. Started by MadGhost,

אני ממש לפני קנייה של המכשיר הנ"ל , אבל נשארתי עם השאלה האחרונה : מה ההבדל בין שני הדגמים A ו- E ? יש הבדל של איזה 50 ש"ח בינהם , אבל המפרט שבדקתי היה זהה - מלבד שבדגם A מותקנת Igo Amigo ובדגם E מותקנת Igo8 .. מישהו יודע אם זה באמת ההבדל היחידי ? ואם כן - אז רק בשביל להיות בטוח - עדיף את דגם E נכון ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. רכשתי IPOD NANO דור 2 בחו"ל, לצערי מציעים ידע תמיכה בעברית רק לרוכשים בארץ (אם כי גם כך עדיין לא קיימת תמיכה לדגם שרכשתי). הממשק של ITUNE הוא פשוט סיוט בשל הפונטים שאינם, גם כאשר שיניתי את שמות הקבצים לאנגלית התעקש ה-IPOD לשמור על מיון משלו שמתעלם לחלוטין ממבנה הספריות המקורי שיצרתי. אין שום אזכור לשמות הקבצים ןמשום ששם הזמר, האלבום והשירים הוא בעברית הם פשוט נעלמים בתןך ה-IPOD. ממשק שמנסה להיות חכם מידי אבל אם שפתך אינה נתמכת אתה באמת בצרות.... מישהו יכול לתת עצה ?...... תודה גל

17. Started by SilentBob,

שלום לכולם. אתמול ראיתי איזה סרט(definately,maybe אם אתם מוכרחים לדעת..),וראיתי שם משהו שחלמתי עליו במשך הרבה מאוד זמן-אוזניות קטנות,מה שנקרא אוזניות כפתור או IN EAR(אני יודע שזה לא אותו דבר)-אלחוטיות! חיפשתי כאלה בארץ ולא ראיתי שום דבר שאפילו קרוב לזה...ולכן אני פונה אליכם לעזרה.. יודעים אם יש אוזניות כאלה בארץ? אם כן,בבקשה,בבקשה תגידו לי...רק המחשבה של אוזניות קטנות וקומפקטיות,מבלי להסתבך עם כל החוטים המנג'סים האלה...אחח..חוויה... תודה רבה רבה מראש..

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אהלן, לאחרונה נתקלתי בקשיים במציאת מכשיר לאדם שטכנולוגית קצת מאחור. הוא מבין התנהלות של אנדרואיד 2.3.6 אבל כל מכשיר שהוא בא אח"כ פשוט קטסטרופה הדרישות הן מסך גג 3.6 אינצ כרטיס זיכרון מצלמה טובה יכולת להריץ וואטסאפ, מייל, גלישה וסרטונים כולם ביחד ושהכל יעבוד חלק גם ללא סגירת תהליכים וזמני סוללה ליום שלם וצפונה כרגע יש לי מכשיר מעולה הבעיה שהלאנצר לא כ"כ נוח, אם קיים לאנצר שתומך בעברית שמכיל חלק מהפונקציות כמו הסטה לצד הימיני לחיוג והסטה לצד השמאלי להודעה אשמח לשמוע עליו

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by odedra,

אהלן חברה, רציתי לדעת שאני נכנס לדבר עם מישהו בצאט ורשום את השם משתמש שלו ואז on mobile מה זה אומר? האם זה אומר שהוא מחובר לפייסבוק או שזה רק אומר שהאפליקציה מותקנת לו על המכשיר?

20. Started by alonpartuk,

מאיפה אני יכול לההוריד גרמנית למכשיר נוקיה N97?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by RL,

אני רוצה לקנות את הנוקיה 3120 קלאסי ורציתי לדעת אם חייבים כבל ו-PC SUIT בשביל להעביר מידע או שאפשר להעביר מהמחשב לכרטיס זיכרון ומשם לפלאפון משחקים, שירים וכו'.. תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by gilhaba,

שלום רב, ברצומי לקבל המלצות לסמארטפון בתקציב של עד 1000 ש"ח. מה שחשוב הוא שמערכת הפעלה תהיה אנדרויד כי אני צריך waze. ושזה יהיה dual core . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by רזי ברד,

אני רוצה בבקשה תוכנה דרכה אפשר להפעיל שיהיה עדכון עברית לipod שלי גם אם זה בתשלום אפשר בבקשה תעזרו לי !!!

24. Started by RonTG,

שלום, רציתי לדעת איזה פלאפון עדיף: Sony Ericsson K610i או Nokia 6280 לפי מה שהבנתי הספיקר בנוקיה יותר טוב וגם המצלמה (כי יש פלאש) אבל הסאונד בסוני יותר טוב תודה מראש דחוף למחר!!!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Kukishin,

האם מישהו החליף סוללה לסמסונג וחווה שיפור בזמן סוללה כפי שהיה שהמכשיר היה חדש, או שמא יש פה עוד בלאי נוסף שאיני יודע עליו שבכל אופן לא יישתפר הממצב כל כך עקב ההחלפה? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.