עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אם קיים לאנדרואיד 2 מעולה אם לא אני אחליף את הסלולרי למשהו חדיש יותר. הדרישות: 1) אפשר להקליט בלי קול. 2) מצלם לאורך כל הזמן ומאפשר להשתמש בפלאפון כרגיל לדברים אחרים. 3) רצוי שהיה אפשר להפעיל את התוכנה בלחיצה אחת דרך widget ממסך הבית. עד עכשיו מצאתי הרבה תוכנות, ברובם היה תקלות ובאלה שלא היה תקלות אי אפשר היה להשתמש בטלפון כרגיל בזמן שהתוכנה עבדה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום האם עדיין מוכרים היום טאבלטים עם לינוקס, שהוא לא אנדרואיד? תודה card

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  3. שלום .. אני רוצה לקנות סמארטפון זול וטוב בסביבות ה 1300 ש"ח גג. איזה מכשיר הכי מומלץ? שתהיה גלישה באינטרנט חלקה. אם גודל המסך גדול סבבה.. איכות סאונד טובה של מוסיקה. והודעות ושיחות, יותר מזה אני לא כלכך צריך.. איך הsony experia למיניהם? יש כל מיני דגמים.. מה ההבדל ביניהם? אנה עזרו לי מי שמבין.. לילה טובב

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by nadabometal,

שלום רב,נפל לי האיפון 4s ונשבר לי המסך - אני רואה כתמים שחורים במסך + המגע לא עובד.קראתי שיש מסכים מזויפים ומסכים מקורים (פחות מזויפים). איך אני יכול לדעת שאני הולך למעבדה שהם ישימו לי מסך מקורי ולא מזוייף (לפי מחיר? או לפי בדיקה מסויימת?)והאם יש הבדל באיכות בין מסך מקורי למזויף?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכם, היום קיבלתי את הטאבלט בשעה טובה. הוזמן ב-22/2, נשלח ב-27/2 התקבל 22/3. דגם HERO 1. נהניתי מה-AFFILITATE DISCOUNT של 2$, שולמו דמי משלוח 9$, מחיר הטאבלט 180$. לאורך כל הדרך הם ענו לי ב-SUPPORT בטווח של יום אחד. נתפס במכס, התעכב שם 3 ימים (ניהלתי מעקב יומי אחר ה-TRACKING NUMBER). הגיע לדואר המקומי שלי, הונחיתי לשלם מע"מ 120 ש"ח. כל האביזרים היו שם. נראה עובד תקין. אני ברושם שעשיתי עסקה טובה. לאור חוסר ניסיון מוחלט עם אנדרויד, אני מבקש את עזרתכם. מה עושים שלב אחר שלב? מתקינים רום אחר (עברית)? התקנת מקלדת? GOOGLE PLAY? איך מקיימים אינטראקציה עם המחשב, האם צריך להתקין משהו? (עוד לא חיברתי). אני לא רוצה לעשות משהו כחסר ניסיון ואז להרוס. אני רוצה להביא למצב שיש לי טאבל…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by psybrain,

אני אישית נוטה ל HTC

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  7. שלום מחפש טאבלט זול (500-600 שקל) ללימודים כדי לקרוא מאמרים, לא צריך משחקים ולא כלום, רק שיהיה לו אפשרות לגלישה באינטרנט ושאוכל לקרוא איתו עברית, ושיהיה כמה שיותר נוח לקרוא בו תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. התכוונתי לקנות שם גלקסי 2 אבל אז נתקלתי בבלוג הזה: http://kingphoneil.blogspot.co.il נשמע שלהרבה אנשים יש בעיה עם האחריות שלהם. למישהו יש נסיון איתם ויכול להמליץ או להיפך? לא בא לי לקנות טלפון ואם הוא יתקלקל להתחיל לשלם שוב ולקנות עוד אחד...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. איזה סלולאר נותן לי את השמיעה הכי טובה בשיחות ורדיו ?או זה רק חברת סלולאר

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. מתוך שטח כולל של 1.97GB נשארו לי במפתיע רק 106MB לא ברור ולא רואים מי תפס את הזיכרון של הטלפון יש תוכנה שיכולה לספר לי מה קרה בזיכרון הפנימי ?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by psybrain,

שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום רציתי לדעת האם צפוייה ירידת מחירים בעקבות השקת GALAXY S4 עוד שבוע, ובכמה לדעתכם תיהיה הירידה. הכוונה כמובן למכשירי GALAXY S2 וS3. תודה.

• 22 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. לפני כשבועיים עדכנתי את הגלקסי 3 שלי לרום הרשמי 4.1.2. מספר ימים אחרי החלה תופעה של כאילו הוצאה והכנסה של כרטיס הזכרון בכל מספר דקות. כרטיס הזכרון הוא מסוג סאן דיסק מהיר 64 גיגה בצבע אפור אדום. רוצה לעדכן שאחרי שבועיים של יאוש מצאי כנראה את הבעיה. הבעיה היא בקונקטור של כרטיס הזכרון ובחיבורו ללוח האם במכשיר. מפרקים את הגב ומוצ׳אים את הסים וכרטיס הזכרון, פותחים את כל הברגים הקטנים למעט זה שהכי למעלה היכן שהמצלמהוהכניסה של האוזניה. שולפים את הפלסטיק הפנימי האפור. בצד ימין של כרטיס הזכרון יש קונקטור שטוח שחור שמתלבש בלחיצה על הלוח. שלפו אותו כלפי מעלה ואז הכניסו חזרה חזק כדי שיתפס טוב. סגרו הכל. התופעה חלפה. סיוט, וחרא קונקטור.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מדובר על נוט 1 והבעיה היא שהוא חושב שהוא מחובר לאוזניות כל הזמן, ז"א אי אפשר לדבר לא עם אוזניות או על ספיקר או לשמוע מוסיקה דרך הרמקול המובנה של הטלפון ובגדול זה פשוט מעצבן. הוא רץ על 4.1.2 שהודלף ועד כמה שאני ראיתי זה לא באג שקשור לזה. האם יש אפשרות שתהיה לי שליטה ידנית בהאם הטלפון חושב שהוא מחובר לאוזניות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by itaysp,

שלום, יש לי S3 ואני מטעין אותו כל לילה דרך המחשב.. המטען המקורי שלו הוא עם חיבור אמריקאי (לא קניתי בארץ) ואני צריך מטען לשימוש מחוץ לבית (לא נח לי לשים את המתאם על המטען האמריקאי) ניסיתי כל כך הרבה מטענים סיניים, אבל אף אחד מהם באמת לא עושה את העבודה. הם מטעינים בקצב של 4 אחוז לשעה במקרה הטוב.. במקרה הרע הם פשוט לא מראים שמחובר מטען, או שמראים ולאחר כמה דקות ההטענה נפסקת. ניסיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/OEM-EU-Wall-Charger-USB-Cable-For-Samsung-Galaxy-S2-II-Skyrocket-SGH-i727-/380465947715?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 וגם את זה http://www.ebay.com/itm/OEM-EU-AC-Home-Wall-Charger-Micro-USB-Data-Cable-For-HTC-One-X-S-V-AT-T-LTE-XL-/280886144644?ssPageName=ADM…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gilboag,

יש לכם רעיון למכשיר עמיד (משום מה זה נופל להם כל הזמן..) , כתחליף ל DEFY שכבר לא מספק את הבת המפונקת שלי שרוצה משהו יותר מהיר וחזק ,ולא פחות חשוב - עם מצלמה איכותית (אינסטגרם ושות' בשימוש שותף..). גודל המסך לא ממש חשוב - אבל שיהיה משהו שנכנס לכיס של ג'ינס - ככה ש5" בטח לא רלוונטי.. שסוללה תחזיק יום "עבודה" שלם בלי הטענה.. בתקציב של כ 2000-2500 שח יש לכם רעיונות טובים ? תודה גדולה לעוזרים !

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. קראתי שהשיקו אתמול את האקספריה Z החדש. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו??

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  18. Started by djelectric,

תגידו, מישהו פה ראה את המפרט הטכני (לכאורה) של הנקסוס 5 מ-LG? מתפלא שלא פתחו דיון על זה (אולי פספסתי) פחד אלוהים, למי שלא ראה: http://www.nextpowerup.com/news/989/lg-nexus-5-megalodon-smokes-galaxy-s4-on-paper.html

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שלום, חיפשתי בפורום נושאים דומים וראיתי הפניות לדגמים שנראים מצויינים, כדוגמת אלה: http://www.aliexpress.com/item/New-Sale-Star-B94M-3G-Smart-Phone-4-5-QHD-960X540-1G-4G-MTK6577-Dual-Core/742745879.html http://www.aliexpress.com/item/original-jiayu-G2-phone-mtk-6577-android-4-0-GPS-WIFI-8MP-Camera-4-0-inch/714053160.html ואולם, למרות שחלק מהאנשים כתבו שהמכשירים כדוגמת אלה שבלינקים תומכים ב - 850 ב - 3G, אני מסתכל על המפרט ואני לא רואה שיש את התדר הזה. במקרים אחרים אני רואה שחלק מהמוכרים מציינים 850 + 2100 וחלק מהמוכרים מציינים רק 2100. ולכן - אודה על המלצה על מכשיר בסדר גודל הזה (150 עד 200 דולר), שתומך בדור שלישי בתדרים של פלאפון - 2100+850. תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום! אני רוצה לקנות טלפון חדש . איזה טלפון עדיף Samsung Galaxy s3 או Nexus 4 ? תודה לעוזרים ...

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. אהלן, חבר טוב רוצה לקנות מכשיר פשוט שיריץ אנדרויד עם שימוש ב WAZE וקצת משחקים לילדים לא מעבר לזה. השאלה האם אפשרי למצוא מכשיר היום במחיר כזה שיתן תמורה טובה לאנדרויד פשוט?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pc34,

תגידו איך הlg prada 3 ?שווה לgalaxy s2 ? ועוד שאלה יש איזה רום לנצ'ר או משהו כזה שמשנה את העיצוב המשעמם של הממשק?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  23. שלום חברים. עד עכשיו היה לי גלקסי 2 והשתמשתי בנגן של סמסונג, נגן שענה על כל הצרכים שלי. עברתי לנקסוס 4 ומאז אני בחיפוש אחר נגן שיתן לי כל מה שהנגן הקודם נתן לי וללא הצלחה. אחד הדברים שהכי חסרים לי זה היכולת לבחו רלנגן שירים עפ"י סיפריות מכיוון שאצלי האוסף מחולק לספריות. מישהו מכיר נגן שעונה על הקריטריון הנ"ל? בנוסף, מחפש תוכנה שתעבור על אוסף השירים שלי ותשייך Albumart לכל שיר כך שכאשר הוא מנוגן במכשיר אראה את התמונה הנכונה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by esxadmin,

שלום רב, אני מנסה להדביק מגן מסך לgalaxy tab 2. ניקיתי תחילה את המסך ואז הדבקתי אבל יש מעין בועות אוויר שלא ניתן להיפטר מהם... יש משהו לעשות או שהרסתי את ה מגן מסך שקניתי ? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 8.4k צפיות
  25. היי, חבר שלי מגיע באפריל ארצה מארה"ב ואני מעוניין להזמין את הנקסוס 4 מהאתר. באתר כתוב שהמשלוח של ה8GB יוצא ב22.3 והמשלוח של ה16GB יוצא ב29.3 . התאריכי משלוחים בארה"ב לא קוצרו ל2-3 ימים? והאם קיימת אפשרות לזרז את המשלוחים הנ"ל? כי אני מעוניין ב16..אבל איך שזה נראה אני לא אספיק לקבל אותו . תודה!

• 4 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים