גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. ברשותי סמסונג גלקסי 2 עם רום CYANOGEN 10 (אנדרואיד 4.1.2). לאחרונה שמתי לב שכמות הזיכרון הפנימי במכשיר הולכת ומצטמצמת בצורה דרסטית, התקנתי את תוכנת TREESIXE לבדוק מה תופס את כל המקום וגיליתי שרובו יושב ב DCIM כתמונות וסרטונים שצילמתי. חיברתי את המכשיר למחשב ניגש לספרייה הנ"ל ולדאבוני רק חלק זעיר (כ 405 תמונות וסרטון אחד בלבד) מהקבצים שנמצאים שם מוצגים בפועל. הקטע ההזוי הוא שכאשר אני נכנס עם סייר הקבצים המובנה לאותה התיקייה אני כן מצליח לראות את כל התמונות והסרטונים, מה שמוביל לשאלה, איך אני מעביר את כל התמונות והסרטים שלי למחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין במכשיר Zen Vision: W אבל לפני שאני קונה אני מעוניין לשאול אתכם כמה שאלות : 1. האם הנגן (לא משנה מאיפה אני קונה אותו) תומך בכתוביות בעברית ? ואם כן באיזה שיטה ? האם זה נוח להצמיד כתוביות כמו ב-A2 ? 2. האם הFirmware upgrades של הZVW הם רציניים. כלומר האם צפויים שידרוגים בתחום העברית/תמיכה משמעותיים ? אני מפנה את השאלה בעיקר למשתמשי קריאטיב וותיקים לכל מכשיר כלשהו.. 3. למעט עניין הבטרייה ועניין ההקלטה מטלויזיה. מישהו יכול לציין נתון השוואתי צכריע בין ה-a2 לבין ה-ZVW ? (משקל, תמיכה, פיצ'רים) 4. בקשר לסוללה. כמה עולה סוללה לזן ? והאם קל להשיג כזאת ? (בארץ?!) תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה הנגנים אני חייב לציין שהנגן הזה הפתיע אותי שומעים בו ממש טובים יחסית למשהו שהוא1gb ועלה פחות מ100 שקל ד"א הוא הרבה יותר טוב מהנגן הסיני הטיפוסי בארץ הוא מהיר מאוד שומעים בו הרבה יותר טוב ויש לו אפשרות לסאונד 3d והוא גם קטן מאוד! זה המצלמה עוד פרטים יש פה.. http://www.samsungcamera.co.uk/product/pro_view.asp?prol_uid=1675&cat_uid=75 ביקורת http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2006/09/06/Samsung-NV3/p1 תמונות ע"י שהקטנתי ד"א איך הנעליים? ממש נידהמתי מהאיכות סאונד של המכשיר משהו ברמה של הe250+ אז חשבתי ליקנות לו כרטיס זיכרון 4gb מספיק לי ... מה הבדל בין הx150 לרגיל?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם חברות הסלולר יכולות לדעת איפה אנחנו נמצאים בכל זמן נתון בזמן שהטלפון עובד? חייבים להתחבר ל GPS או לקיים שיחה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השחקנית הסינית הגדולה לא מפסיקה להפציץ אותנו ביצירותיה - עם צמד תתי דגמים למשפחת ה-Mi 8 וגם הכרזה רשמית על ה-Redmi Note הבא לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ליושבי/ות הפורום המכובדים, חשקה נפשי בקורא ספרים אלקטרוני (טוב, אולי). יש כל מיני דגמים של כל מיני יצרנים, אבל מעיון מהיר באתר זאפ - דגמים חדשים וחשובים של כל מיני יצרנים לא זמינים בארץ. דוגמאות: Kobo Clara Sony DPT-C1 Sony DPT-R1 Nook Glowlight Plus Nook Glowlight 3 ועוד. שאלתי: האם אכן אין ייבוא מסודר של קוראי ספרים אלקטרוניים חדישים לארץ? או שאולי זה רק לא קיים בזאפ? אם יש ייבוא מסודר - אילו מפיצים/חנויות כדאי לשקול? אם אין ייבוא מסודר - על איזה ערוץ רכישה מחו"ל הייתם/ן ממליצים? (לא אמאזון בבקשה)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מועדים לשמחה, ההורים שלי במסלול ללא הגבלה בחברת פלאפון, משלמים 100 ש"ח לחודש כל אחד, עוד כשהיו עם מכשירים ישנים. לא מזמן הם קנו באופן פרטי מכשירי סמסונג גלקסי 2. האם פלאפון צריכים לזכות אותם על המכשירים? אם כן, באיזה סכום? אם יש למישהו נסיון איתם, אשמח לדעת על מה הם צריכים לעמוד כדי שלא ירמו אותם, ידרשו מהם להתחייב, או לגמרי יתחמקו מהעניין. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם התפוצה ההולכת וגוברת של הסמארטפונים התעניינתי גם אני בהשגת סמארטפון, במחיר לא גבוה מדי. כרגע בולט לי בשוק הגלאקסי אס הראשון במחיר ~250$ מחנויות באיביי, שנראה כמו סמארטפון סטנדרטי וזול יחסית עם כל הפיצ'רים (מלבד מערכת ההפעלה שלו, שלמיטב ידיעתי לא הולכת להתעדכן.) האם למישהו יש ניסיון בקניית גלאקסי אס בשוק של 2012 ויש לו הערות או טיפים בעניין? או אם יש המלצה לסמארטפון אלטרנטיבי במחיר דומה, אני גם אשמח.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר שם בדגם N7105, זה הלינק למוצר: http://www.electronics-discount-shop.com/91-samsung-n7105-galaxy-note-ii-lte-16gb-unlocked-marble-white.html 1.אני מבין שהדגם הזה הוא גם תומך ברשתות דור 3 וגם בדור 4, ולכן הוא אמור גם לעבוד בארץ. 2. מבחינת ציוד משלים (כיסויים בטריה, מדבקות וכו'), האם יש הבדל בינו לבין הN7100, או שכל דבר שמתאים לזה יתאים גם לזה. 3. האם יש עוד הבדל שפספסתי? (אין רדיו, אבל לא נורא) 4. האם אני אוכל לשים עליו תפריטים וזיהוי כתב יד בעברית? (בעברית זה נראה יותר טוב) 5. האם החנות היא אמינה? מישהו קנה בה פעם? 6. לגבי המשלוח, הם שולחים לישראל עם Merseyside Transporters, חיפוש בגוגל לא העלה דבר, מה זה המשלוח הזה? האם זה המשלוח הפשוט שלא תמיד בודקים במכס או שזה מש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מישהו יודע האם אפשר לשלוח מסרים מידדים בפיסבוק ממכשיר שיש לו WIFI? למשל 5800
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השמועות על מותו בטרם עת של מותג ה-Redmi Note אכן היו מוקדמות ומוגזמות, לשמחתנו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אפליקציה לצפייה בנתוני החשבון החודשי בחברת גולן טלקום. אפליקציה זו לא פותחה ע"י החברה עצמה אלא בצורה עצמאית. בפעם הראשונה שתיכנסו לאפליקציה תתבקשו להכניס שם משתמש וסיסמא (שקיבלתם מגולן טלקום) ופרטים אלו ישמרו אך ורק במכשירכם. בכניסות הבאות לא תצטרכו להכניס פרטי משתמש והאפליקציה תדע לבד להכניס אותם מזיכרון הפלאפון. ניתן לנתק את החשבון מהאפליקציה בכל עת דרך ההגדרות - שימושי במקרה של שינוי סיסמא או כאשר רוצים לבדוק חשבונות אחרים. בנוסף ניתן להציג את החשבון החודשי עם או בלי מע"מ גם דרך ההגדרות. הפרטים שמופיעים לקוחים מהחשבון שלכם באתר גולן טלקום. אנחנו לא מתחייבים שהמידע המוצג הוא באמת העדכני ביותר והוא יכול גם להיות שגוי... זה כבר תלוי בתפקוד האתר של גולן טלקום. נשמח לק…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יודע איך להשתמש ב MARKET הרגיל של ANDROID עם מכשיר archos שאני מנסה למשל סתם להוריד firefox אז הוא נותן לי there are no Android phones connected to this account archos 70 internet tablet (אם זה משנה משהו) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בנוקיה ששבק חיים ביום שבת. ממזמן הייתי נעול על SGS2, עכשיו הנוקיה מכריח אותי לקנות חדש. 1- אם אני קונה כבר טלפון אז לא עדיף כבר את הכי חדש S3?. הכוונה היא האם S2 ישאר עוד הרבה זמן רלוונטי מבחינת חוזק החומרה? 2- איפה עדיף לי לקנות בארץ או בחול? אפשר לינקים? עד כאן ראיתי רק בקי אס פי את המחיר הכי נמוך, באילת זה מגיע כמעט ל2K. 3- האם יצאו כבר מגנים ומגני מסך ל- S3?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שאב הטיפוס השני של הפרוייקט של גוגל ששואף לשנות את הדרך בה אנחנו מסתכלים על סמארטפונים הוצג בתערוכת CES, מידע חדש עולה על התקדמות הפרוייקט ועל זמינותו לכתבה: http://hwzone.co.il/project-ara-%d7%91%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94-%d7%93%d7%92%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%99%d7%95%d7%95%d7%a7-%d7%a4%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לי יש G2 ולחבר MOTO G... הוא אמר שהוא די נגעל מהמכשיר שלי והוא היה זורק אותו לפח וכאלה... ואמרתי לו שאני במקומו לא הייתי מדבר בכלל .. =\ G2 עדיף בהרבה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. שוקלים לקנות נקסוס 10 לבית. ידוע שגוגל לא משווקים את הנקסוס לארץ בצורה רשמית. אבל ראינו בחנויות כמו אייבורי, KSP וכו' נקסוס 7 במלאי. מה זה אומר מבחינת אחראיות? במה שונה הנקסוס 7, והאם יש אחראיות על ה-10 אם אני קונה אותו מחנות בישראל?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. גלקסי S3 I9300. לא בדקתי בשאר. בעת שמחברים את הסמארטפון למחשב באמצעות כבל USB, ומנסים להעביר את התמונות מן המכשיר למחשב בווינדוס, ישנן כמה תיקיות של תמונות שלא מצליחות לעבור. מצאתי את הבעייה. היא קשורה לשם של התיקיה. ישנו תו סמוי בשם התיקיה שאיננו מוכר למערכת ווינדוס, ולכן בעת ניסיון לבצע העברת תיקיה, ווינדוס לא מאפשר זאת. מה שצריך לעשות, הוא לשנות את שם התיקיה, כך שיימחק התו הסמוי הזה, ואז יהיה ניתן להעביר את התיקיה למחשב. שאלה: מישהו יודע, לאן הבאג הזה שייך? לסמסונג, לאנדרואיד, לאפליקציה מסויימת? מה עושים בכדי לתקן את הבאג?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.tzveeka.com/%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%92-%D7%92%D7%96%D7%9C%D7%95-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C-417-%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA אני חושב שלכל אחת מהחברות הישנות צריך להחליף את השמות ל: שיטת המצליח 1, 2, ו -3. באמת שזה מתסכל לראות שאנשים עדיין משלמים להם ממיטב כספם רק כדי לקוות שלא יבוא הרגע בו הם ידפקו.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו סמסונג ומיקרוסופט לפניה, מכריזה HTC באמצעות ציוץ בטוויטר על אירוע החשיפה של מכשיר ה-(One (M9 המצופה של החברה שעתיד להתקיים בראשון לחודש מרץ לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%9c-one-m9-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%91-1-%d7%9c%d7%9e%d7%a8%d7%a5-%d7%9c%d7%9b%d7%90%d7%95%d7%a8%d7%94/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם מעודכן למכשיר האולטרה-משתלם של היצרנית הסינית מביא עימו שבב קוואלקום עדכני וחסכוני יותר, ובמקביל דיווחים עדכניים מצהירים שגירסה עתידית שלו תספק לנו שבב בן עשר ליבות מבית Mediatek שיאומי (Xiaomi) ממשיכה להתקיף אותנו בסמארטפונים חדשים ומשתלמים בקצב מסחרר, והפעם בתפריט זהו דגם ה-Redmi 3S, שמהווה תחליף הן עבור ה-Redmi 3 והן עבורה-Redmi 3 Pro הקומפקטיים והמתשלמים עד מאוד. הבסיס של הדגם המעודכן נשאר זהה כמעט לגמרי, עם מעטפת מתכתית שמאכלסת מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, בתוספת למצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מיקוד מהיר מבוסס זיהוי פאזה, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית ומערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק MIUI 7.0 (שמהווים אכזבה מסויימת בהתחשב בכך שגירסת MIUI 8.0 עם …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצד שמקבל ממני את ההודעה מקבל מלא סימני שאלה, במקום את ההודעה שכתבתי. הופיעה אצלי הודעה "הגדר קלט על מצב אוטומאט" לא יודע איך מגיעים לזה מישהו יודע ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי תקציב של עד 1300 בערך למזגן 1 כס* כרגע ההתלבטות בין סאגה a12 לבין האייר שיש רק דגם אחד של החברה בארץ 1 כס האייר ניתן שירות מבית ניופאן השאלה היא מבחינת חלפים ... ועל הסאגה הדעות חצויות* עזרה ? אופציות שונות ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%aa%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%91%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-