עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם. כן, אני יודע שבארץ עכשיו עוד מעט 4 בבוקר. אבל כאן בניו יורק עוד לא 9 בערב. החנות של האפל בניו יורק מדהימה, אין מילים בכלל! אבל לצערי לאחר דיבור עם המוכרים בחנות לא ניתן לקנות את האייפון בשום צורה שהיא לא משנה בכמה כסף תשלמו לחנות. צריך להציג תעודת זהות, צריך להתחייב למפעילה at&t לשנתיים לפחות! שהחבילה הכי בסיסית היא 70$ לחודש. זה אפילו לא משתלם לאמריקאים חחח. בכל מקרה, ברחוב מסתובבים מלא חנויות אלקטרוניקה זרוקות כאלה שמוכרות iPhoneים למינהם. המוכרים קצת בררנים ולחלק מהאנשים (נראה לי לפחות) הם אומרים שאין להם במלאי. הייתי אצל אחד המוכרים שאמר לי שיש לו ושבקשתי לראות הוא הראה לי חיקוי קשה שקוראים לו HiPhone. ממש צחקתי.. הוא טוען שזה של מיקרוסופט. בכל מקרה זה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. עשיתי עדכון OTA האחרון שהיה לGALAXY NOTE שלי ומאז הוא נתקע ולא העלה את המערכת הפעלה יותר. לאחר בירורים הבנתי שאפשר לעשות FLASH לזיכרון עם ROM. הורדתי ROM מXDA של GINGERBREAD למכשיר מהודו כי המכשיר שלי איכשהוא מהודו למרות שרכשתי אותו בחנות בישראל. הבנתי שאני יכול לעשות טעינת ROM עם תוכנה שנקראת ODIN שגם אותה הורדתי. אבל לא עשיתי זאת. חששתי שהROM הזה הוא לא הכי בטוח להתקנה ולך תדע אם לא ערכו בו שינויים. אז החלטתי לקחת את המכשיר לחנות שקניתי אותו בה והם רצו מני 120 ש"ח בשביל התענוג כי הם טענו שזה לא חלק מהאחריות. הם לא רצו לגלות לי מה הם בדויק יעשו, כנראה כדי שיוכלו לחלוב אותי גם בעתיד. בנוסף הם אומרים שכל עידכון שאני רוצה לעשות אני צריך לעשות דרכם(ואני מניח שזה לא בחינם). ש…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yakir8,

טוב מצאתי 2 בזאפ ועד אחד בP1000 תגידו לי אם הם טובים או שיש לכם המלצה על משהו אחר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401151 http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=9681522 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=452635

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום ליושבי/ות הפורום המכובדים, חשקה נפשי בקורא ספרים אלקטרוני (טוב, אולי). יש כל מיני דגמים של כל מיני יצרנים, אבל מעיון מהיר באתר זאפ - דגמים חדשים וחשובים של כל מיני יצרנים לא זמינים בארץ. דוגמאות: Kobo Clara Sony DPT-C1 Sony DPT-R1 Nook Glowlight Plus Nook Glowlight 3 ועוד. שאלתי: האם אכן אין ייבוא מסודר של קוראי ספרים אלקטרוניים חדישים לארץ? או שאולי זה רק לא קיים בזאפ? אם יש ייבוא מסודר - אילו מפיצים/חנויות כדאי לשקול? אם אין ייבוא מסודר - על איזה ערוץ רכישה מחו"ל הייתם/ן ממליצים? (לא אמאזון בבקשה)

5. Started by taltarablus,

כמסורת, חברת iFixit פותחת את השעונים החכמים החדשים שהושקו, וכעת תורו של השעון הנחשק ביותר, ה-Moto 360 של מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c-moto-360-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%95%d7%a8%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. האם יש דרך להטעין נגני מוסיקה שבמקום להטעין אותם דרך USB למחשב... להטעין אותם ישירות מהחשמל? האם יש מתאמים מיוחדים....והאם הם מסוכנים לנגנים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by motogt,

אני מתעניין לאחרונה לקנות iphone 3gs יד שניה. יש לי שאלות בנוגע לגלישה באינטרנט שלו. 1. שמעתי שיש גלישה בפורטל התוכן ויש גלישה חיצונית. אם אני גולש באתרי אינטרנט רגילים, למה זה נחשב? 2.שמעתי גם שהאייפון מחובר תמיד לאינטרנט זה נכון? 3. שרותים כמו GPS, איזה סוג גלישה זה (חיצוני או פורטל)? 4. כרגע יש לי סים דור 2, עד כמה אני חייב את הגלישה הסלולרית של המכשיר? משתמש ממוצע יכול להסתדר רק עם WIFI ? זהו בנתיים...תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני לא מדבר הרבה ההצעה היא כזאת: מסלול בסיסי הכולל ביטוח + 114 דק' שיחה ב40 ש"ח מעבר לזה 30 אג' לדקת שיחה ו20 אג' לSMS חבילת גלישה של 5GB ב68 ש"ח והכי שווה פה זה שיש לי זיכוי מלא על כל סמארטפון באורנג' על חשבונית מעל 50 ש"ח (ז"א התחייבות של 1800 ש"ח בלבד). ההתלבטות שלי היא בין גלקסי 2 לבין אטריקס. באטריקס אני מקבל גם תחנת עגינה שהופכת אותו למיני לפטופ - בנוסף במקרה של אובדן או גניבה אני משלם השתתפות עצמית של 1000 ש"ח. לגבי הגלקסי 2 - הוא חזק אבל יש לי חברים שיש להם אותו ואומרים שיש קריסות והתוכנה של סמסונג למחשב (KIES) פשוט לא עובדת - במקרה של אובדן או גניבה ההשתתפות העצמית היא 1500 ש"ח אני פתוח לעוד הצעות - אשמח לעזרה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום חברים אני קבלתי במתנה ספר אלקטרוניי של אנזון KINDLE ראיתי באתרים שהוא קוראה קבצים מסוגים PDF ,DOC, TXT, ועוד כמה עכשיו שאני מוריד אותם למחשב (אתרים ספרים בחינם) ואחרי זה מעלה אותם למכשיר הוא לא מראה לי אותם רק את קובץ PDF הוא מראה. ואת קובץ DOC ואחרים לא מראה. יש מצב שמכשיר דפוק? או שאני איפה שהוא טעיתי? מה אני צריך לעשות עכשיו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. השלישי אבל לא יקר מדיי....כי עכשיו אני כנראה מתחיל קורס בצבא,ואין לי מושג אם בטוח להביא פלאפון טוב לשמה כי הוא יכול להגנב\לההרס מה דעתכם,על מה אתם ממליצים? וכדאי לקנות מyad2.co.il?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Bose,

טוב, נמאס מה-64MB זה פשוט כלום. אני על סף הזמנת כרטיס זיכרון של ג'יגה או 2 או אפילו 4 ג'יגה. סוג הזיכרון שקיבלתי עם ה-K750 הוא memory stick duo ובנפחים שאני מחפש (ג'יגה או שתיים) אני מוצא רק memory stick pro dou. רציתי לוודא ב-100 אחוז (ועדיף עם בעלי ניסיון) שכרטיס כזה יעבוד עם ה-K750. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. השאלה בכותרת תודה .

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://www.hootablet.com/brand-ainol-tablet-c-18.html מצד שני יש פה paypal אז...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן, אני רוצה לדעת אם קיים מסלול "טוקמן" באינטרנט הסלולרי. משמע, אני משלם מראש עבור חבילת גלישה בנפח נתון ויכול לגלוש עד שהחבילה נגמרת או שאני מטעין אותה שוב. קיים מסלול כזה? ניסיתי לברר באתרים של חברות הסלולאר, והדבר הכי קרוב הוא איזה שירות של פלאפון במחיר של 10 שקל למגה-בייט O_o. מישהו מכיר חלופה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. השמועות על מותו בטרם עת של מותג ה-Redmi Note אכן היו מוקדמות ומוגזמות, לשמחתנו לכתבה

16. Started by FireFlash,

היי חברים שאלה קשה. האם ניתן לחבר את "השן הכחולה" כמיקרופון לשימוש בשיחות ב"סקאיפי" ?? אם כן כיצד אני מחובר עם אנטנת USB

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות טאבלט באזור 1000-1300 ש"ח בעיקר לשימוש של גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים פשוטים לילדים. ולכן פחות חשוב לי מעבד חזק ואני מחפש יותר מסך איכותי, מכיוון שיש לי 600 ש"ח זיכוי בבאג עדיף מאוד שזה יהיה משם ולא מאתרים סיניים למינהם. ראיתי באתר את הטבלט הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14043 שעל פניו נראה איכותי ביותר עם מסך רטינה ואפילו נראה לי ש archos זו חברה אמיתית ולא מותג מדבקה ( אני לא בטוח בעיניין) , בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות אם מישהו מכיר את הטבלט או את הפירמה הזו או המלצות לטבלט אחר באיזור המחיר הזה - עדיף בבאג.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by davidcohen,

היי היום שמעתי ברדיו שהאייפון ימכר בישראל ב 800 ש"ח ... אפשר בבקשה הסבר איזה אייפון נמכר ב 800 שקל ?!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by (G),

מטרת הת'רד לשתף את מסך הבית של מכשיר האנדרויד שברשותך. SGS2

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gtabak_37,

יש לי iriver h10 5GB ואני רוצה להתנסות עם רוקבוקס עליו יש למישהו מדריך בעברית או לפחות מדריך פשוט מאוד באנגלית ואם אפשר גם הוראות חזרה למערכת הפעלה הרגילה של הנגן תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מישהו יודע מה איכות הגלישה או מדי פעם יש ניתוקים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. הגיע אלי מכשיר גלקסי מיני מדגם GT-S5570B. לאיש אין צורך בו, ולכן הוחלט להפכו לניסוי ראשון בהחלט בצריבת רום על מכשיר :evil: אני לא מבין מספיק בנושא. קראתי את המדריך של האתר בעיון, וחיפשתי ברשת עוד קצת מידע, אפילו שאלתי בזמנו שאלות בפורום, אך זהו רגע האמת ואני מבקש עזרה צעד-צעד... השלב הראשון הוא כמובן השגת הרשאות רוט. שיטה אחת היא superoneclick, אך האם הוא מעודכן וגם תומך במכשיר? בדרך לא דרך (גוגל) התגלגלתי למדריך מאתר טכנולוגיה פיליפיני שמציע פרוצדורה אחרת, אך הדגם הוא טיפה שונה (ללא ה-B בסוף) ואני לא בטוח לגמרי... אם SOC עובד אני אלך עליו. אבל האם הוא יתאים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by BlackTalon,

ואולי בכלל דגם אחר? אגב, איפה הכי כדאי לקנות? ebay או בארץ? מישהו יודע לגבי תשלום מכס?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הצמד המוביל החדש של סמסונג, שגורף שבחים בכל רחבי הרשת, החל להימכר גם בישראל בסכומים שנמוכים בכמה מאות שקלים מהדור הקודם קצת פחות משבוע אחרי שהחלו להגיע ללקוחות ראשונים ברחבי הגלובוס – גם הישראלים יכולים לרכוש כעת אתצמד מכשירי הדגל החדשים מבית סמסונג, ובמחיר שקצת יותר נמוך מזה ששיערנו. שני הדגמים ישווק רשמית בידי חברת סקיילקס, כרגיל, עם שנה אחת של אחריות – כשהמחירים הרשמיים נעים בין 3,450 ש"ח ל-3,600 ש"ח עבור ה-Galaxy S7, ובין 3,850 ש"ח ל-4,000 ש"ח ל-Galaxy S7 Edge, בתלות ברשת החנויות או במפעילה הסלולרית ממנה תבחרו לבצע את הרכישה. אם להסתכל על רף המחירים הנמוך ביותר, נראה כי מדובר בהוזלה של 250 עד 300 ש"ח לעומת המחירים שראינו עבור ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge בה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.