עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי ידע סביר בC ואני רוצה ללמוד שפה למימוש הרעיון, מה יותר קל\אינטואיטיבי ללמוד? אנדרואיד או IOS? או אולי בכלל אתר באינטרנט. תודה לעוזרים והממליצים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Bose,

טוב, נמאס מה-64MB זה פשוט כלום. אני על סף הזמנת כרטיס זיכרון של ג'יגה או 2 או אפילו 4 ג'יגה. סוג הזיכרון שקיבלתי עם ה-K750 הוא memory stick duo ובנפחים שאני מחפש (ג'יגה או שתיים) אני מוצא רק memory stick pro dou. רציתי לוודא ב-100 אחוז (ועדיף עם בעלי ניסיון) שכרטיס כזה יעבוד עם ה-K750. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Gil28,

חשבתי על ה- N95 או אייפון תכונות חשובות: מצלמה איכותית (3-5 mp) מסך גדול לפחות 2.4 עדיף זיכרון מובנה גדול מ-2 גיגה wifi תוספות של יישומים וכמובן ממשק נוח

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Sting,

האם יש איזה שדרוג או שלט שמוסיף רדיו לאיפוד ?

5. מצלמה שמיישרת קו עם התחרות וקשיחות מבורכת. האם נקבל בשורות משמעותיות באירוע החשיפה הגדול של אפל בשבוע הבא? לכתבה: http://hwzone.co.il/לחדש-את-שש-כל-מה-שאנחנו-יודעים-אודות-הא/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קיבלתי היום במתנה טאבלט Teac Classic 101. כמובן שמיד נכנסתי ל-APKMANIA אך לא הצלחתי להפעיל שני משחקים שהורדתי משם (כן עובדים על ה-SGS2 של אמי). מה עליי לעשות? על הטאבלט מותקן ICS.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Kukishin,

עם 4.2.2 הייתי גומר את היום עם 60 אחוז סוללה, עם קיקט אני גומר את היום עם סוללה כמעט ריקה. כדאי לשנמך חזרה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Or94,

היום קיבלתי את העדכון ג'לי בין לגלקסי 3 שלי. עדכנתי דרך kies והכל עבר חלק ועובד מצויין אבל יש לי כמה שאלות. 1.קניתי את הפלאפון מחנות פרטית ואחרי העדכון אין לי יישור לימין בחלק מהתפריטים. איך מסדרים את זה? 2.איך משתמשים בgoogle now ואיך נכנסים לזה? 3.מה השתפר בs voice? 4. איזה עוד דברים שיפרו? 5. מה זה גירסא 4.1.2 ומה ההבדלים בינה לבין 4.1? 6.האם כדאי להתקין פלאש על הפלאפון? כי הבנתי שעכשיו ב4.1.1 אין פלאש. האם אני ירגיש בחסרון של זה באינטרנט? 7.למה כאשר אני מחפש בחנות PLAY בחיפוש אין לי הצעות של תוצאות לחיפוש. למשל אני רושם אות מסויימת אבל זה לא נותן לי תוצאות אפשריות וראיתי שבגלקסי 1 של חבר שלי זה כן נותן ובגלקסי 3 של חבר שלי זה גם נותן. איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by smoke_man,

מתלבט בקניית אחד משני המכשירים האלה, שניהם נראים מעניינים תודה והמשך שבוע טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי , אני מעוניין לכתוב אלפקצייה שהיא בעצם קישור לאתר מסווים באינטרנט( כמו האפלקציות של Facebook ) מה שאני רוצה לבצע זה חיקוי פעולת Iframe בhtml לJava , כרגע סוג המכשיר אינו משנה. אשמח אם מתכנתי Java יכלו להפנות אותי להמקום הנכונים לביצוע הפעולה. נ.ב . יש אלפקציות מוכנות לזה? רז.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן חברים, אני דיי חדש בנושא הסמארטפונז, עד עכשו הייתי עם הנוקיה המשעמם שיש לכולם, ואף פעם לא ממש האמנתי שאני צריך משהו יותר מזה בפלאפון (מצלמה זה נחמד, אבל אני אף פעם לא לוקח את זה ברצינות בגלל שאני מצלם עם מצלמת Dslr אז ההבדלים מרקיעי שחקים..) כך שמצידי אפילו הבלוקים הישנים היו עדיין טובים לי, כל עוד יש לזה כרטיס זהכון וזה מחייג אני מבסוט. (אה, וצלצולי Mp3) עכשו בעקרון, עם יציאת הwifi (דור שלישי לא רלוונטי לגביי, כי אני לקוח עסקי ובעסק לא רוצים להפעיל תוכנית של גלישה דור 3 בזול, ככה שזה מאד יקר) התחלתי לגשש, אבל עדיין לא מצאתי משהו טוב (לדוגמא, בn95 הגלישה מאד לא נוחה, כי הkeypad מרגיש מאד רובוטי ולא טבעי) אבל.. התחלתי לבדוק לגביי איפון, וממש התלהבתי מהדפדפן שלו ומהטבע…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by deathrevenge,

היי מה קורה? הלך לי הפלאפון אחרי 4 שנים (מוטרולה V3) בקיצור אני מחפש סמארטפון מבחיר לכותרת. מה האופציות שלי מבחינת קנייה בחנויות פרטיות או אפילו בחו"ל כי הבנתי שהמחירים שם יותר זולים. לדוגמא ראיתי מוטרולה atrix ב 450 דולר באמזון שזה נשמע ממש נמוך, השאלה איך קונים דרכם ואיך מבצעים משלוח וכמה זה עולה. אגב אין לי סים דור שלוש וחצי והבנתי שאני יכול לשדרג את הסים הישן שלי באורנג, השאלה האם זה נכון? והאם זה עולה כסף (וצריך להתחייב למשהו?). אה ועוד משהו, אני טס בקרוב לספרד, אולי כדאי לי לקנות שמה? מישהו מכיר חנויות בספרד? סליחה על החפירה, אשמח לכמה יותר מידע.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. עשיתי עדכון OTA האחרון שהיה לGALAXY NOTE שלי ומאז הוא נתקע ולא העלה את המערכת הפעלה יותר. לאחר בירורים הבנתי שאפשר לעשות FLASH לזיכרון עם ROM. הורדתי ROM מXDA של GINGERBREAD למכשיר מהודו כי המכשיר שלי איכשהוא מהודו למרות שרכשתי אותו בחנות בישראל. הבנתי שאני יכול לעשות טעינת ROM עם תוכנה שנקראת ODIN שגם אותה הורדתי. אבל לא עשיתי זאת. חששתי שהROM הזה הוא לא הכי בטוח להתקנה ולך תדע אם לא ערכו בו שינויים. אז החלטתי לקחת את המכשיר לחנות שקניתי אותו בה והם רצו מני 120 ש"ח בשביל התענוג כי הם טענו שזה לא חלק מהאחריות. הם לא רצו לגלות לי מה הם בדויק יעשו, כנראה כדי שיוכלו לחלוב אותי גם בעתיד. בנוסף הם אומרים שכל עידכון שאני רוצה לעשות אני צריך לעשות דרכם(ואני מניח שזה לא בחינם). ש…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by xlSnaK,

אז תגידו מה יותר טוב.... חוץ מהמהירות ששמעתי שה6120 קצת יותר מהיר תוזה ^_-

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. השלישי אבל לא יקר מדיי....כי עכשיו אני כנראה מתחיל קורס בצבא,ואין לי מושג אם בטוח להביא פלאפון טוב לשמה כי הוא יכול להגנב\לההרס מה דעתכם,על מה אתם ממליצים? וכדאי לקנות מyad2.co.il?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום ליושבי/ות הפורום המכובדים, חשקה נפשי בקורא ספרים אלקטרוני (טוב, אולי). יש כל מיני דגמים של כל מיני יצרנים, אבל מעיון מהיר באתר זאפ - דגמים חדשים וחשובים של כל מיני יצרנים לא זמינים בארץ. דוגמאות: Kobo Clara Sony DPT-C1 Sony DPT-R1 Nook Glowlight Plus Nook Glowlight 3 ועוד. שאלתי: האם אכן אין ייבוא מסודר של קוראי ספרים אלקטרוניים חדישים לארץ? או שאולי זה רק לא קיים בזאפ? אם יש ייבוא מסודר - אילו מפיצים/חנויות כדאי לשקול? אם אין ייבוא מסודר - על איזה ערוץ רכישה מחו"ל הייתם/ן ממליצים? (לא אמאזון בבקשה)

17. Started by benor,

להלן התמונה: מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%a2%d7%92%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%94%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%9c%d7%90/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. נינטנדו חושפת את הצעד הגדול הראשון שלה בעולם המכשירים החכמים: Pokemon Go, שיאפשר לכם לתפוס ולאסוף את מפלצות הכיס בעולם האמיתי שסביבכם לכתבה: http://hwzone.co.il/חלום-הילדות-מתגשם-בקרוב-נוכל-לתפוס-פוק/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by or2288,

תקציב: 1500 כולל חריגה מרחק בין בסלון לטלויזיה: 2.5 מטר בדיוק חנות: אינטרנט.. מטרות והערות: שיהיה HD ושיהיה חיבור שוקרא סרטים תמונות וגם כניסה לDVD ולגבי ממיר אז ישלנו עידן פלוס(לא הוט ולא יס) זמן צפייה ממושך: שעתיים שלוש גג גודל: 32 אינץ כי המרחק צפייה קטן (ראו למעלה 2.5 מטר) מיקום טל': בסלון וזהו כמו שראיתי אין טופס בקשה אז אני יצרתי בעצמי משהו בערך לזה.... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by motogt,

אני מתעניין לאחרונה לקנות iphone 3gs יד שניה. יש לי שאלות בנוגע לגלישה באינטרנט שלו. 1. שמעתי שיש גלישה בפורטל התוכן ויש גלישה חיצונית. אם אני גולש באתרי אינטרנט רגילים, למה זה נחשב? 2.שמעתי גם שהאייפון מחובר תמיד לאינטרנט זה נכון? 3. שרותים כמו GPS, איזה סוג גלישה זה (חיצוני או פורטל)? 4. כרגע יש לי סים דור 2, עד כמה אני חייב את הגלישה הסלולרית של המכשיר? משתמש ממוצע יכול להסתדר רק עם WIFI ? זהו בנתיים...תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מכשירי הדגל של סמסונג יהיו זמינים מעתה גם בגרסאות עם נפח מובנה מרשים של 256 ג'יגה-בייט - במחיר תחרותי למדי לכתבה

23. IDC ישראל, שלוחתה בארץ של חברת המחקר העולמית, מציגה נתונים עדכניים על שוק הסמארטפונים הישראלי - עם מעט מאוד הפתעות לכתבה: http://hwzone.co.il/idc-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%95%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אחרי שהציגה גירסאות מתחרות משלה לרוב המכשירים החכמים החדשים של שיאומי, Meizu יוצאת לקרב מול בת ארצה גם בתחום המחשבים הלבישים לכתבה

25. האם יש דרך להטעין נגני מוסיקה שבמקום להטעין אותם דרך USB למחשב... להטעין אותם ישירות מהחשמל? האם יש מתאמים מיוחדים....והאם הם מסוכנים לנגנים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.