גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא עד אלפים שקל. תגידו הנגנים בימינו קוראים את הפורמט הבא Monkeys Audio?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4228035,00.html
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שבפורום "גאדג'טים" לא קיבלתי אף תגובה, הנה ניסיון נוסף (ואחרון): חשיבות גבוהה - איכות ועוצמת סאונד טובה (ללא מגבר) - ממשק משתמש נוח - תמיכה בעברית - רדיו - אפשרות העתקת קבצים ממצלמה דיגיטלית - זמן סוללה של לפחות 10 שעות חשיבות בינונית - תמיכה ב-OGG - קומפקטיות ומשקל (אני יכול להסתדר עם נגן בגודל של פאלם/פוקט-פיסי ואפילו קצת יותר) - אפשרות להחלפה עצמית של הסוללה - מסך שאינו מסנוור במקומות חשוכים חשיבות נמוכה עד אפסית - תמיכה בווידאו או תמונות - תמיכה ב-WMA, AAC - עיצוב חיצוני אסתטי - איכות האוזניות המצורפות (אני מתכוון ממילא להשתמש באוזניות שלי) - יומן, משחקים ושאר גימיקים התקציב המקסימלי הוא 2000 ש"ח לנגן עם דיסק 60GB ו-1500 ש"ח לנגן עם דיסק 30GB. …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! משתחרר לי קצת כסף והחלטתי לקנות טאבלט אנדרואיד בטווח מחירים 1500-2000 ש"ח (פחות או יותר), ואני אשמח להמלצות. הצרכים העיקריים שלי איתו יהיו לימודים וסרטים (סטודנט לקולנוע, בכל זאת..) דברים חשובים שאני צריך: - טאץ' איכותי ותגובה מהירה (להקלדה מהירה) - רזולוציה איכותית - שיהיה נוח לקרוא ממנו - גודל - 10 אינטש - ווידאו - שידע להתמודד עם קבצים מורכבים יחסית (VLC כמובן) ב-HD - כרטיס microSD - סוללה איכותית - חיבור ל-HDMI (למרות שזה לא הכי חשוב בעולם). פחות חשוב לי: - מצלמה - שתהיה גרועה מבחינתי. לא משנה לי. - 3G/wi-fi -אני מניח שווי-פיי יותר זול, אז שיהיה זה.. כל מה שלא הזכרתי (נפח, RAM, מעבד וכו') יהיו הפקטור לבחירה במכשיר הטוב ביותר..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. מתלבט כבר חודשים איזה מכשיר לקנות. חלקכם קראו כבר כמה שאלות שלי בנושא. מחפש מכשיר מהיר בעיקר לצרכי יומן פגישות, GPS, WIFI ונגן איכותי. פחות כטלפון, ייתכן שאפילו אשתמש בו SIM FREE מפאת טלפון מהעבודה. התגבשתי על רשימה (על פי סדר העדיפות) ואני צריך להחזיר תשובה בהקדם (יש לי חבר בהונג קונג !!!). מה אומרים ? LG RENOIR 1 HTC TOUCH HD 2 HTC G1 3 לא ברור לי למה המחיר של האחרון כל כך שערורייתי ... כמה חבל שה- palm pre עוד לא יצא... מה אתם חושבים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מכשיר GPS של IVISION...(כן כן אני יודע של הקמצנים) עכשיו היה לי עליו IGO ישן יחסית..גיביתי אותו במחשב..והעתקתי במקום את הקבצים של IGO 8 שהורדתי ... עשיתי ריסט למחשב ואז הבנתי שאמורה להיות איזהשהיא התקנה אבל הGPS פשוט לא עולה לי..אני מנסה להיכנס לתוכנה וזה לא נותן לי כאילו זה לא מזהה אותה מישהו יודע אולי יש דרך מיוחדת להתקין את IGO 8 על המכשיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
זהו , זה רשמי , המכשיר הכי מדובר בעולם כיום הולך להגיע לארץ! הפלאם פרה הולך להיות משווק בלעדית על ידי פלאפון ,שזה דבר מדהים , חברה שלא תמיד היו לה מכשירים מתקדמים פתאום מפציצה במכשירים הכי מתקדמים שיש ועוקפת את שאר החברות. סחתיין להם אני כבר מת לשים את היידים שלי על הצעצוע הזה (אמן כן יהי רצון)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש סמארטפון עם דגש על חיי סוללה טובים (כמה שיותר יותר טוב), מסוג אנדרויד. בגודל של 4.5 אינץ ויותר, הפלאפון ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין במשהו נחמד, עדיפות לצבע שחור ולעובי דק ככל האפשר ( גם ככה המיילסטון לא קטן ולא קל פיזית). אין לי בעיה להזמין מאיביי (אולי אפילו עדיף). ראיתי כבר את מה ש-Otterbox מציעים - זה נחמד, לא התלהבתי, אבל בכל מקרה זה יקר מאוד. אני מחפש משהו קצת יותר פשוט, לא הכיסויים בחצי דולר, אבל גם לא משהו בעשרות דולרים. יש משהו כזה? מומלץ לאנשים שהזמינו או שיש להם ניסיון איתו כי בסה"כ לעבור באיביי גם אני יכול (ועשיתי) אבל שום דבר אל צד לי את העיין, ובכל מקרה - אין חכם כבעל ניסיון
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר מספר רב של השמצות ושמועות אשר הוציא את שבב ה-Snapdragon 810 העוצמתי בתור כישלון נחרץ, ממצאים חדשים מראים לנו שבהחלט יש למה לצפות מהשבב הבא של Qualcomm לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94-snapdragon-810-%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a7-%d7%95%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%9e%d7%9d-%d7%aa%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%95-%d7%a9/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני דיי חדש בנושא הסמארטפונז, עד עכשו הייתי עם הנוקיה המשעמם שיש לכולם, ואף פעם לא ממש האמנתי שאני צריך משהו יותר מזה בפלאפון (מצלמה זה נחמד, אבל אני אף פעם לא לוקח את זה ברצינות בגלל שאני מצלם עם מצלמת Dslr אז ההבדלים מרקיעי שחקים..) כך שמצידי אפילו הבלוקים הישנים היו עדיין טובים לי, כל עוד יש לזה כרטיס זהכון וזה מחייג אני מבסוט. (אה, וצלצולי Mp3) עכשו בעקרון, עם יציאת הwifi (דור שלישי לא רלוונטי לגביי, כי אני לקוח עסקי ובעסק לא רוצים להפעיל תוכנית של גלישה דור 3 בזול, ככה שזה מאד יקר) התחלתי לגשש, אבל עדיין לא מצאתי משהו טוב (לדוגמא, בn95 הגלישה מאד לא נוחה, כי הkeypad מרגיש מאד רובוטי ולא טבעי) אבל.. התחלתי לבדוק לגביי איפון, וממש התלהבתי מהדפדפן שלו ומהטבע…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://www.kickstarter.com/projects/1013773578/squeo-advanced-waterproof-bluetooth-speaker https://www.indiegogo.com/projects/mighty-speaker-is-waterproof-sandproof-floats/x/7472566#home
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שלא מצאתי בפראג שום נגן נורמלי בתקציב הנ"ל, אני נאלץ לקנות בארץ, תוכלו להמליץ לי נגן בתקציב הנ"ל? ראיתי בינתיים את האיי ריבר E100, סנדיסק פיוז, והמאייזו M6. אני שומע סגנונות מגוונים בין אם זה דגש על הבאס, או על מיד או על תדרים גבוהים, לכן צריך נגן שהוא טוב בכול תחום התדרים. ניתן אולי לעלות את התקציב בטיפה, אם ההעלאה מצדיקה. אשמח להמלצות שכן אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי iPod Nano 4GB. העברתי שירים אליו עם התוכנה iTunes והכל עבר כבלאגן אחד גדול. לפני זה, הכל היה מסודר בתיקיות. רציתי לדעת אם אין אפשרות להעביר תיקיות מסודרות לאיפוד? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? ובנוסף רציתי לדעת, המכשיר לא תומך בעברית, אפשר לעדכן אותו? אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת? תודה רבה לכם והמשך יום נעים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פותח דיון אחרי שקיבלתי אותו היום, אחלה מכשיר מהתרשמות ראשונית, מגיע עם עברית מובנית בלי בעיה. מסך בהיר וברור, הגיע עם מגן מסך מודבק (ועוד אחד למקרה הצורך, כחלק מה-bundle שהוזמן) הקופסא עצמה ארוזה היטב וגם מקרטון חזק. PiPo Tablet 8.9" PiPo T9 Octa Core Tablet PC 8.9" IPS Samsung PLS Screen 10-Point Touch 1920*1200, 254 PPI MTK6592 Octa Core Cotex-A7, 1.7GHz up to 2GHz 2GB DDR3 RAM 32GB ROM, Android 4.2.2 Operating System Dual Cameras Front 2.0MP, Rear 13.0 MP with AF/ CMOS WCDMA/ Phone Call/ OTG/ MHL to HDMI/ Bluetooth/ Wifi/ GPS Double AAC Speaker/ 35days Standby/ DC&USB Dual-Charging בקופסא: טאבלט מטען מקורי של PIPO +מתאם EU, מתח 5V זרם 2500 כבל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי C650ויש לי את הכבל שקניתי יו אס בי אבל אני לא יודע מאיפה להוריד את הדרייברים והתוכנות הדרושות לפלאפון שלי כאילו הכי מעודנות שיש למשל יש לי תתוכנה להעברת קבצים בשם P2KMan שאני בטוח שכולם מכירים אבל אומרת שהפלאפון לא נקלט ואמרו לי הדריברים לא מעודכנים או שאין לי מישהו יכול בבקשה לעזור לי בעניין הזה? אני מאוד יודה לכם!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי קצת כסף אז החלטתי לקנות נגן mp , אני לא מתמצא בכלום בחרא הזה לפי מה שאני שומע יש נגני mp4 ואיפודים למינהם וכל מידי דברים. אני רוצה נגן עם 4-3 ג'גה זיכרון. איכות סאונד טובה, וזה הכל. התקציב הוא 500-700 שקל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני לקוח סלקום. מדבר קצת מעל 100 ש"ח בחודש אבל פחות מ- 150 . חשבתי לעצמי למה לא לקחת מכשיר בזיכוי מלא? ע"פ האתר אני יכול לבחור באחד מאלה: Sony Ericsson Cedar J108a http://www.cellcom.co.il/shop/phones/sony_ericsson/cedar_j180a/Pages/default.aspx?Segment=I&DeviceLinkId=13258 Nokia 2730 http://www.cellcom.co.il/shop/phones/nokia/2730/Pages/default.aspx?Segment=I&DeviceLinkId=10726 LG GU280f Popcorn http://www.cellcom.co.il/shop/phones/lg/gu280f_popcorn/Pages/default.aspx?Segment=I&DeviceLinkId=10768 מה יהייה המומלץ ביותר? מן הסתם השימושים יהיו מאוד פשוטים ברמת המצלמה וניגון שירים/צלצולים דרך הרמקול החיצוני (לא באוטובוס/רכבת!!), אהה וממש חשוב לי ספיקר …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צמד דגמים בלבד שנותרו עבור נגן המוזיקה המצליח בכל הזמנים עשויים להוות את העדכון האחרון בהחלט שנראה במותג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
עשיתי עדכון OTA האחרון שהיה לGALAXY NOTE שלי ומאז הוא נתקע ולא העלה את המערכת הפעלה יותר. לאחר בירורים הבנתי שאפשר לעשות FLASH לזיכרון עם ROM. הורדתי ROM מXDA של GINGERBREAD למכשיר מהודו כי המכשיר שלי איכשהוא מהודו למרות שרכשתי אותו בחנות בישראל. הבנתי שאני יכול לעשות טעינת ROM עם תוכנה שנקראת ODIN שגם אותה הורדתי. אבל לא עשיתי זאת. חששתי שהROM הזה הוא לא הכי בטוח להתקנה ולך תדע אם לא ערכו בו שינויים. אז החלטתי לקחת את המכשיר לחנות שקניתי אותו בה והם רצו מני 120 ש"ח בשביל התענוג כי הם טענו שזה לא חלק מהאחריות. הם לא רצו לגלות לי מה הם בדויק יעשו, כנראה כדי שיוכלו לחלוב אותי גם בעתיד. בנוסף הם אומרים שכל עידכון שאני רוצה לעשות אני צריך לעשות דרכם(ואני מניח שזה לא בחינם). ש…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היכן אני יכול למצוא? יש לי גרסא מהמפעילה אורנג' ואני ממש לא מרוצה ממנה איפה אני מוציא את הגרסא החדשה ביותר ? ומה לגבי מוטורולה ריזר ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-Nokia N1, מתחרה האייפד מיני שהחל את דרכו במזרח הרחוק, זמין עתה גם באנגליה. לרוץ ולקנות? לא בטוח לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/טאבלט-האנדרואיד-של-נוקיה-מגיע-לאירופה/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ידע סביר בC ואני רוצה ללמוד שפה למימוש הרעיון, מה יותר קל\אינטואיטיבי ללמוד? אנדרואיד או IOS? או אולי בכלל אתר באינטרנט. תודה לעוזרים והממליצים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Mustek הכריזו על מוצר חדש, ה- DV536, מצלמת וידאו המתיימרת לעשות כמעט הכל. ה-DV536 מציעה מצלמת סטילס באיכות של 10 מגה-פיקסל עם זום X10, צילום וידאו באיכות של 30 פריימים לשניה וקריאת כרטיסי זכרון SD או MMC. כמו כן, המצלמה מסוגלת ללכוד וידאו ממכשיר DVD או משידורי טלוויזיה, לנגן מוסיקה בפורמט Mp3 ווידאו בפורמט MPEG-4 והיא מצויידת במיקרופון להקלטת קול בפורמט WAV. למרות שכל הנתונים נשמעים טוב על הנייר, בפועל הם לא כל כך מרשימים. על מסך בגודל 2.4 אינץ' קשה מאוד לראות סרטים, 10 המגה-פיקסלים של המצלמה מושגים באמצעות אינטרפולציה, שכן למצלמה חיישן CMOS של 5 מגה-פיקסל והזום הוא זום דיגיטלי הפוגם באיכות התמונה. כמו כן, לחדש של Mustek רק 32 מגה-בית זכרון פנימי, כלומר יש צורך ברכישת…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-