גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מחפש סלולרי לאשתי, תקציב כנראה באיזור ה700 ש"ח, אבל לפי העניין (עדיף כמה שפחות, אפשר גם יותר אם צריך). שימושים: - שיחות טלפון (כמובן), SMS/MMS - צילום אקראי - שמיעת מוזיקה (רמקול פנימי, לא אוזניות) ציפיות: - זמן סוללה סביר (מן הסתם) - רצוי עמידות מסויימת לרטיבות ונפילות (בהתחשב בגורלו של המכשיר הקודם) - חריץ לכרטיס זיכרון, או נפח פנימי מספיק לכמות סבירה של שירים ותמונות - מצלמה לא חייבת להיות סופר-איכותית, אבל שתהיה קלה ונוחה לשימוש - לא חייב להיות סמארטפון, לא חייב מסך מגע. אשמח גם לעצות לגבי מקום הקניה המומלץ.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגמר לי המקום על הפלאפון ואני צריך כרטיס הרחבה לצורכי אחסון תמונות, וידאו ומוזיקה, וגם כתיבה ישירה מאפליקציית המצלמה לכרטיס (בתקווה שזה אפשרי מבחינת המכשיר, עוד לא בדקתי). קראתי קצת ברשת והגעתי למסקנה שאני צריך 32GB Class 10. לגבי הנפח, אני תמיד חושב קדימה יותר, ואני לא רוצה בעתיד להיתקע שוב כי יש לי יותר מדי שירים ותמונות, אני מעדיף לשלם כפול ושיהיה לי יותר מקום. חוץ מזה, הכרטיס ישמש אותי גם להעברת קבצים רנדומליים בין מכשירים (מחשבים, פלאפונים, טאבלטים וכו'). אני מקווה שהגעתי למסקנה הנכונה, אם לא, אני פתוח להכוונה הייתי היום בכמה חנויות בקניון המקומי, כמו Samsung, קרביץ, באג ועוד כמה חנויות גאדג'טים ואלקטרוניקה, וכולן מוכרות אך ורק כרטיסים של Sandisk. קראתי קצת חוו"די…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראשית, סליחה על שגיאות ההקלדה שיפלו בהודעה - אני משתמש כרגע במקלדת דפוקה. טלפון Sony Xperia U חדש, מריץ ICS 4.0.4. יצרו איש קשר ובטעות סימנו לשלוח שיחות ממנו ישירות לתא קולי. כדי לטפל בזה, מחקו את איש הקשר ויצרו חדש, בשם אחר אבל עם אותו מספר טלפון. איש הקשר הישן לא מופיע יותר ברשימת אנשי הקשר, כשמחייגים לאיש הקשר החדש החיוג מתבצע כראוי, אבל כשמתקבלת שיחה מאותו מספר, היא עוברת ישירות לתא הקולי וביומן השיחות מופיע השם הישן! שלחתי אותם לבדוק את כל אנשי הקשר ברשימה, אולי הישן נצמד לאחד מהם (קורה אצלי לפעמים) אבל הוא לא נמצא. אמרתי להם למחוק את כל אנשי הקשר, אבל כשמקבלים שיחה מאותו מספר, היא עדיין עוברת לתא הקולי והשם הישן עדיין מופיע. נכנסו להגדרות איש הקשר הזה ביומן השיחות, …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות nexus 4 דרך ebay יש לי כמה שאלות בבקשה אם תוכלו לענות לי. 1. כמה מכס אני אצטרך לשלם. 2. האם בחישוב של המכס צריך להכניס גם את המישלוח (המישלוח לבד 40 דולר) 3. האם אני לוקח סיכון שאני מזמין מישם. (אפשר להביא את המכשיר 16G- כולל מישלוח ב 1300 שקל). תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נקסוס 7 שאני מנסה להשתמש בו כתחליף למחשב נייד בלימודים (לימודי הנדסה). אני רוצה לקנות עט סטיילוס איכותי עם דיוק גבוה למטרת כתיבת הערות על קבצי PDF או למטרת רישום הערות שוטפות. (החזון היה לקחת טאבלט 10 אינצ' ולהשתמש בו כמחברת לכל דבר אבל זה נגנז כעת) הסתכלתי על כמה עטים ממחקר שעשיתי ואם למישהו יש את אחד מהם ויש לו רשמים, אשמח לשמוע! 1. Go Smart Stylus http://justgosmart.squarespace.com/stylus/ 2. Adonit Jot Pro http://adonit.net/jot/pro/ 3. Applydea Maglus http://the-maglus.myshopify.com/products/the-maglus-stylus-with-removable-tip-and-spare-tip-and-storage-keyring אשמח לשמוע על המלצות נוספות כאשר המאפיין החשוב הוא דיוק בכתיבה.
-
- 20 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
לינק לאפליקציה - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grinzone.incallrecorder לינק לסרטון- בשוק הרווי באפליקציות להקלטות שיחה אשר מספקות רק חלק קטן מדרישות המשתמש ולא נותנות הרבה מקום להתערבות, נכנסת אפליקציה חדשה ואיכותית הנקראת InCall Recorder העונה על כל הדרישות. InCall Recorder מאפשרת שליטה מלאה על הקלטת שיחות. ניתן לבחור מתי להתחיל את ההקלטה ובכך לחסוך בסוללה ובגודל קובץ השמע. קיימת אף אפשרות לבחור במצב הקלטה אוטומטי שיקליט את כל השיחות ללא התערבות. ניתן להקליט קבצי שמע ברשמקול בהפעלה מהירה ובאיכות גבוהה. InCall Recorder מאפשרת לנהל את כל קבצי השמע בנוחות וביעילות. ניתן לבחור היכן למקם את לחצן הפעלת ההקלטה. באפשרותכם להקשיב, לשתף או להוס…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום וחג שמח לכולם. אני כרגע במסע שיפוצים לחדרי ובין היתר אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. לצערי, אני כבר שנים לא התעסקתי עם חומרה וטכנולוגיה, כך שאני כבר לא כל כך בקיא בכל הנושא ולכן אני זקוק לעזרתכם. אתן כמה פרטים לגבי הטלוויזיה- קודם כל, חשוב לי שהיא תהייה של מותג יחסית ידוע, שאני אוכל לסמוך על החברה באמת, לא פעם קנינו מסכי מחשב וטלוויזיה שאומנם על הדף נשמעו ברמה גבוהה, אבל במבחן האמת הם לא עמדו. שהטלווזיה תהייה חכמה- לא צריך חיבור לאינטרנט או דברים בסגנון, אבל שאני אוכל לחבר אליה מחשב ודיסק קשיח חיצוני שממנו אני לראות סרטים כראוי(אם יש אפשרות של הכנסת תרגות בעברית אז מעולה) עיקר הטלוויזיה יהיה צפייה בסרטים דרך מכשירים חיצונים וכמו כן צפייה בVOD של הוט, אני לא מאמ…
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הי, מחפש מכשיר לא יקר וכמה שיותר גדול (מיועד לאנשים מבוגרים) עם אנדרואיד 4 ומעלה. השימוש העיקרי - טלפון, SMS, וקריאת מייל בלבד + חיבור שן כחולה לאוזניה / רכב. אשמח לקבל המלצה... תודה, דני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחורנה התחלתי להתעניין בתחום הטאבלטים ואני רוצה לרכוש מכשיר. השימוש בו יהיה כמו מחשב נייד - צפייה בסרטים וסדרות - סוג של DVD נייד, גלישה באינטרנט ואולי לשחק בו פעם בהרבה זמן. שני דגמים שחשבתי עליהם הם הנקסוס והאסוס ME301T. אני די סגור על הנקסוס אבל באסוס יש כל מיני פיצ'רים כמו חיבור HDMI ויכולת להרחיב את הזיכרון ואפילו אפשרות לחבר DOK(זה לא שאני הולך להשתמש בפיצ'רים כל הזמן, אבל שווה שיהיו אפשרויות כאלה למקרה וארצה לעשות דברים מיוחדים כמו לראות סרט בטלוויזיה בצבא וכאלה..) הבעיה איתו שהוא יקר (אני חייל) ושהביקורות עליו פחות טובות מהאלה של הנקסוס. שאלתי אליכם היא כזאת - קודם כל, מה שיכריע את הכף בסופו של דבר זה ביצועים כוללים ותאימות לגרסאות אנדרואיד הבאות. אם לאסוס …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן היה לי עד לפני כמה ימים defy שמהיום הראשון רק עשה לי צרות צרורות.. לפני כמה ימים, אחרי אינספור החלפות רומים ושינויים שלחתי לתיקון במעבדה פרטית וחזר אלי עוד יותר מכוסח. בקיצור - אין לי זמן או כוח או עוד כסף להתעסק עם זה. אני רוצה לקנות סמרטפון "עמיד" יחסית, ושלא יהיה יקר בכלל (אני רק צריך בטלפון מצלמה נורמלית, גישה לוואטסאפ ופייסבוק וזהו!) ראיתי עכשיו באתרי מכירה בחו"ל ( ebay.amazon,dx, aliexeppers) שיש מכשירים של חברות סיניות שמתחילות לתפוס תאוצה בשוק והן למען האמת לא נראות רע בכלל ביחס למחיר המצחיק. אז ככה - הבנתי שחברת BLU תופסת שם די חזק עכשיו וראיתי את הטלפונים שלהם. השאלה היא האם ניתן בארץ לצרוב על המכשירים הללו עברית והאם הם יעבוד בתדרים פה?... כמו כן, מאיזה סכ…
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חשוב לי, כפתור פיזי שיעביר ממצב צלצול למצב רוטט, כך שבמקרה מבוכה באמצע שיעור אוכל להעביר לרוטט ללא הוצאת הטלפון מהכיס. האם משהוא מכיר דרך לתכנת את אחד המקשים הפיסיים לזה?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום חברים. בענין המכשיר lg nexus 4 , ההבדל בארץ בין גרסת ה 16 גיגה, ל8 גיגה הוא 350 שקל, האם לדעתכם יש בעיה להסתפק ב 8 גיגה - בשימוש רגיל?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מצאתי עבורי טאבלט סביבות $220 ב-BuyInCoins.com ורוצה לדעת האם לקחת מתנה שמציעים לי ברכישת טאבלט. אני מאמין שהם שולחים בדואר סיני אולם קראתי פה בפורום שעדיף להזמין רק בדואר סינגפור. למה? לא מצאתי הסבר לכך אבל האם ניתן לבחור ב-BuyInCoins איך לשלוח את המוצר? בנוגע למכס, אם אני קונה ולא לוקח מתנה שמציע לי חנות, האם זה מגביר סיכוי שזה יעבור במכס "בשקט" ללא מס שחרור או שעדיך לקחת מתנה שמציע לי חנות? אני ראיתי בתגובות ב-BuyInCoins.com שהיה בן אדם שהתלונן שפיצלו חבילה שלו ושלחו טאבלט בחבילה ראשונה ואביזרים של טאבלט בחבילה שנייה.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכם. כמשתמש של אייפון 4 הרגיל אני מאוד מאוכזב ממנו כיום, פשוט לא זז ואפילו מקנא בחברים עם הS3. היא חוזרת ב19 לחודש. איזה טלפון מבין המפורטים להלן עדיף לקחת משם: -HTC ONE -S4 -S3 -NEXUS מאוד חשוב לי במכשיר הפרטים הבאים: -מהירות -כרטיס הרחבה (מאוד חשוב!) -מצלמה טובה -ספיקר *אחותי קנתה את הS3 משם ב500$ (1900 ש"ח), מה שבטוח שזה מקורי וללא חששות בקנייה כי גר שם בן משפחה והוא זה שמסדר לי את זה. סופ"ש מעולה! בתודה,אלמוג
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קיבלתי את הסמארטפון JIAYU G3 די מתלהב ממנו לאחרונה ביומיים האחרונים הסוללה מחזיקה מעמד כ 7-8 שעות במצב standby מה שהיה מחזיק מעמד 2-3 ימים כאשר אני מוציא את הסוללה שמתי לב שההתפרקות היא איטית וסבירה הסוללה היא 2750 מיליאמפר האם הבעייה בסוללה או במכשיר האם עדכון תוכנה יכול לעזור כרגע יש לי את הגירסה android 4.0.4: kernel ver 3.0.13 האם למישהוא יש פיתרון לבעייה תודה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
1. כשאני מקבל הודעה (לא וואטסאפ) המסך לא נדלק ואני לא מוצא איך לעשות שהוא יידלק. 2. בעיה שקשורה לדעתי בגוגל ולא בטלפון, החנות מזוהה בחו"ל: המחירים בדולרים ויש אפליקציות (וואלה למשל) שאי אפשר להוריד משום שאני מקבל הודעה שהאפליקציה לא ניתנת להורדה באיזור בו אני נמצא.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פתוח לדיונים....
-
- 315 תגובות
- 30.9k צפיות
-
-
שלום עד לפני שנה-שנתיים עניין האחריות היה ברור. היית קונה מכשיר טלפון מאחת מחברות הסלולר הגדולות שהייתה שמה על הטלפון רום שלה עם כל מיני אפליקציות. מי שהיה מתקין רומים אחרים או אפילו עושה root היה מאבד את האחריות שנתנה החברה (אלא אם כן היה מתקין בחזרה רום של החברה הסלולרית שזמין להורדה באינטרנט ומאפס את המונה). אלא שעכשיו אני יכול לקנות טלפון מהרבה חנויות עצמאיות. במקרה הטוב החנות נותנת אחריות של יבואן מקביל סביר כמו רונלייט ובמקרה הגרוע זו אחריות של יוסף כהן ובניו בע"מ. רוב החנויות עושות כל מיני טריקים כמו למשל לתת את המכשיר ללא עברית (מלבד התמיכה המובנית באנדרואיד) ותמורת תוספת של 120-200 שקל הם בטובם יתקינו לך רום בעברית. אני לא אוהב את הטריקים האלו ואני יכול להתקין בע…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתי באתר של סידיה ישראל שישנה אפשרות לבצע שנמוך לגרסת IOS 5.1.1 מ-IOS6 העניין הוא שכאמור השנמוך אפשרי רק למכשירים עם מעבדי A4 ולא A5 ומעלה ( לפי מה שהבנתי ) עכשיו השאלה היא : איך אני אמור לדעת איזה גרסת CPU ( מעבד ) יש למכשיר שלי ? יש לי אייפון 4S תודה לכל העוזרים ...
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חבר טוב מבקש המלצה לסמארטפון עד 2K ש"ח לקניה בחנות בירושלים. תהיתי אם יש כאן ירושלמים שמכירים חנויות ויש להם המלצות בנידון? מעבר לכך, בעבור מכשיר מה שעלה לי בראש שנמצא בתקציב- *נקסוס 4 8 ג'יגה *גלקסי 2 *HTC סנסיישן המכשירים מסודרים לפי הסדר האידיאלי לדעתי, האם אתם מסכימים? פיספסתי מכשיר כל שהוא? חשוב לציין שהוא מתעניין במכשיר חדש ואין אפשרות להזמין מהאינטרנט. הוא העלה רצון לכך שהמכשיר יהיה עם סוללה שתחזיק כמה שיותר מעמד ושהמכשיר יהיה עמיד פיזית. תודה רבה ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
האם אמורים לצאת בארץ דגמים חדשים של מחשבים ניידים עם מסכי TOUCH בזמן הקרוב? (הבנתי שאינטל אמורה לשחרר מעבדים חדשים, אבל אולי גם היצרניות הולכת להביא ניידי TOUCH במחירים סבירים יותר)
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קניתי מכשיר סיני gt-n9300 הוא הוא דומה ל S3 מיני - אבל לא. אני לא מוצא כיסוי מתאים - חיפשתי ב DX, EBAY, PANDAWILL מישהו יכול לכוון אותי למקום נוסף בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום וברכה, נרשמתי במיוחד בכדי לשאול את השאלה, מכיוון שלא מצאתי על זה מידע ברחבי הרשת. אני נתקל בבעיה בהעתקת טקסטים בגלקסי 3: להעתיק כמה מילים או שורה אחת - הכל בסדר, אבל משורה שנייה והלאה, במקום להעתיק מההתחלה לסוף, הוא מעתיק מהסוף להתחלה. למשל, אם אני מעתיק טקסט ארוך מהמייל ורוצה להדביק בווטסאפ, במקום לקבל: שורה ראשונה שורה שנייה שורה שלישית אני מקבל: שורה שלישית שורה שנייה שורה ראשונה זה נראה כמו שההעתקה מתבצעת מהשורה האחרונה לראשונה ולא הפוך. הבעיה קיימת גם אם אני מעתיק את כל הטקסט במכה אחת על ידי "בחר הכל" האם מישהו נתקל בבעיה זו? והאם ישנה אופציה לפתור את זה? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בערוץ הקניות ניסו למכור לה את הטאבלט הזה מה אתם אומרים?? http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=35012 חשוב לה רק שהמסך יהיה יחסית גדול
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-