עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, יש לי נגן MP3 הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739502 ויש לו בעיה במגעים של המסך - לפעמים המסך עובד ולפעמים המסך לא עובד. לא קרה משהו פיזי למכשיר והוא חי ושלם בלי שריטות או מכות יבשות וגם לא רטיבות כלשהי. כשהמסך לא עובד עדיין שומעים מעולה ואפשר להשתמש במכשיר, פשוט בלי המסך. המכשיר עדיין נמצא בתקופת האחריות אבל אני חושש שאני אבוא לKSP ואז המסך יחליט כן לעבוד ושעה אחרי זה, בבית שלי - לא יעבוד. מה אפשר לעשות במקרה כזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ? אם לא אני צריך מתאם רדיו שמתחבר לIPOD אך עם זאת לא מבטל את החיבור שלו. אם לא הייתי מספיק ברור האביזרים של אייפוד בדרך כלל מתחברים לחיבור התחתון ואי אפשר לחבר לאחר מכן את האייפוד למערכת באוטו למשל, אני צריך אביזר רדיו שלא מבטל את החיבור.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by kletsman,

איזה מכשיר עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Sting,

האם יש איזה שדרוג או שלט שמוסיף רדיו לאיפוד ?

5. צמד דגמים בלבד שנותרו עבור נגן המוזיקה המצליח בכל הזמנים עשויים להוות את העדכון האחרון בהחלט שנראה במותג לכתבה

6. Started by bezangeloo,

או נגן + אוזניות איכותיות אם שווה הקיצוץ הזה, באותו התקציב. כנראה יקנה בחו"ל. יש המלצות? תודה רבה, בז'נגלו.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
    • 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. האם זה ממש ללא הגבלה גם בהורדה כבדה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Thant,

למי שלא ראה, יוצא מכשיר סטייל kindle ישראלי http://www.e-vrit.co.il/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ???

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by saharbz,

יש לי G2 אשר נקנה באיליין עם סים של פלאפון. לפי אתר פלאפון, אני צריך לעדכן את אפליקציית LTECONFIGS ולאחר מכן ברשתות לבחור GSM/WCMD/LTE אוטומטי. הבעיה שנתקלתי בה היא שלא ניתנת לי אפשרות לעדכן את האפליקציית LTECONFIGS דרך עדכוני אפליקציה במכשיר ולכן בתפריט רשתות אין את האופציה שכוללת LTE. האם יש פתרון לבעיה או שצריך להתקבל בעצם עדכון גרסה מפלאפון ורק אחרי זה ה-LTE יעבוד? כמו כן, לא נגעתי ברום ולא שיניתי כלום במערכת ההפעלה, הכל מקורי ולפני כחודשיים שלושה עדכנתי גרסת אנדרואיד ל- 4.4.2 תודה.

11. Started by cleric,

http://www.dragonkicks.com/product_info.php?products_id=7473 אני חייב לציין שזה אחד הזיופים היותר טובים שראיתי: http://www.youtube.com/watch?v=59kFfubw2Vk

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by landes98,

שלום, יש לי מכשיר sony xperia arc s שרץ בגרסאת 4.0.4 ics. המכשיר רץ מאוד לאט ואני לא מבין למה. שלחתי אותו לבדיקת מעבדה אבל אמרו שהכל תקין. לעומת זאת שאני משווה עם מישהו שיש לו את אותו מכשיר שלו רץ הרבה יותר מהר. כמו כן אני גם חווה הרבה ניתוקים באמצע שיחות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? קניתי בפלאקום בירושלים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היכונו לקבל עוד מכשיר ביניים שמאמץ את המגרעת השנויה במחלוקת לכתבה

14. Started by GasPipe,

ה-IAudio שלי (שעד עכשיו עשה עבודה מצוינת) התחיל להציק לי בזמן האחרון. המגעים בכניסה של האוזניות רופפים כך שכדי לשמוע רגיל צריך להכניס חלק מהאוזניות. לפעמים זה הולך בקלות ולפעמים לא. בהליכה/ריצה המצב רע. איפה אפשר לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שאלה : מאיפה אני יכול להשיג פלסטיקה של n78 ומה עלותו ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by avi2014,

חשוב לי במכשיר אוזניות טובות(שנכנסות לאוזניים..) איכות סאונד טובה ממשק פשוט ואם אפשר אז גם עיצוב

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  17. ה-K800 שלי כבר מאס עליי וגם הסוללה נחלשה... יש המלצות לאנדרואיד עם מצלמה ראויה? Desire מצלם רע, אבל אני בכל זאת בעד HTC. גודל מסך 3.7 מספיק בהחלט... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הפלאפון הקודם שלי גלקסי s3 נפל למים ונהרס סופית ללא אפשרות תיקון, כך נאמר לי במעבדה. אני רוצה לקנות חדש אבל הפעם הדרישות שלי הם עקרוניות : 1נגד מים. 2איכות מצלמה לא פחות מהגלקסי3. 3חזק יחסית מפני שבר. 4ושיקבל עדכון לאנדרואיד 5 או לגרסאות עתידיות אם תמליצו לדוגמא על אייפון. חשבתי על הxpiria z האם הוא מומלץ?כי שמעתי שהמצלמה שלו פחות איכותית מהגלקסי3 זה נכון? או שקיים מכשיר אחר או שבכלל כדאי לחכות לultra(מעדיף לא לחכות) . בכל אופן אשמח אם תשתדלו לענות לי על כל השאלות כדי שלא אצטרך לשאול שוב.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by omri_ro,

שלום ברשותי מחשב כף יד ASUS 696 עם מ"ה WM5, האם כדאי לשדרג לWM6 (אם זה בכלל אפשרי)? מה היתרונות של זה? האם ניתן לחזור אחורה (לWM5)? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  20. שלום מה אתם אומרים על הנגן COWON I7? ועוד משהו איך הוא בהשוואה לSANSA CLIP? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלכם לכולם! רציתי לשאול, האם ההגדרות של ה-3G בחברות החדשות, מתאימות להפעלת יישומי Java במכשיר שצריכות גישה לרשת? (כמו אופרה מיני או פייסבוק, בגרסת ג'אווה) או שיש צורך בהגדרה נוספת? (כמו שראיתי שיש באורנג'/פלאפון) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by חן מ,

היי,שבת שלום דבר ראשון כדי לשים משחקים על המכשיר מה אני צריך לעשות? ואיך האיכות של הסרטים על מסך כזה?הוא קורא תירגומים?איפשר לראות איתו סרט אחד בנסיעה ארוכה בלי שתיגמר לו הסוללה? והאייפוד טאץ מוגדר כנגן מולטימדיה או כמחשב כף יד?כי בעצם יש לו את כל הפונקציות של מחשב למשל מייל ואינרנט,ויש לו גם מוסיקה וסרטים והכל ומשהו בקשר לחנות FNAC צריך לדעת כתובת ספציפית של החנות או שהולכים בצרפת שם איפושה באחת הערים בצרפת ברביירה הצרפתית ואני אראה שם את החנות FNAC? ובכלל היא נמצאת בכל צרפת החנות או שרק בפריז? חוץ מFNAC יש עוד חנויות? בכל החנויות מוכרים באותו מכיר את המכשיר? ומה צריך לעשות כדי לפרוץ אותו?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  23. אני עם הדפדפן סטוק (שאגב מישהו יכול להגיד לי את שמו?) הוא פשוט נוח וקליל, אבל אני מחפש משהו עם יותר אופציות. בFF לא עובד לי הפלאש, יש עוד דברים מומלצים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. סגן הנשיא של היצרנית הסינית הגדולה מפרסם תמונה שמעידה כי שאיפותיה להצלחה בעולם המובייל עדיין חיות ובועטות לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.