גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
בניגוד לדיווחים על הסכם בלעדיות עם סמסונג, בקוואלקום חושפים כי המכשיר הראשון שיבוסס על השבב החדיש שלהם יגיע דווקא מ-LeTV הסינית הצעירה אנחנו בהחלט משתוקקים לבואו של שבב ה-Snapdragon 820, אשר עד כה נראה כמו חזרה לתלם מצידה של קוואלקום אחרי שנה שבה השליטה שלה בעולם הסמארטפונים הייתה הרבה פחות ברורה ומוחלטת, אבל בינתיים נראה שנצטרף להמתין עוד קצת לפני שנראה שטף של מכשירי דגל חדשים ומשוכללים. למרות שתערוכת CES 2016 נכנסה לתנופה מלאה, יש לנו כרגע רק מכשיר אחד ויחיד שהוצג רשמית ומכיל את פאר היצירה של החברה האמריקאית – וזה הוא ה-Le Max Pro של LeTV הסינית, שאותו ראינו באופן פחות רשמי כבר לפני כמה שבועות. ה-Le Max Pro הוצג במסיבת העיתונאים הרשמית של קוואלקום בתור מכשיר ה…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חברת ARM מספקת לנו מידע חדש בנושא המעבדים הגרפים החדשים של החברה, הצפויים לשפר את ביצועי הגאדג\'טים שלנו ברמה ניכרת בזמן ירידה בצריכת החשמל גם כן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94/
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמובטח, היצרנית הסינית השאפתנית חושפת סמארטפון דגל מתקדם במיוחד עם מסך קמור כפול וזכרון RAM בנפח שיא של 6GB היצרניות הסיניות ממשיכות להרשים ולהדהים, ונראה כי כל פעם שעוד היה בעבר בינן לבין היצרניות הבינלאומיות הוותיקות והבולטות נמחק כיום לחלוטין וללא זכר – והדוגמה העדכנית לכך היא סמארטפון ה-Xplay 5 Elite החדש של Vivo, שמרגיש כמו מעין אח חורג ל-Galaxy S7 Edge הטרי. ה-Xplay 5 Elite (שנקרא גם Ultimate בחלק מהמקומות) הוא כנראה המכשיר הראשון מחוץ למוצריה של סמסונג עצמה אשר יעשה שימוש במסך Super AMOLED קמור משני צדדיו עם גודל אלכסוני של 5.43 אינץ' ורזולוציה של 1440p, אשר ללא ספק יוצר בידי הענקית הקוריאנית עצמה בקו דומה לזה שבו מיוצרים המסכים של מכשירי ה-Galaxy S7 Edge…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אם האייפון שלכם פרוץ, תוכלו בקרוב להתקין את סירי גם על מכשרים ישנים יותר... רן אברי מחדרה הצליח לפרוץ את סירי של אפל, ובקרוב למי שיש איפון פרוץ יוכל להתקין את התוכנה על אייפונים ישנים יותר. כתבה בנענע... http://www.nana10.co.il/
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
One S Slow Motion Demonstration Video #1 One S Slow Motion Demonstration Video #2 התמונה בשני קצת מעוכה בגלל שיוטיוב לא תומך טוב בסרטים שצולמו במאונך. לצערי בהילוך איטי האיכות יורדת פלאים והרזולוציה היא 768x432
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם לצד דגמי ה-Redmi Note 9 Pro ו-Redmi Note 9 Pro Max, שעברו להתבסס על שבבי קוולאקום, נראה דגם בסיס מוזל יותר במשפחה שיעשה את הדרך ההפוכה ויעבור מ-Snapdragon ל-Helio? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
זהירות, פוסט ארוך. אני משתמש במכשירי שמיעה באופן קבוע עקב ליקוי שמיעה. יש בהם אופציה לשמוע באמצעות מנגנון הנקרא telecoil שבעצם יודע להמיר קרינה אלקטרומגנטית לשמע. מה שזה נותן לי זה שככה יש לי יכולת להשתמש במכשירים שמשמיעים אודיו (אוזניות וטלפונים נייחים ובמקרים מסויימים גם טלפונים סלולריים) ולשמוע רק אותם, ללא תלות ברעש שמגיע מהסביבה. זה מה שהייתי עושה בטלפון הסלולרי הישן שלי כל פעם שהייתי מקבל שיחה- מעביר את מכשיר השמיעה למצב telecoil ואז הייתי שומע רק את הטלפון, מה שהיה נותן לי את האפשרות להתרכז בנאמר ולהבין. אני לא יכול לדבר בטלפון במצב של שמיעה "רגילה" כיוון שכל רעש רקע הכי קטן מהסביבה מפריע לי להבין מה שמדברים אלי בטלפון הסלולרי. לענייננו, לפני שבוע שדרגתי את הטלפ…
-
- 33 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית הציגה שלושה מכשירי Desire חדשים, עם מראה מיוחד אבל גם חומרה שמגיעה אלינו היישר משנת 2014 בעוד שמשקפי ה-Vive למציאות מדומה שלה ממשיכות להוות את אחד מהמוצרים המבטיחים והמסקרנים ביותר בתחום, נראה שדווקא בעסקי הסמארטפונים מצבה של HTC הוא רעוע יותר מאי פעם. בחברה השיקו שלושה סמארטפונים חדשים מסדרת ה-Desire שהפכה למותג התקציבי של היצרנית הטאיוואנית, שמכילים שבבי עיבוד פשוט מביכים עבור מכשיר לשנת 2016. הדגם המתקדם ביותר הוא ה-Desire 825 שמציע מסך Super LCD בגודל 5.5 אינץ' עם רזולוציה של 720p, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון פנימי של 16GB בתוספת חריץ microSD להרחבה, מערכת אנדרואיד מרשמלו טרייה, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית, צמד רמקולי…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לצד דגם ה-Pro GT פורץ הגבולות, קיבלנו מלנובו גם מכשיר ביניים מעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
למרות הסקפטיות הגדולה שאפפה אותו, מכשיר הדגל החדש אשר נחשף רשמית כעת מרגיש כמו הסמארטפון הטוב ביותר שיצרה החברה הטאיוואנית מאז ה-One M7 המתכתי המקורי אחרי כמה וכמה שנים של אכזבות והחלטות מוזרות, וירידה מתמידה בהכנסות וברווחים שאף הביאו אותנו לחשוש באופן ממשי להמשך קיומה – יכול להיות ש-HTC סוף סוף עושה קאמבק, בזכות מכשיר ה-HTC 10. הסמארטפון החדש, שמצוייד בסלוגן המוצלח למדי Power of 10 (משחק מילים על שם הדגם המעודכן והפשוט יותר, ועל החזקות של המספר 10 שמסמלות קפיצה בסדר גודל, כמו הקפיצה שאמור להוות הסמארטפון לעומת אלו שקדמו לו) לא סיפק יותר מדי הפתעות ביחס לפרטים שכבר היו ידועים לנו קודם תודות לשלל הדלפות ממקורות שונים ברשת – אך כל החבילה מרגישה שלמה וטובה …
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני אשמח לשדרג את הN97 אבל יש בכלל פלאפון שעונה לדרישות הבאות: א.מולטי טאצ' ב.לפחות 1GHZ ו512 MB RAM ג.צילום וידאו ב720P ומעלה ד.פלאש קסנון ולא LED. ה.מקלדת ו.יציאה לאוזניות רגילה או מתאם פשוט ז.השמעת מוזיקה לאוזניות באיכות גבוהה או שאני מגזים בדרישות שלי ? אני אולי אוכל להתפשר על מקלדת
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. אבא שלי רוצה לקנות פלא חדש אחרי שהישן נמעך מתחת לפטיש. הוא רוצה לקנות את הסמסונג סול ואמרתי לו שלא כדאי ושיקנה את 5800. הוא חושב שהסול יותר טוב ולכן סירב. צי בינינו צודק ולמה?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
סמארטפון ה-Xplay 7 של חברת Vivo נשמע כמו פנטזיה מרחיקת לכת - אך עשוי להתחיל להימכר הלכה למעשה כבר בעוד מספר חודשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
- 1 follower
-
-
האמת זה לחבר.... הוא מצלם לא קצת אז האיכות חשובה..אבל יותר חשוב הנגדן ואיכות הפלא המסך והתוכנה עצמה... תודה! אולי יש לכם משהוא אחר להציע....תקציב יש מספיק!
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לשדרג פלאפון סוף סוף. ההיתלבטות שלי היא בין האייפון 4 לgalaxy s2 רציתי לדעת יתרונות חסרונות שיעזרו לי להחליט, עד עכשיו היתי כמעת בטוח שאני יקח galaxy עכשיו אני די מתלבט מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט, עמית
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת להחליף את הגלקסי 2 בן ה 5 שלי. מכיוון שמזמן לא התעניינתי בהיצע בשוק, אשמח לעזרה/הכוונה. התקציב די גמיש לא הייתי רוצה לעבור את ה 2000, אלא אם יש סיבה ממש טובה לכך. אשמח לשלם גם משמעותית פחות אם עומד בדרישות. בעיקר מכוונת למכשיר משתלם. חשוב לי לקנות מכשיר שיוכל להחזיק מעמד כ 3 שנים. כמו שאמרתי, הנוכחי החזיק 5 שנים, שנתיים על ה ROM המקורי, לאחר מכן על Cyanogen , כאשר לפני שנה פירמטתי והתקנתי גרסאת Cyanogen עדכנית יותר. אני רגילה למהירות שלו, אך כנראה שהתחיל לפתח בעיות חומרה - מתחמם וזולל בטריה בפרצים פתאומיים, GPS לא תמיד עובד... בזמנו קניתי את אחד המכשירים הכי חזקים ויקרים שהיו בשוק, מכיוון…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סמארטפון ה-U11 הושק בארץ בתור אלטרנטיבה ל-Galaxy S8 וה-LG G6, לכל מי שמעדיפים עיצובים סולידיים ו'קלאסיים' יותר במכשיר שלהם לכתבה
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
- 3 followers
-
-
דגמי ה-Mi 10 וה-Mi 10 Pro המלהיבים יזכו להשקה עולמית בסוף החודש הנוכחי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היצירה החדשה שמגיעה אלינו מסין מבטיחה לפחות שלושה ימי עבודה ללא צורך בטעינה לכתבה
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר מספר רבעונים של עליה מתמדת, השוותה אפל סוף סוף את נתוני המכירות של סמארטפונים מתוצרת סמסונג, ההופך אותה ליצרנית הסמארטפונים הגדולה בעולם (לצד סמסונג כמובן) לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a1/
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מובילה בעולם הטאבלטים ללא עוררין, משתלטת על שוק המחשבים הלבישים, ואפילו קופצת להובלה בעולם הסמארטפונים? לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לסמסונג יש זוג טאבלטים חדשים שמתיימרים לנצל את נקודות החוזק של ה-Galaxy S6 וה-Galaxy Note 4 בכדי לקרוא תיגר על האייפד והאייפד מיני בפעם המי יודע כמה לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-דק-הכי-חזק-סמסונג-מכריזה-מלחמה-על-ה/
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משפחת Dimensity של מפתחת השבבים מטאיוואן ממשיכה להתרחב עם דגם ביניים אשר יהיה עממי יותר מה-Dimensity 820 שהפתיע לטובה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-