עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by haviv822,

אהלן חבר'ה, יש לי כרגע 1000 ש"ח, וחשבתי לעצמי מה אני יעשה איתם : נכון להיום יש לי: נגן - sansa e250 טלפון- SE K800i והאמת היא שאני לא נמצא בבית הרבה.. רק בסופ"ש, ואני מחפש משהו להעביר איתו את הזמן, חשבתי לכיוון PSP , מה אתם אומרים ? כדאי?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם לאחר שקיבלתי את כל האביזרים למכשיר הN93i שקניתי, והדפסתי עליו עברית (בצבע כחול אגב) התיישבתי על עניין המשחקים לסלולרי. כידוע לכם, הסלולרי הנ"ל היה אמור לתמוך בN-Gage 2.0 על ידי נוקיה אבל בסוף הם וויתרו כי הם היו עצלנים. בכל זאת בדרך מסויימת ניתן להתקין את אותה תוכנה. הנה סרטון שהכנתי המדגים את אותם דברים שנוקיה לא שחררה לסלולרי הN93i: תהנו!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אחד הדגמים עם הטעינה הכי מהירה בעולם נוחת בישראל - והוא דווקא דגם ביניים, ולא ספינת דגל עם מחיר גבוה באופן קיצונילכתבה

4. Started by zohar678,

האם יש אפליקציה שיכולה לתת לי אפשרות לשנות את שפת הטלפון מאנגלית לעברית? הטלפון נקנה בחו"ל ואינו תומך בעברית.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני מחפש אתר זול שבו יהיה ניתן לקנות ב..זול מכשיר N80... וחשוב שיעשו משלוחים במחיר סביר לישראל ותגידו יעשו לי בעיות עם זה במכס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן ובוקר טוב חזרתי מתאילנד והבאתי איתי מתנה לעצמי חיקויי של איפון, המכשיר עובד מצויין ואני מאד מבסוט רק דבר אחד זה שאני לא כל כך מצליח לגלוש שרך ה WIFI המכשיר מוצא רשתות מתחבר אליהן בלי בעיה אבל לא פותח את הדפדפן ואני לא מצליח לגלוש . כמו כן אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את המכשיר הנ"ל איך אני יכול להתקין דברים עליו ומה כדאי כל מיני פיצ'רים וכו. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Lost Spirit,

אני מחפש מכשיר חדש לאמא שלי. חשוב שיהיה כמובן אנדרואיד ואם ניתן שיהיה מגירסה 4 אז אפילו מעולה. התקציב הוא עד 600 ש"ח אבל אם צריך למתוח מעט למכשיר טוב יותר, אז אין בעיה לעשות זאת. אין דרישות מיוחדות שכן בתקציב כזה לא הגיוני יהיה גם לדרוש משהו אשמח לקבל המלצות למכשירים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e-mediatek-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  9. שלום לכם סבא שלי מחפש פלאפון שהמקשים שלו יהיו מוארים וגדולים, ובנוסף שהצילצול שלו יהיה חזק כמה שאפשר.. גודל ומחיר לא משנים. האם קיימת חיה כזו? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by ronmar,

מה אתם אומרים כמה יעלה לי להזמין S5 מחול? איביי או משהו אבל בבלאק פריידי ומה עדיף S5 או ONE PLUS ONE

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Snirs69,

שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 שהמטרה שלו היא רק למוזיקה, לא צריך וידאו. אני רוצה שהנגן יהיה בעל יציאת סאונד איכותית מאוד {כי לא מזמן קניתי אוזניות איכותיות},תפריט שקל לנוות בו, ממשק נוח וכמות גדולה של זיכרון {לפחות 8G}. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו שהוא קצת יותר יקר אז אני אשמח לשמוע המלצות. חשוב לי לציין שאני לא רוצה נגן שמראה וידאו או תמונות, אני מחפש נגן רק למוזיקה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  12. הגרסה המשודרגת למכשיר הנוקיה לומיה 1020 המוכר צפויה להגיע עם חיישן מוגדל ועם רזולוציית צילום מירבית גבוהה יותר של 50 מגה-פיקסל (!), בנוסף ליכולות צילום חדשות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-50/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Zbbabir,

היי, קניתי לפני בערך שבועיים את ה-Nexus 5, אחלה מכשיר, עושה את העבודה כמו שצריך ואני מאוד נהנה ממנו. לפני יומיים הייתי בבאג והיו שם את הפירסומים על ה-MX4 ששמעתי עליו המון, המכשיר עצמו מתפקד טוב ועשה אחלה רושם. חוץ מזה ראיתי שבקרוב יוצא למכירה ה-MX4 שאמור להיות אפילו יותר טוב. לפי המון ביקורות שראיתי, ה-MX4 נחשב היום אחד החזקים בשוק (אם לא החזק ביותר, במיוחד ביחס למחיר שלו). מישהו התעסק עם המכשיר כדי לתת ביקורת? ושאלה נוספת, עולה הדאגה שבגלל שהמכשיר סיני, יש אופציית ריגול וכל פעולה נשלחת לשרתים, מישהו יכול לאמת/לאשש/להגיד האם זה אמור להפריע?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by ערן חזן,

קנו לי אמ פי 4 של קרייטיב מחו"ל- הזגם נקרא zen v plus ולא הכי הצלחתי להסתדר איתו והוא קצת נהרס אני חושב... הלכתי לכמה חנויות ואמרו לי שזה אחריות בינלאומית ושזה קשור איכשהו לאסטרוניקס... מישהו יודע איפה אני יכול לנצל תאחריות הזאת ולתקן את הכשיר (אפילו אם זה בתשלום)? או אתר אינטרנט שעוסק בדברים האלה??? תודה

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מכשיר (וכולנו יודעים שהמחירים היום הם פשוט מטורפים). לא רוצה לקנות מכשיר ללא התיעצות ומאחר והאתר HWZONE הוא אחד המצויינים (לדעתי), הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. אני מחפשת מכשיר שיהיה בעל מצלמה באיכות מאד גבוהה, מכשיר שיוכל לנגן מוסיקה, מכשיר שיוכל להפעיל משחקים, הייתי רוצה שיהיה גדול מספיק בכדי להנות ממנו (ןלא יהיה קטן), שיהיה מהיר מספיק. - תקציב 2000-2500 ועוד כמה שאלות: האם כדאי לפרוץ את המכשיר? (כי הרי אני אקנה חדש והוא יהיה מקורי). מה היתרונות\חסרונות הבולטים של מכשיר פרוץ ולא פרוץ?? - בבקשה תמליצו לי על מכשיר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, יש לי כונן קשיח חיצוני עם מוזיקה, ואני רוצה לחבר אותו לסמסונג גלקסי 2 שלי ולהשתמש בטלפון כנגן - זה אפשרי? כלומר, אם אני מחבר את השניים הטלפון יוכל לגשת לקבצי המוזיקה שעל הכונן כאילו מדובר בכרטיס Sd? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. Started by nir_varon,

היי יש לי מחשב פאלם ולאחרונה כאשר אני לוחץ עם העט על המסך הוא לוחץ לי על מקום אחר במסך ולא איפה שלחצתי, איך אני מסדר את הסנכרון בין הלחיצה למסך? תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by Googleness,

טוב זה משגע אותי כבר אז אני אתייעץ. עכשיתי כבר ROOT, והתקנה שלל שלל רומים בכל מיני מכשירים אבל הפעם זה כבר מאתגר. המכשיר הוא Galaxy Note 3 LTE (SM-N9005) הוא מאיזה ייבוא פרטי או משהו היה ונגמרה לו האחריות אז אמרתי נתפרע נתקין מוד כלשהו וננסה. עכשיו בדרך לפני שפגה האחריות הוא קיבל עדכון גרסה לאנדרואיד 5. כשאני מנסה להתקין את Clockwork דרך Heimdall יש תקלה (באג) עם המודל הספציפי הזה שיוצר תקלת תקשורה בין המכשיר לתוכנה. כשאני מנסה להתקין מODIN זה מתקין בסדר ויש אישור שהכל הצליח אבל כשאני נכנס ל Recovery זה הולך לברירת מחדל ולא ל Clockwork. ניסיתי דרך עקומה עם Rom Manager מתוך הטלפון זה טוען הכל כמו שצריך ומראה שמותקן Clockwork 6.0.4.8 (בדיוק מה שהייתי צריך להתקין לפי המדריך …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  19. Started by duzapz,

לא יודע איזה פלאפון כדאי לקנות אני לא מבין בזה יותר מדי ומה שחשוב לי בעיקר שיהיה נוח, מהיר, מצלמה טובה, חיי סוללה ארוכים, לא מתחמם, ולא מסך ענק מדי כמו IPHONE 6 PLUS

20. Started by sharo,

(ואני אומר - רק ירבו) חשבתי על קניית המכשיר שמפורסם ע"י סנדי בר Chocolate כיון שידוע שלקנות מכשיר דרך ספקית סלולר יכול להיות מעט יקר, החלטתי לערוך סקר שוק דרך אתרי השוואת מחירים. מצאתי משום מה מכשיר שמאוד (מאוד) דומה לChocolate איך בעל שם שונה. מישהו יכול בבקשה לתת טיפ לגבי המכשיר http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=500&PID=28018 KG800? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by omrij,

1000 דולר אוסטרלי כ950 דולר אמריקאי http://www.engadget.com/2010/09/22/samsung-tab-priced-at-999-in-australian-money-ships-november/ פשוט בדיחה גרועה של סמסונג

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by huber,

שלום חברים. הנקסוס 6 שלי פגש את מותו בטרם עת. מחפש מכשיר חלופי (כולל היכן הכי משתלם לרכוש) במחיר של כ 300-400 דולר. כרגע אני מתלבט בין ONEPLUS Two ל LG G4. מה דעתכם?

23. מה עדיף? לקנות עכשיו פלאפון ב1000 שקל בערך (כמו Nokia 6120 ) או לחכות חודשיים שאני אטוס לקנדה ולקנות שם פלאפון הרבה יותר טוב בתוספת מחיר קטנה (אולי iphone או מה שיחשב טוב אז) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. למישהו יש מידע איך ואם בכלל אפשר לפרוץ את המכשיר לרשת אורנג'?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  25. Started by radar,

הי לכולם אמא שלי רוצה לקנות טלפון חדש, והיא צריכה שהטלפון יהיה עם ממשק בעברית. תכננתי לקנות את הטלפון Xiaomi Redmi Note 3 Pro, אבל כשדיברתי עם כמה חנויות בארץ, הם אמרו שה-Note 3 מאד לא מומלץ למי שהולך לעבוד עם ממשק בעברית, כי יש הרבה באגים. המליצו לי במקום זאת על ה-Note 2, או על ה-Mi4C. הם אמרו שבשני הדגמים האלה, אין באגים עם העברית.. יש לי 2 שאלות: 1) מבין שני הדגמים האלה, מי עדיף? (ההבדל בגודל המסך הוא 0.5", אז הבדלים אחרים ששווה לשים לב אליהם?) 2) במידה ולא אקנה בארץ אלא אזמין ישירות מסין, האם גם אז אני יכול להיות בטוח (עבור שני הדגמים הנ"ל - Note 2 ו-Mi4C) שהעברית תהיה טובה? או שאולי היבואנים בארץ מ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.