עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן לא קניתי סמארטפון אוליי משנת 2011. צבא קצת עיקב את הנושא את כרגע כשהשתחררתי סוף סוף אפשר לשדרג את הפלאפון הרבה השתנה ואני עוקב אחרי הרבה אתרים ומבין אבל אני עם מכשיר אנדרואיד מיושן ומחפש להשתדרג בכל הפרמטרים. מחפש מכשיר עם מסך 5' לפחות אנדרואיד חדש ומתעדכן, חיי סוללה טובים (יום לפחות) ורמקול חזק שיהיה כמה שיותר איכותי וחזק לשעון מעורר. מצלמה ראשית טובה והסלפי לא ממש מעניין אותי. והכי הכי חשוב זה שלא יתקע בגלישה באינטרנט ושאר דברים רגילים 8 ליבות 4 ליבות לא משנה העיקר שלא יתקע במולטי טסקינג כל שהוא בכלל. . אני לא משחק כמעט בכלל אבל אבל המהירות והנגישות של המכשיר מאוד חשובות לי. יש כמה מבצעים כמו בבסט מובייל השאלה היא שעשיתי חיפושים על מלא מכשירים עד התקציב הנל ולא…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כמובטח, בלנובו חוגגים 25 שנים למותג העסקי המצליח שלהם עם דגם מיוחד שנועד להזכיר את ימי העבר הייחודיים תחת כנפה של חברת IBM לכתבה

3. Started by Googleness,

אהלן, יש לי היום N95 מהדור הראשון וראיתי בסלקום שיש מבצע שבו אני מדבר 149 ש"ח לחודש (זה ממילא מה שיוצא לי בערך) ואז אני מקבל את המיילסטון בחינם. ממה שקראתי ברשת ובסרטונים שראיתי ביו טיוב זה נראה לי טלפון מצויין לצרכים שלי. חוץ מזה שמקבלים איתו בחבילה דרך סלקום גם מתנות, דף המוצר: http://www.cellcom.co.il/shop/phones/motorola/milestone_a853/Pages/default.aspx?Segment=I&DeviceLinkId=13837&devices=main מה נראה לכם שווה לקחת אותו בחינם או שעדיף מכשיר אחר?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by potamica,

אוקי, לאחר הרבה לבטים והתלבטויות החלטתי ללכת על מערכת הפעלה של וינדואוס. יש לי אנדרואיד בטלפון ואני מעדיף את הטאבלט/מחשב למשהו שיותר לעבוד איתו. אני די נעול על הדגם T100 שיש לו מעבד 4 ליבות 2370 ומעבד SSD והוא גם מחשב נייד לכל דבר וגם טאבלט (מקלדת עצמאית שמתחברת אליו) אני רק מתלבט לגבי המסך כי הבנתי שזה לא מסך מה שנקרא פול היץ די FHD האם יש טאלבט של אסוס בעלת אותם הנתונים (שנראים לי מעולים אבל אשמח כמובן לחוות דעתכם) ושיש לו גם מסך FHD? תודה רבה הנה המפרט המלא: מפרט מלא: תצוגה 10.1” HD silm wide view רזולוציה 1366X768 מעבד Intel Atom Bay Trail-T Z3740 quad core זיכרון 2GB DDR3 דיסק קשיח 32GB SSD כרטיס גרפי Intel HD 5000 חיישנים G-sensor Ambient…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אלבומים שאפילו מקבלים את אותו Album Art, אותו אלבום אותו אמן אותו הכל, אבל הוא מופיע בנפרד וצריך להפעיל אותו בנפרד. איך גורמים לו להסתדר וששירים ששייכים לאותו אלבום גם יתנגנו ביחד וברצף שבו הם צריכים להתנגן?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by T-boon,

הי, בבקשה תוכנה מומלצת לשליטה על מחשב שולחני דרך הטאבלט, המחשב השולחני מחובר לטלויזיה בסלון, ועם הטאבלט אני רוצה לשלוט עליו מהספה דרך הרשת הביתית. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מחפשים סמארטפון מוזל עם שם בינלאומי? הגירסה \"הקלה\" של מכשיר הדגל החדש מבית Huawei יכולה להיות שלכם תמורת קצת יותר מ-200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%97-%d7%94%d7%a7%d7%98%d7%9f-huawei-p8-lite-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום רב. רכשתי טאבלט סמסונג מסדרת A T585 מחנות שנותנת אחריות של יבואן מקביל(גטסל). השאלה שלי היא כזאת... ייתכן שבטאבלט הנ"ל אין את האופציה של תאורת המקשים(כפתור הבית וכפתורי המגע מימינו(חזור)ומשמאל לכפתור הבית? למרות שרכשתי את הטאבלט בחנות עם אחריות יבואן מקביל,התקשרתי לתמיכה של סמסונג והם טוענים שאם הייתי קונה טאבלט עם אחריות יבואן רשמי שלהם,היתה לי את האופציה להדליק את התאורה של המקשים הנ"ל.עוד הם טוענים הוא...שבגלל שהטאבלט שלי הוא לא מהיבואן הרשמי,כנראה שהצריבה שאני קיבלתי,אין בה את הפונקציה הזאת בכלל. תכלס,באמת נכנסתי להגדרות של הטאבלט שקניתי ואין בשום מקום את האופציה להפעיל את תאורת המקשים הנ"ל. כשסיפרתי לחנות שקניתי ממנה את הטאבלט את מה שאמרו לי בסמסונג,הוא אמ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. איזה עדיף מבין 3 המכשירים הנ"ל? 6500, 3120 קלאסיק, 6120C (כולם נוקיה)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by garik111,

הי. מחפש המלצה לטאבלת. אנדרויד - סביבות 2000 שח. (חשבתי או סמסונג או אסוס) אבל איזה דגם? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by freesoul23,

בימים הקרובים אני מתכוון להגיע לאורנג' ולעשות תוכנית חדשה (מהעבודה) , כמו כן חשבתי כבר להחליף את המכשיר הישן שלי (נוקיה 6070) במשהו יותר מתקדם. התחלתי לחקור את המכשירים החדשים וראיתי הרבה המלצות לרכוש את המכשיר בחנות פרטית ושזה יוצא יותר זול. האם באמת עדיף לרכוש את המכשיר מחנות פרטית? איך רכישת המכשיר מחנות פרטית מסתדרת עם תוכנית באורנג'? יש חנויות פרטיות מומלצות באשדוד?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מכשירי הדגל של סמסונג יהיו זמינים מעתה גם בגרסאות עם נפח מובנה מרשים של 256 ג'יגה-בייט - במחיר תחרותי למדי לכתבה

13. Started by gkman,

אני יודע שיש הרבה ת'רדים פתוחים בנושא- כמו:http://hwzone.co.il/community/threads/549387-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%93-4-4-4-%D7%91SGS2 אבל כבר כמעט שנתיים שהשתמשתי ברום של-CM 10.1. הייתי מאוד מרוצה מהממשק והאפשרויות- אבל הוא נתקע לי הרבה. (אבל זה היה עדיף עדיין על הרום המקורי שפשוט גרוע) לפני שבועיים עידכנתי אותו לCM11 (M11) ואני עוד יותר מרוצה מהממשק והאפשרוית החדשים, אבל יש לי עוד יותר תקלות איתו (העיקרי הוא שה-GPS לא עובד). אין לי יותר סבלנות להתברבר עם תקלות עם הטלפון ולנסות 20 רומים שונים. מישהו יכול להמליץ לי על רום יציב עם אנדרואיד 4.4.3 לפחות- שדומה כמה שיותר ל-CM? כזה שיהיה מותקן ויעבוד כמו שצריך ואני לא אצטרך לה…

14. Started by עוז_ל,

שלום, יש לי מצלמה של canon דגם powershot1000 היא דורשת 2 סוללות AA. אז היה לי מטען סוללות של GP powerbank 2700 וזה היה סבבה במשך 3 שנים. לאחרונה הוא לא היה אמין, ועכשיו כבר לא מוכן להטעין - מהבהב כשאני שם בו בטריות... השאלה אם הבעייה במטען או בסוללות (כי זה לא עובד עם עבור סוללות אחרות שיש לי של GP2000 אז נראה שהבעייה במטען) בהנחה ועליי באמת לקנות מטען חדש - אשמח להמלצה כך שהסוללות תהיינה חזקות, ואוכל לצלם כל היום ללא חשש (אין לי בעייה להטעין כל לילה את 4 הסוללות, אבל שזה יטעין טוב..) אשמח להמלצתכם לדגם מסויים. יש כאלה שתומכים גם ב-AAA על הדרך, אז למה לא.. תקציב : עד 150 וגם זה כבר הרבה... האם להתרחק מ-GP? שמעתי ש-GP-Recyko טוב? או ש- sanyo eneloop לוקחים את כולם? אשמח …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by avrahams1,

היי, כרגע ברשותי galaxy s2 שמתחיל להידפק, ואני מחפש מכשיר חדש. אני לא רוצה להשתגע יותר מדי עם המחיר ולא מחפש flagship. מקצת קריאה פה ושם הפלאפון שהכי משך לי את העין הוא ה motorola moto G, שכל ביקורת עליו אומרת שהוא ממש משתלם למחיר שלו. מה אתם אומרים עליו? הוא נראה טוב מכדי להיות כל מה שהוא מתיימר להיות עם המחיר הזה... הדבר העיקרי שאני מחפש בפלאפון זה מסך טוב וגדול, כי השימוש העיקרי שלי הוא גלישה באינטרנט, סירטונים ביוטיוב ומוזיקה. לא אכפת לי בכלל לגבי מצלמה. בנוסף - ראיתי שהוא לא מגיע עם ADAPTER לחשמל, אני יכול להשתמש במטען (המקורי) של ה galaxy s2 שלי או שזה ידפוק לי את הסוללה? במידה ולא, אשמח לקבל עצה על איפה אני יכול לקנות מתאם וכמה זה יעלה לי. תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לאחרונה התדנדשתי בנגן, שמה לעשות הנפח שלו קטנטן יחסית (2gb) של SD עכשיו יש לי שאלה. האם ניתן להקטין באמצעות תוכנה את הרזולוציה של אותו קליפ /סרט(שבדר"כ מכוון לרזולוציה בניגוד לנגן אשר "מתפאר" במסך 1.8 אינץ') מה שלא יהיה כדיי שיהיה אפשרי להקטין את גודל הקובץ ואז להעלות אותו למכשיר .? מישהו מכיר תוכנה? המון תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן! אני מחפש לקנות טאבלט מתנה לחברה שלי. כרגע יש לה מחשב נייד קומפקטי למדי, אבל הוא עדיין לא הכי נוח בשביל סתם לקרוא דברים או לגלוש באינטרנט (במיוחד במיטה), ככה שטאבלט 10 אינץ' יהיה נחמד (7 אינץ' כנראה קטן מדי). ראיתי פה ובמקומות אחרים המלצות על ה-Asus ME301T. מה דעתכם עליו? יש מכשירים שבכלל מתחרים בו ברמת המחירים הזו? לפי מה שראיתי המכשירים היחידים שיותר טובים הם כבר קפיצה משמעותית במחיר (700 ש"ח יותר ומעלה). האם ההבדל בין הרזולוציה שלו לרזולוציית full hd ומעלה מורגשת? (במחשב הנוכחי שלה יש מסך 13 אינץ' ברזולוציה 1366x768 ככה שזה בכל מקרה לא הרעה בתנאים מבחינתה) אני לא מחפש להזמין טאבלט מחו"ל (לא רוצה להתעסק עם משלוח ואחריות, היחיד שאולי הייתי מוכן להזמין זה ה-Nexus 10)…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש המלצה למגן מסך ונרתיק בשביל ה-D2+, חיפשתי בחנויות בארץ וכל מה שמצאתי זה רק נרתיק שמוכרים בבאג ב-99 ש"ח שלדעתי לא שווה את הכסף הזה, מגן מסך בכלל לא מצאתי לשום מקום. תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yagelk,

מישהו מכיר/שמע על הדיבורית הזו? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html אחלה מחיר והיא נראית טוב. איך אפשר לדעת שאני לא נופל בפח?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בעקרון, אני מחפש את הדבר שניתן לחבר למחשב ולצייר בעזרתו בכל התוכנות הגרפיות, מה שפועל כמו דף ועפרון בעצם. תודה מראש לכל אחד שיכול לתרום מעט מידע

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי עברו שנה ו4 חודשים מאז שקניתי את הגלקסי3 והסוללה מתחילה להיגמר די מהר. רציתי לדעת איפה אפשר לקנות סוללה חלופית מקורית של סמסונג? גיגלתי ולא מצאתי.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by avive,

שבוע טוב, אני מתלבט בין שני הטאבלטים הנ"ל, שניהם בערך באותו טווח מחיר. ההבדלים העיקריים מבחיניתי הם בסוג המסך, הסוללה והזיכרון. למישהו יש המלצה או ניסיון עם אחד מהם? השימושים העיקריים הם לימודים, אינטרנט וסרטים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by KoM,

במחרי של סנסה לערך וכחצי מהאייפוד טאצ' הכי זול מקבלים כל כך הרבה.. נכון, סיני לחלוטין, אבל אולי צריך לשנות חשיבה ? קצת חומר למחשבה על נגן שעושה 1080I, מביא מסך HD READY בגודל 4.3 ומנגן FLAC. http://www.ownta.com/itoos-m6hd-pmp-mp5-player-with-hdmi-output-and-otg-4gb.html

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by miz,

למישהו יש מושג, למה המחיר עלה בשבועות האחרונים בשלוש מאות שח ראיתי שגם באמזון המחיר עלה

25. Started by MrAlex,

שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי סמארטפון ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המכשירים האלו:nexus 4,galaxy s3. אם אני לא טועה המחירים של הNEXUS 4 הולכים לרדת בזמן הקרוב ואני שוקל לבחור בו מבין השניים, אך יש לו מספר דברים שלא הבנתי/לא אהבתי: *יש מורכבות יחסית בהחלפת סוללה(זה לא לפתוח מאחורה להוציא את הסוללה להכניס אחרת לסגור את המכסה וזהו) *איפה שמים את הסים? בנוסף לכך יש לי מספר דברים שאני לא יודע מי מוביל על מי: *לאיזה מכשיר איכות הצבעים ואיכות הצילום טובה יותר? *אצל מי אורך חיי הסוללה טוב יותר?ובכמה אחד מהם מפסיד לשני? *איזה מכשיר גולש מהר יותר,התנועה בדפדפן טובה יותר וחלקה יותר? אם יש מכשירים נוספים בטווח המחירים של שני המכשירים האלה,אשמח להמלצות. תודה רבה על המענה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים