עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by CyborgRAT,

שלום! בקשר לנגן iAudio Cowon C2 16GB - מישהו יודע אם עוצמת הווליום שלו גבוהה מעוצמת הווליום של Sansa Clip Plus, ואם כן, אז באופן משמעותי? במקרה ואף אחד לא יכול לענות לי על השאלה לעיל, אז האם יש לנגן עוצמת ווליום גבוהה מספיק לאחד שאוהב לשמוע על שיא הווליום? תודה מראש -מתן

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by avive,

שבוע טוב, אני מתלבט בין שני הטאבלטים הנ"ל, שניהם בערך באותו טווח מחיר. ההבדלים העיקריים מבחיניתי הם בסוג המסך, הסוללה והזיכרון. למישהו יש המלצה או ניסיון עם אחד מהם? השימושים העיקריים הם לימודים, אינטרנט וסרטים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני חובב דאמב-פונים (dumb-phones), ועוד יותר מכך - מקלדות. במשך שנים עמדתי בפרץ, לא התפתיתי להשיג Galaxy או (חו"ח) iPhone. כרגע אני מחזיק ב-Blackberry 9900, עם מקלדת בינונית-עד-סבירה. אני נאלץ להחליף אותו במשהו אחר. מדוע? - צריך גישה ליישומונים נפוצים שרצים מעל Android - אם מריצים על המכשיר אפילו דבר צנוע (יחסית) כמו WhatsApp, הוא נהיה איטי מאוד - זמן סוללה קצר (במיוחד עם יישומונים כאלו ואחרים) בהתאם לכך, אני רוצה למצוא מכשיר: - מכשיר מבוסס Android - אמין ולא נוטה להתקלקל, חומרתית ותוכנתית - לא גדול מאוד - נכנס לכיס באופן סביר - רצוי מאוד מקלדת; אם לא, אז אולי מקלדת נצמדת? אם אין ברירה, אז בלי. - זמן סוללה ארוך - ראות נסבלת באור יום (לא קריטי אבל רצוי) - זמן תגובה קצר במ…

4. היי יש לי HTC ONE M7 מזעזע. התלבטתי במשך שבועיים בין S6 edge לבין LG G4 וראיתי שאני מעדיף את הגלקסי מכל בחינה. אבל המחיר היקר שלו גורם לי לתהות אם לא כדאי כבר לחכות כמה חודשים ולהביא את הנוט 5 (מתי הוא אמור להגיע? ספטמבר?) זה מצחיק שאני פתאום חושב על הנוט 5 כי את ה-G4 פסלתי בגלל הגודל שלו לעומת ה-S6. אבל אני מוכן להסתובב עם בלטה כזאת אם זה באמת שווה את זה ואם זה בא עם S-Pen... הדרישות שלי מהמכשיר הם לא מטורפות בתאכלס: עדיפות למכשיר Unibody (שיקולי עמידות) סוללה הטענה מהירה (רצוי גם אלחוטית) מצלמה סבבה (כל דבר יהיה סבבה לעומת המכשיר הנוכחי שלי) עם צילום וידאו טוב (4K, הילוך איטי) שירוץ מהר בכל הקשור למולטיטקסינג הבהרה: אני לא מתכוון לשחק עם הפלאפון באף משחק, אפילו לא סודוק…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני קצת חדש בסולולר יש לי LG G3 חדש 32 גיגה ניסיתי ונכנסתי להגדרות מתקדמות בקוד זה 3845#*855# [זה נכתב הפוך] לחצתי על בדיקת רכיבים הטלפון עשה רסטרט והוא עלה עם מסך אפור שרשום על כל מיני בדיקות , וזהו, הטלפון מפה לא זז , לא מתכבה אני מוציא את הבטריה ,ומכניס שוב ומדליק ,ושוב פעם המסך הזה איך אני חוזר לטלפון הצילו ??.? תודה רבה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by geigera,

שלום כמה שאלות: אני היום ב 012 מובייל. פלאפון מציעים לי לעבור אליהם באותו מחיר. שווה? (אני גר בנתניה). בנוסף, אני רוצה לקנות מכשיר. נראה לי די מתסכל כשאני מחפש דגם. אני רוצה משהו בסיסי, אבל שיעבוד כמו שצריך: שלא יתקלקל אחרי כמה חודשים, שה gps יעבוד טוב, סוללה שמחזיקה זמן סביר ורצוי גם חזק שלא נשבר בקלות. האם אני חייב לשלם בשביל דבר כזה 2000 שקל ומעלה? אין משהו טוב למשתמשים בסיסיים במחיר של עד 1200 שקל? לא אכפת לי לקנות משהו שיצא לפני כמה שנים, רק שלא ירמו אותי וימכרו לי מחודש. יש מכשירים סינים אבל אני לא רוצה אותם בגלל הקרינה הגבוהה. עוד לא מצאתי סיני עם קרינה נורמלית. ואם כבר אני מחליט לקנות משהו, על איזה חנות אפשר לסמוך שתהיה הגונה ולא תרמה (יש לי ניסיון גרוע מהע…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by etay86,

סליחה מראש על הבורות. מחפש חיישן שאותו אני יוכל להציב על שולחן, על השולחן יהיו 4 "נקודות" והחיישן יעבור מנקודה לנקודה בדרך/תנועה שאותה אני אתכנת ובלי לצאת מהמסגרת הזאת. איזה חיישן אני צריך? (הבנתי שתנועה, אבל אשמח להסבר קצת יותר מקיף) מה השם המקצועי של ה"נקודות"? מה הם? אשמח להסבר כיצד ניתן לעשות זאת או כל דרך אחרת לקבוע גבולות עצירה במשטחים פתוחים (המקומות וגודלם משתנים אז זה צריך להילקח בחשבון). חשוב- שהכל יהיה קטן וזול ככל הניתן. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Symphozis,

קניתי לא מיזמן V3 ואני לא ממש מרוצה ממנו 90% שאני מוכר אותו כמעת במחיר שאני קניתי(קנתי ב680 מוכר ב600) אכשיו אני צריך הצאה למכשיר אחר בסביבות ה 1000שח חשבתי על ה SONY 610I ורמתי לדעת כמה עולה דקת אוויר ש סלקום כי אני באורנג' ואני משלם 0.39 תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Access Denied,

אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי בסיסי לילדה בכיתה ח'. הדרישה היחידה שאמת חשובה פה זה wifi (וגלישה נוחה לפייסבוק לפי המקור) ראיתי שני דגמים שנראים מתאים, ה-W705 של סוני אריקסון וה-5800 של נוקיה. מי מהם עדיף? יש לכם המלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי. יש לי איזשהו טאבלט סיני זול שמלא בתוכנות של רוגלות עם פרסומות שגם אחרי Restore למכשיר חוזרות, ומשום מה כל האפליקציות נשארות. המכשיר הוא: silverline SL1067 10" Tablet, מספר דגם: rk30sdk השאלה שלי אם יש למכשיר הזה בכלל RECOVERY ואיך נכנסים לזה. ניסיתי שיטות מוכרות של החזקת כפתור POWER עם חץ או למעלה או למעטה או שניהם ושום דבר לא פעל. השאלה הנוספת שלי, מה לעשות בתוך ה-RECOVERY על מנת למחוק את התוכנות עם הרוגלות אבל להשאיר את מערכת ההפעלה כמו שהיא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הסבר מעמיק יותר על השינוי, ובנוסף גם הסבר סוף סוף למחירו המופרז של ה Pixel C. קרדיט לכותב (זה לא אני!): בקרוב: להתראות כרום OS, היי אנדרואיד גוגל בשנים האחרונות מפתחת 2 מערכות הפעלה: אנדרואיד (טלויזיה, רכב, שעון, טאבלט/טלפון), וכן את כרום OS שיותר מיועד לכיתות לימוד ופה ושם לעסקים. אנדרואיד "כבש" את השוק בכל מה שקשור לטלפונים (תלוי כמובן היכן מסתכלים – אפל כובשת יותר בארה"ב, פחות בשאר העולם) אבל עדיין לא כבש את שוק הטאבלטים (והבה נודה: הוא די רחוק מכך ואפשר להאשים לא מעט בסיטואציה הזו את גוגל). כרום OS זו "חיה" די מוזרה. זו מערכת הפעלה שבהחלט מתאימה למקומות סגורים (כמו מוסדות לימוד וכו') אבל יש כמה בעיות גדולות איתה: גוגל …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מבחינת הנוחות האם ה- MP4 הוא גדול ולא נוח או שלא נוח לראות בו סרטים אז עדיף כבר את הנאנו?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SilentBob,

תמונות ופרטים רשמיים, לכאורה, אודות הגלגול השלישי של סמארטפון הביניים הפופולרי מבית לנובו-מוטורולה הגיעו אל הרשת. האם יש כאן עוד קלף מנצח? לכתבה: http://hwzone.co.il/זה-הוא-הדור-השלישי-של-ה-moto-g/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. לפני מס' ימים שידרגתי את הנייד שלי ברשת פלאפון ל- מוטורולה V3M.... ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון מיקרו SD אבל מחיפוש ברשת יש סתירות במידע לגבי זה. בחלק מהאתרים רשום שהוא תומך רק עד 1GB ובחלק עד 2GB. אני כמובן רוצה לרכוש את הזכרון הגדול יותר אבל... השאלה האם תומך ? מישהו שיש לו את המכשיר יכול לפסוק לבטח מה גודל הזכרון המקסימלי ? בתודה גדי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by eliil1,

http://phandroid.com/2009/07/13/black-sony-ericsson-rachaelxperia-pictures/ http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Rachael-phone-p_3841.html נראה מצויין, גם חיצונית וגם במפרט. מתי אתם אומרים הוא ייצא? תחילת 2010 או לקראת הסוף?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לי Motorola V3X ולאחרונה כל פעם שאני מקבל שיחה או מוציא שיחה, הוא נכבה. לפעמים הכל בסדר, ולפעמים הוא פשוט נכבה, ואין לי מושג מה גורם או עשוי לגרום לזה. למישהו יש אולי איזה רעיון שיכול להחזיר את השפיות לסלולרי שלי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. השאלה בכותרת, תודה. הטלפון הוא N95 עם מחשב נייד של HP.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. זוכרים את דיבורית ה-Moto Hint המדליקה שהוצגה בשנה שעברה? עכשיו ניתן לקנות אותה בחצי ממחירה המקורי, ויש אפילו דור ב לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הדיבורית-החכמה-והזעירה-של-מוטורולה-מק/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מה הדרך הכי זולה לקניות כיום אייפון 4s ? מהמחירים שראיתי ב-ebay של מחודשים וחדשים כולל השליחה, מכס ומע"מ פנימי זה יצא פחות או יותר כמו המחיר בארץ. אתם ממליצים לחכות עוד קצת או לקנות כעת ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Triple-z,

שלום, רציתי לדעת מהנסיון שלכם, האם שווה להזמין נגן מסוג זה ב- EBAY, וכמה מכס\מעמ וכו אני יצתרך לשלם עליו בארץ? הכוונה למכשיר הבא: http://goo.gl/C2p8Z כמו כן הייתי שמח לדעת האם ידוע לכם לגבי אחריות כלשהי בארץ או לפחות שירות תיקונים של נגנים מסוג זה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by oren99,

עד מתי תהיה התקלה? (לא תופס את אישתי ועדיין לא החלטתי אם זה טוב או רע)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין בטלפון סלולרי שהתכונה החשובה ביותר שלו מבחינתי היא הקלטת שיחות. כרגע יש לי WIN 8 שחסום להקלטה מבחינת מערכת ההפעלה ככה שגם תוכנות שעבדו בגרסאות אחרות לא עובדות עליו. היה לי אנדרואיד (גלקסי דור ראשון) שהקליט בצורה לא טובה, הקלטה אכן התרחשה אבל איכות ההקלטה לפעמים לא היתה טובה מספיק, ולפעמים היו דברים שלא נקלטו כמו שצריך. לאייפון שהיה (3GS) לא מצאתי בזמנו תוכנית שתקליט. אני מתחיל להיות נואש, מבחינתי תמליצו לי על טלפון אובונטו אם ההקלטה שלו טובה אבל אני חייב טלפון כזה. האם למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. גוונים מיוחדים, מצלמות כפולות, צמד גדלים ואולי אפילו שיא חדש בנפח הזכרון הדינאמי - זה מה שאמור להציע לנו המוצר שינסה להביא את היצרנית הסינית למכירות של 170 מיליון מכשירים בשנה לכתבה

24. בעקרון, אני מחפש את הדבר שניתן לחבר למחשב ולצייר בעזרתו בכל התוכנות הגרפיות, מה שפועל כמו דף ועפרון בעצם. תודה מראש לכל אחד שיכול לתרום מעט מידע

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. חולמים להחליף את הירוק האופייני של אפליקציית המסרים המידיים במשהו קצת יותר נוח לעיניים ואולי אפילו חסכוני לסוללה? בקרוב תוכלו לעשות זאת עם "מצב לילי" חדש לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.