גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שיהיה כמות נכבדת של זיכרון לפחות 20GB שהסוללה תהיה בשימוש לזמן ארוך ולא אחרי כמה שעות תיגמר. כמו שאמרתי כבר בכותרת אפשרות לראות וידאו באיכות טובה. תקציב אני לא ממש יודע עד כמה להשקיע אז תתנו אפשרויות אפילו יקרות קצת ואני אראה כבר כמה כדאי להשקיע. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקרון, אני מחפש את הדבר שניתן לחבר למחשב ולצייר בעזרתו בכל התוכנות הגרפיות, מה שפועל כמו דף ועפרון בעצם. תודה מראש לכל אחד שיכול לתרום מעט מידע
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לא מיזמן V3 ואני לא ממש מרוצה ממנו 90% שאני מוכר אותו כמעת במחיר שאני קניתי(קנתי ב680 מוכר ב600) אכשיו אני צריך הצאה למכשיר אחר בסביבות ה 1000שח חשבתי על ה SONY 610I ורמתי לדעת כמה עולה דקת אוויר ש סלקום כי אני באורנג' ואני משלם 0.39 תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהיום שהנחתי את ידיי על האייפוד קלאסיק, שמתי לב לבעיה אחת ממש מעצבנת-עושה רושם שיש לו טעם מוסיקלי משלו! גם באייטונס וגם באייפוד, יש אלבומים שלמים שהאייטונס פשוט לא מוכן להוסיף לספריה, או אפילו שיר ספציפי מאלבום שלם שפועל (לדוגמה- השיר HIGHWAY TO HELL מאלבום באותו השם של AC\DC-כאילו מעולם לא היה קיים.. אבל שאר האלבום פועל פיקס. או מקרה אחר של האלבום The jester race של In flames, שפשוט לא מופיע זכר אליו לא באייטונס ולא באייפוד בזמן שתוכנות אחרות מציגות ומנגנות אותו יפה מאוד) ועוד מקרה, של אלבום אשר פועל אחלה באייטונס, פועל אחלה בכל נגן\תוכנה אחרת,אפילו מופיע כמו שצריך באייפוד עם כל הפרטים.. אבל באייפוד - לפעמים מדלג על 4 שירים הראשונים, 5 שירים הראשונים, לפעמים על 7.. (האל…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. יש לי איזשהו טאבלט סיני זול שמלא בתוכנות של רוגלות עם פרסומות שגם אחרי Restore למכשיר חוזרות, ומשום מה כל האפליקציות נשארות. המכשיר הוא: silverline SL1067 10" Tablet, מספר דגם: rk30sdk השאלה שלי אם יש למכשיר הזה בכלל RECOVERY ואיך נכנסים לזה. ניסיתי שיטות מוכרות של החזקת כפתור POWER עם חץ או למעלה או למעטה או שניהם ושום דבר לא פעל. השאלה הנוספת שלי, מה לעשות בתוך ה-RECOVERY על מנת למחוק את התוכנות עם הרוגלות אבל להשאיר את מערכת ההפעלה כמו שהיא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לכתבה שפורסמה באתר http://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%99-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-8-1-%D7%91-240-%D7%A9%D7%97/ הייתי רוצה לרכוש טאבלט בסביבות ה100-150 דולר בין אם של חברה סינית או של חברה מוכרת לא מצאתי את 2 הטאבלטים של HP ו TOSHIBA למכירה (יש רכישה באתר - האם מתבצעים משלוחים לארץ?) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס חינמי הכי טוב לסמארטפון אנדרואיד ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה איך אני מנקה מגן מסך לגלקסי S2 כי הוא נראה מגעיל עם כל האצבעות עליו אבק ולכלוך (לא המסך המגן מסך ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש בסמארטפון נחמד וקיבלתי הצעות על שלושת המכשירים שבכותבת מאדם פרטי ואני בהתלבטות לגביהם לאור העניין שכל אחד ברף מחיר מעט שונה. המכשיר בעיקר ישמש להרבה מוזיקה, הרבה סרטים, צילומים מהמכשיר עצמו, אפליקציות נחמדות ומשעשעות לדרכים (לא הכי בקטע של משחקים, אבל יתכן וגם מהם יהיו קצת). התכנון הוא לקנות בעתיד כרטיס זיכרון 32 ג'יגה כדי להנות מנפח גדול להרבה שירים ב-FLAC וסרטים. בשביל לעשות קצת סדר בין המכשירים אני אעשה לצד כל מכשיר- יתרונות וחסרונות על קצה המזלג. המכשירים לפי סדר מהגרוע אל הטוב וגם מחיר, זול אל היקר: סמסונג גלאקסי S: מחיר- 1400 ש"ח פרטים על המכשיר- http://www.gadgety.co.il/399/samsung-galaxy-s-%D7%91%D7%94%D7%A6%D7%A6%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אתן קצת רקע: שנה שעברה עברתי את הטיול אחרי הצבא עם הgalaxy s1, ולמרות שאת רוב התמונות צילמתי עם מצלמה, יצא לי לצלם קצת גם עם הגלקסי. מכיוון שהיו לי עליו רק מעט תמונות לא גיביתי אותו ישר כשחזרתי וחודש אח"כ, אחרי חודשים שהוא עבר בחו"ל בערך כל מז"א אוויר אפשרי, המסך של הגלקסי החליט למות כציוני בשיבה טובה על אדמת ארצנו. הבעיה - הפלאפון היה על הגדרה של "טעינה בלבד בחיבור USB" וכאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזוהה (כי הוא נטען בלבד..), ולכן אני לא יכול לקחת ממנו את הקבצים (אלו שנמצאים על הפלא' כמובן, לא על כרטיס זיכרון). על הפלאפון היה מותקן אנרואיד 2.1 רגיל (סטוק) ללא רוט ורומים שונים וכו'. והשאלה - האם אתם מכירים איזו תוכנה שעוקפת את הגדרת הטעינה בלבד ותזהה את …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשתי ואני (שנינו עם נקסוס 5) שדרגנו שבוע שעבר לגרסא 4.4.4 ולשנינו הופיעה תקלה מוזרה, השעון מעורר לפעמים לא עובד. למרות שאצלי השעון הוא של מערכת ההפעלה ושלה אפליקציה עצמאית, לשנינו מדי פעם זה קורה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות? או לחילופין איך אני חוזר לגרסא הקודמת? תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי כרגע פלאפון של Motorola V3 ואני ממש לא מרוצה ממנו. לכן אני מחפשת פלאפון חדש של Nokia מה שחשוב לי במכשיר: * שיהיה עמיד * רמת קרינה נמוכה * מצלמה סבירה ( מצלמה שיש בפלאפון הנוכחי בהחלט מספקת אותי) * תקציב: 1000 ש"ח, אפשר חריגה של 300 ש"ח * אני רוצה רק סליידר או צדפה אני לא אשתמש בשום פונקציות כמו אינטרנט, סרטים, משחקים, מוזיקה, Gps וכו' רק פונקציות רגילות של טלפון ( אני גם כמעט ולא שולחת Sms ) אני רוצה לקנות מחנות פרטית. איפה אתם ממליצים לקנות באיזור המרכז? איזו חנות יותר אמינה מבין השלושה: Go-mobile, Omega-phone, Dim-phone תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ! אני מחפש בנרות כבר לא מעט זמן מכשיר פלאפון שהוא לא דור 3 (לא ממש מתאים לי לשלם לאינטרנט שאני לא צריך), אבל חשוב מאוד שיהיו לו יכולות שוות - וכאן הכוונה למצלמה של 3 מגה פיקסל ומעלה (נזרום עד 5). הבנתי שבארץ מאוד קשה להשיג מכשירים כאלה, אבל בחו"ל זה כבר סיפור אחר. הטווח מחירים לא גמיש מידי (אני די קמצן), בכל מקרה - אשמח לראות כל מכשיר. תודה רבה מראש !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בעקרון אני רוצה לעבור לרמי לי אך אני צריך להגיע לנקודת השירות ולקנות פלאפון חדש (יש לי 6288 של נוקיה שלא פועל טוב) הבעיה שאין לי כל כך זמן כרגע. יש לסלקום חבילות דומות? והאם הן במעמד של איש מכירה או שזה רק במעמד של "אני מתנתק" וקשרי לקוחות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סמסונג Z370 : www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592895 נוקיה 6300 : www.zap.co.il/model.aspx?modelid=519570 אני מאוד מתלבט בין שתי המכשירים, ברשת על שתי המכשירים יש המלצות מאוד טובות אבל אני לא יודע מה כדאי לי לקחת. הנתונים של המכשירים כמעט זהים למעט מצלמה בקידמת הZ370 שהופכת את המכשיר לדור 3. השוואת נתונים: www.phonegg.com/compare/8/Nokia-6300-vs-Samsung-Z370.html שתיהם לדעתי יפים אבל העדפה לגבי היופי הוא לZ370 , לעומת זאת לגבי אמינות המכשיר הכף נוטה לטובת הנוקיה. שתי המכשירים בגודל כמעט זהה, הנוקיה עם שטח פנים יותר קטן אבל טיפה יותר עבה. הבנתי שבנוקיה יש את סימיבאן אבל הגרסא SR40 שהיא מהירה אבל אין הרבה מה לעשות איתה שזה בסדר מבחינתי כי אני לא אוהב להתעסק בכל השטויות ש…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספירה האחרונה של AndroLib מראה שיש במרקט כבר 200,000 אפליקצית. לשם השוואה- בתחילת השנה היו במרקט רק 16,000 אפליקציות. באייפון יש כ- 300,000 אפליקציות ואצל מייקרוסופט יש 5,000 אפליקציות בלבד. מכירות האנרואיד כבר עקפו את מכירות האייפון ולכן סביר להניח שבקרוב באנרואיד יהיו יותר אפליקציות. מספר האפליקציות באנדרואיד כפול מהערכות החוקרים לפני שנה! (מקור). מקור
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקור:http://www.tcmagazine.info/comments.php?shownews=29075&catid=2 לא ידעתי איפה לשים את הידיעה אז פה זה ניראה לי הכי מתאים שימו לב המחיר שלו רק 650$!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד Nokia 6300 מכשיר סטיילסטי,בעובי של 13.1 מילמטר,מסגרת מתכת ובמשקל של 91 גרם. התחום המוזקלי לא מופקר כלל,מכיל נגן MP3 ורדיו. זיכרון פנימי גדול של 135 מגהביט,וחריץ הרחבה מיקרו SD עם תמיכה של עד 2 גיגה בייט מצלמת ה2 מגה פיקסל כוללת זום של כפול 8. המחיר יעמוד על 328 דולר ויצא בתחילת 2007. Nokia 6290 זה לדעתי המכשיר שרבים חיכו לו,מכשיר פלודר,דור שלישי,סמביאני. מסך בגודל 2.2 אינץ ומציג 16 מיליון צבעים! מצלמה קידמית של 2 מגה פיקסל וזום כפול 4. קורא קבצי PDF ואקסל,כולל נגן MP3 ומקשיים יעודיים על הצג החיצוני. מחירו יעמוד על 427 דולר ויצא בתחילת 2007 Nokia 6086 מכשיר Unlicensed Mobile Access (UMA) הכולל אפשרות לעבור בין GSM לרשתות W…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים קניתי לא מזמן את הN73 אחלה טלפון..(במיוחד מערכת ההפעלה).. עכשיו לפי המפרט וכו המצלמה שלו היא אחת האיכותיות שיש.. אבל מישום מה אני לא הכי מצליח (יותר נכון חושב) להוציא ממנה את המיטב בצילומים שונים..(לילה/יום..וכו).. יש איזה עצות/טיפים לגבי צילום במצבים שונים.?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לשנות את הדרך שבה אני מתקשר לחו"ל (אני מתקשר הרבה מאוד, חשבון אחרון יצא 27 שעות - חשבון פשוט = כמעט שעה ביום) ועד עכשיו דיברתי דרך בזק בין לאומי בשיטה משתלמת אך ממש לא נוחה, כל 14 דקות שקל, אבל זה אומר שצריך לנתק ולחזור להתקשר כל 14 דקות, ועם זאת החשבון מגיע ל240 שקלים. השיטה שעליה חשבתי היא סקייפ, בקצת פחות מחמישים שקלים לחודש מקבלים אם הבנתי נכון 10,000 דקות לטלפונים קווים בכמות לא מבוטלת של מדינות בעולם. אני מעוניין לקנות את הטלפון האלחוטי: General Electric GE21878. קישור:"http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473076" אני רוצה אם אפשר עצה לגבי תקשורת מהסוג הזה וחוות דעת על הטלפון הזה בפרט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מגן מסך? חרטטו לנו בסלקום שזה מסך מאוד חזק ולא צריך וזה, עד כמה זה נכון? יש משהו מומלץ או סתם לחפש בארץ או דילאקסטרים? שאלה מוזרה שלו, עד כמה מהר מנוצל 120 מגה? כמה הווידג'טים של הפייסבוק נגיד לוקחים בערך? ובלי קשר שאלה על האייפון, הווידג'טים שלו "לוקחים אינטרנט" 24\7? תודה! ואם יהיו לי עוד שאלות אני ישאל כאן אני מקווה שאנשים יעזרו...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש בצד ימין במקלדת ג'וסטיק שנראה שהוא יכול לבצע סריקה לטביעת אצבע ? האם זה נכון ? ואם כן איך משתמשים בו ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בחיים לא שמעתי על פורמט שנקרא MP4 , ואני לא מבין מה אפשר להריץ על הנגנים הפשוטים IKO למינהם ... סרטוני GIF ? מה סרטים ? ...... לי זה נשמע כמו איזה טריק שיווקי נטו .....
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך אפליקציה לאנדרויד שתאפשר לי לרשום תזכורת שכוללת משימות במועד ביצועי התזכורת תצוף הודעה שצריך לבצע.... צריך שלאפליצקיה יהיה האפשרות שאני ידחה תזכורת לזמן מוגדר מראש אך כזה שנגיד אם ביצעתי משימה 1 ו-3 (לפני שדחיתי) שוב יתן תזכורת שצריך לבצע משימה 2 ו-4 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-