גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
כל מיני אופציות של דור שלישי לא ממש מעניינות אותי, מה שחשוב זה שתהייה בטלפון מצלמה איכותית (וכמובן שיהייה אפשר לקבל ולהוציא שיחות... ;D). תקרת המחיר שנתתי (800 ש"ח) היא שרירותית ויכולה להשתנות, רצוי כמובן כלפי מטה, והעיקר שהטלפון יתן תמורה טובה למחיר (זמן סוללה וכ'ו). ואם זה חשוב אז הטלפון מיועד לאישה. כאמור, רצוי שתהייה מצלמה איכותית ככל האפשר. תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה התדנדשתי בנגן, שמה לעשות הנפח שלו קטנטן יחסית (2gb) של SD עכשיו יש לי שאלה. האם ניתן להקטין באמצעות תוכנה את הרזולוציה של אותו קליפ /סרט(שבדר"כ מכוון לרזולוציה בניגוד לנגן אשר "מתפאר" במסך 1.8 אינץ') מה שלא יהיה כדיי שיהיה אפשרי להקטין את גודל הקובץ ואז להעלות אותו למכשיר .? מישהו מכיר תוכנה? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצד אחד המחיר של ה xperia z עכשיו הוא יחסית יותר זול משאר המכשירים כיום בשוק כמו ה S4 האייפון 5 וכו". אבל מצד שני נחשף לא מזמן ה z1 שאמור להיות הממשיך של ה Z . השאלה שלי היא האם שווה לחכות ל z1 או עדיף כבר ללכת על xperia z שמשווק כבר כיום.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי מכשיר G3 של רונלייט, רץ על לוליפופ 5.0 הבעיה היא בפאנל G (הפאנל הקיצוני), כשפותחים את הפאנל, נראה כאילו קוביות מרצדות על הפאנל לרגע ואז התופעה נעלמת והפאנל מוצג כמו שצריך. בדקתי את זה על שני טלפונים מאותו דגם בדיוק. לעוד מישהו זה קורה? יש פיתרון? * לא מעוניין ברום או ב-launcher אחר. אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן כן, אתמול בשעה 22:00 פורסם בערוץ הרשמי של HTC, שהבדיקות של 2.3 מתקרבות לסיומן. בסוף החודש יתחילו להוציא את העדכון למכשירים!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחרי של סנסה לערך וכחצי מהאייפוד טאצ' הכי זול מקבלים כל כך הרבה.. נכון, סיני לחלוטין, אבל אולי צריך לשנות חשיבה ? קצת חומר למחשבה על נגן שעושה 1080I, מביא מסך HD READY בגודל 4.3 ומנגן FLAC. http://www.ownta.com/itoos-m6hd-pmp-mp5-player-with-hdmi-output-and-otg-4gb.html
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האפלנט לא פועל לי לפי האתר הבנתי שהשרת שלהם סגור זה נכון??+
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. יש לי איזשהו טאבלט סיני זול שמלא בתוכנות של רוגלות עם פרסומות שגם אחרי Restore למכשיר חוזרות, ומשום מה כל האפליקציות נשארות. המכשיר הוא: silverline SL1067 10" Tablet, מספר דגם: rk30sdk השאלה שלי אם יש למכשיר הזה בכלל RECOVERY ואיך נכנסים לזה. ניסיתי שיטות מוכרות של החזקת כפתור POWER עם חץ או למעלה או למעטה או שניהם ושום דבר לא פעל. השאלה הנוספת שלי, מה לעשות בתוך ה-RECOVERY על מנת למחוק את התוכנות עם הרוגלות אבל להשאיר את מערכת ההפעלה כמו שהיא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בטלפון סלולרי שהתכונה החשובה ביותר שלו מבחינתי היא הקלטת שיחות. כרגע יש לי WIN 8 שחסום להקלטה מבחינת מערכת ההפעלה ככה שגם תוכנות שעבדו בגרסאות אחרות לא עובדות עליו. היה לי אנדרואיד (גלקסי דור ראשון) שהקליט בצורה לא טובה, הקלטה אכן התרחשה אבל איכות ההקלטה לפעמים לא היתה טובה מספיק, ולפעמים היו דברים שלא נקלטו כמו שצריך. לאייפון שהיה (3GS) לא מצאתי בזמנו תוכנית שתקליט. אני מתחיל להיות נואש, מבחינתי תמליצו לי על טלפון אובונטו אם ההקלטה שלו טובה אבל אני חייב טלפון כזה. האם למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כמה שאלות: אני היום ב 012 מובייל. פלאפון מציעים לי לעבור אליהם באותו מחיר. שווה? (אני גר בנתניה). בנוסף, אני רוצה לקנות מכשיר. נראה לי די מתסכל כשאני מחפש דגם. אני רוצה משהו בסיסי, אבל שיעבוד כמו שצריך: שלא יתקלקל אחרי כמה חודשים, שה gps יעבוד טוב, סוללה שמחזיקה זמן סביר ורצוי גם חזק שלא נשבר בקלות. האם אני חייב לשלם בשביל דבר כזה 2000 שקל ומעלה? אין משהו טוב למשתמשים בסיסיים במחיר של עד 1200 שקל? לא אכפת לי לקנות משהו שיצא לפני כמה שנים, רק שלא ירמו אותי וימכרו לי מחודש. יש מכשירים סינים אבל אני לא רוצה אותם בגלל הקרינה הגבוהה. עוד לא מצאתי סיני עם קרינה נורמלית. ואם כבר אני מחליט לקנות משהו, על איזה חנות אפשר לסמוך שתהיה הגונה ולא תרמה (יש לי ניסיון גרוע מהע…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מתלבט בין שני הטאבלטים הנ"ל, שניהם בערך באותו טווח מחיר. ההבדלים העיקריים מבחיניתי הם בסוג המסך, הסוללה והזיכרון. למישהו יש המלצה או ניסיון עם אחד מהם? השימושים העיקריים הם לימודים, אינטרנט וסרטים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהנסיון שלכם, האם שווה להזמין נגן מסוג זה ב- EBAY, וכמה מכס\מעמ וכו אני יצתרך לשלם עליו בארץ? הכוונה למכשיר הבא: http://goo.gl/C2p8Z כמו כן הייתי שמח לדעת האם ידוע לכם לגבי אחריות כלשהי בארץ או לפחות שירות תיקונים של נגנים מסוג זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבר המון זמן מסוק או רחפת עם מצלמה. נראה לי שעדיף רחפת מהסיבה שהיא יותר יציבה. האם יש לכם המלצות? התקציב הוא בסביבות 150-200 שקלים. ראיתי משהו באייבי ב60 דולר, אבל המצלמה היא 0.3 מגה פיקסל. אין לי בעיה לחבר גם מצלמה שלי אם זה אפשרי. הבעיה האם זה יסחוב אותה? תודה צור
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! בקשר לנגן iAudio Cowon C2 16GB - מישהו יודע אם עוצמת הווליום שלו גבוהה מעוצמת הווליום של Sansa Clip Plus, ואם כן, אז באופן משמעותי? במקרה ואף אחד לא יכול לענות לי על השאלה לעיל, אז האם יש לנגן עוצמת ווליום גבוהה מספיק לאחד שאוהב לשמוע על שיא הווליום? תודה מראש -מתן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לקנות את הפלאפון הזה ורציתי לקבל עליו חוות דעת. איך המסך שלו? האם הוא עובד בלי תקיעות? אם אני קונה אותו עכשיו, לא תהיה לי כבר את בעיית הקילופים שהתגלתה בדגם השחור? יש המלצות מאיפה לקנות (ארה"ב)? אם אני שולח מHANDTECH לארה"ב אני אצטרך לשלם מס?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיווחים עדכניים טוענים שהגירסה היקרה יותר וקמורת המסך של מכשיר הדגל נמכרת טוב יותר באופן משמעותי לעומת הגירסה הסטנדרטית, ושתיהן ביחד בדרך לשבור את שיאי ההזמנות המוקדמות עוד בשנה שעברה ראינו את גירסת ה-Galaxy S6 Edge של מכשיר הדגל מבית סמסונג מפתיעה את נציגי החברה עם התעניינות ודרישה בהיקף שלא ממה צפו אותו מראש – ונראה שבדור החדש המגמה מתרחבת עוד יותר, כאשר גירסת ה-Edge של ה-Galaxy S7 נהנית מדרישה גדולה הרבה יותר מזו של הדגם הסטנדרטי בעל המסך המוקטן והשטוח. את הדברים מצהיר המדליף הרוסי הנודע אלדר מורטזין בחשבון הטוויטר שלו, שבו הוא טוען כי הצמד החדש מבית סמסונג שובר שיאי הזמנות מוקדמות בכל רחבי העולם, וגם בארץ המוצא שלו – בתוספת לנתון לפיו 64 אחוזים מההזמנות הן ד…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים קניתי לא מזמן את הN73 אחלה טלפון..(במיוחד מערכת ההפעלה).. עכשיו לפי המפרט וכו המצלמה שלו היא אחת האיכותיות שיש.. אבל מישום מה אני לא הכי מצליח (יותר נכון חושב) להוציא ממנה את המיטב בצילומים שונים..(לילה/יום..וכו).. יש איזה עצות/טיפים לגבי צילום במצבים שונים.?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חובב דאמב-פונים (dumb-phones), ועוד יותר מכך - מקלדות. במשך שנים עמדתי בפרץ, לא התפתיתי להשיג Galaxy או (חו"ח) iPhone. כרגע אני מחזיק ב-Blackberry 9900, עם מקלדת בינונית-עד-סבירה. אני נאלץ להחליף אותו במשהו אחר. מדוע? - צריך גישה ליישומונים נפוצים שרצים מעל Android - אם מריצים על המכשיר אפילו דבר צנוע (יחסית) כמו WhatsApp, הוא נהיה איטי מאוד - זמן סוללה קצר (במיוחד עם יישומונים כאלו ואחרים) בהתאם לכך, אני רוצה למצוא מכשיר: - מכשיר מבוסס Android - אמין ולא נוטה להתקלקל, חומרתית ותוכנתית - לא גדול מאוד - נכנס לכיס באופן סביר - רצוי מאוד מקלדת; אם לא, אז אולי מקלדת נצמדת? אם אין ברירה, אז בלי. - זמן סוללה ארוך - ראות נסבלת באור יום (לא קריטי אבל רצוי) - זמן תגובה קצר במ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש בחינם? מצאתי מלא תוכנות לסלולרי של ניווט והם ממש טובות וניתן לקנות אותם בזול(לפעמים בזול מאוד מאוד מאוד...). אבל הבעיה היא שאין לחברות האלו מפות של ישראל. היחידים שיש להם מפות הם סלקום ואורנג'. הם מביאים את המפות מחברת TELCOM או משהו כזה. העניין הוא שאני לא יודע איך התוכנות שלהם לעומת תוכנות עולמיות. בקיצור, יש פתרונות, ניסיון למישהו, הצעות לעיניין? ד.א. יש לי מכשיר סימביאני.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לא מיזמן V3 ואני לא ממש מרוצה ממנו 90% שאני מוכר אותו כמעת במחיר שאני קניתי(קנתי ב680 מוכר ב600) אכשיו אני צריך הצאה למכשיר אחר בסביבות ה 1000שח חשבתי על ה SONY 610I ורמתי לדעת כמה עולה דקת אוויר ש סלקום כי אני באורנג' ואני משלם 0.39 תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, נשבר ה LG G2 שלי (המסך הלך אחרי שנתיים) אז אני מביא אותו לחברה שלי ונתקן את המסך והוא אחלה מכשיר עבורה. לעצמי ... הלכתי לחנות וקניתי את: http://www.gsmarena.com/vivo_x5max-6865.php - VIVO X5 MAX התלהבתי ממעבד 8 ליבות ו 64BIT SNAP DRAGON 61 אבל... לאחר מכן הבנתי שכמות הליבות במעבד הזה זה רק ליופי והוא בהרבה יותר חלש מ SNAP 801 ה"ישן" והטוב. חזרתי למחרת לחנות והם בלי יותר מדי בעיות החליפו לי ל VIVO XPLAY 3S .... http://omegadroid.co/xplay-3s-review/ אז החלפתי ממכשיר הדק בעולם ומייוצור 2015 למכשיר בן שנה... אז מה? אבל המכשיר שווה חבל על הזמן סנפדגרון 801 חזק מאוד עם 3GB RAM ומסך איכותי בטרוף 2K בגודל 6 אינץ. נ.ב. מחיר: 500 דולר. מה דעתכם על הבחירה שלי? תודה…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[table][tr][td] הייתי עד לפני כמה ימים בהוט מובייל ועברתי לגולן טלקום,האם ברגע שארצה לחזור להוט מובייל אוכל לעשות שיש חוזר בסים שלהם? או שאצטרך לקנות שוב סים חדש?[/td][/tr][/table]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי בסיסי לילדה בכיתה ח'. הדרישה היחידה שאמת חשובה פה זה wifi (וגלישה נוחה לפייסבוק לפי המקור) ראיתי שני דגמים שנראים מתאים, ה-W705 של סוני אריקסון וה-5800 של נוקיה. מי מהם עדיף? יש לכם המלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד מתי תהיה התקלה? (לא תופס את אישתי ועדיין לא החלטתי אם זה טוב או רע)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-