גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
לדוגמא, יש למישהו מושג אם זה מטען כזה? הוא 2.1 אמפר אך לא רשום אם תומך QC 2.0 http://www.tronic.co.il/9802-g4 אם לא, אשמח להצעות אחרות, ושיתאים לסמארטפון הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הסבר מעמיק יותר על השינוי, ובנוסף גם הסבר סוף סוף למחירו המופרז של ה Pixel C. קרדיט לכותב (זה לא אני!): בקרוב: להתראות כרום OS, היי אנדרואיד גוגל בשנים האחרונות מפתחת 2 מערכות הפעלה: אנדרואיד (טלויזיה, רכב, שעון, טאבלט/טלפון), וכן את כרום OS שיותר מיועד לכיתות לימוד ופה ושם לעסקים. אנדרואיד "כבש" את השוק בכל מה שקשור לטלפונים (תלוי כמובן היכן מסתכלים – אפל כובשת יותר בארה"ב, פחות בשאר העולם) אבל עדיין לא כבש את שוק הטאבלטים (והבה נודה: הוא די רחוק מכך ואפשר להאשים לא מעט בסיטואציה הזו את גוגל). כרום OS זו "חיה" די מוזרה. זו מערכת הפעלה שבהחלט מתאימה למקומות סגורים (כמו מוסדות לימוד וכו') אבל יש כמה בעיות גדולות איתה: גוגל …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. רכשתי טאבלט סמסונג מסדרת A T585 מחנות שנותנת אחריות של יבואן מקביל(גטסל). השאלה שלי היא כזאת... ייתכן שבטאבלט הנ"ל אין את האופציה של תאורת המקשים(כפתור הבית וכפתורי המגע מימינו(חזור)ומשמאל לכפתור הבית? למרות שרכשתי את הטאבלט בחנות עם אחריות יבואן מקביל,התקשרתי לתמיכה של סמסונג והם טוענים שאם הייתי קונה טאבלט עם אחריות יבואן רשמי שלהם,היתה לי את האופציה להדליק את התאורה של המקשים הנ"ל.עוד הם טוענים הוא...שבגלל שהטאבלט שלי הוא לא מהיבואן הרשמי,כנראה שהצריבה שאני קיבלתי,אין בה את הפונקציה הזאת בכלל. תכלס,באמת נכנסתי להגדרות של הטאבלט שקניתי ואין בשום מקום את האופציה להפעיל את תאורת המקשים הנ"ל. כשסיפרתי לחנות שקניתי ממנה את הטאבלט את מה שאמרו לי בסמסונג,הוא אמ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
צריך מגן מסך? חרטטו לנו בסלקום שזה מסך מאוד חזק ולא צריך וזה, עד כמה זה נכון? יש משהו מומלץ או סתם לחפש בארץ או דילאקסטרים? שאלה מוזרה שלו, עד כמה מהר מנוצל 120 מגה? כמה הווידג'טים של הפייסבוק נגיד לוקחים בערך? ובלי קשר שאלה על האייפון, הווידג'טים שלו "לוקחים אינטרנט" 24\7? תודה! ואם יהיו לי עוד שאלות אני ישאל כאן אני מקווה שאנשים יעזרו...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי גיבוי אוטומטי של הגלקסי נקסוס בשרתי גוגל.איך אני מגיע לגיבוי הזה?האם אפשר להגדיר מה יגובה ומה לא? תודה &nbs
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לקנות טאבלט מתנה לחברה שלי. כרגע יש לה מחשב נייד קומפקטי למדי, אבל הוא עדיין לא הכי נוח בשביל סתם לקרוא דברים או לגלוש באינטרנט (במיוחד במיטה), ככה שטאבלט 10 אינץ' יהיה נחמד (7 אינץ' כנראה קטן מדי). ראיתי פה ובמקומות אחרים המלצות על ה-Asus ME301T. מה דעתכם עליו? יש מכשירים שבכלל מתחרים בו ברמת המחירים הזו? לפי מה שראיתי המכשירים היחידים שיותר טובים הם כבר קפיצה משמעותית במחיר (700 ש"ח יותר ומעלה). האם ההבדל בין הרזולוציה שלו לרזולוציית full hd ומעלה מורגשת? (במחשב הנוכחי שלה יש מסך 13 אינץ' ברזולוציה 1366x768 ככה שזה בכל מקרה לא הרעה בתנאים מבחינתה) אני לא מחפש להזמין טאבלט מחו"ל (לא רוצה להתעסק עם משלוח ואחריות, היחיד שאולי הייתי מוכן להזמין זה ה-Nexus 10)…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים אחי רכש את הנגן SANSA E250. משום מה ובלי כל סיבה, היום הנגן מסרב לעלות, כלומר הוא נדלק, אך הוא לא מצליח להגיע לתפריט. הוא נדלק, ורשום SANDISK על המסך ואז המסך רוצה לעבור לתפריט, אבל הוא שוב מראה את לוגו הכניסה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות נגן חדש. אני רוצה זיכרון בנפח 8GB. חשוב לי רק המוזיקה - לא סרטים, לא תמונות ולא שאר השטויות שיש בנגנים. איזה מהשניים הכתובים בכותרת נותנים סאונד יותר טוב? או שאולי כדאי להשקיע עוד מאה שקל ולקחת את ה-iAudio i7 (שקורא גם FLAC, וזה יתרון לא קטן...)? אם יש לכם עוד הצעות בתקציב הזה - בסביבות ה-400 שקל, הן יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים! ;D נ.ב. גם זמן סוללה משחק תפקיד חשוב, כמובן.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מתלבט בין שני הטאבלטים הנ"ל, שניהם בערך באותו טווח מחיר. ההבדלים העיקריים מבחיניתי הם בסוג המסך, הסוללה והזיכרון. למישהו יש המלצה או ניסיון עם אחד מהם? השימושים העיקריים הם לימודים, אינטרנט וסרטים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש טאבלט לאחותי, השימוש העיקרי שלו יהיה הצגת תמונות ללקוחות. מכאן, יש חשיבות גדולה למסך גדול( מעל 9 אינץ') ואיכותי. יכול להיות שהטאבלט ישהה רוב היום בסביבה מאובקת יחסית, אז טאבלט עמיד באבק זה יתרון. התקציב הוא עד 1000 שקלים עם עדיפות גדולה לא לנצל את כולו. אין בעיה לרכוש מחו"ל, וגם אין בעיה עם טאבלט סיני בהנחה שאיכות הבניה שלו טובה מאוד( אחותי לא ידועה בתור מישהי ששומרת על גאג'טים טוב). אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את המלצתכם לרכישת טבלט זול "7 שכולל GPS לטובת ניווט ברכב, שימוש ב-waze בעיקר וזאת על מנת למנוע מלשים את האייפון בדשבורד, דבר שגורם לו להתחמם, לכבות תאורה אחורית, ולפרוק סוללה מהר (למרות שהוא מחובר למטען ברכב) וכמובן לסכן מכשיר כה יקר. לפני כמה חודשים קניתי ב-DX מכשיר ניווט "5 מבוסס אנדרואיד 4.0 עם מקלט GPS, חיברתי את ה-WAZE לשיתוף רשת של האייפון והכל עובד מצויין, ה-WAZE מציג עידכונים וכו'. http://dx.com/p/australia-map-android-4-0-gps-navigator-w-5-0-resistive-wi-fi-tf-slot-av-in-144982 הבעיה היא שהמסך של המכשיר ירוד מאוד, והרגישות של מסך המגע נמוכה ומאוד, קשה להפעלה, מעבר לכך יש בעיה עם הטעינה דרך ה-USB שלא מתפקדת כראוי ודי התייאשתי ממנו, ולכן חשבתי על פי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה למגן מסך ונרתיק בשביל ה-D2+, חיפשתי בחנויות בארץ וכל מה שמצאתי זה רק נרתיק שמוכרים בבאג ב-99 ש"ח שלדעתי לא שווה את הכסף הזה, מגן מסך בכלל לא מצאתי לשום מקום. תודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר/שמע על הדיבורית הזו? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html אחלה מחיר והיא נראית טוב. איך אפשר לדעת שאני לא נופל בפח?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתם רוכשים SG2 בחו"ל במחיר זול יחסית לארץ כמובן משתלם.. לפעמים אם יש מזל אז אין מכס אז בכלל הרווחתם...יש חוק ניתוק זיכה -החזרים הכל טוב ויפה.. השאלה שלי היא מה אתם עושים אם קורה משהו למכשיר... הרי הספקיות בארץ לא ייתנו אחריות על מכשיר שלא נקנה מהן (או שאני טועה?)... אפשרות אחרת היא לרכוש את המכשיר מחנות בארץ מה שעדיין יהיה יותר זול ככל הנראה (מהמחיר אצל הספקיות)- השאלה אם מישהו מכיר חנות אמינה שתוכל לתת אחריות ולא תתחמק במקרה של תקלה? בכל מקרה מה עדיף בין השלוש : רכישת מכשיר מחו"ל . רכישת מכשיר מחנות בארץ, רכישת מכשיר מהספקיות (אני אצל אורנג')...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכשירי הדגל של סמסונג יהיו זמינים מעתה גם בגרסאות עם נפח מובנה מרשים של 256 ג'יגה-בייט - במחיר תחרותי למדי לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
דגם ה-Razer Blade Pro בגודל 17 אינץ' זוכה לגרסה עליונה חדשה - במחיר של 3,700 דולר לא כולל מסים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
OnePlus One הייתה הצלחה אדירה בשוק בשנת 2014. כפי שפורסם ספינת הדגל 1 OnePlus קיבל ביקורות מצוינות מרוב מבקרי הטכנולוגיה וזכה להצלחה גדולה בשוק הסמארטפונים. יורשו OnePlus 2 עתה שוחרר אז החלטנו לעשות סקירה ולהציג בפניכם את התכונות והמפרטים שלו. כמו קודם, מכשיר זה גם פורסם כספינת הדגל, אך הפעם לשנת 2016. עיצוב יש שיפורים משמעותיים בעיצוב, OnePlus 2 הוא לא רגיל כמו ה OnePlus 1 . ה-2 הרבה יותר מודרני, מסוגנן, ודק יותר והוא מציע תכונות ייחודיות נהדרות עם StyleSwap. באמצעות תכונה זו תוכל לשנות בקלות כיסויים מכל מכשיר עם הצבע שאתה רוצה. תוכל לעשות זאת ללא כל מאמץ כלל, זה קל מאוד וזה מרגיש נהדר על היד. המכשיר בנוי מאלומיניום, מגנזיום ופלדת אל-חלד. בנוסף, מסכו של ה- OnePlus 2 …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כתבתי משחק מירוץ מכוניות שעובד על חיישני תנועה. שמתי לב שהחיישן תנועה בiPad 3(new) a הרבה יותר טוב מזה של הNEXUS 7 2013 שלי. אני לא יודע אם זה הבדל מכני שהאייפד 3 יותר גדול פיסית מהנקסוס או שפשוט IOS מחשבת יותר טוב את התנועה. בנקסוס אני שם לב ללאג משמעותי בחיישן תנועה והרבה יותר קשה לשחק איתו את המשחק שלי. דבר נוסף מוזר זה שהמשחק שלי רץ יותר טוב על הIPAD 3 מאשר על הNEXUS 7 שאמור להיות יותר עוצמתי אבל זה כבר בעיה אחרת. (לא חושב שזה הבדל כזה גדול עד כדי כך שהחיישנים נפגעים מהביצועים). את הלאגיות של החיישן אני שם לב בלי קשר לביצועים, זה מאוד בולט. אז מה ידוע לכם על חיישני התנועה של המכשירים שלכם והאם פעם השתמשתם בחיישני תנועה גם של אנדרויד וגם של אייפון ושמתם לב להבדל? אגב י…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפשים סמארטפון מוזל עם שם בינלאומי? הגירסה \"הקלה\" של מכשיר הדגל החדש מבית Huawei יכולה להיות שלכם תמורת קצת יותר מ-200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%97-%d7%94%d7%a7%d7%98%d7%9f-huawei-p8-lite-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה של canon דגם powershot1000 היא דורשת 2 סוללות AA. אז היה לי מטען סוללות של GP powerbank 2700 וזה היה סבבה במשך 3 שנים. לאחרונה הוא לא היה אמין, ועכשיו כבר לא מוכן להטעין - מהבהב כשאני שם בו בטריות... השאלה אם הבעייה במטען או בסוללות (כי זה לא עובד עם עבור סוללות אחרות שיש לי של GP2000 אז נראה שהבעייה במטען) בהנחה ועליי באמת לקנות מטען חדש - אשמח להמלצה כך שהסוללות תהיינה חזקות, ואוכל לצלם כל היום ללא חשש (אין לי בעייה להטעין כל לילה את 4 הסוללות, אבל שזה יטעין טוב..) אשמח להמלצתכם לדגם מסויים. יש כאלה שתומכים גם ב-AAA על הדרך, אז למה לא.. תקציב : עד 150 וגם זה כבר הרבה... האם להתרחק מ-GP? שמעתי ש-GP-Recyko טוב? או ש- sanyo eneloop לוקחים את כולם? אשמח …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלהן, התחדשתי בS4 GT I9505 לפני כמה ימים, לא היה זמן ללמוד אותו וכבר הוא נתן אופציה לעדכנו ב FOTA. הכל עודכן בהצלחה לגרסה 4.4.2 I9505XXUFNB8, ורק דבר אחד לא עובד WiFi. אני רואה רשתות אחרות אבל לא יכול להתחבר אליהם. יש איזה פיתרון או שצריך עכשיו לחכות לעידכון נוסף שלהם? איך מוציאים גרסה בלי לבדוק לעזאזל....
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. אני עם HD2 שהתקנתי עליו פרויו 2.2, ל DESIER, לא ל DHD כי הבנתי שהוא כבד יותר. רציתי לדעת אם מישהו ניסה תוכנה גבוהה יותר, 2.3 אם יש או ורסיה שונה של 2.2 ומהירה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו,למי שמכיר את התוכנה PHONEX היא תוכנה שמעדכנת את הגרסאות של מכשירי הנוקיה אז ניסיתי דבר כזה,,התקנתי RM של C3 01 לפי ייעוץ של מקצוענים והם עוד אמרו לי שיש להם את אותה תוכנה,לשני הפלאפונים אז לא יוכל לקרות כלום. אחרי שעשיתי זאת,הפלאפון לא נדלק בכלל בכלל ושלחתי ל 3 מעבדות באזורי ולא הצליחו כלל!!! היום,אחרי שכבר נמאס לי שהפלאפון ככה,חיברתי אותו למטען(רק שתדעו,שהפלאפון לא דלק בכלל ולא משנה מה עשיתי)ואחרי 13 שניות המסך של הפלאפון דלק אבל נראה לעיניי רק רקע לבן ותאורת המקשים גם כן דלקה. איך אוכל לתקן את הפלאפון שלי? ומה זה אומר שחיברתי למטען ונראה לעיניי רקע לבן במסך? חברה,בבקשה עזרו אני באמת חייב את זה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסגרת דיגיטלית להצגת תמונות מהמצלמה. תקציב עד 160 ש"ח ועדיף כמה שיותר גדול בתקציב. אין לי מושג לגבי דרישות רק חשוב לי שייראו תמונה סבירה+ ולא מריחה. חשוב לי גם שיעבוד סצורה חלקה בין תמונות גם אם הן ברזולוציה גבוהה (צילומים ממצלמה 8MP) ולא ייקרוס. מצאתי את זה באיביי..הרזולוצייה מפחידה אותי, מה דעתכם: http://www.ebay.com/itm/New-7-Inch-TFT-LCD-Screen-Super-Thin-Digital-Photo-Frame-with-SD-slot-Black-/230854297425?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3878wt_1397
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-