עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. התחדשתי היום לאחר מספר חודשים טוב של תכנון וצפיה לקניה של נגן חדש שיהיה משתלם ועם האייכות סאונד הגבוה ביותר שאני אוכל לקבל קניתי סוף סוף את הנגן המופלא שלי- COWON I7 בצבע כסוף. מה שקרה זה שאיש מהעבודה של אמא שלי הביא אותו מבאג בדיוטי פרי והכל טוב אבל כנראה שכשאמרתי לו מה להביא שכחתי לציין את הצבע שלו שאני רוצה כי הייתי סבור שרק הגירסא של ה-16 מגיעה בצבע אדום, אז מסתבר שלא! ראיתי בהרבה סקירות ותמונות את הגירסא האדומה שהיא מאוד יפה ומרשימה ואני אהבתי אותה. היום אני מסתכל על האריזה לפני שאני פותח אותה ומסתכל על זה שזה באמת נפח של 16GB ורואה מאחורה שרשום SILVER, פתחתי את הקופסא עצמה שלא הייתה מודבקת ככה שזה עדיין "תיקני" לפתוח את האריזה ובדקתי ליתר ביטחון שזה באמת הגירסא ה…

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by rotem15,

יש לי כרגע Xiaomi Redmi 4A והוא חלש ואיטי עבורי מידי. אני מחפש להשתדרג++, אבל לא לקרוע את הכיס עם המכשירים החדשים ביותר. רציתי לשאול לדעתכם לגבי הכדאיות של רכישת Galaxy S7. ראיתי שנמכר בסביבות 1650. האם אני יכול לצפות לשדרוג דרסטי? האם משתלם לקנות S7 במחיר הזה היום לדעתכם? תודה

3. Started by אייל75,

שלום, אני עומד לעבור רשת, ורוצה לוודא איך אני מחליף SIM בלי לאבד מידע. עובר מסלקום להוט/גולן, עם מכשיר NOKIA E71. הבנתי שמה שנשמר על הסים זה אנשי קשר, הודעות סמס, שיחות אחרונות (עוד משהו?) השאלות - האם ואיך ניתן להעביר את כל המידע הזה לסים החדש? האם כדאי לעשות לפני כן גיבוי? והאם אחרי שהחלפתי - אפשר להכניס את הסים הקודם ולראות את הנתונים שהיו עליו, גם אם אני כבר לא אהיה בסלקום? תודה ;D

• 2 תגובות
    • 11.6k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

הV3X שלי נדפק כתוצאה מתיקון לקוי של סלקום והם הציעו לי שתי אופציות: K610I של סוני או Z500 של סמסונג, או לחלופין לחכות לV3X חדש שאין להם במלאי בסניף כרגע. התיקון שלהם היה לקוי בצורה מטורפת- פשוט השאירו את הפאנל האחורי פתוח, דבר שהוביל למצב שכפתורים צדדיים נפלו מהטלפון, השאירו אותי עם פאנל קדמי משומש למרות שהבטיחו להתקשר תוך יום-יומיים, כשמגיעים חלפים חדשים, ובסופו של דבר לפני כמה ימים השמע הפנימי של הטלפון שבק חיים ואפשר לעשות שיחות רק דרך הרמקול. אני מאמין שגם זה נזק שנגרם כתוצאה מהתיקון החובבני. אני מקווה שהם יתקפלו ויאפשרו לי לקחת טלפון יותר חדיש מהK610I, שנראה לי סביר, או מהZ500 שהבנתי שהוא זוועתי. יש לכם המלצות לדגמים שכדאי לי לנסות להשיג? תודה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by id3232,

שלום! ברשותי אייפד 2 חדש עם פתק החלפה וברצוני לשאול האם כדאי לי להחליפו באייפד 3 תמורת תוספת של כ350ש"ח. אנא שקלו הצעותיכם. האם האייפד 3 חזק בצורה משמעותית מה2 או שנתווספו לו כמה דברים לא משמעותיים? תודה ולילה טוב!

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by ModChiP,

האם גב הזכוכית של איפון 4 זהה לזה של איפון 4S? לפי התמונות הם לא נראים זהים http://www.ebay.com/itm/221095576364?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.com/itm/White-Glass-Battery-Housing-Back-Cover-W-Frame-Repair-Kit-for-iPhone-4S-/180981864105?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a235c16a9 זה אותם ברגים לפתיחה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ross,

שלום יש לי sony ericsson naite שנקנה מ ORANGE ולכן גרסת התוכנה שלו היא של ORANGE אני מנוי בפלאפון ולכן האינטרנט לא עובד (אני יכול לגלוש דרך המחשב כאשר הפלאפון משמש בתור מודם אבל אני לא יכול לגלוש בפלאפון) יש אפשרות לשנות את גרסת התוכנה לגרסה של פלאפון. תודה רבה נ.ב. הורדתי את שלושת התוכנות שלו media go, update service, sony ericson pc suite אפילו הצלחתי לשדרג את גרסת התוכנה דרך update service אבל זו בסה"כ גרסה מעודכנת של ORANGE

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by LRa,

אהלן, לפני כמה ימים נשברה לי הזכוכית של האייפד מיני. המכשיר עובד מצויין, רק שעל המסך יש סדקים. כמה יעלה לי להחליף את הזכוכית בארץ? האם עדיף להזמין מחו״ל ולעשות זאת לבד?(ראיתי שבאיביי זה נע בין עשרים לשישים דולר, מה ההבדל?) תודה תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by samitc,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלפון חדש בין 1000 ל 1500. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by Aviko,

תראו. אני לוקח כרטיס סים מסימנס a60 ומכניס לn73, זה אין בעיה. אני רוצה לדעת אם סלקום יודעים על זה שהעברתי את הכרטיס למכשיר דור שלישי ואז הם יכריחו אותי לשלם על חבילות דור שלישי וכו... כמובן אני לא קונה את המכשיר מסלקום.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by erezo,

רציתי לדעת 2 דברים בקשר לרונלייט דיגיטל: 1. האם הלוח שהם שמים הוא באמת מקורי או תואם? איך ניתן לבדוק זאת? 2. האם מע' ההפעלה ורכיב הזכרון מאוחסנים גם על הלוח ובעצם לאחר ההחלפה עושים לי צריבת גרסה מחדש ומידע הטלפון נמחק?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by pxst17,

אם במכשיר שלי יש מגן מסך שהוא כבר ישן ויש עליו המון בועות ואני רוצה להחליף לחדש אך לאחר שאני מוריד את המגן מסך הישן, המסך עצמו דביק ומלוכלך כזה.. איך אפשר לנקות את זה? המטלית לא מנקה את הדביקות.. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by elhanan1986,

אהלן, נשבר לי המסך בגלקסי 2 שלי... מישהו יודע איפה ניתן לתקן את המסך ? מכיר חנות אמינה וזולה? או לחילופין יכול לתת טיפים איך מזהים שזה מסך מקורי ולא תחליף סיני? תודה רבה!

14. Started by MoAv,

האם מישהו כאן פתח כבר את המכשיר בשביל להחליף מסך או סוללה? קניתי חלקים חדשים, האמת לא בגלל שמשהו נשבר רק כדי להחליף צבע ולרענן את כל הדפיקות הקטנות. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Nemesis,

היי, ביקשו ממני להזמין מסך ל-S4 עם מסך שבור. יש באיביי מסכים מקוריים באיזור ה-600 ש"ח. בנוסף, יש גם בסביבות ה400-430 ש"ח, אבל בתיאור שלהם לא כתוב OLED. מישהו התנסה עם מסך תחליפי? יש מצב שהתחליפיים הם LCD ולא AMOLED?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by fedora,

שלום. התנפץ לי המסך של הNEXUS4... הסלולארי נדלק אבל המסך נהרס לגמרי! חיפשתי בEBAY החלפת מסך ואלו הכי אטרקטיבים שמצאתי במחיר\משלוח: http://www.ebay.com/itm/LCD-Touch-Digitizer-Display-Screen-For-Google-Nexus4-LG-E960-With-Frame-Black-/221424861263?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item338df3404f http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-For-LG-Google-Nexus-4-E960/121209266336?_trksid=p2047675.c100009.m1982&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D22466%26meid%3D6589320593398104022%26pid%3D100009%26prg%3D9735%26rk%3D3%26rkt%3D10%26sd%3D201008528533 באחד מהם זה כולל frame והשאלה אם ניתן להשתמש במסגרת של המסך…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by mc1,

שלום יש לי טאבלט Asus Transformer Pad TF103C מבוסס אנדרואיד, ואני רוצה שיהיו בו 2 פרופילי משתמשים. הצלחתי ליצור 2 משתמשים, אבל אני לא מצליח לעבור ביניהם. במסך הנעילה יש 2 אייקונים, של 2 המשתמשים, אבל לא הצלחתי להיכנס בתור השני, אלא רק בתור הבעלים. אשמח לעזרה.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום אני רוצה להחליף את הסוללה חיפשתי באייבי וכולם נראות אותו דבר מישהו מכיר סוללה מקורית איכותית במחיר סביר?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by EagleXDR,

היי חברה, יש לי אייפוד קלאסיק 80 GB, שבצורה מטרידה עדיין עובד כמו שצריך. הבעיה היא - הבטריה שלו נגמרת אחרי 5 שירים בערך. ניסיתי לטעון דרך החשמל, דרך המחשב, לרוקן ולטעון, וכו וכו, אבל היא פשוט מתה, עבר זמנה. לא מצאתי באתר של איידיגיטל כמה זה עולה והאם זה בכלל אפשרי להחליף אצלם, ובאתר של אפל המחירים רק בדולרים. כיוון שאני טס לחול בימים הקרובים זה די דחוף - מאיפה אני יכול לקנות, עדיף בישראל אבל גם איביי יתקבל בטריה חלופית ואיכותית לאייפוד שלי, ואיך אני פותח אותו כדי להחליף? אם אתם לא יודעים אבל מכירים איזשהו מדריך זה גם יהיה נחמד... תודה רבה! נ.ב. בדקתי באיביי, והמחיר של הסוללות נע סביב 10 דולר... הגיוני?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות סוללה חדשה לאייפון 5. אני רואה בסין (גם דרך איביי וגם דרך אלי אקספרס) שיש סוללות שרשום עליהם 3.8V 5.45WH, יש כאלה של 3.8V 5.92WH ויש כאלה בכלל עם 3.7V. לפי מה שהבנתי מוויקיפדיה ה3.8V 5.45WH הוא הנכון. אבל השאלה שלי היא מה ההבדל? מה זה נותן שיש יותר וואט-שעה?? זה יכול לפגוע בטלפון או ברכיבים שלו?

21. Started by Kukishin,

האם מישהו החליף סוללה לסמסונג וחווה שיפור בזמן סוללה כפי שהיה שהמכשיר היה חדש, או שמא יש פה עוד בלאי נוסף שאיני יודע עליו שבכל אופן לא יישתפר הממצב כל כך עקב ההחלפה? תודה רבה לעוזרים.

22. Started by rivzid,

יש לי מכשיר מדור 2 עם סים ישן ואני רוצה לקנות מכשיר מתקדם בחנות ולא בחברת סלקום. האם החנות יכולה להחליף לי את הסים לחדש או שאני חייבת לעשות זאת רק בחברה ואז לשלם להם דמי גלישה קבועים? תודה ריקי

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by bneli,

שלום יש ברשותי N95 8GB . אני יודע זה טלפון ישן וזקן אבל בשבילי הוא עושה את העבודה..(יש לו רמקולים חזקים שזה חשוב לי..,מצלמה דיי טובה WI_FI) רק מה הוא כבר ישן ומתחיל לקרטע קיבל כמה מכות,המסך לפעמים לא עובד וגם יש קצת קורוזיה..בכל זאת לא פלאפון חדש וגם קניתי אותו משומש אז אני לא יודע מה הבעלים הקודם עשה איתו ..אני אשתדלתי לשמור עליו.. עכשיו אני רוצה להחליף אותו אבל אין שום מכשיר נכון להיום שמוצא חן בעיני אז חשבתי להזמין מEBAY אולי אותו פלאפון כזה ראיתי שיש הרבה N95 8GB ואז אני רק צריך להעביר את המקשים שיש לי בזה לפלאפון החדש ולצרוב עברית(שזה ממש קל) וזהו אבל בגלל שהוא קצת איטי שמתי לב(אני לא יודע עם זה בגלל שהוא התיישן ולא מתפקד טוב או שפשוט בגלל שאני מסתכל אל מכשירי…

• 88 תגובות
    • 17k צפיות
  24. Started by bbking,

שלום לכםהרכיב פלאש (רום) נשרף לי והמעבדות http://www.cellfi.co.il/ וhttp://www.mt-mobile.co.il/אמרו לי שהם לא מחליפים את זה כי אין להם או כנראה שהם לא רוצים אני לא יודעידוע לכם איזה מעבדות עוד יש שמתקנים את המכשיר הזה?תודה רבה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by doreiny,

שלום לכולם, החלפתי לפני כשבועים את מכשיר ה s2 בגלקסי note הוא הגיע עם kingdroid v2 וקרנל 3.0.15 פרנקו המכשיר נתקע על ימין ועל שמאל .. הייתי רוצה לקבל הדרכה מפורטת הבחלפת רום בגלל בעיית הבריק הידועה ב note.. מחפש רום ics מבוסס סמסונג שיכלול את ה social hub שלהם.. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.