עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היצרנית הסינית חושפת זוג סמארטפונים חדשים: מכשיר ה-N3 מגיע עם מצלמת 16 מגה-פיקסל מסתובבת ומכשיר ה-R5 מציע מעבד 64 ביט ועובי בלתי אפשרי כמעט של 4.85 מילימטרים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-oppo-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%a2%d7%aa-%d7%95%d7%93%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%a1%d7%a8%d7%aa/

2. אני מפרסם את החוויה שלי איתם כדי שכולם ידעו זאת. לפני כשנה וחצי רכשתי אצלם OP5 יחד עם אחריות מורחבת לשנתיים. לאחר כשנה וחודשיים בלבד, של שימוש סטנדרטי - הייתה תקלה במסך של הפלאפון ושלחתי אותו לתיקון במעבדה. הפלאפון חזר אליי עם מסך חדש, אך הפעם הGPS והרמקול אוזן לא עבדו(שניהם עבדו מצויין לפני שהפלאפון הגיע למעבדה). בעקבות זאת נאלצתי לשלוח שוב את הפלאפון למעבדה. הפעם החליפו את המכלול של הפלאפון. הפלאפון חזר עם רמקול אוזן תקין, אבל הGPS עדיין לא עבד - להזכירכם, תקלה שנגרמה בעקבות הפעם הראשונה שהפלאפון ביקר במעבדה. וכעת בפעם השלישית, כחודשיים וחצי לאחר הפעם הראשונה, הפלאפון נמצא בתיקון. מה קרה הפעם? הם רוצים להחליף לוח אם. אבל מה? הפלאפון שלי הגיע עם לוח אם של 1…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הכירו את הוריאציה הרביעית של מכשיר ה-Mi 8 המסקרן שעתידה לנחות בשוק בקרוב לכתבה

4. במזרח הרחוק לא מעוניינים לוותר על תצורת הצדפה הוותיקה שמלווה את שוק הסלולר מימי ה-StarTAC, וזה מביא את סמסונג להשיק פגז מן העבר עם חומרה של גלקסי S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/החומרה-2015-הלוק-2005-סמסונג-משיקה-סמארטפון-צ/

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  5. בדקתי את הנושא באורנג'. http://orange.co.il/he-il/cellular/packages/deals/sim-free-refund/ אני לא בטוח שמה שהם דורשים שם (החזר בהתאם לתקופת ההתחייבות למסלול) הוא חוקי. אם המחוקק קבע שהם חייבים לזכות אותי על המכשיר בגין שימוש, אבל אז הם באים ובשביל לנצל את זה - מכריחים אותי להתחייב למסלול שלהם, אז מה עשינו פה? הרי כל הרעיון בקניה מבחוץ הוא לא להיות משועבד לחברת הסלולר. כך שאם עוד חצי שנה אני רוצה לעבור חברה - אני יכול לעשות את זה ללא שום מגבלות, בהנחה כמובן שאני לא בהתחייבות (שזה בדיוק מה שאני מנסה להימנע ממנו, ומה שאורנג' מנסים לכפות עליי), ואז להמשיך ולקבל את הזיכוי בגין שימוש שלי על המכשיר, על פי חוק, בחברה החדשה. מה דעתכם? מה לשון החוק אומרת? יש למישהו ניסיון עם הנושא …

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/1829.pdf זה עדיין קיים? מישהו יכול להרחיב קצת על הנושא? אם למשל, אני רוכש מכשיר "דור 3" ויש ברשותי usim מספקית הסלולר - האם על מנת לקבל את ההטבה של החזר כספי בתמורה לשימוש זמן אוויר, אני מחוייב גם ב"חבילת גלישה" כזו או אחרת? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by shikasha,

היי, אני מתכנן לחו"ל בחגים וכנראה אקנה סלולרי חדש (מסתמן SGS2). הבנתי שעל הקניה מקבלים החזר מס ע"י טופס מהחנות בשדה התעופה. אני טס להולנד אבל חוזר מצרפת. הדוכן שבו מקבלים החזרי מס נגיש גם אם לא טסים חזרה? איך אפשר לקבל החזר מס במקרה שלא? כמו כן, המלצות על חנויות סלולר זולות באמסטרדם יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום עד לפני שנה-שנתיים עניין האחריות היה ברור. היית קונה מכשיר טלפון מאחת מחברות הסלולר הגדולות שהייתה שמה על הטלפון רום שלה עם כל מיני אפליקציות. מי שהיה מתקין רומים אחרים או אפילו עושה root היה מאבד את האחריות שנתנה החברה (אלא אם כן היה מתקין בחזרה רום של החברה הסלולרית שזמין להורדה באינטרנט ומאפס את המונה). אלא שעכשיו אני יכול לקנות טלפון מהרבה חנויות עצמאיות. במקרה הטוב החנות נותנת אחריות של יבואן מקביל סביר כמו רונלייט ובמקרה הגרוע זו אחריות של יוסף כהן ובניו בע"מ. רוב החנויות עושות כל מיני טריקים כמו למשל לתת את המכשיר ללא עברית (מלבד התמיכה המובנית באנדרואיד) ותמורת תוספת של 120-200 שקל הם בטובם יתקינו לך רום בעברית. אני לא אוהב את הטריקים האלו ואני יכול להתקין בע…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מה הפעולה עושה וכמה זמן היא לוקחת?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by cateye,

היי, שידרגתי את הTouch Cruise שלי לWM6.1 ומאז הדברים לא עובדים הכי טוב.. כולל זה שהIGO8 לא עובד בכלל מישהו יודע איך אני יכול להתגבר על זה או איך אני חוזר לגרסת הWM6 שלי? אני דיי צריך את זה כי לא נוח לי בכלל להשתמש בזה ככה, בבקשה בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  11. שלום וברכה, חלק מההודעות שאני מקבל זה בסימנים לא ברורים (שכבייכול אמורים להיות מספרים), ולמשל שאני שולח הודעות חברים מקבלים את זה בג'יבריש. האם אני יכול להחזיר ל-KSP את הפלאפון? זה חלק מהאחריות? נ.ב. יש לי את ה-Galaxy Y.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מותקן לי בסנסה הגרסאת בטא שיצאה בעברית ואחכ הורדה מהאתר בשל אי יציבות ובאגים עכשיו שאני מנסה לעדכן עם התוכנת אפדייטר מהאתר שלהם הוא לא נותן עדכונים חדשים בגלל שהבטא בעקרון יותר מתקדם מהגרסאות האחרונות באנגלית. איך אני יכול להחזיר אחורה לגרסא אנגלית יציבה ללא באגים? ואגב, מה הסטטוס של רוקבוקס לסנסות? תודה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  13. שתי היצרניות הסיניות העולות נתפסו מקצות משאבים מוגדלים כשזיהו הפעלה של מבחנים נפוצים, לקבלת תוצאה גבוהה שאינה מאפיינת את המציאות בצורה מהימנה לכתבה

14. משפחת ה-P40 נחשפת עם שלושה דגמים שונים - עדיין ללא השירותים הרשמיים מבית גוגל, אבל עם הבטחות ליכולות צילום בלתי רגילות לכתבה

15. לנובו חושפת את ה-Moto Z Play החדש, שמציע הרבה דברים טובים אך גם תג מחיר בעייתי לכתבה

16. את הנוט 2 שלי קניתי היום ויש לי כמה מגני מסך "יבשים" פשוטים (אם מישהו מחפש) אבל החלטתי לחפש גם דברים יותר "רציניים" כרגע השאלה היא האם ללכת על מגן "רטוב" או "יבש" טוב כאשר הדבר הכי טוב ברטובים הוא שהוא יושב על כל המסך המחיר כמובן לא זול אבל אולי כרגיל אני אנסה לעשות משהו קבוצתי (אם אתם מעוניינים באיזה מגן תגידו ונראה מה נעשה) אחרי זה יש את המגני זכוכית שפשוט יושבים על המסך הבונוס הנוסף לזה הוא שהם מחליפים גם את הצבע של המסגרת (סוף סוף שחור!!!) אבל הם מורידים מאיכות המגע לפי חלק מהאנשים והם גם עולים הון קל... מצד שני הגנה מטורפת למסך מצדיקה לדעתי השקעה אני בודק גם אפשרות לארגן קניה קבוצתי של מגני Just like Glass, מגן רטוב שיושב על כל המסך ונחשב לטוב לפי XDA... רוצה לנצל את…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. מכשיר הדגל המצוייד ב-Snapdragon 888 מקבל הכרזה בינלאומית - עם תגי מחיר גבוהים משמעותית מאלו שהוצגו עבור השוק הסיני אך גם עם מטען לכולם ללא יוצא מן הכלללכתבה

18. כמו-כן, יחול על החברות איסור לחסום את שירותי ה VoIP (הללויה!)... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994979,00.html

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EkAAlpkZEkJZDtJgNy&tmpl=pkt7&style=pkt7 בעיקר מה שמשמח לראות הוא סעיף מספר 2 - חובה על הצגת "טופס גישה לשירותים" - לא עוד חיובים מסתוריים מחברות צד שלישי כגון סלו-שקר-כלשהו. וסעיף 3 ו-4 - חובת הצגת כל חבילות ה"ללא התחייבות" וכמו כן פרסום מלא של תוכניות התעריפים. וכמובן סעיף 5, לא עוד שירותי funtone בחינם שהופכים להיות ממש לא חינם אחרי חודש.. קישור למסמך הרשמי של משרד התקשורת: http://moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/2370.pdf

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. לפני כשבועיים עדכנתי את הגלקסי 3 שלי לרום הרשמי 4.1.2. מספר ימים אחרי החלה תופעה של כאילו הוצאה והכנסה של כרטיס הזכרון בכל מספר דקות. כרטיס הזכרון הוא מסוג סאן דיסק מהיר 64 גיגה בצבע אפור אדום. רוצה לעדכן שאחרי שבועיים של יאוש מצאי כנראה את הבעיה. הבעיה היא בקונקטור של כרטיס הזכרון ובחיבורו ללוח האם במכשיר. מפרקים את הגב ומוצ׳אים את הסים וכרטיס הזכרון, פותחים את כל הברגים הקטנים למעט זה שהכי למעלה היכן שהמצלמהוהכניסה של האוזניה. שולפים את הפלסטיק הפנימי האפור. בצד ימין של כרטיס הזכרון יש קונקטור שטוח שחור שמתלבש בלחיצה על הלוח. שלפו אותו כלפי מעלה ואז הכניסו חזרה חזק כדי שיתפס טוב. סגרו הכל. התופעה חלפה. סיוט, וחרא קונקטור.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. החלטתי לקנות גלקסי S2 מחנות פרטית,עכשיו אני זקוק לכמה עצות ותשובות: 1)יש חנות מומלצת לקניית המכשיר? למשהו יש חוות דעת על החנות "הצלצול" בפ"ת?. 2)זקוק להמלצות למגן מסך יחד עם המסך. זקוק למגן מסך כמה שיותר מגן על המסך משבירות/שריטות. לא משנה מה המחיר. 3)איזה דברים צריך "לשחק עם המכשיר"? (שמעתי על עדכון גרסאות עם איזו תוכנה ועל צריבת ROMים). שמעתי על בעיות עם העברית-יש משהו שצריך לעשות?. 4)יש סכנה ב"לשחק עם המכשיר" (שמעתי שיש סכנה עם צריבת ROMים או משהו כזה)? חוץ מOC. הערה:"אין לי בעיה לשחק עם המכשיר ויש לי הבנה בנושא,אני רק פוחד ליצור נזק. תודה רבה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. כל האחסון מלא בזבל שאני לא יודע איך להגיע אליו - איזה עשר גיגה מסתוריים וה lp המעפן הזה... איך עושים זאת? תודה?

23. בכל מיקרה יש לי פלאפון סוף סוף[אחרי כימעט חודש+] הביאו לי את הפלאפון הזה [שירותים כימיים230V] מה הוא שווה? אמרו לי להיטעין אותו 24 שעות מזה החרטא הזה?: זה אמיתי? בימנו?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום, אני אומנם קידדתי כמה אפליקציות אבל די חדש בנושא החלפת גרסאות רום (למרות שיש לי הבנה במערכות הפעלה מהאוניברסיטה) ודווקא בגלל שאני קצת מבין מה הולך ברקע אני יותר ויותר חושש מבריק... יש לי s2 rooted, לא נעול על ספק סלולרי, גרסה 2.3.5, baseband version שהיא I9100XXKI4, קרנל 2.6.35.7 מספרים ובסוף root@dell, ו- build בשם gingerbread.XWKI8. הבעיה שאני לא ביצעתי את הצריבה הראשונית על המכשיר ואשמח לדעת אם מזה מישהו יכול להגיד מה יש לי? (סטוק או פרטי). אני רוצה לשדרג ל- CM הכי מעודכן יציב שיש למכשיר. שוב, על סמך מה שיש לי כרגע, אפשר הכוונה למה צריך לעשות מיוחד מעבר לגיבוי, לשים את הזיפ בזכרון, לכבות, להיכנס ל- CWM למחוק ולאז למצוא את הזיפ בזכרון ולהתקין. קיצר מעבר להוראות הרג…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by motie,

שלום, יש לי את השיאומי הנל. גרסת. רום. Miui 12 global. המערכת מלאה בפרסומות וגם אין לה הקלטת שיחות מובנית. האם כדאי לי להחליף לחלוטין את הרום למערכת נקייה יותר? ואם כן, איזה רום מומלץ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.