עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by TermiNal,

שלום לכולם היום אבא שלי טס לארצות הברית ואני מתלבט מה להביא - iPOD 80gb או אם למישהו יש המלצה לנגן יותר חזק? בעקרון הייתי שמח לנגן אם כמה שיותר אפשריות וכמה שיותר נוח.. אם יש המלצות בנוסף לאייפוד אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by WarBeast,

אהלן, אני מחפש נגן מדיה איכותי בסביבות ה 2000 שקל.. חשוב שיהיה: מבוסס HD, לפחות בגודל של 30GB. שהמסך יהיה איכותי ולפחות בגודל של 4".. תמיכה בפורמטים פופולריים עבור וידאו ואודיו (DIVX/XVID וכו') שיוכל בקלות להכנס לכיס ושלא יהיה כבד מדי. חיבור למחשב וכמובן יציאה לאוזניות. נחמד שיהיה: חריצי הרחבה לכרטיסים מסוג SD או MEMORY STICK כמה שיותר יציאות, אם יש אפשרות ל Bluetooth ו/או WiFi. אורך חיי סוללה לפחות 4 שעות של וידאו. תמיכה בכמה שיותר פורמטים. יש המלצות למישהו?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by weissby,

ללכת על זה? זתומרת, לא יוציאו בקרוב איזה אייפוד חדש שאני אצטער שכבר קניתי את זה? בעיקרון מה שאני צריך זה נגן איכותי, לא חשוב לי הוידאו מי יודע מה, פשוט נראה לי חבל לא ללכת על זה שלא עוד כמה זמן אני פתאום אצטער שכל הנגנים הם כזה עם וידאו ורק אני עם נגן אשולי הוא איכותי אבל אפשר רק לשים עליו שירים ותמונות כמו הנאנו.. ד"א אגב, העסקה שאני מתכוון לעשות זה דרך מיקרוג'וק שהם עובדים עם "ידע מחשבים", הם נמצאים איפשהו בצ'ק פוסט בחיפה.. אז הסיפור הוא שיש לי אייפוד 20 ג'יגה, כזה שהמסך לא צבעוני (הפשוטים עם התאורה הכחולה..) והלכה לו הסוללה, לשדרג לאייופד וידאו 30 GB זה 1099 ש"ח ואז מקבלים אייפוד חדש, אבל אוזניות והכבל העברת נתונים לא מתחייבים לי על זה שזה חדש ואחריות חצי שנה, ואם אני …

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by New-Old User,

שלום, רציתי לאחרונה להביא N95 מאוסטרליה ומצאתי כבר ב3000 שקל אבל בסוף וויתרתי כי יקר לי מדי.. חשבתי אח"כ איזה מכשירים אפשר להביא (זה מישהו שחוזר עוד כמה ימים..) והם לא יהיו יקרים כמו הN95.. כמה לדעתכם אפשר להשיג N93I? יש לכם הצעות למכשירים אחרים טובים ולא יקרים מדי? חשוב המצלמה,חברה מוכרת ועדיף כמה שיותר פונקציות כמו WIFI או מסך טוב או אני לא יודע מה.. יש לכם הצעות? ד"א בכמה אפשר להשיג בחו"ל N73 או K800 או אחרים שנמכרים באורנג' וסלקום והם טובים? נ.ב - מישהו מכיר מכשירים טובים ולא יקרים מדי של O2 ושל VODAPHONE?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

אהלן, ניסיתי קצת את מערכת הטריידזון באתר והעמדתי אייפוד שאפל (דור שני) למכירה הוא חדש, הוא קטן, נשמע מצויין ונראה אפילו עוד יותר... בחנות של אפל הוא הולך עבור 79$, שזה בערך 320 שקל בימינו בבאג(היחידה שראיתי שמוכרת) הוא נמכר ב-450 יש מישהו שמוכן לקנות ב-300 - העצה המבוקשת היא אכן קטנה -- כן או לא?(אה כן, ולמה)

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by papoose,

היי, במקום לעשות סיסמא למחשב ראיתי שיש מקלדת של מייקרוסופט שיש ב-Fingerprint Reader אני מחפש לקנות רק את ה-Fingerprint Reader בלי המקלדת והעכבר יודעים איפה אני משיג דבר כזה?? (יש לי כבר מקלדת של מיקרוסופט... )

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  7. ואני מתכוון רק לשמות של הקבצים - ואם אפשר לעשות המרה "חכמה" - כלומר לכל הקבצים ביחד ולא אחד אחד

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  8. Started by slimshady21,

שלום. קניתי נגן MP3 חדש - sansa m230. ואני מנסה להעביר אליו שירים (mp3). וחלק מהשירים, כשאני גורר אותם אל תוך הנגן, אני רואה שהוא מתחיל להעביר אבל אז מופיעה השגיאה "אין אפשרות להעתיק את [שם השיר] : המכשיר הפסיק להגיב, או נותק." אני לא יודע מה זה, זה ממש מעצבן, בחלק מהשירים זה קורה וחלק לא, ניסיתי להוציא ולחבר חזרה את המכשיר וכלום לא הלך. עזרה

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by slimshady21,

שלום. אני רוצה לקנות MP4 בנפח של בערך 2 ג'יגה, התקציב בערך 350. הצעות? ד"א איך החברה Prosound? טובה?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  10. תחלקו את הצלצולים והתמונות המצחיקים שיש לכם בפלאפון... כמה שאני מצאתי (תמונות) V [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by ronaldo-9,

בוקר טוב לכולם. יש לי שאלה קטנה שאני מתאר לעצמי מה תהיה התשובה עליה אך בכל זאת אשאל. אני קניתי משדר FM ברכב,זה באמת גרוע כמו שנוכחתי לדעת? אני לא הצלחתי לשמוע ולו לרגע אחד מוזיקה נקייה דרך המשדר הזה.. האם זה הדין של המכשירים האלה? או שפשוט נפלתי על מכשיר גרוע? אודה לעזרתכם..

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by ake,

מעוניין לקנות סוללרי בתקציב 1500 שח בעל יכולת mp3 mp4 מצלמה ויכולת להורדת טכנים מהמחשב דרך כבל usb הבנתי שישנם חברות אשר אינם מאפשרות הורדת תכנים בדרך הזו מה אתם אומרים על סלולריים האלו W800IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371794 W810IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=415513 W700IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=470530 K750IוSony-Ericsson http://a.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371656

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  13. אני רוצה להשתמש ב2 סימים של רשתות שונות. במקביל או לא במקביל, מה שחשוב הוא שאני לא רוצה לחתוך את הסימים. יש למישהו מידע בנושא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מקצוענים יקרים שלום! הייתי רוצה נגן MP$ לצורך: 1) ראיית פרקים (של אבודים בעיקר) בשעות הפנאי (בי"ס) 2)שמיעה באיכות בסדר, אך לא גרועה!!!! 3) העברת שירים מהירה חובה (כמו בIPOD שיש גלגלת) 4) יכול לשמש גם כדיסק נייד ולכך אני צריך זיכרון יותר גדול מ-4G 5) רדיו יהיה נקודה טובה אך אם יש רדיו אז חייב להיות מקליט לרדיו. אם אין אז אפשר לוותר עליו. אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה- SANSA E280של SANDISC, אם שזה סתם בזבוז כסף על שם המותג??? *** האם המסך שם קטן מדי? *** מהו הגדול מסך המינימלי לראיית סרטים??? המשך של הSANSA הוא 1.8 אינץ' אני חושב שזה ממש קטן מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  15. 1 שאני מצרף תמונה לאיש קשר שמתי לב שהיא ממוזערת,האם אפשר שהיא תוצג כשאותו איש קשר מתקשר בצורה גדולה יותר ? 2 איך אני מגיע לשעון מעורר 3 איך אני בוחר צילצול להודעה נכנסת תודה.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  16. ???

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

התקציב עד 600 שקל. לא פחות מ-4 גיגה עם אפשרות להרחבה. שיהיה נוח לפעילות גופנית, ריצה, חדר כושר. שהאוזניות יהיו איכותים עד כמה שאפשר, וכנל גם המכשיר עצמו.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by Conroe,

היה לי את הנוקיה 6230 והיום הוא מת (אי אפשר להדליק אותו - כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לא קורה כלום) חיפשתי קצת בזאפ ומצאתי את ה Nokia 6020. למישהו אי פעם היה אותו ויכול להגיד לי איך הוא? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי איפוד מיני 4 GB הוא עושה לי בעיות אם הITUNES. אני רוצה להוסיף שירים דרך, העתק הדבק לכונן של האיפוד, עשיתי את זה (הכנסתי תיקייה עם שירים לדף הראשי בכונן של האיפוד ) דרך העתק הדבק. אבל האיפוד לא קורא את זה, הכוונה לזה שאני לא מוצא באיפוד עצמו את התייקיה או את השיר. מה אני יכול לעשות? הבעיה בITUNES היא שלא משנה מה, בספרייה הראשית, יש מלא שירים ( כאילו התוכנה חיפשה את כל השירים במחשב ושמה אותם שם,) וזה אוטומטי מוסיך לי לאיפוד אותם. ואני לא יכול להוסיף ממקום אחר.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by yosisharaby,

שלום לכולם יש לי MP4 והחיבור לאוזניות הוא לא רגיל! הכניסה של האוזניה למכשיר דקה וקטנה מישהו יודע איך קוראים לחיבור מסוג זה? ואם נדיר למצוא כאלה אוזניות עם חיבור כזה! ? _________________

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות מקלט RBT2001וRoyaltek במחיר 400 שקל בערך ולהשתמש בו כמקלט ל-N73 שלי(אני לקוח סלקום)...יש לי חבילת גלישה ב-N73 של 100 מגה (חבילת חובה) הורדתי את התוכנה לפלאפון והורדתי סתם מפות להסתכלות השאלה אם אני אפעיל את התוכנה בלי לשלם לסלקום כל חודש עם המקלט שלי זה יהיה בסדר ויעבוד כמו שצריך? או שתהיה איזה בעיה..? תודה....

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  22. יש דרך לסדר את זה? במקור הייתה לי בעיה בMP3. ניסיתי לסדר את זה הבעיה על ידי שידרוג של הגירסא של נגן. בפעם הראשונה זה הצליח, אך ברוב טיפשותי ניסיתי את זה שוב (אל תשאלו מה עבר לי בראש) ובמהלך העידכון זה נתקע. נאלצתי לצאת מהתוכנה בכח ולהוציא את הMP3, כי המחשב נתקע ועכשיו אי אפשר להדליק את זה. הMP3 נדלק רק כשאני מחבר אותו למחשב ומתקין את הדריבר של הUSB. יש לכם רעיון מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by doker,

קניתי C902 מסלקום. קיבלתי אותו עם גרסה R3CA033 ויצאו מכבר 6 גרסאות תוכנה חדשות מהגרסה הזאת. ניסיתי לעדכן גרסה עם sony ericsson update service התוכנה אמרה שברשותי העדכון האחרון. על פי מה שהבנתי זהו העדכון האחרון של סלקום ולכן אין לי כל כך מה לעשות. הברירה היחידה היא ללכת לחנות בתעדכן את הגרסה או להשתמש באתרים בתשלום לעדכון הגרסה כי עדיין לא יצאה תוכנה התומכת במכשיר. למישהו יש מידע בנושא?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  24. קודם כל אציין שזאת בחירה גרועה שלי הנגן לא שווה ת550 שקל. עשיתי עדכון לנגן אם זה משנה.. אני משתמש באוזניות המקוריות. אוזניות אחרות ישנו בהרבה תעוצמה? מה המחיר שלהם בערך?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by Yair Tz,

אהלן, בקרוב מגיע יום ההולדת שלי (בעוד שבוע וקצת יותר נכון), והחלטתי שאני זקוק לפלאפון חדש. בעיקרון, הדברים שאני הכי זקוק להם: - מוזיקה: איכות של 64 פולי ומעלה, לא מתפשר. רמקולים חזקים, כמה שיותר, ועדיף מאוד סטראו (2 רמקולים). - מצלמה: 3.2MP לפחות. - זמן סוללה: סוללה שתחזיק נגינה רצופה של 12-14 שעות לפחות. - גודל מסך: מסך כמה שיותר גדול (לצורך גלישה באינטרנט בעיקר), מינימום 2.4". - מערכת הפעלה שיהיה ניתן להתקין עליה ישומים דוגמת Opera Mini. אין צורך לזיכרון פנימי או מה שלא יהיה, אעדיף לקנות כרטיסי זיכרון. אופציות- N85 (ברגע שהמחיר יירד), N82, N79, אולי גם את ה-C902.

• 4 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים