גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום! בקשר לנגן iAudio Cowon C2 16GB - מישהו יודע אם עוצמת הווליום שלו גבוהה מעוצמת הווליום של Sansa Clip Plus, ואם כן, אז באופן משמעותי? במקרה ואף אחד לא יכול לענות לי על השאלה לעיל, אז האם יש לנגן עוצמת ווליום גבוהה מספיק לאחד שאוהב לשמוע על שיא הווליום? תודה מראש -מתן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טאבלט ללימודים (בעיקר לקריאת מסמכים וצפייה בשיעורים) 10 אינץ'. התקציב הוא גג 400$. עכשיו איזה מערכת הפעלה תתאים לי יותר? האם יש אפליקציות לטאבלט ווינדואס? מה עדיף בכללי, אנדואירד או וינדואס? מה המשקל המומלץ? 850 גרם נחשב יותר מדי? יש המלצות לטאבלט של ווינדאוס? אם יש טאבלט אלקטרומגנטי ועם דיגיטייזר יהיה מאוד מומלץ.
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אם זה משנה אז זה איפוד נאנו דור 3
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצות מחברי הפורום אשר יש להם ניסיון באוזניות שן כחולה לפלאפון היו לי מספר אוזניות של מוטורולה שנהרסו אחרי חודש, נמאס לי מג'אנק ואני רוצה להשקיע במשהו טוב שלא יהרס אחרי חודש חודשיים אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה שתאפשר לי להשגיח על מטפלת בבית. חשבתי על מצלמה שתשדר ב wireless למחשב שיקליט הכול. אני מניח ששידור online יקר מאוד אז אני מוותר, התקציב הוא כמה מאות שקלים. אני לא בטוח אם אני צריך מצלמת מעקב יעודית או איזה webcam. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה, יניב.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אם יש לי מחשב נייד ודור 3.5, על איזה מהירות אני יכול לגלוש? האם זה יכול להחליף לי את התשלום שאני משלם לספק תשתית האינטרנט שלי?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן, משדרג מכשיר ישן (נוקיה 3120), יש לי בחירה מחמשת המכשירים הנ"ל: Samsung Z240 Nokia 6288 Nokia 6120 Sony Ericsson Z610 Sony Ericsson K530i שולח מלא SMS, אז חשוב מאוד שיהיו מקשים נוחים עד כמה שאפשר. מעדיף בעיקרון ממשק נוח ומכשיר יציב מאשר את כל הפיצ'יפקס האחרים, אבל אם יש משהו שמשלב בין פיצ'רים טובים(מצלמה, MP3 וכל השאר) אז בכיף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי MP4 והחיבור לאוזניות הוא לא רגיל! הכניסה של האוזניה למכשיר דקה וקטנה מישהו יודע איך קוראים לחיבור מסוג זה? ואם נדיר למצוא כאלה אוזניות עם חיבור כזה! ? _________________
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני משתמש בנגן פלאש ורגיל לעבוד ב-shuffle ולהעביר כל הזמן שירים. השאלה שלי לגבי הnano (החדש, אם זה משנה) היא אם יש איזשהו עיכוב בהעברת השירים (forward) לעומת נגני הפלאש בהם ההעברה היא מיידית? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לארץ: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_405_1524&products_id=19225 הוא נראה לי יותר טוב מ cowon d2 לא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במבצע של הצבא יש לי מספר אפשרויות בחירה הבעיה שאני לא מכיר כ"כ את הטלפונים ולכן מבקש את עזרתכם(נוציא לרגע עלות שיחות): ב40 ש"ח * 30 חודשים טלפון אלקטל עם 2G גלישה (21 ש"ח עם 650M) 83 ש"ח * 30 חודשים גלאקסי 2 עם גלישה 1G 125ש"ח * 30 חודשים גלאקסי 3 או IPHONE 4S עם 1G גלישה כולל ביטוח (ללא גניבה או טוטאלוס) עקרונית אני צריך טלפון לגלישה מינימום בעיות או תקיעות, מצלמה טובה ומשחקים לכל היותר ברמה של FIFA לנייד מבחינתי כמובן עדיף מינימום עלות . לפי מה שהבנתי האלקטל די גרוע יתקע לא מעט ולא יריץ משחקים מלבד קלילים- האם נכון? אם כן כמה הפער בין האפשרויות האחרות משמעותי ומה כדי . תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי.. קודם כל זה ממש לא משנה לי MP4 או MP3 רק שאם זה יהיה MP4 שהסוללה תחזיק לפחות 4 שעות! אני פשוט כל הזמן קונה נגנים פשוטים כל הזמן ונמאס לי מעומת קול החלשה שלהם :\ אז מה שאני רוצה בנגן שלי שעוצמת המוזיקה תיהיה כמה שיותר חזקה ושאיכות תיהיה סבירה. לא מעניין אותי כל השאר אם זה עיצוב או תומך עברית או לא תומך בלי תיקיות או כל דבר אחר. ושיהיה גם אוזניות סבירות. בקיצור מה החפירה הנגן הכי טוב עד 250 תודה!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חברים, אני זקוק להמלצות לסמארטפון אנדרואיד בתקציב מינימלי - גג 1000 ש"ח. לא פלוס מינוס 1000. גג 1000. ז"א אם יש משהו טוב ב-500-700 אז עדיף. מה שחשוב בסדר חשיבות יורד: איכות שמע טובה ורמקול איכותי (מאוד חשוב), מסך פלוס מינוס 5 אינץ', שלא יזחל, לקנות בארץ ושתהיה אחריות סבירה. זהו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך המלצה על נגן MP4 שמנגן סרטים באיכות טובה עם מסך יחיסית גדול 2.4 ומעלה לאחר סריקה בפורום ובאינטרנט ראיתי את המכשירים הבאים Meizu M6 האם זה נכון שסרט באורך מעל 40 דקות עושה בעיות לא מריץ טוב וכדומה, מה אתם אורמים על הנגן הזה? philips sa5285 מה אתםן אומרים על הנגן הזה, האם הוא מנגן סרטים באיכות טובה,? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (לא לחרוג), צריך נגן שמנגן סרטים ואודיו באיכות טובה, ללא מסך מגע. באופן כללי כמה לוקח להמיר סרט של GB1 בתוכנות ההמרה שמצורפות?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
המערך השיווקי האגרסיבי כבר בשיאו וההזמנות המוקדמות במקדמה של 99 שקלים כבר החלו - מתחילת השבוע הבא נוכל למצוא את השילוש החדש של סמסונג על מדפי החנויות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נגן מסוג- IAudio X5L וכל השירים שלי עליו, ולא במחשב... השאלה שלי היא- האם זה טוב להשתמש בו בתור הארד-דיסק חיצוני שמחובר למחשב? לנגן שירים במחשב מהנגן... וכד' האם זה יכול לגרום לנזק כלשהו לנגן? האם זה טוב? אשמח לשמוע את דעתכם...
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2010/09/01/live-from-apples-fall-2010-event/ בינתיים אייפודים חדשים. נאנו קיבל מסך מגע. זה כמו אייפוד טאץ' זעיר. דרך אגב, הכתבה שפירסמתם הייתה נכונה. המסך הזעיר שנחשף זה המסך של הנאנו נחדש. איזה צבעים! עכשיו הוא מלכלך על סוני ונינטדו. כמה משחקים אמיתיים יש לאייפוד טאץ'? חמש? הטאץ' החדש: מסך Retina עם תאורת LED, מעבד A4 ומצלמה קידמית. ממש iPhone רק בלי טלפון. נחמד! כל האייפודים בחנויות משבוע הבא. (בארצות הברית, כמובן)
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אנשים! לאחרונה התחלתי להתעניין בתכנות אפליקציות לאייפון. אלא שאז למרבה חרדתי גיליתי את הבעיה הגדולה מכולן: ע"מ לפתח אפליקציות, רצוי להשתמש בתוכנה XCode, שעובדת רק על Mac OSX. לשמחתי אני משתמש PC רגיל. תהיתי - האם יש דרך להפעיל את Xcode על מחשב שמריץ Win7? ו\או האם יש סביבת עבודה אחרת שמאפשרת לתכנת אפליקציות לאייפון?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
העברתי אותו מהצב MTP בהגדרות למצב השני ששכתי את שמו... המכשיר היה מחובר למחשב ואז נתקע.. ניסיתי לכבות ולהדליק מחדש אבל המכשיר מסרב להדלק .. ???
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מחפש מכשיר HTC או סמסונג חדש 3.8 אינטצ' בלבד עם אנדרויד 4 ,מה האפשרויות שלי ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אם אני לא טועה יש לי גרסת LOLIPOP ב HTC M8 מישהו יכל להסביר לי איך עושים ROOT בסיסי? אני רק רוצה להשתמש בתוכנה אחת שחייב ROOT בשבילה עד כמה זה מסוכן גם?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את הנגן והוא אמור להגיע אלי עוד כמה ימים ורציתי לשאול אם אין בעיה להטעין אותו לא מהמחשב אלא ממטען USB מהחשמל? אם הוא לא ישרף או משהו או לא יהיו לו בעיות אחרות? אני שואל את זה בעיקר כי לכבל של הנגן בחלק שמתחבר לנגן זה לא מיני USB רגיל אלא זה משהו יחודי, אז לא תהיה בעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות mp3 ולאחר שהתלבטתי רבות החלטתי לקנות דגם של חברת iAudio. שני הדגמים שבינם אני מלבט הם: U3 וG3. שניהם נגנים מעולים עם אותם אופציות. ההבדלים היחידים הם של G3 עובד על סוללה AA למשך כמעט 50 שעות! בעוד שהU3 עובד על סוללה נטענת של כמעט 20 שעות!. בנוסף U3 הוא צבעוני, תומך בעברית מלאה ולדעתי יפה הרבה יותר, אבל הוא גם יקר, מגיע ללא נרתיק וללא מטען לסוללה (שמחברים לחשמל ולא למחשב). מה מהדגמים יותר טוב (אני לא אשתמש בU3 לסרטים)? האם הסוללה הנטענת בU3 יכולה להרס עם הזמן? אשמח אם יענו לי גם כאלה שיש להם את אחד המכשירים!! תודה
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
הסמארטפונים החדשים של מובילת השוק מציעים הגנות בפני מים וסוללות גדולות במחיר תחרותי, יחסית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-