עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. נכנסתי לבלוטות' של K800 ולחצתי דיבורית והוא מחפש מחפש ולא מוצא שום דיבורית.. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by approx,

איזה פלאפון מסלקום הכי כדי לירכוש ? שימושים עיקריים זה מוזיקה,אינטרנט,מצלמה חובה wifi ואין תקציב

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. "עבודת ריטוש גרפי תעלים כל מפגע או משהו שאתם רוצים להוציא מהתמונה די מהר. מחיקת מפגע או אובייקט מווידאו אפשרית גם היא - עם קצת שימוש בתוכנות הנכונות. כעת מפתחים בגרמניה טכנולוגיה שתמחק אובייקטים מצילום וידאו חי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3969117,00.html זה מזכיר לי את הסרטים של שוד בנקים, כאן אפשר בלייב לשנות את הוידאו ולא להריץ וידאו שנעשה מלכתחילה למצלמות האבטחה. מי יודע כמה זמן הטכנולוגיה הזאת כבר קיימת וסתם חירטטו אותנו בהרבה דברים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by GGuyZ,

יש לי חבר בטאיוואן שרוצה לקנות GPS . על מה אתם ממליצים? עדיף כבר לקנות איזה מחשב כף יד, או בכלל איזה פלאפון? צריך שתהיה אפשרות להוריד מפות לכל מיני מקומות בעולם כמובן.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by m1ke,

http://www.informationweek.com/news/global-cio/trends/showArticle.jhtml?articleID=228300150&subSection=All+Stories עוד חברה שמסיימת את הטיול שלה בארץ האנדרויד. מכשיר אחד בלבד בשוק Dell Streak ו...זהו. חבל. Dell Thunder לא יראה אור לעולם.... חבל :-\

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מפתחת השבבים ויתרה אמנם על תחרות בעולם הסמארטפונים, אבל מסתבר שעולם קונסולות המשחק הביתיות הוא סיפור אחר לגמרי, ושם אנחנו נראה דווקא הכפלה של המאמץ לכתבה

7. ערב טוב, אני מחפש סמארטפון חדש שיחליף את נוקיה 5800 שיש לי עכשיו. לא כל כך משנה לי אם זה יהיה סימביאן או אנדרואיד (לאפל אין תקציב), הדבר שהכי חשוב לי זה שיהיה לו תגובה מהירה כאשר כמה ישומים פועלים בו זמנית. לדוגמא ב 5800 שיש לי עכשיו אם אני שומע מוזיק גולש באינטרנט ותיבת דוא"ל פתוחה הוא מתחיל להגיב לאט, ממש כמו מחשב ישן, לוקח לו עד 4 שניות להציג תפריט אחרי לחיצה וזה מעצבן... דבר הבא שמאוד קריטי בשבילי זה GPS מובנה (לא A-GPS), שאני יוכל לקבל מיילים למכשיר וגישה לWIFI. מצלמה, שיחות וידאו, ואם זה טאצ' או מולטי טאצ' לא כל כך חשוב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by YooOmer,

אני רוצה להסיר את הלוגו של cellcom . אני מריד קיבצי לוגו שונים אבל המכשיר אומר כאילו לא נמצא על המכשיר קבצי לוגו . אני מכיר חברים שלי שיש להם את אותה בעיה .. יש משו לעשות בקשר לזה ?? תודה מראש [=

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by shaul5540,

אתמול בערב הבן שלי נסע ברכב עם ה-WAZE שלו בגלקסי2 שלו ופיתאום ה-WAZE לא קולט לווינים....בזמן שהגלקסי2 של החברה שלו גם עם WAZE כן קלט בלי בעייה... ביום שלישי האחרון הוא נסע עם ה-WAZE ולא הייתה שום בעייה עם קליטת לווינים, מה שקרה זה, שביום חמישי ניידתי אותו מ"הוטמובייל" ל"פלאפון", ביגלל סיום מיבצע ובשישי בבוקר ניידתי אותו בחזרה ל"הוטמובייל" עם 49שקל לחבילה בלתי-מוגבלת מחדש לחצי-שנה.... אלא שכניראה ההגדרות של האינטרנט של פלאפון והחזרה להוטמובייל שיבשו משהו בקליטת לווינים.... התומכים הטכניים של הוטמובייל לא יכלו לעזור ואמרו ש-WAZE לא שייך להם, אז היתקשרתי לאיזה טכנאי-סלולאר שאני מכיר והוא אמר שצריך להשכיב אצלו את הגלקסי2 וגם לא ניראה לו שהתקלה עכשיו בקליטת-לווינים, היא ביגלל …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב טאבלט עם מקלדת מתחברת. השימוש העיקרי שלו יהיה כמחברת מעבדה כלומר הוא בעיקר יריץ onenote ולקחת אותו איתי לפגישות ונסיעות אז אני צריך שיריץ גם מיקרוסופט אופיס (וורד, פאוורפוינט ואקסל) ואינטרנט כמובן. כמו כן חשוב לי שהוא יבוא עם וינדוס 8 (לא RT) בשביל תאימות לתוכנות מסויימות ושהוא יהיה באמת קל מספיק כדי שיהיה לי נוח להחזיק אותו ביד אחת כשהוא במצב טאבלט (בלי מקלדת) ופחות משנה לי המשקל שלו עם המקלדת. אני גם מעדיף אחד שיהיה אפשר לראות את המסך שלו טוב גם כשאני יושב לעבוד איתו בחוץ באור שמש אבל זה כבר פחות קריטי. ראיתי את ה HP ENVY X2 והוא מצא חן בעיני בעיקר בגלל המשקל שלו וחיי הסוללה הארוכים ורציתי לדעת מה אנשים חושבים עליו כאן ואם מישהו יכול להמליץ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. ה-Nokia 2 מציע נפחי זכרון שמרגישים כאילו חזרנו אל שנת 2014 - אבל גם מערכת הפעלה עדכנית, איכות בניה ראויה וחיי סוללה ארוכים לכתבה

12. באג חדש שהתגלה באפליקציית המסרים, ולא רק בה, מאפשר להביא לקריסה שלה ואף של המכשיר החכם כולו בנגיעה בודדת לכתבה

13. Started by eliom,

איך אפשר להשתמש ב 2 פלאפונים בשביל לגלוש ולשוחח על אותו קו? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. עשיתי טעות והורדתי את העדכון, אבל אני לא מעוניין להתקין אותו (אנדרואיד 9). אבל עכשיו הוא מקפיץ לי תזכורת כל 24 שעות להתקין. איך אני יכול להפסיק את התזכורת הזאת, בלי לפרוץ את המכשיר? תודה!

15. Started by natgun0,

מצד אחד המחיר של ה xperia z עכשיו הוא יחסית יותר זול משאר המכשירים כיום בשוק כמו ה S4 האייפון 5 וכו". אבל מצד שני נחשף לא מזמן ה z1 שאמור להיות הממשיך של ה Z . השאלה שלי היא האם שווה לחכות ל z1 או עדיף כבר ללכת על xperia z שמשווק כבר כיום.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by pink_black_devil,

אחרי הרבה שנים עם האקספריה Z1 שנהנתי מימנו המון, הוא החליט למות (טוב יש לי עוד יכולת לתקן אותו אבל אתן לו לגווע במגרה עד הפסח הבא) מחפש את הטלפון הבא, רגיל לסטנדרטים גבוהים (לא היה תחליף לאקספריה בזמנו) דברים חשובים: עמידות למים, לא כאילו ולא בערך ולא לשניה וחצי בעומק של כוס חד פעמית איכות בניה, רצוי מתכת ולא גרוטאה מפלסטיק. (טיפוס קצת מגושם) סוללה מכובדת מצלמה מכבדת מעבד חזק, ..(רוצה הכל עכשיו לאתמול) מערכת הפעלה אנדרואיד וכל שאר הדברים הסטנדרטיים אני מניח שזה דיי ברירת מחדל בכל טלפון (WIFI GPS כרטיס microSD) לא אייפון. תקציב 3500 גג ומעדיף פחות, פתוח גם לקניה מח"ל. מקווה שלא שחכתי ש…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by freesoul23,

מצלמה טובה, סוללה חזקה, עם כמה שפחות באגים ותקיעות, Wi-Fi, נגן טוב, בקיצור הכי טוב שאפשר למצוא בטווח המחירים האלה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אתמול יצא עדכון תוכנה לנוט 1 הגרסה החדשה זה 4.1.2 לפני היה 4.0.4 בגדול מה שישר הבחנתי בו זה שינוי בעיצוב הממשק ,וצלילים שעושים דברים מעבר לזה לא יודע מה השינוים ,אבל זה כתוב רישמית

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם אני מחפש בטרייה חיצונית לאייפון 4, קטנה שככל שניתן ושתתן את התמורה הכי גבוהה ביחס לגדול מה אתם אומרים על השניים הבאים ? Anker® Astro Mini 3000mAh Portable Lipstick-Sized External Battery או Anker® Astro 5600mAh או http://www.amazon.com/Kensington-Battery-Extender-Charger-iPhone/dp/B002OEBMZM/ref=sr_1_49?s=wireless&ie=UTF8&qid=1386423247&sr=1-49&keywords=mini+external+battery התקציב הוא עד 30 דולר, עדיפות לאמזון.. והייתי שמח אם גם לא היה מעורב כבל בכל העניין והיה חיבור ישר לאייפון..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כל פעם שמתחלף שיר במדיה פלייר (אייפאק hx2795) המסך נדלק. ניסיתי כל מיני שינויים בהגדרות - לא עזר. תודה מראש.

21. רפורמת משרד התקשורת, שיצאה לדרך בתחילת נובמבר, היתה אמורה לנתק את הזיקה בין קניית המכשיר לשירותי הסלולר הניתנים מהמפעילות, ובכך להגביר את התחרות בענף המכשירים ואף להקל על הניידות בין החברות. .... כלומר, לא משנה איפה קניתם את מכשיר הסלולר (חנות או מפעילה מתחרה), מפעילת הסלולר שלכם תהיה חייבת להציע לכם זיכויים חודשיים כפי שהיא מציעה ללקוחות שרכשו ממנה את המכשירים. משמעות הרפורמה היא לא רק הגברת התחרות על המכשירים, אלה גם הסרת חסמי מעבר בין חברות הסלולר, כי למרות האיסור לחייב לקוחות לשירותי סלולר ליותר מ-18 חודשים, התניידות בפועל לחברה מתחרה בתום תקופת ההתחייבות, ביטלה עד כה את הסבסוד על המכשיר שנמשך שלוש שנים. זאת ועוד: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=s…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום , אני מתלבט בין המכשירים הנ"ל איפה אפשר לקנות IPHONE SIM FREE בחול , במחיר הכי זול , ואיפה אפשר לקנות MOTOROLA MILESTONE במחיר הכי זול SIM FREE? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. אנחנו לא משוכנעים שהם אכן אלו שיגיעו לישראל - אבל שלושת דגמי ה-Redmi החדשים הם הוכחה טובה לכך שה-Snapdragon 888 (או ה-Snapdragon 870) לא חייב לקרוע לצרכנים את הכיסיםלכתבה

24. Started by PayneBack3251,

שלום, אני עם אייפון 3GS גוסס שמחכה להשקה של האייפון הבא כבר חצי שנה ומחזיק בשיניים עם המכשיר הגוסס, אחרי כל הזמן הזה שחיכיתי והתאכזבתי אני צריך לחשוב עכשיו על המכשיר הבא, יצא למישהו פה להתנסות עם ה HTC Evo 3D ? SGS2 לא בא בחשבון, יש אותו לאבא שלי ואני לא אוהב את המכשיר. תודה.

• 65 תגובות
    • 7.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.