גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אהלן. ברשותי מכשיר SE c702 (שהוא די דומה ל-k800i). ניסיתי להתקין עליו miniOpera דרך האתר שלהם, ועד כה לא היו בעיות. התוכנה עובדת סבבה לגמרי עם אתרים באנגלית, אבל ברגע שאני עובר לאתר בעברית האתר כולו מתהפך ומתבלגן. זה קורה בגרסה האנגלית של הדפדפן. אילו אני מתקין את הגרסה העברית אני רואה את הטקסט בתוכנה עצמה הפוך. האם זו בעיה במכשיר והאם יש דרך לעקוף את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
איזה חברת מומלץ SIM גלישה בלבד של בלגיה? אם לינק SIM גלישה ותעריפים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, לחבר שלי יש מכשיר טלפון - HTC S630. הוא מעוניין להשתמש בו גם כמכשיר ניווט. -- האם זה אפשרי ? -- אם כן, יש למישהו המלצה בכל הקשור למקלט GPS ולתוכנת ניווט (למכשיר הנ"ל אין מסך מגע) ? מודה מראש על התשובות
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המלצה? לשחק בו פיפא וכאלה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 4 טלפונים בבית ויש לי תחושת בטן שמישהו מרים בשקט תטלפון ולוחץ MUTE (יש סיבה הגיונית לחשוב ככה) איך אפשר לבדוק אם זה באמת קורה? יש דרך מדוייקת? נ.ב אם אתם מכירים אתר בחו"ל של האקרים תותחים שמבינים טוב בטלפונים אני מאוד מאוד אשמח אם תשלחו לי כתובת לפרטי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הוא יותר טוב מהסנסה? אני מחפש נגן פשוט של 4 ג'יגה ויותר, במחיר של בין 800 שקל ל900 שקל פחות או קצת יותר. הוידאו לא חשוב לי, וגם לא התמונות .. מבחינת סאונד איך הוא? ומבחינת הנגן עצמו, אם הוא טוב?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
קניתי מגן מסך מאיביי בהמלצתכם. אני מאוד לא מרוצה עכשיו מהצפייה במסך הדגם שקניתי זה מגן מאט אני החלטתי לקנות מגן מסך בארצ לאור הקנייה האחרונה איפה אתם ממלחצים לקנות מגן מסך?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן חברים. מעוניין לרכוש פלאפון בארהב דרך חבר שאמור להגיע לארץ אוטוטו. מספר שאלות: מה הפערים במחירים בין הפלאפונים בארץ לפלאפונים שם? אילו קריטריונים עליי לדעת לפני הייבוא? sim free/unlocked וכו'. אני קצת מבולבל בעניין יש לי אופציה להזמין מאמזון לכתובת שלו בארהב ולקצר תהליכים. איך המחירים שם? האם הפלאפונים מתאימים לישראל? אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים אני אשמח. בקשה קטנה: שלא יהיה אייפון. תקציב: 1500 ש"ח עדכון: הבנתי שיש אופציה לקנות מוצר Certified Refurbished ממה שבדקתי זה שווה לנסות. קח שזו גם אופציה טובה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי Nexus 10 ואני מחפש לו עכשיו כיסוי. ראיתי שעל חלק מכיסויים שנמכרים באיביי מצויין שהם כוללים sleep/wake feature באמצעות מגנט כלשהו שיש בכיסוי. אשמח להסבר מה זה עושה והאם כדאי לקנות כיסוי שכולל את החלק הזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חבר שלי מגיע באפריל ארצה מארה"ב ואני מעוניין להזמין את הנקסוס 4 מהאתר. באתר כתוב שהמשלוח של ה8GB יוצא ב22.3 והמשלוח של ה16GB יוצא ב29.3 . התאריכי משלוחים בארה"ב לא קוצרו ל2-3 ימים? והאם קיימת אפשרות לזרז את המשלוחים הנ"ל? כי אני מעוניין ב16..אבל איך שזה נראה אני לא אספיק לקבל אותו . תודה!
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכם חבר שלי נמצא בברוקלין עד ה 4/6 ורציתי לבדוק להביא דרכו את המכשיר בבדיקה ברשתות T-MOBILE ו AT&T עלה כי המכשיר נמכר אצלהם במחיר יקר בגרסאת I9505 ואין אותו בגרסאת ה I9500 אז עברנו לאופציית EBAY עם משלוח אליו הביתה אז ככה, מספר שאלות : קודם כל, http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S4-IV-GT-I9500-Android-4-2-S-4-16GB-White-Unlocked-GSM-Smartphone-/350798705465?pt=Cell_Phones&hash=item51ad3b7339 נשמע אמין? המחיר לא נחשב זול מדי? ודבר שני ואחרון.. לא תהיה לי בעיה להפוך אותו לעברית נכון? אני פשוט עם אייפון ולא מבין באנדרויד אבל הבנתי שבגרסא הזאת יש עברית מובנת שאפשר להחליף אלייה בהגדרות תודה מראש, לירן.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעונין לקנות נגן PMP האם ללכת על Cowon A2 או Archos 604? האם המצלמה DSC-H1 נתמכת באחד מהנגנים? מה מגיע עם כל נגן? האם הם תומכים בעברית? האם יש להם רמקול? האם האוזניות שלהם איכותיות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל את להחליף את ה S1 שלי ששירת אותי בנאמנה תקופה ארוכה החל מימי GB העליזים ועד ICS הנהדרים . הגיע הזמן להחליף פלאפון והדילמה שלי היא כזו : במצד אחד אני מחפש המכשיר הכי חזק בשוק ובזה אין ספק S4 , אבל אני גם מחפש מכשיר שיהיה מגניב ולכן אני גם נוטה לכיוון ה אייפון 5 אבל הוא לא כזה חזק ואין בו לרגע זה פונקציות נוספות (והמבין יבין ) . לכן אני רוצה את דעתכם , המלצתכם . בתודה ושבת שלום .
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות אחד מהנגנים, ההתלבטות שלי היא בין שלושתם, כשאני נוטה לכיוון ה7 מהסיבה שהוא הכי קטן השאלה היא כזאת, האם הגודל משמעותי בין הd2 ל7, (כי באיכות סאונד וסוללה הם דומים...) והאם ניתן להשיג בארץ את ה7 בגרסת ה16 ג'יגה (כי אם כן אז זה נראה לי די סוגר את העניין) את הקליקס הכנסתי כי הוא נראה מדהים, וקראתי פה קצת שהוא גם סבבה מבחינת פיצ'רים, השאלה היא איך הזמן סוללה והגודל\משקל שלו יחסית לאחרים? (איכות וידאו לא מאוד חשובה לי, לא בטוח בכלל שאני אצטרך את זה יש בPSP...), והאם יש לו חריץ לכרטיס הרחבה (יתרון לD2)? שאלה אחורנה, איך הD2 מבחינת השבירות שלו? אני מפחד נורא שהוא יהיה נורא שביר ושאני אצטרך לקנות מגן מסך פאוץ וכל מיני דברים מסביב שנורא אין לי כוח להתעסק א…
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חדש במכשירי אנדרואיד נכנסתי למרקט הורדתי כמה משחקים ....ביננו אחרי שנה עם אייפון ומשחקים נהדרים שהיו לי עליו .. פשוט תת רמה המרקט ! הבנתי שהמכשיר שלי מסוגל גרפית להרבה יותר ! השאלה איפה המשחקים הטובים !? הם כנראה בטח ובטח שלא נמצאים במרקט . יש למישהו אתר שמסקר את המשחקים הטובים + תמונות + תגובות של אנשים ומה שיצא חדש למכשירי אנדרואיד 4 אינצ' ? תודה ! ;D נ.ב המכשיר כבר ב ROOT אם למישהו יש דרך להשיג משחקים ללא קנייתם אני גם אשמח אבל מכיוון שאסור לדבר על פריצות כאן אז רק בפרטי , תודה .
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא חשוב מאיזו חברה. תכונות חשובות לפי סדר יורד: ממשק עמידות גלישה באינטרנט / WIFI סוללה מצלמה / MP3 חושב על N85... שאלה נוספת: האם כדי לקנות מחנות בארץ (ולא מחברת סלולר) בהתחשב בעובדה שאני לא מדבר מספיק בשביל זיכוי ?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הנגן Sandisk Sansa Fuze. כעת העברתי אליו מספר שירים בעברית (כלומר, תג ה ID3 שלהם הינו בעברית). הנגן קורא את הגופן העברי, אך המילים רשומות הפוך. האם ישנו פתרון לכך? קניתי את הנגן תחת ההנחה שלא אצטרך להתחיל להמיר את התגים בעברית ל"היבריש". קצת מבאס. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעזור לחברה שלי להתחדש ולנטוש את ה-iphone 4 שלה לטובת סמארטפון חדש (עם אנדרואיד) עקב מגבלות בתקציב אני מחפש בעיקר סמארטפונים ישנים יותר שמחירם הספיק לרדת. מתלבט כרגע בין: HTC ONE M8 ONEPLUS ONE ואולי גם LG G3 המחירים של שלושתם בטווח הסביר מבחינתי ורציתי לשמוע דעתכם. חשוב לי הספק סוללה סביר (לשלושתם אמור להיות את זה, אולי ה-G3 יותר חלש בעניין) גם מצלמה סבירה, לאחי יש את ה-HTC ואני רואה שהביצועים של המצלמה שלו לא בינוניים כמו שהביקורות מצביעות אבל הכי חשוב לי עניין הנוחות, הגודל של הסמארטפונים ביד לא מפריע, אני מדבר בעיקר מבחינת הממשק. (לי יש nexus 4 כרגע שאני מאוד אוהב - עדיין, היא מסתדרת עם הממשק שלו מצויין) אשמח לדעות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הוא תומך בכל הרשתות? ובייחוד בהוט מובייל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3\mp4 עד 350 ש"ח לפחות 1 GB בתודה מראש עiמר
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האם יש נגן מוזיקה חלופי טוב לסימביאן ? עם זה משנה אז זה n93 .
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש שיחליף את ה- LG G2 שלי. התקציב בערך 2,000 ש"ח. טלפונים סיניים גם אפשרות. קניה באתרים מחו"ל דוגמת amazon, gearbest, banggood גם אפשרות. דרישות מהטלפון: א) מעבד חזק (ה- G2 עם snapdragon 800 והוא מאוד איטי בסיטואציות מסויימות). ב) זיכרון RAM לפחות 4GB. ג) גודל מסך לא יותר מ- 5.2 אינץ'. ד) אנדרואיד 7. אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול להשיג את כולם בואתו המחיר.. לכן אין צורך להתחשב בעלות.. Nokia E63 סוני אריקסון T700 סוני אריקסון W595 Nokia S6500 Nokia 6120 סמסונג L760
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי לכולם. כמו כולם מידי פעם אני מוצאת עצמי נדרשת להכניס סיסמאות הן לטלפון והן לאפליקציות שונות במערכת. כמובן שאת הסיסמא של הג'ימייל. גם סיסמאות לאפליקציות שונות, למשל אפליקציית המייל, סיסמאות לאתרים בדפדפן המובנה [או הפיירפוקס] וכיוב. אני די חדשה בענייני המערכת ובינתים טרם מצאתי כיצד אני יכולה לחזות בסיסמאות אלו גם לאחר שהזנתי אותן. יש לי הרגשה [תקווה] שהדבר אפשרי. אשמח אם המומחים פה ילמדו אותי כיצד למצאן ולחזות בהן בככלי וספציפית [וחשוב מאוד] בסיסמת הג'ימייל. תודה לעוזרים ושנה טובה ומתוקה לכולכם
-
- 4 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בLG G2 כבר כמה שנים והמכשיר לא מתפקד כמו פעם ואני מעוניין להחליפו. אני טס לסין עוד כמה חודשים וחשבתי לקנות אותו משם (אולי ביום הרווקים). מה דעתכם על הבעיות שיכולות להווצר מקניה שם (שמעתי על טלפונים שחסומים רק לסין מבחינת סים, וגם נעולים בשפה הסינית)? המחיר שווה את ההפרש? אשמח לחוות דעת, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-