עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ערב טוב, לאחרונה נוצר בחיי צורך לנגן נייד שיספק פס קול לנסיעות התכופות שלי באוטובוס. השימוש היחידי שאני מתכנן הוא השמעת קבצי אודיו מסוגים שונים, כשחלקם הארי של הקבצים הוא בעל סיומת mp3 או ogg, ומעט מהם הם עם סיומת ape או mpc. הדרישה היחידה שלי היא לאיכות מוצר גבוהה. כלומר? איכות סאונד ללא פשרות, הנדסת אנוש טובה, גימור מושקע וחיי סוללה שלא ידרשו ממני לטעון את הממזר בסוף כל יום. אני מתכוון לרכוש לעתה אוזניות Sennheiser PX100 שילוו לבינתיים את הנגן, עם אפשרות סבירה לשדרוגן אם וכאשר תהיה נסיעה לחו"ל של מכר או קרוב משפחה. בכל הנוגע לכונן קשיח או זיכרון פלאש, אין לי עדיפות. למרות שמכיוון שאין לי צורך בתמיכה בקבצי וידאו או במסך מרשים, עדיפות קלה ניתנת לנגני פלאש, עקב ניידותם המו…

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by ag43,

חיברתי את המוטורולה HS850 למחשב, הוא מזוהה בתור יציאת COM וזהו. אני לא מצליח להשתמש בה בתוכנות ולזהות אותה כמיקרופון מישהו יודע איך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  3. טוב אני רוצה לקנות נגן פלאש יש את הD2 ואת הקליקס מה עדיף מבינהם או שיש אופציות יותר טובות ואם אפשר חסרונות ויתרונות תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by אופק008,

אנשים שלום.. יש לי בעיה מוזרה בנגן וכבר החלפתי כבר אחד בגלל הבעיה הזאת! הבעיה: המוסיקה המנוגנת מקוטעת ונתקעת כל כמה שניות או בקיצור משהו דפוק בנגינה עם סרטים אין בעיה רק בזה יש לך הסבר?? או איך אפשר לפתור את זה?? אין לי כח להחליף שוב פעם תודה רבה לעזורים

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by 114508534,

שלום יש ברשותי IPOD 30 גיגה ואני רוצה להעביר סרטים מהמחשב לאייפוד אבל לא מצליח עם הITUNES , מישהו יכול בבקשה להסביר כיצד מעבירים סרטים תודה

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by Markis,

?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  7. באופן כללי, מה התשובה שעולה בדעתכם לשאלה הנ"ל בהנחה שהמחיר של ה-sp5 הוא כשני שליש ממחיר ה- mio. דחוף - זקוק לעצות היום לפני החלטה על רכישה.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by AreaDooM,

האם יש דרך שבה אני יכול לשים כרטיס זיכרון גדול מ 512 MB כפי שמצוין באתר של מוטורולה , עדכון התקנת תוכנה כלשהי או שהדבר בלתי אפשרי(פשוט זה לא נראה לי הגיוני שיגבילו את גודל כרטיס ההרחבה לגודל כ"כ קטן במכשיר מתקדם יחסית, וההגבלה הזאת נראית לי מלכותית). תודה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by Anomen,

ניסיתי לראות סרטון ביו-טיוב וזה כתב לי שאו שהג'אווה סקריפט שלי כבוי או שאני צריך להוריד גרסא חדשה יותר של פלאש פלייר. אני חושב שאמור להיות לי איפשהו אפשרות לכבות/להדליק את הג'אווה סקריפט, אבל אני לא מוצא למישהו יש מושג איפה האפשרות הזאת?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  10. חבר שלי רוצה לקנות נגן עד 600 ש"ח הוא חשב על ה sansa מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by nir_varon,

היי יש לי מחשב פאלם ולאחרונה כאשר אני לוחץ עם העט על המסך הוא לוחץ לי על מקום אחר במסך ולא איפה שלחצתי, איך אני מסדר את הסנכרון בין הלחיצה למסך? תודה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by AdamS,

היי, העלנו לאתר תמונות חדשות שצילמנו. http://www.icell.co.il/article_87.html תהנו... אדם

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  13. תודה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by alergic,

אני רוצה לקנות נגן MP4 של 2-4 GB איכותי עם מסך יחסית בסדר לא קטן...

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by 8-Ball,

אני רוצה שהנגן יהיה קומפקטי (דק), עם מסך צבעוני, אופציה להקלטה וכמובן הכי חשוב שאיכות הסאונד תהיה טובה. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by The_magament,

שלום, ברצוני לעדכן את גירסת ה-MP3 שלי. יש לי MP3 שרשום עליו DJ (לא יודע מאיזו חברה) ויש לי איתו כמה בעיות, ונראה לי שעדכון גירסה יפתור אותן. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? או יודע את החברה של הנגן ומשם אני יכול להוריד את העדכון? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  17. שלום כולם, הגיע הזמן לשדרג את הסמסנונג הישן שיש לי כבר 6 שנים (כן ההיתי קמצן), אז תקציב, ככה עד 2500 שקל, אם אפשר בפחות גם טוב. אממ צריך מכשיר שתהיה בו מצלמה דיגטלית טובה, נגן mp3 שנשמע טוב ואיכותי, ולא מהמכשירים שסתם עושים רעש וצלצולים והורסים כול שיר, שהיה בו ספייקר איכותי שדרכו היה אפשר לשמוע את ה mp3 בצורה טובה וברורה, ללא רעשים מיותרים, שהיה יפה וקטן עד כמה שאפשר, שהיה ניתן להוסיף לו כרטיסי זכרון בנפחים של 2-4 גיגה, שהיה בו גישה לאינטרנט, אני לא ממש לא מבין בזה, אבל ראיתי למשל ב v3x וב k800i אפשר ממש לגלוש ל ynet. ממש כמו דפדפן רגיל במחשב. שהיה ניתן להתקין עליו כול מיני שטיות, addons וכאלה. עכשיו מהן ההמלצות חשבתי על k800i הוא נראה מתאים, אבל הבנתי שהוא כבר מתיישן ו…

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  18. שלום לכולם,יש ברשותי מכשיר 6280 ואני רוצה לרכוש עוד אחד מסוג 6288 איך הוא ומה השוני בינו לבין ה6280 והאם השוני מצדיק מעבר או לא??כי לפי דעתי כן. ועוד חוות דעת שאני צריך שתתנו לי היא על N73 שאומרים שהוא מעולה ורציתי לראות האם הבאגים עד כדי כך מפריעים או שיש כבר עידכוני תוכנה מסיביים שהעבירו אותו..תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  19. הדגם שלי הוא samsung 770 אני מחפש משהו עד 300 שקלים. תודה לכל מי שייעזור

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by karpad,

שלום אנשים, ברשותי מכשיר mio a701 שנרכש באורנג' לפני כמה חודשים. רציתי לשאול האם אפשר לבצע sim free באמצעים בייתים למכשיר הזה? אם כן אני אשמח ללינק שיסביר לי איך. תודה אגב, אורנג' דורשת (תחזיקו חזק........................) 800 ש"ח על כזה דבר!

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  21. שלום, אחי מתכונן לקנות נגן MP3 בימים הקרובים. התקציב הוא 400 ש"ח ואין דרישות מסוימות מעבר לאפשרות לנגן קבצי מוזיקה. נכון לעכשיו, הדגם שמוצא חן בעיניו הוא C250 של Sandisk. אני קצת מתנגד, כי מפריע לי החיבור הקנייני שלהם, מה שאומר שאתה צריך לקחת אתך כבל ארוך לכל מקום, בלי אפשרות להשתמש בחיבור USB או mini USB סטנדרטי. אם אתה משתמש במטען קיר, תצטרך לערוך 2 חיבורים (מטען -> כבל -> נגן). ואם אתה מאבד את הכבל, לא תוכל למצוא כמותו בכל חנות. מה אתם אומרים, הדאגה שלי במקומה או שאני סתם נטפל לפרטים? זה באמת מפריע ביום יום?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ברשת אורנג' , וכמו שאמרתי יש לי עד 1K . דברים שחשובים לי בפלאפון זה איכות שמע טובה , אפשרות לMP3 נורמאלי שיכיל 2GB או יותר(עם כרטיס זיכרון כמובן) יכול להיות נחמד וזהו גודל לא הכי מפריע לי יש לי עכשיו V3X (ואני צריך להחליף אותו) והגודל לא ממש הציק לי. חשבתי על Motorola V6 maxx או K3 למשל אבל לא ממש יודע מה יהיה הכי טוב .

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by sharo,

האם יש סיבה לא לקנות את המכשיר ? ואם אין - האם עדיף לקנות מצד שלישי (ולא מאורנג')? תודה!

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by hararim,

אני רוצה לשדרג את המכשיר שלי וממש קשה לי להחליט איזה מכשיר לרכוש. בעיקרון ההתלבטות שלי היא בין 2 מכשירים: Nokia N73 Music Edition SONY ERICSSON K800i אני יודע שיש הרבה השוואות ביניהם אבל הבעיה היא שמעבר לזה אני רגיל למכשירים קטנים ולכן רציתי לדעת אם יש ברשת אורנג או שעומד לצאת בקרוב מכשיר עם נתונים דומים ושיהיה קטן(צדפה או סליידר). חוץ מזה בכל ההשוואות לא מצויין איך שני המכשירים הללו מבינת אמינות(תקלות וכאלה) ואשמח לקבל מידע גם בנושא זה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by alexrta,

יש לי בעייה מציקה במכשיר בצפיית בתמונות ברגע שאני מעביר לתמונה חדשה אז רואים אותה מטושטש וצריך לחכות כמה שניות עד שהתמונה מסתדרת ורואים אותה בצורה חדה וטובה. המכשיר מעודכן לגרסא האחרונה והרשמית שיצאה. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים