עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בשורה מעניינת בשוק הסמארטפונים מגיעה דווקא מיצרנית סינית אנונימית יחסית בשם Innos. הסמארטפון החדש הוא D6000, וכשמו כן הוא - בעל סוללות עם קיבולת של 6,000 מיליאמפר-שעה לכתבה: http://hwzone.co.il/innos-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%97%d7%a1%d7%a8%d7%aa-%d7%aa/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מחפשים סמארטפון מוזל עם שם בינלאומי? הגירסה \"הקלה\" של מכשיר הדגל החדש מבית Huawei יכולה להיות שלכם תמורת קצת יותר מ-200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%97-%d7%94%d7%a7%d7%98%d7%9f-huawei-p8-lite-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by jonnywalker,

שלום לכולם, אני בקרוב טס לדרום אמריקה לחצי שנה, אני מחפש טלפון או משהו אחר בסגנון שיהיה לו חיבור WIFI ושאפשר להתקין עליו SKYPE, העדפה שלי היא כמה שיותר זול ולא אכפת לי אם זה יד שניה,אני לא מתכון להשקיע כי יש סיכוי טוב שהטלפון יגנב שם, בינתיים חשבתי על nokia n95 או e66 יש לכם המלצות לפלאפונים אחרים? למישהו יש ניסיון עם סקייפ על n95?האיכות שיחה סבירה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by adidasone,

שלום לכולם, יש בעיה מאוד מטרידה באייפון מכיוון ואני לקוי שמיעה אני זקוק ליותר מכולם את הרטט... עברתי מגלאקסי לאייפון,אחרי שבגלאקסי יש רטט חזק מאוד אך באייפון הרטט הוא קצר מאוד וחלש מאוד יחסית...יש דרך להגביר את עוצמת הרטט ואת אורך זמן הרטט? אני מדבר על רטט כששולחים הודעות ( כגון ווסטאפ,ליין,הודעות רגילות -הרטט ממש קצר) יש דרך להאריך את הרטט? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by lev-27,

gsmarena פרסמו ביקורת על Nokia C6-01 והם מאד התרשמו. http://www.gsmarena.com/nokia_c6_01-review-537.php המכשיר מאד מתאים לי מבחינת תקציב, גודל, מפרט ומשקל, אבל מפחד שמדובר במערכת הפעלה מתה. מה הסיכוי של נוקיה להצליח עם Symbian^3? איזה אלטרנטיבה טובה יש למכשיר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by shlomom,

מקווה שיש פה מספיק אנשים שמכירים מתאמים כדי לענות. אני מחפש מתאם בין יציאת RS232 במחשב (Serial port) ל USB. בוא נאמר שאני רוצה לחבר DOK למחשב לפטופ ישן ללא USB וללא PCMCIA רק עם פורט RS232. שימו לב - יציאת USB לכמעט כל דבר יש, אני מחפש הפוך. יש מוצר כזה שיכול לעשות את העבודה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by baruchiro,

מישהו פה יודע מנסיון איך לבצע Root למכשיר הנ"ל? אני מדגיש את הנסיון, כי בתוצאות חיפוש של גוגל תראו כמה פתרונות, אבל אף אחד לא עבד לי.. (משהו כמו האתר הרשמי טוען שגנבו לו את הקבצים למשל. ככה לפחות הבנתי...) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היצירה החדשה של מיקרוסופט מציעה עוצמה כמעט חסרת תקדים לנייד-טאבלט היברידי, אך תיאלץ להתמודד עם לא מעט משתמשים שלא רווחו נחת מהמותג בעבר, כך נראה לכתבה

9. יש שם מגוון טאבלטים חסרי שם (ולא) ב-50%, אמנם זה לא 50% אמיתי כי המשלוח קצת יותר יקר מהרגיל אבל השאלה עדיין קיימת, האם שווה ? יש שם מכשיר ששווה להביא ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by taltola,

היי חברה, מישהו פה התקין את ה-IOS8 על אייפון 5? איך זה? האם זה עובד בצורה תקינה? מומלץ לי לעשות את זה או לא כדאי כרגע?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום חברים, ברשותי מכשיר ברשת פלאפון ברשת הישנה מעוניין להחליף מסלול ולעבור לרשת החדשה. אשמח לדעת מה המכשיר שלדעתכם המומלץ ביותר הניתן לרכישה ממגון המכשירים שפלאפון מציעים. הדרישות שלי הם בעיקר ספיקר חזק וטוב, מצלמה איכותית ומהירה. וכתיבת אסמאסים נוחה ונעימה. אשמח לדעת בנוסף האם כדאי לקחת מכשיר בעסקת חבילה מהם או שאולי כדאי ללכת על מכשיר שהם לא משווקים ? כמו כן האם מומלץ לרכוש דרכם או דרך ספק אחר ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מחפש לקנות לעצמי שעון חכם (אנדרוייד - יש לי מכשיר של XIAOMI A1) שבהכרח מודד דופק, טמפרטורת גוף, ושינה (עם תוצאות מעמיקות לשינה - שינה עמוקה, REM וכו') התחלתי להתעניין לאחרונה בBIOHACKING ונחשפתי לטבעת שנקראת OURA שמודדת הכול בצורה אוטומטית (יודע לבד מתי אני הולך לישון, יודע לבד מתי אני בסטרס, יודע לבד כשאני במאמץ פיזי, וכו') 1. איזה שעונים חכמים באמת מומלצים היום בהשקעה של סביבות 1000 ש"ח. 2. האם יש שעון שמודד הכול לבד בלי להפעיל אפליקציה כל פעם שאני נניח מתחיל לעשות כושר או הולך לישון.

13. Started by Radioheadz,

למישהו יש מושג מי יבואן רשמי \ מורשה? ממי הכי בטוח לקנות? איפה המחיר הכי טוב וכו' ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. לאחרונה התדנדשתי בנגן, שמה לעשות הנפח שלו קטנטן יחסית (2gb) של SD עכשיו יש לי שאלה. האם ניתן להקטין באמצעות תוכנה את הרזולוציה של אותו קליפ /סרט(שבדר"כ מכוון לרזולוציה בניגוד לנגן אשר "מתפאר" במסך 1.8 אינץ') מה שלא יהיה כדיי שיהיה אפשרי להקטין את גודל הקובץ ואז להעלות אותו למכשיר .? מישהו מכיר תוכנה? המון תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Iko89,

אהלן מדובר באיפוד דור 6 כסוף 120GB (דור שני) נעצר כמעט בכל פעם שאני מסנכרן שירים עם השגיאה (-69) בדר"כ .. כרגע עם חומרה של רוקטבוקס.. כשאני מעביר שירים לתקיה של המוזיקה בכונן ההעברה כמעט תמיד נפסקת לקראת ההתחלה כמובן שניסיתי פירמוט ושחזור ופרמוט עם DFU והתקנה מחדש של חומרה של איפוד תואמת 2.0.1 - ללא הצלחה .. האם זו בעיה בכונן קשיח ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by taltarablus,

במקביל לאישור רשמי על כך מפי גורם ב-OnePlus, מפרט מודלף מראה לנו (לכאורה) מה יכלול המכשיר הבא של החברה הסינית הצעירה והשאפתנית לכתבה: http://hwzone.co.il/oneplus-two-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%90%d7%9e%d7%a6%d7%a2-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, מקווה שתענו לי בזמן (המכרז נגמר בעשר הלילה). יש כרגע במכרז הבטוח של ערוץ הקניות טאבלט של אגפה (ראו כותרת ולינק). האם זה כדאי? http://www.21.tv/pch-6/%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A8%D7%96_%D7%94%D7%91%D7%98%D7%95%D7%97 תודה, ליז

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gaby9797,

לפני פחות משבוע נגנב לי הפלאפון גלאקסי 2 אני לא בטוח מה הגירסה בדיוק אבל היא בערך 4 ה-SIM הוצא אבל הפלאפון עדיין מחובר לאימייל שלי PLAN B לא תומך בגרסה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yagelk,

מישהו מכיר/שמע על הדיבורית הזו? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html אחלה מחיר והיא נראית טוב. איך אפשר לדעת שאני לא נופל בפח?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by avrahams1,

היי, כרגע ברשותי galaxy s2 שמתחיל להידפק, ואני מחפש מכשיר חדש. אני לא רוצה להשתגע יותר מדי עם המחיר ולא מחפש flagship. מקצת קריאה פה ושם הפלאפון שהכי משך לי את העין הוא ה motorola moto G, שכל ביקורת עליו אומרת שהוא ממש משתלם למחיר שלו. מה אתם אומרים עליו? הוא נראה טוב מכדי להיות כל מה שהוא מתיימר להיות עם המחיר הזה... הדבר העיקרי שאני מחפש בפלאפון זה מסך טוב וגדול, כי השימוש העיקרי שלי הוא גלישה באינטרנט, סירטונים ביוטיוב ומוזיקה. לא אכפת לי בכלל לגבי מצלמה. בנוסף - ראיתי שהוא לא מגיע עם ADAPTER לחשמל, אני יכול להשתמש במטען (המקורי) של ה galaxy s2 שלי או שזה ידפוק לי את הסוללה? במידה ולא, אשמח לקבל עצה על איפה אני יכול לקנות מתאם וכמה זה יעלה לי. תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. [table][tr][td] הייתי עד לפני כמה ימים בהוט מובייל ועברתי לגולן טלקום,האם ברגע שארצה לחזור להוט מובייל אוכל לעשות שיש חוזר בסים שלהם? או שאצטרך לקנות שוב סים חדש?[/td][/tr][/table]

22. גוגל מכריזה על הגעתו של עדכון הלוליפופ לסמארטפונים מדגם נקסוס 4 ונקסוס 5 ולטאבלטים מדגם נקסוס 7 (החדש והישן) ונקסוס 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-0-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1/

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by biodome,

הטלפון שלי בשלבי גסיסה אז כנראה זמן לשדרג חשוב לי: אנדרואיד איכות בניה מעולה GPS שעובד טוב - כמובן ל-WAZE מצלמה איכותית ביותר זיכרון פנימי לפחות 32GB - עדיפות ליכולת הרחבה בטריה - יתרון אם ניתן להחליף גודל מסך 5.2 אולי אפילו 5.5" עובר.. עדיף משהו שניתן לתפעל עם יד אחת. עד עכשיו הייתי עם S3. שקלתי: LG G3 - אני זוכר שקראתי שהמסך שלו לא בהיר במיוחד? OnePlus - חושש קצת, יש לי קצת סלידה מסינים והבקרת איכות שלהם. יש אופציה לרכישה בארה"ב אבל בגלל הדחיפות כנראה שאקנה עד שבוע הבא בארץ.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום חברים, אשמח לעזרתכם, אני זקוק לטאבלט לשימוש סטודנטיאלי, לא כתיבת מסמכים וסיכומים, אלא קריאת סיכומים מצגות וצפיה בסרטים, ובקיצור, תוכן לימודי מכל הפלטפורמות השונות. אני רוצה את האייפד וממש קרוב לקנות אותו אבל יש לי 2 בעיות מרכזיות שבגללן אני קורץ לכיוון האנדרואיד (טרנספורמר בעיקר בגלל המקלדת והנקסוס10 בעיקר בגלל החומרה) הבעיה הראשונה: חוסר ב USB. אני באמת רוצה לדעת כמה נוח הדבר לעבוד רק דרך ענן וחבריו, במידה ואני רוצה למשוך קובץ חדש, אני חייב להעלות אותו קודם לצד ג' (ענן) ורק אז למשוך אותו לאייפד? אין איזה מתאם USB שיכול להקל עלי את החיים בקטע הזה? השאלה היא גם אם זה עניין של הרגל, או שבאמת הדבר לא נח בעליל? הבעיה השניה: וידאו וסנכרונים, אני צופה בהמון הרצאות ווידאואי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. חג שמח חברה, אבקש את עזרת המנוסים. אנו מתעסקים בייעוץ פיננסי בבית הלקוח. תגידו לי האם אפשרי, חשוב שיהיה טאבלט (עם הפלצנות שלו) דרישות שלנו מהטאבלט: - יכולת גישה ל-CLOUD באמצעות דפדפן אינטרנט (בדקתי, עובד בדפדפן ספארי ל-PC) - גישה בסלולר או WIFI במהירות וזריזות - פתיחת קובץ אקסל/וורד - יכולת הכנסת נתונים בשדות בקובץ אקסל ועיבוד נוסחאות (לא חדשות, אלא כאלה שישנם כבר) - יכולת יצוא ל-PDF של גיליון 1 מרכז+שיגור מיידי במייל של ה-PDF - לא מעוניינים להמתין מעל 2 שניות לביצוע משימה - סקסיות החלטת רכישה לביצוע בשבוע-שבועיים הקרובים מחיר מהווה שיקול- עלות מול תועלת, נראה לי תקציב של 3-4K נא להציע מס אלטרנטיבות תודה מראש לחולקים מניסיונם האישי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.