גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
חריגה: עד 200 ש"ח מטרות: שיחות, sms,משחקים ומוזיקה. דרישות: סמארטפון,נוח,מהיר,מסך טאץ ועמיד. חברה: לא משנה תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כוכבי ה-WWE הופכים לאלים ומפלצות, The Witcher נוחת במכשיר החכם שלכם ומשחק שנותן לכם לשנות את פני ההיסטוריה של ימי הביניים - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-4/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר Archos 705 שנפל על הרצפה וכרגע כשהמכשיר נדלק רואים על חצי מסך פסים וחצי מסך נשאר לבן. לקחתי את המכשיר ל-PDA STORE ונאמר לי שם שאין להם חלקים למכשיר כזה, ולכן אפילו לא לקחו אותו לבדיקה. התקשרתי ל"הבולשת" שהיו יבואני ארכוס בעבר, נאמר לי על ידם שכרגע יבואן ארכוס הם באג וניתן לתקן אותו שם, התקשרתי לבאג והם אומרים שהם לא מתקנים מכשיר שלא נקנה אצלם וחייבים להציג קבלת קנייה. מישהו מכיר\יודע על מעבדה שניתן לתקן בא את המכשיר הנ"ל. עדיף באזור ירושלים אולם גם באיזור ת"א ואפילו בדרום זה יהיה בסדר. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://phandroid.com/2009/07/13/black-sony-ericsson-rachaelxperia-pictures/ http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Rachael-phone-p_3841.html נראה מצויין, גם חיצונית וגם במפרט. מתי אתם אומרים הוא ייצא? תחילת 2010 או לקראת הסוף?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול בלילה ניסיתי להשתמש בתוכנה PLAN B התקנתי אותה בערך בחצות ועכשיו אני רואה שב 2:40 בלילה שלח לי לאימייל את המיקום של הנייד מספר פעמים זה באמת המקום שהייתי בו אבל זה רחוב פתוח יכול להיות שהנייד מתגלגל ברחוב? אין לי 3G רק WIFI ניסיתי לאתר אותו שוב בנתיים לא שלח מיקום נוסף אף אחד לא עונה בחיוג למספר לא נראה לי זה בידיים של גנב האם סלקום יכולים לעזור ולהגיד לי בול איפה הנייד אולי להפעיל משהו מרחוק אצלהם או להפעיל 3G מרחוק אם זה בכלל אפשרי אולי יש איזו תוכנה שמצלמת תמונה מהנייד ושולחת אותו למייל כמו שעשה למיקום לפחות זה אולי יתן לי איזה רמז האם הנייד בתוך מבנה או תחת כיפת השמיים או משהו
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה היתרונות של הפריצה ומה החסרונות? זה מה שמכונה "DOWNGRADE"? זה יגרום לפי אס פי לקרוא משחקים מהכרטיס זיכרון בצורת image?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן קניתי לפני כמה חודשים אנדרואיד סיני STAR 001, עלה לי 750 בזמנו, מכשיר סבבה מבחינת ביצועים אבל איכות ההרכבה היתה נוראית, החור בפנל בחיבור של האוזניות היה קטן מדי ועשה בעיות חיבור, המכשיר לא היה אטום לאבק והמסך התמלא אבק אחרי חודש (אני עובד בנגרות ושיפוצים). עכשיו ראיתי את המכשיר הזה של LENOVO (שמדורג באתר כ IP67 - עמידות באבק ובמים עד מטר עומק) : http://etotalk.com/lenovo-a660-gorilla-ip67-water-proof-scratchresistant-3g-dual-sim-android-40-ics-dual-core-1ghz-40-gps-wifi_p3244.html?page=2&number_of_uploads=0 מישהו שמע על המוצר? זה באמת LENOVO? כי אין שום עמוד רשמי של LENOVO שמוכן לקחת עליו קרדיט. ובגדול מה נראה לכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הוכחה אפשרית נוספת לכך שהעתיד של החברה הקנדית הוא במערכת ההפעלה של גוגל צץ ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/העתיד-המבטיח-צפו-ב-blackberry-passport-מריץ-מערכת-אנדר/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי רוצה לרכוש סמרטפון ועובר מפלאפון ישן ופשוט. היות והמעבר חד עבורו, אני מחפש פלאפון שיהיה נוח לשימוש, קרי, מסך איכותי ובהיר לשימוש גם בשמש, רמקול חזק וברור לשיחות קוליות וחשובה לו מאוד איכות השמיעה באפרכסת ושישמעו אותו היטב וברור בצד המקבל את השיחה (אולי ריבוי מיקרופונים וסינון רעשים?), כמו גם שימוש ב-G.P.S, קריאת חדשות, ווצ'אפ, צפייה בסרטוני יו טיוב ועברית מלאה. חשבתי על מכשיר בעל מסך 5.5" עבורו. הוא לא ישתמש ברוב הטכנולוגיות הקיימות בפלאפונים החדישים של ימנו ולכן לא צריך מכשיר High End. הרכישה יכולה להתבצע באילת והסכום יהיה סביב ה-1,600 ש"ח. האפשרויות שחשבתי עליהן הן: Asus Zenfone 2 64GB או ONEPLUS ONE 64GB או LG G3 32GB תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מחשב כף יד של hp אני מעוניין להתקין לו תוכנת ניווט של igo אני ישמח עם תעזרו לי למצוא את התוכנה + מדריך איך להתקין אותה תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב אני מחפש טאבלט בסיסי שיעמוד האילוצים הבאים: -יציאה למסך חיצוני full HD לפחות - שימושים עיקריים לפי סדר: אקסל גרסה אחרונה, גלישה וסרטים. -מסך מכויל בצורה סבירה למנוע כאבי עיניים האם יש טאבלט שיענה על 3 צרכים אלו? Sent from my ONE E1001 using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי. יש לי NOKIA N95 8GB יש לי אוסף סרטוני Happy Tree Friends אני רוצה להכניס את הסרטונים לפלאפון. הבנתי שפלאפון קורא קבצי 3GP... אבל קראתי שניתן להתקין לפלאפון תוכנת סרטים כלשהי ... ואז להמיר את הסרטונים שאני רוצה, להכניס לפלאפון והמכשיר יקרא את הסרטונים+ יתן איכות תמונה טובה יותר. האם זה נכון? מהיא התוכנה? ואם זה לא נכון, יש איזו תוכנה טובה שהופכת סרטונים ל-3gp+ שומרת על איכות התמונה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם אוכל לקבל יתרונות וחסרונות של המוצרים Cowon D2 , Iriver e100 - מבחינת גודל כללי, גודל מסך, איכות וידאו, איכות שמיעה (כולל רמקולים), ממשק, חיי סוללה, מחיר וכל נושא אחר שתוכלו להשוות מבין השניים. אני מעוניין באחד הנגנים, התכוונתי לקנות את ה-D2 כשמישהו אמר לי שכדאי לי לבדוק גם את e100, כוונתי היא לקנות אחד מהם בזמן הקרוב, בנפח של 16GB, אני יודע ש-D2 עולה 1000 ש"ח (בנפח הנ"ל), יש לו מסך נגיעה, רמקולים איכותיים, ומסך גדול ואיכותי. (ההעדפות שלי הם למסך גדול, רמקולים טובים ולחיי סוללה ארוכים ככל הניתן - השימוש שלי יהיה בעיקר לוידאו, אבל גם חשוב לי שהוא יהיה נגן MP3 טוב עם ממשק נוח...) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא! כל דעה תתקבל בברכה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, ניסיתי ליצור חיבור למסד נתונים עם שאילתות SQL על מנת להציג את כל תוכנו (טבלה 1) לתוך TextView אחד. עשיתי שיטה כזו: public String Blip(){ String result = ""; String[] colums = new String[]{KEY_ID,KEY_CONTENT,KEY_HOTNESS}; Cursor c = sqLiteDatabase.query(MYDATABASE_TABLE, colums, null, null, null, null, null); int iRow = c.getColumnIndex(KEY_ID); int iName = c.getColumnIndex(KEY_CONTENT); int iHotness = c.getColumnIndex(KEY_HOTNESS); for(c.moveToFirst(); !c.isAfterLast(); c.moveToNext()){ result = result + c.getString(iRow) + " " + c.getString(iName) + " " + c.getString(iHotness) + "\n"; } return result; } שמחזירה מחרוזת לכאן: mySQLite…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש חיה כזו? במחיר נמוך ככל האפשר, וזה לא משנה אם זה מכשיר סלולארי. העיקר מכשיר כלשהו המאגד את התכונות הללו.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לנקות את המכשיר שלי. איך אפשר למחוק כל מה שיש בתוכו, להשמיד את מערכת ההפעלה שלו ולהתקין גירסא חדשה יותר? הודרה NOKIA PC SUITE ולא הצלחתי דרך זה לעדכן גירסא. זה שלח אותי לOVI SUITE שעכשיו אני ינסה אותו. המחשב זיהה את זיכרון הפלאפון, אבל נותן לי גישה רק לכמה תיקיות (גלרייה: סירטונים, תמונות.. ) ולא נותן לי למחוק את הכל. הגדרתי גם שיצג קבצים מוסתרים אבל זה לא שינה משהו. עריכה: יש בפלאפון שמחברים עם הUSB מצב שנקרא "אחסון נתונים" הבעיה אי שזה לא נותן לי ללחוץ עליו.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש רמקול כפי שציינתי. חייב להיות מ amazon.com כרגע הכיוון היחיד שלי הוא http://www.amazon.com/Philips-SoundShooter-Wireless-Bluetooth-Portable/dp/B0093IZZ7I/ref=sr_1_5?s=mp3&ie=UTF8&qid=1378855070&sr=1-5&keywords=Philips+SoundShooter אשמח לקבל המלצות נוספות ואחרות. שוב מציין שהתקציב הוא עד 50$. תודה רבה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כיוון שעוד לא נמצאה פריצה, האם כדאי לקנות את המכשיר כעת [היום מאיביי], האם זה יהיה צעד חכם? אני יודע ששונאים פה בפורום את כל הקטע של "דחוף" ושטויות בכותרת, אז לא הכנסתי את זה אבל זה באמת דחוף כי עוד 45 דק' נגמר המכרז על עסקה די משתלמת [450$ כולל משלוח והשולח יסמן את זה כמתנה] על הCAPTIVATE ואני פוחד שהמחירים גם יעלו ברגע שתמצא פריצה. בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני רוצה לרכוש סלולרי חדש וחשבתי על הC905 של סוני. לאחרונה היו לי K800 ואתה ה850 וסה"כ הייתי מרוצה. הבעיה עם הC905 שהוא לא נמכר ברשת הכתומה ולכן אין אבא ואמא. זה קצת מדאיג מכיוון שאז קשה לקבל שירות (הבנתי שהמעבדה של סוני אריקסון היא בת"א בלבד או משהו). האם זה נכון או שיש כיום פתרונות לקבלת שירות? ואם לא על איזה הייתם ממליצים הדומה לC905 מבחינת ביצועים ואיכות? מצד שני חשבתי גם על מכשיר משולב של מחשב כף יד עם יכולות סלולריות? שווה? שוב, על מה הייתם ממליצים? מודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זוכרים את דב מורן ? (ממציא ה disk on key ) , המצאה חדשה שלו היא המודו. המודו הוא בעצם סלולארי מודולארי הכי קטן בעולם ויכול "להתקע" בתוך מכשירים אחרים . עוד מידע על ההמצאה החדשה כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497113,00.html סרטון: עריכה- ככה הוא נראה שהוא "נתקע" בתוך מכשירים אחרים:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את הטבלט NEXUS 7 החדש ושמעתי שאפשר לייבא אותו ביבוא אישי וקראתי על האתר BUY2USA נכנסתי לשם וראיתי ששם הוא זול מאוד: http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=10041 אבל כמו כל אחד נורמלי שרואה מחיר כזה התחלתי לחשוד.. מה אתם חושבים על זה? זה אתר בטוח? האם המחיר הזה כולל מכס וכל מס אפשרי? האם כדאי לי ללכת על זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היצירה החדשה של מיקרוסופט מציעה עוצמה כמעט חסרת תקדים לנייד-טאבלט היברידי, אך תיאלץ להתמודד עם לא מעט משתמשים שלא רווחו נחת מהמותג בעבר, כך נראה לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש מכשיר שישמש כנגן וידאו ומוסיקה ועדיף שיהיה לו ויפיי ויכולת לגלישה באינטרנט עם יוטיוב וכו'. עדיף זכרון מעל 40+ ג'יגה. מסך לפחות 3.5 אינץ'. בטריה חזקה אם יש אז עדיף. ראיתי את הARCHOS 5 INTERNET TABLET בהנחה באמזון והוא עולה 190 דולר!!! איך יכול להיות שמכשיר חדש ולא משומש כזה עולה ככה? הוא גרוע עם מלא בעיות? בכל מקרה יש לכם המלצה למכשיר או מכשירים שעונים על הדרישות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-