גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מישהו אולי יודע/מכיר חנות בארץ שמוכרת תגית NFC שמתאימה ל S4,וגם כמה עולה תגית כזו ? הייתי כבר בחנות של סאני ,הם אמרו שזה קיים אך הם לא מייבאים את זה לארץ . תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי. מחפש המלצה לטאבלת. אנדרויד - סביבות 2000 שח. (חשבתי או סמסונג או אסוס) אבל איזה דגם? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתכוון להגיע לאורנג' ולעשות תוכנית חדשה (מהעבודה) , כמו כן חשבתי כבר להחליף את המכשיר הישן שלי (נוקיה 6070) במשהו יותר מתקדם. התחלתי לחקור את המכשירים החדשים וראיתי הרבה המלצות לרכוש את המכשיר בחנות פרטית ושזה יוצא יותר זול. האם באמת עדיף לרכוש את המכשיר מחנות פרטית? איך רכישת המכשיר מחנות פרטית מסתדרת עם תוכנית באורנג'? יש חנויות פרטיות מומלצות באשדוד?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות נגן חדש. אני רוצה זיכרון בנפח 8GB. חשוב לי רק המוזיקה - לא סרטים, לא תמונות ולא שאר השטויות שיש בנגנים. איזה מהשניים הכתובים בכותרת נותנים סאונד יותר טוב? או שאולי כדאי להשקיע עוד מאה שקל ולקחת את ה-iAudio i7 (שקורא גם FLAC, וזה יתרון לא קטן...)? אם יש לכם עוד הצעות בתקציב הזה - בסביבות ה-400 שקל, הן יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים! ;D נ.ב. גם זמן סוללה משחק תפקיד חשוב, כמובן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות (כנראה רק השבוע) לקנות את הראזר (דרך מישהו באורנ'ג) חדש , ב1700 (אחריות חיון לשנה) ראיתי אותו היום אצל חבר נראה נחמד ביותר !!! בדקתי קצת באינטרנט השוואה ל GS2 (ברשותי GS1) ואין ממש הבדל רציני בינהם השאלה העיקרית שלי אילו הדברים שלא הצלחתי לברר איך הבטריה בייחס לGS2 בפועל (על הנייר זה לא מדד ...) ? איך ה GPS ? כי בגלקסי 2 הוא יותר ממצויין ! ואיך איכות המצלמה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמה של canon דגם powershot1000 היא דורשת 2 סוללות AA. אז היה לי מטען סוללות של GP powerbank 2700 וזה היה סבבה במשך 3 שנים. לאחרונה הוא לא היה אמין, ועכשיו כבר לא מוכן להטעין - מהבהב כשאני שם בו בטריות... השאלה אם הבעייה במטען או בסוללות (כי זה לא עובד עם עבור סוללות אחרות שיש לי של GP2000 אז נראה שהבעייה במטען) בהנחה ועליי באמת לקנות מטען חדש - אשמח להמלצה כך שהסוללות תהיינה חזקות, ואוכל לצלם כל היום ללא חשש (אין לי בעייה להטעין כל לילה את 4 הסוללות, אבל שזה יטעין טוב..) אשמח להמלצתכם לדגם מסויים. יש כאלה שתומכים גם ב-AAA על הדרך, אז למה לא.. תקציב : עד 150 וגם זה כבר הרבה... האם להתרחק מ-GP? שמעתי ש-GP-Recyko טוב? או ש- sanyo eneloop לוקחים את כולם? אשמח …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפל נכנסה לשוק הפאבלטים עם האייפון 6 פלוס, ובכתבה זאת אנחנו בודקים נגד מה היא צריכה להתמודד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%a8%d7%91-%d7%94%d7%a2%d7%a0%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%a2%d7%95%d7%9e%d7%93-%d7%9e%d7%95%d7%9c-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מסגרת דיגיטלית להצגת תמונות מהמצלמה. תקציב עד 160 ש"ח ועדיף כמה שיותר גדול בתקציב. אין לי מושג לגבי דרישות רק חשוב לי שייראו תמונה סבירה+ ולא מריחה. חשוב לי גם שיעבוד סצורה חלקה בין תמונות גם אם הן ברזולוציה גבוהה (צילומים ממצלמה 8MP) ולא ייקרוס. מצאתי את זה באיביי..הרזולוצייה מפחידה אותי, מה דעתכם: http://www.ebay.com/itm/New-7-Inch-TFT-LCD-Screen-Super-Thin-Digital-Photo-Frame-with-SD-slot-Black-/230854297425?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3878wt_1397
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי גיבוי אוטומטי של הגלקסי נקסוס בשרתי גוגל.איך אני מגיע לגיבוי הזה?האם אפשר להגדיר מה יגובה ומה לא? תודה &nbs
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש חיה כזו? במחיר נמוך ככל האפשר, וזה לא משנה אם זה מכשיר סלולארי. העיקר מכשיר כלשהו המאגד את התכונות הללו.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא שעלה ביני לבין עמיתי לעבודה, "מה גורם למשחקים ב-IPHONE לעבוד כולכך טוב לעומת מכשירים אחרים עם מפרט דומה?" דוגמאות למכשירים נוספים בעלי אותו המפרט : Samsung Wave Samsung Galaxy S HTC Nexus 1 HTC Desire
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אחותי מחפשת טאבלט שאפשר להשתמש בו כמחברת - כלומר - יש לו עט שאפשר לכתוב איתו. חשוב שהטאבלט יגיב טוב לכתיבה, מסך 10" ושהסוללה תהיה חזקה. מה הייתם מציעים בתקציב סביבות 1500 ש"ח? שמעתי על Samsung Galaxy Note 10.1 toshiba encore 2 write dell venu pro 11 core m אבל הם יחסית ישנים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם כתוב שאין פוקוס אוטומטי בסמארטפון עם מצלמה אחורית של 13 MP ומצלמה קדמית של 5 MP , עד כמה זה משפיע על הצילום?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המכשירים האלה הצרכים שלי הם בעיקר שיהיה נוח לנהל ולשמוע מוזיקה שיהיה מקום אכסון וכמה שפחות בעיות טכניות והתעסקויות טכניות עם הכשיר אני הבנתי ששניהם מכשירים טובים אבל הגלקסי יותר זול אם יש סמארטפון אחר שאתם ממליצים בתקציב שלו אז אני אשמח לשמוע (פתוח להצעות) אני כנראה אקנה את הסמארטפון מאורנג הגקלסי עולה שם 90 שקל לחודש והאייפון 4 120 לחודש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מי יבואן רשמי \ מורשה? ממי הכי בטוח לקנות? איפה המחיר הכי טוב וכו' ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין השניים הנ"ל http://www.ebay.com/itm/NEW-Authentic-Otterbox-LG-G2-G-2-Commuter-Case-Black-at-t-T-Mobile-Sprint-/141253359153?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item20e35b3631 http://www.ebay.com/itm/Authentic-Case-Mate-Tough-Case-Dual-Layer-Maximum-Protection-in-Black-for-LG-G2-/321387531508?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item4ad4308cf4 מה לדעתכם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה מאוד מטרידה באייפון מכיוון ואני לקוי שמיעה אני זקוק ליותר מכולם את הרטט... עברתי מגלאקסי לאייפון,אחרי שבגלאקסי יש רטט חזק מאוד אך באייפון הרטט הוא קצר מאוד וחלש מאוד יחסית...יש דרך להגביר את עוצמת הרטט ואת אורך זמן הרטט? אני מדבר על רטט כששולחים הודעות ( כגון ווסטאפ,ליין,הודעות רגילות -הרטט ממש קצר) יש דרך להאריך את הרטט? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפשים סמארטפון מוזל עם שם בינלאומי? הגירסה \"הקלה\" של מכשיר הדגל החדש מבית Huawei יכולה להיות שלכם תמורת קצת יותר מ-200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%97-%d7%94%d7%a7%d7%98%d7%9f-huawei-p8-lite-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו פה יודע מנסיון איך לבצע Root למכשיר הנ"ל? אני מדגיש את הנסיון, כי בתוצאות חיפוש של גוגל תראו כמה פתרונות, אבל אף אחד לא עבד לי.. (משהו כמו האתר הרשמי טוען שגנבו לו את הקבצים למשל. ככה לפחות הבנתי...) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, כרגע ברשותי galaxy s2 שמתחיל להידפק, ואני מחפש מכשיר חדש. אני לא רוצה להשתגע יותר מדי עם המחיר ולא מחפש flagship. מקצת קריאה פה ושם הפלאפון שהכי משך לי את העין הוא ה motorola moto G, שכל ביקורת עליו אומרת שהוא ממש משתלם למחיר שלו. מה אתם אומרים עליו? הוא נראה טוב מכדי להיות כל מה שהוא מתיימר להיות עם המחיר הזה... הדבר העיקרי שאני מחפש בפלאפון זה מסך טוב וגדול, כי השימוש העיקרי שלי הוא גלישה באינטרנט, סירטונים ביוטיוב ומוזיקה. לא אכפת לי בכלל לגבי מצלמה. בנוסף - ראיתי שהוא לא מגיע עם ADAPTER לחשמל, אני יכול להשתמש במטען (המקורי) של ה galaxy s2 שלי או שזה ידפוק לי את הסוללה? במידה ולא, אשמח לקבל עצה על איפה אני יכול לקנות מתאם וכמה זה יעלה לי. תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש שם מגוון טאבלטים חסרי שם (ולא) ב-50%, אמנם זה לא 50% אמיתי כי המשלוח קצת יותר יקר מהרגיל אבל השאלה עדיין קיימת, האם שווה ? יש שם מכשיר ששווה להביא ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשורה מעניינת בשוק הסמארטפונים מגיעה דווקא מיצרנית סינית אנונימית יחסית בשם Innos. הסמארטפון החדש הוא D6000, וכשמו כן הוא - בעל סוללות עם קיבולת של 6,000 מיליאמפר-שעה לכתבה: http://hwzone.co.il/innos-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%97%d7%a1%d7%a8%d7%aa-%d7%aa/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כבל otg לנקסוס 7 2013 ורציתי לדעת אם אם אני קונה שלט של ps 3 או כול שלט אחר חוטי אני יוכל לשחק בו ללא רוט תודה מראש נריה אלחנן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מדובר באיפוד דור 6 כסוף 120GB (דור שני) נעצר כמעט בכל פעם שאני מסנכרן שירים עם השגיאה (-69) בדר"כ .. כרגע עם חומרה של רוקטבוקס.. כשאני מעביר שירים לתקיה של המוזיקה בכונן ההעברה כמעט תמיד נפסקת לקראת ההתחלה כמובן שניסיתי פירמוט ושחזור ופרמוט עם DFU והתקנה מחדש של חומרה של איפוד תואמת 2.0.1 - ללא הצלחה .. האם זו בעיה בכונן קשיח ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-