עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by sgsg,

היי, יצאה מפת סימון שבילים חינמית (פתוחה) שניתנת להפעלה על אנדרואיד, למי שמעוניין. את המפה אפשר להפעיל עם Orux Maps בכל מכשיר. הורדה מכאן: https://github.com/HarelM/maperitive-rulesets/tree/master/IsraelHiking#create-israel-hiking-map-similar-to-israel-trails-committee-itc לפני ההורדה, תוכלו לראות את המפה באתר הזה: http://osm.org.il/Israel%20Hiking/IsraelHikingMap.html

• 3 תגובות
    • 32.4k צפיות
  2. Started by card,

שלום נתקלתי בטלפון, שאני חושב שהוא הכי יפה שראיתי אי פעם, מהסיניים. להלן תמונות שלו: הבעיה, המעבד שלו הוא MTK6577, שהוא מעבד יחסית ישן, עם כמה חסרונות: להלן כמה דברים שכתבו לי על MTK6577, בקשר לטלפון אחר: עקב כך, חשבתי אולי לנסות ללכת לאתר היצרן של הטלפון הזה, ולחפש שם עוד דגמים, יותר חדשים, כך המעבד יהיה חדש יותר, ואולי עם עיצוב דומה או זהה. הבעיה.. לא מצוין היצרן שלו.. הטלפון קיבל את השם הממותג "HDMIDroid", אבל יכול להיות ששם הדגם האמיתי שלו הוא סתם אותיות ומספרים. מישהו יודע מי היצרן של הטלפון הנ"ל? להלן לינק אליו: http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/4.3_Inch_Dual_Core_Android_4.0_Phone_HDMIDroid_…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אני מחפש מכשיר שיעלה כמה שפחות שיוכל להקליט שיחה. לא אכפת לי גם לקנות מהנוקיות הפשוטות ב150-200 שקל ובנוסף לזה לקנות מכשיר שמתחבר אליו ומקליט שיחה, מבלי שיהיו ברקע צפצופים. אין לי בעיה להזמין מאיביי

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  4. שלום לכולם, לא מזמן עברתי ל-HTC One X אחרי הרבה זמן שהייתי עם אייפון, ואני מאוד מרוצה אך חסרה לי האופציה להפעיל את נגן המוזיקה ישירות ממסך הנעילה. האופציה היחידה שמצאתי היא להוריד אפליקצייה שמחליפה את מסך הנעילה, אבל אני דווקא אוהב את מסך הנעילה המקורי של ה-Sense ומעדיף לא להחליף אותו. יש דרך להוסיף ווידג'ט של הנגן למסך הנעילה המקורי? תודה!

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by קיפוד,

היי האם תוכלו להמליץ לי על סמרטפון עד 1200 שקל שיהיה גם DUAL SIM מטרות עיקריות: WAZE אימיילים קצת משחקים תודה יניב

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות את הפלאפון JIAYU G4 Advanced אך אני לא יודע מאיזה אתר,אך אני יודע שהוא עוד לא יצא והוא יצא בסוף החודש.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  7. האם המכשיר סמסונג c3053 תומך בהוט מובייל? אם לא מה האפשרויות בתקציב עד 600 ש''ח עדיפות למכשיר רגיל. המכשיר מיועד לאדם מבוגר

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  8. תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת אם ממש שווה. דרישות עיקריות- מעדיף מכשיר קומפקטי, אך לא יותר מדי - 4 אינצ' זה די והותר. מצלמה טובה מסך חד עם צפיפות פיקסלים גבוהה מעבד וזכרון - מחפש מכשיר שיתקתק, לא כזה שאצטרך לחכות 2 שניות בכל מעבר תפריט. סוללה חזקה - הכי חשוב! לא אכפת לי שיהיה מכשיר סיני כל עוד הוא מתפקד כמו שצריך, אפשר להלביש עליו כיסוי חיצוני והוא עונה על הדרישות. ניתן להזמין מחו"ל, אבל לגבי זה, יש שאלה - כשמזמינים מכשיר סיני מאחד האתרים, צריך לשלם עליו מסים מסויימים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איך מקליטים שיחה ברומים של (CM(10.1? - עבור SGS2

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  10. ברוכים הבאים לדיון הרומים המומלצים, בו ניתנת לכם הבמה להמליץ על כל רום שאהבתם או התרשמתם ממנו למכשיר שלכם (או של חבר). כדי לשמור על הסדר בדיון, בעת פרסום רום אנא וודאו להמליץ ע"פ הטופס הבא: * כותרת או שם הרום * מכשיר * גרסת אנדרואיד * הערות והארות (בעצם כל מה שיש לכם לומר על הרום- דברים טובים, רעים, באגים ידועים, פיצ'רים מגניבים..) * לינק (בבקשה גם תכללו את הכותרות של הטופס בפוסט שלכם) נשיקה ווירטואלית (או חיבוק לבחירת המשתמש) יינתן לכל ממליץ שיפרסם הודעה אסתטית, מסודרת, ארוכה, מושקעת ואיכותית, כמו שאני אוהב. רצוי עם צבעים (ולא הצבעים של העורך), הדגשות, קווים תחתונים, כוביות או רשימות וכיו"ב. מי שיוסיף תמונות יקבל גם דובון פנדה. דרכים לשמח אותי: * פלטה מרעננת: …

• 9 תגובות
    • 15.2k צפיות
  11. Started by mrraz,

עברתי עכשיו בסניף של באג יש להם גלאקסי S4 לבן במבצע עם אחריות של היבואן הרשמי שיחקתי עם הטלפון, מגיב מהר. בדקתי את שם החומרה מסתבר שזה I9505 מוזר, בטוח שזה לא יבוא של היבואן הרשמי שאלתי זה המודל שמקבלים ? אה..לא.. מקבלים משהו אחר, אבל זה אותו הדבר...

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  12. היי לכולם היות והתקנתי רוט, סמסונג אינה מאפשרת לי לעדכן אוטמטית את גרסת המכשיר. כרגע אני תקועה עם 4.1.1 - אפילו לא זכיתי לעבור לגרסה 4.1.2 בה מתאפשר מסך כפול בכל מקרה, היות והבנתי שאם ברצוני לעדכן גרסה עלי לצרוב אחת חדשה, אז למה כבר לא לעדכן למשהו עדיף. השאלה על מה כדאי ללכת. הייתי רוצה משהו שיתן לי את מירב הפיצ'רים אבל בה בעת גם לא לאבד תכונות שסמסונג הוסיפה כמו אותו מסך כפול שאמנם טרם יצא לי להשתמש בו אבל הוא נשמע לי דיי שווה. לכן, חשבתי שכדאי ללכת על רום מבוסס סמסונג. האם יש כזה רק אחד? אם יותר, מה ההבדלים בינהם ומה מומלץ? אם יש משהו אחר ממש מומלץ ולא מבוסס סמסונג אשמח לשמוע גם - רצוי כמובן עם הסבר מה כ"כ טוב בו. תודה לעוזרים ושבוע נעים וקריר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by saarxee,

שלום, אני מתכנן רכישת מכשיר סלולרי חדש ומתלבט בין שני אלו. אני יודע ששניהם מצוינים, האם ה-S3 נחשב למכשיר משתלם? כרגע, יש ברשותי מכשיר סלולרי ישן יחסית וללא מסך מגע, הגיע הזמן להשתדרג. אני מנסה להתלבט ואולי לנסות ולהתפשר על ה-S3 עקב כך שאני ארצה גם רישיון. תודה.

14. Started by ziko,

שלום לכולם כנראה שהשבוע המזל שלי על הפנים נקסוס 4 שהזמנתי חדש תקול ועכשיו הטאבלט התקלקל אז הבעייה היא כזאת : למכשיר לוקח הרבה זמן לעלות וכאשר הוא עולה אני מנסה פעולה כלשהיא ולפתע המסך נהייה עפ פסים כחולים ולא רואים כלום חוץ מהפסים 1- האם החלפת הרום יכולה לעזור 2- איך עושים זאת האם יש מדריך כמה זה מסובך למי שלא ביצע זאת אף פעם האם יש לכם פתרונות אחרים תודה צביקה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by lgmtk,

שלום. אני מקבל עכשיו את הGS3 החדש שלי, כאמור גרסת I747 - הגרסת דור 4 של AT&T מארה"ב. הבנתי שהרומים הרגילים של I9300 לא יעבדו עליו ואפילו יברקו אותו. רציתי לדעת האם קיימים רומים טובים בעברית לI747 או שאין לי ברירה אלא לחפש רום באנגלית ולהוריד מקלדת בעברית? כמו כן, האם כדאי לי להחליף קרנל בכלל? תודה לכל עוזר!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, לאחרונה יש פרסומות של יבואנית סמסונג על עדכוני תוכנה אוטומטיים למי שקנה את המכשירים שלה, באמצעות תוכנת ה FOTA. האם ניתן להתקין גם על מכשיר שלא יובא ע"י היבואן, ואם כן, כיצד (לא ראיתי את התוכנה באתר ההורדות של סמסונג). תודה, אורן

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by hararim,

למישהו יש המלצות מאיפה ניתן להוריד ובעזרת איזה אפליקציה לקרוא? ניסיתי להוריד את Overdrive Media Console אבל המכשיר משתמש באפליקציית ברירת מחדל שלו ואני לא יודע איך לשנות זאת.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  18. ואם כן, יש למישהו חנות מומלצת?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  19. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... חבר מהעבודה נוסע לטיול לחול, היעד הוא קנדה/טורונטו, שם יהיה לו זמן לקנות. על איזה טאבלט הייתם הייתם ממליצים במחיר הנ"ל ? ההעדפה של החבר היא לטאבלט של חברת סמסונג, כמו כן שיהיה בו חיבור HDMI. אשמח לשמוע המלצות ..

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by ziko,

שלום לכולם זה עתה קיבלתי מכשיר חדש נקסוס 4 מחו"ל (ארה"ב) הגעתי לתחנת שרות אורנ'ג על מנת להחליף למיקרו סים מנסה לחייג מהטלפון רואים שיחה יוצאת אך ללא צליל חיוג וזה שמקבל את השיחה לא שומע כלום כלומר יוצאת שיחה בלי אפשרות לבר ולשמוע גירסת אנדרואיד היא 4.2.2 האם יש למושג כל שהוא? אני לא רוצה להאמין שהמכשיר תקול גלשתי בו שמעתי מוסיקה האם צריכים להתקין גירסת תוכנה כל שהיא נא עזרתכם האדיבה והמהירה תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. כאשר אני כותב על גבי הטאבלט בonenote הטקסט יוצא מאוד "מרובע" ולא חלק כמו כתב יד, בעוד שכשאני מוסיף הערות על גבי קבצים עם תוכנה אחרת היא כנראה עושה קצת עבודה ברקע והכל יוצא חלק כמעט כמו כתב יד. האם קיימת אפשרות לעשות אותו הדבר בone note? במידה וכן איך מאפשרים זאת (לא מצאתי אפשרות כזו)? במידה ולא, האם קיים תוסף כלשהו שיכול להוסיף אופציה כזו? בנוסף, יש לי בעיה עם זיהוי פרק היד בתור העט כאשר אני שם את היד על גבי המסך (בדיוק כפי שהייתי מצפה שמסך קיבולי יעשה). האם יש אפשרות לעשות שזה לא יזוהה כקלט? אני מניח שיש פה הרבה ענייין של סוג המסך (אני משתמש באסוס vivotab smart), האם יש לו אפשרות כזו (אם כן איך להפעיל אותה?)? במידה ולא, האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת (או לפחות להוסיף איזו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by kobibo,

האם יש דרך או אפליקציה של שעון מעורר שבה ניתן יהיה לשנות את עוצמת הווליום של השעון מזו של המכשיר ? לא רוצה לקום בבהלה כל פעם שהשעון המעורר פועל יש דרך להנמיך את העוצמה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by FARKASH7,

לאחר הזמנה וניסיון מוצלח עם ZTE V970, אני צריך להזמין גם לאמא שלי סמארטפון סיני זול. חשבתי להעביר לה את הV970 החדש שקניתי לעצמי ולהזמין Lenovo A820. הבנתי שמדובר במכשיר טוב, ומומלץ יש לי כמה שאלות: האם יש לו קהילת פיתוח? האם יש רום מומלץ שכדאי להתקין עליו? יש מישהו עם הטלפון כזה כאן שיכול לשפוך מניסיונו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם, שאלה הזויה אני יודע, אבל יש באפשרותי לקבל אייפון S4 חדש דנדש בחינם (לא יודע כמה נפח), וההצעה הזאת בדיוק באה לי בזמן שחשבתי לקנות גלקסי 3 (או 4, אין לי מושג מה ההבדל ביניהם בכלל), מה דעתכם? אגב עוד משהו שמאוד חשוב לי ולא גרם לי לקפוץ על האייפון זה נושא הקרינה שהוא פולט, הבנתי שכמות הקרינה באייפון היא בשמיים לעומת מה שהגלקסי פולט, האם זה נכון? ההבדלים באמת כאלה משמעותיים?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by kdani,

הי, מישהו יודע מה האופציה הכי טובה לשימוש בפלאפון (בעיקר DATA) בקפריסין למשך שבוע ? (מבחינת עלות וכיסוי כמובן...) תודה.

• 13 תגובות
    • 13.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים