גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
מותג ה-V של החברה עשוי לשוב אל מרכז הבמה מוקדם מהצפוי ולשמש כמכשיר ה-5G הראשון - לצד ה-G8 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
גם המותג הצעיר הפופולרי הגיע אל תערוכת MWC 2019 - עם מכשיר הדור הבא שיכלול מסך ארוך במיוחד בתוך מארז ייעודי שאינו חושף את התמונה המלאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת שבבי ה-Snapdragon מקווה לפרוץ קדימה בשוק הרכבים החכמים, בזמן שהיא מתכוננת למתקפה על הדור החדש של קישוריות הסלולר שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
יהיו הפתעות? אירוע ההשקה המרכזי של גוגל עבור מכשירים חכמים לשנת 2019 עומד להתחיל ולחשוף לנו את כל התוכניות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת הביניים מבית Xiaomi תחצה רף מחיר של 2,000 שקלים בשנת 2023?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 326 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון שיזנח את ממשק ה-MIUI לטובת מערכת Android One נטולת תוספות ושינויים מיותרים עתיד להוות שדרוג משמעותי מאוד לעומת קודמו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
ענקית הטכנולוגיה מציגה צמד דגמי ביניים חדשים שמצרפים אותה אל אחוות ה-5G - עם די הרבה מאפיינים אשר בולטים בחסרונם לעומת לא מעט דגמים אחרים זולים יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם הביניים הטרי ביותר של היצרנית הסינית המפורסמת מזכיר כמה וכמה מכשירים אחרים שכבר הוצגו בעבר - אבל זה ממש לא אומר שהוא אינו משתלם ביותר לכל אלו שמחפשים מקסימום תמורה בפחות מ-200 דולר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
את מעבד ה-Dimensity 1000 המבטיח לא הזדמן לנו לראות מככב באף סמארטפון בשוק - אך כעת מגיע ה-Dimensity 1000 Plus שאמור לשנות את המצב בתוך מכשיר דגל מבית מותג סיני צעיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
להגיד לכם תאמת אני מאוכזב קשות מההשקה של אפל של האייפון 5 , צפיתי להרבה יותר אכזבו מאוד , מה בסה"כ שיפרו מסך 4 אינטש מטופש ומעבד וזהו ... אפילו מראה מהפכני לא עשו שום דבר מעניין ... כנראה אפל מאבדת את הדרך שלה אחרי ג'ובס ז"ל ... תאמת מההשקות האחרונות שהיו לאחרונה של המכשירים הסלולרים הכי התרשמתי מ SAMSUNG GALAXY NOTE 2 מכשיר באמת ברמה גבוהה מאוד חומרה הכי חזקה כיום בשוק מסך ענקי ומדהים והרבה פיצ'רים מעניינים .. כאחד חובב מוצרי אפל מאז ומתמיד ויש לי אייפון כנראה השנה אני חוצה תכביש למתחרה כי אני מרגיש פראייר לשלם לאפל השנה על טריק שיווקי ולעבוד על האנשים שהמסך גדל והעובי דק יותר .. בולשיט עבודה בעיניים ! לגבי הגלקסי נוט 2 .. יודעים מתי הוא מגיע לארץ ואיזה מחיר יהיה פחות א…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שבבי ה-5G המשתלמים של המפתחת הטאיוואנית בדרכם לאירופה, ואולי גם לישראל - במסגרת הגרסה הבינלאומית עבור ה-Redmi Note 9 5G שעתידה לקבל הכרזה רשמית בקרוב מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן ברצוני לכתוב פה התרשמויות שלי מנגנים מבדיקה עם אוזניות KOSS PORTAPRO בחנויות באג וHANDY בדיגינגוף: CREATIVE ZEN VM 30GB - הנגן מרשים מבחינת העיצוב, איכות שמע מצויינת וחזקה, אך דבר אחד מאוד הפריע לי - הכפתורים הרגישים שגם המוכר וגם אני וחבר שלי התסבכנו איתם. SANDISK SANSA E2XX - טוב הגלגלת לא כל כך נוחה, העוצמת שמע היתה חלשה עם האוזניות, והבנתי שהוספת הזיכרון מאטה מאוד את המכשיר, שלא נדבר שמאפשרת רק לשים מוזיקה IPOD VIDEO G5 - איכות שמע דומה מאוד לקריאטיב. הנגן מעוצב יפה אבל שוב - לא משתלם לדעתי, אלא אם כן יהיה 80 GB במחיר טוב - פחות מ2000 שקל ARCHOS 504 - ממשק לא נוח, עוצמת שמע חלשה מאוד עם האוזניות שלי IAUDIO A2 30GB - ממשק מצויין, איכות שמע ווידאו טובים מאוד, תחושה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדיין מתלבטים מה הוא המכשיר החכם הכי טוב בפחות מ-300 דולר? עכשיו יש לכם מתמודד משמעותי נוסף לשקול: ה-OnePlus One קשישא בגירסת ה-64GB שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%94-oneplus-one-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%a7%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a5-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אזכורים לדגם ה-Lite של ספינת הדגל משנה שעברה מתחילים להופיע במרשתת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום התחברתי להוט מוביל הכל כלול חברים אמרו לי שאם שולחים תמונה בהודעה אז זה עולה כסף הנציג אמר לי שהכל כלול שלא משנה מה אני אעשה זה יעלה לי 49 שקל בחודש (אני לא מדבר על תוכנות כמו wsp או viber) אני מדבר על שליחה הודעה רגילה
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כידוע כל רום רציני (CM למשל) שהוא לא רק טוויקים בממשק המשתמש, צריך נתונים ודוקומנטציה מתאימה בנוגע לחומרה של המכשיר שאליו הוא מיועד. סמסונג שפיתחה את שבב האקסינוס, שמכשירי האנדרואיד הפופולריים ביותר בנויים סביבו, לא שיחררה את המסמכים האלה, בניגוד לחברות רבות אחרות (סוני, טקסס אינסטרומנטס, קוואלקום) וכתוצאה מכך נתקע למעשה פיתוח הרומים למכשירים שמבוססים על השבב הזה. נכון לעכשו, הפיתוח של CM לגירסאות הבינלאומיות של ה-S2 וה-S3 פחות או יותר עומד במקום וגירסה יציבה של CM10 לא נראית בעתיד הנראה לעין. חמור מכך, המצב הזה גורם לכך שמפתחים רבים פשוט נוטשים את מכשירי סמסונג ועוברים לפתח למכשירים עם חומרה יותר ידידותית. מה אתם יכולים לעשות? ב-XDA נפתח דיון שבו מפורטות הכתובות בסמסונג…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי סמסונג גלקסי 2 - טלפון נייד ומופיעה לי הודעה כזו: DATA USAGE WARNING שמודיע לי כי השתמשתי ב-2G מתוך 5G שהמנוצל ביותר הוא הפיסבוק 158MB . ניקוי עם ה-CLENER DATE לא שינה דבר . כיצד אני פותר את הבעיה הזו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המכשיר היה בתיקון החליפו לי לוח אמ, מאז הפסקתי לקבל הודעות אוטומטי למייל. אני צריך להכנס למייל בשביל לראות אותן, זה לא קופץ לי כמו הודעת ווצאפ, איך אני משנה את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי Cyanogenmod, מדי פעם, באקראי, אני מקבל SMS מאורנג' (ספקית הסלולרי שלי) שתוכנו - orange time. Incorrect service code: IΞΩJDJT Please check the service spelling. For a list of service codes, send H to 999. לפעמים אני מקבל כמה הודעות כאלה באותה השעה, ולפעמים עוברים ימים ושבועות בין הודעה להודעה. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? (זה נשמע לי כמו תוכנת ריגול שמנסה לפנות לשירותים סלולריים לא סטנדרטיים כלשהם או משהו דומה)
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, נסיתי להתקין adfree על מכשיר ה- LG G2 שלי.דאגתי להרשאת מפתח, להפעלת debugging ולהתקנת הדרייברים הנדרשים אולם בסוף הליך ההתקנה, הופיעה ההודעה: "לא ניתן לקבל הרשאת רוט" מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהעתקת קבצים לנגן הוינדוס שולח לי הודעת CONFIRM STREAM LOSS, מי האשם? עריכה: מה הולך איתי ככה פותח תארדים בלי לבדוק קודם? ממש בושה... טוב נו, אני אאשים את השעה... זאת השעה!! לילה טוב (:
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קיבלתי היום בצוהוריים הודעה עם המילה "ניסיון" ממספר 068554554. לא התקשרתי בחזרה אבל ניסיתי לשלוח הודעה לברר מי זה וההודעה לא נשלחה. האם זה חדש של ספאם? מישהו נתקל בזה? ממה שביררתי זה היה פעם קידומת של פלאפון בכלל...
-
- 2 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
בחודשים האחרונים אני מקבל מדי פעם הודעת טקסט ריקה ממספר חסוי. סהכ קיבלתי עד עכשיו 5 הודעות כאלה בערך. אני לא יודע אם זה בעיה בטלפון (SGS2), בעיה ברשת סלולר, מישהו ששולח לי את זה או משהו אחר.. מישהו אולי יודע מה זה או נתקל במשהו דומה אי פעם ?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
המכשיר החכם הייחודי שהיה אמור להקפיץ את יוצר מערכת האנדרואיד אל מרכז העניינים ממשיך להיתקל בביקוש נמוך, ומוצע בקיצוץ של יותר משליש מהעלות המקורית שלו לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-