גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קודם כל אני מבקש שרק מי שיודע באמת ושיכול להביא קישורים לאתרים שאומרים את זה - יגיב. תודה. אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הנגנים מלבד גודל המסך, ואם אפשר אז גם להבין למה ל creative vision יש מחיר יותר גבוה ב 100$ (!!!) למרות שאני חושב שהוא זה שפחות טוב. אני רוצה לדעת אם יש הבדלים בסאונד, בממשק, או בכל פונקציה אחרת שאתם יודעים ומכירים. אני מבין שאת שני הנגנים לא מייבאים לארץ, אז אני רוצה גם לשאול איך בדיוק אני מייבא אותם, עם איזה אתר אינרנט (חברת הובלה בואו נקרא לזה) אני מביא את זה לארץ וכמה יעלה לי המשלוח. ואם אפשר עוד שאלה קטנה, מה אתם חושבים מי עדיף בין שניהם ואולי אפילו ה Cowon A2 עדיף על שניהם. תודה רבה לכם.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה המליצו לי לשים בטלפון את הדפדפן של אופרה ולאחר חיפוש עליו באמת הבנתי שמומלץ ביותר, רק השאלה היא במה עדיף לבחור מבין השניים ומה ההבדלים בניהם??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . אני מתכוון לקנות את אחד משני הניידים הנ"ל . רציתי לדעת מה ההבדל בניהם למעט הגודל ? אני מודע לכך שיש שוני בסוללה ובראם לטובת הZ3. אני מתכוון שאם השימוש העיקרי שלי זה שיחות , סמס, גלישה וצילום לפעמים , בלי לשחק . האם אני יכול להסתפק בקומפקט למרות שאין מגבלה כספית ? תודה . אלישע
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
האם יש הבדל משמעותי בביצועי המכשיר/ מהירות שלו קליטה אניטרנט וכל השאר בין הרום של חברת סאני לשל הוט מוביילבנוסף מה עושה הכפתור החזרה להגדרות יצרן כי יש לי הרבה זבל ודברים בפאלפון וחבל לי לנסוע עד הוט מובייל כדי שיעשו לי איפוס למכשיר האם ההחזרה להגדרות יצרן מנקה לי את כל המכשיר וכיביכול עושה לי אותו כמו חדש ??? אני צריך שרק אנשי הקשר שלי ישמרו כל השאר לא חשוב לי תודה מראש בנוסף טוב אז כך הורדתי מספר סירטונים מיוטיוב כולם כקובץ MP 4 הבעיה שחלק מהם בודדים יש צליל אבל אין תמונה איך אני יכול לתקן את זה ?? ניסיתי במספר נגנים והבעיה מופיעה גם בהם</blockquote>
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן רכישת מכשיר סלולרי חדש ומתלבט בין שני אלו. אני יודע ששניהם מצוינים, האם ה-S3 נחשב למכשיר משתלם? כרגע, יש ברשותי מכשיר סלולרי ישן יחסית וללא מסך מגע, הגיע הזמן להשתדרג. אני מנסה להתלבט ואולי לנסות ולהתפשר על ה-S3 עקב כך שאני ארצה גם רישיון. תודה.
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-s2 הרבה יותר זול. האם יש הבדלים בולטים? כמו כן, ראיתי בדיון שמתחתי משהו על נקסוס 8. בחיים לא שמעתי על הטלפון הזה... חשובה לי מאוד המצלמה+צילום ודיאו ארוך ואיכותי, ספיקר טוב, אפשרות להכניס אוזניות, ורשמקול באיכות דומה למצלמה. כמו כן חייבת להיות אפשרות להפוך את הטלפון לראוטר למחשב הנייד שלי. הנקסוס מתאים? ה-s2 מתאים? מבולבלת לגמרי. מעדיפה משהו עד 2000 ש"ח. מצאתי s2 ב-1500... ועכשיו אומרים לי שיש גם טובים באותו מידה בפחות כסף... מצד שני גם האחריות חשובה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אייפון יש הבדל גדול בין הגרסא הישנה לחדשה גם ככה אין לי דור 3 ואני לא מתכוון לעשות ולgps בטח לא יהיו מפות לישראל יש עוד טעם לקנות את האייפון החדש או שעדיף את הישן שזול יותר?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הפופולרית רוצה להיות זו שמנפצת את הכללים בשוק מכשירי הדגל גם בשנת 2019 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית היפנית מאותתת לנו שהיא עדיין כאן עם דגמים בעלי מסך 13 אינץ׳ ומשקלים שלא מגיע אפילו ל-800 גרם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המומחים ביצירת גרסאות דיגיטליות של מכשירים חכמים שטרם נחשפו מספקים את הסחורה פעם נוספת - ושוטחים בפנינו את כל הפרטים על שלושת הדגמים המתקדמים שבדרךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית המכשירים החכמים ההודית הפופולרית Micromax משיקה סמארטפון סופר משתלם משלה, מצוייד בשבב מתומן ליבות של קוואלקום ורום מבית Cyanogen לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%94-micromax-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4/
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
ההורים שלי טסים לסין,אני רוצה טלפון נייד ,אני מחוברת דרך אורנג. מה אתם ממליצים? כי אני יודעת שלא כל טלפון יתאים לפה. אני מעדיפה של חברת סמסונג תודה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שנים של כשלונות מסחריים רצופים לא מרתיעים את היצרנית הטאיוואנית, שתציע לנו ספינת דגל מתקדמת משלה גם ב-2018 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
- 1 follower
-
-
האם סמארטפון ה-HTC One A9, שכנראה יכוון דווקא אל שוק הביניים ויוכרז רשמית ב-20 באוקטובר, יצליח להוציא את היצרנית הטאיוואנית מהמשבר העמוק שבו היא נמצאת? הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/ההזדמנות-האחרונה-סמארטפון-מוביל-חדש-מ-h/
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
האם מצב הלילה המוכר של מכשירי הנקסוס יושמט לחלוטין בגרסה 7.1 של מערכת ההפעלה מחברת הענק? דיווחים עדכניים מצביעים על תשובה חיובית לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
בדומה למיקרוסופט, גם HP מעוניינת לאותת לעולם שהיא מכינה קבלת פנים ראויה למערכת ההפעלה הגדולה החדשהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי הסיפתח מ-Eluktronics - גם ספקית המחשבים XMG מאמצת לדגמיה הניידים המובילים פאנלים אשר משלבים בין רזולוציית תצוגה מוגדלת לקצב רענון גבוהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.gsmarena.com/texas_instruments_backtracks_from_smartphones_goodbye_omap-news-4861.php Texas instruments מפסיקה את פיתוח פלטפורמות ה OMAP שלה, הנמצאת בשימוש במספר גדול של סמארטפונים וטאבלטים. עפ"י ההכרזה, TI לא מרוצים ממספר החברות שבחרו בפלטפורמה שלהם, ומנתח השוק שהם מכסים, ולכן ישנו את המיקוד שלהם לפלטפורמות רכב, שלמרות נפוצות הסמארטפונים- זה שוק הרבה יותר גדול ורווחי. גוגל הכריזה לפני כשנה על TI כשותפת הפיתוח העיקרית שלה, ושתשתמש בפלטפורמות שלה כבסיס עיקרי לפיתוח גרסאות של מערכת האנדרואיד, ולכן גם הגלקסי נקסוס משתמש ב OMAP4460 גוגל כנראה תצטרך למצוא שותפת פיתוח חדשה....
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המכשיר החדש של היצרנית הסינית לא מבזבז זמן ונכנס מיידית למקום מכובד ברשימת המשתלמים ביותר לכתבה
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
זה לקח כמעט חצי שנה מאז ההכרזה המקורית עבור המשתמשים הסינים - אך הגלגול החדש של סדרת הביניים הפופולרית מבית Xiaomi סוף סוף עומדים לזכות להתרחבות הזמינות שלהם שאמורה להנחית אותם גם כאן בישראללכתבה
-
- 0 תגובות
- 331 צפיות
- 1 follower
-
-
פגישה אופטימית בין מנהיגי ארצות הברית וסין מביאים להצהרה חיובית עבור חברת הענק, כאשר השלב הבא עשוי להחזיר את המצב לקדמותו ולבטל את כלל העיצומים שהוטלו עליה בתקופה האחרונה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שנים בהן פגשנו בעיקר מכשירי ביניים מפוהקים עם תמחורים גבוהים מדי, האם סוף כל סוף יש סיבה מוצדקת להתעניינות בינלאומית במכשיר מבית המותג המפורסם שבבעלות לנובו?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
- 1 follower
-
-
לצד דגמי ה-Mi 10 היוקרתיים והיקרים - מדינות אירופה קיבלו גם את דגם ה-Mi 10 Lite המסקרן עם שבב Snapdragon 765G וסוללה נדיבה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
- 1 follower
-
-
ההשקה של ה-One A9 החדש והיקר איכזבה אותנו, אך יתכן של-HTC יש שפן מפתיע בשרוול לכל מי שמעוניינים בעוצמה, ולא רק במראה לכתבה: http://hwzone.co.il/ההפתעה-שבדרך-ל-htc-יש-מכשיר-שוק-גבוה-חדש-ומ/
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-