עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by hen1235,

האם אמורה להיות בעיה להפוך מכשיר של אורנג' ל-free sim? אני מתכוון כמובן לדגם ה-W980 של סוני אריקסון...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. למרות שהרבה מהרכיבים נותרו דומים ואפילו זהים לאלו מהדור הקודם, צמד ה-iPhone 8 וה-iPhone 8 Plus עדיין מוערך עם עלויות BOM גבוהות יותר, אשר מסבירות את ההחלטה של החברה להקפיץ את מחיריה לכתבה

3. Started by ModChiP,

היי, כרגע יש לי שיומי רדמי 4 פרו, אני מחפש מכשיר חדש עם אותם הממדים, ואני לא מוצא משהו מתאים. כבר לא מייצרים מכשירים בגודל הזה?

4. שלום רב רכשתי מכשיר טאבלט סאמסונג 4 10.1 דרך יבואן רשמי . כאשר הדלקתי אותו הבטריה עמדה על 57 אחוז - כלומר לא היתה ריקה...מעבר לזה, האיתחול היה ראשוני אבל כאשר הסתכלתי בישומים שירדו לתדהמתי ראיתי שלוש אפליקציות שהיו שם... כלומר עלתה בי שאלה האם המכשיר חדש וכולל אפליקציות שהורדו על ידי היבואן או שמה מדובר במכשיר משומש ? בטיפשוטי עשיתי למכשיר ריסט ואז הן נעלמו . כלומר אם הם היו שייכות לחשבון הגוגל פליי שלי הן היו אמורות לחזור . האן עוד מישו שרכש את המכשיר נתקל בזה? תודה רבה מראש ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן מחפש טאבלט לטיול בדרום אמריקה, כרגע אני בקנדה אז יש לי אפשרות לקנות את זה מקומי. דרישות: יפה, נאה, סרטים, מוזיקה, WIFI ועדיפות לNFC וכרטיס הרחבה. אז מבדיקה בbest buy המתחרים הם האייפד מיני, סמסונג טאב 3 והנקסוס 7 החדש. הנקסוס בגרסה החדשה עולה 240 דולר והישן 200. תקציב עד 250 דולר עם אפשרות לחריגה קלה במידה משתלם. בעיקר אשמח לשמוע נסיון עם הטאבלטים שלכם, והמלצות. יצא לי להשתמש בשלושתם והאייפד מיני הכי יפה אבל הנקסוס נראה לי הכי משתלם all around. מה דעתכם מבחינת התקציב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי, אני אשמח להמלצה לפלאפון בעד 500 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות) כאשר הדרישות הן איכות שיחה טובה וסוללה שתחזיק לאורך זמן ללא צורך בטעינה תכופה. פיצ'רים נוספים יתקבלו בברכה אך אינם נחוצים. עדכון: הרשת היא אורנג' בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. חריגה: עד 200 ש"ח מטרות: שיחות, sms,משחקים ומוזיקה. דרישות: סמארטפון,נוח,מהיר,מסך טאץ ועמיד. חברה: לא משנה תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by the man12345,

שלום, אני מעוניין לקנות סמארטפון לא סיני במחיר שלעד 850 שקלים עד עכשיו המכשיר הטוב ביותר שהוצע לי הוא lenovo s960 מישהו מכיר את המכשיר? מה אתם חושבים עליו? יש למישהו רעיונות למכשיר אחר? (לא סיני)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הסמארטפון העדכני של Mstar הסינית עשוי להיות הזול ביותר שתמצאו בשוק עם התבססות על שבב ה-MT6752 של Mediatek לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-mstar-m1-pro-סמארטפון-ביניים-זול-עם-בי/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ModChiP,

איזה רום הכי מבושל לLG P500H? חייב שתהיה לו עברית מלאה. ואיך אני מתקין אותו בצורה הכי נכונה? המכשיר נקנה מפלאפון. אגב, כמה שנים אחריות יש למכשירים האלו?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Dubek,

שלום מהאייפון של אשתי נמחקו כל אנשי הקשר. בהתחלה רק אנשי הקשר של הטלפון ולאחר מכן גם ב- what's up. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה נמרוד

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. המכשיר שנמצא ברשותי Nokia 6120C מתחיל להראות סימני גסיסה. רכשתי לא מזמן Nokia 1280 אני לא מרוצה ממנו הרמקול שלו מאוד חלש והממשק שלו מעצבן ולא נוח. הדרישות: (רוב השימושים מסתכמים בקבלה של שיחות ו- SMS) - מופעל ע"י כפתורים ולא מסך מגע - עמידות - איכות בנייה טובה - רמקול חזק - רדיו אם זה משנה כרגע אני נמצא ברשת Orange. (מנהלי הפורום - אין לי מושג לאיזה פורום ההודעה הזו מתאימה, אתם מוזמנים להעביר אותה לפורום המתאים)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by aaronc76,

שלום, איזה טאבלט אני צריך? שימושים עיקריים: תמונות מסמכים צריך מסך גדול יחסית ממשק משתמש קל, פשוט ונח סוללה שתשאר לאורך כל היום ללא הטענה, כ-8 שעות. עוד פונקציות שלא חשבתי עליהן? איך המסך יראה באור יום\שמש? זקוק, אם יש, למסך ללא השתקפויות והחזרי אור. כרגע לפי מה שאני מבין, המתחרים העקריים הם סמסונג גאלאקסי טאב ואייפד3 האמנם? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by LoopXXX,

אז ככה האופציה הכי זולה בארץ היא KSP אילת ושם ניתן לקנות אותו ב- 2461 ש"ח. (אני מעוניין בגירסה אדומה) חו"ל - יש CLOVE שמומלצת פה על יד רבים והמחיר בה הוא 385 פאונד+ 24 משלוח שזה יוצא 2515.35 ש"ח - אבל אז נודע לי לגבי האתר של http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-siii-16gb-gt-i9300-free-norton-mobile-security-s3-sim-free-unlocked-garnet-red.html ובמחיר שם יוצא 338 פאונד+ 15 פאונד משלוח שזה יוצא כ- 2171 ש"ח. האם יש מישהו מכיר עוד אתרים שהמחיר בהם דומה להנדטק או אף נמוך יותר? אשמח להיות מופתע עוד פעם כמו עם CLOVE. עכשיו לגבי עניין מסים ומשלוח איזה מסים יש ומה גובהם על מכשיר? אם הם בוודאות יאכפו? והאם יש דרך להימנע מיזה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by RonCohen,

משהו יודע מתי יפתח מחדש השרת של אפלנט

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by michal330s,

שלום, ראיתי את הטאבלט הזה. הוא עולה בסביבות 500 שקלים. האם הוא אמין? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות טאבלט מחברה ידועה (אסוס, מסמונג)? תודה, מיכל

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Bose,

אני מחפש נגן אודיו/וידאו עד 2000 שח פלוס מינוס עם 30-40 ג'יגה. ניסיתי להזמין את האייריבר H340 משלושה חנויות שהופיעו בזאפ ולצערי הרב לשלושתם נגמר המלאי. אני עכשיו על סף הזמנה של I AUDIO X5L, לדעתם כדאי ללכת עליו או שיש משהו עדיף במחיר שציינתי? זה דיי דחוף, אח שלי עוד מעט טס לחו"ל והוא רוצה את המכשיר כמה שיותר מהר בבית....הוא כמעט הזמין IPOD 30 VIDEO במכירה קבוצתית עריכה: אח שלי היה ממש לחוץ על הזמנה וחבל שהאתר לא עבד באותו זמן ולא זכינו לתגובות מהמבינים בעניין. אז הזמנו את זה בסופו של דבר, מקווה שהמכשיר טוב. http://eline.co.il/index.php?sid=104〈=he&act=ecommerce&cat=1397&id=2237 אפשר למחוק או לנעול כי אף תגובה לא תועיל כבר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. היצרנית היפנית מאותתת לנו שהיא עדיין כאן עם דגמים בעלי מסך 13 אינץ׳ ומשקלים שלא מגיע אפילו ל-800 גרם לכתבה

19. חברי הפורום שלום, כרגע יש לי טלפון נייד מדגם Nexus 4 משנת 2013, שעלה בזמנו כ-1700 ש"ח. מבחינתי הוא מספק אותי, אולם בזמן האחרון הוא כבה למרות שהסוללה שלו עדיין טעונה, מבצע איתחולים ואיטי בפעולות שבעבר היו מהירות. חבר הציע לי לחשוב על ה Xiaomi Mi A1 ועל ה Xiaomi Mi Note 3. היות וה Mi A1 זול יותר הוא כרגע האפשרות העדיפה. הנה השוואה בין תכונות ה Mi A1 וה Nexus 4: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8776&idPhone2=5048 לפי ההשוואה הנ"ל אני חושב שאפשר לומר שה Mi A1 עדיף בכל הפרמטרים על הטלפון הנוכחי שלי. אני רואה שהמכשיר הזה נמכר בארץ בטווח מחירים של 700-1200 ש"ח. כמו כן אני רואה שניתן לרכוש אותו מאתר כמו LightInTheBox עם הבט…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by jorylit,

רציתי לבקש עזרה בקניית טלפון סלולרי. בנתיים אני רוצה לקנות את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=885120 הכל בסדר עם הטלפון אבל הבעייה שמפריעה לי היא הרזולוצייה הנמוכה. אני מעדיף טלפון של LENOVO כי המליצו לי על החברה הזאת. השימוש העיקרי שלי זה בעיקר לצפייה בוידאו אונליין באיכות יחסית גבוהה ושימושים בסיסיים כמו וויז גלישה ואפליקציות שונות.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... יש לי אפשרות לקבל בקרוב את ה-N95 8G ורציתי לדעת איך הוא מתמודד עם המכשירים היותר חדשים בסדרה, בפרט ה-N85... הוא נחשב מיושן ביחס אליהם או שהוא עדיין מספק את הסחורה? שווה לחכות עד שה-N85 יגיע לסלקום או שההבדלים לא מהותיים? תודה אנשים...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. סיפורי מחנות פרטית http://well-mobile.co.il/ מכשיר מדובר נוקיה 5800 הזמנתי את המכשיר משם , המכשיר הגיע בערכה מבולגנת חצי מהדברים מהדברים ארוזים חצי מהדברים לא ארוזים הערכה לא הייתה נראה חדשה החל מהקופסא למה שהיא מכילה המכשיר היה תוצרת סין , למי שדברים קטנים משנה משהו , צפוי להתאכזב , הזמנתי מכשיר כחול קיבלתי , מפרט שחור , סטנד שאמורים לקבל עם המכשיר לא קיבלתי עם המכשיר הזמנתי מגן מסך בתוספת תשלום שגם לא הגיע אליי ואכן צויין בקבלה , שפניתי לחנות התעצבנו עליי דיברו אליי בחוצפה ואמרו שכנראה שאני לא יודע מה ערכה צריכה להכיל , ושאין כזה דבר ולא קיים כזה דבר מפרט בצבע כחול רק שחור , ושלפני שאני אומר דברים שאני יבדוק את עצמי , רק תראו עם מי יש לכם עסק , שניסיתי להיות נחמד ולהודי…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום חבר שלי הביא לי את האיפוד הזה החדש הקטן הזה בצבע כתום ואו הביא לי רק אותו בלי כלום . אז השאלה שלי זה איך או נטען דרך מחשב או דרך שקע בקיר ? ואם דרך מחשב אז מאיפה אפשר לקנות בשבילו את החיבור הזה למחשב ואני ראיתי חיבור רק של חברת אפל שעולה 200 שקל . אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות לא מקורי או משהו תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אנדרואיד P זמינה להתנסות והתרשמות מוקדמת מאוד - אבל מסמלת גם את סוף הדרך עבור על משפחת מכשירי הנקסוס לדורותיה לכתבה

25. Started by ישראל ברקו,

הגלקסי 3 של זוגתי החוקית ואם בני מזייף עשיתי לו data wipe / factory rese ורייפ קאש והתקנתי מחדש את האפליקציות הרוב גוגל היו נחמדים והתקינו לבד השאר זניח יש לי גיבוי לאנשי הקשר להודעות SMS וגם את התיקיה של whatup אני מגבה לכרטיס זיכרון ולאחר מכן מחזיר למקום ובעניין הזה אני מסודר התמונות גם שמורות על כרטיס זיכרון sd + גיבויים כאלה ואחרים על עננים שונים..... ככה שלא מורגש אפילו שאני עושה לו מחיקה. אני אפילו טורח לצלם את הדפים כפי שהם מסודרים במכשיר לפי טעמה ואחר כך מחזיר הכל בדיוק כמו שהיה. העניין הוא שהמכשיר שלה נתקע בלופים אין סופיים של אתחולים מחדש לפני שעשיתי לו שיחזור להגדרות יצרן המצב היה בלתי נסבל התופעה קרתה כל כמה דקות ורק לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי הייתה מר…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.