עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האם יש דרך אפשרית?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Theflutist,

שלום. אני מתעניין בקניית ג'ויסטיק ויש לי כמה דרישות: 1. שיהיה מתאים למחשב(שאוכל לשחק איתו FIFA 14 למשל) 2. שיהיה זול 3.והאם אפשר לחבר שני ג'ויסטיקים ביחד שיהיה מתאים לשני שחקנים? אני מזכיר שכל השאלות הם לגבי מחשב בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by FresH-MeaT,

מחר חבר שלי נוסע לתאילנד אני רוצה שיקנה לי את ה3GS 16GB כמה יעלה שם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by GasPipe,

לאחר שנתיים+ שבהם השתמשתי ב-Iaudio X5L שלי. הוא נהרס באופן סופי (מלבד זה שהוא מתפקד כהארד דיסק נייד). אני מוכרח לציין שמאוד נהנתי ממנו מבחינת חוזק, גודל (20G) וזמן בטרייה. לפני ההריסה גיליתי שגם ה20G לא מספיק לי ושאני צריך מקום איכסון גדול יותר. אבל לעיתים מאוד נדירות השתמשתי בתכונות מתקדמות כמו רדיו, מקליט, תמונות, וידאו וגם הEQ נשאר קבוע על הגדרה אחת. אני ממש לא טכנופוב ואני מוכן לנסות דברים חדשים אבל אני צריך נגן מוסיקה ולא נגן סרטים. עכשיו אני מחפש את היורש, המועמד הכי מוביל הוא האייפוד קלאסיק בעיקר בגלל שהוא 80G במחיר טוב. הבעיה היא שהרבה מאוד יורדים עליו. האם יש סיבות לקנות נגן אחר ואם כן איזה? (שוב, נגן מוסיקה ולא נגן וידאו). כמו כן, אני לא אדם עדין במיוחד וכבר הי…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by omernis,

אני בת 16 ועכשיו אני עוברת לסלקום. אני רוצה את הפלאפון נוקיה נ97 ואני לא יודעת אם הוא בשבילי.. אני נכנסת הרבה לאינטרנט. ויש כאלה שממליצים לי לקחת אותו וישנם כאלה שאומרים לי שהוא לא מתאים לי. מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by danielzy,

שלום לכולם, אני מחפש אפליקציה לשליטה במחשב כמדיה סנטר. אני אסביר בדיוק למה אני מתכוון: יש לי TV בחדר, שמחוברת למחשב האישי שלי (שגם הוא בחדר) ב HDMI. אני בסכ"ה רוצה דרך האנדרואיד שלי לשלוט במחשב, אבל לא בסגנון שליטה מלאה מרחוק (RDP\Splashtop וכו') אלא בצורה מסודרת שיותר מובנת למסך 4.7" של הנקסוס שלי. כל הדרישות שלי הן בסכ"ה יוטיוב (עם אפשרות להגדלה למסך מלא) וסייר קבצים שאני יכול לפתוח איתו את הסדרות שלי ושהן יפתחו ב VLC במסך הראשי של המחשב מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by נמו789,

יש דרך כלשהי ? חינמית ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by nova1983,

שלום אבקש את עזרתכם . רכשתי לפני כשנתיים אייפון באורנג במסגרת תוכנית לפני כחצי שנה עברתי לרשת פלאפון בימים האחרונים אבד לי האייפון. כשעברתי לרשת אורנג גבו ממני את מלא הסכום על האייפון וחברת פלאפון החלה לזכות אותי בהתאם לחוק ניתוק זיכה כל חודש על האייפון. כיום אני מעוניין להתחיל תוכנית חדשה שבה אוכל לקבל שוב סמארט פון. בשחיה עם נציג פלאפון הוא טען כי לאור זאת שאיני משתמש באייפון שרכשתי כיוון שנגנב הם יחייבו אותי כל חודש על הפלאפון כ100 ש"ח האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי נקסוס ONE ורכשנו עכשיו בורי 9040 המוכרת. המכשיר מזהה ומתחבר בלי בעיות, אבל לא ראיתי, גם לא בהגדרות אפשרות להגדרה של התחברות אוטומטית כשיש זיהוי. לעומת זאת בנוקיה הפשוט של אבא (2730) ראיתי שיש אפשרות כזו, איך בכל זאת אני יכול? האם יש אפליקציה שמאפשרת דבר כזה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by eranir,

חבר נמצא כרגע במלון באורגון (איפה שאין מס) ולכן אני מעוניין להזמין לשם את הנקסוס 5. ראיתי כל מיני סוגיות ברשת של הצורך בתיאום מוחלט בין הכתובת shipping לכתובת billing, מה שכמובן יכול להיות טיפה בעייתי בהתחשב בכך שזה כתובת של מלון. אשמח אם מישהו התנסה בכך שיפרט על מה כדאי לדקדק.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מאפיין שמתחיל להגיע אל משתמשי פלטפורמת המסרים המידיים יאפשר לשתף את כל הקבצים שתרצו, כולל תמונות וסרטוני וידאו בלתי דחוסים לכתבה

12. Started by Kukishin,

יש מה לעשות בנושא?

13. Started by ROTEMan,

סמסונג Z370 : www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592895 נוקיה 6300 : www.zap.co.il/model.aspx?modelid=519570 אני מאוד מתלבט בין שתי המכשירים, ברשת על שתי המכשירים יש המלצות מאוד טובות אבל אני לא יודע מה כדאי לי לקחת. הנתונים של המכשירים כמעט זהים למעט מצלמה בקידמת הZ370 שהופכת את המכשיר לדור 3. השוואת נתונים: www.phonegg.com/compare/8/Nokia-6300-vs-Samsung-Z370.html שתיהם לדעתי יפים אבל העדפה לגבי היופי הוא לZ370 , לעומת זאת לגבי אמינות המכשיר הכף נוטה לטובת הנוקיה. שתי המכשירים בגודל כמעט זהה, הנוקיה עם שטח פנים יותר קטן אבל טיפה יותר עבה. הבנתי שבנוקיה יש את סימיבאן אבל הגרסא SR40 שהיא מהירה אבל אין הרבה מה לעשות איתה שזה בסדר מבחינתי כי אני לא אוהב להתעסק בכל השטויות ש…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן, שקלתי לקנות את האסוס טרנספורמר, אבל אני לא מוצא דגם שתומך בתקשורת סלולרית 3g. האם ייתכן שלא קיים כזה? במידה ואכן לא קיים, אני מחפש טאבלט אחר עם תחנת עגינה + תמיכה בתקשורת סלולרית, שהוא גם אמין ומומלץ. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. חברי הפורום שלום, כרגע יש לי טלפון נייד מדגם Nexus 4 משנת 2013, שעלה בזמנו כ-1700 ש"ח. מבחינתי הוא מספק אותי, אולם בזמן האחרון הוא כבה למרות שהסוללה שלו עדיין טעונה, מבצע איתחולים ואיטי בפעולות שבעבר היו מהירות. חבר הציע לי לחשוב על ה Xiaomi Mi A1 ועל ה Xiaomi Mi Note 3. היות וה Mi A1 זול יותר הוא כרגע האפשרות העדיפה. הנה השוואה בין תכונות ה Mi A1 וה Nexus 4: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8776&idPhone2=5048 לפי ההשוואה הנ"ל אני חושב שאפשר לומר שה Mi A1 עדיף בכל הפרמטרים על הטלפון הנוכחי שלי. אני רואה שהמכשיר הזה נמכר בארץ בטווח מחירים של 700-1200 ש"ח. כמו כן אני רואה שניתן לרכוש אותו מאתר כמו LightInTheBox עם הבט…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לחבר טוב שלי יש iPOD Video Classic בנפח 80GB והנגן מזייף לאחרונה (לא מזוהה באייטונס בכל גרסא קיימת) אז ניסיתי לפרמט אותו כשהוא במצב של דיסק קשיח אבל משום מה כשאני מנסה לפרמט דרך הווינדווס (קליק ימני על האייפוד דרך המחשב שלי, פורמט, סטארט) כלום לא קורה, כאילו שלא לחצתי על פעולת הפרמוט בכלל. ניסיתי להיכנס לאייפוד ולנסות למחוק את כל התיקיות בצורה ידנית (קליק ימני ומחיקה) אבל אז אני נתקל בהודעת שגיאה שאומרת שאי אפשר לבצע את הפעולה. מישהו יודע איך ניתן בכל זאת למחוק את הקבצים המוגנים האלה או לפרמט את האייפוד בצורה כלשהי?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ilil,

שאלה לבעלי ה-yes max. האם יש איזושהי אפשרות להוריד את תוכן ההקלטות מהדיסק הפנימי של המכשיר החוצה? בתודה, ilil

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by The incredible,

אני בפנימייה ואני רוצה לקנות טאבלט חדש. אני לא יודע איזה לקנות ואני מתלבט בין IPad או טאבלט מחברה שמוכיחה את עצמה. יש לי Xiaomi Redmi Note 3 Pro שהוא מכשיר מעולה מהרבה בחינות, אבל כשאני מריץ עליו משחקים אני לא יודע אם כמות ה FPS שאני מקבל היא טובה ונחשבת לחלקה. לא בדקתי את כמות ה FPS, אבל כשאני מכוון או לא יודע מה במשחקים שנחשבים ל''כבדים'' הוא זז לא חלק כל כך אבל לא בלאגים ולא באיטיות, באמצע כזה. נראה לי ששיחקתי מיינקראפט ורשום שם FPS קיבלתי מקסימום 60 וציפיתי שבמשחק כזה אני אקבל יותר, אבל אולי זה תלוי בסוג המשחק וכ'ו. כמו במחשב אופטימיזציה וכל זה. בגלל זה בא לי להתעסק עם משהו נקי ופשוט בלי הרבה משחקים (הכוונה בלי שטויות) ולא עמוס מדי. הצרכים העי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Iv0ry,

אם אני רוצה להוסיף לו מקלדת ועכבר, הצמד הזה תומך? http://www.sitcomnet.co.il/items/216857#BigBuyNow

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. למרות שהרבה מהרכיבים נותרו דומים ואפילו זהים לאלו מהדור הקודם, צמד ה-iPhone 8 וה-iPhone 8 Plus עדיין מוערך עם עלויות BOM גבוהות יותר, אשר מסבירות את ההחלטה של החברה להקפיץ את מחיריה לכתבה

21. קניתי היום את ה milestone עכשיו אני רוצה למצוא אפליקציות למכשיר , יצאה פריצה למכשיר הזה?? בבקשה מי שמבין שיתן לי עצות לגבי המכשיר תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by avrahams1,

היי, ראיתי את המכשיר ב BUG לפני כמה ימים, והוא נראה ממש טוב, בעיקר ביחס למחיר! מה אתם אומרים עליו? מצאתי עליו רק איזה 2 ביקורות ושתיהן אומרות אותו דבר - מסך סביר, ווליום סביר ברמקול, שמיעה מצויינת באוזניות, GPS חרא, סוללה סבירה. מבחינתי זה מצוין, שכן אני לא משתמש לא ב GPS ולא במצלמה. מה שכן, חבר אמר לי שהם נוטים להתקלקל ודברים כאלה, זה נכון? מי שהיה לו ניסיון יד ראשונה עם המכשיר הזה או אחד המכשירים האחרים של החברה - אשמח לקצת INPUT. תודה, אבי. ** התכוונתי לכתוב בכותרת Ban-G, טעות שלי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום אני חדש בפורום ואני על סף רכישה של בלאקברי . רציתי לדעת האם יש מכשיר בלאקברי מגע עם WI-FI ?? לא חייב בארץ . ואם לא היכן ניתן לרכוש מכשירי בלאקברי במחירים שפויים.??? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי לפעמים עולה הצורך (במיוחד בארץ היפה שלנו) להקליט שיחות טלפון כמו לדוגמא עם ספקי שירות טלפון/כבלים/אינטרנט מישהו יכול לכוון אותי איך ניתן לעשות זאת כך שגם אני אני מקבל שיחה וגם אם מוציא שיחה אוכל להקליט זאת במחשב בליחצת כפתור תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. אני מתלבט בין הArchos Av700 שיש לו מסך ענק וזה משמעותי! בנוסף יש את הסדרה החדשה של Archos ה 604 שהיא איכותית מאוד. והאחרון הוא ה A2 של COWON שנחשב לטוב מאוד. בהתחלה התלבטתי בין המסך 7" לבין האיכות של ה604, עכשיו נוסף גם הA2. כמה דברים יעזרו לי לבחור, בכמה הבדל האיכות בין הAV700 ל604 הוא גדול? רואים אותו בעיניים? ומה לגבי ההבדל בין ה604 לA2 שיעזור לי לבחור ביניהם? מה אתם ממליצים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים