גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שתהיה לי טלוויזיה בחדר ושהממיר יהיה מחובר למסך של המחשב שמעתי שצריך כרטיס טלוויזיה וממיר בשביל זה רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך בשביל לעשות את זה שמעתי שיש גם אופצייה להתקין טלוויזיה על המחשב עצמו, אני אשמח לשמוע פרטים תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי את הנגן Sansa e280, לפני כמה חודשים התקנתי עליו Rockbox. בלי כוונה מחקתי את תיקיית ה-SYSTEM שבנגן ושאני מנסה להדליק את הנגן עם תוכנת ההפעלה המקורית של הנגן (שתי הגרסאות קיימות בו זמנית) זה רושם לי שזה לא מוצא את SYSTEM/OF.bin או משהו כזה, גם כשאני מחבר את הכבל USB הנגן מנסה להכנס למערכת הפעלה המקורית ורושם את אותה הבעיה והמכשיר כבה. כשאני בתוך תוכנת ה-Rockbox מנסה לחבר את ה-USB זה מראה ציור של הכבל אבל לא פותח את הכונן של הנגן במחשב שלי (ככה זה גם היה לפני שהבעיה התחילה). רציתי לדעת אם ישנה דרך להכנס לכונן גם דרך ה-Rockbox כדי ליצור שוב את תיקיית ה-SYSTEM.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו נוקיה 6230 כזה ואני רואה שיש שם מלא אפשרויות שקשורות לצ'אט. אני די בטוח שזה מבוסס BT. אין לי מושג איך להפעיל את זה... מישהו יודע? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. תמו ימיו של ה iphone 4 שלי ואני מחפש להחליף מכשיר. ההתלבטות היא בין G3/S6/Iphone 6. אשמח לקבל המלצות. מספר שאלות: 1. למי המצלמה הטובה ביותר? 2. אצל מי הסוללה החזקה ביותר? 3. מבחינת ביצועים -אני עובד עם אפליקציה שמסתנכרת עם המשרד ודורשת משאבים - מי הכי עוצמתי? 4. בכללי מה אתם הייתם ממליצים לי ולמה? גילוי נאות - לא התנסיתי באנדרואיד - אלא רק שמעתי על זה דברים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים מבקש את עזרתכם בהמלצה על טאבלט 10.1-9.7 אינץ' הכי איכותי שניתן לרכוש כיום ורצוי שיהיה מחברה מותגית הבנתי שהיום הסינים שולטים בתחום אבל אעפס...סמסונג וסוני(לדוגמה) מהסדרות הגבוהות קורצות לי יותר. אבל אולי תצליחו לשכנע אותי אחרת. חשוב לי: איכות בנייה,מסך,זמן סוללה,משקל,32GB זיכרון. רצוי שיכלול גם מודם סלולארי מובנה וכניסת SIM/ אשמח לקבל המלצות למכשיר שיתן תמורה הכי טובה לכסף שישולם עליו. מבחינת רכישה-שמתי לב שאמזון קצת "קמצנים" במבצעים על טאבלטים אלא אם כן מדובר במועדים כמו בלאק פרידיי וגד'. האם זה נכון? אז מהיכן מומלץ לרכוש(במידה והטאבלט אינו סיני). תודה מראש לעזרה בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, שקלתי לקנות את האסוס טרנספורמר, אבל אני לא מוצא דגם שתומך בתקשורת סלולרית 3g. האם ייתכן שלא קיים כזה? במידה ואכן לא קיים, אני מחפש טאבלט אחר עם תחנת עגינה + תמיכה בתקשורת סלולרית, שהוא גם אמין ומומלץ. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הArchos Av700 שיש לו מסך ענק וזה משמעותי! בנוסף יש את הסדרה החדשה של Archos ה 604 שהיא איכותית מאוד. והאחרון הוא ה A2 של COWON שנחשב לטוב מאוד. בהתחלה התלבטתי בין המסך 7" לבין האיכות של ה604, עכשיו נוסף גם הA2. כמה דברים יעזרו לי לבחור, בכמה הבדל האיכות בין הAV700 ל604 הוא גדול? רואים אותו בעיניים? ומה לגבי ההבדל בין ה604 לA2 שיעזור לי לבחור ביניהם? מה אתם ממליצים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ביצעתי רוט לגלקסי s3 והופיעה לי האפליקציה של סופר יוזר כעת אני רוצה להישתמש באפליקציה מסיומת והוא מבקש שאנ יהיה סופר יוזר פרו איך אני הופך את המכשיר או משדרג ללא עלות כמובן לסופר יוזר פרו ? גירסא 2.16 אשמח אם תענו בדחיפות תודה רבה המשך יום טוב.!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעייה הזאת? קניתי לפני שבוע את האייפון שלי בשישי שעבר מksp. חזרתי הביתה ואחרי שעתיים השוותי עם מכשיר לבן של חבר, ושלו יותר חד וברור שלי יותר צהבהב. אתמול, גם כן. באו אליי דודים שלי והשוותי עם כולם והאייפון שלי באמת צהוב יותר הלכתי ל ksp ומה שהיה להם להגיד זה "אפל מוציאים סדרות של מסכים ולא הכל אותו דבר". אני יכול לממש את אחריות היצרן במקום אחר שהוא במסגרת גבולות המדינה שלנו? כי אני יודע שאם אני עכשיו אטוס לארה"ב ואלך לאפל סטור יחליפו לי בשנייה הראשונה שישימו לב שיש הבדל בין המכשיר שלי למכשיר אחר! עזרה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-frogger-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית מציגה גירבה משופרת לשבב הביניים שעוד לא ממש זכינו לראות בפעולה ממשית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הטאבלט nexsus 7 דור שני (שיצא השנה) כאשר אני מריץ משחק כלשהו לדוגמא angry bird המשחק רץ במצב landscape ואז הכפתורים למטה (חזור משימות) נעלמים ואני לא יכול לצאת מהמשחק הפתרון היחדי הוא כיבוי והדלקה של הטאבלט הבעיה לא קוראת במצר landscape כאשר אני מריץ אפלקציה של gmail,ynet וכו רק במשחקים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני רוצה להוסיף לו מקלדת ועכבר, הצמד הזה תומך? http://www.sitcomnet.co.il/items/216857#BigBuyNow
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף מבין שניהם ? יותר למוזיקה , מבחינת טווח מחירים שניהם דומים לנוקיה X2 יש פלאש למצלמה ויש דור 2 אל מול J108 שבלי פלאש אבל דור 3 , השאלה אם יש צורך בדור 3 במכשיר הזה ? הרי לאינטרנט הוא לא טוב ושיחות וידאו אי אפשר לבצע איתו. השאלה מבחינה פרקטית, איזה מכשיר פחות נתקע , יותר זורם , עם נגן מדיה יותר טוב לשניהם יש חיבור 3.5 PL, שניהם עם כרטיס זיכרון מיקרו SD בסופו של דבר מה עדיף מבין שניהם? מישהו יודע על באגים יותר או באגים פחות מבין שניהם ? ואיפה אפשר לקבל יותר הנאת שימוש? בשניהם יש חווית סוללה די ארוכה, לפחות בGSM כל אופן אודה לכם לתשובה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, נעלם המטען ועל מנת שאני יוכל להשתמש בטלפון אני צריך לקנות חדש. רציתי לדעת איזה מטען כדאי לקנות? חשבתי לקנות ב-Ebay אבל קראתי לפני כמה ימים, ששימוש במטען פשוט הוא מסוכן למכשיר ולנו (סכנה להתלקחות). מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מנסיון עבר לא כ"כ טוב, עם חנות ברמת גן, שכמעט ומכרה לי גרסת LGG2 שאינה נתמכת דור 4 בארץ, מבקש המלצתכם לחנות הוגנת ולא יקרה. גר ברחובות. יכול לקנות גם באזור תל אביב- רמת גן - גבעתיים. המטרה" לקנות מכשיר עם חלקים מקוריים (מטען 2A, סוללה), שנתמך דור 4G בארץ (גרסת חומרה D855), בפחות מ 2000 שח. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יכולים לקנות לי sony ericsson W200i בארה"ב ב130$ (עם כל הבאנדל) שזה 520 ש"ח יחד עם פתיחה לאורנג סביב 200 ש"ח, ס"כ יעלה לי 720 ש"ח, השימושים העיקריים שלי רק לדבר בפלאפון לשלוח הודעות ולא יותר(אני יודע שהמצלמה לא מי יודע מה אני גם ככה לא מתכוון להשתמש בה יותר מדי) מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס לשבוע לברלין בקרוב ומעוניין לרכוש Nexus 6. אשמח לשמוע אם למישהו במקרה יש נסיון. הבנתי שאני יכול להזדכות על המס בשדה התעופה? 20%? חנויות מומלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חברי הפורום שלום קודם כל - אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לדיון הזה, אבל באותה מידה הדיון לא מתאים לפורום התמיכה הטכנית, כי לא מדובר פה בבעיה שיש לפתור. אם זה לא הפורום המתאים, אבקש מהמנהלים להעביר את הדיון למקום המתאים. אתמול קניתי את ה Nexus 4 של LG (גירסת ה 16GB), ומסתבר שהמטען שהגיע איתו בקופסא, שהייתה סגורה עם מדבקות (של היבואן - רמפל), הוא בכלל של Samsung. מצ"ב תמונות: שימו לב שעל המטען יש גם כיתוב כנראה ברוסית (האותיות נקראות לי קיריליות, ולכן סביר להניח שזה רוסית) ובעוד שפה (בנוסף לאנגלית), ובנוסף כתוב על המטען שהוא יוצר בסין. אני יודע שבארץ בד"כ היבואן מחליף את המטען בכדי לעמוד בתקנים המקומיים (בעיקר בכדי שיהיה אפשר לחבר אותו לשקעים בארץ), אבל השאלה היא הא…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמעט כל השירים מכל האלבומים באיפון מקרטעים, כאילו פתאום השיר חוזר 2 שניות אחורה ואז אחרי שניה קדימה. זה קרה אולי לעוד מישהו? האיפון חדש קיבלתי מאורנג' לפני שבוע. מה כדי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך לרוקן עד הסוף (עד שמתכבה לבד) ואז להטעין עד הסוף (מלא לחלוטין) כדי שהסוללה תיהיה ב"כושר"? האם זה שטות או שזה אמיתי? ולמה זה ככה? כמה זמן צריך לעשות את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יצא לי לשמוע היום באייפוד טאצ', איכות השמע הייתה מדהימה, חיה,באסית, נקייה ווליום גבוהה (ועדייו שומעים נקי) וכ"ו וזה עוד עם האוזניות הלבנות הרגילות. יש לי את הסנסה קליפ ואיכות השמע בכלל לא מתקרבת לאיכות של האייפוד. אבל... המחיר... האם יש נגן זול יותר (והאמת גם קטן יותר) שנותן את אותה איכות השמע?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההורים שלי טסים במוצש לתאילנד ואני רוצה שיביאו לי משם אייפון. לאיפה אני צריך לשלוח אותם ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה קרה בעבר לאפל (והרבה אחרים) וקורה עכשיו גם לגוגל/סמסונג כנראה בעית חומרה שקשורה לבידוד/רדיו של המכשיר המכשיר משתגע בקרבת מכשירים דור 2 או כשהוא יורד למצב של דור 2 במקומות בלי קליטה טובה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לתוכנת GPS עבור Nokia 5800 XpressMusic מחובר לאוראנג' (אם למישהוא יש ניסיון עם Orange GPS ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-