עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yaloner,

שלום לכולם, מבקש המלצה לסלולרי (לא משנה באיזה חברה, אני כרגע בפלאפון ורוצה לעבור בכל מקרה). תכונות חובה מקלדת מלאה WiFi BT אפשרות קבלת ושליחת מיילים צפיה בסיסית במסמכי אופיס/PDF אפשרות לקבלת פקס - הבנתי שיש דבר כזה (תקנו אותי אם אני טועה) תא קולי במכשיר אפשרות GPS כלשהי, לא לשימוש קבוע רק שתהיה אופציה[glow=red,2,300][/glow] יש דבר כזה ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי נקסוס ONE ורכשנו עכשיו בורי 9040 המוכרת. המכשיר מזהה ומתחבר בלי בעיות, אבל לא ראיתי, גם לא בהגדרות אפשרות להגדרה של התחברות אוטומטית כשיש זיהוי. לעומת זאת בנוקיה הפשוט של אבא (2730) ראיתי שיש אפשרות כזו, איך בכל זאת אני יכול? האם יש אפליקציה שמאפשרת דבר כזה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. תודה לעוזרים

4. Started by roei_s,

תקציב עד 600 ש"ח. מתלבט בין שני דגמים שנראים לי הכי טובים במחיר הזה, אשמח לעזרה באיזה מהם לבחור, ואם יש טובים יותר במחיר הזה כמובן שאשמח לשמוע גם כן. הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם ONDA V975S ו YOANDAO N90 SRK. לינקים לשניהם: http://www.pandawill.com/onda-v975s-quad-core-a31s-tablet-pc-97-inch-android-42-1gb-ram-16gb-4k-video-silver-p80328.html http://www.pandawill.com/onda-v975s-quad-core-a31s-tablet-pc-97-inch-android-42-1gb-ram-16gb-4k-video-silver-p80328.html תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. בהתאם לדיווחים המוקדמים, יצרנית הסמארטפונים הסינית מייזו משיקה פאבלט חדש וזול במיוחד לסדרת ה-Blue Charm החדשה שלה, העונה לשם m1 note לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-m1-note-%d7%94%d7%9b%d7%9c%d7%90%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-5c-%d7%95%d7%94-6-%d7%a4%d7%9c%d7%95%d7%a1-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%91/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by eliav-peretz,

תוסף לאייפוד - מסך וירטואלי. http://www.icuiti.com/index.php?page_id=12 ולעצלנים ומבינינו הסבר בעברית בוואלה! http://computers.walla.co.il/?w=/4003/975896 נראה לי שהוא מתאים רק לאייפוד מכיוון שיש לו חיבור ייעודי לפי התמונה...חבל..

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. טאבלט ה-N1 החדש של הנוקיה ו-Foxconn, שמזכיר בצורה מחשידה את האייפד מיני של אפל, מסמן את תחילת הדרך בשביל הנוקיה החדשה לאחר שמיקרוסופט נגסה חלק משמעותי ממנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%90%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%98%d7%92/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kobibo,

היי,התחדשתי במכשיר חדש מדגם HTC Desire HD . ראיתי שהסוללה הינה 1200mAh ורציתי לקבל המלצה על סוללה חזקה יותר ואיכותית למכשיר. לא סוללה שתתחמם לי באוזן. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היצרנית הסינית שדוהרת קדימה ללא הרף הציגה את דגם ה-Snapdragon 845 החדש שלה, בתגי מחיר שמרגישים כמעט טובים מכדי להיות אמיתיים לכתבה

10. Started by nadavvin,

חשבתי ללכת בכיוון של MP4 אבל רובם כתוב שהם מציגים טקסט בלבד, גם כאלה בעלי מסך טוב ואידיאלים לקריאה כמו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=573680 תודה נדב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by LoopXXX,

אז ככה האופציה הכי זולה בארץ היא KSP אילת ושם ניתן לקנות אותו ב- 2461 ש"ח. (אני מעוניין בגירסה אדומה) חו"ל - יש CLOVE שמומלצת פה על יד רבים והמחיר בה הוא 385 פאונד+ 24 משלוח שזה יוצא 2515.35 ש"ח - אבל אז נודע לי לגבי האתר של http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-siii-16gb-gt-i9300-free-norton-mobile-security-s3-sim-free-unlocked-garnet-red.html ובמחיר שם יוצא 338 פאונד+ 15 פאונד משלוח שזה יוצא כ- 2171 ש"ח. האם יש מישהו מכיר עוד אתרים שהמחיר בהם דומה להנדטק או אף נמוך יותר? אשמח להיות מופתע עוד פעם כמו עם CLOVE. עכשיו לגבי עניין מסים ומשלוח איזה מסים יש ומה גובהם על מכשיר? אם הם בוודאות יאכפו? והאם יש דרך להימנע מיזה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. האם יש דרך אפשרית?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by nir2,

שבוע טוב, יש לי כרגע גלקסי 3 וחבר שנמצא בארה"ב וחוזר בעוד חודש. חשבתי לנצל את המצב כדי לעבור ל- G2. יש פה אנשים שהתנסו בגלקסי 3 ויוכלו להגיד לי מה ההתרשמות שלהם מהההבדלים? למי שהיה גלקסי 3 יותר שיש לו מלא לאגים שזה בלתי נסבל, כל מיני שיהוקים, ריסטרטים וכו'.. יש בעיית לאגים ב- G2? קראתי סיקורים מהללים מהתקופה שהוא יצא שכולם נראו לי קצת בהתלהבות של מכשיר כך שארצה לשמוע דעות עדכניות לזמן הזה אחרי שהמכשיר צבר קצת אבק. בעיקרון אני רוצה שהמכשיר יהיה זריז (טראומה מהגלקסי 3), עם סוללה סבבה ושיבוא מוכן עם כל זה כבר ברום סטוק כי אין לי כח להתעסק יותר עם רומים למיניהם. מקריאה פה ראיתי שיש בעיה של דיליי במצלמה וראיתי קצת תלונות ב- KK כמו סוללה שנגמרת מהר יותר, ראיתי אנשים שמ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מנסיון עבר לא כ"כ טוב, עם חנות ברמת גן, שכמעט ומכרה לי גרסת LGG2 שאינה נתמכת דור 4 בארץ, מבקש המלצתכם לחנות הוגנת ולא יקרה. גר ברחובות. יכול לקנות גם באזור תל אביב- רמת גן - גבעתיים. המטרה" לקנות מכשיר עם חלקים מקוריים (מטען 2A, סוללה), שנתמך דור 4G בארץ (גרסת חומרה D855), בפחות מ 2000 שח. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Theflutist,

שלום. אני מתעניין בקניית ג'ויסטיק ויש לי כמה דרישות: 1. שיהיה מתאים למחשב(שאוכל לשחק איתו FIFA 14 למשל) 2. שיהיה זול 3.והאם אפשר לחבר שני ג'ויסטיקים ביחד שיהיה מתאים לשני שחקנים? אני מזכיר שכל השאלות הם לגבי מחשב בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by antheatyogurtcheetah,

היי, ראיתי את המכשיר ב BUG לפני כמה ימים, והוא נראה ממש טוב, בעיקר ביחס למחיר! מה אתם אומרים עליו? מצאתי עליו רק איזה 2 ביקורות ושתיהן אומרות אותו דבר - מסך סביר, ווליום סביר ברמקול, שמיעה מצויינת באוזניות, GPS חרא, סוללה סבירה. מבחינתי זה מצוין, שכן אני לא משתמש לא ב GPS ולא במצלמה. מה שכן, חבר אמר לי שהם נוטים להתקלקל ודברים כאלה, זה נכון? מי שהיה לו ניסיון יד ראשונה עם המכשיר הזה או אחד המכשירים האחרים של החברה - אשמח לקצת INPUT. תודה, אבי. ** התכוונתי לכתוב בכותרת Ban-G, טעות שלי

17. שלום וחג שמח! הגדרתי בקובץ xml כפתור ותייגתי אותו בעזרת id מסוים, נניח ואני רוצה להציג אותו על המסך אני משתמש ב Button add; add = (Button)findViewById(R.id.bAdd); אני רוצה שמספר הכפתורים ייקבע בזמן ריצה ובהתאם למספר זה לבנות מספר כפתורים ולהציג אותו באופן מסודר על המסך.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by eranir,

חבר נמצא כרגע במלון באורגון (איפה שאין מס) ולכן אני מעוניין להזמין לשם את הנקסוס 5. ראיתי כל מיני סוגיות ברשת של הצורך בתיאום מוחלט בין הכתובת shipping לכתובת billing, מה שכמובן יכול להיות טיפה בעייתי בהתחשב בכך שזה כתובת של מלון. אשמח אם מישהו התנסה בכך שיפרט על מה כדאי לדקדק.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מבחינת הנוחות האם ה- MP4 הוא גדול ולא נוח או שלא נוח לראות בו סרטים אז עדיף כבר את הנאנו?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by omrij,

הוספיו עוד 9 מדינות בהם ניתן לנווט עם GOOGLE MAPS 1. Saudi Arabia. 2. UAE. 3. Egypt. 4. Jordan. 5. Algeria. 6. Lebanon. 7. Qatar 8. Bahrain. 9. Kuwait. ושכחו מדינה אחת באמצע

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Kukishin,

יש מה לעשות בנושא?

22. Started by FresH-MeaT,

מחר חבר שלי נוסע לתאילנד אני רוצה שיקנה לי את ה3GS 16GB כמה יעלה שם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. אני מתלבט בין הArchos Av700 שיש לו מסך ענק וזה משמעותי! בנוסף יש את הסדרה החדשה של Archos ה 604 שהיא איכותית מאוד. והאחרון הוא ה A2 של COWON שנחשב לטוב מאוד. בהתחלה התלבטתי בין המסך 7" לבין האיכות של ה604, עכשיו נוסף גם הA2. כמה דברים יעזרו לי לבחור, בכמה הבדל האיכות בין הAV700 ל604 הוא גדול? רואים אותו בעיניים? ומה לגבי ההבדל בין ה604 לA2 שיעזור לי לבחור ביניהם? מה אתם ממליצים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. התעניינתי ברכישת המכשיר ולפי מה שכתוב שם אם אתה קונה אייפד באתר של אפל הוא יהיה נעול לאחת משתי חברות ATT ועוד אחת. למה אין אופציה לקנות מכשיר פתוח? הרי גם ככה משלמים עליו מחיר מלא

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מותג ה-V של החברה עשוי לשוב אל מרכז הבמה מוקדם מהצפוי ולשמש כמכשיר ה-5G הראשון - לצד ה-G8 לכתבה

דיונים חדשים בפורומים