גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
אתמול עברתי מאייפון 3G3 לחדש של סמסונג (גלקסי 3) . לא הצלחתי להגדיר את קבלת הדואר (שמגיע לאאוטלוק במחשב) כך שיגיע גם לסמרטפון. שאר הדברים עובדים יופי. אשמח לעזרה .
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי כרטיס זיכרון של קינגסטון. הטלפון לא מזהה אותו בשם, אבל מזהה את הגודל ועובד. כאשר אני מעביר שירים מהמחשב הוא מעביר אותם לכרטיס זיכרון, אך כאשר אני רוצה להתקין משחקים דרך הPC SUITE, היא לא נותנת לי. התוכנה מתקינה את זה על תיקיית: ישומים. ומתקינה אותם על הזיכרון של הטלפון עצמו, כך שנשאר לי רק 187KB למרות שיש לי את הקינגסטון שהוא 256MB. איך אני מגדיר את הקינגסטון כזיכרון ראשי ? מישהו יודע, איך אני מתגבר על זה ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר צילצול לקבוצה ב"אנשי קשר" ושומר את בחירתי אולם הצלצול או השיר אינו משתנה ומופיע כל הזמן ב "ברירת מחדל".מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי F480 ואני רוצ לחבר אותו לאורנג לגלישה ואני לא יודע את ההגדרות של הרשת מי יכול לעזור ? צריך פרוטוקול פרוקסי וכל אלה
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, ידיד שלי שהיה ברשותו מכשיר Nokia c2-01 העביר כרטיס ה-SIM שלו למכשיר סמארטפון חדש (שמישהו הביא לו והוא נראה תקין), אחרי העברת הכרטיס -SIM הוא הצליח להעביר את ספר הטלפונים שלו למכשיר סמסונג. יחד עם זאת, המכשיר לא מחובר לרשת למרות ש-wifi פעיל ולא ניתן לחייב למס' אליו מוטבע כרטיס ה-SIM - מתקבלת הודעה על מנוי של רשת סלקום לא זמין. חשבתי לרגע - האם איפוס הגדרות רשת וכיבוי המכשיר, ניתן יהיה לקבל ולבצע שיחות או שצריך לבוא לתחנת שירות סלקום הקרובה (שזה בראשון, ליד קניון זהב) ולתפעל אותו. יש דרך לסדר את זה בלי להיעזר בתמיכה טכנית של סלקום או טרטור לתחנת שירות שלהם. תודה ושבת שלום, אדוארד.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי סמארטפון אינפינטי אורנג ואני לא מצליח להוריד תמונה מהגלריה להיות תמונת נושא ב ווטאס אפ או ב וייבר כל פעם שאני מנסה להוריד יש הודעה נסה מאוחר יותר ב ווטאס אפ ו בוייבר יש הודעה המראה שיש בעיה בחיתוך התמונה תודה על עזרה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מי באמת מעוניין במכשיר חכם עם מסך של 6.4 אינץ'? מסתמן שהתשובה היא מיליוני צרכנים, לפחות בשוק הסיני שיאומי חשפה את מכשיר ה-Mi Max האימתני והמשתלם שלה, והביאה את כולנו לחזור ולתהות מהו גודל הסמארטפון האולטימטיבי, והיכן עובר הקו הדק שבין 'גדול' ל'גדול מדי'. רבים הצהירו כי מכשיר חכם עם מסך בגודל אלכסוני של 6.44 אינץ', כמו זה של ה-Mi Max, הוא פשוט גדול יתר על המידה ולא יאפשר שימוש מעשי ונוח – אך נראה שבשוק הסיני המקומי של היצרנית המצב הוא די שונה, כשצרכנים רבים מציגים התעניינות במוצר למרות מימדיו, ואולי אפילו בזכותם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A8%D7%AA%D7%99%D7%A2-%D7%94-xiaomi-mi-max-%D7%A8%D7%95…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הGameboid זה לא פועל אני מכניס את הBIOS ואז בוחר את הרום זה עושה מסך שחור כמה שניות ואז חוזר לבחירת הרום לא משנה אם איזה משחק Galaxy S1 Darky 10.3
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אייסר רוצה להפוך לשחקנית גדולה בשוק הגיימינג עם מותג ה-Predator החדש שלה, וחושפת טאבלט וסמארטפון אנדרואיד מתקדמים שמוכוונים לקהל חובבי המשחקים לכתבה: http://hwzone.co.il/הגיימינג-באנדרואיד-חוזר-לאופנה/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה שעות הגיע אלי האייפוד נאנו 4GB כחול החדש שלי! זה בין המשלוחים הראשונים שידע עושה (עפ"י מה שהבנתי), לכן חשבתי שזה יעניין פה אנשים. תמונות והשוואות עם הנאנו הישן (2GB שחור שיש לי בבית) ומיני דור שני (6GB כחול) יבואו בהמשך. אני אדווח גם על האופציות החדשות בהמשך אבל כבר עכשיו נראה שיפור גדול מאוד בבהירות המסך.
-
- 50 תגובות
- 4k צפיות
-
-
נגמרה לי הסוללה במכשיר, והיתי חייב לנסוע לצפון ופחדתי לא להיות זמין אז התחלפתי עם חברה שלי במכשירים והעברתי סימים היא הגיע הביתה וחיברה את המכשיר שלי לטעינה בזמן שאני היתי עם שלה. למחרת אני בא להפעיל את המכשיר שלי, הוא מגיע למסך הדלקה ומשם הכל מתחרבש, כל התצוגה מבולגנת, ולא רואים כלום. המכשיר זמין והכל. המכשיר אצלי 20 חודשים כבר, זה המכשיר ששירת אותי הכי הרבה זמן ללא בעיות ואני מאוד מרוצה ממנו. מאז שמתה לי המצלמה הדיגיטאלית (קאנון A60 הוותיקה) השתמשתי רק בסוני לצילום. אז יתן להגיד שהדרישות העיקריות שלי ממכשיר חדש הן: 1. מצלמה כמה שיותר איכותית. 2. כמובן BT. 3. ממשק נוח (אחרי שהתרגלתי לממשק של סוני לא בא לי על שום מכשיר אחר) מה שמוציא את מוטורולה וסמסונג מהתמונה בכלל 4. זמ…
-
- 48 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג ולכן אני מבקש את עזרתכם - המומחים שבפורום: נתחיל בזה שאני רוצה לקנות מכשיר mp3/mp4 עם רדיו מובנה וממשק שיאפשר ניווט נוח בשירים. אלה הקריטריונים העיקריים שיכריעו. לאחרונה ראיתי גם מכשירי סלולר שבעצם מספקים הכול ושאלתי היא: בטווח מחירים של עד אלפיים שקלים - האם מוצדק (מבחינת איכות) לקנות מכשיר סלולר "שיש בו הכול" - ואם כן אז איזה דגם (ולמה) או שעדיף ללכת על מכשירים שמוקדשים למטרה זו (בגלל איכות שמע/תצוגה/זיכרון) ואיזה דגמים נחשבים לחזקים. * ואם אפשר, אז רק להזכיר דגמים שהגיעו לארץ ;D
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ה-WM7 ממש בפתח, מכשירים מתחילים לצוץ וסקירה נרחבת על המערכת עצמה ניתן למצוא כאן : http://www.gsmarena.com/windows_phone_7-review-521.php האם אתם רואים אותה כאופציה למערכת הסלולארית הבאה שלכם ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם צריך את עזרתכם בבחירת מכשיר חדש כמובן שלא לקנות דרך הרשתות הגדולות... בעיקרון יש לי ניסיון טוב עם נוקיה אז אני מעדיף להישאר איתה אני צריך מכשיר שיוציא לי תמונות כמה שיותר טובות (גם לילה) רצוי ממשק מגע - אבל כמו שצריך... לא גס ולא מגיב (או רגיש מדי) ושיהיה מהיר, זו פשוט מחלה של פלאפונים היום. הם כל כך חכמים שהם פשוט בקושי זזים להרים תפריט לוקח להם כמה שניות טובות ואפילו לחזור למסך הראשי לוקח להם זמן התקציב שלי הוא בערך 3000 שקלים מעבר לזה יש לי שאלת SIM למבינים אני כרגע עם SIM ישן מדור 2.5 מחברת אורנג' הבנתי שצריך שדרוג לכרטיס בכדי להשתמש במכשירים החדשים. זה נכון? הם יכולים לשדרג לי את הכרטיס מבלי לגנוב לי כסף? מישהו יודע איך הולכת הפרוצדורה בדיוק ומ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי יותר מ-3 (!!) שנים של שירות חובה מלא, הגיע הזמן להחליף נגן ;D בלי יותר מידי מילים, 3 שנים אחרי שפירסמתי את הביקורת באתר על הנגן החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להתחדש בנגן חדש, iPod Classic 80GB את הנגן קניתי בבאג (מבצע ענק, ערכה לרכב של harman kardon במתנה) במחיר הרגיל. אין לי כוח לפרט יותר מידי על הנגן, ואני בטוח שאתם מכירים אותו טוב מאוד - אז אני רק אציין את הפלוסים והמינוסים שאני זיהיתי אחרי יום של שימוש בנגן: יתרונות: - ממשק חדש ונוח מאוד שכולל cover flow (דיפדוף בתמונות של האלבומים ובחירת שירים מתוכם) - איכותי סאונד לא רעה בכלל (אוזניות sennheiser PX-100) - זמן בטריה ארוך (30 שעות אודיו ו-5 שעות ווידאו - עיצוב יפיפה חסרונות: - הממשק לפעמים נעשה קצת איט…
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חולמים להחליף את הירוק האופייני של אפליקציית המסרים המידיים במשהו קצת יותר נוח לעיניים ואולי אפילו חסכוני לסוללה? בקרוב תוכלו לעשות זאת עם "מצב לילי" חדש לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מדליף הטוויטר בעל המוניטין הטוב ביותר בסביבה מאשר את השמועות המוקדמות על המשך שיתוף הפעולה בין ענקית הטכנולוגיה ל-Huawei לכתבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
דגמים עדכניים של הפאבלט הנודע כבר לא יינזקו במידה ותנסו להכניס לתוכם את עט המגע עם הצד השגוי הגלקסי נוט 5, שהושק לפני כחצי שנה, היה סמארטפון איכותי למדי – עם בעיה אחת תמוהה במיוחד שנגעה למאפיין הייחודי ביותר שלו, עט ה-S-Pen. לטובת מי שכבר הספיקו לשכוח או לא התעניינו מלכתחילה, נזכיר כי בדגם החמישי של הפאבלט הייתה יכולת להכניס את עט המגע אל החריץ הייעודי שלו הן עם קצה הכתיבה הדק והן עם קצה האחיזה העבה – אך הבעיה הייתה שהאפשרות השנייה גרמה לעט להיתקע בפנים, כשאפשרויות הפתרון היו משיכה החוצה בעוצמה שבדרך כלל הרסה את המנגנון שאחראי על זיהוי מיקום ה-S-Pen (הפעלת מצבי שימוש ייעודיים בעת שליפה של העט החוצה), או פירוק של המכשיר לגורמים לשחרור סביר יותר. הבעיה …
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
1) איפה אני משיג רום? 2) ראיתי בבאג רום לm2. זה משנה אם יש לי m2 או m2 mini? 3) אני חייב לעשות לפלאפון רוט כדי להתקין רום חדש? 4) איך אני יודע אם יש לי מייזו A, I, C, U, או Y? 5) איך אני עושה משתמש בflyme? כל פעם שאני כותב מספר טלפון הוא נותן לי הודעה בסינית ולא נותן לי להתקדם אשמח מאוד לעזרה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ההוי, נתון: Motorola Moto G4 16GB SIM-Free Smartphone - Black מערכת הפעלה: אנדרואיד 6 בעיות: איך מגדיר קובץ mp3 לשעון מעורר? איך מוסיף מקלדת עברית בלי להפוך את כלל המערכת לעברית? בלי לפרוץ למערכת.. תודה, אוהד
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מתוך שטח כולל של 1.97GB נשארו לי במפתיע רק 106MB לא ברור ולא רואים מי תפס את הזיכרון של הטלפון יש תוכנה שיכולה לספר לי מה קרה בזיכרון הפנימי ?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, שיניתי את הסיסמה לתיבת ג'ימייל שלי ועכשיו הגלקסי לא מצליח להתחבר לאימייל או למרקט. כשאני מכניס את הסיסמה החדשה הוא אומר לי שהשם משתמש/הסיסמה שגויים (אני בטוח שאני מכניס אותה נכון). חיפשתי את האופציה למחוק את החשבון כדי להכניס אותו מחדש אבל אני לא מוצא אותה. אם אני מנסה להכניס חשבונות אחרים אני מקבל את ההודעה: can't establish a reliable data connection to the server מה עוד אפשר לעשות? ??? ערן.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הגלריה שלי מתמלאת בטונה תמונות מיותרות. סמנים, album art, memo... איך אני מונע מדברים להופיע שם ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה עתה יוצא טאבלט 8 אינטש מרובע ליבות חדש של AINOL והאתר AINOLSTORE מריץ הגרלה של 10 כאלה בפורום החדש שלהם: http://goo.gl/mGD4t (תנאי ההגרלה בלינק - תודה על התיקון). לינק referral להרשמה לפורום של ההגרלה: http://goo.gl/Rb3sO הדגם נקרא Ainol Novo 8 Find ובא בשלל צבעים: http://www.ainolstore.com/ainol-novo-8-find-quad-core-8-ips-display-android-4-1-os-2g-ram-dual-cameras.html#product-tabs עדיין לא ברור לי המפרט המדוייק והאם הוא כדאי - ברור שמדובר במסך IPS, מפרט די דומה לונוס אבל מעט גדול יותר. בחינם הוא בטוח כדאי... בהצלחה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדור השני של המהדורות המוזלות עבור מכשירי הדגל מבית סמסונג נראה בדרך הבטוחה לחשיפה רשמית קרובה, עם אפשרות לשימוש בשבבי Exynos בשל המחסור אצל Qualcommלכתבה
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
- 1 follower
-