גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני שוקל לקנות פלפון חדש, אבל התקציב שלי מוגבל (אני סטודנט). ונתקלתי הפלפון הזה : http://www.aliexpress.com/item/MTK6577-Dual-core-i9300-android-4-1-with-4-7-inch-Screen-3G-GPS-2GB-32GB/623530571.html בשונה מפוסט קודם בשם "N9500 ב 90 דולר?" http://hwzone.co.il/community/threads/523398-N9500-%D7%9190-%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%A8?p=4694940&highlight=N9500#post4694940 אני לא זיהיתי בעיות או אי דיוקים בתיאור הפרטים של הפלפון, וכמו כן החברה שמוכרת את הפלפון שאני מעוניין בו יש לה רקורד יותר מכובד. הדרישות שלי מסמרטפון הן: -להוציא ולקבל שיחות באיכות קול טובה -מצלמה טובה לתמונות וסרטני וידאו -קריאה ושליחת אימיילים -גלישה באינטרנט -רדיו אשמח מעוד אם תוכלו לעזור לי ב…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
http://reviews.cnet.com/google-nexus-7/ ויותר מעניין אפילו מהדגם החדש עם מסך ה-HD, זה איפה אפשר למצוא עודפים זולים של הדור הקודם
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קיבלתי בהשאלה teac tc-7120. איפסתי אותו להגדרות ייצרן ועכשיו אני רוצה להגדיר בו את תיבת המייל שלי + יומן וכו'. אני עובד עם gmail - אז הוספתי תחת הגדרות - חשבונות וסנכרון את המייל שלי (כחשבון google- אולי הייתי צריך להגדיר אותו כ"תאגידי" כמו שהייתי בעבר צריך לעשות בטלפון נוקיה שהיה לי?). בכל מקרה - עכשיו כאשר מגיע מייל חדש - קופצת לי התראה ואם אני לוחץ עליה הוא פותח לי את המייל בגי'מל בממשק שדי דומה לאפליקציה שיש לי באייפון - אבל לא הצלחתי לאתר קיצור דרך לאפליקציה הזו באחד המסכים - הדבר היחיד שנראה רלוונטי הוא הצלמית של דוא"ל שיש אם אני לוחץ בצד הימני העליון על הריבועים כדי לעבור לרשימת היישומים. הבעיה שאם אני לוחץ על דוא"ל - נפתח לי שוב חלון של להגדיר דואר - אבל מאחר…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי גלקסי נקסוס בערך שנה וחצי ואני מרוצה מהמכשיר, רק שלפעמים מרגישים איטיות מסוימת. לאחרונה חשבתי להתחדש במכשיר חדש ועיני תפסו את הגלקסי 3 (גם בגלל קהילת פיתוח גדולה). קראתי הרבה ביקורות ברשת וסהכ המכשיר נראה לא רע. רציתי לשמוע חוות דעת יותר אישיות ממשתמשים שנמצאים עם המכשיר תקופה מסוימת ויודעים את החסרונות/יתרונות של המכשיר לעומק. בנוסף, לא כל כך ברור לי העניין שמכשירים מסוימים מתים ספונטנית בגלל בעיות בזכרון/לוח אם. מישהו יכול לשפוך על זה אור? תודה עריכה מצאתי כתבה שלכאורה טוענת שהבאג החמור של הזכרון נעלם אם משדרגים את המערכת הפעלה ל 4.1.2 צפונה, מישהו יכול לאמת או לסתור את הטענה? מקור.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי חברים. צריך עזרה\מדריך משהו לעשות רוט למכשיר. תודה מראש לעוזרים :party0023:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ומרוב מגוון לא מצאתי את מה שאני מחפש. אני רוצה רום מבוסס גרסה אחרונה של אנדרואיד, שימלא בצורה המוצלחת ביותר את הדרישות הבאות, לפי סדר: -יציבות -ביצועים (סוללה, וניהול נכון של חומרת המכשיר) זהו. עברית בתפריטים לא חשוב (כשפת כתיבה כן), לא מעניין אותי עיצוב או חייגן או מקלדת או כל דבר אחר בסגנון (בכל מקרה אתקין את האפליקציות שאני משתמש בהן כרגע, אליהן התרגלתי). בתודה מראש, בז'נגלו.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הלך המטען. האם כדאי לקנות משהו דומה בארץ או להזמין מחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, מחפש טאבלט 7 אינץ' או פחות. לעבודה בשמש. שלא יהיו בעיות מסך. בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. אני יודע שהמסך של הקינדל מסוג e-ink זה בערך מה שאני מחפש, אבל אין לו אנדרואיד (אפשר לפרוץ אותו?) האם יש המלצות אחרות? הדר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי טאבלט של אסוס ME400C שמותקן בו וינדוס 8. במחשב יש לי XP. כאשר אני מחבר את הטאבלט למחשב קופץ לי חלון של אשף התקנת חומרה. מה צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הטאבלט?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטאבלט לילד בגיל 6 כיתה א.רצוי עד 1500 ש"ח השימוש העיקרי משחקים, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום הגיע הטלפון סוףסוף. אני שוקל להתקין עליו אנטיוירוס, ורציתי להתייעץ עם אנשים כאן שיש להם אנדרואיד.. בחיפוש שעשיתי בפורום, מצאתי thread מ-2011, שם חלק מהאנשים אמרו שאנטיוירוס האט להם את המכשיר, וחלק אחר אמר שלא.. איך המצב היום? אודה לכם על ההמלצה דרך אגב, התכנון שלי, אם אתקין, הוא להתקין את האנטיוירוס של ESET, כמו שיש לי במחשב, רק בגרסאת ה-Android. ESET Mobile Security for Android http://www.eset.com/home/products/mobile-security/ תודה רבה card
-
- 98 תגובות
- 10.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטאבלט לילד בגיל 6 כיתה א.רצוי עד 1500 ש"ח השימוש העיקרי משחקים, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות את אחד הקינדלים (אולי אפילו את הכי זול) בשביל לקרוא איתו חומר טכני שבא בעיקר בפורמט PDF. הבנתי שמהקופסא הוא לא מציג טובPDFים אלא צריך להמיר ל-MOB. עד כמה סביר זה יוצר בהמרה? אם המטרה שלי זה לקרוא חומר טכני באנגלית שבא בד"כ כ-PDF אין קורא הכי מומלץ לי?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי גלאקסי 3 ואני מאוד מרוצה ממנו בכללי .הבעיה התחילה שאני מנסה לגלוש במרקט ורשום לי החיבור פג תוקף כאילו לא מצליח והאינטרנט בכללי עובד גם בדפדפן בגלאקסי וגם ה wifi מחובר ניסיתי וגם מודם סלולרי רגיל החבילה שיש לי ולא עובד. אשמח לעזרה :s0817:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להמלצות, רום ללא באגים בבקשה, שנגני המוזיקה יפעלו כראוי, אנשי הקשר יעבדו, המצלמה ושיהיה מהיר. ברום שהתקנתי הרמקול חלש מאוד. גירסה 4.1.2 לפחות. רצוי באנגלית. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי אני עוד מעט נוסע לחו"ל. בדקתי ועלות הגלישה בנדידה במדינה שאני נוסע אליה היא 1 ש"ח ל MB. שזה אמור להספיק אם אני רוצה לדוגמא רק להתכתב ב whatsapp, כי הרי הודעות טקסט לא שוקלות הרבה. האם יש דרך לבטל את כל הדברים האחרים שהמכשיר עושה בזמן חיבור לאינטרנט (סנכרון עם שרתי גוגל, בדיקת עדכונים ועוד)? זאת אומרת שחוץ מ whatsapp לדוגמא, שום אפליקציה כולל אפליקציות מערכת לא תקבל גישה לאינטרנט? מדובר באנדרואיד 4.2.2 תודה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי HTC עתיק שהחלטתי להחליף לסמסונג NOTE 2. בסקרים שלי נהייתה פתאום בעיה: יש מליון "יבואנים"/חנויות וכנראה טיב השרות שאחרי קניה והאחריות תלוי במצב רוח באותו יום (קראתי סיפורים שיחליפו בקלילות את אלף לילה ולילה). אז לקצר תהליכים, האם ידוע לכם ותוכלו להמליץ על יבואנים (נותני שרות ואחריות של ממש) וחנויות שעדיפים וטובים יותר מ"השאר"? אגב, למשל היבואן הרשמי לא הכי מומלץ (הכתבות שמורות לי, במיוחד זו מדה מרקר).
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מעונין בטאבלט לפחות 10", מסך איכותי-חובה. המטרה היא להראות עבודות וידאו ותמונות בפגישות עם לקוחות (לוידאו אני מחבר רמקול חיצוני). מעולם לא עבדתי עם אנדרואיד. יצא לי לקרוא קצת מידע בנושא, וקניתי מהארץ SANEI N10 ליבה כפולה 3066 מהירות 1.6 ב 1000 שקל. בתוכנה ANTUTU הוא נותן 11,219 . זה נחשב טוב? רואים בו מעולה למרות שהוא 1280*800 , הרמקול שלו חלש מאוד ומאכזב (בהשוואה לטבלט 7 של 50$ שיש לאחי). הבעיה העיקרית היא שהוא לא מזהה רשת של האיפון שלי (נקודת גישה) גם ממרחק 0 (טאבלט של 50$ מזהה אותה בקלות). (אולי בעיה ספציפית?) זה דבר חשוב לי מאוד. אני יכול להחזיר אותו ולקנות משהו אחר מחו"ל. ראיתי שיש רזולוציות גבוהות יותר למסך כמו 4K, או 1920*1200- השאלה אם זה מרשים יותר בוידא…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני חם על השתיים הללו לאור מחירם שעומד על $300. עניין אותי לדעת מה העניין פה עם מכשירים זהים, אך עם מיתוג שונה? המפרט זהה לפי מה שנראה לי, אך מנגד בכמה באנצ'ים יצא לי לראות כי הניומן מקבל 2K יותר באנונוטו. האם אני מפספס פה משהו? האם האחד הוא "המקור" והשני חיקוי? אשמח לשמוע קצת חוות-דעת של אנשים שמבינים מעט בשוק הסיני. תודה! במידה והמחיר זהה, יש עדיפות ללכת על מישהו מסוים מבינהם?
-
- 72 תגובות
- 22.6k צפיות
-
-
יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. אני מפחד שהזיכרון של הטלפונים יתמלא. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
השימושים העיקריים הם צילום ואינטרנט. האופציות העיקריות ששמתי עין עליהן: Samsung Galaxy S Advance Smsung Galaxy S3 Mini Sony Xperia P HTC Desire X ועוד שני טלפונים שאני פחות מכיר: LG Prada 3.0 P940H, לינק - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14134 Xtreamer JoyZ, לינק - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר לתזכורות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי לכולם אני עוזרת לחבר שעומד לקנות לאשתו sgs3 כרגע מבחינת המכשיר עושה רושם שהיא נעולה ואין על מה לדבר ולכן זה מה שיהיה. השאלה היא האם הוא צריך לשים לב למשהו בקניית המכשיר בחנויות בארץ או שפשוט ילך על החנות שמציעה את המכשיר במחיר הזול ביותר? בנוסף, המלצות לחנויות בת"א וסביבתה תתקבלנה בשמחה. תודה ושבש.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-